PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : آيا ياماها 80سي سي ميني گواهينامه ميخواهد ؟

Ebi Yamaha
31-06-1393, 04:30 بعد از ظهر
سلام دوستان ميخواستم بدونم ياماها 80 سي سي ميني نياز به گواهينامه دارد يا نه . از تون خواهش ميکنم من را راهنمايي کنيد . چون انشاالله تا يه هفته ديگه قراره بخرم .

said khansar
31-06-1393, 05:13 بعد از ظهر
دوست عزیز7سال پیش یکیشوداشتم !گواهینامه میخاد!درضمن بیمه+کارت موتور!تازشم اگه افسرجلوتوبگیره وکلاهم نذاشته باشی پارکینگ میره موتورت که برادراوردنش بایدکلی بدویی وخرج کنی!

Amir R1
31-06-1393, 07:37 بعد از ظهر
اگه پارکینگ بره دیگه نمیتونی درش بیاری چون دوزمانست.

محمدرضا سوزوکی
01-07-1393, 02:46 بعد از ظهر
بله داداش .این موتور ها فسیل شدند .چرا نمیری یه مینی کراس برداری؟.به نظر من برو یه تایوانی بردار.من پرسیدم گفت گواهینامه نمی خواهد.

محمدمحسن
01-07-1393, 03:05 بعد از ظهر
هر موتور سیکلتی که پلاک دارد گواهینامه میخواد حتی اگر موتور گازی هم اگر پلاک داشته باشد باید گواهینامه گرفت .
....................
ماده ۲۶-آیین نامه راهنمای و رانندگی
هرکس بخواهد به وسیله نقلیه زمینی رانندگی نماید باید گو اهی نامه متناسب رانندگی با آن وسیله نقلیه را دارا باشد بامتخلفن برابر

مقرارت کیفری رفتارمیشود

محمدرضا سوزوکی
01-07-1393, 05:33 بعد از ظهر
هر موتور سیکلتی که پلاک دارد گواهینامه میخواد حتی اگر موتور گازی هم اگر پلاک داشته باشد باید گواهینامه گرفت .
....................
ماده ۲۶-آیین نامه راهنمای و انندگی
هرکس بخواهد به وسیله نقلیه زمینی رانندگی نماید باید گو اهی نامه متناسب رانندگی با آن وسیله نقلیه را دارا باشد بامتخلفن برابر

مقرارت کفری رفتارمیشود

من از موتور فروشی تو شهر خودمون پرسیدم .حالا که اینجور می گید گواهینامه می خواهد

محمدمحسن
01-07-1393, 06:12 بعد از ظهر
من از موتور فروشی تو شهر خودمون پرسیدم .حالا که اینجور می گید گواهینامه می خواهد

فروشنده میخواد بفرشه موتور ویو رو هم فروشنده میگن گواهینامه نمیخواد درصورتی صدرصد میخواد

Amir R1
01-07-1393, 06:41 بعد از ظهر
موتور دنده ای گواهینامه میخواد.

موتور فقط r1
01-07-1393, 06:51 بعد از ظهر
این موتور ها فسیل شدند .چرا نمیری یه مینی کراس برداری؟

محمدمحسن
01-07-1393, 07:11 بعد از ظهر
موتور دنده ای گواهینامه میخواد.

اگر به متن بالا نگاه کنید درآیین نامه راهنمایی رانندگی گفته شده

....................
ماده ۲۶-آیین نامه راهنمای و رانندگی

مقرارت کیفری رفتارمیشود

پستها را خوب مطالعه کنید سوال تکرای نباشه

said khansar
01-07-1393, 08:51 بعد از ظهر
دوست عزیزاقای(محمدمحسن)شماماده26 رودرست ننوشتید(وسیله نقلیه موتوری زمینی)صحیح میباشدمگرنه بایدبرادوچرخه هم گواهینامه گرفت!نداشتن گواهینامه به جریمه ختم نمیشه وسیله نقلیه به پارکینگ منتقل داده شده وبرای جریمه به شورای حل اختلاف معرفی میشوید..

Amir R1
01-07-1393, 08:53 بعد از ظهر
من سوال نکردم نظر دادم.

stoncold
01-07-1393, 09:33 بعد از ظهر
دوستان یه سوال کردن ایشون چرا بخث میکنید موتوری دنده میخوره گواهی نامه میخاد

محمدمحسن
01-07-1393, 11:16 بعد از ظهر
دوست عزیزاقای(محمدمحسن)شماماده26 رودرست ننوشتید(وسیله نقلیه موتوری زمینی)صحیح میباشدمگرنه بایدبرادوچرخه هم گواهینامه گرفت!نداشتن گواهینامه به جریمه ختم نمیشه وسیله نقلیه به پارکینگ منتقل داده شده وبرای جریمه به شورای حل اختلاف معرفی میشوید..

بنده از کتاب راهنمایی رانندگی نوشتم همانطوری که گفته بود

نقلیقه موتوری یعنی سوخت بنزین یا غیره .نه دوچرخه جز موتوری بشمار نمیاد دوست عزیز

بله برابر با قانون برخوردمیشود یکیش همون شورا هست که بار اول جریه نقدری .تکرار موتور رو میخوابونند . مگر این که دوستی با گواهینامه بره در بیاره

قانون اینطور گفته اماکی توجه میکنه.

کسی که گواهینامه نداشته باشد تصادف کند خسارت را بیمه نصف میکند .این

صورت که ۱۰ میلیون خسارت را ۵ میلیون نقدی به بیمه میدهید و بیمه خسارت طرف رو میده .

خدا نکنه دیه باشه کی این مبلغ رونقد ببره بده بیمه .

پس چیزی هست که میگن اول گواهینامه

فلات دوست
02-07-1393, 12:15 بعد از ظهر
سلام برای هر وسیله موتوری نیاز به گواهینامه هست . الان که گواهینامه میدن نوشته تا موتورهای 200 سی سی و پس از گذشت سه سال 200 به بالا هم میتوانید سوار شید . چند ماهه گواهینامه گرفتم:biggrin:

K.I.A
03-07-1393, 12:22 قبل از ظهر
زیر 100 سی سی نه پلاک میخواد نه گواهینامه البته بی کلاچ باید باشه و عمر موتور بیش از 10 سال نباشه.

Ebi Yamaha
03-07-1393, 01:00 بعد از ظهر
ممنون از اين که منا آگاه کرديد براي خريد اين موتور :smilies(113):