PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : پیشرو 250 گلد کیو ام

imported_pezhman
10-02-1393, 09:39 بعد از ظهر
دوستان کسی اطلاعاتی در مورد پیشرو گلد 250 کیو ام داره ؟ لطفا راهنمایی کنید . مرسی

VAHID
11-02-1393, 10:42 قبل از ظهر
چیزی که من درباره این موتور شنیدم اینه که داغ میکنه.کیفیتش مثل اکثر تریل های چینی هست

به نظر من فلات 250 موتور بهتری هست

imported_pezhman
11-02-1393, 10:57 بعد از ظهر
از دوستان کسی اطلاعات بیشتری داره در مورد این موتور بگه ؟ از معایب و محاسنش و اینکه انجین قوی و پر شتابی داره ؟

پشرو گلد 250 کیو ام .

پیشرو گلد
12-02-1393, 09:12 قبل از ظهر
چیزی که من درباره این موتور شنیدم اینه که داغ میکنه.کیفیتش مثل اکثر تریل های چینی هست

به نظر من فلات 250 موتور بهتری هست
والا من خودم پیشرو گلد دارم یک بارم داغ نکرده، شما هیچوقت beta motard 2.5 ایتالیایی رو با فلات چینی مقایسه نکن! پیشرو گلد هیچ ربطی به چین نداره! اصل این موتور مال شرکت ایتالیایی بتاست که شرکت چینی کینگکی اومده حق نمایندگی آسیا و خاورمیانه رو گرفته به ایران هم نمایندگی داده.
من نمیدونم با این حالی که این موتور یه سر و گردن از تریل ها و سوپرموتورهای ساخت ایران بالاتره اینقدر ازش بد میگن!

پیشرو گلد
12-02-1393, 09:14 قبل از ظهر
از دوستان کسی اطلاعات بیشتری داره در مورد این موتور بگه ؟ از معایب و محاسنش و اینکه انجین قوی و پر شتابی داره ؟

پشرو گلد 250 کیو ام .
همینقدر بسه یا بیشتر بگم؟!:561921_Laie_89:

VAHID
12-02-1393, 10:55 قبل از ظهر
والا من خودم پیشرو گلد دارم یک بارم داغ نکرده، شما هیچوقت beta motard 2.5 ایتالیایی رو با فلات چینی مقایسه نکن! پیشرو گلد هیچ ربطی به چین نداره! اصل این موتور مال شرکت ایتالیایی بتاست که شرکت چینی کینگکی اومده حق نمایندگی آسیا و خاورمیانه رو گرفته به ایران هم نمایندگی داده.
من نمیدونم با این حالی که این موتور یه سر و گردن از تریل ها و سوپرموتورهای ساخت ایران بالاتره اینقدر ازش بد میگن!

یعنی شما میفرمایید این موتور ایتالیایی هست؟؟؟؟؟؟

koosha
12-02-1393, 10:59 قبل از ظهر
يه عكس ازش بزاريد چه شكلي هست اصلا

پیشرو گلد
12-02-1393, 09:02 بعد از ظهر
بله اصل این موتور مال بتای ایتالیاست! برای اینکه این موتورو ببینید توی گوگل یا یوتیوب سرچ کنید beta motard 2.5
این موتوری که ما توی ایران سوار میشیم خود بتاست و خیلی با کینگکی چین فرق میکنه!
میگید نه؟ خم اگزوزپیشرو گلد نگاه کنید شکل بتاست تا کینگکی! کینگکی اومده روش انژکتور چپونده درحالی که پیشرو و بتا کاربراتوریه!:smilieRR:

پیشرو گلد
12-02-1393, 09:23 بعد از ظهر
این عکس بتاست همون موتوری که چین تو چند مدل تغییراتی بهش داده و انژکتور و این چیزا گذاشته روش.

[Only registered and activated users can see links]

پیشرو گلد
12-02-1393, 09:33 بعد از ظهر
اگه خواستین عکس موتور خودمو میدارم تا ببینین!
چند وقت دیگه کیلومترشو درست میکنم(آخرین بار برید) تا ببینین چجوری یه سوپرموتور یا همون کیپس تریل که دوستان اسمشو گذاشتن چجوری با کیلومتر ۱۴۰ تایی روش ۱۶۵ تا پر میکنه!!!
قبلا یکی میگفت این موتور پیشرو گلد ته گازش ریپ میزنه، ماکه همچین چیزی ندیدیم! موتور من که دنده پنج آخر گازش ۱۶۵ تا میره (شایدم بیشتر چون کیلومتر برید) آخرشم با اون سرعت شروع میکنه شلاق زدن، درضمن تو آسفالت بیست متر باهاش تیکاف کشیدم...
:smilieRR:

