توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : راهنمایی برای خرید آپاچی 180 جدید
M@hdi
17-06-1393, 09:19 بعد از ظهر
سلام
من الان یه TVS Tormax دارم 4 ماهه خریدم و خیلی هم راضیم ولی مثه اینکه قطعاتش خیلی کمه و طالب هم خیلی کم داره یعنی موقع فروش افت قیمت شدیدی داره از طرفی هم می خوام کلا از این کلاس موتور بیام بیرون (ببخشید با اصطلاحات موتور زیاد آشنا نیستم اگه اشتباه نکنم به این مدلها می گن کاب)
می خوام یه موتور تو کلاس آپاچی و پالس بگیرم(چی میگن؟خخخخخ)
خیلی از تیپ و قیافه آپاچی مخصوصا این جدیداش خوشم میاد ولی از هر کی پرسیدم یه چیزی گفت سرگیجه گرفتم
یکی میگه آپاچی زود لش میشه .. یکی میگه چرخ عقبش خیلی سره یه بارون بزنه با مغز رفتی تو آسفالت .. یکی میگه ترمزاش تعطیله یکی میگه باکش لقه یکی میگه فلاپاش شل میشه به صدا میوفته
حالا از دوستان می خوام راهنماییم کنن که چیکار باید بکنم؟ این گفته هایی که راجع به آپاچی می گن چقدرش صحت داره
پیشاپیش ممنون
Alireza.BMW
17-06-1393, 09:34 بعد از ظهر
با سلام و خوش امد گویی جهت ورودتون به سایت
...دوست عزیز بهتر بود سوالتون رو تو تاپیک اپاچی بیان میکردین... من آپاچی هم طرح قدیم داشتم هم الان طرح جدید دارم البته 160 سی سی چون 160ش بهتر در اومده طبق گفته ها و از طرفی فرق سرعتی با 180 نداره 180فقط شتابش بهتره اونم به نظر من بخاطر کاربراتشه... موتور خوبیه کلا موتورای هندی لاستیکاشون سره خصوصیت لاستیکشونه پالسم همینطوریه ولی 200 ان اس لاستیکاش بهتر شده...شما میتونی با تعویض لاستیک این مشکل رو حل کنی... آخه آپاچی چندتا فلاپ داره دوست عزیز بخاد به زر زر بیوفته؟؟؟ فقط 2تا بالچه داره همین... بعضیا موتور رو صفر میگیرن فکر میکنن باید ***زونن که بیشتر راه بره و شتاب داشته باشه در نتیجه موتور میترکه و بعد میان میگن به درد نمیخوره... روش فشار نیاد آخ نمیگه بعدشم اسن موتور دسته شاتونش کوتاست و دور موتور بالای انجین براش به قیمت شاتون زدن تموم میشه این موتور برای نرمی و شتاب ساخته شده نه سرعت البته شتاب درست نه این که تا ته ***زونی...
- - - Updated - - -
در مورد تی وی اس هم آره افت قیمتش بالاست الان مشهد تی وی اس مدل 93 125 سی سی 5600هه دست دوش رو 1ماه پیش خریدم برا دوستم با 10 ماه بیمه 3000نا کاکرد بدون خطو خش به 5100... آپاچی هم مال همون کارخونست شما از تی وی اس ناراضی هستی؟؟؟ پس قطعا از اپاچی هم راضی میشی
M@hdi
17-06-1393, 09:44 بعد از ظهر
ممنون بابت راهنمایی
نه بابا من خیلی دیگه تند برم 90 الی 100 تاست .. کل استفادم از موتور هم در این حده( تو 4 ماه 2800 تا رفتم باهاش)
اونی که شما میگی 125 ه و خرید وفروشش رایج تر از موتور منه ... موتور بنده 150 تورمکس هست که کلا مدل 91 داره و 92 و دیگه هم نمیارن(طبق گفته موتور فروشها) و چون کم وارد شده خیلی بد میشه فروختش
جمعه گذشته رفته بودم گمرک لاستیک بخرم یه بنده خدا گفت حواست باشه موتورت رو زمین نزنی که هیچیش گیر نمیاد .. می گفت خطر عقبش رو رفته بخره طرف گفته 500 هزار تومن واسه همین می خوام تا به خرج نیوفتاده ردش کنم بره .. با اینکه 2800 تا راه رفته و تا برج 1 سال دیگه بیمه داره تو 17 شهریور بالاتر از 4 برنمی دارن .. خودم 5600 پول دادم 200 هم بیمه 1800 ضرر واسه همچین موتوری خیلیه
راستی لاستیک چی باید بندازم که سر نخوره؟ می خواین تاپیک آپاچی رو لینک بدید اونجا ادامه بدیم
محمد دولابی
17-06-1393, 10:24 بعد از ظهر
داداش الان چه راهنمایی بکنیم ما ؟ میخای آپاچی بخری تو تاپیکش برو اطلاعات کسب کن نمیدونی چی بخری مشاوره بزن قیمت مورد نظرت رو بگو بین چیا موندی هم بگو
farshad 54
17-06-1393, 10:25 بعد از ظهر
تاپیک آپاچی رو سرچ کنید پیدا میکنید
اونجا راجب این موتور اطلاعات کاملی به دست میارید
دوستان هم به جای جواب دادن سریع سوالات کاربران تازه وارد سعی کنید اون هارو راهنمایی کنید تا سوالاتشون رو در تاپیک مربوطه بپرسن
موفق باشید
قفل ....