PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : تاپیک جامع cg و cdi ( هوندا 125 و هوندا 150 وهوندا200 )

صفحه ها : 1 2 3 [4]

912
22-08-1394, 12:00 قبل از ظهر
لنت چی خوبه؟ کدوم مارک؟ لنت عقب البته

Alireza.BMW
22-08-1394, 12:34 قبل از ظهر
دوستان قیمت بدین
مدل 94
کارکرد 4 هزارتا
بیمه یکسال

[Only registered and activated users can see links]
.
علی جان صفرش چنده این موتور الان... نگاه یه تیزپر توس در حد بود 1000تا کار داده بود بیمه هم داشت صفرش 2400 تا 2350 هه بنگاه دار 1850برمیداشت...یعنی 800ضرر برای طرف... 2تومن فروخت کناره...این موتورم خودت بقیشو برو...آخر سالم نزدیکه

- - - Updated - - -

لنت چی خوبه؟ کدوم مارک؟ لنت عقب البته

لنت فقط انرژی معمولی قوطی قرمزها 7 تومنه

ali_r
22-08-1394, 11:18 قبل از ظهر
الان 125 کویر صفرش چنده؟؟؟
شما چند خریدی خودت؟؟؟
کمک فنرهای عقب گازیه؟؟؟

از قیمت صفرش اطلاعی ندارم
برای من نیست همسایه مغازمون برای طلبش گرفته گفته براش قیمت کنم چند می ارزه
اره گازیه

- - - Updated - - -

.
علی جان صفرش چنده این موتور الان... نگاه یه تیزپر توس در حد بود 1000تا کار داده بود بیمه هم داشت صفرش 2400 تا 2350 هه بنگاه دار 1850برمیداشت...یعنی 800ضرر برای طرف... 2تومن فروخت کناره...این موتورم خودت بقیشو برو...آخر سالم نزدیکه

تیزپر توس که گفتی 200 هستش؟ صفرش؟ 2400 ؟

Quintin
22-08-1394, 10:20 بعد از ظهر
دوستان نظرشمادررابطه بالاستیک های به اصطلاح زمستونی چیه واقعاتاثیردارن...ازیک استادتعمیرکاری سوال کردم گفت خوبه ولی یکم سرعتتومیگیره...
خب موقع بارون واقعاجاده خطرناک میشه...من اینجافقط مارک یاسادیدم نمی دونم چه مارک های دیگه ای ست

رفتم تایر یخ شکن گرفتم...مارک ایران یاسا42 چوق..شتاب اولیه بیشتره.راحتترمیشه پیچیدباش.ولی تکان شدید ولرزش داره پنچریش هم بیشتره تاپ اسپیدهم کم میشه
ای بابا کسی جواب ماهم نداد:98:

912
23-08-1394, 03:08 بعد از ظهر
یکی بیاد بگه از کجا باید فهمید لنت تموم شده یا نه؟ یکی درست و حسابی جواب بده

mehdig
23-08-1394, 08:20 بعد از ظهر
یکی بیاد بگه از کجا باید فهمید لنت تموم شده یا نه؟ یکی درست و حسابی جواب بده
وقتی پیچی که پشت اهرم ترمز که چسبیده به توپه هست تا اخر سفت باشه ولی ترمز نگیره

داریوش 1355
24-08-1394, 08:54 قبل از ظهر
رفتم تایر یخ شکن گرفتم...مارک ایران یاسا42 چوق..شتاب اولیه بیشتره.راحتترمیشه پیچیدباش.ولی تکان شدید ولرزش داره پنچریش هم بیشتره تاپ اسپیدهم کم میشه
ای بابا کسی جواب ماهم نداد:98:

دوست گل من شما وفتی لاستیک رو عوض کردی تویب رو هم حتی اگر سالم هست عوض کن چون به مرور زمان میپوسه و زیاد پنچری پیدا میکنه و در مورد تکان شدید باید بگم مشگل ار لاستیک نیست از جاده های ایران است چون دوستانی که تریل سوار میشن که لاستیک برجسته دارن که تکان شدید ولرزش بیشتر دارن ولی عوضش در رور های بارونی مثل ما هندا125 سوار ها مشگل ندارن و سر پیچ ها راحت می پیچند و راحت تو جاده خیس تزمز میگیرن

Quintin
24-08-1394, 09:49 قبل از ظهر
دوست گل من شما وفتی لاستیک رو عوض کردی تویب رو هم حتی اگر سالم هست عوض کن چون به مرور زمان میپوسه و زیاد پنچری پیدا میکنه و در مورد تکان شدید باید بگم مشگل ار لاستیک نیست از جاده های ایران است چون دوستانی که تریل سوار میشن که لاستیک برجسته دارن که تکان شدید ولرزش بیشتر دارن ولی عوضش در رور های بارونی مثل ما هندا125 سوار ها مشگل ندارن و سر پیچ ها راحت می پیچند و راحت تو جاده خیس تزمز میگیرن
به فکرم نرسیده بود چشم هرچی شماامربفمائید...اره والا واقعا هم عیب ازجادست ولی نمیشه هم خداروخواست هم خرما...به قول قدیمی ها این به اون در :24:

m_madani1990
25-08-1394, 01:46 بعد از ظهر
سلام عزیزان خرشیدی های تریل و میشه رو هوندا بست؟بعد قدرتش چطور میشه؟

VAHID
25-08-1394, 02:18 بعد از ظهر
سلام

بهتر نیست بخش موتور های اسپرت و موتور های خیابانی از هم جدا بشن؟

m_madani1990
25-08-1394, 02:37 بعد از ظهر
بله درسته

Alireza.BMW
27-08-1394, 10:56 قبل از ظهر
تیزپر توس که گفتی 200 هستش؟ صفرش؟ 2400 ؟
.
نه داداشم 125ش این قیمته 200 نداره اصلا... ولی 200 این سی جی ها حدود 200 تا 250 گرون ترن... اگه صفرش ما حالا میگیم 2700م باشه با توجه به آخره سال 2 تومن قیمت مناسبیه براش البته بدون بیمه الگه بیمه داره 100 تا نهایت 150 اضافه میشه بهش

ابوالفضل88
27-08-1394, 01:58 بعد از ظهر
[Only registered and activated users can see links] اینم از پسر ما شیرکوه 150 هفته پیش سنگ تموم گزاش صدو ده تا با چی پی اس زد تازگیا شیرکوه 200 هم زدن که خیلی باحاله صداش و شتابش عالیه ( از شرکت تکاور یزده ) شتابش از آپاچی 180 بیشتره قیمتشم سه تومن و صدو پنجاش حدودا دو ملیون هشتصد

[Only registered and activated users can see links] ([Only registered and activated users can see links])

mojtaba x7
27-08-1394, 07:18 بعد از ظهر
ای جان من امروز موتورمو تعمیرکردم(رینگ وپستون-سوپاپ-صفحه کلاج خوب)واسه خودش رخشی شده اصن نمیخام بذارمش زمین

patroll.md
28-08-1394, 07:43 قبل از ظهر
سلام
موتور من از این قسمت که میله دنده میره داخل انجین روغن میده کاسه نمدش خودم میتونم تعویض کنم
۱۵۰ سی سی استارتی؟ [Only registered and activated users can see links]

alizadeh4896
08-09-1394, 09:27 بعد از ظهر
با سلام من یه موتور زیگما 125 مدل برج 2 سال 93 دارم به تازگی کمک عقبش وقتی از روی دست اندازی رد میشم انگاری ضربه به موتور وارد میشه تق تق میکنه کمکش گازیه با کمک دیگه عوض کردم صداهه قطع شد میخوام ببینم قابل تعمیر است یا باید عوضش کنم

hemoso
08-09-1394, 11:32 بعد از ظهر
با سلام

وقتی با هوندا 125 و با دنده 4، دور موتورم می رسه به 9 هزار، سرعت تازه 70 هست.

این طبیعیه یا نه؟

می ترسم دور موتور رو از 10.5 بیشتر کنم.

و بنابراین بالای 80 کیلومتر نمی تونم باهاش برم.

آیا موتور من مشکل داره؟

و اگر داره چیه؟

BKING
09-09-1394, 10:16 قبل از ظهر
با سلام

وقتی با هوندا 125 و با دنده 4، دور موتورم می رسه به 9 هزار، سرعت تازه 70 هست.

این طبیعیه یا نه؟

می ترسم دور موتور رو از 10.5 بیشتر کنم.

و بنابراین بالای 80 کیلومتر نمی تونم باهاش برم.

آیا موتور من مشکل داره؟

و اگر داره چیه؟
سلام

فکر کنم موتورت صفحه کلاجش تمام شده است.

BKING
09-09-1394, 10:17 قبل از ظهر
با سلام من یه موتور زیگما 125 مدل برج 2 سال 93 دارم به تازگی کمک عقبش وقتی از روی دست اندازی رد میشم انگاری ضربه به موتور وارد میشه تق تق میکنه کمکش گازیه با کمک دیگه عوض کردم صداهه قطع شد میخوام ببینم قابل تعمیر است یا باید عوضش کنم
قابل تعمیره

Komando
09-09-1394, 01:32 بعد از ظهر
صد در صد صفحه ضعیف شده

mehdig
09-09-1394, 07:31 بعد از ظهر
سلام
موتور من از این قسمت که میله دنده میره داخل انجین روغن میده کاسه نمدش خودم میتونم تعویض کنم
۱۵۰ سی سی استارتی؟ [Only registered and activated users can see links]

اون قسمت جدای در برق رو که 2 تا پیچ داره باز کن
پدال دنده هم باز کن
پیچ گوشتی بنداز لاش و درش بیار
بعد برو چسب مزدا بخر بگو چسب سر سیلندر میخوام
کاسه نمد شفت تعویض دنده هم بگیر فنر دار
بعد داخل جایی که کاسه نمد میخوره رو با بنزین قشنگ بشور و تمیز کن
دور کاسه نمد رو چسب بزن ولی خیلی نه بزنش جا و در برق و اینارو ببند
فقط حواست باشه یه 5-6 ساعت بمونه تا قشنگ خشک شه و عمری بشه
چسبای اضافی روش هم بعد چند روز میریزه

mojtaba x7
09-09-1394, 08:39 بعد از ظهر
سلام دوستان من موتورم تعمیراولش بود سیلندرشو برقون زدم ورینگ وپستون انداختم توش سوپاپ وصفحاشم عوض کردم یه دوازده روزی میشه ازتعمیرش میگذره ولی مث قدیم سرحال نیس بنظرتون مشکل چیه؟؟ایا هنوز ابندی نشده؟؟یا مشکل ازجای دیگس؟؟راستی موتورپیشتاز125 سیسی 5دندست مدلشم89هست خاهشااهنمایی کنین دوستان که کارم گیره

hemoso
10-09-1394, 12:09 قبل از ظهر
صد در صد صفحه ضعیف شده

با سلام

یعنی صفحه باید عوض بشه؟

بعد کنار صفحه دیسک هم هست دیگه. درسته؟

اون نباید عوض بشه؟!

erfi.747
10-09-1394, 04:20 قبل از ظهر
دوستان صفحه رپیدو واسه هوندا خوبه ؟؟؟ قیمت گرفتم 9500 .. بهتر از این مارک چیه ؟؟؟ رپیدو تو روغن ؟؟؟ یا انرژی تو روغن ؟؟؟

BKING
10-09-1394, 07:24 قبل از ظهر
دوستان صفحه رپیدو واسه هوندا خوبه ؟؟؟ قیمت گرفتم 9500 .. بهتر از این مارک چیه ؟؟؟ رپیدو تو روغن ؟؟؟ یا انرژی تو روغن ؟؟؟
Rapido خوبه
بهترش رو نمی دونم

mojtaba x7
10-09-1394, 07:29 قبل از ظهر
کسی نیست جواب منوبده؟؟؟

BKING
10-09-1394, 07:32 قبل از ظهر
سلام دوستان من موتورم تعمیراولش بود سیلندرشو برقون زدم ورینگ وپستون انداختم توش سوپاپ وصفحاشم عوض کردم یه دوازده روزی میشه ازتعمیرش میگذره ولی مث قدیم سرحال نیس بنظرتون مشکل چیه؟؟ایا هنوز ابندی نشده؟؟یا مشکل ازجای دیگس؟؟راستی موتورپیشتاز125 سیسی 5دندست مدلشم89هست خاهشااهنمایی کنین دوستان که کارم گیره
سلام

معمولا موتوری که اینطور تعمیرات روش انجام می شه دیگه مثل اول فابریک کارخانه نمی شه

Sent from my D2403 using Tapatalk

mehdig
10-09-1394, 11:13 قبل از ظهر
یه کاری میگم انجام بده ناراضی شدی منو فوش بده
شما 12 روز با موتور اروم رفتی
این یعنی موتور رو داری تنبل بار میاری
موتوری که رینگ و پیستون نو زدی یا کلا پیستون نو هست
بادی گاز بخوره
خیلی هم گار بخوره
موتور رو اول بنداز توی جاده کفی تا ته گاز تا جایی که گاز میخوره گاز بده
بعدش بنداز یه سرپایینی
اونجا دور موتور رو تا ته کیلومترت ببر
یه چیزی تو مایه های انفجار موتور
اون موقع موتورت میشه موتور
یادت هم باشه دنده هارو ته گاز رو بگیری بعد عوض کنی
اون موقع میفهمی هوندا 125 یعنی چی
بنده یه کویر 125 دارم از صفر دست خودمه
روزای اول همه میگفتن اروم تا 1 ماه آروم و این حرفا
یروز یه تعمیرکاری هم همینایی که گفتم رو بهم گفت و گفتش اگر موتورت خراب شد بیار خودم برات درستش میکنم
قبل از انجام این کارا نهایت سرعتش 90 تا بود
انداختم کفی ته گاز بعدش هم یبار 1 ترکه سر پایینی ته گاز
یبار 2 ترکه
الان موتور 130 تا هم میره که توی جاده کرج-همدان تاپ اسپید زدم کیلومتر چسبیده بود ته تهش
خلاصه اگر میخوای موتورت بشه موتور این کاررو انجام بده
ضمنا من نمیدونم منظورت از سر حال بودن چیه ولی تنها برداشت یا راه رفتنه موتوره یا صداش که صداشم بعد این کارا درست میشه
چون الان خشکه صداش فرق میکنه
البته روغنشم زود به زود عوض کن

patroll.md
10-09-1394, 11:43 قبل از ظهر
سلام
کمک
ترمزم خراب شد دیسکی جلو یهو قفل شد بعد پیچ هواگیری باز کردم که دیگه شیر تو شیر شد.
الان سر شلنگ که میگیرم دسته ترمز هر چقدر میگیرم (حالت ترمز کردن)اما هیچ اعمال زوری نمیکنه انگار سوراخش گرفته باشه روغنشم عوض کردم اما فایده ای نداشت [emoji20]

