توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : تاپیک جامع cg و cdi ( هوندا 125 و هوندا 150 وهوندا200 )
kamran8947462
30-02-1394, 02:49 بعد از ظهر
داداش من یک توبی دیگه دارم اون وقت اگه بخوام توپی شو عوض کنم باید سیماشو باز کنم بعد از این که باز کردم می ترسم نتونم دوباره تنظیمش بکنم منظورم همون توگیری طوقه هستش شما بلدید اگه توگیری طوقه کاری نداره تا سیماشو باز کنم :wall3:
راستی ی قالب زنجر براش گرفتم جاش که دادم خیلی صدا میکنه نمی دونم مال لقی همونه ؟
02109002
31-02-1394, 09:13 قبل از ظهر
درود ...
دوست گرامی شما چرخ عقب با دنده زنجیر رو ببر تراشکاری خودش ردیف میکنه برات
حدود 15 الی 20 تومن خرج داره
صدای قاب زنجیر معمولا" به دلیل " عدم جایگیری درست شیارها " است
شما اول توپی رو اکی کن بعد قاب زنجیر رو با کمی حوصله دقیق جا بزن ، مشکلی نخواهد بود
موفق باشید
SABER 81
11-03-1394, 10:06 قبل از ظهر
سلام بر اساتید عزیز ...میشه چهارشاخه کلاج cdi رو 6 پیچ کرد یا 5 پیچ؟ ....اگه میشه 6پیچ بهتره یا 5 پیچ
رامین1991
21-03-1394, 06:21 بعد از ظهر
سلام بر اساتید عزیز ...میشه چهارشاخه کلاج cdi رو 6 پیچ کرد یا 5 پیچ؟ ....اگه میشه 6پیچ بهتره یا 5 پیچ
سلام،واسه چی میخای اینکار رو انجام بدی؟استانداردی که تعریف شده واسش،همون 4 پیچ هست،،،،،اگرم بخای 5 پیچ کنی بایستی بریو یدونه نوش رو خریداری کنی(4شاخ کلاچ از مارک نیروموتور ک بگیری 5 پیچ هستش)
- - - Updated - - -
سلام دوستان
کسی میدونه کمک های جلو رو چجوری و چقدر باید روغن بریزم؟؟
کمک های جلوم گیر کرده بود هرچی از اون پیچه زیره کمک روغن ریختم بازم گیر داشت
تا این که کلا روغنشو خالی کردم
الان دیگه گیر نداره ولی بازیش خیییییلی زیاده
اگه میدونید لطفا راهنمایی کنید ک چجوری و چقدر روغن بریزم ک نرمال بشه
ممنون
سلام،اصولش این هستش که: روغن رو تا لبه ی سلندر کمک بریزی(توو نور که بگیری کمک رو،به وضوح معلومه مقدار روغنی که داخلش میریزی)بعدش فنر رو جا بزن،و زمانی که پیچ روی کمک رو بستی، (قبلش نوار تفلن بزن دور پیچ کمک رو) خووووووووووووب با کمک پمپ بزن تا هوای اون بیاد بالا،چندبار هم کمک رو سر و ته بگیر و پمپ بزن باهاش و دوباره حالت عادی بگیر کمک رو،پیچ رو شل کن تا هواش خارج شه و بعدش که خارج شد،دوبتره ببندش و محکمش کن و بعدش روو موتور سوارش کن....
javad1782
23-03-1394, 06:53 قبل از ظهر
با سلام
یک بوق رو موترمون هست وقتی سویچ بازه صدای صاف و زلالی داره ولی وقتی روشن میشه موتور هر چی گاز بیشتر میدیم صداش خرابتر و خش دار تر میشه و اصلا صداش معلوم نیست.باطرری دوبار عوض کردم رو یک موتور دیگه هم تست کردم همین جوره لطفا رهنمایی کنین.ممنونم
رامین1991
24-03-1394, 02:15 بعد از ظهر
با سلام
یک بوق رو موترمون هست وقتی سویچ بازه صدای صاف و زلالی داره ولی وقتی روشن میشه موتور هر چی گاز بیشتر میدیم صداش خرابتر و خش دار تر میشه و اصلا صداش معلوم نیست.باطرری دوبار عوض کردم رو یک موتور دیگه هم تست کردم همین جوره لطفا رهنمایی کنین.ممنونم
سلام
این مشکل از بوق هستش،اصلا احتیاج نبوده باتری عوض میکردی شما،همون اول بوق رو عوض میکردی حل میشد(البته اگه سر رشته داری شما،دقت کنی پشت بوق رو،متوجه خواهی شد که یدونه پیچ واسه رگلارژش وجود داره که اگه اون رو یکم یکم ببندی بوق صداش بم تر و هرچی بازترش کنی صداش زیلتر میشه)
Komando
25-03-1394, 12:42 بعد از ظهر
با سلام
یک بوق رو موترمون هست وقتی سویچ بازه صدای صاف و زلالی داره ولی وقتی روشن میشه موتور هر چی گاز بیشتر میدیم صداش خرابتر و خش دار تر میشه و اصلا صداش معلوم نیست.باطرری دوبار عوض کردم رو یک موتور دیگه هم تست کردم همین جوره لطفا رهنمایی کنین.ممنونم دلیل اینه که وقتی موتور روشن میشه برق بوبین که دارای نوسان هست برای شارژ کردن باتری بر روی اون میره و همین نوسان باعث تغییر صدا میشه . رله برا بوق بذار که برق مستقیم از روی باتری برای بوق بیاد.خودتم میتونی نصبش کنی اگه خاستی بگو تا توضیح بدم.(خراب بودن شارژر هم تاثیر گذاره)
moein 007
25-03-1394, 01:15 بعد از ظهر
با سلام
سر راهش رله بزار خوب میشه
javad1782
27-03-1394, 12:27 قبل از ظهر
آفتامات داره ولی صداش بده.ممنونم از دوستان
pishro90
27-03-1394, 02:19 قبل از ظهر
سلام من تازه عضو شدم بچه ها من دایم در حال کورس بسنم و 16 سالمه موتورمم پیشرو مدل ۹۰ از نظرتان میتوانم موتور های نو کویر و شهاب بگیرم. اونا خیلی شتاب دارند ولی موتورها من تو دنده ۴ دیگه حریف نداره.
رامین1991
27-03-1394, 02:06 بعد از ظهر
سلام من تازه عضو شدم بچه ها من دایم در حال کورس بسنم و 16 سالمه موتورمم پیشرو مدل ۹۰ از نظرتان میتوانم موتور های نو کویر و شهاب بگیرم. اونا خیلی شتاب دارند ولی موتورها من تو دنده ۴ دیگه حریف نداره.
سلام،ربطی نداره که بگی اونا شتاب دارن و مال شما نداره،یا مثلا برند کویر و شهاب توو کویر بهتر از بقیه هستن...
تموم موتورهای 125 طبق یه استاندارد ساخته میشن
- - - Updated - - -
آفتامات داره ولی صداش بده.ممنونم از دوستان
سلام
این مشکل از بوق هستش،اصلا احتیاج نبوده باتری عوض میکردی شما،همون اول بوق رو عوض میکردی حل میشد(البته اگه سر رشته داری شما،دقت کنی پشت بوق رو،متوجه خواهی شد که یدونه پیچ واسه رگلارژش وجود داره که اگه اون رو یکم یکم ببندی بوق صداش بم تر و هرچی بازترش کنی صداش زیلتر میشه)
اینو امتحان کن،شاید جواب بگیری ایشاالله
هرماس125
27-03-1394, 03:28 بعد از ظهر
کسی کمک ما نکرد اخرش:icon_pf _99_:
تو صفحه ی 46 توضیح کامل از مشکل بلبرینگ چرخ عقب نوشته بودم اما کسی.......
فقط هم موقع 3و2ترکه صدا میده(تق تق)موقع ترمز هم (قژ قژ) بازم تکرار می کم فقط زیر فشار اینجوریه
سلام لطفا راهنماییم کنیدد بلبرینگ هرچی می خرم سر یک ماه خراب میشه صدا میده علت چیست
- - - Updated - - -
بلبرینگ هم یا ژاپی بوده یا اندوزیی تازه از مغازه ی بلبرینگ فروشی هم خریدم
ی بار هم توپی خریدم بازهم صدا داد بعد از شیش ماه مارک ماراتون
صدای تق تق و موقع ترمز گرفتن هم صدایی شبیه قژ قژ میده
- - - Updated - - -
کمکم کنید بیشتر هم بلبرینگ کوچیکی خراب میشه
(راسی چرخ عقبم رو دارم میگم)
تمیر کار می گفت کشابیت دهنش بازه تر از حالت عادی.
اینم شرح کامل(شرمنده برای زیاد حرف زدنم)
- - - Updated - - -
فقط هم موقع 3و2ترکه صدا میده(تق تق)موقع ترمز هم (قژ قژ) بازم تکرار می کم فقط زیر فشار اینجوریه
سلام لطفا راهنماییم کنیدد بلبرینگ هرچی می خرم سر یک ماه خراب میشه صدا میده علت چیست
- - - Updated - - -
- - - Updated - - -
Komando
27-03-1394, 08:54 بعد از ظهر
آفتامات داره ولی صداش بده.ممنونم از دوستانشارژر رو تست کن
رامین1991
28-03-1394, 12:34 بعد از ظهر
- - - Updated - - -
- - - Updated - - -
- - - Updated - - -
- - - Updated - - -
- - - Updated - - -
سلام،اگه عکس بگیری از توپی و بلبرینگهاش و همینجور از درب توپی موتورت(قسمت داخلی و خارجیش)بهتر میشه نظر داد.
ولی در کل عیب های اینجوری تنها دلیلش نوع خوده بلبرینگ هستش(این ژاپنی که میگی ،مشکلیه که همه مون باهاش درگیریم این چندساله،یکم منطقی فکر کنیم متوجه میشیم که اقا:آیا ژاپن بیکاره که بیاد بلبرینگ بسازه،اونوقت بفرسته توو بازار ،چندین دست بگرده دست عمده فروشها و دلالها و بیاد برسه دست من و شماها با قیمت کم ،مثلا 4 تومن؟؟؟؟شما مطمئن باش همه یا تولید داخلن،یا ساخت چین بزرگ.اینا همه حرفای بعضی فروشنده ها و تجار هستش که فقط دنبال منافعن(البته اینم بگم که خیلیاشونم منظوری ندارن،چون سر رشته ای توو بحث فنی ندارن میان به من وشما میگن فلان جنس ژاپنیه و .....)حالا شما اگه بتونی بلبرینگ مارک راپیدو یا مارک GRAND (ترجیحا سعی کن راپیدو باشه) پیدا کنی فک نکنم که دیگه با این مشکل روبرو بشی.البته اینم دقت کن که بوش وسط توپی،همونی که بین دوتا بلبرینگ هستش مال خوده توپی عقب باشه و بلند باشه،چون اشتباها بعضی افراد کوتاهش رو استفاده میکنن.
واسه بحث ترمز هم اینجور که من متوجه شدم ،عیب از نوع لنت ترمز مصرفیه شماس(ممکنه بگی که ترمز عقبت میخ میگیره،ولی این دلیلی نیس که بگیم صدا هم نباید بده)اون رو عوض کنی مشکل حل میشه(لنت ترمز هم دقیقا باید ببینی به نوع توپیه شما چه نوع لنتی جوابگو هستش،ممکنه لنتی که روی موتور من هست و واسه من میخکوب ترمز میگیره،واسه شما ترمز نگیره و باب دل شما نباشه)ولی معمولا لنتهای GRAND جواب داده رو همه ی موتورها .ولی بهرحال شما ببین چه نوعش جوابگو هست و همیشه ازون نوعش استفاده کن.
ایشاالله مشکلت حل شه....یاحق
mtre
31-03-1394, 09:48 قبل از ظهر
سلام اگه میشه یکی راهنماییم کنه موتورم گاز نمیخوره پت پت میکنه و خاموش میشه شمعشو عوض کردم بازم فرقی نکرد اگه یکی سر در میاره راهماییم کنه که راهم از تعمیرگاه دوره یه کاریش بکنم فقط یه مطلب اینکه خیلی دیر به دیر روشنش میکنم ممکنه ایراد از باطریش باشه؟؟؟
cheshmak816
31-03-1394, 10:49 قبل از ظهر
دوستان بین موتور های 200 سی سی کدوم شرکت بهترین موتور رو داره(از نظر سرعت،کیفیت و...)
قبلا که بیشتر میگفتم نیکتاز و نامی
ولی من توی سایت نامی رفتم حداکثر سرعت رو 116 کیلومتر بر ساعت زده بود
ممنون میشم جواب بدین
رامین1991
01-04-1394, 04:06 بعد از ظهر
سلام اگه میشه یکی راهنماییم کنه موتورم گاز نمیخوره پت پت میکنه و خاموش میشه شمعشو عوض کردم بازم فرقی نکرد اگه یکی سر در میاره راهماییم کنه که راهم از تعمیرگاه دوره یه کاریش بکنم فقط یه مطلب اینکه خیلی دیر به دیر روشنش میکنم ممکنه ایراد از باطریش باشه؟؟؟
سلام،احتمالا موتور رو آب نزدی بهش،مثلا اینکه بشوری ،یا بارون و اینچیزا....
اگه سلو کار میکنه و با گاز دادن میفته به پت پت،با توجه به اینکه میگی شمع هم عوض کردی و با توجه به اینکه دقت کن ساسات بالا نباشه (اگه فرض بر این باشه که از نظر برقی سالمه و ترانزیستور موتور شما اوکی هست وضعیتش) میشه گفت که آب رفته باشه توو کاربراتور ،اگه بتونی باز کنی کاربراتور رو و سرویس کنی اون رو که فبها...عالیه(اگرم که نه نمیتونی ،میشه گفت که اول شیر بنزینت رو ببند، پیچ تخلیه اون رو باز کن و بذار کاملا بنزین خالی شه و پیچ رو ببند و دوباره شیر بنزین رو باز کن تا بنزین بره توو پیاله و همین کار رو دوباره تکرار کن...صافی بنزین هم عوض کن،و همینطور بنزین توی باک رو،،،،،چون اگه مشکل از اب رفتن داخل باک باشه و درنهایت رفتن اون اب به کابراتور ،چون اب پایین میمونه،بعد از یمدت دوباره همین قضیه پیش میاد..
ان شاءالله که جواب بگیری،اگر که خدای نکرده مشکل حل نشد،خبر بده تا با کمک دوستان بیشتر بررسی کنیم. یا حق...
patroll.md
05-04-1394, 09:58 قبل از ظهر
سلام
خدمت عزیران
یه پیشرو ۸۱ دارم کمک های جلوش روغن میزنه، موتور دومم هست، بردم پبش،موتور ساز گفت باس کمک کامل عوض بشه حتی نگاهشم نکرد، کمک نو هم قیمت گرفتم ۸۵ت،میخواستم ببینم امکانش هست، خودم سرویس کنم، قبلا که تصادف میکردم کمک ها رو خودم باز میکردم میبردم تراشکاری برا صاف کردن، اما نمیدونم هواگیری و روغن کارم باشه یه نه؟؟
چه نوع روغنی تو کمک میریزن؟؟ [emoji53]
kaveh_am
05-04-1394, 10:13 قبل از ظهر
سلام
خدمت عزیران
یه پیشرو ۸۱ دارم کمک های جلوش روغن میزنه، موتور دومم هست، بردم پبش،موتور ساز گفت باس کمک کامل عوض بشه حتی نگاهشم نکرد، کمک نو هم قیمت گرفتم ۸۵ت،میخواستم ببینم امکانش هست، خودم سرویس کنم، قبلا که تصادف میکردم کمک ها رو خودم باز میکردم میبردم تراشکاری برا صاف کردن، اما نمیدونم هواگیری و روغن کارم باشه یه نه؟؟
یه قطعه هست به نام کاسه نمد..این قطه کارش اینه که نظاره روغن از تو کمک بیرون بزنه اگر بتونید اون رو تو بازار پیدا کنید درست میشه....
اسمش به اینگلیسی oil seal هست
[Only registered and activated users can see links]=isch&q=motor+bike+oil+seal+
راجب روغن کمک
اصولا روغن کمک فرق میکنه و روغن موتور رو بریزی تو کمک تفلن های تو کمک رو میخوره و کارش تمونه...
