PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : خريد مگلي250 صفر

imported_sohrabsohrabi0
07-03-1392, 08:11 بعد از ظهر
:welcome
با سلام و ضمن تشكر از مديران واعضاي محترم سايت
من بچه مشهد هستم ميخواستم يه موتور ريس بخرم كه بعد از تحقيقات زياد مناسب ترين موتور بهم مگلي 250 پيشنهاد شد و منم ازش خوشم اومد
حالا ميخوام يه مگلي بخرم اما چون كنكور دارم تا دو ماه ديگه زودتر نميتونم بخرمش
من 10 -12 تومن پول دارم و ميخوام يه مگلي صفر بخرم (دليل تاكيدم بر صفر بودن موتور اينه كه ميخوام موتورو براي خودم نگه دارم نميخوام بفروشمش)
از اعضاي سايت و بخصوص مديران و افراد با تجربه ميخواستم تا بهم در نحوه خريد موتور كمك كنن (مثلا موتورو از چه شهري و از چه جايي بگيرم كه ارزون تر باشه)
درضمن ميخواستم ببينم اگه موتور پلاك شده آماده هست كه پلاك شدشو بگيرم كه منتظر اومدن پلاك نشم
براي من شهري كه ميخوام موتورو بخرم زياد مهم نيست (يعني براي انتقال موتور از شهر هاي ديگه به مشهد مشكلي ندارم) فقط هرجا ارزون تر در بياد بهتره چون اين پولو خيلي به سختي بدست آوردم
ولي معلومه كه اگه موتور رو از خود مشهد بگيرم بهتره
ولي بعضي از دوستان ميگن برو از گمرك تهران بگير
نمدونم والا از گمرك بگيرم يا از مشهد بهين خاطر اين تاپيكو زدم تا خبره هاش كمكم كنن
راستي يه چيز ديگه اگه ميشه بگيد من ميتونم موتور 250 سي سي مثل مگلي سوار شم؟(اول مهر 1391 گواهيناممو گرفتم و هر دو قسمت مربوط به موتور روش ستاره دار شده)
خيلي خيلي خيلي خيلي ممنووووووووووووون از اين سايت باحالتون;):x=D>:flowers

abolfazls
07-03-1392, 08:22 بعد از ظهر
دوست من موتور صفر كه ميگيرى روش پلاك هست و بعد از خريد سند و كارت با اون پلاك به نامت ميشه و در مورد سوال گواهينامه اونم ميتونيد برونيد و هيچ منعى نداريد و در مورد قيمت كه اونو بايد تحقيق كنيد و ببينيد كه كجا ارزونتره ( من در مرد قيمتش اطلاعى ندارم ) ولى اگر موتور صفر از تهران بخريد پلاكى كه رو موتور هست مال تهرانه و به مشكل بر ميخوريد پس با احتصاب حمل و نقل و غيره بهتره كه از همون مشهد خريدارى كنيد ...
باز هم دوستان واردتر بهتر ميدونن

BKING
07-03-1392, 08:31 بعد از ظهر
من بچه مشهد هستم ميخواستم يه موتور ريس بخرم كه بعد از تحقيقات زياد مناسب ترين موتور بهم مگلي 250 پيشنهاد شد و منم ازش خوشم اومد
من 10 -12 تومن پول دارم و ميخوام يه مگلي صفر بخرم (دليل تاكيدم بر صفر بودن موتور اينه كه ميخوام موتورو براي خودم نگه دارم نميخوام بفروشمش)
از اعضاي سايت و بخصوص مديران و افراد با تجربه ميخواستم تا بهم در نحوه خريد موتور كمك كنن (مثلا موتورو از چه شهري و از چه جايي بگيرم كه ارزون تر باشه)
درضمن ميخواستم ببينم اگه موتور پلاك شده آماده هست كه پلاك شدشو بگيرم كه منتظر اومدن پلاك نشم
براي من شهري كه ميخوام موتورو بخرم زياد مهم نيست (يعني براي انتقال موتور از شهر هاي ديگه به مشهد مشكلي ندارم) فقط هرجا ارزون تر در بياد بهتره چون اين پولو خيلي به سختي بدست آوردم
نمدونم والا از گمرك بگيرم يا از مشهد بهين خاطر اين تاپيكو زدم تا خبره هاش كمكم كنن
راستي يه چيز ديگه اگه ميشه بگيد من ميتونم موتور 250 سي سي مثل مگلي سوار شم؟(اول مهر 1391 گواهيناممو گرفتم و هر دو قسمت مربوط به موتور روش ستاره دار شده)

