توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : عايا پالس 220براي خريد تا بوجه ى 6تومان خوب است؟؟؟؟
ali speed
07-05-1393, 06:03 قبل از ظهر
سلام به همه استادان موتور
بچه ها من تازه عضو شدم
ميخواستم بودونم من که نهايتا 6تومان پول دارم و اضافه هم تا پانصد تومن ديگه بيشتر برام مقدور نيست
يه پالس 220در حد بخرم خوبه يا شماها پيشنهاد ديگه اى داريد؟
ضمنا من ميخواستم مگلى بخرم ولى همه ازش بد ميگن پشيمون شدم
عاشق ريس هستم و شتاب
لطفا از پالس 220بهم بگيد با اين که ميشه خريد با بوجم يا نه؟؟؟
ممنون از همه
ali_r
07-05-1393, 08:27 قبل از ظهر
انتقال داده شد به بخش مناسب
لطفا دقت کنید کاربر گرامی
ali speed
07-05-1393, 10:05 قبل از ظهر
ببخشيد اگه اشتباه شد الان کجا بايد جواب سوالمو ببينم؟؟؟؟:wow:
moein 007
07-05-1393, 10:40 قبل از ظهر
سلام داداش خوش اومدی به انجمن پرشین موتور:icon_pf _101_:
در مورد سوالت باید بگم پالس220 عالی با پولت گیر میاد یعنی بهتره بگم در حد خشک در ضمن شما که تهرانی میتوننی با این پول یه مگلی هم بگیری در ضمن مگلی هیچ مشکلی نداره اینا یی که میگن بده 10تومن پول دادن میخوان با هیوسانگ و ننینجا مقایسش کنن که طبیعتا هر چقدر پول بدی همون قدر اش میخوری
تو قیمت 6 ملیون میتونی یه آپاچی خشک هم برداری(new faice)یا همون تیپ جدیدش رو که خیلی هم خشن و زیباست حالا برو بین این سه تا فکر کن سوالی بود در خدمتیم
امیدوارم تونسته باشم کمکت کنم
- - - Updated - - -
[Only registered and activated users can see links] مگلی سفید 92
مگلی سفید 92 در حد صفر کارکرد 3.800کیلومتر ، بیمه 3 هفته داره ، بدون خط و خش قیمت 8.100 فوری فروشی 09124013140 [Only registered and activated users can see links] [Only registered and activated users can see links]
این مگلی مال یکی از بچه های انجمنه محل بازدید هم میگه بزرگراه ارتش قیمتشم خوبه
من فقط جهت کمک به شما مگلی رو معرفی کردم نه صاحبش رو میشناسم نه میدونم موتورش سالمه یا نه خودتون پیگیری کنید
soleymani
07-05-1393, 11:15 قبل از ظهر
بهترين گزينه با اين مبلغ همين 220 هست
موتور خوبيه
MANHUNT
07-05-1393, 11:21 قبل از ظهر
اگه میخوای یه عمر راحت باشی 220 بردار موتور واقعا خوبیه شتاب خوب سرعت خوب موتوری هستش که هم برای جاده خوبه هم برای شهر رادیات روغنم داره کم خرج و کم اصتحلاک با این پول و حتی پول خیلی بیشتر بهترین انتخاب پالس 220 هستش.شک نکن
ali speed
07-05-1393, 01:02 بعد از ظهر
با تشکر از راهنمايي هاى همگى مخصوصا معين جان.
بچه ها اينجا من به شک شديد خوردم چون کلا مگلى دوست دارم ولى همه جا بد ميگن ازش حتى دوست خودم هم يه مگلى داشتش موتور سرپا بود ولى خرجاى چرتو پرت و گرون داشت,
الانم بين مگلى با 220 موندم!!!!!
از يه جهت مگلى هاى خيلى توپى تو سايت ديوار هست با شش تومن هم 2200هاى عالى با پنج تومن
حالا سوال اينجاس من دنبال موتور ريسم کدوم مگلى يا 220؟؟؟؟
فقط از هزينه هاى تعمير مگلى ميترسم به نظر شما همينطوره مگلى سرطانه؟
برم سمت 220؟
- - - Updated - - -
دوستاى عزيز اين باشگاه پرشين ته هر سال تو اسفند کلاس 150تا250 راه ميندازه تو اتوبان ها؟
چجورى خبر ميدن برا امدن؟
کسايى مثل من هم ميتونن بيان؟
:2gwb921:
ali speed
07-05-1393, 01:47 بعد از ظهر
با تشکر از راهنمايي هاى همگى مخصوصا معين جان.
بچه ها اينجا من به شک شديد خوردم چون کلا مگلى دوست دارم ولى همه جا بد ميگن ازش حتى دوست خودم هم يه مگلى داشتش موتور سرپا بود ولى خرجاى چرتو پرت و گرون داشت,
الانم بين مگلى با 220 موندم!!!!!