برای کمک های ارزون روغن هیدرولیک فرمون رو میریزن لیتری 40 تومن اینجورا
و برای کم های گرون روغن مخصوص کمک هست لیتری 75 اینحورا
من تخصصم دوچرخست و راجب هواگیری کمک موتور اطلاع ندارم(تو دوچرخه برای کمک جلو هواگیری نداریم برای عقب داریم که اونم بستگی به کمکش داره)
محمدمحسن
05-04-1394, 01:19 بعد از ظهر
سلام به دوستان
مدتی هست که از بخش چرخ عقب موتورم صدای خرخر میاد زمانی که بهش فشار میارم
مثال تو دنده یک زیاد گاز بدم یا بخوام برم دنده دو یه لحظه خرخر میکنه بعد ساکت میشه
اول فکر میکردم از قاب زنجیر باشه قاب زنجیر رو باز کردم صدا کمتر شد اما باز هم مقداری صدا از سمت راست راکب
میاد . بخش هایی رو برسی کردم شول شدکی نداره
موتور در حین راه خوب میره مشکلی نداره فقط چون مسافتی رو باهاش تی میکنم این صدا گاهی رو عصابه
و اورینگی که کمک عقب به سمت اگزوز اتصال داره از بین رفته این اورینگ رو جدا گانه میفروشند یا با کمک باید خرید . دقیق نمیدونم اسمش اورینگ هست
یا نه از جنس لاستیکی هست .
Komando
05-04-1394, 02:10 بعد از ظهر
سلام به دوستان
مثال تو دنده یک زیاد گاز بدم یا بخوام برم دنده دو یه لحظه خرخر میکنه بعد ساکت میشه
اول فکر میکردم از قاب زنجیر باشه قاب زنجیر رو باز کردم صدا کمتر شد اما باز هم مقداری صدا از سمت راست راکب
موتور در حین راه خوب میره مشکلی نداره فقط چون مسافتی رو باهاش تی میکنم این صدا گاهی رو عصابه
و اورینگی که کمک عقب به سمت اگزوز اتصال داره از بین رفته این اورینگ رو جدا گانه میفروشند یا با کمک باید خرید . دقیق نمیدونم اسمش اورینگ هست
یا نه از جنس لاستیکی هست .ممکنه از سفتی یا شلی زنجیر باشه اون رو بررسی کن
محمدمحسن
05-04-1394, 02:32 بعد از ظهر
برسی شده داداش سمت راست صدا میاد از زنجیر نیست از وقتی که پنچر شد دادم تیوب انداخت این جوری شد
من به موتور حساسم صدا بده میره رو عصابم سمت اگزوز خرخر میکنه نمیتونم صدارو پیدا کنم
ممنونم از پاسخ تون داداش
هرماس125
06-04-1394, 10:47 قبل از ظهر
سلام می خاسم موتور 200بخرم مارک شیرکوه میگن استارت شون زودی خراب میشه این صحت داره
چو واقعا هندل های سفتی دارند لطفا نظر دهید
:20:
amirhamze
06-04-1394, 12:00 بعد از ظهر
سلام بر دوستان عزیزم.من قصد دارم یه هوندا 125 بخرم بودجم در حدی هست که بتونم ایرانی بخرم چن تا سوال داشتم اول این که به نظرتون دست دوم به صرفه تره یا نو؟ دوم قیمت ها چقدره؟سوم نصف نقد و نصف اقساط میتونم بدم جایی این شرایط رو داره؟ممنون از معرفت همتون
رامین1991
06-04-1394, 12:36 بعد از ظهر
سلام
خدمت عزیران
سلام،اصلا احتیاج نیس تعویض کنی کمک رو،
واسه راست کردن کمک جلو پیش تراشکار،اگه پیچهای بالای کمک رو وا نکنی و از هواگیری خارجش نکنی،اصلا احتیاج نیس که هواگیری کنی.
واسه روغن زدن کمک جلو،همونجوری که دوستمون اشاره کردم،نمونه ی کاسه نمد رو دربیار(واسه تعویضش باید کمک رو اوراق کرد و یدونه خار هس روی سیلندر کمک ،اون رو ک دراری بعدش کاسه نمد رو میتونی تعویض کنی،،،بعد از اینکه اون رو تعویض و قطعات شسته شده با بنزین کمک رو دوباره مونتاژ کردی،نوبت ریختن روغن هستش(واسه ریختن روغن اصلا احتیاج نیست روغن گرون بریزی،همون روغنی که توی انجین موتورت میریزی کفایت میکنه)واسه تعیین سطح روغنی که تووش میریزی هم راهش اینه که شما رات کمک رو رو کامل تا ته بدی داخل سیلندر کمک،بعدش روغنت رو بریزی توو کمک و دقت کنی که سطح روغنی که میریزی تووش توو همون حالتی که رات پایین هستش باید اون روغنه تا لبه ی سیلندر کمک باشه...
واسه هواگیریم بعد از اینکه کاملا کمک رو سرهم کردی ،قبل از اینکه پیچ های بالای کمک رو ببندی،اورینگاش رو عوض کنی و نوار تفلن دور اون بپیچیو بعدش پیچ روو تا نصفه ببندی،چندین بار با کمک کار کن که همرا با صدای فیس فیس که از دور اون پیچ میاد،هوای داخل کمک تخلیه شه ،بعد ازون کمک رو سر و ته کن و بازم چندبار با کمک کار کن و برای بار آخر دوباره کمک رو بیار حالت عادی و دوباره چندبار باهاش کن،حالا موقشه که پیچ بالای کمک رو ببندی،ولی تنها نکته ش اینه که اون پیچ زمانی باید بسته بشه که رات کمک تا ته پایین باشه و شما همون حالتی که کمک پایینه اون پیچ رو سفت کنی...
اینجور ک مرحله به مرحله بری جلو،حالت ایده آل کمکت رو تعمیر و سرویس کردی،ان شاءالله که جواب بگیری ،
- - - Updated - - -
سلام به دوستان
یا نه از جنس لاستیکی هست .
سلام،
اون اورینگ نیست،اونا که شما فرمایش کردی،به بوش های کمک معروفن،یدونه بالای کمک میخوره و یدونه ام پایین کمک عقب،با این توضیحاتیم که شما دادی احتمالش میره که همین بوش ها خراب باشه،چون زمانی که لاستیک ژله ای این بوش ها از بین بره دو حالت پیش میاد،هم اینکه موتور روو پیچ ها غقبش ول میره و هم اینکه در اصل فلز رو فلز قرار میگیره و اون صدا بوجود میاد،شما کمک هات رو باز کن و ببر با خودت پیش فروشنده و بگو که بوش های کمک رو میخام (این که میگم ببر با خودت کمک رو چون دو نوع وجود داره توو بازار :بوش بزرگ و بوش کوچیک)اونارو که عوض کنی مشکل باید حل شه قاعدتا
irmacfa
06-04-1394, 01:20 بعد از ظهر
بچه ها از این موتور تخت ها کدومشون استارتی روشن میشه و صدای کمتری داره که همسایه ها اذیت نشن
Sent from my Nexus 5 using Tapatalk
محمدمحسن
06-04-1394, 07:59 بعد از ظهر
سلام می خاسم موتور 200بخرم مارک شیرکوه میگن استارت شون زودی خراب میشه این صحت داره
چو واقعا هندل های سفتی دارند لطفا نظر دهید
:20:
میخوای 200 س س بخری تو بدنه هندا .
نظرمن بهتره 200 س س حداقل کمی امنیت داشته باشه همین هندا 125 ها به هیچی بند نیست
نه ترمز داره نه تایر های مناسب ..
بهتره یه پالس یا آپاچی بگیری شما که 200 س س میخوای بخری .
amirhamze
06-04-1394, 10:34 بعد از ظهر
داداشای گلم بی زحمت جوابم رو بدید چون سریعا به موتور برای حمل و نقل و کار و بار زندگی احتیاج دارم
said khansar
06-04-1394, 11:08 بعد از ظهر
دوست عزیز سیجی صفرشاز1700هست تا2200صفرخریدن یسریخوبیهاداره این که مطمعنی داری یک موتورسالم میگیری وازاول دست خودته ودست دوم هم خریدن بایدحواست باشه که موتورسالمی باشه واینکه صاحبش چه بلایی سرموتوراورده باشه خدامیدونه بعضی وقتاهم یه موتوردست دوم میخری که ازصفرم بهتره طرف بهترین لنت ورینگ ولاستیک وپره وکلاجوروموتورانداخته فرمونوبلبرینگی کرده و.......پس اگه میخای خیالت راحت باشه صفربگیراگه میخای دست دوم بگیری ازکسی بخرکه بهش اطمینان داری یابایه ادمی که فنی باشه بروبراخریدموتورکویرمثل اینکه شرایط قسطیش خوبه یسری مغازه دارهاهم قسطی میدن ولی قسطی نگیرچون ارزش نداره!امابنظرمن صفربگیر
- - - Updated - - -
دوست عزیز سیجی صفرشاز1700هست تا2200صفرخریدن یسریخوبیهاداره این که مطمعنی داری یک موتورسالم میگیری وازاول دست خودته ودست دوم هم خریدن بایدحواست باشه که موتورسالمی باشه واینکه صاحبش چه بلایی سرموتوراورده باشه خدامیدونه بعضی وقتاهم یه موتوردست دوم میخری که ازصفرم بهتره طرف بهترین لنت ورینگ ولاستیک وپره وکلاجوروموتورانداخته فرمونوبلبرینگی کرده و.......پس اگه میخای خیالت راحت باشه صفربگیراگه میخای دست دوم بگیری ازکسی بخرکه بهش اطمینان داری یابایه ادمی که فنی باشه برئبراخریدموتور!امابنظرمن صفربگیر
amirhamze
07-04-1394, 10:34 قبل از ظهر
داداش خیلی ممنونم از پاسخت لطف کردی.فقط یه سوال داشتم تو همین ایرانی ها خوباشون چیه
said khansar
07-04-1394, 02:49 بعد از ظهر
چندان فرقی باهم ندارن کویر رهرو زیگما ساوین نامی و.....
kamran123654789
10-04-1394, 09:45 قبل از ظهر
PARAT][/APARAT]
وبمستر
10-04-1394, 01:41 بعد از ظهر
سلام دوستان بنظرتون کویر 125 بهتره یا رهرو 125 ؟ و اینکه آیا 5 دنده هست این دو موتور ؟ ممنون
وبمستر
10-04-1394, 09:22 بعد از ظهر
سلام دوستان بنظرتون کویر 125 بهتره یا رهرو 125 ؟ و اینکه آیا 5 دنده هست این دو موتور ؟ ممنون
کسی نیست ما رو راهنمایی کنه ؟
وبمستر
12-04-1394, 04:43 بعد از ظهر
دوستان ممنون میشم راهنمایی کنین. این دو موتور کویر و رهرو 125 5 دندست یا 4 دنده؟ کدوم بهتره به نظرتون؟
big_00a
12-04-1394, 06:36 بعد از ظهر
کویر 125 . 5 دنده سه مدل داره ... استارتی . بی استارتی و سی جی ... هیچکدوم ترمز جلو دیسک نیسن ...
رهرو 125 . 5 دنده استارتی نیس
بین این دوتا 100% کویر بردار .. شتابش فوق العادس ....
وبمستر
12-04-1394, 08:00 بعد از ظهر
کویر 125 . 5 دنده سه مدل داره ... استارتی . بی استارتی و سی جی ... هیچکدوم ترمز جلو دیسک نیسن ...
رهرو 125 . 5 دنده استارتی نیس
بین این دوتا 100% کویر بردار .. شتابش فوق العادس ....
داداش این سه مدل کویر که گفتی (استارتی . بی استارتی و سی جی) تفاوتی باهم ندارن؟ کدوم مدل بهتره؟
ممنون
big_00a
12-04-1394, 09:51 بعد از ظهر
سی جی طرح موتور قدیمی هاس چراع گرد یا همون طرح نوستالژیک خودمون حساب میاد اگه حال میکنی طرح قدیمی سوار شی
سی دی ای هم طرح جدیداس دیگ چراغ مستطیلی
طرح سی جی
[Only registered and activated users can see links]
طرح سی دی ای
از لحاظ سرعت فرقی ندارن ... سلیقه ایی هست دیگ ...
وبمستر
12-04-1394, 10:12 بعد از ظهر
سی جی طرح موتور قدیمی هاس چراع گرد یا همون طرح نوستالژیک خودمون حساب میاد اگه حال میکنی طرح قدیمی سوار شی
سی دی ای هم طرح جدیداس دیگ چراغ مستطیلی
طرح سی جی
طرح سی دی ای
از لحاظ سرعت فرقی ندارن ... سلیقه ایی هست دیگ ...
ممنون از راهنماییتون
pishro90
20-04-1394, 05:52 قبل از ظهر
سلام.کارباراتور پمپ شتاب دار برا موتور ۱۲۵ هم هس اگه هس کدوم مارک پیشنهاد میکنید؟
hossien722
22-04-1394, 08:41 قبل از ظهر
رهرو200 اگه انجين مشکل پيدا کرد داخل لوازم موتورى ها قطعاتش گير مياد يا حتما بايد رفت نمايندگى رهرو و اينکه تعمير کارا موتور مى تونن تعميرش کنن يا بازبايد برد نمايندگىببخشيد طولانى شد من قبلا موتورنداشتم تازه مى خوام بگيرم مى خوام دردسر نشه برامدر ضمن نظرتون درباره زيگما مcg170cc چيه قيمت نوش رو همه اگه مى دونيد بگيد و باز سوالاى بالارو هم براى اين موتور جواب بديد من بچه شيراز هستم دمتون گرم
yasharazary
22-04-1394, 06:19 بعد از ظهر
با سلام
اگه قصد خرید طرح هندا دارین من دوتا از بهترینای شرکت جهان همتا سیکلت رو معرفی کنم
1 HAMTAZ 200 طرح cdi ک خیلییی باحالن - کیفیت انجین خوبه -- باکش خیلی خوبه و وارداتی هس ( تولید داخل نیس) موقع خرید هم خودتون برید نمایندگی شهرتون رو پیدا کنید بگید یکی براتون به شرح زیر سفارش بده ( طرح هونداها سفارشی زده میشن ) :
الف) 200 سی سی باشه
ب ) طوقه هاش پره ای باشه
پ ) ترمز جلو دیسکی باشه
ج ) راجب کاربراتور پمپ شتابدار دقیق نمیدونم کارکرد این بهتره یا کاربراتور ساده ولی به نظر من پمپ شتابدار بهتر باید باشه
چ ) باطری اتمی باشه
ح ) ترکبند اگه لازمتون هس - ترکبند ازنوع کلفت باشه
خ ) دزدگیر و رنگ موتور هم به انتخاب خودون هس
این یکیش یکی هم که 125 هس شب توضیح میدم
مخلص همه بچه های انجمن -- خصوصا قدیمیاش
رامین1991
22-04-1394, 10:31 بعد از ظهر
سلام.کارباراتور پمپ شتاب دار برا موتور ۱۲۵ هم هس اگه هس کدوم مارک پیشنهاد میکنید؟
سلام،بهلهههه،هس، راپیدو ،البته سیم گاز هم بایستی عوض کنی
mv agosta
22-04-1394, 11:33 بعد از ظهر
رهرو200 اگه انجين مشکل پيدا کرد داخل لوازم موتورى ها قطعاتش گير مياد يا حتما بايد رفت نمايندگى رهرو و اينکه تعمير کارا موتور مى تونن تعميرش کنن يا بازبايد برد نمايندگىببخشيد طولانى شد من قبلا موتورنداشتم تازه مى خوام بگيرم مى خوام دردسر نشه برامدر ضمن نظرتون درباره زيگما مcg170cc چيه قيمت نوش رو همه اگه مى دونيد بگيد و باز سوالاى بالارو هم براى اين موتور جواب بديد من بچه شيراز هستم دمتون گرم
سلام
قطعات رهرو چه موتور و چه بدنه فراوونه خیالت تخت ولی زیگما فکر نکنم
اگه میخوای به دردسر برا قطعه یدکی نیوفتی رهرو 200 بگیر
gholam.gh
25-04-1394, 12:03 بعد از ظهر
سلام.لطفا کمک موتور من هروقت روشنش میکنم بایدگازدادتاخاموش نشه البته قبلا اینطورنبود؟؟؟بنظرتون مشکل کجاست؟؟سریع لطفا مرسی
فرستاده شده از HUAWEI Y330-U11ِ من با Tapatalk
حسن موتوری
01-05-1394, 04:41 قبل از ظهر
سلام
آقا قیمت اگزوز اسکایکو 2011 کسی داره لطفا بگه.دمتون گرم
شیب منفی
01-05-1394, 01:32 بعد از ظهر
سلام دوستان چند تا سوال داشتم نمیدونستم کجا بپرسم اگه اینجا جاش نیست مدیرای محترم هر جا صلاح دونستن منتقل کنن
اول اینکه فیلترای موتور(هوا بنزین روغن ) رو چند وقته باید عوض کرد ؟
ملاک شما برا دنده عوض کردن چیه ؟من تو این گیر کردم مثلا وایمیستین دور موتور به حد خاصی برسه یا اینکه حسی از رو صدا تشخیص میدیدن که الان وقت تعویض دنده است؟
لامپ عقب من یکسره روشنه و با ترمز کاری نداره چشه باید چیکارش کنم درست بشه؟
یکی معرفت خرج بده اینارو موشکافی کنه ماهم ملطفت بشیم
kaveh_am
01-05-1394, 01:58 بعد از ظهر
سلام دوستان چند تا سوال داشتم نمیدونستم کجا بپرسم اگه اینجا جاش نیست مدیرای محترم هر جا صلاح دونستن منتقل کنن
اول اینکه فیلترای موتور(هوا بنزین روغن ) رو چند وقته باید عوض کرد ؟
ملاک شما برا دنده عوض کردن چیه ؟من تو این گیر کردم مثلا وایمیستین دور موتور به حد خاصی برسه یا اینکه حسی از رو صدا تشخیص میدیدن که الان وقت تعویض دنده است؟
لامپ عقب من یکسره روشنه و با ترمز کاری نداره چشه باید چیکارش کنم درست بشه؟
یکی معرفت خرج بده اینارو موشکافی کنه ماهم ملطفت بشیم
این رو یه نگاه بنداز خوفههههه..تعویض روغن سر 1000 تا هست اشتباه نوشته 5000...
