PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : سیستم ترمز

soleymani
02-02-1393, 08:52 قبل از ظهر
آموزش و سوالات در مورد تعویض لنت و دیسک و هواگیری لنت
نوع روغن ترمز
------------
دوستان هر سوالاتی دارند اینجا مطرح بفرمایند تا کسانی که اطلاعی دارند.کمک کنند

soleymani
02-02-1393, 03:23 بعد از ظهر
دوستان آموزش تعویض لنت دیسک جلو و عقب رو می خواستم.مخصوصا آپاچی
و اینکه اگه بخوام کل روغن هیدرولیک فابریک موتور رو تعویض کنم چی کار کنم.
ممنون

VAHID
02-02-1393, 06:18 بعد از ظهر
برای ترمز جلو اونجایی که دورش خط کشیدم یه چیزی مثل سیم هست اونو در میاری و میله نگه دارنده هست که اونو باید به سمت رینگ با یه پیچ گوشتی فشار بدی اون میله که در بیاد لنت ها ازادن برای بستنش هم همین مراحل رو اجرا میکنی فقط وقتی لنت های جدید رو جا زدی چند بار ترمز بگیر تا لنت ها قشنگ جا برن
برای عقب هم تغریبا همینه فقط برای عقب روش یه فنر نگه دارنده داره

[Only registered and activated users can see links]

soleymani
03-02-1393, 09:33 قبل از ظهر
یعنی موتور درجا عوض می شه یعنی نیاز نیست کل سیستم ترمز از روی دیسک جدا بشه؟

VAHID
03-02-1393, 02:47 بعد از ظهر
یعنی موتور درجا عوض می شه یعنی نیاز نیست کل سیستم ترمز از روی دیسک جدا بشه؟
نه کاری به دیسک نداره

soleymani
03-02-1393, 02:51 بعد از ظهر
چطوری کل روغن ترمز رو خالی کنم و چی بریزم
الان فکر کنم روغن هیدرولیک هستش

VAHID
03-02-1393, 02:54 بعد از ظهر
چطوری کل روغن ترمز رو خالی کنم و چی بریزم
الان فکر کنم روغن هیدرولیک هستش
از یه لوازم یدکی یه قوطی روغن ترمز بگیر.باید ببینی روغن ترمز موتورت چه رنگی هست همون رنگی بگیری
برای تعویض روغن اول شیلنگ انتقال روغن رو در میاری چند باری ترمز میگیری تا خالی بشه.بعد هم پیچ هواگیری که روش یه در پوش پلاستیکی هست باز میکنی و دستتو میزاری روش تا هوا نره داخل.بعد داخل پمپ ترمز که رو فرمون هست و برای عقب رو نمیدونم کجاست روغن ترمز جدید میریزی و چند بار ترمز میگیری حالا دستت رو از روی سوراخ هواگیری برمیداری و به محض اینکه حباب هوا خارج شد و روغن اومد اونو میبندی

nixon
13-02-1393, 08:42 قبل از ظهر
واسه ترمز عقب تو باکسه

soleymani
16-02-1393, 07:58 قبل از ظهر
بالاخره سیستم ترمز جلو رو درست کردم
لنت ها نزدیک اهن بوددیگه
اولش فکر کردم سخته ولی دیدم که راحت هست
سطح روغن جعبه روغن ترمز هم بالا بالا اومد و مشکل روغن دیگه ندارم.
ترمز خوبه ولی میخ نیست
به نظرتون هواگیری کنم؟
دو باری هوا گیری کردما قبلا
امشب هم لنت چرخ عقب رو عوض می کنم.

VAHID
16-02-1393, 11:56 قبل از ظهر
بالاخره سیستم ترمز جلو رو درست کردم
لنت ها نزدیک اهن بوددیگه
اولش فکر کردم سخته ولی دیدم که راحت هست
سطح روغن جعبه روغن ترمز هم بالا بالا اومد و مشکل روغن دیگه ندارم.
ترمز خوبه ولی میخ نیست
به نظرتون هواگیری کنم؟
دو باری هوا گیری کردما قبلا
امشب هم لنت چرخ عقب رو عوض می کنم.