Komando
10-09-1394, 01:19 بعد از ظهر
با سلام

یعنی صفحه باید عوض بشه؟

بعد کنار صفحه دیسک هم هست دیگه. درسته؟

اون نباید عوض بشه؟!سلام. اره هم صفحه ها و هم دیسک ها رو عوض کن

erfi.747
10-09-1394, 03:45 بعد از ظهر
یه کاری میگم انجام بده ناراضی شدی منو فوش بده
شما 12 روز با موتور اروم رفتی
این یعنی موتور رو داری تنبل بار میاری
موتوری که رینگ و پیستون نو زدی یا کلا پیستون نو هست
بادی گاز بخوره
خیلی هم گار بخوره
موتور رو اول بنداز توی جاده کفی تا ته گاز تا جایی که گاز میخوره گاز بده
بعدش بنداز یه سرپایینی
اونجا دور موتور رو تا ته کیلومترت ببر
یه چیزی تو مایه های انفجار موتور
اون موقع موتورت میشه موتور
یادت هم باشه دنده هارو ته گاز رو بگیری بعد عوض کنی
اون موقع میفهمی هوندا 125 یعنی چی
بنده یه کویر 125 دارم از صفر دست خودمه
روزای اول همه میگفتن اروم تا 1 ماه آروم و این حرفا
یروز یه تعمیرکاری هم همینایی که گفتم رو بهم گفت و گفتش اگر موتورت خراب شد بیار خودم برات درستش میکنم
قبل از انجام این کارا نهایت سرعتش 90 تا بود
انداختم کفی ته گاز بعدش هم یبار 1 ترکه سر پایینی ته گاز
یبار 2 ترکه
الان موتور 130 تا هم میره که توی جاده کرج-همدان تاپ اسپید زدم کیلومتر چسبیده بود ته تهش
خلاصه اگر میخوای موتورت بشه موتور این کاررو انجام بده
ضمنا من نمیدونم منظورت از سر حال بودن چیه ولی تنها برداشت یا راه رفتنه موتوره یا صداش که صداشم بعد این کارا درست میشه
چون الان خشکه صداش فرق میکنه
البته روغنشم زود به زود عوض کن
داداش اینا که فرمودی همش درسته اما واسه بعد آبندیه .. یعنی 1500-1000 تا که رفت بنداز تو کفی گاز کش برو 5 دقیقه بعدم طبق گفته شما سرازیری که دور بالا بمونه ..

hemoso
10-09-1394, 05:55 بعد از ظهر
با سلام

موتورم هوندا 125 هست.

خیلی وقت نیست لنتهای ترمز جلو رو عوض کردم (ترمز کاسه ای)

اما خوب نمی گیره.

بعضیا می گن به توپی چرخ مربوط می شه.

واقعا اینطوره؟

یعنی توپی رو بدم تراشکاری خوب می شه؟

کسی تا حالا این کار رو کرده ببینه قدرت ترمز فرق می کنه یا نه؟

mehdig
10-09-1394, 08:28 بعد از ظهر
با سلام

موتورم هوندا 125 هست.

خیلی وقت نیست لنتهای ترمز جلو رو عوض کردم (ترمز کاسه ای)

اما خوب نمی گیره.

بعضیا می گن به توپی چرخ مربوط می شه.

واقعا اینطوره؟

یعنی توپی رو بدم تراشکاری خوب می شه؟

کسی تا حالا این کار رو کرده ببینه قدرت ترمز فرق می کنه یا نه؟

قدرت ترمز معمولا به جنس خود لنت و جنس توپه بستگی داره
اگر هم نگیره ممگه جای لنت ساییده شده و خورده شده باشه و یا ممکنه توپی ترک داسته باشه که این موردو خودم داشتم توپه رو تعویض کردم

داداش اینا که فرمودی همش درسته اما واسه بعد آبندیه .. یعنی 1500-1000 تا که رفت بنداز تو کفی گاز کش برو 5 دقیقه بعدم طبق گفته شما سرازیری که دور بالا بمونه ..
موتور بنده 40 تا کر کرده بود شروع کردم گاز دادن الانم هیچ مشکلی نداره
من طبق تجربه ام گفتم

mohsen7077
10-09-1394, 09:02 بعد از ظهر
سلام دوستان.من یه سوال برام پیش اومده اونم اینه که همین موتور های معمولی 125 و 150 و200 چقد برای مسافت های زیاد مناسب هستند؟؟
مثلا اگه با موتور 125 مسافتی رو با سرعت 60-70 طوریکه دور موتور زیاد بالا نیاد طی کنیم،جدا ازینکه خسته کنندست به موتور زیاد فشار میاد؟ مثلا 150 یا 200 کیلومتر
اخه یه تبلیغ از باکسر دیدم که میگفت انجینش جوری طراحی شده که برای مسافت های نسبتا طولانی مشکلی براش پیش نمیاد.
این انجین های معمولی چقد مناسب همجین شرایطی هستند؟

mehdig
10-09-1394, 09:17 بعد از ظهر
سلام دوستان.من یه سوال برام پیش اومده اونم اینه که همین موتور های معمولی 125 و 150 و200 چقد برای مسافت های زیاد مناسب هستند؟؟
مثلا اگه با موتور 125 مسافتی رو با سرعت 60-70 طوریکه دور موتور زیاد بالا نیاد طی کنیم،جدا ازینکه خسته کنندست به موتور زیاد فشار میاد؟ مثلا 150 یا 200 کیلومتر
اخه یه تبلیغ از باکسر دیدم که میگفت انجینش جوری طراحی شده که برای مسافت های نسبتا طولانی مشکلی براش پیش نمیاد.
این انجین های معمولی چقد مناسب همجین شرایطی هستند؟
360 کیلومت رو ته گاز با 120 تا توی 4 ساعت اومدم موتور اخ نگفت
320 کیلومتر هم یبار دیگه 2 ترکه رفتیم ته گاز بازم اخ نگفت
مسیر طولانی هم بالای 400 کیلومتر ته گاز نری و نهایت 100 تا بری هیچ مشکلی برا موتور پیش نمیاد
البته روغن اگه تازه نباشه و موتور هم بوبین توی روغن باشه ممکنه بوبین بزنه و گرنه بوبین خشک چیزی نمیشه
فقط هر 200 کیلومتر استراحت بدید

912
11-09-1394, 12:47 بعد از ظهر
لنت عقب نوبل خوبه؟

erfi.747
11-09-1394, 03:51 بعد از ظهر
لنت عقب نوبل خوبه؟
انرژی اصل حرف نداره ..

mohsen7077
11-09-1394, 04:57 بعد از ظهر
360 کیلومت رو ته گاز با 120 تا توی 4 ساعت اومدم موتور اخ نگفت
320 کیلومتر هم یبار دیگه 2 ترکه رفتیم ته گاز بازم اخ نگفت
مسیر طولانی هم بالای 400 کیلومتر ته گاز نری و نهایت 100 تا بری هیچ مشکلی برا موتور پیش نمیاد
البته روغن اگه تازه نباشه و موتور هم بوبین توی روغن باشه ممکنه بوبین بزنه و گرنه بوبین خشک چیزی نمیشه
فقط هر 200 کیلومتر استراحت بدید
ممنون برادر پس مشکلی نیست.
ولی این بوبین دیگه چیه؟؟؟از کجا بفهمیم انجین ما بوبین تو روغنه یا خشک؟؟؟
راستی یه سوال دیگه دیگه.من موتورم دوماه بیشتر کار نکرده ولی بعضی وقتا که ترمز عقیو میگیرم صدای خش خش میاد.
مشکل از کجاست؟نیاز به تعویض لنت هست؟

amin8speed
11-09-1394, 06:04 بعد از ظهر
ممنون برادر پس مشکلی نیست.
ولی این بوبین دیگه چیه؟؟؟از کجا بفهمیم انجین ما بوبین تو روغنه یا خشک؟؟؟
راستی یه سوال دیگه دیگه.من موتورم دوماه بیشتر کار نکرده ولی بعضی وقتا که ترمز عقیو میگیرم صدای خش خش میاد.
مشکل از کجاست؟نیاز به تعویض لنت هست؟
بوبین تو سمت چپ انجین بوبینه
لنت عقب کلا هر چی بگیری صدا میده وقتی تا ته بگیری صدا نمیده خوب میشه کم کم

mohsen7077
11-09-1394, 06:14 بعد از ظهر
بوبین تو سمت چپ انجین بوبینه
لنت عقب کلا هر چی بگیری صدا میده وقتی تا ته بگیری صدا نمیده خوب میشه کم کم

ممنون ولی خب بوبین تو روغن یا بوبین خشک بودنش رو چطوری تشخیص بدیم؟؟موتور پیشتاز 125 D4 دارم.

amin8speed
11-09-1394, 06:50 بعد از ظهر
ممنون ولی خب بوبین تو روغن یا بوبین خشک بودنش رو چطوری تشخیص بدیم؟؟موتور پیشتاز 125 D4 دارم.

برا چی میخواید بدونید تا باز نشه معلوم نیست ولی استارتیا تو روغنه و در بقل خورشیدی با بوبین جداست

mohsen7077
11-09-1394, 07:39 بعد از ظهر
برا چی میخواید بدونید تا باز نشه معلوم نیست ولی استارتیا تو روغنه و در بقل خورشیدی با بوبین جداست اهان شرمنده اخه پیرو سوالات قبلیم که دوستمون فرمودن انجین با بوبین خشک برای مسافتهای بیشتر،کمتر براش مشکل پیش میاد پرسیدم.پس مال منم بوبین تو روغنه اخه استارتیه ممنون

ALEX_HOT
14-09-1394, 11:10 قبل از ظهر
سلام دوستان و اساتید محترم
این موتور رو بنده پنجشنبه 94/09/12 خریداری کردم
[Only registered and activated users can see links] ([Only registered and activated users can see links])
تا الان 70 کیلومتر کارکرده و اولین روغن رو سر 40 کیلومتر عوض کردم - بهران ریختم چند تا سوال برام پیش اومده
1- یکی از دوستانم گفت این کمک فنر عقب رو بفروش و با یه مدل بهتر عوض کن - این کمک فنر روغن میزنه آیا حقیقت داره ؟
2- موتور صبح ها فقط با ساسات روشن میشه و لا غیر - ولی بعد از گرم شدن اگه خاموش کنم با تک استارت روشن میشه ، مشکلی نداره ؟
3- هنگام رانندگی احساس میکنم موتور نفسش گرفتس ، مشکل چیه ؟ صدای فیلر هم به صورت تیک تیک میده ، ممکنه از اون باشه ؟
4- دور موتور که تا 5 هزار میاد موتور شروع میکنه به تپ تپ کردن (ساسات هم پایین پایینه) مشکل از چیه ؟
5- آب بندی کردن موتور تو زمستون با تابستون فرق میکنه ؟
تشکر از الطاف شما

Komando
14-09-1394, 06:41 بعد از ظهر
سلام دوستان و اساتید محترم
این موتور رو بنده پنجشنبه 94/09/12 خریداری کردم
تا الان 70 کیلومتر کارکرده و اولین روغن رو سر 40 کیلومتر عوض کردم - بهران ریختم چند تا سوال برام پیش اومده
1- یکی از دوستانم گفت این کمک فنر عقب رو بفروش و با یه مدل بهتر عوض کن - این کمک فنر روغن میزنه آیا حقیقت داره ؟
2- موتور صبح ها فقط با ساسات روشن میشه و لا غیر - ولی بعد از گرم شدن اگه خاموش کنم با تک استارت روشن میشه ، مشکلی نداره ؟
3- هنگام رانندگی احساس میکنم موتور نفسش گرفتس ، مشکل چیه ؟ صدای فیلر هم به صورت تیک تیک میده ، ممکنه از اون باشه ؟
4- دور موتور که تا 5 هزار میاد موتور شروع میکنه به تپ تپ کردن (ساسات هم پایین پایینه) مشکل از چیه ؟
5- آب بندی کردن موتور تو زمستون با تابستون فرق میکنه ؟
تشکر از الطاف شماسلام.مبارک باشه.سوال 2. نه مشکلی نداره چون هوا سرده و باید ساسات بگیری.3.موتورت هنوز اببندی نشده به همین خاطر هست اببندی بشه درست میشه دست به هیچیش نزن.4.هنوز اببندی نشده.5.فکر نکنم فرقی کنه.

ALEX_HOT
17-09-1394, 10:20 قبل از ظهر
سلام دوستان
بنده با موتورم یه مشکلی دارم ممنون میشم کمک کنید

وقتی پشت موتور میشینم ، متوجه میشم که جلوی موتور از عقبش خیلی بالاتره
میشه کمک عقب رو بالا تر برد تا ارتفاعش با جلو یکی بشه ؟
ممنون میشم در صورت امکان رو عکس راهنمایی کنید .

Quintin
18-09-1394, 10:51 قبل از ظهر
انرژی اصل حرف نداره ..