من که موتورم نشان گر دور موتور نداره از رو سداش(تغییر میکنه) و کم شدن قدرت موتور(گاز که میدی شتاب نمیگیره) میفهمم....
اونای که نشانگر دور موتور دارند 3_4 هزار دور در دقیقه عوض میکنن....
هرچی سرعت بیشتر میشه دنده قبلیش بادی کاملتر پر بشه...یعنی 1 رو سری پر میکنی 2 و بعد سری پر میشه 3 بعد پر میشه میری 4 ولی 4 رو اگر کامل تا آخر آخر پر نکنی وقتی میری 5 موتور کم میاره...نتیجه گیری تو دنده های بالا با دور موتور بالاتر دنده عوض میکنن...
چراغ رو بلد نیستم ولی رو پدال رو خوب یه نگاه بنداز ببین سنیسورش کجاست....احتمالا گیر کرده...
حسن موتوری
01-05-1394, 03:46 بعد از ظهر
سلام
آقا قیمت اگزوز اسکایکو 2011 کسی داره لطفا بگه.دمتون گرم
erfi.747
04-05-1394, 09:26 بعد از ظهر
دوستان اگه بدون کلاچ و با گاز دنده معکوس بدیم برای موتور مشکلی پیش میاد ؟؟؟ چون من وقتی بدون کلاچ و فقط با گاز معکوس میدم موتور اصلا تکونی موقع تعویض دنده نمیخوره حتی به نظرم از مواقعی که کلاچ میگیرم دنده بهتر جا میره ..:297:
yaser_tak
06-05-1394, 05:03 بعد از ظهر
سلام
تازه گی مشکل برای موتورم پیش اومد سی جی 125 وقتی روشنه راه میره گاز میدم بعد ول می کنم خاموش میکنه حتی وقتی که موتور گرمه بنظرتون مشکل از کوجاست
وقتی که می خوام موتور روشن کنم باید گاز بدم منظورم هر وقت هندل میزنیم باید همراش گاز بدم روش بشه به موتوز ساز مگیم مشکلم اینه میگه بعضی موتور اینجوری هستن ؟
سئوال دیگم مربوط به باتری هس چراغ هاشو رو روشن میکنم نور ضیعف میشه اما هنگامی که گاز دادن قوی میشه اشکالی از باتر هس یا موتور کلان اینجورین ؟
تشکر وسپاس
Komando
06-05-1394, 08:53 بعد از ظهر
سلام
تازه گی مشکل برای موتورم پیش اومد سی جی 125 وقتی روشنه راه میره گاز میدم بعد ول می کنم خاموش میکنه حتی وقتی که موتور گرمه بنظرتون مشکل از کوجاست
وقتی که می خوام موتور روشن کنم باید گاز بدم منظورم هر وقت هندل میزنیم باید همراش گاز بدم روش بشه به موتوز ساز مگیم مشکلم اینه میگه بعضی موتور اینجوری هستن ؟
سئوال دیگم مربوط به باتری هس چراغ هاشو رو روشن میکنم نور ضیعف میشه اما هنگامی که گاز دادن قوی میشه اشکالی از باتر هس یا موتور کلان اینجورین ؟
تشکر وسپاسسلام.برا خاموش شدن ممکنه نسبت سوخت به هوا کمتر باشه.میتونی پیچ هوای کاربرات رو مقداری ببندی یا سوزن تنظیم سوخت رو هم یه درجه پایین تر بندازی.از سفت بودن فیلر سوپاپ ها هم میتونه باشه(((در این صورت موتور بد روشن میشه مصرف سوخت بالا میره موتور خوب گاز نمیخوره)) .فیلتر هوا رو هم تمیز کن.شمع رو هم چک کن.در مورد چراغ ها اگه منظورت چراغ جلو هست ممکنه برقش از بوبین اومده باشه که در این صورت وقتی موتور خاموشه چراغ جلو با باتری روشن نمیشه
yaser_tak
06-05-1394, 09:00 بعد از ظهر
سلام.برا خاموش شدن ممکنه نسبت سوخت به هوا کمتر باشه.میتونی پیچ هوای کاربرات رو مقداری ببندی یا سوزن تنظیم سوخت رو هم یه درجه پایین تر بندازی.از سفت بودن فیلر سوپاپ ها هم میتونه باشه(((در این صورت موتور بد روشن میشه مصرف سوخت بالا میره موتور خوب گاز نمیخوره)) .فیلتر هوا رو هم تمیز کن.شمع رو هم چک کن.در مورد چراغ ها اگه منظورت چراغ جلو هست ممکنه برقش از بوبین اومده باشه که در این صورت وقتی موتور خاموشه چراغ جلو با باتری روشن نمیشه
سلام دادش ممنون از پاسختون
به موتورسازنشون دادم گفت از فیلرش هس باید تنظیمش کنم فیلتر هواش هم کثیف شده باید یدونه نوشو بخرم در مورد کاربراتو فکر می کنم خلیی وقته باز نشده که باید تمیزش بشه شمعش نگاه کردم هیچ مشکلی نداره
06-05-1394, 09:09 بعد از ظهر
دوستان اگه بدون کلاچ و با گاز دنده معکوس بدیم برای موتور مشکلی پیش میاد ؟؟؟ چون من وقتی بدون کلاچ و فقط با گاز معکوس میدم موتور اصلا تکونی موقع تعویض دنده نمیخوره حتی به نظرم از مواقعی که کلاچ میگیرم دنده بهتر جا میره ..:297:
دوستان اگه پاسخ ماروهم بدید ممنون میشم ..
Komando
06-05-1394, 09:19 بعد از ظهر
دوستان اگه پاسخ ماروهم بدید ممنون میشم ..به گیربکس صدمه میزنه ممکنه باعث شکسته شدن دنده ها هم بشه .حتما با کلاچ دنده عوض کن.
علیجان
07-05-1394, 12:07 بعد از ظهر
سلام و ممنون از سایت خوبتون پسرم موتور هوندا داره صفحه کلاجش را عوض کرده اما الان کلاج عمل نمی کنه ممکنه راهنمایی کنید عیب از کجاست ؟سربلند باشید:icon_pf _99_:
SABER 81
18-05-1394, 11:50 بعد از ظهر
با سلام به اساتید عزیز.....موتورم یک دفعه خاموش شد بعد از 3 ساعت دوباره رفتم سراغش روشن شد تا سر کوچه رفتم خاموش شد با هزار بد بختی روشنش کردم یه صدایی از سمت هواکش و کاربراتور میومد انگار یه پلاستیکی پیچی چیزی افتاده تو کاربراتور (چق چق میکنه)موتور فقط روساسات روشن میمونه وخیلی بد کار میکنه و بعد 10 ثانیه خاموش میشه مشکل چیه؟
SABER 81
19-05-1394, 09:55 قبل از ظهر
با سلام به اساتید عزیز.....موتورم یک دفعه خاموش شد بعد از 3 ساعت دوباره رفتم سراغش روشن شد تا سر کوچه رفتم خاموش شد با هزار بد بختی روشنش کردم یه صدایی از سمت هواکش و کاربراتور میومد انگار یه پلاستیکی پیچی چیزی افتاده تو کاربراتور (چق چق میکنه)موتور فقط روساسات روشن میمونه وخیلی بد کار میکنه و بعد 10 ثانیه خاموش میشه مشکل چیه؟
دوستان کسی نیست جواب مارو بده؟
02109002
29-05-1394, 11:09 قبل از ظهر
درود ...
سلام و ممنون از سایت خوبتون پسرم موتور هوندا داره صفحه کلاجش را عوض کرده اما الان کلاج عمل نمی کنه ممکنه راهنمایی کنید عیب از کجاست ؟سربلند باشید:icon_pf _99_:
یه پیم داره به طول حدودا" چهار سانت که روی خورشیدی کلاج نصب میشه ، اونو جا نزدین
دوستان کسی نیست جواب مارو بده؟
کاربراتور و سیستم هواکش رو چک کنید در صورت وجود مشکل روش نشدن موتورسیکلت پس از اطمینان از سیستم سوخت رسانی وجود مشکل در ناحیه برقرسانی ( بوبین ، کویل ، شمع ) را بررسی نمائید
موفق و پایدار باشید
SABER 81
02-06-1394, 11:07 قبل از ظهر
سلام دوستان ...من انجین موتورمو (سی دی ای 125)کامل باز کردم چون صدای زیادی داشت بازش کردیم یه پیچ شماره 6.. یه 3سانتی متری بود توی موتور بود و کاملا له شده بود ...پیچو در اوردیم موتور اصلا صدا نداره ...صفحه کلاچ هم عوض کردم مارک انرژی انداختم البته صفحه زیاد مونده بود یه 4 سالی فک کنم توی پلاستیک بود ...موتورو کامل بستیم ولی در کلاچ همراهم نبود خودم تو خونه بستم....اول بلبرینگ کلاچو انداختم بعد چیزای که میفته تو بلبرینگ و در کلاچو بستم موتورو روشن کردم اول که کلاچ گرفتم موتور پرید و خاموش شد بعد سیم کلاچو سفت کردم درحدی که یکم خلاصی داشت بعدش راه افتادم انگار نه انگار صفحه کلاچ عوض کردم خیلی بی جون میرفت و همش گاز الکی میخورد انگار همش نیم کلاچ میدی...حالا بعد دو سه روز موتور اصلا راه نمیره توی سربالایی ها دیگه راه نمیره وفقط تا دور 5 هزار موتور راه میره و بعدش دیگه بکسوات میکنه .....وقتی توی دنده یک کلاچو یکدفعه ول میکنم موتور خیلی ارام شروع میکنه به راه افتادن ..وقتی صفحه رو عوض کردیم مکانیکه گفت دیسک و چهار شاخه سالمن.....به نظر شما مشکی وجود داره که صفحه کلاچ اینقدر داغون شده یا مشکل از جنس صفحه هاست؟ببخشید زیاد شد خودمم گیج شدم
912
02-06-1394, 11:40 قبل از ظهر
الان بهترین 125 چی هستش؟
کویر رهرو یا...؟؟؟؟؟؟؟
SABER 81
02-06-1394, 11:43 قبل از ظهر
به نظر بنده انرژی الان کیفیت خوبی داره
912
02-06-1394, 11:58 قبل از ظهر
میشه قیمتشو بگید و یه نمایندگی معتبر هم برای خریدش؟
رو باکش انرژی نوشته یا چیز دیگه؟
Komando
02-06-1394, 12:09 بعد از ظهر
سلام دوستان ...من انجین موتورمو (سی دی ای 125)کامل باز کردم چون صدای زیادی داشت بازش کردیم یه پیچ شماره 6.. یه 3سانتی متری بود توی موتور بود و کاملا له شده بود ...پیچو در اوردیم موتور اصلا صدا نداره ...صفحه کلاچ هم عوض کردم مارک انرژی انداختم البته صفحه زیاد مونده بود یه 4 سالی فک کنم توی پلاستیک بود ...موتورو کامل بستیم ولی در کلاچ همراهم نبود خودم تو خونه بستم....اول بلبرینگ کلاچو انداختم بعد چیزای که میفته تو بلبرینگ و در کلاچو بستم موتورو روشن کردم اول که کلاچ گرفتم موتور پرید و خاموش شد بعد سیم کلاچو سفت کردم درحدی که یکم خلاصی داشت بعدش راه افتادم انگار نه انگار صفحه کلاچ عوض کردم خیلی بی جون میرفت و همش گاز الکی میخورد انگار همش نیم کلاچ میدی...حالا بعد دو سه روز موتور اصلا راه نمیره توی سربالایی ها دیگه راه نمیره وفقط تا دور 5 هزار موتور راه میره و بعدش دیگه بکسوات میکنه .....وقتی توی دنده یک کلاچو یکدفعه ول میکنم موتور خیلی ارام شروع میکنه به راه افتادن ..وقتی صفحه رو عوض کردیم مکانیکه گفت دیسک و چهار شاخه سالمن.....به نظر شما مشکی وجود داره که صفحه کلاچ اینقدر داغون شده یا مشکل از جنس صفحه هاست؟ببخشید زیاد شد خودمم گیج شدمسلام.به احتمال زیاد صفحات رو اشتباه انداخته یا پیج و فنرهای کلاچ رو خوب نبسته.اول سیم کلاچ رو خوب تنظیم کن اگه درست نشد باید دوباره کلاچ رو باز کنی ببینی مشکل از کجا هست
kaveh_am
02-06-1394, 07:58 بعد از ظهر
سلام دوستان ...من انجین موتورمو (سی دی ای 125)کامل باز کردم چون صدای زیادی داشت بازش کردیم یه پیچ شماره 6.. یه 3سانتی متری بود توی موتور بود و کاملا له شده بود ...پیچو در اوردیم موتور اصلا صدا نداره ...صفحه کلاچ هم عوض کردم مارک انرژی انداختم البته صفحه زیاد مونده بود یه 4 سالی فک کنم توی پلاستیک بود ...موتورو کامل بستیم ولی در کلاچ همراهم نبود خودم تو خونه بستم....اول بلبرینگ کلاچو انداختم بعد چیزای که میفته تو بلبرینگ و در کلاچو بستم موتورو روشن کردم اول که کلاچ گرفتم موتور پرید و خاموش شد بعد سیم کلاچو سفت کردم درحدی که یکم خلاصی داشت بعدش راه افتادم انگار نه انگار صفحه کلاچ عوض کردم خیلی بی جون میرفت و همش گاز الکی میخورد انگار همش نیم کلاچ میدی...حالا بعد دو سه روز موتور اصلا راه نمیره توی سربالایی ها دیگه راه نمیره وفقط تا دور 5 هزار موتور راه میره و بعدش دیگه بکسوات میکنه .....وقتی توی دنده یک کلاچو یکدفعه ول میکنم موتور خیلی ارام شروع میکنه به راه افتادن ..وقتی صفحه رو عوض کردیم مکانیکه گفت دیسک و چهار شاخه سالمن.....به نظر شما مشکی وجود داره که صفحه کلاچ اینقدر داغون شده یا مشکل از جنس صفحه هاست؟ببخشید زیاد شد خودمم گیج شدم
کلاج رو گرفتی موتور پرید؟یا دنده 1 که زدی پرید؟
خوب سیم کلاج رو یکم شل کن....
تعداد صفه های کلاجت همون اندازه تعداد فابریکی خودوش بود؟
SABER 81
02-06-1394, 09:38 بعد از ظهر
اره فابریکی هست ....دوستان امروز خودم صفحه کلاچ رو عوض کردم عالی شده ..ولی به علت ناشی بودن یکی از دندونه های اویل پمپ شکست [Only registered and activated users can see links] ...مشکلی نداره ؟من که همینطوری بستم .
هرماس125
12-06-1394, 08:32 بعد از ظهر
سلام کسی شیرکوه 200سوار شده ؟نظرتون بابتش چیه؟از نظر قدرت سرعت شتاب نرمی و ظاهر.و این که قیمتش چنده؟
من خودم دیدم دونمونه هستن از لحاظ موتوری یکشون طرف دستگاه برقش(پوسته ی روشو میگم)براق و دارای برامدگی هستند.
نمونه ی دیگه طرف دستگاه برقش صافه که بعضی ها بهشون میگین موتور تایوانی هستند.