از يه جهت مگلى هاى خيلى توپى تو سايت ديوار هست با شش تومن هم 2200هاى عالى با پنج تومن
حالا سوال اينجاس من دنبال موتور ريسم کدوم مگلى يا 220؟؟؟؟
فقط از هزينه هاى تعمير مگلى ميترسم به نظر شما همينطوره مگلى سرطانه؟
برم سمت 220؟
- - - Updated - - -
دوستاى عزيز اين باشگاه پرشين ته هر سال تو اسفند کلاس 150تا250 راه ميندازه تو اتوبان ها؟
چجورى خبر ميدن برا امدن؟
کسايى مثل من هم ميتونن بيان؟
:2gwb921:
اقا سليمانى عزيز شما220دارى راضى هستى؟
moein 007
07-05-1393, 02:11 بعد از ظهر
خواهش میکنم ببین علی جان شما عشق مگلی رو داری از حرفات مشخصه پس بیخیال220 شو برو مگلی بگیر ولی باهاش مدارا کن گاز نا جا بهش نده مواظبش باش اگه بهش فشار نیاری موتور خوبی هست فقط باید حواست باشه ماشا ا... جوونی و عشق موتور و آدم عشق موتور همیشه موتورش سالمه من خودم دایچی200دارم تا حالا ندیدم کسی دایچی شو کمتر از ماه یک بار ببره تعمیر گاه همه هم میدونن دایچی کیفیتش با فرقون یکی هست ولی من چنان نگهداریش کردم که واقعا تا حالا به جز بنزین و روغن خرجی واسم نداشته شما هم اگه موتورت رو خوب میخوای نگه داری کنی فقط برو مگلی بگیر خودتو راحت کن کلاسشم بیشتره زیبا تر هم هست :14::flower4::grouphug:
ali speed
07-05-1393, 10:13 بعد از ظهر
خواهش میکنم ببین علی جان شما عشق مگلی رو داری از حرفات مشخصه پس بیخیال220 شو برو مگلی بگیر ولی باهاش مدارا کن گاز نا جا بهش نده مواظبش باش اگه بهش فشار نیاری موتور خوبی هست فقط باید حواست باشه ماشا ا... جوونی و عشق موتور و آدم عشق موتور همیشه موتورش سالمه من خودم دایچی200دارم تا حالا ندیدم کسی دایچی شو کمتر از ماه یک بار ببره تعمیر گاه همه هم میدونن دایچی کیفیتش با فرقون یکی هست ولی من چنان نگهداریش کردم که واقعا تا حالا به جز بنزین و روغن خرجی واسم نداشته شما هم اگه موتورت رو خوب میخوای نگه داری کنی فقط برو مگلی بگیر خودتو راحت کن کلاسشم بیشتره زیبا تر هم هست :14::flower4::grouphug:
خيلى ممنون از راهنماييت معين عزيز
اره واقعا مگلى دوستم پس همون مگلى ميگيرم چون جمعه به جمعه ميخوام بکشمش بيرون دمتم گرم دادا:gigglesmile:
moein 007
07-05-1393, 11:39 بعد از ظهر
قربونت اگه گرفتی هم مراقب خودت باش هم موتورت واسه من هم دعا کن پولم زود جور شه بگیرم
پیشاپیش مبارک:14::12:
soleymani
08-05-1393, 11:54 قبل از ظهر
سلام علي عزيز
داداش من حدود 1 ماهه دارم اين 220 رو
واقعا راضي ام و اذيتي نكرده با اينكه دست دوم گرفتم
كم خرج فقط بنزين و روغن
صداشم قشنگه
مگلي صداش توي مغزه و.....
