ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : راهنمایی خرید موتور ریس

imported_mohsen2001
15-09-1392, 10:07 بعد از ظهر
با سلام خدومت تمامی دوستان.

بالاخره تریل رو فروختم (محض اطلاع 6.200). و حالا می خوام یه ریس بگیرم که با شرایط من همخونی داشته باشه>>>

و اما شرایط من:

بودجه تا حدود 12 تومن

قد 188 و وزن 80

مسیر رفت به مقصد مورد نظر سر بالایی و اولاش ترافیک(نواب)و برگشت سرپایینی و خلوت.

قیافه خوب و کیفیت بالا تاپ اسپید هم متعادل و شتاب هم خوب<<<

"موتورهای مد نظر من :

1.دایلیم صفر تیپ 1 (چون به نظرم قشنگ تره)

2.هوندا cbr 150"

3.دربی 160

به نظر شما کدوم؟ اگه موتور بهتری سراغ دارید پیشنهاد کنید.

salar.gorgani
15-09-1392, 10:19 بعد از ظهر
با سلام خدومت تمامی دوستان.

بالاخره تریل رو فروختم (محض اطلاع 6.200). و حالا می خوام یه ریس بگیرم که با شرایط من همخونی داشته باشه>>>

و اما شرایط من:

بودجه تا حدود 12 تومن

قد 188 و وزن 80

مسیر رفت به مقصد مورد نظر سر بالایی و اولاش ترافیک(نواب)و برگشت سرپایینی و خلوت.

قیافه خوب و کیفیت بالا تاپ اسپید هم متعادل و شتاب هم خوب<<<

"موتورهای مد نظر من :

1.دایلیم صفر تیپ 1 (چون به نظرم قشنگ تره)

2.هوندا cbr 150"

3.دربی 160

به نظر شما کدوم؟ اگه موتور بهتری سراغ دارید پیشنهاد کنید.

چرا تو گزینه هات اسمی از هیو نبردی؟؟؟
با 12تومان هیو سالم و ترتمیز راحت گیر میاد ..
دربی که صفرش نیست و قدرتشم کمه همچنین cbr150...

imported_keyvan
15-09-1392, 10:25 بعد از ظهر
دربی رو که کلا" فراموش کن. فقط کمی خوشکلی داره قدرت تعطیل/ پیدا کردن قطعات تعطیل/ و .....
هوندا 150 هرچی هم باشه هوندای ژاپنه! یعنی به نظر من ایراد گرفتن از هوندا ژاپن تو این مملکت نسبت به موتووورای دیگه تقریبا" غیر ممکنه! همه چیز که سرعت نیست!
نتیجه میمونه دایلیم اما به پیشنهاد من تیپ 2 بگیر نه تیپ 1! تیپ 3 هم که میگن از سال 93 میخواد بیاد! یعنی همین 3-4 ماه دیگه!
هیو هم پر هزینه هست اما با 12-13 تومن میشه یه چیز سرپا پیدا کرد! البته باید بگردی!
مشکل مالی نداری برو سراغ هیو! اگر هم میگی ترافیک داری که هوندا 250 با 13 تومن یه سر حالشو سوار میشی. من بودم هوندا 250 بر میداشتم

imported_mohsen2001
15-09-1392, 10:25 بعد از ظهر
چرا تو گزینه هات اسمی از هیو نبردی؟؟؟
با 12تومان هیو سالم و ترتمیز راحت گیر میاد ..
دربی که صفرش نیست و قدرتشم کمه همچنین cbr150...

سالار جان گفتم که ترافیک زیاده تو مسیر موتوره به فنا میره (هیو )

دربی واقعا صفرش نیست ؟

cbr 150 یکی از رفیقا داره راضیه >> هم از سرعت هم از شتاب (البته نه نسبت به 250 ها)

شما دایلیم داشتی چطور بود اذیتت نکرد؟

salar.gorgani
15-09-1392, 10:35 بعد از ظهر
سالار جان گفتم که ترافیک زیاده تو مسیر موتوره به فنا میره (هیو )

دربی واقعا صفرش نیست ؟

cbr 150 یکی از رفیقا داره راضیه >> هم از سرعت هم از شتاب (البته نه نسبت به 250 ها)