اساتید کسی میتونه بگه فرقشون چیه
SABER 81
15-06-1394, 11:39 قبل از ظهر
دوستان به نظرتون این کاربراتور اصلیه؟[Only registered and activated users can see links] ([Only registered and activated users can see links])اون قسمتی که معلوم نیست نوشته kh p17
SABER 81
15-06-1394, 12:32 بعد از ظهر
دوستان به نظرتون این کاربراتور اصلیه؟[Only registered and activated users can see links] ([Only registered and activated users can see links])اون قسمتی که معلوم نیست نوشته kh p17
Up
SABER 81
15-06-1394, 03:22 بعد از ظهر
دوستان به نظرتون این کاربراتور اصلیه؟[Only registered and activated users can see links] ([Only registered and activated users can see links])اون قسمتی که معلوم نیست نوشته kh p17دوستان کسی نیست جواب مارو بده؟
Komando
15-06-1394, 07:24 بعد از ظهر
سلام.ساخت چین هست ولی کیفیتش نمیدونم خوبه یا نه
SABER 81
15-06-1394, 08:35 بعد از ظهر
کارش واقعا عالیه من اینو از عموم گرفتم صدای موتورم خیلی کم شده و خیلی خیلی خوب کار میکنه
هرماس125
21-06-1394, 03:20 بعد از ظهر
جوابه مارو نداد چرا؟:icon_pf _99_:
Komando
21-06-1394, 04:13 بعد از ظهر
سلام کسی شیرکوه 200سوار شده ؟نظرتون بابتش چیه؟از نظر قدرت سرعت شتاب نرمی و ظاهر.و این که قیمتش چنده؟
من خودم دیدم دونمونه هستن از لحاظ موتوری یکشون طرف دستگاه برقش(پوسته ی روشو میگم)براق و دارای برامدگی هستند.
نمونه ی دیگه طرف دستگاه برقش صافه که بعضی ها بهشون میگین موتور تایوانی هستند.
اساتید کسی میتونه بگه فرقشون چیهسلام.دوست عزیز اونی که قسمت در برقش برامده هست بوبین برقش روغنی هست و اونی که صافه بوبینش معمولیه مثل همون هوندا 125 معمولی البته من حدس میزنم چون این موتور رو از نزدیک ندیدم.ولی موتورهایی که بوبینشون روغی هست این قطعشون دیر خراب میشه هیچوقت هم اب به داخل نفوذ نمیکنه که خرابش کنه.اکثر موتورهای جدید بوبینشون داخل روغن هست .
irmacfa
21-06-1394, 07:45 بعد از ظهر
آقا این 200 تای کویر به نظرتون آپاچی 180 رو میزاره جااااا
رهرو
22-06-1394, 11:54 بعد از ظهر
با سلام به همه ی دوستان.
یه کویر glx صفر گرفتم و یه روز سوارش شدم بعد از یه هفته که خواستم روشنش کنم روشن نمیشد تا اینکه شانسی سر یکی از هندلها بالاخره روشن شد.
دوباره فردای همان روز همین بلا سرم اومد تا الآن، و هرچه قدر استارت می زنم و هندل، روشن نمیشه. بنزینو چک کردم سوخت می رسه. به نظر شما باتریش مشکل داره؟ چون استارت می خوره و چراغها هم که نور قوی دارن.
حالا باید چیکار کنم لطفا کمکم کنید.
LMH
24-06-1394, 07:20 قبل از ظهر
باسلام.دوستان کسی میتونه بگه الان توسال 94 موتور cgباکیفیت عالی هم یدا میشه بخوام خشک بخرم.اصلا cg بگیرم cdi.برای من فقط این مهم نیست.بدنبال یه موتور آث تو این رده موتور در حد هوندا cg هستم.البته اگه به نظرتو جایی هوندا cg خشک پیدا میشه که بگید ممنون میشم.میدونم این یه ابی بودو یه خوابی و دیگه ازین خبرا نیست...
SABER 81
24-06-1394, 09:29 قبل از ظهر
باسلام.دوستان کسی میتونه بگه الان توسال 94 موتور cgباکیفیت عالی هم یدا میشه بخوام خشک بخرم.اصلا cg بگیرم cdi.برای من فقط این مهم نیست.بدنبال یه موتور آث تو این رده موتور در حد هوندا cg هستم.البته اگه به نظرتو جایی هوندا cg خشک پیدا میشه که بگید ممنون میشم.میدونم این یه ابی بودو یه خوابی و دیگه ازین خبرا نیست...
سلام موتور خشک انرژی خوبه کیفیتش قابل قبوله صدای اضافیش کمتره ....حالا. اساتید بهتر میدونن من فقط نظرمو گفتم ....cg خشک هم اگه بگردی هست ولی با قیمت نجومی
LMH
26-06-1394, 09:03 بعد از ظهر
ممنون از نظرت.لطف میکنی بگی که دنبال cg خشک توی دست بگردم یا توی فروشگاها.چون نظرم بیشتر سمت هونداcg
mehdig
26-06-1394, 10:26 بعد از ظهر
بنده زیگما رو پیشنهاد میکنم
یه مدت زیر پام بوده کیفیت قطعاتش از کویر (موتور فعلیم) بهتره
Komando
27-06-1394, 09:36 بعد از ظهر
سلام.چند روز پیش یه هوندا دیدم هما جاش زده بود توریست 125 لیفان ولی روی سیلندرش هیچی ننوشته بود ولی سیلندرش اندازه سیلندر 250 بود(که بدون شک 200 یا 250 هست) تنها فرقش با هوندا 125 در کلاچش و سیلندرش بود البته بوبینش هم روغنی بود.کسی با این موتور سروکار نداشته؟؟؟؟
داریوش 1355
29-06-1394, 02:36 قبل از ظهر
با سلام من یه هوندا 125 دارم و برای زیاد شدن شتاب سوزن ژیگلورش رو سنباته زدم تا نازک بشه و شمع 3 پایه خارجی انداختم تا شتابش بیشتر بشه و اگزوز هم قبلا به جدول وسط جاده خرده بود فیلترش ریخته بود . اگزوز رو باز کردم یکسرش کردم. حالا شتابش زیاد شده ولی چند تا مشگل کوچیک داره اول اینکه مصرف سوخت کمی زیاد شده و صدای اگزوز هم زیاد شده و قرقر میکنه و مثل موتور دو سیلندر صدا میده و دیگه با گاز دادن هندل بزنی خفه میکنه باید بدونه گاز هندل بزنی و 10 ثانیه گرم کنی ولی وقتی روشن بشه عالی کار میکنه و اصلا خاموش نمیشه و میشه دور موتور رو تا شماره 1 کم کنی ولی وقتی گاز میدی اگزوز زوزه میکشه و کلی کیف میده آدم همش دوست داره بهش گاز بده صداش خیلی عالی شده البته صداش اونقدر زیادنیست که مردم رو اذیت کنه البته میدونم این کار برای موتور ضرر داره ولی نمیدونم تا چه حد . آیا ممکنه موتور کامل از بین بره یا خرج زیاد بندازه
داریوش 1355
30-06-1394, 09:53 بعد از ظهر
با سلام من چرخ عقب هوندا 125 رو باز کردم ولی نتونستم چهار تا پیچ روی خورشیدی رو باز کنم تا بوش های زیر پیچ های خورشیدی چرخ عقب رو تعویض کنم آخه چرخ عقب تاب داره و روی جک وسط با دست به چپ و راست یک سانتیمتر تکون میخوره . درضمن چراغ دنده صفحه کیلومتر روشن نمیشه کنترل کردم از لامپ و سیم صفحه کیلومتر نبود و مشگل از قسمت دوم سیم که به انجین متصل میشه بود میشه راهنمایی کنید چون بلد نیستم سیم قسمت انجین رو درست کنم
داریوش 1355
31-06-1394, 01:25 بعد از ظهر
آقا یکی جواب بده من چطوری این چهار تا پیچ رو باز کنم تا بوش های زیر خورشیدی چرخ عقب رو عوض کنم آخه پیچ ها وقتی شل میشه دیگه هرز میچرخه و باز نمیشه :297::297::297:
VAHID
31-06-1394, 01:33 بعد از ظهر
آقا یکی جواب بده من چطوری این چهار تا پیچ رو باز کنم تا بوش های زیر خورشیدی چرخ عقب رو عوض کنم آخه پیچ ها وقتی شل میشه دیگه هرز میچرخه و باز نمیشه :297::297::297:
صبور باشید کسی اگر بتونه شما رو راهنمایی میکنه و نیازی به ارسال اینجور پست ها در تاپیک نیست
javad eskandari
31-06-1394, 02:21 بعد از ظهر
- - - Updated - - -
سلام
اول داخل چهار تا بوش بنزین بریز و بزار بسوزه و خودش خاموش شه بعد دوتا میله یا پیچ گوشتی کج بردار محکم بزن بره توش.انقدر باهاش ور برو و بچرخون خودش در میاد ضمنا کل بوش در نمیاد بخش جیر مانندش در میاد
بعد یه پیچ کوشتی تخت بردار بزار لبه ی بوش چندتا ضربه بزن قسمت فلزیش هم در میاد
راستی اگه 10 15 روز همون جوری موتور رو برونی نیازی به مراحل بالا نیست خودش راحت در میاد
Komando
31-06-1394, 07:18 بعد از ظهر
آقا یکی جواب بده من چطوری این چهار تا پیچ رو باز کنم تا بوش های زیر خورشیدی چرخ عقب رو عوض کنم آخه پیچ ها وقتی شل میشه دیگه هرز میچرخه و باز نمیشه :297::297::297:سلام.دوست عزیز اول خورشیدی رو کامل با پیچها از توپه چرخ در بیار بعد باز کردن پیچ ها راحته.برای دراوردن خورشیدی یه خار روی خورشیدی هست اون رو در بیار بعد بکشش بیرون کلا با پیچ ها در میاد.جایی که دایره قرمز کشیدم خار اونجا روی خورشیدی هست.باید خار رو در بیاری بعد دیگه خورشیدی رو کامل در میاری همراه با پیچها!!!!!!!!![Only registered and activated users can see links] ([Only registered and activated users can see links])
داریوش 1355
09-07-1394, 02:36 بعد از ظهر
با سلام من میخاسنم انحین کامل هوندا 125 رو باز کنم و با یه انحین کامل موتور اوراقی که کامل هست و همه چیز روشه مثل گیربگس و صفحه کلاج و بوبین تعویض کنم . میشه بگید کدوم پیچ ها رو اگه بار کنم بهتره و راحت تر در میاد البته قبلا تجربه میکانیکی دارم ولی انحین و گیربکس رو با هم تا حالا بار نکردم . تشکر
SABER 81
09-07-1394, 02:46 بعد از ظهر
باید همه پیچ هارو باز کنی از سر سیلندر شروع میکنی بعد قسمت برق بعد قسمت کلاچ. ووقتی این مراحلو انجام دادی پیچ های قسمت گیربکس رو باز میکنی و دوتا پوسته رو جدا میکنی .... دیگه موتور کامل باز شده و پیچی در کار نیست اگه زیاد تجربه نداری دست نزن چون چیدن دوباره گیربکس سخته واشر زیاد داره اگه اشتباه کنی موتور به فنا میره
- - - Updated - - -
دوتا عکس تو صفحه اخر تاپیک آموزش تعمیر انجین گذاشتم یه نگا بنداز شاید بدردت بخوره
داریوش 1355
09-07-1394, 02:53 بعد از ظهر
با تسکر از SABER 81 ([Only registered and activated users can see links]) . یعنی راهی نداره بدونه داغون کردن گیربگس و در آوردن بوبین و صفحه کلاج در بیاد
patroll.md
09-07-1394, 02:55 بعد از ظهر
دوستان عزیز یه توصیه و مشورت میخواستم، برای خرید موتور با قیمت ۲/۵، یه طرح ۱۵۰ شیر کوه هست مدل ۹۳ استارتی میگه ۲م،ولی خودم طرح ویو شیراز دیدم ۳/۱۰۰استارتی بدون کلاچ
کدوم بگیرم بهتره؟
SABER 81
09-07-1394, 03:01 بعد از ظهر
نه راهی نداره اگه میخوای گیربکس رو عوض کنی باید کل انجین رو باز کنی
- - - Updated - - -
موتورت چه مشکلی داره که میخوای قطعاتشو عوض کنی؟
داریوش 1355
09-07-1394, 03:12 بعد از ظهر
دوست عزیز . من یه موتور مدل پایین خریدم که خیلی تمیز است ولی برگه اوراقی داره و پلاک نمیشه نمیشه سوار شد و یه موتور دیگه هم دارم که مدل 89 انرژی است و کمی موتورش صدا میده و دنده هاش کمی ید جا میره البته تا حالا صفحه کلاجش رو عوض نکردم و حالا میخوام کلا موتور و گیربکس رو تعویض کنم .
SABER 81
09-07-1394, 03:23 بعد از ظهر
اگه از سلامت انجین موتور مدل پایین مطمئنی ....موتور خودتو کامل باز کن و پوسته کارتل سمت چپ (طرفی که بوبین هست),رو در بیار ...بعد موتور اوراقی رو بازکن و پوسته کارتل موتور خودتو بنداز روش ......برای این کار هم باید تک تک قطعات کلاج و برق و سیلندر و سرسیلندر باز بشن بعد قسمت گیربکس ....البته قسمت گیربکس رو میتونی بدون بهم خوردن چرخدنده های گیربکس باز کنی بستگی به مهارت خودت داره اگه طوری کارتلو باز کنی که چرخدنده های گگیربکس از روی شفت در نیان بستنش کار ساده ای هست .......ببخشید خوب ننوشتم خودمم گیج شدم ......اگرم نتونستی جمع کنی قطعات انجین اوراقی با پوسته ککارتل انجین خودتو ببر تا مکانیک جمعش کنه
داریوش 1355
12-07-1394, 12:03 قبل از ظهر
با سلام من پیچ های دور ببین هوندا 125 رو باز کردم ولی نمیدونم چرا در نمیاد .
در عکس هم نشون دادم
rrezaa
12-07-1394, 12:25 قبل از ظهر
[QUOTE=داریوش 1355;308000]
با سلام من پیچ های دور ببین هوندا 125 رو باز کردم ولی نمیدونم چرا در نمیاد .
در عکس هم نشون دادم
[Only registered and activated users can see links][/QUOد
داداش باید فلوکش داشته باشی اگرم نداری با یه پیچ گوشتی تخت گردن کلفت از بالا بنداز بین اون فاصله یه تقه از جلو بهش بزن اگه در نیومد باید بری سمت فلوکش فقط :)
داریوش 1355
12-07-1394, 12:35 قبل از ظهر
دوست من خیلی ممنون از جواب تون . ولی پیچ گوشتی رو بین کدوم فاصله بندازم
rrezaa
12-07-1394, 12:41 قبل از ظهر
داداش بنداز بین فلکه برق با پایه ببین
داریوش 1355
12-07-1394, 12:52 قبل از ظهر
ببخشید میشه دوستان تعمیر کار لطف کنن واضح تر توضیح بدن . منظور از فلکه برق همون میله ای است که به میلنگ وصله و از وسط کاسه برق آمده بیرون . لظف کنید ببینید در عکس درست نشون دادم
[Only registered and activated users can see links] ([Only registered and activated users can see links])
mehdig
12-07-1394, 12:49 بعد از ظهر
ببخشید میشه دوستان تعمیر کار لطف کنن واضح تر توضیح بدن . منظور از فلکه برق همون میله ای است که به میلنگ وصله و از وسط کاسه برق آمده بیرون . لظف کنید ببینید در عکس درست نشون دادم
[Only registered and activated users can see links] ([Only registered and activated users can see links])
خودتو اذیت نکن با پیچ گوشتی هم ننداز اشتباه بزنی میزنی صفحه برق میشکنه
برو مغازه بگو فولی کش برای هوندا 125 میخوام دو نوع هم دارن یکی کوچولو و ضعیفه ولی یکی بزرگه و ضخیمه اونو بگیر
بعدش باید اچار فلکه رو بدی بسازن چون اینطوری بخوای باز کنی خیلی زور میخواد نمیشه
اگر دقت کنی روی فلکه 2 تا سوراخ متقارن داره
باید یه چیزی بسازی که داخل اون دو تا سوراخ بیفته و نگهش داره
بعد ساخت اچار فلکه میریم برا باز کردنش
اچار فلکه رو نداز و جایی گیرش بده که نتونه تکون بخوره
بعد فولی کش رو یه قسمت داخلی داره پیچیه اونو یکمی بازش کن بیاد عقب بعد فولی کش رو بنداز اون وسط برعکس بچخونش(رزوه برعکس) هر جا سفت شد دست نگه دار حالا پیچ وسطی هم سفت کن
هر جا سفت شد حالا با یه اچار پیچ وسط رو بازش کن و تموم فلکه در اومد
SABER 81
12-07-1394, 02:30 بعد از ظهر
گیر کرده سه چهار تا چکش محکم بزن روش درمیاد....البته این یه کار غیر اصولیه...[Only registered and activated users can see links] ([Only registered and activated users can see links])
داریوش 1355
12-07-1394, 02:36 بعد از ظهر
گیر کرده سه چهار تا چکش محکم بزن روش درمیاد....البته این یه کار غیر اصولیه...
