PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : همه چیز درباره سخت افزار و نرم افزار



Red Hat
03-03-1389, 07:44 بعد از ظهر
دوستان در این تاپیک در مورد مشکلات و خبر های کامپیوتری صحبت میشه.
در ضمن ما چند استاد بزرگ کامپیوتر ( امیر - هر دو علیرضا - و علی یوسف و ....) رو داریم.

BKING
03-03-1389, 09:00 بعد از ظهر
دوستان در این تاپیک در مورد مشکلات و خبر های کامپیوتری صحبت میشه.
در ضمن ما چند استاد بزرگ کامپیوتر ( امیر - هر دو علیرضا - و علی یوسف و ....) رو داریم.

سلام

مهم تر از همه خودت هستی

Red Hat
04-03-1389, 11:05 قبل از ظهر
سلام

مهم تر از همه خودت هستی


شما لطف دارین :7:

Kenji
04-03-1389, 11:14 قبل از ظهر
دوستان نحوه ی برطرف کردن 3 چراغه شدن xbox رو یاد گرفتم. هر کسی مشکل داشت بگه مشکلش رو رفع کنم.

Red Hat
04-03-1389, 11:21 قبل از ظهر
دوستان نحوه ی برطرف کردن 3 چراغه شدن xbox رو یاد گرفتم. هر کسی مشکل داشت بگه مشکلش رو رفع کنم.


این که میگن 3 چراغه شده یعنی چی؟

یک چنین چیزی تو یکی از device های شبکه داریم که بعد از روشن شدن هر کدوم از چراغ ها یعنی یکی از خازن های اصلی سوخته( البته 6 عدد backup هم داره)

Kenji
04-03-1389, 11:27 قبل از ظهر
این که میگن 3 چراغه شده یعنی چی؟

یک چنین چیزی تو یکی از device های شبکه داریم که بعد از روشن شدن هر کدوم از چراغ ها یعنی یکی از خازن های اصلی سوخته( البته 6 عدد backup هم داره)

سه چراغه شدن تو xbox از همون ابتدا پیش میومد و هیــــچ کس حتی خود مهندسای ماکروسافت هم دلیلش رو نمی دونست. در خارج از کشور گارانتری ماکروسافت تعویض می کرد اما در ایران ....

جدیدا با تعویض مادربورد جاسپر به جای مادربورد های قدیمی این مشکل کمتر دیده می شه اما هنوز هم احتمالش هست که البته جدیدا می شه با راههایی مشکل رو برطرف کرد.

Red Hat
11-03-1389, 12:18 بعد از ظهر
با سلام

می خواستم یک هارد 500 g یا 1 t اکسترنال بخرم اگه دوستان راهنمایی کنند ممنون میشم . قیمت هم تا 120 هزار و زیاد هم بزرگ نباشه.

Alireza
11-03-1389, 12:28 بعد از ظهر
حمید جان دقیقا چه راهنمایی میخوای؟ تا 120 تومن 1 ترا میتونی بگیری

Red Hat
11-03-1389, 12:30 بعد از ظهر
در مورد برند و قیمت و گارانتی.

Alireza
11-03-1389, 12:49 بعد از ظهر
سیگیت هست 1 ترابایت حدود 110 تومن که من دارم و خیلی هم راضی ام مکستور اینا هم هستن همین قیمت ولی من سیگیت رو ترجیح میدم چون از مکستور خاطره خوبی ندارم

سایز هد : 3.5 اینچ
ظرفیت حافظه : 1000 گیگابایت
نوع اتصال : 2.0 usb
سرعت انتقال اطلاعات : 480 مگابیت بر ثانیه
سرعت هد : 7200 دور بر دقیقه

Amir
11-03-1389, 03:13 بعد از ظهر
سیگیت زیاد دیدم مشکل داشته باشه که مربوط به بدسکتوره (درایو c زیاد اذیت می کنه و ویندوزت میپره)

من این دوتا رو بهت پیشنهاد می کنم و دقت کن بافر 32 مگ باشه

Western Digital My Book Essential Edition - 1ترابایت

مکستور وان تاچ 4
------------------

Red Hat
20-03-1389, 10:52 بعد از ظهر
سلام به همگی دوستان.

کسی اینجا متخصص سیسکو داریم؟ اگه هست یه سوال دارم که :

وقتی تو روتر می خوایم از طریق telent به router برای config متصل بشیم بین 4 session مختلف به صورت رندم اتخاب میشه ولی میشه برای هر session یک password قرار داد این رو می خاستم بدونم که کجا بود که می تونستیم که session هارو براشون اسم بزاریم که فهمید که به کدوم session وصل شدیم.

هر چی فکر میکنم یادم نمیاد و کل جزوه هامو زیرو رو کردم ولی هنوز پیداش نکردم! :27:

این از اون نکته هایی است که تو کتاب ها ننوشتن هر کی کمک کنه خیلی ممنونش میشم.:7:

Red Hat
06-04-1389, 09:12 بعد از ظهر
در آخر رفتم یه هارد اکسترنال seagate خریدم با یه فلش مموری patriot-xporter . سرعت فلش خیلی بالاست درضمن ضد آب و ضد ضربه هم هست.