شما دایلیم داشتی چطور بود اذیتت نکرد؟

من با کیوان موافقم هندا 250اگه یر بیاری خیلی خوبه از همه بهتره
دایلیمم خوبه منکه نو 8ماه سواری هر کارش کردم خراب نشد کلا موتوره با کیفت و با کلاسیه مثل هیو و مگلی خز نیست
کیوان میگه تیپ 3میاد !عکسی چیزی ازش هست کیوان؟؟

ARASH
15-09-1392, 10:38 بعد از ظهر
داداش نوشتی موتور ریس دایلیم اینا که ریس نیستن.ولی در کل دایلیم خیلی با کیفیت و خوبه ولی شتاب فوق العاده ای نداره هوندام سی بی ار 250 اش که واقعا عالیه ولی اونم شتاب خوبی نداره.هیو موتور خیلی خوبیه ولی تو ترافیک اذیتت میکنه.دربی صفرش هست ولی مثلا صفر مدل 2012

Sent from me to all of you

imported_keyvan
15-09-1392, 11:28 بعد از ظهر
سالار سرچ کن daelim 250 cc v3 پیداش میکنی

imported_mohsen2001
16-09-1392, 12:01 قبل از ظهر
سالار سرچ کن daelim 250 cc v3 پیداش میکنی

نه چیزی پیدا نکردم . سایت دایلیم هم چیزی نگفته در مورد تیپ جدید...

abolfazls
16-09-1392, 12:03 قبل از ظهر
دكتر جون صحبت شما و بچه ها رو خوندم ، ( صحنه را ديدم ! ) تقريباً نكته ها ذكر شد .
و اما مشكل داغ كردن هيوسانگ !

به جون خودم مشكلى نداره ! داداش شما تا حالا شنيدى يا جايى خوندى كه يه هيوسانگ به خاطر داغ كردن مشكلى براش به وجود اومده باشه ؟؟؟

من كه نشنيدم !

اين موتور داغ ميكنه ، درسته ،،،
ولى طراحى اين موتور جوريه كه دماى كاريش بالاس ...
يه بار ديگه هم گفتم ، كه مثلاً راكب تو تابستون كه سوار اين موتور ميشه اون گرمايى كه بهش ميخوره احساس بدى بهش دست ميده ولى مشكلى پيش نمياره ...

يكى از دوستان ( على جانسون ) تو يه سالى كه اين موتور دستش بود و ٢٥٠٠٠ كيلومتر! باهاش رانندگى كرد ، تو گرماى تابستون هر روز تو تهران داغ اينور اونور ميرفت ، چندين بار مسافرت شمال تو اون گرماى شمال دو ترك رفت و اومد ولى هيچ مشكلى براش پيش نيومد !

من اگر جاى شما بودم اول سعى ميكردم كه بودجه مو افزايش بدم و نينجا بخرم و اگر نميشد ١٠٠٪ هيوسانگ ميخريدم ،،،
يعنى بدون هيچ شكى هيو ميخريدم ...

مدتى كه هيوسانگ داشتم هيچگونه ايرادى از نظر داغ شدن نديدم ...

دربى كيفيت بسيار بالا ولى كمبود شديد لوازم يدكى
هوندا سى بى ار ١٥٠ كيفيت عالى ولى براى ماها ارضا كننده نيست !
دايليم ، كيفيت قابل قبول ولى نسبت به ٢٥٠ هاى ديگه شتاب و سرعت كم وقيافه هم كه سليقه ايه ...

ببخشيد اگه زياده گويى كردم

imported_mohsen2001
16-09-1392, 12:44 قبل از ظهر
اگه یه هیوی صفر بگیرم تا چند مدت هیچ خرجی به غیر از بنزین و روغن نداره ( با توجه به استفاده روزانه 60 کیلو متر)؟؟

خرجاش چطوریه ؟

VAHID
16-09-1392, 06:59 قبل از ظهر
هیو باید بهش برسی.مگر نه پدرتو در میاره.
خرجشم روغن و فیلتر و شمع

abolfazls
16-09-1392, 11:27 قبل از ظهر
اگه یه هیوی صفر بگیرم تا چند مدت هیچ خرجی به غیر از بنزین و روغن نداره ( با توجه به استفاده روزانه 60 کیلو متر)؟؟