دوست عزیز به کجاش چکش بزنم
SABER 81
12-07-1394, 02:43 بعد از ظهر
مگه نمیخوای اون قطعه بزرگ فلزی رو در بیاری؟.....خوب یه پیچ شماره 17 داره که توی مرکز دایره و روی سر میلنگ بسته شده که شما اونو باز کردی ....خوب حالا اگه در نمیاد گیر کرده البته همیشه همینطوره ....باید باچکش محکم بزنی روش تا در بیاد توی عکس بالا مشخص کردم بزنی کجا
داریوش 1355
12-07-1394, 02:56 بعد از ظهر
دوست من کارت درسته ... کاسه در آمد
SABER 81
12-07-1394, 03:01 بعد از ظهر
نه میلنگ تا پوسته های وسط(کارتل رو باز نکنی تکون نمیخوره)....اون کاسه که باز شد با بکس 3 تا پیچ هست که سرشون بکس 8 میخوره...اونارو باز میکنی بعدش میری سراغ سمت صفحه کلاچ اونور هم کامل باز کن بعدش کارتل
داریوش 1355
12-07-1394, 03:16 بعد از ظهر
نه میلنگ تا پوسته های وسط(کارتل رو باز نکنی تکون نمیخوره)....اون کاسه که باز شد با بکس 3 تا پیچ هست که سرشون بکس 8 میخوره...اونارو باز میکنی بعدش میری سراغ سمت صفحه کلاچ اونور هم کامل باز کن بعدش کارتل
دوست من دستت درد نکنه . من تمام کارهای که گفتی انجام دادم ولی میلنگ در نیومد . درعکس نشون دادم حالا چیکار کنم .
SABER 81
12-07-1394, 03:27 بعد از ظهر
باید دنده سوپاپو در بیاری....توی عکس میل بادامک رو مشخص کردم همون دایره قرمزه...میل بادامکو در بیار چیز خاصی نداره فشاری هست با نوک پیچ گوشتی یا حالا هر چیزی یکم بچرخونش ازاد میشه کاسه نمد داره بخاطر همین گیره.....میله رو که در اوردی دنده سوپاپ رو از بالا در بیار....بعد میلنگ رو از اون ور بکش تا در بیاد...دیگه چیزی نیست که جلوشو بگیره....[Only registered and activated users can see links] ([Only registered and activated users can see links])
- - - Updated - - -
داریوش 1355
12-07-1394, 03:45 بعد از ظهر
دستت درد نکنهSABER 81 ([Only registered and activated users can see links]) . مشگل حل شد .. :5::5::happy4:
Quintin
15-07-1394, 02:28 بعد از ظهر
دوست عزیز میشه درباره ی باک شکاری توضیح بیشتری بدی مارک خاصی هستش به سی دی ای میخوره
- - - Updated - - -
[QUOTE=ali_fbf;255396]نه داداش...اگه کلا یه باک شکاری بگیری بهصرفه تره... 65 تومن باک و جعبه بغل برات آب میخوره:32:
- - - Updated - - -
د
tiktak2017
16-07-1394, 09:34 قبل از ظهر
سلام دوستان چندوقت پیش فرمونم سفت بود رفتم ساچمه هاشو عوض کردم بلبرینگی کردم یروز خوب بود ولی الان توسرعت بالا ک ترمز جلو میگیری فرمون لرزش میده و هی ضربه میزنه انگارفاصله دارن و وقتی پیچ اصلی روسفت میکنی لرزشش گرفته میشه ولی فرمون خیلی سفت میشه راهنمایی کنید لطفا یکی ازدوستان میگفت باید واشر گزاشت تا فضای ازاد پربشه درست میگفت؟؟؟اگ درسته کجای فرمون باید گزاشت دقیقا؟؟؟؟
Sent from my LG-P768 using Tapatalk
mohammadkh
16-07-1394, 04:38 بعد از ظهر
سیستم فرمون با بلبربنگ حل نمیشه شما چهار تا کنس داری باید اونا رو تمیز کنی و داخل رو با ساچمه و گریس بچینی قشنگ. چون نوع جم کردن جلو بندی جوری است که با بلبرینگ جواب نمیده
خیلی دور................ خیلی نزدییییییییییک
Quintin
16-07-1394, 08:53 بعد از ظهر
سلام خدمت دوستای گلم واساتید عزیز...کسی گفته بوداستفاده از ترانزیستوربهتریابه قول خودش ژاپنی(هوندا)توسرعت وقدرت موتورخیلی تاثیرداره نظر شماچیه...چه مارکی خوبه
- - - Updated - - -
Quintin
16-07-1394, 09:58 بعد از ظهر
بچه ها سوال قبلیم هم اگه میتونید جواب بدید
- - - Updated - - -
سلام خدمت دوستای گلم واساتید عزیز...کسی گفته بوداستفاده از ترانزیستوربهتریابه قول خودش ژاپنی(هوندا)توسرعت وقدرت موتورخیلی تاثیرداره نظر شماچیه...چه مارکی خوبه
- - - Updated - - -
دوستاناین صفه کلاچ اصل هوندا ژاپنه یابه قول بچه ها پراصل...پلمپ بود بازش کردم شرمنده کیفیت عکسمام پایینه [Only registered and activated users can see links]
erfi.747
17-07-1394, 01:28 قبل از ظهر
- - - Updated - - -
دوستاناین صفه کلاچ اصل هوندا ژاپنه یابه قول بچه ها پراصل...پلمپ بود بازش کردم شرمنده کیفیت عکسمام پایینه [Only registered and activated users can see links]
الآن موجود هستش تو گمرک ؟؟؟ چقدر در میاد ؟؟؟
Alireza.BMW
17-07-1394, 10:10 قبل از ظهر
- - - Updated - - -
.
چند خریدید دوست عزیزتوی کارتن قرمز رنگه درسته؟؟؟
Quintin
17-07-1394, 01:22 بعد از ظهر
.
چند خریدید دوست عزیزتوی کارتن قرمز رنگه درسته؟؟؟
داش علیرضا وعرفان جان جریان ازین قراره که اینوتویک مغازه لوازم یدکی که بعد 10سال دوباره بازکرده پیداکردم...اکثرا هم لوازمش قدیمی هست یاسری اول مثلاراپیدوسری اول یا تکنیک گلدرسری اول...که قاعدتاکیفیت اونابالاتره...حالاخواستم ببینم این واقعا پره اصله؟؟ که ازش خریداری کنم...ازش عکس رفتم تانظرشما استادهای گرامی روبدونم...که اگه اصل بودسرقیمت بینم میشه باش به توافق برسیم
Alireza.BMW
17-07-1394, 03:53 بعد از ظهر
قیمت چند گفته بهتون دوست عزیز این صفحه ها رو؟؟؟
Quintin
17-07-1394, 08:51 بعد از ظهر
قیمت چند گفته بهتون دوست عزیز این صفحه ها رو؟؟؟
داش علی گفت 25000تومن من خریدم یکی...گفت قیمت قدیم دارم بت میدم والاهرکی جامن بودکمتر150هزاربت نمیداد...راستی اون صفحه هاژاپنی که گفتی چندتاداشتی وعکسشون هم گذاشتی ازون مارک هم داشت...اون مارک ژاپنی خودت لنت ترمزوست کامل زنجیرودشلی که قیمت لنت ژاپنی 20هزاروست زنجر40هزارکه من ست خوشیدی وزنجیرروخریدم
- - - Updated - - -
- - - Updated - - -
:6:
ahmad.rajabi
18-07-1394, 03:29 قبل از ظهر
سلام
من یه هندا آزما 150cc دارم
میخوام شتابش زیاد بشه
چیکار کنم؟
داریوش 1355
18-07-1394, 07:05 بعد از ظهر
با سلام من یه سئوال داشتم اینکه میخواستم بدونم چه وقتی سوپاپ ها هر دو بسته هستن وقتی میل بادامک پایین هست یا بالا یا به چپ یا یه راست . آخه موتور رو میخواستم ببندم ولی تایمش یادم نیست وقتی پیستون بالاست میلبادامک باید کدوم سمت باشه . با تشکر
Komando
18-07-1394, 07:34 بعد از ظهر
سلام.هوندا که میل بادامک نداره.اگه میلنگ و دنده تایم رو درنیاوردی نیازی به تایم نیست.
VAHID
18-07-1394, 07:40 بعد از ظهر
سلام.هوندا که میل بادامک نداره.اگه میلنگ و دنده تایم رو درنیاوردی نیازی به تایم نیست.
انجین که بدون میل بادامک نمیشه
در جواب داریوش.وقتی بتونی سوپاپ رو با دست یه مقدار تکون بدی و یه خورده تکون بخوره.هر دو سوپاپ دود و هوا
Komando
18-07-1394, 07:46 بعد از ظهر
انجین که بدون میل بادامک نمیشه
چرا دوست عزیز هوندا 125 میل تایپی داره به جایه میل سوپاپ....زنجیر تایمی ها میل سوپاپ دارن مثل تریل روان...........سیستم تایم هوندا به این صورته.میلنگ دنده تایم که روی اون یه بادامک داره رو میچرخونه و بادامک دوتا انگشتی پایین رو و انگشتی های پایین میل تایپیت هارو که میل تایپیت ها هم انگشتی های بالا رو وانگشتی های بالا هم سوپاپ هارو باز و بسته میکنن.
داریوش 1355
18-07-1394, 11:01 بعد از ظهر
منظورم چرخ دنده تایمه . که بله در آوردم
erfi.747
19-07-1394, 12:48 قبل از ظهر
چرا دوست عزیز هوندا 125 میل تایپی داره به جایه میل سوپاپ....زنجیر تایمی ها میل سوپاپ دارن مثل تریل روان...........سیستم تایم هوندا به این صورته.میلنگ دنده تایم که روی اون یه بادامک داره رو میچرخونه و بادامک دوتا انگشتی پایین رو و انگشتی های پایین میل تایپیت هارو که میل تایپیت ها هم انگشتی های بالا رو وانگشتی های بالا هم سوپاپ هارو باز و بسته میکنن.
درواقع منظورتون اینه که ohv هستش ؟؟؟ ( over head valves )
داریوش 1355
19-07-1394, 02:05 قبل از ظهر
من خلاصه نفهمیدم وقتی پیستون بالاست بادامک دنده تایم سرش پاینه یا بالا .
با تشکر از پرشین موتور و استادان خودم
Komando
19-07-1394, 12:47 بعد از ظهر
من خلاصه نفهمیدم وقتی پیستون بالاست بادامک دنده تایم سرش پاینه یا بالا .
با تشکر از پرشین موتور و استادان خودمسلام.پیستون در بالاترین نقطه و بادامک دنده تایم هم روبه بالا ..در ضمن اگه تایم هم بدگرفته بش صدمه ای به سیستم سوپاپ وارد نمیشه چون سر پیستون جای نشست سوپاپ داره.فقط هنگام جا زدن پیستون باید قسمتی که گودیش بزرگتره و انگلیسی روش نوشته IN ((ورود)) بایدد طرف سوپاپ هوا باشه.چون سوپاپ هوا بزرگتره.....در جواب دوست عزیز747 erfi متاسفانه اسم انگلیسی شون رو نمیدونم.
Quintin
19-07-1394, 01:48 بعد از ظهر
- - - Updated - - -
دوستان درموردسوال من کسی نظری نداره
باورکنیدمن ازهمین گفتگوهابین اساتیدمثلابه نقش مهم شمع پی بردم وبهترین مارکشو گذاشتم رصورتی که قبلابش کمترین اهمیتی بش نمیدادم
Alireza.BMW
19-07-1394, 02:16 بعد از ظهر
باورکنیدمن ازهمین گفتگوهابین اساتیدمثلابه نقش مهم شمع پی بردم وبهترین مارکشو گذاشتم رصورتی که قبلابش کمترین اهمیتی بش نمیدادم
قوطی برق و بوبین سی دی نوش که نیس هرچی هست دست دومه قیمتام خب فضایی بالاست قوطی برق 50تا60 بوبین هم 100تا 120 ولی عمریه دیگه حالا حالاها خراب نمیشه..موتورای من جفتشون همینجورین هم تقویتیم هم استاندارد زیاد تاثیری نداره توی سرعتو شتاب فقط عمرش بالاست من از ساله 90 رو موتورمه و تا حالا نسوختن
Quintin
19-07-1394, 02:41 بعد از ظهر
داش علی راست میگی جایی رفته بودم برا خریدصحبتی شدبنمون طرف ترانزیستور رو دراورد گفت این فابریک هوندا بوده گفتم چقدرمیدی گفت 110هزارناقابل:wow:
- - - Updated - - -
قوطی برق و بوبین سی دی نوش که نیس هرچی هست دست دومه قیمتام خب فضایی بالاست قوطی برق 50تا60 بوبین هم 100تا 120 ولی عمریه دیگه حالا حالاها خراب نمیشه..موتورای من جفتشون همینجورین هم تقویتیم هم استاندارد زیاد تاثیری نداره توی سرعتو شتاب فقط عمرش بالاست من از ساله 90 رو موتورمه و تا حالا نسوختن
داش علی صفحه ژاپنیت رو چقدر گرفتی...واقعا تفاوتی احساس کردی به دیگر برندها مثلا کوکما راپیدو انرژی و...
Komando
19-07-1394, 08:09 بعد از ظهر
باورکنیدمن ازهمین گفتگوهابین اساتیدمثلابه نقش مهم شمع پی بردم وبهترین مارکشو گذاشتم رصورتی که قبلابش کمترین اهمیتی بش نمیدادمسلام.دوست عزیز فکر نکنم ترانزیستور قویتر یا .....فرقی تو قدرت یا شتابش داشته باشه.چون اینا باعث تقویت جرقه شمع میشن که من کویل ماشین اونم ژاپنی اصل گذاشتم روش جرقه هم قویتر شد ولی موتور هیچ فرقی نکرد.
Quintin
19-07-1394, 08:24 بعد از ظهر
سلام.دوست عزیز فکر نکنم ترانزیستور قویتر یا .....فرقی تو قدرت یا شتابش داشته باشه.چون اینا باعث تقویت جرقه شمع میشن که من کویل ماشین اونم ژاپنی اصل گذاشتم روش جرقه هم قویتر شد ولی موتور هیچ فرقی نکرد.
داداش قربون دستت...یک خواهش میشه سوال منو تو قسمت سوال وجواب پاسخ بدی
Komando
19-07-1394, 09:22 بعد از ظهر
داداش قربون دستت...یک خواهش میشه سوال منو تو قسمت سوال وجواب پاسخ بدیدوست عزیز کاربرات تو قدرت و شتاب موتور خیلی تاثیر داره.ولی متاسفانه تا الان کاربرات با پمپ شتاب رو موتور تست نکردم ببینم خوبه یا نه.
Quintin
20-07-1394, 08:53 قبل از ظهر
دوست عزیز کاربرات تو قدرت و شتاب موتور خیلی تاثیر داره.ولی متاسفانه تا الان کاربرات با پمپ شتاب رو موتور تست نکردم ببینم خوبه یا نه.
