توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مشاوره خرید موتور خانوادگی
SILENCE
17-05-1393, 01:11 بعد از ظهر
سلام دوستان
من تا حالا موتور نداشتم و خیلی هم دوست نداشتم. یعنی رانندگیش هم بلد نیستم. تازه می خوام گواهینامه بگیرم.
یه موتور می خوام تا 2 تومن که خانوادگی دو نفری جایی خواستیم راحت باش بریم صدا نداشته باشه یه وقتم خریدی چیزی یا تا سر کار خواستم برم باش برم. یعنی سرعت بالایی ازش نمی خوام. اگه نو تو این رنج چیزی هست بگید اگرم کارکرده باید بگیرم اگر دوستان کسی فروشنده هست ممنون میشم بگید. البته با این که موتور سوار نیودم از قیافه این پالس ها خیلی خوشم میاد به نظرتون برا خانواده مناسبه؟ ممنون
*سیّدسعید*
17-05-1393, 02:00 بعد از ظهر
خوبه ولی بهترین پیشنهاد من به شما ویو است.
معمار
17-05-1393, 03:22 بعد از ظهر
سلام دوستان
من تا حالا موتور نداشتم و خیلی هم دوست نداشتم. یعنی رانندگیش هم بلد نیستم. تازه می خوام گواهینامه بگیرم.
یه موتور می خوام تا 2 تومن که خانوادگی دو نفری جایی خواستیم راحت باش بریم صدا نداشته باشه یه وقتم خریدی چیزی یا تا سر کار خواستم برم باش برم. یعنی سرعت بالایی ازش نمی خوام. اگه نو تو این رنج چیزی هست بگید اگرم کارکرده باید بگیرم اگر دوستان کسی فروشنده هست ممنون میشم بگید. البته با این که موتور سوار نیودم از قیافه این پالس ها خیلی خوشم میاد به نظرتون برا خانواده مناسبه؟ ممنون
شما بهتر که اول گواهینام بگییرید و بعد اون با یه سی جی شروع کنید
که هم رانندگیتون خوب بشه و با یه سری مسائل فنی موتور سیکلت اشنا بشید
سی جی صفر از 2100 هست تا 2500
حالا دوست داشتین یه س جی در حد بخر یا مدل پایین که دستت راه افتاد
و بعدا ای شا الله وضع مالی تون بهتر شد اون موقع یه پالس یا هر موتوری که دوست دارید بخرید
موفق باشید
MANHUNT
18-05-1393, 11:06 قبل از ظهر
بهترين موتور براي شما سي جي ١٢٥ هستش هم باهاش موتور سواري ياد ميگيري هم باهاش گواهينامه ميگيري هم روش ميتوني بار زياد بزاري يا خانوادگي بشيني يه كاركرده تميز بگير ١٥٠٠
SILENCE
25-05-1393, 10:17 بعد از ظهر
سلام دوستان
ممنون از راهنمایی همه
خدایی سی جی که اصلا نمیتونم طرفش برم واقعا حالم از صداش به هم می خوره. بهتر نیست برم آموزشگاه (چون فکر کنم اجباری شده اصفهان) بعدم که گواهینامه گرفتم یه رادیسون یا شوکا بگیرم؟ درست گفتم اسماشونو؟:fingersmiley: همینا رو بلدم فقط :دی
moein 007
26-05-1393, 10:33 قبل از ظهر
داداش به درد شما فقط یه دونه ویو تمیز میخوره حالا میتونی با قیمت بالا پایین موتور رو بخری خصوصیات ویو
کم صدا کم مصرف کم اصطحلاک(در صورت عدم تصادف) مناسب برای دو نفر نرم سبک بدون کلاج(مناسب برای ترافیک و داخل شهر)
Mori M2
26-05-1393, 11:34 قبل از ظهر
boxer 150
يا 125
بهترين گزينه