پیشرو گلد
12-02-1393, 09:59 بعد از ظهر
:putertired:

imported_pezhman
13-02-1393, 07:51 بعد از ظهر
اگه بفرمایید با چه تغییراتی میشه بازدهی موتور رو بالاتر برد ممنون میشم . در ضمن من دیروز یه صفرشو خریدم تا سوارشدم زنجیرش وقتی رو صفت کن زنجیر حرکت میکنه مخصوصا تو دندهای 2تا5 صدای قرقر زیادی ایجید میکنه . وقتی درجا هم گازش میدم دور موتورش با تاخیر میاد پایین . کسی میدونه مشکل از کجاست ؟

VAHID
13-02-1393, 08:08 بعد از ظهر
اگه بفرمایید با چه تغییراتی میشه بازدهی موتور رو بالاتر برد ممنون میشم . در ضمن من دیروز یه صفرشو خریدم تا سوارشدم زنجیرش وقتی رو صفت کن زنجیر حرکت میکنه مخصوصا تو دندهای 2تا5 صدای قرقر زیادی ایجید میکنه . وقتی درجا هم گازش میدم دور موتورش با تاخیر میاد پایین . کسی میدونه مشکل از کجاست ؟

این مشکلات با اچارکشی و سرویس اولیه موتور حل میشه

پیشرو گلد
13-02-1393, 09:09 بعد از ظهر
سفتی زنجیر موتور باید در حدی باشه که وقتی با انگشت فشارش میدی بالا به اندازه دو تا دو و نیم سانت بازی کنه، چون اگه وقتی زنجیر زیاد سفت باشه وقتی سرنشین میشینه روی موتور زنجیر سفت تر میشه و امکان گشاد شدن زنجیر و در نهایت پاره شدنش زیاده!
بعدشم شما موتور صفر خریدی هنوز آب بندی نشده باهاش دنده ۵ رفتی و تخته گازشو گرفتی ببینی دور موتورش چطور میاد پایین؟!!!!!! موتور باید آب بندی بشه بعد گازشو بگیری اینجوری عمر موتورت خیلی میاد پایین! اینجوری پیش بری دو روز دیگه فیلرات داغون میشه!
اول آب بندی کن بعد راهنماییت میکنن دوستان

پیشرو گلد
13-02-1393, 09:15 بعد از ظهر
یه چیز دیگه، فردا حتما ببرش مشکل زنجیرشو حل کن، این موتور چون صفره خیلی داغ میکنه اونم بخاطر روغن آب بندیه که داخل موتوره و یکی از مراحل آب بندی اینه که موتور باید داغ کنه تا خود موتور و چرخ دنده ها و قسمت های چدنی موتور جا بیوفته مخصوصا فیلرها!
بزار موتورت ۳۰۰۰ تا کار کنه خوب که لق و پق شد بعد ببرش واسه آچار کشی، اینجوری موتور محکمتر میشه.

پیشرو گلد
13-02-1393, 09:17 بعد از ظهر
ولی موتور من سفت کن زنجیر نداره!!!! مطمئنی Pishro Gold 250 qm خریدی؟! شایدم طرح جدیدشونه، چون پیشرو گلد اصلا تنظیم کننده نداره به غیراز همون پیچی که سفتش میکنیم!
شما چند خریدیش؟

imported_pezhman
14-02-1393, 02:02 بعد از ظهر
بله پیشرو 250 گلد کیو ام .مدل 93 خریدم 5.200.000 که امروز هم رفتم با 200 تومان ضرر و کلی درد سر پسش دادم . راستش بهش دل چرکین شدم .همشون یه سفت کن زنجیر دارن که تقیبا 20 سانتیمتری دنده فلایویل قرار گرفته . اگه موتورتون رو صفر نخریدید حتما صاحب قبلیش به دلیل صدای زیاددش بازش کرده . ایرادش هم جنس سخت همون سفت کنه که در اصل باید نرم باشه تا ایجاد صدا نکنه .در کل وقتی خوب . دقیق به ساختارش توجه کنید میبینید که هیچ دقتی تو مونتاژ و تستش نشده . کاربراتورش مشکل داشت . تو کارخونه از بس تو آفتاب نگهداری شده بود که شیلنگ های ترمزش پوسیده و زرد شده بود .صدای اون سفت کنه هم که مثل دریل رو اعصابم بود . به همین سه دلیل بردمش اتحادیه و شکایت کردم و پسش دادم . تا یاد بگیرن که وقتی پول از مشتری میگیرن باید جنس رو بی عیب و نقص بهش تخویل بدن .

imported_pezhman
14-02-1393, 02:15 بعد از ظهر
کارخونه ایی که همچین عیب فاحشی رو برطرف نمیکنه و همینجوری محصولات آشقالشون میندازن به مردم فلاکت زده ما و هیچ نظارتی هم وجود نداره فقط باید ازشون خرید نکرد . یه زمانی بهترین اجناس روز دنیا واسه ما ایرانیها بود ولی با کمال تاسف الان به روزی افتادیم که باید به آشقالترین محصولات هندی و چینی دل خوش کنیم . اینها ننگه .افتخار نیست .