چندروز پیش لنت به توصیه دوستان انرژی گرفتم بااینکه مارک بهترهم پیداکردم...نمی دونم انرژی اصله یانه...روش زده ساخت اندونزی:13:
کسی ازدوستان میتونه عکس اصلشوبزاره ممنون میشم:grouphugg:

Alireza.BMW
18-09-1394, 01:31 بعد از ظهر
آره اندونزی هستش فکر کنم...جعبه قرمزه... دوستان لنت فقط انرژی بگیرید اونم فقط معمولیش... طلایی مالی نیس

محمد 95
06-10-1394, 12:30 بعد از ظهر
سلام دوستآن
من یه مشکلی با موتور دارم این که 5 یا 10 دقیقه سوار موتورم میشم شونه و گردن درد میگیرم:retarded: مشکلش چیه واقعا اذیتم کرده؟

Alireza.BMW
06-10-1394, 03:39 بعد از ظهر
سلام دوستآن
من یه مشکلی با موتور دارم این که 5 یا 10 دقیقه سوار موتورم میشم شونه و گردن درد میگیرم:retarded: مشکلش چیه واقعا اذیتم کرده؟
.
موتور مشکلی نداره... سی جی هستش دیگه لرزشش زیاده

محمد 95
07-10-1394, 01:04 قبل از ظهر
ممنون که جواب دادی
بردم تعمیر کار گفت کمک عقب خرابه،کمک جلو هم زیاد نرم کار نمیکنه! یعنی می تونه از این دوتا مورد باشه؟
کمک عقبم وقتی ترکم. از موتور پیاده میشه دو سه ثانیه تو همون حالت میمونه بعد یه دفعه میپره بالا سر جاش!!!!
آخه موتور های دیگه سوار شدم زیاد اذیت نمیشدم!!!!

djmorteza
09-10-1394, 11:50 بعد از ظهر
سلام
امیدوارم سئوالمو جای درستی مطرح کرده باشم.من یه موتور 125 صفرکیلومتر دارم.الان مشکلم اینه که ترمز جلو درگیره.ترمز جلو دیسکی هستش.یعنی تایر رو با دست دور میدم بعد دو چرخ متوقف میشه.البته حس میکنم یه صفحه دیسک یه تاب خیلی جزئی داره . الان سئوالم اینه چطوری میتونم صفحه دیسک رو از لنت ها فاصله بدم؟پیچ تنظیمش کجاست؟

patroll.md
15-10-1394, 06:14 قبل از ظهر
یه تایپیک بود در مورد کاربراتور هر چی میگردم پیدا نمیکنم
موتور من حتما باید با ساسات رو شن بشه، ولی به محض روشن شدن، از حالت ساسات در بیاد هم مشکلی نداره، بعد ۱ ساعت بخوای روشن کنی باز هم باید کاربراتور رو حالت ساسات بذاری
این ایراده یا تو این هوا عادیه
ممنون میشم از راهنمایی هاتون

erfi.747
17-10-1394, 04:57 بعد از ظهر
یه تایپیک بود در مورد کاربراتور هر چی میگردم پیدا نمیکنم
موتور من حتما باید با ساسات رو شن بشه، ولی به محض روشن شدن، از حالت ساسات در بیاد هم مشکلی نداره، بعد ۱ ساعت بخوای روشن کنی باز هم باید کاربراتور رو حالت ساسات بذاری
این ایراده یا تو این هوا عادیه
ممنون میشم از راهنمایی هاتون
کاملا عادیه بدون ساساتم اگه روشن کنی احتمال قوی خاموش میکنه .. سی جی همینه دیگه !!

- - - Updated - - -

آقا یه چند وقتیه یه موتوری از شرکت زیگما زیاد به چشمم میخوره .. مدلشم زیگما cs 170 هستش داره زیاد میشه کم کم .. کسی راجب فنی این موتور اطلاعاتی داره ؟؟؟ شتاب کیفیت سرعتش نرمیش ...

اطلاعات فنیشم میذارم فقط قدرت تولیدیشو خوندید نخندینا !! :25r30wi:

جدول مشخصات فنی:

موتور

نوع
تک سیلندر- چهار زمانه

ظرفیت
169سی سی

بیشترین قدرت
40 اسب بخار:25r30wi::29dz8zk:

نوع سوخت
بنزین

سیستم اگزوز
سه راه مبدل کاتالیزوری

سیستم استارت
هندل

حداکثر سرعت
120کیلومتر در ساعت

مصرف سوخت
2/0 لیتر در هر 100 کیلومتر

انتقال

جعبه دنده
4 دنده

سیستم خنک کننده
هوا خنک

کلاچ
صفحه تنها خشک با کوپلینگ های انعطاف پذیر

شاسی / تعلیق / ترمز

قاب
دو گهواره قاب ساخته شده از لوله در فولاد ALS با عقب زیر قاب قابل جدا شدن

فاصله بین محور جلو و محور عقب
1.449 mm

سیستم تعلیق جلو
چنگال هیدرولیک تلسکوپی با درایو 40mm

چرخ جلو
130 mm

تعلیق عقب
آلیاژ با 2 کمک فنر به طور کامل قابل تنظیم

چرخ عقب
118 mm

ترمز جلو
کاسه ای

ترمز عقب
کاسه ای

ابعاد

طول
31.5 اینچ

ارتفاع
43.8 اینچ

ارتفاع زین
31.6 اینچ (30.7 میلیمتر قابل تنظیم.)

وزن خالص
94 کیلوگرم

ظرفیت مخزن سوخت
9 لیتر

آقا من به شخصه همین الآن از همین جا اعلام میدارم که با این موتور با duck 200 میندازم !!! هیوسانگم که نگو اصلا :25r30wi::25r30wi: حرفی نداره جلو cs :crazy:

sina6525
17-10-1394, 05:01 بعد از ظهر
آقا به یه مشکل دارم

[Only registered and activated users can see links] ([Only registered and activated users can see links]۲۰۱۶۰۱۰۷_۱۵۳۴۳۲.jpg.htm)

این سیم هایی هستش که از انجین در میاد

[Only registered and activated users can see links] ([Only registered and activated users can see links]۲۰۱۶۰۱۰۷_۱۵۳۵۳۹.jpg.htm)

اما این ها دسته سیم مال سیم کشی هستن و رنگ هاشون فرق داره یکی از دوستان ممکنه مارو راهنمایی کنه ؟؟ ممنون میشم

با سپاس

ali_r
17-10-1394, 06:35 بعد از ظهر
نیومده رفت برای فروش
[Only registered and activated users can see links] 9%85%D8%A7170/iEMlQW1n5/

Komando
17-10-1394, 09:45 بعد از ظهر
آقا به یه مشکل دارم

[Only registered and activated users can see links] ([Only registered and activated users can see links]۲۰۱۶۰۱۰۷_۱۵۳۴۳۲.jpg.htm)

[Only registered and activated users can see links] ([Only registered and activated users can see links]۲۰۱۶۰۱۰۷_۱۵۳۵۳۹.jpg.htm)

اما این ها دسته سیم مال سیم کشی هستن و رنگ هاشون فرق داره یکی از دوستان ممکنه مارو راهنمایی کنه ؟؟ ممنون میشم

با سپاسنقشه سیم کشی رو قبلا گذاشتم.تویه تاپیک به همین نام.

mehdig
17-10-1394, 11:32 بعد از ظهر
آقا به یه مشکل دارم

با سپاس

سیم های زرد و سفید بوبین چراغ
سیه خط قرمز بوبین جرقه
ابی و سبز هم آبی برق خروجی پیکاپ سبز هم اتصال پیکاپ
سبز خط قرمز هم گیج خلاصی

ehsan.CGL
18-10-1394, 12:01 قبل از ظهر
[QUOTE=erfi.747;311869]کاملا عادیه بدون ساساتم اگه روشن کنی احتمال قوی خاموش میکنه .. سی جی همینه دیگه !!

- - - Updated - - -

آقا یه چند وقتیه یه موتوری از شرکت زیگما زیاد به چشمم میخوره .. مدلشم زیگما cs 170 هستش داره زیاد میشه کم کم .. کسی راجب فنی این موتور اطلاعاتی داره ؟؟؟ شتاب کیفیت سرعتش نرمیش ...

اطلاعات فنیشم میذارم فقط قدرت تولیدیشو خوندید نخندینا !! :25r30wi:

جدول مشخصات فنی:

موتور

نوع
تک سیلندر- چهار زمانه

ظرفیت
169سی سی

بیشترین قدرت
40 اسب بخار:25r30wi::29dz8zk:

نوع سوخت
بنزین

سیستم اگزوز
سه راه مبدل کاتالیزوری

سیستم استارت
هندل

حداکثر سرعت
120کیلومتر در ساعت

مصرف سوخت
2/0 لیتر در هر 100 کیلومتر

انتقال

جعبه دنده
4 دنده

سیستم خنک کننده
هوا خنک

کلاچ
صفحه تنها خشک با کوپلینگ های انعطاف پذیر

شاسی / تعلیق / ترمز

قاب
دو گهواره قاب ساخته شده از لوله در فولاد ALS با عقب زیر قاب قابل جدا شدن

فاصله بین محور جلو و محور عقب
1.449 mm

سیستم تعلیق جلو
چنگال هیدرولیک تلسکوپی با درایو 40mm

چرخ جلو
130 mm

تعلیق عقب
آلیاژ با 2 کمک فنر به طور کامل قابل تنظیم

چرخ عقب
118 mm

ترمز جلو
کاسه ای

ترمز عقب
کاسه ای

ابعاد

طول
31.5 اینچ

ارتفاع
43.8 اینچ

ارتفاع زین
31.6 اینچ (30.7 میلیمتر قابل تنظیم.)

وزن خالص
94 کیلوگرم

ظرفیت مخزن سوخت
9 لیتر

آقا من به شخصه همین الآن از همین جا اعلام میدارم که با این موتور با duck 200 میندازم !!! هیوسانگم که نگو اصلا :25r30wi::25r30wi: حرفی نداره جلو cs :crazy:
[Only registered and activated users can see links][/QUOTEرمن شنیدم زیگما 170 چهار سوپاپه درسته؟؟؟؟؟؟

ali_r
18-10-1394, 10:54 قبل از ظهر
[QUOTE=erfi.747;311869]:crazy:
[Only registered and activated users can see links][/QUOTEرمن شنیدم زیگما 170 چهار سوپاپه درسته؟؟؟؟؟؟

شنیدی؟ یا نوشتن؟> اگه نوشتن تو سایتی که گفتی اونجا چیزی نبود ولی اگه شنیدی که هیچ

Komando
18-10-1394, 12:22 بعد از ظهر
از قالپاقش معلومه که همون سرسیلندر معمولی دو سوپاپ هست.

mohammad127
05-11-1394, 10:36 بعد از ظهر
سلام دوستان نمیدونم سوالم رو جای درستی پرسیدم یا نه من یه موتور 125 تازه خریدم احساس میکنم فرمونش به یه سمت میکشه میخواستم بدونم چی رو باید چک کنم و در بد ترین حالت چقدر هزینم میشه؟
ممنون

kaveh_am
05-11-1394, 10:48 بعد از ظهر
سلام دوستان نمیدونم سوالم رو جای درستی پرسیدم یا نه من یه موتور 125 تازه خریدم احساس میکنم فرمونش به یه سمت میکشه میخواستم بدونم چی رو باید چک کنم و در بد ترین حالت چقدر هزینم میشه؟
ممنون
چرخ ها وسط هستند یا نه؟
پره ها رو دست بزن ببین شل نباشه....
کمک های عقب به یک اندازه سفت باشن(احتمال زیاد از همینه)

sina6525
05-11-1394, 11:59 بعد از ظهر
سلام و درود

یه موتور 125 حدود یک سالی به صورت خشک خاموش بوده الان بازش کردم و تمام سرویس هارو انجام دادم و واشر هارو عوض کردم

حالا برای روشن کردنش باید مورد هاصی رو در نظر بگیرم؟؟؟ قلق خاصی داره؟

mehdig
06-11-1394, 12:07 قبل از ظهر
سلام و درود

یه موتور 125 حدود یک سالی به صورت خشک خاموش بوده الان بازش کردم و تمام سرویس هارو انجام دادم و واشر هارو عوض کردم

حالا برای روشن کردنش باید مورد هاصی رو در نظر بگیرم؟؟؟ قلق خاصی داره؟
شمع رو در بیار با یه دستمال جای شمع رو بگیر و 3-4 باری هندل بزن تا اشغال های احتمالی بیاد بیرون
روغن هم که ریختی یه 7-8 تایی هندل اروم بزن یکم روغن بچرخه بین گیربکس و صفحه و بعد بزن روشنش کن
منتها بعد روشن کردنش اصلا گاز نده بزار بمونه تا قشنگ روغن بکشه دور پیستون بعد اینکه گرم شد هم دیگه ردیفه
اگز هم هندل زدی دیدی هندل خیلی سخته و روشن نمیشه یه کوچولو روغن خیلی کم از جای شمع بریز داخلش

mohammad127
07-11-1394, 07:14 بعد از ظهر
سلام آیا تاب کله هم قابل تابگیری هست یا رینگ باید تعویض بشه؟ البته جایی نشون ندادم فقط احساس میکنم چرخ جلو تاب کله داره.

said khansar
07-11-1394, 07:19 بعد از ظهر
اگه تاب داره بله ولی اگه رینگ ضربه خورده باشه وتورفتگی داشته باشه طرف اینکاره باشه میتونه درست کنه مگرنه بایدرینگ عوض بشه

mohammad127
07-11-1394, 07:28 بعد از ظهر
اگه تاب داره بله ولی اگه رینگ ضربه خورده باشه وتورفتگی داشته باشه طرف اینکاره باشه میتونه درست کنه مگرنه بایدرینگ عوض بشه
مرسی از توجهتون والا رینگ که ضربه نداره جاییش فرو رفتگی ندیدم حالا باید ببرم نشون بدم شاید اضلا اشکال از چیز دیگه باشه

mohammad127
08-11-1394, 05:52 قبل از ظهر
سلام جای پیچ های قاب زنجیر موتورم هرز شده آیا درست میشه؟

mehdig
08-11-1394, 09:08 بعد از ظهر
سلام جای پیچ های قاب زنجیر موتورم هرز شده آیا درست میشه؟
درست میشه یا بدید بوش بزنن
یا اینکه اگر میخوای ارزان در بیرا 4 تا پیچ خاری قاب زنجیر بگیر ببند

داریوش 1355
27-11-1394, 02:06 قبل از ظهر
با سلام . دوستان حدود 3 ماه پیش با موتور تو شب بارونی چراغ نداشتم روی آهن راه آب شرکت آب و فاظلاب که تو خیابون هست ترمز زدم و زمین خوردم و حالا طوقه و پره و بربرینگ و بوش چرخ عقب رو عوض کردم باز لنگ میزنه و یه چرخ دیگه هم انداختم باز لنگ میزنه بنظرتون مشگل از چی میتونه باشه دیگه گیج شدم

kaveh_am
27-11-1394, 11:00 قبل از ظهر
با سلام . دوستان حدود 3 ماه پیش با موتور تو شب بارونی چراغ نداشتم روی آهن راه آب شرکت آب و فاظلاب که تو خیابون هست ترمز زدم و زمین خوردم و حالا طوقه و پره و بربرینگ و بوش چرخ عقب رو عوض کردم باز لنگ میزنه و یه چرخ دیگه هم انداختم باز لنگ میزنه بنظرتون مشگل از چی میتونه باشه دیگه گیج شدم
موتور رو بزن رو جک وسط چرخ عقب بیاد رو هوا.بعد چرخ عقب رو بگیر و به بغل تکون بده ببین تکون میخوره یا نه.

