توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : دايچى ١٣٥ فروش
mortezanasiri
07-05-1393, 12:15 قبل از ظهر
سلام بر همه ، من دايچى ١٣٥ صفر دارم ، هنوز سند نزدم يعنى سند سفيده ، يه هفته اس موتور رو خريدم ميخواستم پالس ١٣٥ بخرم ولى مشكل برام پيش اومده ، من موتور رو چكى خريدم يكى از چكاشو دادم ولى بقيه رو نمى تونم ، اگه كسى خواست ميتونه بهم ايميل بزنه يا تو همينجا تاپيك بياره ، موتور سالمه ، هيچ مشكلى نداره و به شرط سالم بودن ميدم ، موتورو هنوز آچاركشى نكردم ، موتور ١٢٠٠ رفته من خودم ٢٨٠٠ گرفتم كه چون چك داده بودم ٢٩٥٠ درومد اگر كسى خواست ميتونم تا ٢٧٠٠بهش بدم يعنى خودم ٢٥٠ ضرر ميدم ، عكساشم هركى خواست بهش ايميل ميكنم در ضمن موتور هيچ مشكلى نداره
mortezanasiri
07-05-1393, 08:37 قبل از ظهر
با عرض پوزش هركارى ميكنم عكسا آپلود نميشه بايد چكار كنم
- - - Updated - - -
[Only registered and activated users can see links]
- - - Updated - - -
[Only registered and activated users can see links]
ali_r
07-05-1393, 08:39 قبل از ظهر
حالا میتونید ببینید
mortezanasiri
10-05-1393, 01:49 قبل از ظهر
سلام بر دوستان گل
نمى تونستم بيام سيستمم ايراد پيدا كرده بود ، امروز باترى اتمى هم انداختم و شنبه ميبرم واسه آچار كشى انصافاً قيمت خوبى گذاشتم ، موتور هيچ ايرادى نداره و با تك استارت روشن ميشه ، كم مصرف هم هست ، كسى خواست ما در خدمتيم راستى قيمتش بازم پايين تر هم جا داره ها بعنى تخفيف هم ميدم
mortezanasiri
10-05-1393, 08:24 بعد از ظهر
سلام ، من فردا چك داشتم كه خدا رو شكر جور شد ، من از مهر ميخوام برم دانشگاه مسيرم خيلى طولانيه ، برا همين اگه كسى خواست معاوضه هم ميكنم با پالس از ٩١ به بالا كه سر هم يه آى پد ٢ مشتى هم ميدم ، اين آى پد دست خودم بوده از اول و دسته كسى تحت هيچ شرايطى ندادم ، يه اسمارت كاور و يه ضد خش و ضد چربى هم روشه ، بدون هيچ مشكلى و حتى خش هم رو بدنه اش نيست راستى يه اپل آى دى هم روشه ، اگه كسى خواست در خدمتيم ، راستى نمي تونم ازش عكس بگيرم چون با اون ميام اينرنت ، سرعتش هم خيلى مشتيه
mortezanasiri
13-05-1393, 11:38 قبل از ظهر
برا كسايكه موتور خوب ميخوان خوبه به خدا موتور خوبيه همه ى كاراش رو هم كردم هيچ مشكلى نداره و به شرط ميدم با ضمانت ميدم قيمت صفر اين موتور ٢٧٠٠ هستش البته ميتونم تا ٢٥٥٠ هم بدم آچار كشى هم شده
mortezanasiri
19-05-1393, 04:45 قبل از ظهر
نبودقيمته جديد ٢٥٠٠ شماره تماس هم ميدم٠٩٣٦٦٧٦٦٧٩٧بازديد هم سه راه آذرى شمشيرى هستش
mortezanasiri
21-05-1393, 07:21 بعد از ظهر
سلام موتور فروخته شد
hamed510
21-05-1393, 09:54 بعد از ظهر
قفل. . . .