ترمز رو رگلاز کن رو کتی یه درجه داره برای میخ بودن و از این حرفا

soleymani
16-02-1393, 01:11 بعد از ظهر
مگه هنداس؟
برای ترمز و کلاج ریگلاژ نداره آپاچی

VAHID
16-02-1393, 06:50 بعد از ظهر
مگه هنداس؟
برای ترمز و کلاج ریگلاژ نداره آپاچی
چرا تا حدودی از کتی ها میشه رگلاز کرد

soleymani
17-02-1393, 07:13 قبل از ظهر
نه عزیز نداره.
اینم بگم روغن ترمز داخلش نیست و روغن هیدرولیکه
لنت چرخ عقبم عوض کردم و هوا گیری کردم

roots
08-03-1393, 01:54 بعد از ظهر
سلام دوستان عزیز...امروز اومدم لنت عقب موتورو عوض کنم ، 2 تا الن داشت باز کردم یهو یکیش افتاد پایین ، اون یکی چجوری در میاد تا این جدیدا جا بندازم؟

abolfazls
08-03-1393, 02:00 بعد از ظهر
سلام دوستان عزیز...امروز اومدم لنت عقب موتورو عوض کنم ، 2 تا الن داشت باز کردم یهو یکیش افتاد پایین ، اون یکی چجوری در میاد تا این جدیدا جا بندازم؟

اونيكى هم بكش بيرون در مياد ! مشكلى نداره ، فقط مواظب فنر زير لنتا باش كه نيوفته ! مثل يه تيكه ورق فلزى هست

roots
08-03-1393, 02:44 بعد از ظهر
هر کاری میکنم در نمیاد حاجی...گیر داره به یه چیزی ،سفت واساده...پیچ دیگه ای لازم نی باز بشه؟

koosha
08-03-1393, 03:14 بعد از ظهر
معمولا يا دو پيچن يا ٤پيچ چشم بچرون نگا كن يحتمل پيچه ديگه ايم داره

roots
08-03-1393, 07:22 بعد از ظهر
بردم اخر تعمیرگاه ،کل جریان باس باز میشد کل پمپ و... ولی اخر خوب دراومد الحمدالله!

abolfazls
08-03-1393, 07:29 بعد از ظهر
بردم اخر تعمیرگاه ،کل جریان باس باز میشد کل پمپ و... ولی اخر خوب دراومد الحمدالله!

خوب بايد در ميومد ديگه ! مگه كل پمپ رو باز نكرده بودى ؟؟؟
كل پمپ با دو تا پيچ الن وصله كه اول اونارو باز ميكنى و بعد اون دو تا الن ريز تر ها رو باز ميكنى و لنتا رو در ميارى ...

roots
08-03-1393, 08:39 بعد از ظهر
نه ولی دنگ و فنگ داشت چون مثلا فابریکش شاخک نداره یکیش، اونو برید بعد هم سمباده زد سطحشو تا کامل داخل برن...در کل کار من نبود...

erfi_747
08-04-1393, 11:10 قبل از ظهر
سلام دوستان .. ترمز عقب موتور من وقتی ترمز میگیری یه صدای مهیب میده و بدجور با صدای زیاد سوت میکشه .. ترمز جلومم یه وقتایی وقتی تو حرکتم صدای جیک جیک جیک جیک میده انگار مرغ عشق بستی جلو:d آبروم رفت تو خیابون به خدا ..:2:

nixon
08-04-1393, 01:30 بعد از ظهر
لنتتو تازه عوض کردی؟؟؟

ali.motahari
08-04-1393, 02:44 بعد از ظهر
سلام دوستان .. ترمز عقب موتور من وقتی ترمز میگیری یه صدای مهیب میده و بدجور با صدای زیاد سوت میکشه .. ترمز جلومم یه وقتایی وقتی تو حرکتم صدای جیک جیک جیک جیک میده انگار مرغ عشق بستی جلو:d آبروم رفت تو خیابون به خدا ..:2:
سلام
شما باید لنت عقبو دربیاری چون شیشه شده صدا میده و بایه چیزی سطح لنتو پر از خط کنی و تا یه مدتی درس میشه و بعدش به احتمال زیاد همین جوری میشه
شما برو یه لنت عقب از نرم ترین جنس موجود تو بازار و تهیه کن و خودت عوض کن
اگه ترمز جلوت دیسکیه آخه من نمیدونم منظورت کدوم موتوره صداش عادیه همه دیسکا با لنتا در گیرن و بعضیا بیشتر که با استفاده بیشتر از ترمز جلو صداش کمتر میشه