داریوش 1355
28-11-1394, 12:34 قبل از ظهر
موتور رو بزن رو جک وسط چرخ عقب بیاد رو هوا.بعد چرخ عقب رو بگیر و به بغل تکون بده ببین تکون میخوره یا نه.

نه تکون نمیخوره . اصلا لقی نداره . تو جاده تا سرعت 30 تا اصلا نشون نمیده و وقتی سرعت که بالا میره شروع میشه . فکر کنم دوتا چرخ عقب هم که انداختم خرابه و لنگی داره و تعویض طوقه و پره هم که کار موتور ساز بود مشگل رو حل نکرد . البته بوش و بلبرینگ رو هم که خودم عوض کردم بیخدی بود کلا 120 تومن رفت تو پاچم هنوز درست نشده دوتا چرخ عقب یکی ژاپنی یکی ایرانی دارم و هیچ کس رو پیدا نمیکنم که لنگی گرفتن رو درست بلد باشه..... آیا نظری ندارید

soleymani
01-12-1394, 07:49 بعد از ظهر
دوستان من برای موتور دم دستیم که هندا باشهمی خوام یه اگزوز خوب و یه زین خوب بگیرم.
کسانی که تجربه دارن مارک های خوب رو بگن.مخصوصا اگزوز که توی صدا تاثیر داره

ابوالفضل88
02-12-1394, 10:02 بعد از ظهر
سلام داش

اگزوز موتور 200 بخر 45 تومنه ولی شتاب وسرعت رو زیاد میکنه صداش هم بم تر میشه مارک نمیدونم

mehdig
02-12-1394, 11:35 بعد از ظهر
دوستان من برای موتور دم دستیم که هندا باشهمی خوام یه اگزوز خوب و یه زین خوب بگیرم.
اگزوز اسکای
زین هم تیزرو
بهتر از اینا پیدا نمیکنی

- - - Updated - - -

اگزوز اسکای
زین هم تیزرو
بهتر از اینا پیدا نمیکنی

معمار
04-12-1394, 09:24 قبل از ظهر

این سی جی برا فامیلمونه تو همدان و این عکس تو تابستون گرفتم از موتورش

به بابام میگم از وقتی که یادم میاد فلانی این موتور و داره
بابام میگه که تو که هیچی منم از وقتی که یادم میاد این موتور و داره

فرنام
04-12-1394, 05:46 بعد از ظهر
به گزارش “سنگرما” ([Only registered and activated users can see links]) : تصویری از موتورسیکلت در خیابان رانکوه رودسر پارک شده بود که برای شما کاربران عزیز به نمایش می گذاریم.
[Only registered and activated users can see links]موتور-سیکلت.png

ابوالفضل88
08-12-1394, 05:11 بعد از ظهر
با سی جی 150 ( شیرکوه ) 110 تا بی جی پی اس رفتم بیشترم نمیره واقعا خوب راه میره نسبت به حجمش

EnayatK
09-12-1394, 01:20 قبل از ظهر
سلام خدمت اساتید
این موتور ما چندوقتی هست که وقتی یه ذره گرم میشه تو دورموتور بالا پت پت میکنه و زورش کم میشه.کلا80تا بیشتر نمیره دیگه.البته طلق جلوش بستم ولی بازم نبایدپت پت کنه و قبلا با طلق100تا رو راحت میرفت.مارکش انرزی هستو ازاین رینگ دارها.موبین رو تازه عوض کردم چون همه میگفتن از موبین هست ولی فرقی نکرد که نکرد.باطری هم نداره درضمن
راهنمایی بفرمایید.ممنون

ابوالفضل88
09-12-1394, 06:54 قبل از ظهر
سلام

شمع و کاربراتش رو یه نگاهی بنداز ( چکش کن )

erfi.747
21-12-1394, 11:56 قبل از ظهر
دوستان برای هوندا 125 روغن اسپید طلایی بهتره یا بهران سوپر پیشتاز ؟؟؟

- - - Updated - - -

- - - Updated - - -

Alireza.BMW
21-12-1394, 09:43 بعد از ظهر

- - - Updated - - -

- - - Updated - - -

برای سی جی فرقی نمیکنه چه روغنی بریزید... هرچب ریختین حله... من نظرم روی ایرانول 6000هستش 4لیتریش 31تومن

mohammadmakiyan
26-12-1394, 07:53 بعد از ظهر
سلام دوستان صاف کردن کرپی 125 سی جی چطوریه؟ خودم میتونم انجام بدم یه سری چرخ جلو رو جایی ثابت کردم و فرمون رو چرخوندم تا یه مدت درست بود ولی الان دوباره کج شده.
موتورم تا حالا با فاصله کم دوبار زنجیر پوکونده البته جا پیچ های قاب زنجیر هرز هست و قاب زنجیر کامل سفت نمیشه اما تو هردومورد زنجیر بدون سر و صدای اضافی ناشی از سایش به قاب زنجیر پوکیده
هزینه قلاویز زدن جا پیچ های قاب زنجیر چقدر میشه؟ باید ببرم تراشکاری یا تعمیرکارای موتور؟
ممنون از راهنمایی شما

فرستاده شده از GT-N7100ِ من با Tapatalk

ali_r
26-12-1394, 08:07 بعد از ظهر
سال 95 نیومده رفت واسه فروش:2i8d4ao:

سلام .خدمت دوستان عزیز .موتور مدل 95 میباشد.یک هفته خریدم .کیلومتر 290 . فقط سه روز سوار شدم. دارای یک سال بهترین بیمه ایران میباشد. که مبلغ 270 هزار بابت بیمه پرداخت کردم.موتور را از نمایندگی به قیمت 2550 هزار تومان خریداری کردم.قیمت که گذاشتم واقعا ارزنده هستش. لذا خواهشا درخواست تخفیف نکنید و خریدار واقعی تماس بگیرد.

mohammadmakiyan
27-12-1394, 09:47 بعد از ظهر
سلام دوستان صاف کردن کرپی 125 سی جی چطوریه؟ خودم میتونم انجام بدم یه سری چرخ جلو رو جایی ثابت کردم و فرمون رو چرخوندم تا یه مدت درست بود ولی الان دوباره کج شده.
موتورم تا حالا با فاصله کم دوبار زنجیر پوکونده البته جا پیچ های قاب زنجیر هرز هست و قاب زنجیر کامل سفت نمیشه اما تو هردومورد زنجیر بدون سر و صدای اضافی ناشی از سایش به قاب زنجیر پوکیده
هزینه قلاویز زدن جا پیچ های قاب زنجیر چقدر میشه؟ باید ببرم تراشکاری یا تعمیرکارای موتور؟
ممنون از راهنمایی شما

کیست که مرا یاری کند؟ در ضمن امروز زنجیر رو چک کردم تو یه نقطه سفت میشد که یکمی شل ترش کردم. برا پیچ های قاب زنجیر چه کنم؟

Amir R1
27-12-1394, 10:48 بعد از ظهر
زنجیرت خرابه باید عوضش کنی.پیچای قاب زنجیرم برو تو لوازم یدکی بگو پیچ خودکاری واسه قابزنجیر میخوام.

mohammadmakiyan
28-12-1394, 08:00 قبل از ظهر
زنجیرت خرابه باید عوضش کنی.پیچای قاب زنجیرم برو تو لوازم یدکی بگو پیچ خودکاری واسه قابزنجیر میخوام.
ممنون از پاسخ شما[emoji120] [emoji120] [emoji120]
فقط زنجیر رو عوض کنم کافیه یا باید جفت خورشیدی ها هم عوض بشه ؟یه مکانیک میگفت اینا سه تاش رو باید با هم عوض کنی تا مچ بشن.[emoji16] [emoji16]
پیچ خودکاری یا به اصطلاح آهن پیچ هم گرفتم اما باز یکی دو تاش هرز میچرخه فکر کنم باید بزرگتر بخرم
[emoji31] [emoji31] [emoji31] [emoji31] [emoji31]

EnayatK
28-12-1394, 05:39 بعد از ظهر
ممنون از پاسخ شما[emoji120] [emoji120] [emoji120]
فقط زنجیر رو عوض کنم کافیه یا باید جفت خورشیدی ها هم عوض بشه ؟یه مکانیک میگفت اینا سه تاش رو باید با هم عوض کنی تا مچ بشن.[emoji16] [emoji16]
پیچ خودکاری یا به اصطلاح آهن پیچ هم گرفتم اما باز یکی دو تاش هرز میچرخه فکر کنم باید بزرگتر بخرم
[emoji31] [emoji31] [emoji31] [emoji31] [emoji31]

سلام
بله داداش معمولا این سه تا رو باهم عوض میکنند چون اگه خورشیدی ها موردی داشته باشه زنجیر رو خیلی زودتر از موعد خراب میکنه.پس توصیه می کنم یه ست کاملش رو تهیه کنی.مارک خوب هم توی زنجیر ماراتون هست

mehdig
29-12-1394, 09:54 بعد از ظهر
ممنون از راهنمایی شما

4 تا پیچ خاری بگیر قاب زنجیرو ببند
زنجیر هم باید ست بگیری همونطور که دوستان فرمودن بهترین جنسشم 50 تومنه
برا صاف کردن فرمون هم بگو یکی بشینه رو موتور خودت برو جلو موتور چرخ رو بزار بین پاهات و سفت نگهدار و فرمون صاف کن
ضمنا وقتی صافش کردی یه مقدار بیشتر به همون جهت فشارش بده تا دیگه از جاش تکون نخوره

EnayatK
01-01-1395, 03:29 بعد از ظهر

- - - Updated - - -

- - - Updated - - -

سلام
سوپر پیشتاز بهتره به نظرم.ولی برای هوندا فرقی بین پیشتاز و سوپرپیشتاز نیست.اما بین تکتاز و پیشتاز فرقش رو کاملا احساس می کنی که با پیشتاز دنده ها نرم تر جا میخوره

داریوش 1355
03-01-1395, 04:38 بعد از ظهر
ما بلخره نفهمیدم چرا بعضی CG ها چراغش و کیلومترش مستطیلیه . مگه فرق CG و CDI در چراغ و صفحه کیلومترش نیست . cg چراغ و صفحه کیلومترش گرده و cdi چراغ و صفحه کیلومترش مستطیلیه پس چرا بعضی CG ها چراغ و کیلومترش مستطیلیه

Komando
03-01-1395, 08:13 بعد از ظهر
ما بلخره نفهمیدم چرا بعضی CG ها چراغش و کیلومترش مستطیلیه . مگه فرق CG و CDI در چراغ و صفحه کیلومترش نیست . cg چراغ و صفحه کیلومترش گرده و cdi چراغ و صفحه کیلومترش مستطیلیه پس چرا بعضی CG ها چراغ و کیلومترش مستطیلیه منظور از CDI همون سیستم جرقه زنی هست یعنی سیستم جرقه زنیش CDI هست که مخفف چند کلمه هست.

داریوش 1355
04-01-1395, 03:57 بعد از ظهر
منظور از CDI همون سیستم جرقه زنی هست یعنی سیستم جرقه زنیش CDI هست که مخفف چند کلمه هست.

خیلی ممنون از توجهتون ولی تا اونجایی که من موتور داشتم هیچ فرقی بین انجین سی جی و سی دی ای نیست فقط تو بعضی مدل ها در برقش فرق میکنه ولی از نظر داخلی هیچ فرقی نداره . یعنی شما میگی سیستم جرق زنش فرق میکنه میشه بگید بوبین و ترازیستور سی جی با سی دی ای چه فرقی داره . چون برام جالب شد فرقش رو بدونم

mehdig
04-01-1395, 04:04 بعد از ظهر
cg ترانزیستور نداره بجاش پلاتین و بوبین داره
که پلاتین دردسر زیادی داره
توی مدل جدیدتر پلاتین جاش با ترانزیستور که نام دیگش cdi هست عوض شد
مدل جدید هم چراغا مربعی شد و اینا
طبق سیستم جرقه زنی هم اسمش شد cdi 125
پلاتینی هم که cg125
این مدل جدیدا هم که طرح cg هستن و فرم چراغ فرق میکنه همون cdi هست با ترانزیستور منتها با چراغا و شکل و شمایل cg

داریوش 1355
04-01-1395, 05:36 بعد از ظهر
پلاتینی هم که cg125
این مدل جدیدا هم که طرح cg هستن و فرم چراغ فرق میکنه همون cdi هست با ترانزیستور منتها با چراغا و شکل و شمایل cg

این شد حرف حساب . دستت درد نکنه

Komando
04-01-1395, 08:07 بعد از ظهر
خیلی ممنون از توجهتون ولی تا اونجایی که من موتور داشتم هیچ فرقی بین انجین سی جی و سی دی ای نیست فقط تو بعضی مدل ها در برقش فرق میکنه ولی از نظر داخلی هیچ فرقی نداره . یعنی شما میگی سیستم جرق زنش فرق میکنه میشه بگید بوبین و ترازیستور سی جی با سی دی ای چه فرقی داره . چون برام جالب شد فرقش رو بدونمدوستمون جناب mehdig توضیح داد. Capacitor discharge ignition مخففش میشه cdi

yaser_tak
04-01-1395, 08:40 بعد از ظهر
پلاتینی هم که cg125

سلام ممنون از پاسختون
طرح cg از مدل چند ترانزیستور بهش وصل شده بجای پلاتین وبوبین؟؟
تو شهر ما طرح cg از همه بیشتر خواهان داره تا cdi
و فرق ترانزیستور با پلاتین و بویین چیه؟؟