هارد 640 GB
[Only registered and activated users can see links]

فلش مموری
[Only registered and activated users can see links]

soroush adventure
08-04-1389, 11:47 بعد از ظهر
فلشو چند گرفتی ؟

Red Hat
09-04-1389, 12:02 قبل از ظهر
قابل شما رو نداره.

23 هزارتومان.

Amir
09-04-1389, 08:51 قبل از ظهر
قابل شما رو نداره.

23 هزارتومان.

ایول حمید مفت داده که

از کجا 23تومن؟

من 8 گیگ سیلیکـون پاور رو گرفتم 17 تومن

Red Hat
09-04-1389, 10:22 قبل از ظهر
ایول حمید مفت داده که

از کجا 23تومن؟

من 8 گیگ سیلیکـون پاور رو گرفتم 17 تومن

البته عکس مال فلش من نیست( تو عکس فلش 32 گیگ هست)

فلش من 8 گیگ هست . البته این برند یه خورده گرون هست ولی کیفیت و سرعت خیلی بالایی داره مثلآ یک فایل 2 گیگ رو در حدود 1 دقیقه و 40 ثانیه کپی کرد!

Classified
06-02-1390, 08:31 بعد از ظهر
با سلام

خوشحالم دوستان به سخت افزار هم علاقمند هستند:grouphugg:

یه مشکلی داشتم کمی عجیب!

وقتی میخوام ویندوز عوض کنم موقعی که کپی فایل ها تموم میشه و میخوام بره که بقیه نصب انجام بشه تو ویندوز سون ارور میدا not service و همچین چیزی

پنج ویندوز مختلف امتحان کردم مشکل حل نشد، بردم گارانتی جا مونده نتونست حلش کنه، میگه ایراد از مادربورده و باید بدیم گارانتی.

My system:

Core i7 870

ASUS P7P55D Deluxe

Corsair DOMINATOR 1600 CL7

Redmax 600W که قبلا 900W داشتم گفت ایراد داره 600 داد! که خاک تو سر این فروشنده ها

Hard samsung HJ503I که باز خاک تو سر این فروشنده ها

superbike_iran
07-02-1390, 12:19 قبل از ظهر
سلام دوستان من یه سیستم عتیقه دارم و تازگی ویندوزش پریده .حالا وقتی میخوام نصب کنم اون موقعی که چندتا نقطه میاد باید اینتر بزنی کیبورد از کار میفته.لطفا راهنماییم کنید

RIDER
07-02-1390, 01:39 قبل از ظهر
دوستان کیا تو این فروم گیمرن من هستم هم پی اس۳ هم ایکس باکس ۳۶۰ هرکی مشکل سخت افزاری یا نرم افزاری با این کنسولا داره تا اونجا که بتونم کمک میکنم.من در پی اسن و ایکس باک لایو حضور دارم
id:assassin753951:29dz8zk: اساتید اجازه میدن یه تاپیک درباره بازیه لایو و حل مشکلات کنسول ها بزنم :s (9):

---------- Post added at 01:39 AM ---------- Previous post was at 01:36 AM ----------

راستی در مورد مشکل شما برا نصب ویندوز مشکل مشابهی برا کامپیوتر برادرم رخ داده بود و مشکل با تعویض رم حل شد حالا نمیدونم ماله شما هم همین باشه یا نه

Alireza
07-02-1390, 01:42 قبل از ظهر
بزن جالب میشه

Classified
07-02-1390, 09:02 قبل از ظهر
دوستان کیا تو این فروم گیمرن من هستم هم پی اس۳ هم ایکس باکس ۳۶۰ هرکی مشکل سخت افزاری یا نرم افزاری با این کنسولا داره تا اونجا که بتونم کمک میکنم.من در پی اسن و ایکس باک لایو حضور دارم
id:assassin753951:29dz8zk: اساتید اجازه میدن یه تاپیک درباره بازیه لایو و حل مشکلات کنسول ها بزنم :s (9):

---------- Post added at 01:39 AM ---------- Previous post was at 01:36 AM ----------

راستی در مورد مشکل شما برا نصب ویندوز مشکل مشابهی برا کامپیوتر برادرم رخ داده بود و مشکل با تعویض رم حل شد حالا نمیدونم ماله شما هم همین باشه یا نه

منظورتون من بودم یا جناب superbike_iran ([Only registered and activated users can see links])؟؟!

