ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : سوال در رابطه با موتور سواری؟

PEYKAN79
03-06-1393, 10:41 قبل از ظهر
سلام بر دوستان پرشین موتوری.من حدود یک ساله که به این سایت سر میزنم و از مطالبش استفاده میکنم.
من راجع به موتور سوارای اونور اب سوال دارم.اگر توی ویدیو ها دیده باشین مثلا توی امریکا طرف با رپسول توی خیابون یا بزرگراه تردد میکنه با هر سرعتی که دلش بخاد:retarded:.اکثر قیافه های موتورارو که نگاه میکنی پلاک ندارن یعنی اینقد موتورو ازاد میزارن؟قوانین چی؟؟ یا اصلا موتورو وسیله حساب نمیکنن.این واسه من سواال شده بود چن وقته!

معمار
03-06-1393, 10:46 قبل از ظهر
شما میتونید سوالات مزبوط به موتور سنگین اینجا بپرسید

[Only registered and activated users can see links]

و در جوابتون اونجا امریکاست اینجا ایران شرایط فرق فوکوله

PEYKAN79
03-06-1393, 11:14 قبل از ظهر
نه اشتباه نکن . من فقط در رابطه با موتور سوارای اونجا کنجکاو شده بودم.میخاستم ببینم جو موتورسواریشون چطوریه.

معمار
03-06-1393, 11:19 قبل از ظهر
سلام بر دوستان پرشین موتوری.من حدود یک ساله که به این سایت سر میزنم و از مطالبش استفاده میکنم.
من راجع به موتور سوارای اونور اب سوال دارم.اگر توی ویدیو ها دیده باشین مثلا توی امریکا طرف با رپسول توی خیابون یا بزرگراه تردد میکنه با هر سرعتی که دلش بخاد:retarded:.اکثر قیافه های موتورارو که نگاه میکنی پلاک ندارن یعنی اینقد موتورو ازاد میزارن؟قوانین چی؟؟ یا اصلا موتورو وسیله حساب نمیکنن.این واسه من سواال شده بود چن وقته!

هر جایی قوانین خاص خودشو داره
و بیشتر این فیلم هایی که میبینید با کیفیت بالا و فیلم برداری حرفه ای
برداشت من اینه که بیشتر تبلیغات برا فروش باشه

hamed510
03-06-1393, 12:36 بعد از ظهر
دوست عزیز به انجمن پرشین موتور خوش آمدید همواره قبل از استفاده از مطالب و فعالیت در فروم قوانین رو مطالعه فرمایید!!

برای طرح اینطور سوالات لازم به زدن تاپیک جدید نیست!! میتونید از تاپیک زیر استفاده کنید

موفق باشید!!

قفل. . . . .