داریوش 1355
05-01-1395, 04:49 بعد از ظهر
با سلام به دوستان موتور سوار . لطفادوستانی که 125 صفر دارن و یا داشتن . میشه لطف کنن بگن با یه موتور صفر که دنده خورشیدی های جلو و عقب دست نخورده و فابریکی کارخانه است . حداکثر سرعت دنده یک چند تاس و سرعت دنده دو چندتاس

mehdig
06-01-1395, 01:23 قبل از ظهر
سلام ممنون از پاسختون
طرح cg از مدل چند ترانزیستور بهش وصل شده بجای پلاتین وبوبین؟؟
تو شهر ما طرح cg از همه بیشتر خواهان داره تا cdi
و فرق ترانزیستور با پلاتین و بویین چیه؟؟
فک میکنم از 1983 میلادی ترانزیستور جایگزین پلاتین شد
جفتشون یکی هست فقط ظاهرشون فرق میکنه
بوبین که هر دو مدل دارن که کارش تامین برق هست
فرق ترانزیستور و بوبین اینه که ترانزیستور الکترونیکی هست و پلاتین مکانیکی
هر دو یه کار انجام میدن تنظیم برق خروجی بوبین برای کوییل و شمع که در چه زمانی برق برای کوییل و شمع ارسال بشه
که پلاتین با خوردن 2 قسمت مسی به هم اینکارو انجام میده و ترانزیستور الکترونیکی
فرق دومشونم محل قرار گرفتنشونه که پلاتین زیر فلکه برق قرار میگیره و ترانزیستور زیر باک یا کنار باطری

با سلام به دوستان موتور سوار . لطفادوستانی که 125 صفر دارن و یا داشتن . میشه لطف کنن بگن با یه موتور صفر که دنده خورشیدی های جلو و عقب دست نخورده و فابریکی کارخانه است . حداکثر سرعت دنده یک چند تاس و سرعت دنده دو چندتاس
کیلومتر موتورا که درست نشون نمیده ولی با دنده 1 حدود 15 تا و دنده 2 هم خیلی بخوای فشار بیاری 25 تا یا 30 تا
البته موتور من ایطنوریه دنده 3 که میشه تازه سرعت و شتابش مشخص میشه

mohammadmakiyan
14-01-1395, 08:47 بعد از ظهر
سلام دوستان آیا تاب کله چرخ جلو قابل تابگیری هست اگه نه هزینه تعویض رینگ چقدر میشه؟ در کل تابگیری چقدر تاثیر داره مثل روز اول میشه؟

mehdig
15-01-1395, 10:43 قبل از ظهر
سلام دوستان آیا تاب کله چرخ جلو قابل تابگیری هست اگه نه هزینه تعویض رینگ چقدر میشه؟ در کل تابگیری چقدر تاثیر داره مثل روز اول میشه؟

مثل روز اول نمیشه
طوقه هم ضعیف میشه در اینده با یه ضربه کوچیک سریع دوباره تاب میوفته
اگر هزینشو داری طوقه رو عوض کن

mohammadmakiyan
23-01-1395, 10:14 بعد از ظهر
سلام دوستان چیزی که چسبیده
به اگزوز و ذوب شده رو چطور پاک کنم؟

r.sh
16-02-1395, 01:49 بعد از ظهر
باسلام..منم ی موتوری دارم...احسان مدل 84_تک ۱۰۰دوترک ۸۰میره آخرش میخوام دوترک ۱۱۰بره وحشی شه ...رفیقم ی کویر داره ۱۲۵مدل ۸۹د
و تترک تو جاده راحت ۱۲۰تامیرهالبته پنج. دنده است ..منم میخوام مثل اون شه...دنده چهار گازو سریع. پرمیکنه اگه پنج دنده کنم چجوری ه میشه ...
سریع دنده هاروپرمیکنه....میخام برم ازگرگان مشهد..بارفیقم میخوام شوت کنم ...لطفا راهنمایی کنین ممنون....درصمن میخوام اینو بدونم که همه موتورادوترک ضسرعتشون افت میکنه...اگه میکنعغا چراماشین این اتفاق نمیفته....

Alireza.BMW
16-02-1395, 02:10 بعد از ظهر
باسلام..منم ی موتوری دارم...احسان مدل 84_تک ۱۰۰دوترک ۸۰میره آخرش میخوام دوترک ۱۱۰بره وحشی شه ...رفیقم ی کویر داره ۱۲۵مدل ۸۹د
و تترک تو جاده راحت ۱۲۰تامیرهالبته پنج. دنده است ..منم میخوام مثل اون شه...دنده چهار گازو سریع. پرمیکنه اگه پنج دنده کنم چجوری ه میشه ...
سریع دنده هاروپرمیکنه....میخام برم ازگرگان مشهد..بارفیقم میخوام شوت کنم ...لطفا راهنمایی کنین ممنون....درصمن میخوام اینو بدونم که همه موتورادوترک ضسرعتشون افت میکنه...اگه میکنعغا چراماشین این اتفاق نمیفته....
.
شما از یک سی جی 125 سی سی چه توقعی داری دوست عزیز؟؟؟ اونم موتور مدل 84 که عمر مفیدشو عملا کرده... اون کویر هم لوازمش بهتره برای همین سرعت بیشتر میره کویر سوار شدم از سی جی های دیگه یه سر و گردن بالاتره البته تیزپر توس و زیگما هم هستن که مثه همین کویرن... نهایتا هم 5 کیلومتر از موتور شما بیشتر برن اعداد رو کیلومتر رو هم ملاک قرار نده دوست عزیز سی جی 125 با جی پی اس ضرب بزنه 90 الی 95 کیلومتر بیشتر نمیره با 5 دنده کردنم هیچ چیزی تغییر نمیکنه سرعت موتورت بین 5تا دنده تقسیم میشه اونجوری بین 4تا تقسیم میشه من کردم تاثیری ندیدم فقط توی شتاب اولیت تاثیر داره که اونم میتونی خورشیدی جلو رو یک دندنونه کوچکتر بندازی شتابت بهتر شه ولی تاپ اسپید رو کم میکنه میتونی یک دندونه بزرگترم بندازی که کار همون موتور 5 دنده رو میکنه اما چون زور نداره قدرتش توی دنده ها میاد پایین اما دور موتور رو 500تا میاره پایین. کلا کار خاصی نمیشه کرد... البته میتونی بوبین سی دی با قوطی برق سی دی بندازی که ممکنه تاثیر داشته باشه رو موتورت اما یکم زیاد نیست... اگه میخای اون کویر رو بگیری یه 150 بخر میگیریش زیگما 160 هم اومده شتاب عجیبی داره
.
در مورد این افت شتاب هم که میگید بستگی به موتور و حجمش داره یک انجین 125 سی سی وقتی 2ترک بشه قطعا فشار بیشتری روش هست یا یک انجین 250 سی سی و... اما کلا افت شتاب هشون دارن چون قانونه هرچی وزن کمتر فشار کمتر روی موتور و شتاب بهتر و مصرف سوخت و اصظلاک کمتر این قانون در مورد ماشین هم صدق میکنه کی گفته ماشین افت شتاب پیدا نمیکنه وقتی 50 کیلو بار توی ماشین باشه با وقتی که میشه 100 تا قطعا فرق میکنه ولی خب بازم بسته به ماشین فرق میکنه روی یک ماشینی بیشتره روی یکی کمتر

mehdig
16-02-1395, 06:48 بعد از ظهر
داداش مدل 84 عمرشو کرده
من یه مدل 84 دارم خودم جمعش کردم کاربرات-شمع- ژاپن روشه با بهترین بوبین توی بازار ته سرعت 2 ترکه با وزن هر نفر 60 کیلو با کیلومتر خودش 110 تاست که با جی پی اس بشه 95 اینا
اون کویر هم که میگی کلا موتوراشون برو هست
کویر خودم مدل 93 توی جاده دو ترک کیلومتر خودش 120 رو رد کرده بود در حد 140 نشون میداد که میشه حدود 120 یا 125
الانم رفیقم یه کبیر هم مدل مال من داره این 84 میگیرتش
کلا کویر از نظر موتوری یه چیز دیگست

r.sh
16-02-1395, 09:24 بعد از ظهر
باسلام مجدد ممنون. که پاسخ دادید....ی سوال فقط جواب ندادید...اینه که میتونم مشهد برم ازگرگان چن ساعته میرسم الان موتور روبه راهمیترسم خراب بشه...درچه صورتی برق یا بوبین میسوزونه در ضمن خیلی داغ میکنه الان
موتور بیمه داره ..احاقیه هم داره. پلاک ملی قیمتش چنده. اسمشم احسان مدل .درضمن. ۸۴

r.sh
16-02-1395, 10:08 بعد از ظهر
ببخشید اینو فراموش کردم بپرسم...اگزوز..وشاتون ایا در قدرت وسرعت موثراه....باتشکر از انجمن پرشین

Alireza.BMW
16-02-1395, 10:36 بعد از ظهر
داداش مدل 84 عمرشو کرده
من یه مدل 84 دارم خودم جمعش کردم کاربرات-شمع- ژاپن روشه با بهترین بوبین توی بازار ته سرعت 2 ترکه با وزن هر نفر 60 کیلو با کیلومتر خودش 110 تاست که با جی پی اس بشه 95 اینا
اون کویر هم که میگی کلا موتوراشون برو هست
کویر خودم مدل 93 توی جاده دو ترک کیلومتر خودش 120 رو رد کرده بود در حد 140 نشون میداد که میشه حدود 120 یا 125
الانم رفیقم یه کبیر هم مدل مال من داره این 84 میگیرتش
کلا کویر از نظر موتوری یه چیز دیگست
.
این سی جی 125 اگه ثابت بکنه با جی پی اس سرعت 120 رو میره من این موتور رو بالا تر از قیمت فروش نمایشگاه دار خریدارم به هیچ عنوان حتی سی دی آی ژاپنی هم به این سرعت نزدیک نمیشه چه برسه به این موتورا... من موتور خودم که پیستون 200 روشه و اکثر لوازمش از جمله بوبین قوطی برق کاربرات صفحه کلاج میل لنگ کامل ژاپنی انداختم و حتی اون صفحه ای که صفحه کلاج روش قرار میگیره نوع 6 پیچش رو انداختم در بهترین حالت سرعت 123 کیلومتر رو با جی پی اس ثبت کرد...تاپ اسپید سی جی 125 زیر 100 تاست در هرحالتی که باشه

- - - Updated - - -

باسلام مجدد ممنون. که پاسخ دادید....ی سوال فقط جواب ندادید...اینه که میتونم مشهد برم ازگرگان چن ساعته میرسم الان موتور روبه راهمیترسم خراب بشه...درچه صورتی برق یا بوبین میسوزونه در ضمن خیلی داغ میکنه الان
موتور بیمه داره ..احاقیه هم داره. پلاک ملی قیمتش چنده. اسمشم احسان مدل .درضمن. ۸۴
.
مسافرت با موتور مخصوصا با حداقل 2 موتور میرن که اگر مشکلی برای یکی پیش اومد اون یکی کمکی باشه... بعله میشه رفت مشکلی نداره اما خستگی زیاد داره چون سی جی سرعتی نداره یادمه سال 91 با سی جی ک تقویت کردم 3ترکه تا بوژان نیشابور یه کله رفتم
بعدشم شما اجازه تردد توی جاده رو ندارید...یعنی هیچ موتوری نداره میگیرن موتور رو میره پارکینگ و در بهترین حالت میگن خارج شو از جاده
.
موتور شما قیمتی هم نمیخوره و چون سال 11مه ساختشه تعویض پلاک هم نمیشه وباید قولنامه ای فروخت و به عنوان فرسوده تلقی میشه اگر بگیرن ممکنه بهتون ندن... با این اوصاف حداکثر 350 فی میخوره

mehdig
16-02-1395, 11:49 بعد از ظهر
.
این سی جی 125 اگه ثابت بکنه با جی پی اس سرعت 120 رو میره من این موتور رو بالا تر از قیمت فروش نمایشگاه دار خریدارم به هیچ عنوان حتی سی دی آی ژاپنی هم به این سرعت نزدیک نمیشه چه برسه به این موتورا... من موتور خودم که پیستون 200 روشه و اکثر لوازمش از جمله بوبین قوطی برق کاربرات صفحه کلاج میل لنگ کامل ژاپنی انداختم و حتی اون صفحه ای که صفحه کلاج روش قرار میگیره نوع 6 پیچش رو انداختم در بهترین حالت سرعت 123 کیلومتر رو با جی پی اس ثبت کرد...تاپ اسپید سی جی 125 زیر 100 تاست در هرحالتی که باشه

- - - Updated - - -

.
مسافرت با موتور مخصوصا با حداقل 2 موتور میرن که اگر مشکلی برای یکی پیش اومد اون یکی کمکی باشه... بعله میشه رفت مشکلی نداره اما خستگی زیاد داره چون سی جی سرعتی نداره یادمه سال 91 با سی جی ک تقویت کردم 3ترکه تا بوژان نیشابور یه کله رفتم
بعدشم شما اجازه تردد توی جاده رو ندارید...یعنی هیچ موتوری نداره میگیرن موتور رو میره پارکینگ و در بهترین حالت میگن خارج شو از جاده
.
موتور شما قیمتی هم نمیخوره و چون سال 11مه ساختشه تعویض پلاک هم نمیشه وباید قولنامه ای فروخت و به عنوان فرسوده تلقی میشه اگر بگیرن ممکنه بهتون ندن... با این اوصاف حداکثر 350 فی میخوره

داداش کیلومتر بالای 130 رو نشون میداد حالا نمیدونم چن تا میرفتم اما ماشینای توی جاده رو راحت میگرفت
در خصوص پارکینگ هم من زیاد مسافرت رفتم از پلیس راه و اینا هم رفتم تا حالا کسی بهم نگفته وایسا چه برسه بگیرن
این فرسوده هم من مدل 83 رو فروختم سند هم زدیم تعویض پلاکم شد 2 بارم گرفتن دادنش پارسال هم بود یعنی 11 سالش بود
کلا این قضیه 10 و سال و اینا هر جایی فرق میکنه فک کنم:3ztzsjm:

EnayatK
17-02-1395, 11:01 قبل از ظهر
سلام
یک نکته ای رو لازم هست عرض کنم علیرضاخان عزیز و اون اینه که کیلومتر تمام سی جی ها زیاد نشون نمیده و خطاهاش هم اگر وجود داشته باشه ثابت نیست.مثلا یه سی جی ممکنه کیلومترش10تا ویکی دیگه15تا خطاداشته باشه
موتور قبلی من پرواز5دنده بود زمانی که کیلومترش120رو تقریبا5تا رد میکرد سرعت حدود110تا115 بود.میزان خطا رو میشه از روی گرفتن ماشین های طراف و حتی نگاه کردن به صفحه کیلومترشون بدست اورد

Alireza.BMW
17-02-1395, 11:41 قبل از ظهر
ماشین هم خطی کیلومتر داره... شما نرم افزار جی پی اس رو روی گوشیتون نصب کنید و بعد فعال کنید و با موتور رانندگی کنید اون موقع میفهمید خطی کیلومتر چقدره و هرچی سرعت بالاتر خطی کیلومتر بیشتر... باز میگم سی جی به هیچ عنوان به سرعت 100 حتی نزذیکم نمیشه مگر توی شیب مثبت عجیب وگرنه چرا ملت برن موتور 180 تا 200 سی سی بخرن که ضرب بزنه با جی پی اس 130 تا 135 تا بره:11:حالا دوستان میگن بیشتر میره کاری نداره من روی حرفم هستم و همیشه بودم در صورت 125 بودن البته:29dz8zk:

r.sh
17-02-1395, 05:16 بعد از ظهر
داش...اون قضیه ۱۰سال برا زمانی است که موتور پلاک مای نیست من دو سال پیش پرسیدم ..گفت میشه. پلاک. کرد...وقتی ملی است مشکلی نداره که

EnayatK
17-02-1395, 11:56 بعد از ظهر
ماشین هم خطی کیلومتر داره... شما نرم افزار جی پی اس رو روی گوشیتون نصب کنید و بعد فعال کنید و با موتور رانندگی کنید اون موقع میفهمید خطی کیلومتر چقدره و هرچی سرعت بالاتر خطی کیلومتر بیشتر... باز میگم سی جی به هیچ عنوان به سرعت 100 حتی نزذیکم نمیشه مگر توی شیب مثبت عجیب وگرنه چرا ملت برن موتور 180 تا 200 سی سی بخرن که ضرب بزنه با جی پی اس 130 تا 135 تا بره:11:حالا دوستان میگن بیشتر میره کاری نداره من روی حرفم هستم و همیشه بودم در صورت 125 بودن البته:29dz8zk:
به نطر من این جی پی اس رو توی سرعت نشون دادن نمیشه خیلی بهش اعتماد کرد.البته نطر منه

ابوالفضل88
18-02-1395, 12:48 بعد از ظهر
سلام من یه 150 دارم مدل 92 خورشیدی جلو رو یه شماره بزرگ تر کردم با زنجیر کوکما (طلایی ) شیب یکم موافق باهاش 116 با جی پی اس گوشی رفتم

کیلومتر خودش هم میزد 120 پنج شیشتا بیشتر میزد

بعضی از 200 رو میگیره [Only registered and activated users can see links]

200 ش هم هس حالا هم کارخونه تکاور موتوراشو رینگ اسپرت کرده خوشگل تر شده

یه سوال باکم یه کم خیلی کم بنزین میده راه دیگه ای به جز جوش دادن پیشنهاد میدین ممنون

رایکا
28-02-1395, 02:25 قبل از ظهر
سلام دوست عزیز کاربراتور موتورت رو باز کن سوزن گاز یا به اصطلاح سوزن کابرات را در بیار یک واشر درجه بندی داره اون واشر رو بیار بالاتر موتورتو تبدیل میکنه به جت

- - - Updated - - -

صابون بمال به محل سوراخ باک

erfi.747
02-03-1395, 02:22 بعد از ظهر
دوستان چند روز پیش من موتورمو پارک کرده بودم رو جک وسط بود فرمونشم قفل بود به سمت چپ بعد یه از خدا نشناسی با ماشین عقب عقب اومد زد به گلگیر و چرخ جلوی من و گلگیر رفت تو و فرمونمم کج شده بود یعنی وقتی چرخ موتورو صاف میکردی فرمون به سمت راست کج شده بود بعد بردم موتور سازی یارو لوله انداخت و کمکارو و فرمونو صاف کرد و میتونم بگم دقیقا عین قبل شده و همه چی صافه اما با موتور که میرم فرمون بازی داره مخصوصا دو ترک تو ترافیک دیونونه میکنه آدمو مثلا داری آروم با موتور از از بغل یه ماشین صاف رد میشی یهو جهت حرکتش عوض میشه و مجبور میشی واسی یا با پا نگه داری موتورو . راه حل این مشکل چیه ؟ طوقه رو هم یارو نگا کرد گفت صافه باد لاستیکمم تنظیم کردم هر دو تا چرخو اما صاف نمیره . اینم بگم که تو دو ترک خیلی محسوسه این عیب . ممنون میشم دوستان و اساتید راهنمایی کنند

kordiss
02-03-1395, 02:50 بعد از ظهر
سلام من یه زیگما 125 مدل 89 دارم میخواستم صفحه کلاچ و دیسک صفحه رو عوض کنم جه مارکی بگیرم ؟؟ تعریف صفحه کلاچ کوکما رو بسیار شنیدم ممنون میشم راهنمایی کنید

داریوش 1355
03-03-1395, 02:10 بعد از ظهر
- - - Updated - - -

- - - Updated - - -

دوستان چند روز پیش من موتورمو پارک کرده بودم رو جک وسط بود فرمونشم قفل بود به سمت چپ بعد یه از خدا نشناسی با ماشین عقب عقب اومد زد به گلگیر و چرخ جلوی من و گلگیر رفت تو و فرمونمم کج شده بود یعنی وقتی چرخ موتورو صاف میکردی فرمون به سمت راست کج شده بود بعد بردم موتور سازی یارو لوله انداخت و کمکارو و فرمونو صاف کرد و میتونم بگم دقیقا عین قبل شده و همه چی صافه اما با موتور که میرم فرمون بازی داره مخصوصا دو ترک تو ترافیک دیونونه میکنه آدمو مثلا داری آروم با موتور از از بغل یه ماشین صاف رد میشی یهو جهت حرکتش عوض میشه و مجبور میشی واسی یا با پا نگه داری موتورو . راه حل این مشکل چیه ؟ طوقه رو هم یارو نگا کرد گفت صافه باد لاستیکمم تنظیم کردم هر دو تا چرخو اما صاف نمیره . اینم بگم که تو دو ترک خیلی محسوسه این عیب . ممنون میشم دوستان و اساتید راهنمایی کنند

دوست من شما بلبرینگ فرمون خرد کردی برای من هم تو تصادف پیش آمد منم با پا فرمون رو صاف کردم ولی خیلی اذیت میکرد رفتم خودم بربرینگ فرمون از موتور دیگه دسته دوم داشتم عوض کردم درست شد قیمت بربرینگ هم 15 تومنه البته اگه خودت عوض کنی واگرنه 15 تومن هم هزینه تعویض داره . خودت هم با یه آچار فرانسه میتونی عوض کنی اول جلویی جک زیر موتور چند تا آجر بزار تا کمی سر موتور بیاد بالا بعد سه تا پیچه بزرگ وسط فرمون رو باز کن تا قسمت آلمینیومی وسط فرمون باز بشه بعد زیرش یه پیچ دیگه داره که با نوک دم باریک راحت بار میشه و زیرش بربرینگ بالایی هست که معمولا اون نمیبره و اکثرا پایینی میبره و برای تعویض بربرینگ پایینی بایدچرخ رو با سه شاخه بالا که دوتاش کمک فنره هست و وسطی برای فرمونه بکشی به سمت پایین تا در بیاد بعد با کمی گریس بربرینگ رو چرب کن و با کاسه زیرش تعویض کن

erfi.747
03-03-1395, 03:08 بعد از ظهر
- - - Updated - - -

- - - Updated - - -

دوست من شما بلبرینگ فرمون خرد کردی برای من هم تو تصادف پیش آمد منم با پا فرمون رو صاف کردم ولی خیلی اذیت میکرد رفتم خودم بربرینگ فرمون از موتور دیگه دسته دوم داشتم عوض کردم درست شد قیمت بربرینگ هم 15 تومنه البته اگه خودت عوض کنی واگرنه 15 تومن هم هزینه تعویض داره . خودت هم با یه آچار فرانسه میتونی عوض کنی اول جلویی جک زیر موتور چند تا آجر بزار تا کمی سر موتور بیاد بالا بعد سه تا پیچه بزرگ وسط فرمون رو باز کن تا قسمت آلمینیومی وسط فرمون باز بشه بعد زیرش یه پیچ دیگه داره که با نوک دم باریک راحت بار میشه و زیرش بربرینگ بالایی هست که معمولا اون نمیبره و اکثرا پایینی میبره و برای تعویض بربرینگ پایینی بایدچرخ رو با سه شاخه بالا که دوتاش کمک فنره هست و وسطی برای فرمونه بکشی به سمت پایین تا در بیاد بعد با کمی گریس بربرینگ رو چرب کن و با کاسه زیرش تعویض کن
آقا دمت گرم درست شد :29dz8zk: بردم پیش همون موتور سازه داستان بلبرینگو گفتم یارو مهره بزرگ وسط فرمونو یکم شل کرد بعد رفت پایین تر همون جایی که قفل فرمون هستش با پیچ گوشتی چند تا ضربه زد به یه چیزی تو میله فرمون که فکر کنم همون بلبرینگ بود و درست شد فرمون

erfi.747
04-03-1395, 05:40 بعد از ظهر
آقا داریوش یه چیزی .. رفته بودیم یه قهوه خونه بغل همون موتور سازی بعد رفتنی یارو منو دید گفت اوکی شد گفتم آره خیلی بهتر شده گفت بیا یه چند تا ضربه دیگه بزنم با پیچ گوشتی اوکی اوکی بشه مام گفتیم باشه و دو تا دیگه زد به همون مهره که تو همون میله فرمونه زیر اون مهره بزرگه .. بعدش که سوار شدم دوباره همون مشکل قبلی پیش اومد و این دفعه حتی تو سرعت بالام نشون میداد خودشو و موتور تاب میخورد قشنگ .. بردم پیشش و گفتم بهش داستانو مهره رو از اون طرف زد تا برگرده به حالت قبلیش و برم گشت اما با این که مثل حالت قبل شده ( همون حالتی که دفعه اول زد و اوکی شده بود ) اما بازم تو سرعت خیلی پایین فرمون گیج میزنه .. چیکارش کنم من اینو ؟ واقعا خستم کرده .. میشه مثلا بلبرینگ یا ساچمه فرمونی چیزی عوض کرد تا دوباره اوکی شه ؟ اگه با این کار اوکی میشه حاضرم عوض کنم همه چیشو چون واقعا تو مخه

erfi.747
05-03-1395, 05:10 بعد از ظهر
آقا داریوش یه چیزی .. رفته بودیم یه قهوه خونه بغل همون موتور سازی بعد رفتنی یارو منو دید گفت اوکی شد گفتم آره خیلی بهتر شده گفت بیا یه چند تا ضربه دیگه بزنم با پیچ گوشتی اوکی اوکی بشه مام گفتیم باشه و دو تا دیگه زد به همون مهره که تو همون میله فرمونه زیر اون مهره بزرگه .. بعدش که سوار شدم دوباره همون مشکل قبلی پیش اومد و این دفعه حتی تو سرعت بالام نشون میداد خودشو و موتور تاب میخورد قشنگ .. بردم پیشش و گفتم بهش داستانو مهره رو از اون طرف زد تا برگرده به حالت قبلیش و برم گشت اما با این که مثل حالت قبل شده ( همون حالتی که دفعه اول زد و اوکی شده بود ) اما بازم تو سرعت خیلی پایین فرمون گیج میزنه .. چیکارش کنم من اینو ؟ واقعا خستم کرده .. میشه مثلا بلبرینگ یا ساچمه فرمونی چیزی عوض کرد تا دوباره اوکی شه ؟ اگه با این کار اوکی میشه حاضرم عوض کنم همه چیشو چون واقعا تو مخه
کسی از دوستان و اساتید نبود به ما کمک کنه ؟ ممنون میشم

said khansar
05-03-1395, 05:25 بعد از ظهر
احتمالن ساچمه فرمون خوردکرده بایدعوض بشه اگه کاسه ساچمه بودبگوبلبرینگیش کنه!ازتاب نداشتن چرخ جلوهم اطمینان حاصل کن.