بله اگه بخوایم درست نگاه کنیم کاربراتور قلب موتورمیشه
داریوش 1355
20-07-1394, 03:59 بعد از ظهر
با سلام به استادان گرامی سایت عالیه پرشین
باطری موتور من شارژر نمیشه و وقنی سیم های سر باطری رو میکشم و لامپ رو به سر سیم های مثبت و منفی وصل میکنم .در حالی که موتور روشنه .لامپ روشن نمیشه . البته شارژر رو عوض کردم بازم درست نشد . حالا می خواستم بدونم برای شارژ باطری کدوم یکی از چهارتا سیم های ( قرمز . سفید . سبز . زرد ) از شارژر به سر مثبت باطری وصل میشه تا یه سیم مستقیم از شارژر بکشم به سر مثبت باطری تا باطری شارژر بشه . چون شارژر 100% سالمه ولی سیم شارژ به باطری فطعه . با تشکر از پرشین موتور
Komando
20-07-1394, 08:24 بعد از ظهر
با سلام به استادان گرامی سایت عالیه پرشین
باطری موتور من شارژر نمیشه و وقنی سیم های سر باطری رو میکشم و لامپ رو به سر سیم های مثبت و منفی وصل میکنم .در حالی که موتور روشنه .لامپ روشن نمیشه . البته شارژر رو عوض کردم بازم درست نشد . حالا می خواستم بدونم برای شارژ باطری کدوم یکی از چهارتا سیم های ( قرمز . سفید . سبز . زرد ) از شارژر به سر مثبت باطری وصل میشه تا یه سیم مستقیم از شارژر بکشم به سر مثبت باطری تا باطری شارژر بشه . چون شارژر 100% سالمه ولی سیم شارژ به باطری فطعه . با تشکر از پرشین موتورقرمز باید به باتری وصل بشه.سیم سبز منفی هست.سیم زرد و سفید به بوبین وصل هستند که دارای ولتاژ متناوب هستن و به وسیله شارژر به ولتاژ مستقیم تبدیل میشه و با سیم قرمز به باتری برای شارژ کردن اون
هرماس125
21-07-1394, 08:41 بعد از ظهر
سلام دوستان یسوالی داشتم فقط اساتیت زودی جواب بدن که گیر کردم تو دوراهی.
ی تعمیر کا می گفت 250ccروغن بریز تو باکه موتورت بعد برو گازش بده تو جاده تا اب بندی بشه
با کمم گفت باید پرکنم.نظرتون چیه؟موتورم شیرکوه200 هسه
داریوش 1355
24-07-1394, 11:12 بعد از ظهر
با سلام من کاربراتور CDI 125 رو سرویس کردم حالا نمیدونم که پیچ هوای زیر کاربراتور هوندا انرژی 125 رو چند دور صفت کنم همش دور موتور کم و زیاد میشه البته شمع و روغن موتور هم قدیمیه و وقت نکردم تعویض کنم حالا همش دور موتور کم و زیاد میشه و وقتی دور موتور رو کم کنی خاموش میکنه البته منظورم پیچ بغل کاربراتور نیست . منظورم پیچ زیر کاربراتور که سمت انجین هست رو میگم البته یه موتور ساز میگفت تو موتورهای جدید نیم دور صفت باید بکنی و در هوتدا های قدیمی 2/5 دور باید صفت بشه البته امتحان کردم جواب نداد
Komando
25-07-1394, 01:17 بعد از ظهر
ببندش بعد 2 یا 3 دور بازش کن .زیاد بازش کنی موتور صبح ها بد روشن میشه
erfandj.com
25-07-1394, 04:06 بعد از ظهر
بچا کاربراتم رو چیکار کنم مثل ساعت کار کنه هرکاریش میکنم درست کار نمیکنه
داریوش 1355
25-07-1394, 07:00 بعد از ظهر
به کاربراتور دست دوم داشتم برای هوندا کویر 90 بود که با برقی عوض کرده بودم و قبلا سریس کرده بودم . بستم رو موتور هندا 125 انرژی که تاره گرفتم . 100 تا هندل خورد روشن نشد هوا هم بارونی بود گفتم شاید بهتر بی خیال بشم میشه بگید چرا روشن نشد . قبلا کاربراتورهای همه موتور ها روخودم سرویس می کردم بعد از 10 تا هندل روشن میشد . آیا چیزی تو کاربراتور فرق داره مثلا کلفتی ژیگلور یا چیز دیگه فرق نداره
داریوش 1355
25-07-1394, 11:19 بعد از ظهر
مشگل کاربراتور من حل شد . ته کاربراتور آب داشت . نمیدونم چطوری آب رفته تو کاربراتور . یعنی از باک رفته ؟
camayo
26-07-1394, 01:56 قبل از ظهر
سلام
بچه ها باطری من 12 ولت 3 آمپره که از اول صفر خریدم اسمش رویاله اسیدیه یک ساله داره کار میکنه از همون اول چراغ جلو رو وصل کردم به باطری که برای فلکه برق فشار نیاد و نورم کم و زیاد نشه لامپ جلو هم از این 1000 تومنی ها ی روستر فک کنم روش بوده از اول اما بقیه چراغ هارو کردم ال ای دی ...
حالا بعد یک سال بدون اینکه موتور روشن کنم چراغ جلو میزنم بعد یکی دو دقیقه کم نور میشه و تا مرز خالی میره . بعضی وقتا هم موتور روشنه شبا چراغ روشن میکنم میرم بیرون بعد یکی دو ساعت کاملا خالی میکنه با بوبین کار میکنه چراغ هام . ببخشید طولانی شد :2:
میخوام بدونم باطری عوض کنم ؟؟؟ چی بگیرم اسیدی یا ژله ای یا همون اتمی ؟؟؟ مال خودش 3 آمپر بوده حالا مثلا 4.5 آمپر یا 7 آمپر بندازم روش مشکلی برا سیم کشی و شارژر و اینا پیش نمیاد ؟؟؟
یا میتونه ایراد از لامپ جلو باشه ؟؟؟؟:297:
چون باطری رو یک شب تا صبح زدم به یک متر ال ای دی هایی که هست تو بازار و با ولت متر گرفتم باطری اولش 14.5 تا 16 ولت رو نشون میداد تا صبح که روشن مونده بود شده بود 11 تا 12 ولت رو نشون میداد[Only registered and activated users can see links]
ببخشید طولانی شد لطفا هر تجربه ای که دارید راهنمایی کنید استفاده کنیم مرسی:riz284:
Komando
26-07-1394, 01:13 بعد از ظهر
اب باتری بعد از مدتی که شارژ نشه(موتور خاموش باشه)خاصیت اسیدیش کم میشه و شارژ خالی میکنه.میتونی اسیدش رو عوض کنی.ولی فکر کنم باتری موتورت دیگه خراب شده باشه
داریوش 1355
27-07-1394, 01:59 قبل از ظهر
سلام
بچه ها باطری من 12 ولت 3 آمپره که از اول صفر خریدم اسمش رویاله اسیدیه یک ساله داره کار میکنه از همون اول چراغ جلو رو وصل کردم به باطری که برای فلکه برق فشار نیاد و نورم کم و زیاد نشه لامپ جلو هم از این 1000 تومنی ها ی روستر فک کنم روش بوده از اول اما بقیه چراغ هارو کردم ال ای دی ...
حالا بعد یک سال بدون اینکه موتور روشن کنم چراغ جلو میزنم بعد یکی دو دقیقه کم نور میشه و تا مرز خالی میره . بعضی وقتا هم موتور روشنه شبا چراغ روشن میکنم میرم بیرون بعد یکی دو ساعت کاملا خالی میکنه با بوبین کار میکنه چراغ هام . ببخشید طولانی شد :2:
میخوام بدونم باطری عوض کنم ؟؟؟ چی بگیرم اسیدی یا ژله ای یا همون اتمی ؟؟؟ مال خودش 3 آمپر بوده حالا مثلا 4.5 آمپر یا 7 آمپر بندازم روش مشکلی برا سیم کشی و شارژر و اینا پیش نمیاد ؟؟؟
یا میتونه ایراد از لامپ جلو باشه ؟؟؟؟:297:
چون باطری رو یک شب تا صبح زدم به یک متر ال ای دی هایی که هست تو بازار و با ولت متر گرفتم باطری اولش 14.5 تا 16 ولت رو نشون میداد تا صبح که روشن مونده بود شده بود 11 تا 12 ولت رو نشون میداد[Only registered and activated users can see links]
ببخشید طولانی شد لطفا هر تجربه ای که دارید راهنمایی کنید استفاده کنیم مرسی:riz284:
برای من که چند بار اینطوری شده بود از شارژر بود و با تعویض شارژر حل شد البته از شارژرهای جدید که آمده و اندازش هم نصف شارژر اصلی است و هم باطری رو خوب پر میکنه هم نور چراغ ها رو زیاد میکنه و خودش هم کار یه باطری رو انجام میده بگیر قیمتش هم فکر کنم 15 یا 20 تومنه
irmacfa
29-07-1394, 01:43 بعد از ظهر
موتور 200Cc های Cg با 200 سی سی های پالس و ساوین از نظر سرعت یکی هست ؟ دیگه این همه پول ندیم یکی از همینا بخریم . بعد صداشون نسبت به 125 چطوره
Sent from my B1-750 using Tapatalk
Alireza.BMW
29-07-1394, 06:57 بعد از ظهر
موتور 200Cc های Cg با 200 سی سی های پالس و ساوین از نظر سرعت یکی هست ؟ دیگه این همه پول ندیم یکی از همینا بخریم . بعد صداشون نسبت به 125 چطوره
Sent from my B1-750 using Tapatalk
شتابشون که خوبه چون سبکه راحت پالس و آپاچی رو میگیره البته نه دیگه پالس ان اس و 220 رو البته یکم خرجش کنی پالس 220م فکر کنم میگیره با استفاده از کاربرات قوی تر و دارنده پمپ شتاب دهنده مدل های 200سی سی صداشون بیشتره و سوراخ اگزوز گشادتره... تو همشون نامی 200 بیشتر راه میره و شتاب داره ولی خب سی جیه ترمز نداره توپیا تحمل ندارن زنجیرم عمری نمیکنه... توی راه رفتنم سی جی 200 تقویتی خودم با جی پی اس 124 تا رفت... ولی میگن مصرف بنزین این مدل های استاندارد بدجور بالاست... والا ماله من که خودم 200ش کردم ساله 90 مصرفش 100ی 3/5هه ولی اینا رو میگن روی 5هه
داریوش 1355
01-08-1394, 03:20 قبل از ظهر
با سلام آیا دیسک صفحه 4 فنر بهتره یا 5 فنر
SABER 81
01-08-1394, 12:38 بعد از ظهر
سلام 5فنر بهتره چون صفحه کلاچ دیر تر از بین میره
912
01-08-1394, 12:42 بعد از ظهر
روغن واسه این cdi 125 چی خوبه؟
- - - Updated - - -
وقتی موتور با ساسات روشن میشه علتش چیه؟
SABER 81
01-08-1394, 12:58 بعد از ظهر
روغن رو که من نمیدونم ....ولی با ساسات روشن شدن یا کارب تنظیم نیست یا به خاطر سردی هواست
912
01-08-1394, 01:23 بعد از ظهر
چراغ جلو بعضی موقع ها با گاز پر نور میشه گاز و که ول میکنی کم میشه علت این چیه؟ و راه حللش چیه؟
و اینکه علت بد جا رفتن و صدا دادن دنده ها چی میتونه باشه؟
با تشکر
SABER 81
01-08-1394, 01:46 بعد از ظهر
اگه همیشه با گاز پر نور میشه به خاطر اینه که برق چراغ هارو از برق موتور گرفتن از باطری نیست.....علت میتونه از روغن موتور نامناسب یا خرابی ماهک یا در کل خرابی سیستم تعویض دنده......ولی بیشتر مواقع کم بودن روغن یا روغن کهنه باعث بد جا رفتن دنده میشه
Quintin
01-08-1394, 06:12 بعد از ظهر
سلام 5فنر بهتره چون صفحه کلاچ دیر تر از بین میره
صابرجان من 6فنرهم گیراوردم به نظرت اگ 6فنربندازیم کلاج سفترنمیشه اذیت نمیکنه...من ازخیلی هاسوال کردم یک عده معتقد هستند اگه5-6 فنرخوب بودخودطراح های هوندااینکارو انجام میدادن یک عده هم برعکسش
SABER 81
01-08-1394, 06:36 بعد از ظهر
نه همون 5 پیچ خوبه ...6 پیچ نیاز نیست اگه دیده باشی انجین های 150 که روی
همین موتور های وطنی هست 5 پیچ هستن...5 پیج چون 5 تا فنر داره بهتر صفحه ها رو به هم میچسبونه در نتیجه صفحه کلاچ دیر تر خراب میشه .....
Alireza.BMW
02-08-1394, 12:28 قبل از ظهر
125ها هم یه مدلاییشون 5پیچه هستن اما 6 پیچ رو من روی 200شم ندیدم فابریکی
هرماس125
04-08-1394, 09:10 بعد از ظهر
کسی جواب مارو نداد:mad_majidonline::out::s (9):
Komando
04-08-1394, 10:46 بعد از ظهر
سلام دوستان یسوالی داشتم فقط اساتیت زودی جواب بدن که گیر کردم تو دوراهی.
ی تعمیر کا می گفت 250ccروغن بریز تو باکه موتورت بعد برو گازش بده تو جاده تا اب بندی بشه
با کمم گفت باید پرکنم.نظرتون چیه؟موتورم شیرکوه200 هسهمن که حرفش رو تایید نمیکنم:riz481:.موتور باید بهش فشار نیاری تا اببندی بشه.:28:
912
06-08-1394, 02:54 بعد از ظهر
کلاژ این 125 ها رو چی کار میشه کرد که نرم تر بشه؟
برای تعویض روغن دقیقا حجمشون 1 لیتره؟
و ایا اینا فیلتر دارن؟ مثل هوا ، روغن ،...؟
کلا فیلترایی که داره چیه؟
Komando
06-08-1394, 06:51 بعد از ظهر
کلا فیلترایی که داره چیه؟پیچ تخلیه روغن بغل انجین رو که باز کنی یه فیلتر روغن داره.توصیه میشه که روغن از اون قسمت تخلیه بشه .فیلتر هواشم تویه هواکشه.حجمشم 1 لیتر روغن.سفتی کلاچ هم ممکنه از سیمش باشه که خرابه
ali_r
06-08-1394, 06:55 بعد از ظهر
داخل سیم کلاج رو روغن کاری کن نرم نرم میشه
malmal
06-08-1394, 06:59 بعد از ظهر
کلا فیلترایی که داره چیه؟
سیم کلاچتو بیار بیرون چک کن ببین مشکلی نداشته باشه بعد کمی روغن بزن روی سیم از بالا تا پایین بعد ببند کمی بهتر میشه
Alireza.BMW
06-08-1394, 08:09 بعد از ظهر
اینم عکس صفحه هایی که روی سی جی هام میبندم به درخواست کاربر Quintin ([Only registered and activated users can see links])
حجم عکس ها تا جایی که شده اومده پایین امیدوارم بتونید ببینید
SABER 81
07-08-1394, 12:35 قبل از ظهر
اینم عکس صفحه هایی که روی سی جی هام میبندم به درخواست کاربر Quintin ([Only registered and activated users can see links])
اقا اینارو چند میخری؟
- - - Updated - - -
اقا اینارو چند میخری؟
912
07-08-1394, 02:01 قبل از ظهر
دوستان یه سوال این دوربینای سر چهار راه ها پلاک موتور ها هم میتونن بگیرن یانه؟
و اینکه ایا گردش به راست ممنوع شده درسته؟
ali_r
07-08-1394, 10:52 قبل از ظهر
دوستان یه سوال این دوربینای سر چهار راه ها پلاک موتور ها هم میتونن بگیرن یانه؟
و اینکه ایا گردش به راست ممنوع شده درسته؟
جای سوالت اینجا نیست
ولی بخاطر اینکه بی جواب نمونی نه ثبت نمیکنند
بله درسته
Quintin
07-08-1394, 08:19 بعد از ظهر
داش علیرضادستت درد نکنه...علی توکه انداختی روموتورنسبت به بقیه مارک ها(چون زده روش ژاپن) چطوربود
واقعاتفاوتی بینشون احساس کردی یازیادفرقی بابقیه نداره
912
09-08-1394, 03:42 بعد از ظهر
برای روغن کاری قسمت های مختلف موتور مثلا زنجیر چرخ ، هندل ، پدالای ترمز و دنده با چی روغن کاری کنیم؟ واسکازین یا روغن؟ کدوم بهترو اصولی تره؟
و یه سوال دیگه از کجا باید فهمید که باید لنت های ترمز عقب و جلو رو عوض کنیم؟
با تشکر
kaveh_am
09-08-1394, 03:55 بعد از ظهر
برای روغن کاری قسمت های مختلف موتور مثلا زنجیر روغن ، هندل نمیخواد ، پدالای ترمز اگر بخواد(کم پیش میاد) گیریس و دنده چرخ دنده؟اگر بله نمیخواد با چی روغن کاری کنیم؟ واسکازین یا روغن؟ کدوم بهترو اصولی تره؟گیریس ماندگاریش بیشتره و برای قطعاتی که حرکت کمتر میکنن ایتفاده میشه(بجز تو توپی ها که اگر روغن بریزی میپاشه بیرون) و روغن برای چیز های که تو سرعت بیشتر کار میکنن استفاده میشه
و یه سوال دیگه از کجا باید فهمید که باید لنت های ترمز عقب و جلو رو عوض کنیم؟
با تشکر
وقتی لنت تموم بشه میره رو آهنش و صدای آهن به آهن مالیدن میده+اگر به لنت نکاه کنید میبینید چقدر از کوشتش موتده تا برسه به آهن.