erfi_747
11-04-1393, 01:51 بعد از ظهر
سلام
شما باید لنت عقبو دربیاری چون شیشه شده صدا میده و بایه چیزی سطح لنتو پر از خط کنی و تا یه مدتی درس میشه و بعدش به احتمال زیاد همین جوری میشه
شما برو یه لنت عقب از نرم ترین جنس موجود تو بازار و تهیه کن و خودت عوض کن
اگه ترمز جلوت دیسکیه آخه من نمیدونم منظورت کدوم موتوره صداش عادیه همه دیسکا با لنتا در گیرن و بعضیا بیشتر که با استفاده بیشتر از ترمز جلو صداش کمتر میشه
بله دیسکیه اما وقتی ترمز جلو میگیرم صداش در میاد وقتی نگیرم معمولا صدا نمیده ..

erfi_747
11-04-1393, 01:52 بعد از ظهر
لنتتو تازه عوض کردی؟؟؟
نه فکر کنم باید عوض شه ..:40:

mr_magma
28-11-1394, 04:44 بعد از ظهر
سلام . با تشکر و خسته نباشی از مطالب آموزندتون.
من یه پیشرو :-135طرح ویو دارم .میخوام لنت عقبشو عوض کنم میشه با عکس بگید چطوری اینکارو کنم و همینطور وقتی نو هم بود لنتش انگار با دیسک درگیره وصدا میده چطوری این درگیری رو آزاد کنم؟

kaveh_am
28-11-1394, 07:53 بعد از ظهر
سلام . با تشکر و خسته نباشی از مطالب آموزندتون.
من یه پیشرو :-135طرح ویو دارم .میخوام لنت عقبشو عوض کنم میشه با عکس بگید چطوری اینکارو کنم و همینطور وقتی نو هم بود لنتش انگار با دیسک درگیره وصدا میده چطوری این درگیری رو آزاد کنم؟
سلام
عکس ندارم فیلم هست...
[Only registered and activated users can see links]

ترمز عقب رو از رو موتور در میارید.بعد 2 تا پیچ هست که لنت ها رو سرجاش نگر میداره اونارو هم در میارید.پیستون ها رو تمیزن میکنید و بعد با دست فشار میدید غقب بعد لنت جدید رو نصب میکنید...
راحب این که یکم دیسک به لنت میگیره تو سیستم ترمز های ارزون عادیه ولی اگر زیاد باشه و کم و زیاد بشه دیسک تاب داره میتونی با دست یا چکش یا آچار فرانسه تابش رو بگیری....
یه چیز دیگه هم هست و اون اینه که سیستم ترمز روی یه چیزی نصب شده که میتونه روش عقب جلو بشه...ترمز رو که در اوردید داخل اون رو روغن کاری کنید تا رون بشه..شاید درست بشه...
سوالی بود در خدمتم.

arn1363
02-02-1395, 01:13 بعد از ظهر
سلام دوستان
من ان اس دارم. وقتی موتور میخوام راه ببرم از چرخ عقب صدای سوت میاد. (یعنی چرخ عقب هر بار یه دور میزنه صدا میده) در صورتی که در حال حرکت صدا نمیده. به یکی نشون دادم گفت از لنته چیزیش نیست ولی صداش روی مخه
کسی راه حلی نداره؟

Sent from my HUAWEI P7-L10 using Tapatalk

behzadh
22-02-1395, 05:17 بعد از ظهر
دوستان کسی میدونه چطور میشه ترمز موتور های CDI و CG را با کمترین تغییر در شکل ظاهری تقویت کرد بغیر از دیسکی کردن که در بعضی از موضوعها به آن اشاره شده , لطفا هر نظری که دارید و یا اینکه طرحی را جایی دیده اید را بنویسید چرا که گاها چیزی که به نظر شما ساده می آید شاید برای کسی دیگر یک راه حل اساسی و مهم باشد.