ARSH
06-05-1393, 07:32 بعد از ظهر
سلام
آر ام 450 زد
مدل
2008
انژکتور
قزوین هست موتور . امکان ارسال به جایی وجود نداره !
ما اهل خالی بندی نیستیم
14 خریدم 1 تومن خرج برچسب قهرمانی و چند تا قطعه دیگه شد 15 برام تموم شد
(از بچه های کراس سوار قزوین بپرسید تایید میکنن )
قیمت میزارم 14 تخفیف هم داره برای بچه های سایت
اگه سی ار ام ( ترجیحا M4 ) تا حد قیمت 13/5 هم باشه اشکال نداره سر به سر تعویض میکنم ولی سالم باشه سی ار ام یعنی تر تمیز باشه انجین سالم کلا موتوری باشه که فقط هندل بزنم!!!!! جنگلی هم بود خوشم میاد . تر تمیز باشه خلاصه .
s
دلیل فروش هم حال و حوصله سوار شدن ندارم دیگه ... سی ار ام هم میخوام واسه هر یه ماه دو ماه سوار شدن نیم ساعت که دلتنگ نشم .
صفحه کلاچش هم فک کنم 50 درصد شده به نظرم نیاز داره کار میکنه اینطوری ولی من حساسم . حوصلم بیاد عوض میکنم نشد هم که همینطوری در خدمتیم
نحوه سواری و نگهداریش هم تو تاپیک مربوط بهش هست بدون کوچیکترین اغراق !!! ([Only registered and activated users can see links])
استعلام هم اگه نیاز دارید هیئت موتور سواری قزوین موتور ثبت شده میتونید استعلام کنید
راستی سلفون بعضی قسمت های فلاپ داره بلند میشه زانو بند رو از رو بسته بودم خورده یکم سلفونش بلند شده
همینجا در تماس باشید تو پیغام شخصی یا همین تاپیک .
عکس هم از هرجاش نیاز دارید بگید . تو تاپیکش هست همه چیش .
[Only registered and activated users can see links]
آر ام 450 زد
مدل
2008
انژکتور
قزوین هست موتور . امکان ارسال به جایی وجود نداره !
ما اهل خالی بندی نیستیم
14 خریدم 1 تومن خرج برچسب قهرمانی و چند تا قطعه دیگه شد 15 برام تموم شد
(از بچه های کراس سوار قزوین بپرسید تایید میکنن )
قیمت میزارم 14 تخفیف هم داره برای بچه های سایت
اگه سی ار ام ( ترجیحا M4 ) تا حد قیمت 13/5 هم باشه اشکال نداره سر به سر تعویض میکنم ولی سالم باشه سی ار ام یعنی تر تمیز باشه انجین سالم کلا موتوری باشه که فقط هندل بزنم!!!!! جنگلی هم بود خوشم میاد . تر تمیز باشه خلاصه .
s
دلیل فروش هم حال و حوصله سوار شدن ندارم دیگه ... سی ار ام هم میخوام واسه هر یه ماه دو ماه سوار شدن نیم ساعت که دلتنگ نشم .
صفحه کلاچش هم فک کنم 50 درصد شده به نظرم نیاز داره کار میکنه اینطوری ولی من حساسم . حوصلم بیاد عوض میکنم نشد هم که همینطوری در خدمتیم
نحوه سواری و نگهداریش هم تو تاپیک مربوط بهش هست بدون کوچیکترین اغراق !!! ([Only registered and activated users can see links])
استعلام هم اگه نیاز دارید هیئت موتور سواری قزوین موتور ثبت شده میتونید استعلام کنید
راستی سلفون بعضی قسمت های فلاپ داره بلند میشه زانو بند رو از رو بسته بودم خورده یکم سلفونش بلند شده
همینجا در تماس باشید تو پیغام شخصی یا همین تاپیک .
عکس هم از هرجاش نیاز دارید بگید . تو تاپیکش هست همه چیش .