داریوش 1355
12-03-1395, 05:16 بعد از ظهر
کسی از دوستان و اساتید نبود به ما کمک کنه ؟ ممنون میشم

دوست من به احتمال زیاد کاسه زیر بربرینگ پایین بریده که فرمون تو حرکت بازی میکنه شما اگه میخوای مشگل اساسی حل بشه بلبرینگ و کاسه بلبرینگ پایینی رو تعویض کن ولی اگر میخواهی مشگل بصورت سطحی برای مدت کوتاه حل بشه اول پیچ وسط فرمون رو باز کن و یه پیچ تنظیم زیرش داره که اگر شل و صفت بشه فرمون صفت و شل میشه شما کمی پیچ رو صفت کن تا فرمون کمی به سمت بالا بیاد و صفت تر بشه تا کاسه زیر بلبرینگ دیگه کمتر جایی لق زدن داشته باشه و لقی فرمون کم بشه

erfi.747
13-03-1395, 04:02 بعد از ظهر
احتمالن ساچمه فرمون خوردکرده بایدعوض بشه اگه کاسه ساچمه بودبگوبلبرینگیش کنه!ازتاب نداشتن چرخ جلوهم اطمینان حاصل کن.
نگاه کردم داداش تاب نداره احتمالا همین ساچمه و بلبرینگ باشه که میگی چون روز به روز داره بدتر میشه حالا برم کلا عوض کنم ببینم اوکی میشه یا نه نتیجرو بگم دمت گرم جواب دادی

- - - Updated - - -

دوست من به احتمال زیاد کاسه زیر بربرینگ پایین بریده که فرمون تو حرکت بازی میکنه شما اگه میخوای مشگل اساسی حل بشه بلبرینگ و کاسه بلبرینگ پایینی رو تعویض کن ولی اگر میخواهی مشگل بصورت سطحی برای مدت کوتاه حل بشه اول پیچ وسط فرمون رو باز کن و یه پیچ تنظیم زیرش داره که اگر شل و صفت بشه فرمون صفت و شل میشه شما کمی پیچ رو صفت کن تا فرمون کمی به سمت بالا بیاد و صفت تر بشه تا کاسه زیر بلبرینگ دیگه کمتر جایی لق زدن داشته باشه و لقی فرمون کم بشه
آره داداش به نظر منم همینیه که شما میگی چون بدتر شده واقعا دو ترک تو ترافیک نمیتونم برم بد جور بازی داره فرمون حالا یه چیز جالب فهمیدم ... وقتی یه مسافتی رو با سرعت 90-80 تا میرم بعد یهو میارم رو 40-30 تا فرمون یه چند ثانیه ای بازی بازی داره و گیج میزنه بعد اوکی میشه حتی امروز یه مسیر مستقیم رو میرفتم به فرمون نگا کردم احساس کردم کج شده !!! یعنی باید یه چند درجه مایل به راست بگیری تا صاف بره !! نمیدونم والا حالا میرم عوض میکنم بلبرینگاشو انشالله که اوکی میشه دمتم گرم که کمک کردی خدا لعنت کنه اونی رو که زد به موتورم بیچارم کرده

داریوش 1355
16-03-1395, 04:52 بعد از ظهر
نگاه کردم داداش تاب نداره احتمالا همین ساچمه و بلبرینگ باشه که میگی چون روز به روز داره بدتر میشه حالا برم کلا عوض کنم ببینم اوکی میشه یا نه نتیجرو بگم دمت گرم جواب دادی

- - - Updated - - -

آره داداش به نظر منم همینیه که شما میگی چون بدتر شده واقعا دو ترک تو ترافیک نمیتونم برم بد جور بازی داره فرمون حالا یه چیز جالب فهمیدم ... وقتی یه مسافتی رو با سرعت 90-80 تا میرم بعد یهو میارم رو 40-30 تا فرمون یه چند ثانیه ای بازی بازی داره و گیج میزنه بعد اوکی میشه حتی امروز یه مسیر مستقیم رو میرفتم به فرمون نگا کردم احساس کردم کج شده !!! یعنی باید یه چند درجه مایل به راست بگیری تا صاف بره !! نمیدونم والا حالا میرم عوض میکنم بلبرینگاشو انشالله که اوکی میشه دمتم گرم که کمک کردی خدا لعنت کنه اونی رو که زد به موتورم بیچارم کرده

دوست من اگه چرخ عقب هم لنگی پیدا کنه همین شکلی میشه
شما بزن رو جک وسط بعد موتور رو روشن کن بزن دنده یک بعد از پشت به جرخ نگاه کن ببین لنگ میزنه یا نه درضمن اگه میخوای دقیق متوجه بشی وقتی موتور خاموشه دستت رو بگیر به کمک عقب بعد نوک انگشت اشارت رو بزار روی لبه بالایی طوقه بعد چرخ رو با اون یکی دستت بچرخون ببین لبه طوقه از نوک انگشتت دور و نزدیک یا چپو راست میشه یا نه .

irmacfa
12-04-1395, 01:13 بعد از ظهر
دوستان ابتدا از اینجا شروع بکنم که نامی 125 : CG هست یا CDI :297:

Gladiator
12-04-1395, 08:30 بعد از ظهر
دوستان ابتدا از اینجا شروع بکنم که نامی 125 : CG هست یا CDI :297:

نامی طرح سی دی آی هست
کلا تفاوت اصلی هندا سی جی با هندا سی دی آی سیستم جرقه زنیشونه که سی جی پلاتینیه و سی دی آی ترانزیستوری
تمام موتورهای طرح هندا هم ترانزیستوری هستن

irmacfa
19-04-1395, 01:42 قبل از ظهر
دوستان چراخ جلو 125 چطوری عوض میشه یخی بندازیم تاثیری تو نور بیشتر داره ؟ همچنین رنگ کلیومتر قابل تغییره؟

Sent from Samsung Galaxy S7 Edge

ali_r
19-04-1395, 08:04 بعد از ظهر
دوستان چراخ جلو 125 چطوری عوض میشه یخی بندازیم تاثیری تو نور بیشتر داره ؟ همچنین رنگ کلیومتر قابل تغییره؟

اره خوب میشه عوض کن
اره اونم قابل تغییره

irmacfa
20-04-1395, 01:14 قبل از ظهر
اره خوب میشه عوض کن
اره اونم قابل تغییره

داداش LED میشه انداخت پلیس گیر نمیده

ali_r
20-04-1395, 02:18 قبل از ظهر
داداش LED میشه انداخت پلیس گیر نمیده
همون یخی بهتره. اونم بمیشه پلیس گیر بده نه نمیدونم

irmacfa
20-04-1395, 02:19 قبل از ظهر
همون یخی بهتره. اونم بمیشه پلیس گیر بده نه نمیدونم
اینکه میگن واشر بزنی سر اگزوز صداش کم میشه راسته

hemoso
15-05-1395, 08:48 قبل از ظهر
با سلام

شاید این سوال تکراری باشه اما چون به نظر من امکانات جستجوی این سایت مناسب نیست، اینجا مطرح می کنم:

درجه باد چرخهای جلو و عقب هوندا 125 چقدر باید باشه؟

من چند ماهه که لاستیکها رو باد نزدم (شاید 4 تا 6 ماه). گاهی شک می کنم که باد لاستیکها کمه.

camayo
15-05-1395, 01:49 بعد از ظهر
تک سرنشین = چرخ جلو 25 چرخ عقب 28

دو سرنشین = چرخ جلو 25 چرخ عقب 35 تا 40

- - - Updated - - -

دادا من یک ساله ال ای دی انداختم تا حالا که گیر ندادن ، شبا هم زیاد بیرون بودم

pishang1111
02-06-1395, 10:37 قبل از ظهر
سلام یه موتور ۱۲۵دارم اول که این موتورو خریدبودم دنده ۴تا اخر گاز میخورد اما الان یه یک ماهی هست که اخرای دنده۴یه زره کم میاره کاربرارتشم نو.
کسی هست که بدونه مشکلش چیه؟

فرستاده شده از G630-U10ِ من با Tapatalk

masoudrider
28-06-1395, 08:12 قبل از ظهر
سلام خدمت دوستان گل و موتورسواران عزیز بنده یه موتورسیکلت هوندا 125 دارم مدتیه گاهی وقتی نه به صورت دائم تو حرکت موتور حالت ریپ زدن و سکته یدا میکنه طوری که هرچی گاز بدی راه نمیره یه موقع 50تا میره با همین حالت یه موقع هم کمتر یا بیشتر و یه موقع 5دقیقه اینجوریه یه موقع هم نیم ساعت بعد خودبه خود درست میشه و دیگه هیچ گونه ریپ زدنی نداره حالت ریپ زدن و گاز خوردن مشخصه برقیه نه از کاربراتور و حالت سکته داره بنده شمع و وایرو کامل نو کردم ولی جواب نداد مکانیکم میگه ترانزیستورو عوض کن اگر درست شد که هیچی اگر نشد بوبین یا چیزای دیگه برقیش میخواستم بدونم کسی اینجور مشکلی داشته یا بدونه از چیه ممنون میشم نظرتونو بدید و راهنماییم کنید دمتون گرم

pourya200
29-06-1395, 11:17 قبل از ظهر
سلام . الان موتور های cdi )cg) ایرانی (تمام ایرانی اصل) یا تایوانی هست ؟
اگه هست اسمشون چیه ؟

reza_rf
31-06-1395, 12:56 قبل از ظهر
کوئل رو عوض کن درست میشه 10 تومنه. خودتم میتونی عوض کنی

masoudrider
31-06-1395, 10:50 قبل از ظهر
سلام خدمت دوستان گل و موتورسواران عزیز بنده یه موتورسیکلت هوندا 125 دارم مدتیه گاهی وقتی نه به صورت دائم تو حرکت موتور حالت ریپ زدن و سکته یدا میکنه طوری که هرچی گاز بدی راه نمیره یه موقع 50تا میره با همین حالت یه موقع هم کمتر یا بیشتر و یه موقع 5دقیقه اینجوریه یه موقع هم نیم ساعت بعد خودبه خود درست میشه و دیگه هیچ گونه ریپ زدنی نداره حالت ریپ زدن و گاز خوردن مشخصه برقیه نه از کاربراتور و حالت سکته داره بنده شمع و وایرو کامل نو کردم ولی جواب نداد مکانیکم میگه ترانزیستورو عوض کن اگر درست شد که هیچی اگر نشد بوبین یا چیزای دیگه برقیش میخواستم بدونم کسی اینجور مشکلی داشته یا بدونه از چیه ممنون میشم نظرتونو بدید و راهنماییم کنید دمتون گرم
مشکل طبق حدس خودم ترانزیستور بود و با تعویض ترانزیستور حل شد.

- - - Updated - - -

اینکه میگن واشر بزنی سر اگزوز صداش کم میشه راسته

تو گلویی انجین که اگزوز بسته میشه یه حلقه میخوره سر اگزوزم یه مقدار چسب اکواریوم بزنی و جاش بزنی صحیح و ببندی دیگه نه هوا میکشه و صدای گلویی هم قطع میشه

Sadegh.galaxy
31-06-1395, 01:58 بعد از ظهر
سلام به همگی

مدتیه یه مشکل عجیب دارم....وقتی دور موتور پایینه،چراغا روشنه قشنگ..ولی وقتی گازو زیاد میکنم هی نورشون کم میشه،تا وقتی دورموتور خیلی میره بالا،کلا خاموش میشه چرا غا....راستی ال ای دیه همه چراغا!!!!

alislow
09-07-1395, 03:15 قبل از ظهر
سلام، دوستان تفاوت موتورهای طرح هوندا cgl با cg 150 چی هست؟

Seyed.mahdi
17-08-1395, 12:17 بعد از ظهر
سلام علیکم

عزیزان یکی از رفیقام میخواستن هوندا بگیرن.
بین کویر سی جی 150 و کویر سی جی 200 موندن.
لطفا راهنمایی بفرمایید کدومش بهتره. برای رفت و آمد معمولی.
اینم بگم ایشون وزنشون نسبتاً بالاست (حدودا بالای 90-100 کیلو).

عزیزانی که سی جی 200 روندن و یا داشتن تجربیاتشون رو با این موتور بفرمایند.

ابوالفضل88
16-09-1395, 06:55 قبل از ظهر
سی جی 200 بهتره براشون ( قدردتش بهتره سرعتش بهتره امکاناتش بهتره وحشی تره کم نمیاره و .... ) فقط تنها مشکلش اینه که مصرفش یه ذره بالاس

من یه سی جی 150 دارن (شیرکوه) راه رفتنش خیلی خوبه ( 116 تا با جی پی اس در حد انفر باد موافق ) ولی 200 خیلی شاختره هم تو شتاب هم تو سرعت

- - - Updated - - -

سی جی 200 بهتره براشون ( قدردتش بهتره سرعتش بهتره امکاناتش بهتره وحشی تره کم نمیاره و .... ) فقط تنها مشکلش اینه که مصرفش یه ذره بالاس

من یه سی جی 150 دارن (شیرکوه) راه رفتنش خیلی خوبه ( 116 تا با جی پی اس در حد انفر باد موافق ) ولی 200 خیلی شاختره هم تو شتاب هم تو سرعت

- - - Updated - - -

Mohammad1376
10-10-1395, 12:48 قبل از ظهر
سلام دوستان من یه موتور ۱۲۵سی سی سال ۹۳دارم راستش خیلی با شتابو سرعتش حال نمی کنم میخواستم بدونم میشه ته سیلندر با رینگ پیستون ۱۵۰جایگزین کرد و اینکه کفی تراشی سر سیلندر برای ۱۲۵سی سی یا در صورت امکان ۱۵۰سی سی میتونه مواثر و به فایده باشه اگر هم به تغیرات بیشتری نیاز هس لطفا راهنمایی کنید خواهشا جوابمو بدید:22::icon_pf _99_:

win7sh
28-10-1395, 12:37 قبل از ظهر
سلام
من میخواستم روی موتور رهرو ۱۲۵ طرح هوندا استارت اضافه کنم
به هرکی میگم یا میگه نمیشه یا میگه خرجش زیاده
خواستم ببینم کسی اطلاعات داره اصلا نمونه موتور استارتی و غیر استارتی باز شده عکس دارید
حتی در حد اطلاعات باشه که این استارت چطور کار میکنه و برای نصب چه تغییراتی لازمه

البته یکسری. چیزه روشنه
مثلا قلوه دسته واستارت و دنده استارت و روکش در موتور
ولی از داخل چیه عوض میشن مثلا یه جا شنیدم شفت استارتی باید گذاشت
واینکه استارت به تنه جای پیچ نداره باید چیکار کرد.
که البته روی یه مدل موتور ۷۰ یه استارت بود که پیچ نداشت امکان استفاده از همچین استارتی هست؟

کلا هرکی هر اطلاعاتی داره ممنون میشم

win7sh
28-10-1395, 09:31 قبل از ظهر
سلام دیروز عکس از سوپر رهرو دیدم این دوتا قطعه برام جدید بود اینا چی هستش؟

bahman.s
30-10-1395, 12:56 بعد از ظهر
سلام و خسته نباشید خدمت دوستان
موتور من روغن سوز داشت چند روز پیش سیلندر و سرسیلندر رو باز کردم بردم پیش تراشکار و دیروز بستمش حالا وقتی روشنش میکنم صدای چق چق زیاد از سرسیلندر میاد در ضمن من سوپاپ ها رو هم عوض کردم حالا میخاستم ببینم این صدا برا موتور ضرر داره یانه و اصلا دلیلش چیه وم موتور هم 125

bahman.s
30-10-1395, 01:29 بعد از ظهر
سلام و خسته نباشید خدمت دوستان
موتور من روغن سوزی داشت چند روز پیش سیلندر و سرسیلندر رو باز کردم بردم پیش تراشکار و پیستون 25 زدم روش و دیروز بستمش حالا وقتی روشنش میکنم صدای چق چق زیاد از سرسیلندر میاد در ضمن من سوپاپ ها رو هم عوض کردم حالا میخاستم ببینم این صدا برا موتور ضرر داره یان و اصلا دلیلش چیه وموتور هم 125