912
09-08-1394, 04:10 بعد از ظهر
وقتی لنت تموم بشه میره رو آهنش و صدای آهن به آهن مالیدن میده+اگر به لنت نکاه کنید میبینید چقدر از کوشتش موتده تا برسه به آهن.
ممنون از شما
فقط روغن اگه همین روغن موتور مثلا بهران سوپر پیشتاز یا توتال باشه خوبه یا روغن دیگه ای؟
اون بالا منظور از دنده پدال دنده بود
و در اخر برای زنجیر چرخ واسکازین بزنم یا روغن اخه شنیدم واسکازین بهتره
tiktak2017
09-08-1394, 04:27 بعد از ظهر
سلام داداشا ما یه هوندا داریم الان چندوقته که سرعت بالامیری موتور زیاد لرزش داره و انگارزیرپات ویبره زیادی داره هم جلو هم عقب به نظرتون مشکل ازچی میتونه باشه همه پیچ های تنه هم چک شده سفتن
912
09-08-1394, 05:00 بعد از ظهر
کسی میدونه اون بوق بوقی که هنگام زدن راهنما میزنه که صداشم نسبتا زیاده چجوری میشه قطعش کرد؟؟؟؟
kaveh_am
09-08-1394, 05:32 بعد از ظهر
ممنون از شما
فقط روغن اگه همین روغن موتور مثلا بهران سوپر پیشتاز یا توتال باشه خوبه یا روغن دیگه ای؟
روغن موتور برای زنجیر یکم ویسکوزیتیش زیادی بالاست تو سرعت استعکاک رو میبره بالا و هیدرولیک هم زیادی پیاین هست من جفتش رو با هم مخلوت میکنم میزتم...(روعن مخصوص برای زنجیر تو بازار هست)
نمیدونم واسکازین ویسکوزیتیش جقدره...
- - - Updated - - -
ممنون از شما
روغن موتور برای زنجیر یکم ویسکوزیتیش زیادی بالاست تو سرعت استعکاک رو میبره بالا و هیدرولیک هم زیادی پیاین هست من جفتش رو با هم مخلوت میکنم میزتم...(روعن مخصوص برای زنجیر تو بازار هست)
نمیدونم واسکازین ویسکوزیتیش جقدره...
camayo
09-08-1394, 05:46 بعد از ظهر
سلام .اون بوق بوق که خوبه چون نباشه یادت میره راهنما روشنه و پشت سری فکر میکنه میخوای دور بزنی یا تغییر لاین بدی و خدایی نکرده باعث اشتباه و آخرش هم تصادف
ولی اتومات راهنمات رو باز کن یه بازر یا بلنگو کوچیک داره پایه هاشو با لحیم در بیار یا بشکنش و خلاص دیگه بوق نمیزنه
- - - Updated - - -
سلام .اون بوق بوق که خوبه چون نباشه یادت میره راهنما روشنه و پشت سری فکر میکنه میخوای دور بزنی یا تغییر لاین بدی و خدایی نکرده باعث اشتباه و آخرش هم تصادف
ولی اتومات راهنمات رو باز کن یه بازر یا بلنگو کوچیک داره پایه هاشو با لحیم در بیار یا بشکنش و خلاص دیگه بوق نمیزنه
اتومات راهنما هم معمولا تو سی دی ای کنار باطریه که گرد یا مربع پلاستیک یا الومنیوم کوچیکه که دو تا سیم داره با احتیاط باز بشه بشکنه ممکنه اب بره توش و از کار بیفته یا اتصال بدنه بده باطری خالی کنه
SABER 81
09-08-1394, 06:01 بعد از ظهر
سلام داداشا ما یه هوندا داریم الان چندوقته که سرعت بالامیری موتور زیاد لرزش داره و انگارزیرپات ویبره زیادی داره هم جلو هم عقب به نظرتون مشکل ازچی میتونه باشه همه پیچ های تنه هم چک شده سفتن
پیچ های پایه رو هم چک کن ....البته لرزش توی همه125 ها هست
912
09-08-1394, 07:40 بعد از ظهر
- - - Updated - - -
اتومات راهنما هم معمولا تو سی دی ای کنار باطریه که گرد یا مربع پلاستیک یا الومنیوم کوچیکه که دو تا سیم داره با احتیاط باز بشه بشکنه ممکنه اب بره توش و از کار بیفته یا اتصال بدنه بده باطری خالی کنه
دوست عزیز اتومات راهنما کجای موتوره؟
SABER 81
09-08-1394, 08:17 بعد از ظهر
یا زیر باکه یا پیش باطری ...2 تا فیش بهش میخوره
- - - Updated - - -
اقا کسی نظری نداره یه اگزوز دیگه بندازیم رو سی جی.....یعنی یکی دیگه بندازیم سمت چپ موتور فقط برای ظاهری به نظرتون میشه؟
912
09-08-1394, 08:28 بعد از ظهر
کاتالیزورو برداریم بهتره یا نه؟
- - - Updated - - -
این درجه مصرف سوخت که بالا پایین میکنن برای سوخت رسانی بیشتر یا کمتر کجاس؟
Alireza.BMW
09-08-1394, 08:31 بعد از ظهر
یا زیر باکه یا پیش باطری ...2 تا فیش بهش میخوره
- - - Updated - - -
اقا کسی نظری نداره یه اگزوز دیگه بندازیم رو سی جی.....یعنی یکی دیگه بندازیم سمت چپ موتور فقط برای ظاهری به نظرتون میشه؟
اگزوز آر کا وی میخوره بهش
SABER 81
09-08-1394, 08:36 بعد از ظهر
کاتالیزورو برداریم بهتره یا نه؟
- - - Updated - - -
این درجه مصرف سوخت که بالا پایین میکنن برای سوخت رسانی بیشتر یا کمتر کجاس؟
سی جی کاتالیزور نداره توی اگزوزش پره پره هست....دست بزنی صداش ناجور میشه....روی سوزن کاربراتور هست
- - - Updated - - -
اگزوز آر کا وی میخوره بهش
یعنی راهی نیست اگزوز فابریکی رو بندازیم سمت چپ
912
10-08-1394, 05:58 بعد از ظهر
دوستان یه اسپری زنجیر گرفتم روش نوشته بود ضد زنگ و روانکاری
کامل اسپری کردم رو زنجیر
ایا همین کافیه یا باید واسکازین یا روغن هم بهش بزنم؟
- - - Updated - - -
یه سول خیلی مهم
وقتی موتور رو جک وسطه کلاژو که میگیرم میزارم دنده بدون گاز دادن و حتی ول کردن کلاژ چرخ شروع میکنه به چرخیدن ایا این عادیه یا مشکلی هست؟
SABER 81
10-08-1394, 06:01 بعد از ظهر
دوستان یه اسپری زنجیر گرفتم روش نوشته بود ضد زنگ و روانکاری
کامل اسپری کردم رو زنجیر
ایا همین کافیه یا باید واسکازین یا روغن هم بهش بزنم؟
- - - Updated - - -
یه سول خیلی مهم
وقتی موتور رو جک وسطه کلاژو که میگیرم میزارم دنده بدون گاز دادن و حتی ول کردن کلاژ چرخ شروع میکنه به چرخیدن ایا این عادیه یا مشکلی هست؟همون اسپری کافیه فک کنم....عادیه چون وزنی رو لاستیک نیست پس راحت میچرخه شما بنداز دنده 4 بازم بدون گاز میچرخه
kaveh_am
10-08-1394, 06:14 بعد از ظهر
- - - Updated - - -
یه سول خیلی مهم
وقتی موتور رو جک وسطه کلاژو که میگیرم میزارم دنده بدون گاز دادن و حتی ول کردن کلاژ چرخ شروع میکنه به چرخیدن ایا این عادیه یا مشکلی هست؟
عادیه
شما وقتی کلاج میگیری هنوز یه مقدار اتسطکاک بین کلاج و موتور وجود داره(هم تو موتور سیکلت هم تو ماشین) و همون چرخت رو میچرخونه(وقتی رو هوا باشه)...
نتیجه گیری این که وقتی واستادی اگر رو دنده خلاص باشی بهتر هست تا با کلاج وایستی(چون کلاجت خورده میشه)
912
10-08-1394, 07:51 بعد از ظهر
دوستان گیج روغنو که میبینم روغن بنظر بالاس یه قسمت زیگ زاگی داره که اونو کلا رد کرده بالاتره ازش
البته روغن یه 1 لیتری ریختم توشا
حالا نمیدونم عادیه یا نه
912
10-08-1394, 08:50 بعد از ظهر
یه سوال مهم
موتور که مثلا شب تا صبح میمونه صبح فقط رو ساسات راحت روشن میشه اونم با یدونه نهایت 2 تا هندل
بعد هم بلا فاصله ساسات رو میکشم پایین و روشن میمونه ولی موقع هایی که زمان کمتری خاموش بوده بدون ساسات با تک هندل روشن میشه
حالا میخام بدونم این روشن کردن با ساسات مشکلی نداره؟ عادیه؟ یا حتما باید بدونه ساسات روشن کنیم؟
بازم ممنونم از کسایی که کمک میکنن و به سوالات پاسخ میدن
Komando
10-08-1394, 10:07 بعد از ظهر
یه سوال مهم
موتور که مثلا شب تا صبح میمونه صبح فقط رو ساسات راحت روشن میشه اونم با یدونه نهایت 2 تا هندل
بعد هم بلا فاصله ساسات رو میکشم پایین و روشن میمونه ولی موقع هایی که زمان کمتری خاموش بوده بدون ساسات با تک هندل روشن میشه
حالا میخام بدونم این روشن کردن با ساسات مشکلی نداره؟ عادیه؟ یا حتما باید بدونه ساسات روشن کنیم؟
بازم ممنونم از کسایی که کمک میکنن و به سوالات پاسخ میدنسلام.عادی هست و موتور مشکلی نداره.حتی ماشینهای کاربراتی هم صبح ها باید ساسات بگیری تا روشن بشن
912
10-08-1394, 10:14 بعد از ظهر
این هوندا 125 ها فیلتر روغن دارن یا نه؟
mojtaba x7
12-08-1394, 07:29 قبل از ظهر
سلام دوستان من یه هندا cdi125دارم میخاستم تعمیرش کنم قبلا تعمیرنشده حالا تعمیراولشه بعدمیخاستم سیلندرشوتراش بدم و یه پیستون 0.25بندازم بنظرتون خوبه؟سرعت وقدرتش تغییرم میکنه؟خاهشا راهنمایی کنین ممنون
VAHID
12-08-1394, 10:49 قبل از ظهر
این هوندا 125 ها فیلتر روغن دارن یا نه؟
یه توری فلزی رو اویل پمپ دارن ولی چیزی به نام فیلتر که بخوای عوض کنی نه
سلام دوستان من یه هندا cdi125دارم میخاستم تعمیرش کنم قبلا تعمیرنشده حالا تعمیراولشه بعدمیخاستم سیلندرشوتراش بدم و یه پیستون 0.25بندازم بنظرتون خوبه؟سرعت وقدرتش تغییرم میکنه؟خاهشا راهنمایی کنین ممنون
نه تغییری چندانی نمیکنه
912
12-08-1394, 02:04 بعد از ظهر
باز کردن باک هوندا راحته؟
mehdig
12-08-1394, 05:56 بعد از ظهر
باز کردن باک هوندا راحته؟
عین اب خوردنه
زین رو که باز کردی پشت باک دو تا آهنه که یه لاستیک روشونه و باک توی لاستیک قرار داره
با پیچ گوشتی یا انبردست آهن هارو بده عقب باک ازاد میشه بعد شلنگ بنزینو در بیار باک رو بده بالا و بکش رو به عقب تا در بیاد
SABER 81
12-08-1394, 06:13 بعد از ظهر
اقا اصولیش باید چطور باکو ببندیم مال من اون دوتا اهنش شکست جوشش کردم دوباره شکستن الان.....
mehdig
12-08-1394, 08:07 بعد از ظهر
اصولیش که همون تو تا اهنه لاستیک میاد روش و ته باک هم داخل لاستیک تا هم باک ارتفاع لازمو داشته باشه
هم ضربه نزنه به شاسی و خودش
اما وقتی میشکنه شما همون لاستیک رو بخر بزن ته باک بعد با سیم مفتوال محکم از اینطرف تا اونطرف ببندش
بعدش هم زین رو جا بزن منتها طوری که بره سر جاش و باک رو محکم سر جاش نگهداره این روش هم تست شده 2 تا از موتورام همینطوری بودن بستم الان محکم هستن
داریوش 1355
13-08-1394, 01:29 بعد از ظهر
با سلام یه دوستان پرشین . چند روز پیش موتور 125 من خورد به دست اتداز خیلی نیز و لوله اگزوز از زیر ترمز پایی درست تو قسمت گلوش تا تصف رفت داخل حالا احساس میکنم هم صداش خیلی زیاد شده هم نفس موتور کم شده و خالا سئوالم اینه اگه لوله اگزوز ار قسمت ابتدایی که به انجین وصل میشه تا نصف بسته یشه تو شتاب موتور چقدر تاثیر داره . ممکنه تنظیم موتور رو بهم بزنه
mehdig
13-08-1394, 01:41 بعد از ظهر
با سلام یه دوستان پرشین . چند روز پیش موتور 125 من خورد به دست اتداز خیلی نیز و لوله اگزوز از زیر ترمز پایی درست تو قسمت گلوش تا تصف رفت داخل حالا احساس میکنم هم صداش خیلی زیاد شده هم نفس موتور کم شده و خالا سئوالم اینه اگه لوله اگزوز ار قسمت ابتدایی که به انجین وصل میشه تا نصف بسته یشه تو شتاب موتور چقدر تاثیر داره . ممکنه تنظیم موتور رو بهم بزنه
به پیستون و رینگ کمپرس فشار میاره چون فضای خروج نداره میخواد از پایین رینگ کمپرس خارج بشه در این صورت هم بعد یه مدت میشه روغن سوزی
تو شتاب هم شما فک کن دهن و دماغتو گرفتن بعد میگن بدو یه همچین چیزیه
Alez
13-08-1394, 02:00 بعد از ظهر
سلامی دوباره
اونطرف سوالمو پرسیدم بعد اینجارو دیدم گفتم شاید اونجا کسی جواب نمیده
متن سوالم :
سلام دوستان اولین پستمو با مشکلم میخوام تو انجمن بزارم
یکم جست و جو کردم دیدم اینجا خوب و تخصصی جواب میدن
من یه موتور دست دو خریدم و مدلشم رو کارتش زده صدف 125 مدل 85 و مشکلش اینه که الان بد روشن میشه
مخصوصا اگه شب تا صبح بمونه با توجه به سردی هوا با ساسات روشن میشه فقط
اونم با 10 با هندل زدن بعد هم 50 متر باهاش میرم موتور انگار که خفه بکنه یهو گاز نمیخوره و خاموش میشه و مثلا امروز نیم ساعت داشتم هندل میزدم چه با ساسات چه بدون ساسات دیگه روشن نشد با اینکه اگه روشن بشه و روشن بمونه دفعه بعدی بهتر روشن میشه
مشکل از چیه؟
VAHID
13-08-1394, 02:08 بعد از ظهر
سلامی دوباره
متن سوالم :
من یه موتور دست دو خریدم و مدلشم رو کارتش زده صدف 125 مدل 85 و مشکلش اینه که الان بد روشن میشه
اونم با 10 با هندل زدن بعد هم 50 متر باهاش میرم موتور انگار که خفه بکنه یهو گاز نمیخوره و خاموش میشه و مثلا امروز نیم ساعت داشتم هندل میزدم چه با ساسات چه بدون ساسات دیگه روشن نشد با اینکه اگه روشن بشه و روشن بمونه دفعه بعدی بهتر روشن میشه
مشکل از چیه؟
کاربراتور رو بدید بشورن و از نو تنظیم کنن.شمع رو هم تمیز کنید یا تعویضش کنید
Alez
13-08-1394, 02:11 بعد از ظهر
کاربراتور رو بدید بشورن و از نو تنظیم کنن.شمع رو هم تمیز کنید یا تعویضش کنید
آقا دمت گرم که جواب دادی زود
با این کار صد درصد درست میشه؟
چقد هزینه میگیرن بیرون؟
بازم ممنون
mojtaba x7
13-08-1394, 05:12 بعد از ظهر
سلام دوستان دوستم یه هندا پیشتاز150مدل93داره موتورش فوق العاده تمیزه ولی به زور به115تا نمیرسه شتابشو خوبه ولی توسرعت کم میاره عیبش چیه؟؟؟لطفاراهنمایی کنین.
