ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : راهنمایی ثبت سند موتور صفر

ljpfrx
30-06-1393, 10:21 قبل از ظهر
سلام،
من یه موتور جوان 150 سی سی از فروشگاه اتکا خریدم.
موقع تحویل، مسئول فروشگاه تاکید کرد که خودتون باید برید دنبال کاراش و سه برگ سند و برگ فروش کارخانه رو داد.
من موتور رو بیمه کردم، اما برای ثبت سند و به نام زدن پلاک (موتور الان پلاک داره) نمیدونم باید چه کنم.
از چند نفر که پرسیدم همه حرفای ضد و نقیض زدن و من گیج شدم.
لطفا در خصوص 1- محل ثبت سند 2- لزوم حضور موتور در محل 3- مدارک مورد نیاز 4- کارت پایان خدمت (دانشجو ام و خدمت نرفتم) و هر نکته دیگه ای که شما بهتر میدونین راهنمایی کنین.
مرسی

- - - Updated - - -

البته من باهاش نزدیک 1000 کیلومتر هم راه رفتم آیا مشکلی پیش میاد یا نه؟

Gladiator
30-06-1393, 10:50 قبل از ظهر
به پرشین موتور خوش اومدی
1000 تا راه رفته هیچ مشکلی نداره فقط برای دریافت برگ سبز و کارت موتور باید بری تعویض پلاک
بهتره بری از راهنمایی رانندگی یا یه موتور فروشی بپرسی

ljpfrx
30-06-1393, 11:04 قبل از ظهر
خیلی ممنون

- - - Updated - - -

کس دیگه ای نیست اطلاعات بیشتری داشته باشه؟

malmal
30-06-1393, 12:59 بعد از ظهر
برای سند به نام زدن فک کنم باید بری پلیس +10 یه سری فرم بهت میده و نوبت کارشناسی میگیره بعد میفرستنت راهنمایی رانندگی
بازم بورو پلیس +10 یه سوال بگیر

ljpfrx
30-06-1393, 01:21 بعد از ظهر
برای سند به نام زدن فک کنم باید بری پلیس +10 یه سری فرم بهت میده و نوبت کارشناسی میگیره بعد میفرستنت راهنمایی رانندگی
بازم بورو پلیس +10 یه سوال بگیر
دستت درد نکنه داداش پلیس +10 بنظر جوابگوی مشکل من هست.
ممنون

ljpfrx
01-07-1393, 11:46 قبل از ظهر
دستت درد نکنه داداش پلیس +10 بنظر جوابگوی مشکل من هست.
ممنون
تنها راهی که وجود داره اینه که سه برگ سند و اصل بیمه نامه و برگ خلافی و کپی شناسنامه و کارت ملی تون رو بردارین ببرین بدین به یه موتور فروشی سی تومن میگیره کار شما رو راه میندازه.
البته این شرایط برای مهر ماه سال 1393 هستش.

hosinmaster
01-07-1393, 12:26 بعد از ظهر
2برگ سند + کارت ملی + میره پلیس راهور...(1برگ سندو برمیداره) بعد از تاییدیه پلیس راهور مدارک میره پلاک گذاری..1برگ از سند هم پلاک گذاری بر میداره و در ازاش
سند سبز و همون موقع بهتون میده و کارت موتور+ کارت سوخت هم واست با پست ارسال میشه.. ضمنا" بیمه نامه هم احتیاجه..
سند سبز+1برگ سند اولیه(برگه کمپانی) + کارت موتور + کارت سوخت میشه مال شما..
این مراحل اگه توسط موتور فروشها انجام بشه (از طریق پست) سند سبز بعد از حدود 1ماه دستت میرسه و بعد از اون تاریخ هم از یک هفته تا یک ماه کارت موتور + کارت سوخت دستت میرسه..
ولی اگه خودت دستی ببری نهایت 2روزه سند سبز دستته..

said khansar
01-07-1393, 05:33 بعد از ظهر
اگه سند به اسم کسی نخورده میتونی به اسم خودت بزنی امابه اسم کسی خورده بایدبهت وکالت بده یاخودش باهات بیادمهظروبه نامت کنه برای تعویض پلاکم همینطور!مدارک:کارت موتورسندموتوربیمه عدم خلافی حضورصاحب پلاک!

hosinmaster
01-07-1393, 05:50 بعد از ظهر
اگه سند به اسم کسی نخورده میتونی به اسم خودت بزنی امابه اسم کسی خورده بایدبهت وکالت بده یاخودش باهات بیادمهظروبه نامت کنه برای تعویض پلاکم همینطور!مدارک:کارت موتورسندموتوربیمه عدم خلافی حضورصاحب پلاک!
...........
دوست عزیز ایشون سوالشون چیز دیگه ای بود و جوابشونم گرفتن..
...
قفل...