خرجاش چطوریه ؟

هيو هر ١٠ تا ١٥ هزار تا يه جفت شمع ميخواد ( ٣٠ هزار تومن )
هيو هر ٥ هزار تا يه فيلتر روغن ميخواد ( ٥ هزار تومن )
هيو هر ١٥٠٠ تا روغن ميخواد ( بستگى داره چه روغنى توش بريزى مثلاً موتوركس بريزى ٥٠٠٠ تا كار ميكنه )
هيو هر ٥٠٠٠ هزار تا يه اسپرى انژكتور شوى بايد به باكس هواكشش بزنى و استپرش رو تميز كنى ،
هر ٥٠٠٠ تا يه اسپرى زنجير به زنجيرش بزنى ،
هر ١٠ تا ١٥ هزار تا سه دست لنت ميخواهى ، دو دست جلو و يه دست عقب ( كه اونم از ١٠ تومن داره تا ٦٠ تومن )
اينا رو كه رعايت كنى اين موتور برات حسابى كار ميكنه

البته همه اينا براى موتوهاى ديگه هم صدق ميكنه ها !
ولى مثلا فيلتر روغن دايليم ١٥ تومنه و نينجا ٤٥ تومنه

imported_mohsen2001
16-09-1392, 04:34 بعد از ظهر
اقا امروز ظهر با پدر گرامی رفته بودیم گمرک که قیمت کنیم . اگه شد بخریم ( هیو سانگ یا دایلیم). همینطور که داشتیم دور میزدیم و قیمت میپرسیدیم یهو یکی دوان دوان اومد سمت ما

من ر...دم به خودم :-&. بعد با بابام شوخی شهرستانی کرد...;)!!! بعد فهمیدم دوست قدیمی بابامه که لوازم موتور میفروشه . بعد بابام گفت میخام واسه پسرم یه موتور خوب بخرم چی پیشنهاد میکنی

گفت zx 150 عالیه . منم با تعجب نگاه کردم هیچی نگفتم . طرف گفت اگه میخای موتور بخری> تا دم عید صبر کن الان بازار تو شوکه افت قیمت هاست و قیمتا الکی گرونه

بعد منم مایوس برگشتم خونه.:1309881233_154fs232

به نظر شما حرف طرف درسته؟؟؟؟

VAHID
16-09-1392, 04:38 بعد از ظهر
نه داداش سمت زد ایکس نرو
قیمت ها هم فکر نکنم تا 3 سال دیگه ارزون بشه

imported_mohsen2001
16-09-1392, 04:53 بعد از ظهر
این قانون جدید که باید از گواهینامه 3 سال گذشته باشه تا سوار 250 بشی راسته ؟؟؟؟؟

من از گواهیم 1 سال هم نگذشته >> با اون تریل مشکلی نداشتم . نرم یه هیو بخرم هی ذرت ذرت بگیرنش؟؟؟

VAHID
16-09-1392, 05:07 بعد از ظهر
ظاهرا مامورا به این قانون عمل نمیکنن

abolfazls
16-09-1392, 05:11 بعد از ظهر
فعلاً رو گواهينامه ها زدن ولى ضاهراً اجرايى نشده !

بخر داداش ،،،

دكتر جون سنت كه بيشتر از ٢٣ ساله ؟؟؟

imported_mohsen2001
16-09-1392, 07:58 بعد از ظهر
فعلاً رو گواهينامه ها زدن ولى ضاهراً اجرايى نشده !