Exel
08-11-1395, 12:56 قبل از ظهر
صدای چق چق ؟ بیشتر توضیح بدین ، انگشتی هارو چک کردین ببینین سالمن ؟

west-star
17-05-1396, 12:55 قبل از ظهر
سلام دوستان

موتورم وقتی خودم تنهام هیچ مشکلی نداره اما وقتی دو ترک میشینیم خیلی خیلی لنگ میزنه فاجعس

راستی وقتی میزنم رو جفت جک چرخ عقب رو چپ و راست کنی و بچرخونی توی بعضی نقات لقه

چرخ جلو هم باز کردم بلبرینگ هاش افتاد (راحت از تو کاسه در میان و راحت میرن سر جا ) چرخ عقب هم همینطور

باید عوض بشن توپی ها یا باید کل چرخ عوض شه؟

VAHID
18-05-1396, 05:08 بعد از ظهر
سلام دوستان

موتورم وقتی خودم تنهام هیچ مشکلی نداره اما وقتی دو ترک میشینیم خیلی خیلی لنگ میزنه فاجعس

راستی وقتی میزنم رو جفت جک چرخ عقب رو چپ و راست کنی و بچرخونی توی بعضی نقات لقه

چرخ جلو هم باز کردم بلبرینگ هاش افتاد (راحت از تو کاسه در میان و راحت میرن سر جا ) چرخ عقب هم همینطور

باید عوض بشن توپی ها یا باید کل چرخ عوض شه؟ببر تراشکار سایز بگیره بوش بزنه برات

Sent from my SM-J200F using Tapatalk

forget
30-08-1396, 08:17 قبل از ظهر
سلام دوستان موتورم نامی 125 انژکتور هست 250 تا بیشتر نرفتم باش ولی الان تو دنده دو بخوام با گاز 3 تا 4 برم بعد مثلا 200 متر انگار خفه میکنه و گاز نمیگیره صداشم عوض میشه و باید یکم گاز رو برد بالا تا درست بشه و همینطور ادامه داره میشه گفت تو دور پایین اینطور میشه کسی میدونه مشکلش چی هست ؟

farhadzxiran
04-09-1396, 04:34 قبل از ظهر
سلام دوستان موتورم نامی 125 انژکتور هست 250 تا بیشتر نرفتم باش ولی الان تو دنده دو بخوام با گاز 3 تا 4 برم بعد مثلا 200 متر انگار خفه میکنه و گاز نمیگیره صداشم عوض میشه و باید یکم گاز رو برد بالا تا درست بشه و همینطور ادامه داره میشه گفت تو دور پایین اینطور میشه کسی میدونه مشکلش چی هست ؟

موتور شما در مرحله آب بندیه ، بهش فشار نیارید .

احتمالاً مشکل از انژکتور هست .

حسن موتوری
07-09-1396, 07:39 قبل از ظهر
سلام
به موتوری که دنده شمار نداشته تاحالا میشه اضافه کرد؟
موتورم هوندا ۱۲۵

HaMiD.TcI
08-09-1396, 01:26 قبل از ظهر
سلام
به موتوری که دنده شمار نداشته تاحالا میشه اضافه کرد؟
موتورم هوندا ۱۲۵

خیر
میشه ولی هزینش بالاست

mfa1375
05-10-1396, 01:51 قبل از ظهر
سلام دوست عزیز منم مثل خودت سوپر رهرو 125 دارم . عکس دوم مربوط به سیستم ممانعت از تبخیر روغن هستش که متاسفانه صاحب موتور اونو جدا کرده بود و به اشتباه به من گفت جای قمقمه آبه . بعدا دیدم موتور هی روغن کم میکنه حتی موقعی که خاموشه بعد از سه هفته که موتور رو خوابونده بودم رفتم سراغش گیج زدم دیدم خشکه تعجب کردم نه روغنی رو زمین بود و نه کسی دست زده بود بعد اتفاقی تو اتوبان یه موتور سوپر رهرو 125 دیدم که جای اون یه منبعی بود که شیلنگ کمپرس رفته بود اون تو بعد یه شیلنگ دیگه رفته بود به هواکش کاربرات. خلاصه اون قطعه روشم نوشته سیستم ممانعت از تبخیر و برای جلوگیری از کم کردن روغن هستش.
:gigglesmile:

nima3p2p
15-10-1396, 06:37 بعد از ظهر
سلام دوستان
موتور 125 آزما دستی 150 شده
مشکلم اینه که موقع ای که خاموشه تا 3 تا هندل نزنم اصلا روشن بشو نیست استارت هم که کلا روشن نمی کنه کاربراتو هم تمیز کردم درست نشده
زنجیر هم شل و سفت میشه حتی دنده و زنجیر هم با هم عوض کردم بازم همونه
بدون باتری هم چراغ روشن کنم میسوزونه
توی دور بالا هم لرزش دارم

Mohammad..
07-11-1396, 11:48 بعد از ظهر
سلام دوستان من میخوام موتور همارو 200بخرم به نظرتون خوبه
؟

senior.alireza
05-12-1396, 10:36 بعد از ظهر
سلام دوستان من میخوام موتور همارو 200بخرم به نظرتون خوبه
؟
همشون چینی هستن . 125 فرقی نداره چه مارکی بخری فقط درست ازش استفاده کن زیاد اذیتت نکنه . تو مارک های ایرانی رهرو کویر خوبه

r1ycc
13-12-1396, 08:46 بعد از ظهر
با سلام و خسته نباشید به اساتید من یک موتور 125 طرح هندا زیگما خریده ام تازه، و اینکه باطریشو اتمی کردم و روغنشو جدیدا عوض کردم حالا یک سوال پیش آمده برام، من اگه عید بخواهم برم مسافرات شاید یک ماه نباشم چیکار کنم که موتور به مشکل برنخوره، مثل ماشین نیست باطریشو ورداری خیالت راحت باشه، ممونم میشم اساتید کمک کنن

Sent from my D6502 using Tapatalk

mehdi ansari
09-09-1397, 11:06 قبل از ظهر
دوست عزیز شما خودروهای موتورت رو عوض کن درست میشه،جلو چهارده تایی و عقب سی و هشت تایی،اونوقت میبینی که موتورت قدرتش مث تریل میشه

brilliant
04-10-1397, 09:02 قبل از ظهر
با سلام
من یه موتور 125cc دارم که فقط صبحها که هوا سرده و دمای هوا حدود صفر درجه است،شروع به حرکت می کند ولی چند دقیقه بعد از حرکت پت پت می کند و مکرر خاموش می شود.
فیلتر هوا را برداشتم،شمع و کاربراتور هم انرژی است که امسال عوض کردم.
این خاموش شدن مکرر فقط در دمای حدود صفر درجه پیش میاد و در بقیه روز موتور خوب کار می کند.

reza82
11-11-1397, 10:18 قبل از ظهر
سلام میخواسم ببینم میشه موتور هندا که دو سوپاپ هست رو تبدیل به چهار سوپاپ کنیم؟
اگه میشه باید چه تغییراتی بدم؟

Ali.basiriyan
19-11-1397, 07:49 بعد از ظهر
سلام وقت بخیر.من اخیرا یه رهرو 200 کاربراتوری گرفتم که چراغ جلو هر موقع دلش میخواد روشن میشه.تا جایی که در حد آماتور بلد بودم اتصالات کنار باتری و توی چراغ وصل بودن یکمی هم سفتشون کردم و هنوز چراغ جلو روشن نمیشه.قبلا هم همینطور شد خودش وصل شد.بخاطر هزینه تعمیر و درامدم نمیتونم تعمیرگاه ببرم .لطفا راهنماییم کنید .سپاس

david54
01-11-1399, 01:36 قبل از ظهر
سلام وقت بخیر.من اخیرا یه رهرو 200 کاربراتوری گرفتم که چراغ جلو هر موقع دلش میخواد روشن میشه.تا جایی که در حد آماتور بلد بودم اتصالات کنار باتری و توی چراغ وصل بودن یکمی هم سفتشون کردم و هنوز چراغ جلو روشن نمیشه.قبلا هم همینطور شد خودش وصل شد.بخاطر هزینه تعمیر و درامدم نمیتونم تعمیرگاه ببرم .لطفا راهنماییم کنید .سپاس

مسیر سیم و از چراغ جلو چک کن
محل اتصال جربان رو لامپ که دوتا نقطه سربی رو ببین یه سمباده بکش، زغالی رو ببین که معمولا اونجا بر اثر حرارت لامپ میسوزه فیبرش، کلید چراغ جلو که رو قلوه فرمون سمت دسته گازه هم ممکنه خراب شده باشه
ولی اغلب مواقع زغالی لامپ خراب شده که بگیر نگیر کار میکنه
موتورت باتری داره؟

- - - Updated - - -

مسیر سیم و از چراغ جلو چک کن
محل اتصال جربان رو لامپ که دوتا نقطه سربی رو ببین یه سمباده بکش، زغالی رو ببین که معمولا اونجا بر اثر حرارت لامپ میسوزه فیبرش، کلید چراغ جلو که رو قلوه فرمون سمت دسته گازه هم ممکنه خراب شده باشه
ولی اغلب مواقع زغالی لامپ خراب شده که بگیر نگیر کار میکنه
موتورت باتری داره؟

david54
01-11-1399, 03:48 قبل از ظهر
سلام
یه سوال دارم که امیدوارم اساتید لطف کنن راهنمایی کنن
تو رینگ پیستون های کارکرده که علامت و نوشته ای نداره و پاک شده، جهت بالا و پایین رینگ رو چطور تشخیص باید داد؟
رینگ بالا و پایین رو از روی فاصله دهانه باز رینگها و همینطور اختلاف ضخامت رینگ میشه تشخیص داد ولی سمت بالای رینگ و چطور تشخیص باید داد؟
حالا اگر نشه تشخیص داد، خیلی مهمه؟ اصلا گیرم که اشتباه بشه، ایجاد مشکلی میکنه؟
منظورم رینگهای موتورهای 4زمانه طرح هوندا هستش
ممنون میشم اگه کسی میدونه راهنماییم کنه

Alireza Farzin
01-11-1399, 10:48 بعد از ظهر
سلام
یه سوال دارم که امیدوارم اساتید لطف کنن راهنمایی کنن
تو رینگ پیستون های کارکرده که علامت و نوشته ای نداره و پاک شده، جهت بالا و پایین رینگ رو چطور تشخیص باید داد؟
رینگ بالا و پایین رو از روی فاصله دهانه باز رینگها و همینطور اختلاف ضخامت رینگ میشه تشخیص داد ولی سمت بالای رینگ و چطور تشخیص باید داد؟
حالا اگر نشه تشخیص داد، خیلی مهمه؟ اصلا گیرم که اشتباه بشه، ایجاد مشکلی میکنه؟
منظورم رینگهای موتورهای 4زمانه طرح هوندا هستش
ممنون میشم اگه کسی میدونه راهنماییم کنه

سلام,

من رینگ طرح هندا رو ندیدم ولی عموما رینگ اول(کمپرس) خیلی مهم هست که از لحاظ بالا و پائینی درست قرار بگیره,

# معمولا روی قسمت داخلی رینگ یه نقطه فرو رفته و یا نوشته ای روشون حک شده(قابل پاک شدن نیستند) که سمت بالا رو نشون میده,

# روی یه سری از پیستون ها,...توی شکاف محل قرارگیری رینگ, پین یا برامده گی قرار میدن که لبه باز رینگ دقیقا چفت این پین و یا برامدگی میشه که از چرخیدن رینگ تو این شکاف در حین کار کردن جلوگیری بکنه,....این پین و برامدگی رو طوری دیزاین میکنن که اگر رینگ رو برعکس قرار بدی, جا نمیره و نمیتونی پیستون رو داخل سیلندر جا بزنی,

# عموماً قسمت بالائی رینگ کمپرس طوری طراحی میشه که اجازه بده هوای فشرده توسط بالا رفتن پیستون وارد پشت رینگ در شیارش بشه,.....طراحی غیر عادی قسمت بالای رینگ, بما کمک میکنه که رینگ رو درست جا بزنیم,

amini10
05-11-1399, 11:04 بعد از ظهر
سلام
آقا میخوام بدونم چرا هوندا CDI سریعتر از هوندا CG هست و آیا میشهcg رو به CDI تبدیل کرد؟

- - - Updated - - -

سلام
آقا میخوام بدونم چرا هوندا CDI سریعتر از هوندا CG هست و آیا میشهcg رو به CDI تبدیل کرد؟

- - - Updated - - -

سلام

Alireza Farzin
08-11-1399, 06:41 قبل از ظهر
سلام

- - - Updated - - -

سلام

- - - Updated - - -

سلام

سلام,

کاری ندارم به اونائی که میگن با CG, آپاچی 160 رو گرفتن, ولی CG از بدو تولدتش برای سرعت دیزاین نشد و برای کار کشیدن بود,

CDI میتونه رنج بالاتره آوانس رو نسبت به CG تأمین بکنه,....برای همین تو دور بالا هنوز یه مقدار قدرت تولید میکنه,

اگر جمله طلائی "" هیچ کاری نشد نداره"" بزاریم کنار, باید بگم,.....نه, بهتره CG رو دستکاری نکنی,

krakr.cc-immag
16-04-1404, 06:13 بعد از ظهر
Ищете рабочие зеркала для входа на кракен телеграмм канал ([Only registered and activated users can see links])? У нас только проверенные и актуальные ссылки на торговую площадку кракен фургон в москве ([Only registered and activated users can see links]). Инструкции по безопасному входу через Tor и VPN, а также свежие ссылки в нашем Telegram канале. Заходите и совершайте покупки быстро и безопасно на kra29.at ([Only registered and activated users can see links])!