ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : کدوم ,موتور,

imported_sajjad
07-11-1391, 01:03 بعد از ظهر
دوستانی که تا حالا با موتور کراس دوستی داشتن لطفا کمک کنید؟کدوم موتور استهلاک کمی داره اگه توضیح هم بدین به چه دلیل بهترتر میشه راستی فقط 4 زمانه باشه ممنون میشم crf kxf yzf rmz ktm

Ali
07-11-1391, 07:59 بعد از ظهر
من تا حالا کراس 250 یا 450 4 زمانه نداشتم اما دوست کراس سوار دارم که بیشتر میگن هوندا بهتر و کم خرج تر و کم استهلاک تره و خرید و فروشش هم اسون تره لوازمش هم بیشتره

imported_shahram
08-11-1391, 12:19 قبل از ظهر
کاملا درسته داداش هندا بهتر هستش.
هم سی ارف ایکس.وهم سی ارف.خوب هستن.

و کوازاکی هم یکم خوب هستش.

imported_sajjad
08-11-1391, 09:31 بعد از ظهر
ممنون دوستان اگه کسی بازم اطلاع داره بگه تا خیالم راحت راحت بشه بازم ممنون ازدوستانی که پست زدن

imported_shahram
09-11-1391, 01:07 قبل از ظهر
اگه میخوای باهاش دم بگیری.
سی ارف ایکس اخرشه.
یا میخوای به طور کلی باهاش دم بگیری کی تی ام بهتر هستش.

imported_sajjad
09-11-1391, 07:11 بعد از ظهر
اقا شهرام سلام ممنون که پست زدی

به نظر من ktm به دلایل زیر یه کم خطری هستش یعنی بدنه باریک و باک موتور که بیرون از بدنه هستش /اگه با هاش بیفتیم احتمال داره سوراخ بشه

ولی بازم کمک کنید

[Only registered and activated users can see links] ([Only registered and activated users can see links])
[Only registered and activated users can see links] ([Only registered and activated users can see links])

حالا با یه موتور زاپنی مقایسش کردم ببینیم

دوستان باز هم نظر بدن ببینیم چه جوری هستش
مقاومت داره یا ...

BKING
09-11-1391, 10:58 بعد از ظهر
crm یا crf بگیر که این دوتا خدان

imported_sajjad
09-11-1391, 11:23 بعد از ظهر
crm یا crf بگیر که این دوتا خدان دمت گرم دادا

Ali
09-11-1391, 11:29 بعد از ظهر
crm موتور دو منظوره هست و دو زمانه و قدیمیه اما اگر قصد خرید کراس دارین crf رو پیشنهاد میدم بله درسته ktm شاسی رو از وسط باک رد میکنه اما مشکلی براش پیش نمیاد اون هم خوبه اما توی ایران از نظر خرید و فروش و لوازم و ... هوندا بهتره

imported_sajjad
09-11-1391, 11:35 بعد از ظهر
crm موتور دو منظوره هست و دو زمانه و قدیمیه اما اگر قصد خرید کراس دارین crf رو پیشنهاد میدم بله درسته ktm شاسی رو از وسط باک رد میکنه اما مشکلی براش پیش نمیاد اون هم خوبه اما توی ایران از نظر خرید و فروش و لوازم و ... هوندا بهتره ممنون علی جون نظر دادی

imported_shahram
10-11-1391, 12:31 قبل از ظهر
داداش من
ببین طرح کی تی ام حتما فکر اونجاشوهم کردن که باک بیرون هستش.
اگه این طور بود تو موتور کراس هیچوقت مجوز شرکت کردنو نمیدادن.چون طبق کان.ن فدراسیون جهانی باید موتور از همه جهت ایمن باشه.

ولی باز هم من سه تا موتور بهت پیشنهاد میدم.سی ارف/سی ارف ایکس/کی تی ام

imported_sajjad
10-11-1391, 12:42 قبل از ظهر
داداش من
ببین طرح کی تی ام حتما فکر اونجاشوهم کردن که باک بیرون هستش.
اگه این طور بود تو موتور کراس هیچوقت مجوز شرکت کردنو نمیدادن.چون طبق کان.ن فدراسیون جهانی باید موتور از همه جهت ایمن باشه.

ولی باز هم من سه تا موتور بهت پیشنهاد میدم.سی ارف/سی ارف ایکس/کی تی ام

بازم ممنون شهرام جون

imported_shahram
12-11-1391, 01:11 قبل از ظهر
خواهش میکنم داداش وظیفمه.

imported_vahid repsol
12-11-1391, 10:41 قبل از ظهر
ببخشيدا
ولي اگه كراس سوار نيستي crf نگير
به خودت رحم كن...