بخر داداش ،،،

دكتر جون سنت كه بيشتر از ٢٣ ساله ؟؟؟

نه توی 23 ام

در مورد خرید موتور هم به احتمال 80% هیوی صفر بگیرم ولی یه ماه صبر میکنم تا ببینم بازار خودشو ول میکنه یا نه (اگه با خودم بود امروز خریده بودم:nunu:)

ممنون از تمامی راهنمایی هانون:11:=D>

abolfazls
16-09-1392, 08:14 بعد از ظهر
هيوسانگ انتخاب خوبيه ، انشاالله به سلامتى

salar.gorgani
16-09-1392, 08:19 بعد از ظهر
نه توی 23 ام

در مورد خرید موتور هم به احتمال 80% هیوی صفر بگیرم ولی یه ماه صبر میکنم تا ببینم بازار خودشو ول میکنه یا نه (اگه با خودم بود امروز خریده بودم:nunu:)

ممنون از تمامی راهنمایی هانون:11:=D>

هیو که حرف نداره بهترین تیپ و قیافرو تو 250ها داره کیفتشک که دیگه عالیه منه لعنتی قسمتم نشد وگرنه الان باید هیومو تیمارش میکردم :crazy ولی محسن صفر نگیریا از من به تو نصیحت چون خیلی هیوسانگ تروتمیز و در حد صفر هست که میتونی با 3.4تومان پایینتر از صفر بخری و اون 3.4تومان رو یه هدرز و یه اگزوز توپ و دسته گاز و کلاج رنتال خوشکل بندازی ......:orjnfq:

imported_mohsen2001
17-09-1392, 01:23 قبل از ظهر
هیو که حرف نداره بهترین تیپ و قیافرو تو 250ها داره کیفتشک که دیگه عالیه منه لعنتی قسمتم نشد وگرنه الان باید هیومو تیمارش میکردم :crazy ولی محسن صفر نگیریا از من به تو نصیحت چون خیلی هیوسانگ تروتمیز و در حد صفر هست که میتونی با 3.4تومان پایینتر از صفر بخری و اون 3.4تومان رو یه هدرز و یه اگزوز توپ و دسته گاز و کلاج رنتال خوشکل بندازی ......:orjnfq:

ممنون سالار جان از پیشنهادت ولی پدر گرامی یه خورده شکاک اند و میگه حتما یه چیزی بوده طرف فروخته ...!!!

هیوی کامت موجوده تو بازار ؟؟؟

ما که هر چی دیدیم معمولی بود.

koosha
17-09-1392, 08:46 قبل از ظهر
با اجازه بزرگانه اهله فن اقا محسن من 2 سال هیو داشتم برو بچم سواره هیوم شدن جایه تعریف نداره ولی هیو موتوریه که از نظر شکلو شمایل کیفیت قدرت ارضات میکنه ولی موتوریه که مثل همه موتورا نیاز به رسیدگی داره حالا یکیم بیشتر اگه هواست به روغنش باشه هیچ داستانی ایجاد نمیکنه ولی یه داستانی که رو همه هیوها هست بحث گرمایه زیاد انجینه که این گرما به موتور اسیبی نمیزنه ولی شاید تو روزهای تابستانی خودتو یکم کلافه کنه ولی نه اصلا بحث خاموش شدنی هست نه چیزی حداقل تویه هیوهایی که ecu delfi هستن من شاهده این داستان نبودم بعد این موتور نقل بازاره در هر مغازه ای بری 1 زیر حداقل می خرن ازت ولی سعی کن زیره مدل 90 هم نخری همه چیزشم چک کنی:wink:

imported_mohsen2001
18-09-1392, 04:36 بعد از ظهر
واییییییییییییییییی خدای من >>>> زنگ زدم کویر موتور واسه هیوسانگ مدل جدید (rc) :

گفت :الان ثبت نام میکنیم تا دم عید تحویل میدیم

قیمت >24800000 تومان

اونم فقط به خاطر چی ؟؟؟ یه فلاپ جلووووو

VAHID
18-09-1392, 04:46 بعد از ظهر
تازه هیچ وقت سر قولشون نیستن و یه چند ماهی دیرتر میدن

salar.gorgani
18-09-1392, 04:48 بعد از ظهر
منکه با این طرح جدیداش اصلا حال نمیکنم همین طرح قدیماش خیلی عضلانی تر و بهتره

koosha
18-09-1392, 04:55 بعد از ظهر
اره داداش همه مدل 90 به بالاها کامتن

abolfazls
18-09-1392, 05:14 بعد از ظهر
ولى دوستان از نظر ضاهر فقط كلگيشه !

اونجور كه من شنيدم از نظر برقى تقويت شده ( بوبين و ... ) اى سى يو شون هم بهينه سازى شده ...