ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : راهنمایی برا فروش موتور سیکلت

mester
01-03-1392, 03:27 بعد از ظهر
سلام
من یه موتور داشتم که به کسی فروختم الا میخوام به نامش کنم چیکار کنم که بعدا خدایی نکرده اگه با موتور موردی پیش اومد برا من درد سر نشه؟
الان همین که بریم تعویض پلاک و موتور رو به نامش کنم کافی هست؟
یا اینکه قرارا داد هم ازش بگیرم؟اگه قرارداد هم میخواد کسی نمونه فرمش رو داره؟
ممنون میشم یه راهنمایی کلی بکنید
راستی مشکلی از بایت پولش نیست اون رو گرفتم ولی میخوام به نامش کنم که بعدا برا من دردسر نشه
با تشکر

BKING
01-03-1392, 04:00 بعد از ظهر
سلام
من یه موتور داشتم که به کسی فروختم الا میخوام به نامش کنم چیکار کنم که بعدا خدایی نکرده اگه با موتور موردی پیش اومد برا من درد سر نشه؟
الان همین که بریم تعویض پلاک و موتور رو به نامش کنم کافی هست؟
یا اینکه قرارا داد هم ازش بگیرم؟اگه قرارداد هم میخواد کسی نمونه فرمش رو داره؟
ممنون میشم یه راهنمایی کلی بکنید
راستی مشکلی از بایت پولش نیست اون رو گرفتم ولی میخوام به نامش کنم که بعدا برا من دردسر نشه
با تشکر

می ری تعویض پلاک انتقال می دی بعد می ری دفترخانه سند قطعی می زنی

mester
01-03-1392, 05:05 بعد از ظهر
نرم دفتر خونه اون به نام خوردن تعویض پلاک اعتبار نداره؟
پس فردا حادثه ای پیش بیاد ایا اون سند دفتر خونه هم مهم هست یا فقط تعویض پلاک مد نظر هست؟
اگه دفتر خونه بابت این هست که من پس فردا مدعی مالکیت بشم پس برا خریدار مهم هست واگه خودش خواست میرم ولی اگه برا منم کارایی داره حتما ببرمش(چون خودش انقدر بیخیال هست که حتی همین تعویض پلاک رو هم به زور میاد)
با تشکر

imported_shahram
01-03-1392, 10:29 بعد از ظهر
بهتر که از یه دفتر خونه معتبر استفاده کنی.
تو قرداد هم قیدش کن.

BKING
01-03-1392, 10:58 بعد از ظهر
نرم دفتر خونه اون به نام خوردن تعویض پلاک اعتبار نداره؟
پس فردا حادثه ای پیش بیاد ایا اون سند دفتر خونه هم مهم هست یا فقط تعویض پلاک مد نظر هست؟
اگه دفتر خونه بابت این هست که من پس فردا مدعی مالکیت بشم پس برا خریدار مهم هست واگه خودش خواست میرم ولی اگه برا منم کارایی داره حتما ببرمش(چون خودش انقدر بیخیال هست که حتی همین تعویض پلاک رو هم به زور میاد)
با تشکر

کار اصولی اینه که هم تعویض پلاک بشه و کارت سند سبز راهنمایی بگیره و هم در دفترخانه ثبت قطعی بشه

هر کدوم از این دو هزینه اندکی داره

imported_shahram
01-03-1392, 10:59 بعد از ظهر
داش سعید راست میگه.درستش همینه

BKING
27-10-1393, 10:59 بعد از ظهر
این قولنامه جهت دانلود:
[Only registered and activated users can see links] abid%3D2424%26mid%3D4478&ved=0CEYQFjAQ&usg=AFQjCNG7A9GHnLI-gScBqXvKaA9F-FV53w&sig2=Fq5QsWoUk8TsqT6w6OxsFA