توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : راهنماییم کنید
pouria.
18-06-1393, 12:01 قبل از ظهر
سلام به همگی.الان یه دایلیم با داداشم داریم اما از لحاظ شتاب راضیمون نمیکنه و قصد خرید یه مگلی صفر رو داریم.اگه امکان داره راهنمایی کنید مگلی جدیدا منتاژش بهتره شده؟خریدیم کجاهاشو همون اولش ردیف کنیم؟کلا مشکلاتشو بهم بگین ممنون میشم
ghasem-1300
18-06-1393, 12:13 قبل از ظهر
داداش مگه عقلت کمه میخوای دایلیم رو بفروشی بری مگلی بخری؟؟؟؟؟!!!!!!
یکی از یکی بدترن.کلا از این موتورا دوری کن.پولتو دور نریز همشون ی انی هستن.ببخشید رک گفتم.ب کسی بر نخوره
MANHUNT
18-06-1393, 01:29 قبل از ظهر
همون دایلیم که.داری خوبه مگلی نخر مگه چقدر این جاده ها و خیابونای ما با رانندگان عزیزمون میزارن ما با امنیت رانندگی کنیم برو عکس وفیلم تصادفات موتور ببین داداش همین دایلیمم میفروشی
Gladiator
18-06-1393, 03:38 قبل از ظهر
اگه دایلیمو فروختی یا نینجا بخر یا هیوسانگ ، مگلی اذیتت میکنه ، کیفیت نداره
Alireza.BMW
18-06-1393, 08:06 قبل از ظهر
شتاب+کیفیت فقط نینجا 250... شما دایلیم رو تو هوا گرمی بفروش پول جمع کن در حد 16.17تومن تو زمستون یه نینجا بگیر لذتشو ببر شتابشاز مگلیم بیشتره... مگلی موتوریه که کسی که میخره باید دس به آچار باشه... یه سری مشکلات مونتاژی داره مثه بلبرینگای چرخ عقبو جلو خرطومی کاربرات که بهتره با جنت ماشین سنگین عوض بشه کاسه نمد واتر پمپش که باید با نمونه ژاپنی و نسوط تعویض شه شمع آشغالش کیفیت فلاپاش که اگه روی هم درست چفت نشه ترک برمیداره به روغن حساسه و روغن خوب میخاد من پایه گیاهی میریزم کلا موتور سوسوله ولی قیمتش و لوازمش نسبت به 250 های موجود مناسب تره به قول بچه ها مگلی نینجای ما بچه فقیراست مصرف بالا معمولا صدی 6/5 اما میشه تا 5 رسوندش وحجم باک کم 10لیتر چون کاربرات هستش مصرف زیاده اما یه خوبی به حساب میاد همین کاربرات بودنش نسبت به موتورهای انژکتور...لرزش توی سرعت بالای 120تا اونم بخاطر طرز اگزوزشه... ولی من ازش راضیم اذیت خاصیم نکرده همه مشکلاشم به جون خریدم آیینه هاشم جنبه نمایشی داره... شما نکن چون من با این موتور هفته ای یکبار بیرون میرم...کلا صفرش حدود 500 خرج داره
MeysamElisha
18-06-1393, 10:55 قبل از ظهر
مگلی نگیر، با پ.خ کامل واست توضیح دادم.
farshad 54
18-06-1393, 04:52 بعد از ظهر
دایلیم که دارین
برای آگاهی از وضعیت مگلی هم تاپیکش رو مطالعه کنید
توضیحات کامل رو هم که دوستان دادند
قفل .....