Ali
07-02-1390, 11:22 قبل از ظهر
سلام خدمت همه اقا یه سوالی داشتم من الان سیستمم گرافیکش جی فرس 8600 جی تی سوپره و 512 هستش و رمم 1گیگ و تازگی ها حس میکنم دیگه جوابگوی بازی های جدید نیست مثلا نید فور اسپید هات پر سویت رو تیکه تیکه بعضی موقعا اجرا میکنه و بعضی بازی ها مثل بلور هم که دیگه نمیشه باهاش کرد میخواستم بدونم که تا 1 تومن شما خرید لب تاب رو پیشنها میکنید برای بازی و ایا لب تاب خوب که بشه باهاش بازی کرد با این پول گیر میاد یا سیستم خانگی رو ارتقا بدم و یه لب تاب در حد 300-400 هم برای این که یه موقع لازم شد بگیرم و اگه ارتقا رو پیشنهاد میکنید لطفا سیستم مورد نظر رو که تا 3-4 سال نیاز به تعویض نباشه با خرج حدودیش رو بگین با تشکر:thanks:

farzadprogram
07-02-1390, 11:52 قبل از ظهر
به نظر من واسه بازی سراغ لپ تاب نرو ، یه کیس قوی جمع کن واسه خودت .
با 300 - 400 هم میتونی بری سراغ یه مینی لپ تاب .

---------- Post added at 11:52 AM ---------- Previous post was at 11:50 AM ----------

اگر سیستم هم قطعی خواستی بخری بهم پیام . خ بده تا یه سیستم با قیمتاش بهت بدم .

RIDER
07-02-1390, 11:56 قبل از ظهر
من کلا مخالف بازی با pcهست چونکه برای بازی کردن باهاش باید هزینه بالایی پرداخت کنی با نصف پولت یه کنسول بگیر حال کن

farzadprogram
07-02-1390, 12:03 بعد از ظهر
من کلا مخالف بازی با pcهست چونکه برای بازی کردن باهاش باید هزینه بالایی پرداخت کنی با نصف پولت یه کنسول بگیر حال کن

کاملا موافقم .

Classified
07-02-1390, 12:25 بعد از ظهر
سلام خدمت همه اقا یه سوالی داشتم من الان سیستمم گرافیکش جی فرس 8600 جی تی سوپره و 512 هستش و رمم 1گیگ و تازگی ها حس میکنم دیگه جوابگوی بازی های جدید نیست مثلا نید فور اسپید هات پر سویت رو تیکه تیکه بعضی موقعا اجرا میکنه و بعضی بازی ها مثل بلور هم که دیگه نمیشه باهاش کرد میخواستم بدونم که تا 1 تومن شما خرید لب تاب رو پیشنها میکنید برای بازی و ایا لب تاب خوب که بشه باهاش بازی کرد با این پول گیر میاد یا سیستم خانگی رو ارتقا بدم و یه لب تاب در حد 300-400 هم برای این که یه موقع لازم شد بگیرم و اگه ارتقا رو پیشنهاد میکنید لطفا سیستم مورد نظر رو که تا 3-4 سال نیاز به تعویض نباشه با خرج حدودیش رو بگین با تشکر:thanks:

سیستمتون کاملا قدیمی هست به فکر ارتقا نباشید. لپ تاپ هست برای بازی ولی قمیتی بالا 1.5 دارن و تا سه میلیون

هم میرن،، برای سیستم کیس تنها یا با مانیتور؟؟

لپ تاپ هم برای کارای روزانه می تونید 4230 از برند Acer رو انتخاب کنید.

دوستانی که میگن فقط کنسول، ببنیم می تونن با کنسول بیان اینجا پست بدن؟؟

RIDER
07-02-1390, 01:09 بعد از ظهر
بله با پلی استیشن ۳ میشه بروزر داره شما هم پی سی بازی من هرچی بگم قبول نمیکنی من میگم کنسول برای بازیه شما میگی باهاش میشه کار کامپیوترو انجام داد با اون سیستم کارای روزمرشو انجام بده با کنسول بازی کنه

farzadprogram
07-02-1390, 03:29 بعد از ظهر
دوست عزیز هر چیزی کارایه خودشو داره ...

superbike_iran
07-02-1390, 08:46 بعد از ظهر
پس چی شد هیچکی نمیخواد راهنمایی کنه : دوستان من یه سیستم عتیقه دارم و تازگی ویندوزش پریده .حالا وقتی میخوام نصب کنم اون موقعی که چندتا نقطه میاد باید اینتر بزنی کیبورد از کار میفته.لطفا راهنماییم کنید

Amir
07-02-1390, 08:50 بعد از ظهر
پس چی شد هیچکی نمیخواد راهنمایی کنه : دوستان من یه سیستم عتیقه دارم و تازگی ویندوزش پریده .حالا وقتی میخوام نصب کنم اون موقعی که چندتا نقطه میاد باید اینتر بزنی کیبورد از کار میفته.لطفا راهنماییم کنید


کیبردتون با usb به کیس وصل شده تبدیلش رو بزنید (همونی که شبیه ته موس هست که به کیس می خوره) اسمش رو الان یادم نیست

Red Hat
07-02-1390, 08:57 بعد از ظهر
تبدیلش رو بزنید (همونی که شبیه ته موس هست که به کیس می خوره)

اسم درگاهش ps2 است.