سلام

به انجمن خوش آمدید

در مورد سوال اول همانطور که اشاره شد بهتره موتور رو از مشهد بگیری من تفاوت قیمت مشهد رو با تهران نمی دونم یه آمار بگیر ببین اگر تفاوت زیاده بعد می تونی مشکل پلاک رو هم حل کنی و موتورو از تهران بگیری

در مورد سوال بعدی شما قبلا چه موتوری داشتی ؟ چه مدت سوار شدی ؟

amir7
07-03-1392, 08:38 بعد از ظهر

داداش اون عکس آواتارت کدوم مدل Aprilia هست ؟؟؟؟؟

imported_sohrabsohrabi0
07-03-1392, 11:35 بعد از ظهر
سلام

به انجمن خوش آمدید

در مورد سوال اول همانطور که اشاره شد بهتره موتور رو از مشهد بگیری من تفاوت قیمت مشهد رو با تهران نمی دونم یه آمار بگیر ببین اگر تفاوت زیاده بعد می تونی مشکل پلاک رو هم حل کنی و موتورو از تهران بگیری

در مورد سوال بعدی شما قبلا چه موتوری داشتی ؟ چه مدت سوار شدی ؟

خيلي ممنون
من دو سال شد يه شاهين 125 دارم كه اصلا داخل موتور حساب نميشه با اين موتور هاي الان
عشق موتور هم هستم بدجور

imported_sohrabsohrabi0
07-03-1392, 11:38 بعد از ظهر
داداش اون عکس آواتارت کدوم مدل Aprilia هست ؟؟؟؟؟
هيچكدوم جيگرجان derbi160 هستش

imported_sohrabsohrabi0
07-03-1392, 11:40 بعد از ظهر
خيلي خوشحالم كه يه همچين انجمن فعالي داريد
ممنون از زحماتتون واقعا خسته نباشيد
موفق باشيد
:x:tak::::flowers

BKING
08-03-1392, 06:07 قبل از ظهر
خب پس برای مگلی سوارشدن مشکلی نداری
فقط یه مدت باید به استیلش عادت کنی
شاهین ۱۲۵ رو فراموش نکن همیشه کارراه اندازه

Sent from my LT18i using Tapatalk 4 Beta

imported_sohrabsohrabi0
08-03-1392, 09:38 قبل از ظهر
خب پس برای مگلی سوارشدن مشکلی نداری
فقط یه مدت باید به استیلش عادت کنی
شاهین ۱۲۵ رو فراموش نکن همیشه کارراه اندازه

Sent from my LT18i using Tapatalk 4 Beta
چیه نکنه خودتم شاهین 125 داشتی؟
چرا باید به استیلش عادت کنم؟

imported_sohrabsohrabi0
08-03-1392, 09:44 قبل از ظهر
سلام
چجوری این تاپیکیو که گذاشتمو ویرایش کنم؟

BKING
08-03-1392, 11:05 قبل از ظهر
چیه نکنه خودتم شاهین 125 داشتی؟
چرا باید به استیلش عادت کنم؟
:j نه الان هر کی بواد یه کارخونه می زنه اسم می ذاره اصغر سیکلت 125 می ده بیرون

چون قبلا موتور ریس سوار نمی شدی عادت نداری

BKING
08-03-1392, 11:07 قبل از ظهر
سلام
چجوری این تاپیکیو که گذاشتمو ویرایش کنم؟

سیستم ویرایش پساز چند دقیقه غیر فعال می شه باید از من یا علی بخوای ویرایش کنیم این سوالات رو هم در بخش مربوطه یا با یام خصوصی بپرسید