پیشرو گلد
14-02-1393, 02:20 بعد از ظهر
بله پیشرو 250 گلد کیو ام .مدل 93 خریدم 5.200.000 که امروز هم رفتم با 200 تومان ضرر و کلی درد سر پسش دادم . راستش بهش دل چرکین شدم .همشون یه سفت کن زنجیر دارن که تقیبا 20 سانتیمتری دنده فلایویل قرار گرفته . اگه موتورتون رو صفر نخریدید حتما صاحب قبلیش به دلیل صدای زیاددش بازش کرده . ایرادش هم جنس سخت همون سفت کنه که در اصل باید نرم باشه تا ایجاد صدا نکنه .در کل وقتی خوب . دقیق به ساختارش توجه کنید میبینید که هیچ دقتی تو مونتاژ و تستش نشده . کاربراتورش مشکل داشت . تو کارخونه از بس تو آفتاب نگهداری شده بود که شیلنگ های ترمزش پوسیده و زرد شده بود .صدای اون سفت کنه هم که مثل دریل رو اعصابم بود . به همین سه دلیل بردمش اتحادیه و شکایت کردم و پسش دادم . تا یاد بگیرن که وقتی پول از مشتری میگیرن باید جنس رو بی عیب و نقص بهش تخویل بدن .
با این حالی که یه موتور آشغال بهت انداختن بازم ظلم خودشونو کردن و کل پولتو بهت برنگردوندن! چرا قبل خرید موتورو چک نکردی که این مشکلات پیش نیاد؟ این فروشنده ها بعضیاشون واقعا دزد و مال مردم خورن! خدا میدونه کاربراتشو با کاربرات خراب کدوم موتورش عوض کرده و داده به شما! اینا وقتی مشتری میاد و یه موتورو میفروشن اگه یه قطعه از موتور مشکل داشته باشه اون قطعه رو با قطعه سالم یه موتور دیگه عوض میکنن تحویل خریدار میدن و اون موتوری که موش آزمایشگاهی شده گیر کدوم بدبخت بیوفته خدا میدونه!! احتمالا موتوری که به شما انداخته بودن از همون موش آزمایشگاهی ها بوده! سعی کن اگه دوباره خواستی بخری روز روشن بخر و همه جای موتورو چک کنی که این مشکلات پیش نیاد! بعدشم فروشنده باید نیم ساعت مهلت تست میداد بهت که نداده!!!

پیشرو گلد
14-02-1393, 02:36 بعد از ظهر
منم موتوروم صفر خریدم و هیچ کدوم از این مشکلایی که شما میگید نداشت و تا حالا هم مشکلی واسش پیش نیومده!
موتور عالیه و مثل ساعت کار میکنه! شما تو خرید موتور بدشانسی آوردی و گیر یه فروشنده از خدا بی خبر افتادی... شاید مال تغییراتی باشه که تو مدل ۹۳ ایجاد کردن، اینجور که معلومه برخلاف سری اول سری های بعدی رو خوب نساختن یا مشکل از فروشنده بوده که قطعه عوض کرده یا موتورو تو آفتاب خوابونده! الله اعلم!
امیدوارم اینبار اگه خواستی بخری خوب موتورو چک کنی و بدشانسی نیاری! از فروشگاههای بزرگ و معتبر خرید کن و اگه پیشرو گلد خواستی سری اول با آرم ۲۴۹بگیر نه ۲۵۰

imported_pezhman
14-02-1393, 05:29 بعد از ظهر
خوب منم همون 249 گرفتم . که البته چون 250 ممنوعه جدیدا روش زدن 249 . بله دوست من شما درست میگید منم باید بیشتر حواسم رو جمع میکردم . درستش اینه که اول باید محصول رو دید و روشن کرد و سوار شد اگه همه چی درست وسالم و بدون صدای اضافی بود اونوقت پولشو داد . که متاسفانه تو کشور بی نظم ما همه جا اول پول محصول رو از شما میگیرن و رسید و امضا هم از که گرفتن اونوقت کالا رو بهتون تحویل میدن .که اگه هر اشکال و نقصی هم داشته باشه نتونی اعتراضی بکنی .و اونوقته که واسه پس گرفتن پول خودت باید کلی دوندگی کنی و علافی بکشی .

imported_pezhman
14-02-1393, 05:35 بعد از ظهر
دوستانی که قصد خرید موتورسیکلت رو دارن . اگه میخوان مثل من سرشون نیاد تا وقتی موتور رو روشن نکردن و سوارش نشدن واز سلامتش مطمعن نشدن حتی یک ریال هم به فروشنده پرداخت نکنن . چون اگه اول پولتو دادی دیگه کاری از دستت بر نمیاد .

imported_pezhman
14-02-1393, 05:41 بعد از ظهر
همیشه از قدیم گفتن > مشت نمومنه خرواره . موتوری که از تو کارخونه این مشکلات رو داره و روش هم مینویسن { کنترل شد } خدا میدونه بعدها چه مشکلاتی بهم خواهد زد .