هر جور خودت تصميم بگيري
کاوه
08-05-1393, 03:34 بعد از ظهر
شما تصمیمت رو گرفتی مگلی بخری اما این پست رو میذارم واسه کسایی که شاید میخوان بین مگلی و پالس220 یکی رو انتخاب کنن
به نظر من مثل این میمونه شما میری کفش بخری ، شما کفشی رو میخری که تو پات راحته ؟؟ یا کفشی رو میخری که پاتو اذییت میکنه ولی یکمی خوشگل تر ؟؟
من نمیدونم مگلی چی داره که بعد از گذشت چندسال از ورودش به بازار موتورسیکلت کشور هنوز هم عده ای بهش علاقه مند هستن
نه صدای خوب - نه کیفیت قطعات - نه ابعاد مناسب برای هر فردی و نه جای ترک نشین خوب
کیفیت فلاپ ها پایین و شکننده و مشکلات مونتاژ فراوون
با اینکه خیلی از کیفیت بد و مشکلاتش صحبت شده هنوزم میرن میخرن یه عده
البته سلیقه هر کسی محترمه
درسته بحث نگهداری و رسیدگی به موتور خیلی مهم هستش ولی دوست عزیز موتور خودش بایدکیفیت داشته باشه که در کنار نگهداریه شما تبدیل بشه به یه وسیله نقلیه بدون دردسر
پالس220 موتور نرمی هستش و خیلی باکیفیت تر -با دوام تر- و از همه مهمتر کم خرج تر از مگلی
البته نمیخوام به دوستان و علاقه مندان به مگلی جسارت کنم ولی بنا به تجربه خودم میگم بهتون و بدون تعصب چون هر دو رو داشتم و میدونم چی هستن
الانم واسه زیر پا و وسیله داخل شهر پالس220 رو انتخاب کردم و واقعا راضی کننده هستش
Alireza.BMW
08-05-1393, 05:11 بعد از ظهر
به عنوان یک کسی که مگلی داره بهت میگم مگلی 6تومنی به تف نمیرزه 1میلیون خرج داره حدودا...نه آقا سمتش نرو که این مدل مگلی سرطانه
- - - Updated - - -
در مورد صدای مگلی هم هرکسی یه نظری داره...من که دوس دارم...بعدشم از موتور تک سیلندر چه اتنظاری دارید؟ میخاید مثل موتور 4سیلندر صدا بده؟ اینو اضافه کنم که هیو هدرز داره که صداش کمه اما مگلی نفسش بازه و سعی کردن تا میتونن صدا خفه کن و این چیزا رو جلوی راه دود کمتر بذارن تا موتور شتاب خوبی داشته باشه و عملکرد بیشتر...شما تو اگزوز هر موتوریو خالی کنی صداش بیشتر میشه و شتاب بیشتر
MANHUNT
08-05-1393, 11:59 بعد از ظهر
اگه میخوای عمری راحت باشی بدون شک پالس 220 بگیر ما وظیفمون بود گفتیم فردا مگلی نگیری فحشش ماله بچه های سایت باشه یا علی مدد
Reza-M
09-05-1393, 01:40 قبل از ظهر
داداش 220 خیلی موتور خوبیه: بهترین گزینه برای شما همون پالس 220 هستش.
CHELSEA
09-05-1393, 10:05 قبل از ظهر
[b]دوست عزیز بعد از اینکه مگلی رو خریدی بزارش پشت وانت مستقیم ببر بزارش دم در تعمیرگاه
اما اگه 220خریدی برو حالشو ببر ی عمر برات موتوره(البته نسبت به قیمتش و انتخابای موجودتو بازار ایران)
من 220 داشتم قبلا.واقعا موتور خوبیه
hossein assassin
09-05-1393, 10:46 قبل از ظهر
بهترین انتخاب برای شما × پالس 220 هست
اگر نه که میتونی یه مگلی قسطی بردار آخر هفته یه آچار کشی کن بعد برو پیست حالشو ببر
یا میتونی یه دایلیم در حد 7 .8 تومن برداری !
mohhey14
09-05-1393, 10:41 بعد از ظهر
خب دیگه با این همه تفاسیر و توصیه های دوستان اگر مگلی بگیری من بهت شک میکنم:consoling2: برو یه 220 بگیر و حالشو ببر.
ali speed
10-05-1393, 12:24 قبل از ظهر
بچها واقعا از راهنماييتون ممنونم
من عاشق يه موتور ريس هستم ولى چون پولم به هيو نميرسه مگلى دوس داشتم بردارم حتى با حرفاى شما گفتم اشکال نداره دوماه ديرتر ولى صفره مگلى رو ميگيرم,
الان که دوباره پستاى شماهرو خوندم اصن نظرم عوض شد بيخيال مگلى حالا وا ميستم تا چند وقت ديگه يا هيو در حد ميگرم يا اصن همون 220 رو اصلن مگلى منتفى شد بيخيال شدم دمتون گرم دوستان بابت راهنماييتون.
بازم اگه نکته اى هست بهم بگيد و از قلم افتاده بگيد ممنون ميشم.
راستى پالس 220چند اسب بخاره؟؟؟؟؟:vahidrk:
amo hosein
10-05-1393, 01:11 قبل از ظهر
دوست عزیز میتونی هیوسانگ دست دوم هم قسطی بخری.ولی صبر کنی و با پول نقد بری بهتره.
یه چند ماه صبر کن همون هیو بگیر.
MANHUNT
10-05-1393, 01:40 قبل از ظهر
٢١ اسب بخار هستش
ali speed
10-05-1393, 03:04 بعد از ظهر
٢١ اسب بخار هستش
ممنون دوست عزيز
hamed510
11-05-1393, 11:36 قبل از ظهر
پست های بی مورد پاک شدن!!
کاربر saeidsalehi ([Only registered and activated users can see links]) لحن صحبت کردنتون درست نیس رعایت کنید!!