Komando
13-08-1394, 07:14 بعد از ظهر
سلامی دوباره
متن سوالم :
مشکل از چیه؟کاربرات تنظیم نیست .پیچ هوا زیاد باز هست.یا نسبت سوخت به هوا رو زیاد کم کردن(سوزن تنظیم سوخت)
mehdig
13-08-1394, 08:32 بعد از ظهر
سلام دوستان دوستم یه هندا پیشتاز150مدل93داره موتورش فوق العاده تمیزه ولی به زور به115تا نمیرسه شتابشو خوبه ولی توسرعت کم میاره عیبش چیه؟؟؟لطفاراهنمایی کنین.
بستگی به عوامل مختلف داره که میشه به مشکل داشتن رینگ و پیستون
صفحه کلاج تمام شده
تنظمی نبودن برق-کاربرات
روان نبودن چرخ ها
و ایننا اشاره کرد
یکی از عواملی هم که میتونه روی راه رفتن موتور تاثیر بزاره
گاز نخوردن موقع اب بندی هست
سلامی دوباره
متن سوالم :
مشکل از چیه؟
علاوه بر مشکلی که دوستمون گفتن
ممکنه مشکل از برق موتور موتور باشه که من تجربشو زیاد داشتم
یا از رینگ و پیستون
داریوش 1355
13-08-1394, 08:46 بعد از ظهر
سلامی دوباره
متن سوالم :
مشکل از چیه؟
دوستمون VAHID ([Only registered and activated users can see links])و Komando ([Only registered and activated users can see links]) و mehdig ([Only registered and activated users can see links]) درست گفتن . شما زیر کاربراتور رو اگه نگاه کنی بجز پیچ هوای کنار کاربراتور یه پیچ طلایی رنگ زیر کاربراتور داره اون پچ رو یک دور باز کن . اگه درست نشد . باید گاربراراتور رو سرویس کنی البته فیلم آموزش سرویس کردنش تو سایت هست اگه خاستی میتونی خودت با رعایت نکات ایمنی کاربراتور رو سرویس کنی درضمن یه پیچ دیگه هم هست که ته ته کاربراتور هست که تهش شلنگ بهش وصله و زبر کاربراتور است که اگه باز کنی بنزین تو کاربراتور خالی میشه و اگر آب و جرم بنزین داخل کاربراتور باشه خالی میشه شما یه لیوان زیر اون شلنگ بگیر بعد پیچ رو باز کن تا بنزین توی لیوان بریزه چون آب همیشه زیر لیوان جمع میشه و میتونی بالایی بنزین رو دوباره بریزی تو باک و بقیش رو بریزی بیرون و درضمن اینطوری میتونی بفهمی تو کاربراتور چغدر آب و جرم داشته
mojtaba x7
13-08-1394, 09:00 بعد از ظهر
اون پیچ طلایی رنگ اگه تا اخرباز بشه توشتاب
وسرعت تاثیر داره عایا؟؟؟
داریوش 1355
13-08-1394, 09:04 بعد از ظهر
وسرعت تاثیر داره عایا؟؟؟
بله تو شتاب تاثیر داره ولی اگه زیاد باز باشه موقع روش شدن خفه میکنه و دود هم میکنه و اگر کم باز باشه موقع روشن کردن صبح باید با ساسات روشن کنی
mojtaba x7
13-08-1394, 09:09 بعد از ظهر
من موتورم هندا125هست ولی تازگیا به روغن سوزی افتاده صفحه کلاجشم کاملا صاف شده به حدی که وقتی کلاجو میگیرم اگه موتور تودنده باشه راه میوفته بنظرتون اگه عوضشون کنم امکان داره دودش بیشتر بشه؟؟راه دیگه ای غیر ازتعمیر واسه کم کردن دودش نیس؟
- - - Updated - - -
من موتورم هندا125هست ولی تازگیا به روغن سوزی افتاده صفحه کلاجشم کاملا صاف شده به حدی که وقتی کلاجو میگیرم اگه موتور تودنده باشه راه میوفته بنظرتون اگه عوضشون کنم امکان داره دودش بیشتر بشه؟؟راه دیگه ای غیر ازتعمیر واسه کم کردن دودش نیس؟
Alez
13-08-1394, 11:50 بعد از ظهر
دوستمون VAHID ([Only registered and activated users can see links])و Komando ([Only registered and activated users can see links]) و mehdig ([Only registered and activated users can see links]) درست گفتن . شما زیر کاربراتور رو اگه نگاه کنی بجز پیچ هوای کنار کاربراتور یه پیچ طلایی رنگ زیر کاربراتور داره اون پچ رو یک دور باز کن . اگه درست نشد . باید گاربراراتور رو سرویس کنی البته فیلم آموزش سرویس کردنش تو سایت هست اگه خاستی میتونی خودت با رعایت نکات ایمنی کاربراتور رو سرویس کنی درضمن یه پیچ دیگه هم هست که ته ته کاربراتور هست که تهش شلنگ بهش وصله و زبر کاربراتور است که اگه باز کنی بنزین تو کاربراتور خالی میشه و اگر آب و جرم بنزین داخل کاربراتور باشه خالی میشه شما یه لیوان زیر اون شلنگ بگیر بعد پیچ رو باز کن تا بنزین توی لیوان بریزه چون آب همیشه زیر لیوان جمع میشه و میتونی بالایی بنزین رو دوباره بریزی تو باک و بقیش رو بریزی بیرون و درضمن اینطوری میتونی بفهمی تو کاربراتور چغدر آب و جرم داشته
یه دونه سوراخ ته ته کاربراتور دارم که هیچی بش وصل نیس :) همونو میگید؟
mehdig
14-08-1394, 02:04 قبل از ظهر
- - - Updated - - -
برای کم کردن دود میشه فقط مقدار روغن رو کم کرد یا روغن سفت تر ریخت تا کمتر دود کنه غیر اینا راهی نیست
صفحه کلاجم تست کن بدون کلاج بزن دنده اگر راه افتاد و نموند یعنی هنوز صفحه داره سیم کلاجو سفت تر کن فعلا کار میکنه
ولی پیشنهاد من تعمیر کل هست هم تعویض رینگ و پیستون و هم تعویض صفحه کلاج
یه دونه سوراخ ته ته کاربراتور دارم که هیچی بش وصل نیس :) همونو میگید؟
بله همونه
mojtaba x7
14-08-1394, 06:17 قبل از ظهر
من امتحان کردم وقتی میزنم تو دنده موتور یه تکون میخوره وخاموش میشه.بعد روغن سفت تر اگه بریزم مثلا50ضرری که واسه موتور وصفحه کلاجا که نداره؟
mojtaba x7
14-08-1394, 07:25 قبل از ظهر
سلام بچه ها این پمپ شتابایی که روی هندا هست به چه درد میخوره؟؟؟ایا پلمب کردنش واسه موتورضرر داره؟؟؟؟
Komando
14-08-1394, 07:55 قبل از ظهر
وسرعت تاثیر داره عایا؟؟؟همون پیچ هوا هست.توی شتاب یا سرعت تاثیر نداره.وقتی زیاد باز باشه موتور بد روشن میشه و اگه بهش گاز بدی موتور خاموش میشه ولی وقتی موتور گرم بشه درست میشه.اگه هم زیاد ببندیش موتور با هندل زیاد روشن میشه.برای تنظیمش میتونی کامل ببندیش بعد 2 یا 3 دور بازش کنی
- - - Updated - - -
من موتورم هندا125هست ولی تازگیا به روغن سوزی افتاده صفحه کلاجشم کاملا صاف شده به حدی که وقتی کلاجو میگیرم اگه موتور تودنده باشه راه میوفته بنظرتون اگه عوضشون کنم امکان داره دودش بیشتر بشه؟؟؟سیم کلاچ رو هم خوب رگلاژ کن شاید از همین باشه.درمورد روغن سوزی ممکنه از چیز های مهمی مثل رینگ های پیستون یا خط داشتن سیلندر باشه یا چیز نچندان مهمی مثل لاستیک های گایت باشه.
mojtaba x7
14-08-1394, 09:27 قبل از ظهر
بچه ها توتلگرام هم یه گروه واسه پرشین موتور بسازین وادرسشو بذارین
jml
14-08-1394, 04:53 بعد از ظهر
دوستان سلام
بنده یه موتور هوندا ۱۲۵ از این سری جدیدا گرفتم (حدود ۵ ماهه) همش ۱۰۰۰ کار کرده، از همون روزای اول توی سرعت بالا کمی پرت پرت میکرد، تاجایی که دیگه خاموش شد و روشن نمیشد، بردم یه مکانیکی کاربرات رو بازکرد و باد گرفت، گفت کیپ شده بوده، بعد تا یه مدتی درست بود حالا دوباره همونطوری پرت پرت میکنه و وقتی یه مسیر نسبتا طولانی رو میرم کلی بنزین از شیلنگ تخلیه کاربرات میریزه زمین قبلا اینطوری نبود اینهم بهش اضافه شد!،
(شک داشتم به فیلتر بنزینی که از اول روی موتور انداختم چون داخلش از بنزین پر نمیشد حالا همون رو هم عوض کردم این مشکل بنزین ریزی از اون موقع شروع شده)
دوستان بهنظرتون مشکل چیه و چه کار کنم به مکانیکها هم اعتماد ندارم اگه مکانیک خوب سمت اختیاریه سراغ دارید معرفی کنید. ممنون میشم.
لطفا کمک کنید واقعا به این وسیله نیاز دارم
با تشکر
Komando
14-08-1394, 05:32 بعد از ظهر
خروج بنزین از زیر کاربرات.بدلیل همون اشغال گرفتن جای نشست سوزن شناور هست که نمیزاره سوزن جایه خودش قرار بگیره و بنزین رو قطع کنه.ازخود شناور هم میتونه باشه.یه صافی خوب بزار و باک رو هم از نظر تمیز بودن داخلش چک کن.
jml
14-08-1394, 06:39 بعد از ظهر
خروج بنزین از زیر کاربرات.بدلیل همون اشغال گرفتن جای نشست سوزن شناور هست که نمیزاره سوزن جایه خودش قرار بگیره و بنزین رو قطع کنه.ازخود شناور هم میتونه باشه.یه صافی خوب بزار و باک رو هم از نظر تمیز بودن داخلش چک کن.
ممنون از جوابتون من واقعا نمیدونم مشخصات فیلتر خوب چیه یا اصلا اگه مارک خاصی هست که باید بخرم؟ باک رو چطور چک کنم داخلش رو؟ (موتور صفر بوده یعنی ممکنه داخل باکش آشغال بوده باشه؟)
Komando
14-08-1394, 07:14 بعد از ظهر
ممنون از جوابتون من واقعا نمیدونم مشخصات فیلتر خوب چیه یا اصلا اگه مارک خاصی هست که باید بخرم؟ باک رو چطور چک کنم داخلش رو؟ (موتور صفر بوده یعنی ممکنه داخل باکش آشغال بوده باشه؟)باک نو که اشغال توش نیست.منظور از بنزینی که میریم میزنیم از پمپ بنزین.تو شهرما که هرچی بگی تویه بنزین هست.یه صافی خوب بذار (مارک خاصی ندارن همون از ظاهرشون هم معلومه که بدردبخور هستن یا نه) بعد ببند.بعدش شیر بنزین رو ببند و پیچ تخلیه بنزین کاربرات رو باز کن تا کامل بنزین توی کاربرات خالی شه بعدش پیچ رو ببند و شیر بنزین رو باز کن اینجوری اگه سوزن شناور رو اشغال گرفته باشه درست میشه مگر اینکه اشغالش خیلی بزرگ باشه((( یبار موتور خودم هم اینجور شد هرچی این کار رو کردم درست نشد بعد که کاربرات رو باز کردم دیدم یه تیکه پلاستیک اندازه نصف نوک ناخون از خود صافی جدا شده بود و افتاده بود زیر سوزن شناور و نمیذاشت سر جاش بشینه و بنزین رو قطع کنه.)))
mehdig
14-08-1394, 07:18 بعد از ظهر
ممنون از جوابتون من واقعا نمیدونم مشخصات فیلتر خوب چیه یا اصلا اگه مارک خاصی هست که باید بخرم؟ باک رو چطور چک کنم داخلش رو؟ (موتور صفر بوده یعنی ممکنه داخل باکش آشغال بوده باشه؟)
شناور تنظیم نیست و بنزین رو به موقع قطع نمیکنه بخاطر همینه که هم پرت پرت میکنه و وقتی هم بنزین زیاد میاد میرسه بالای سوزن تخلیه و خالی میشه از شیلنگ زیر کاربرات
اربرات رو باز کن هیچ هم نترس چیز خاصی نداره یه شناوره که وقتی شناور صاف میشه باید بنزین رو قطع کنه
کاسه زی رو در بیار بعد شیلنگ رو بزن به شیر بنزین بعد بازش کن بعدش با دست شناور رو ببر بالا ببین کجا قطع میشه اگر زیاد بالا قطع شد یه اهن بر آمده داره که به سوزن وصله لونو یکم خمش کن به سمت بالا فقط یکم بعد تست کن ببین کجا قطع میشه
خلاصه طوری تنظیم کن که وقتی شناور صاف شد جریان بنزین کامل قطع بشه
بعدش ببند کاربرات رو و تست کن اگر نشه ممکنه سوزنت خراب شده باشه
- - - Updated - - -
شناور تنظیم نیست و بنزین رو به موقع قطع نمیکنه بخاطر همینه که هم پرت پرت میکنه و وقتی هم بنزین زیاد میاد میرسه بالای سوزن تخلیه و خالی میشه از شیلنگ زیر کاربرات
اربرات رو باز کن هیچ هم نترس چیز خاصی نداره یه شناوره که وقتی شناور صاف میشه باید بنزین رو قطع کنه
کاسه زی رو در بیار بعد شیلنگ رو بزن به شیر بنزین بعد بازش کن بعدش با دست شناور رو ببر بالا ببین کجا قطع میشه اگر زیاد بالا قطع شد یه اهن بر آمده داره که به سوزن وصله لونو یکم خمش کن به سمت بالا فقط یکم بعد تست کن ببین کجا قطع میشه
jml
14-08-1394, 07:48 بعد از ظهر
- - - Updated - - -
آقا مهدی ممنون، فردا حتما اینکار رو میکنم جواب رو میذارم، ولی یه چیز که یادم رفته بود بگم اینکه وقتی سری قبل بردم مکانیک کاربراتور رو باز کرد یک میله با فنر از قسمت بالایی در آورد که روی میله یه پین یا واشر گرد دور محور میلهای بود که افتاد گم شد (خیلی ریز بود) ولی اون یدونه از خودش انداخت، ممکنه ایراد از اون بوده باشه؟
میشه از اون شناور و آهن برآمده یه عکس اینجا قرار بدید؟ (اگه پیدا کردید.)
- - - Updated - - -
- - - Updated - - -
ممنون آقا مهدی از جوابی که دادی، یه چیزی دفعه قبل که بردم مکانیک کاربرات رو باز کرد از قسمت بالا یه میله با فنر بود باز کرد که از میله یه پین یا واشر ریز افتاد و گم شد (خیلی ریز بود) و مکانیک یدونه از خودش انداخت، ممکنه از اون هم باشه؟
اگه ممکنه از شناور و اون آهن برآمده یه عکس بذاری؟ (اگه پیدا کردید.)
912
14-08-1394, 11:50 بعد از ظهر
دوستان لنتای عقب بو جلو ی 125 ها چقدر کار میکنه چند هزار تا؟ مثلا اگه استفاده زیاد باشه چی؟
عمر سیم کلاژ و ترمز چقدره تقریبا؟
rrezaa
14-08-1394, 11:59 بعد از ظهر
دوستان لنتای عقب بو جلو ی 125 ها چقدر کار میکنه چند هزار تا؟ مثلا اگه استفاده زیاد باشه چی؟
عمر سیم کلاژ و ترمز چقدره تقریبا؟
همش به استفاده خودت مربوط میشه ولی واسه لنت اگه زیاد استفاده میکنی حدود هر 2 الی 3 ماه که البته بستگی به مارک لنت هم هستش .
واسه سیم ترمزم معمولا دیر به دیر پاره میشه ولی کلاج امکانش زیاده واسه همین مارک خوب بنداز .
912
15-08-1394, 12:06 قبل از ظهر
بهترین شمع برای 125 چیه؟
و شمع کجای موتوره از کجا میشه بهش دسرسی داشت؟
داریوش 1355
15-08-1394, 12:31 قبل از ظهر
بهترین شمع برای 125 چیه؟
و شمع کجای موتوره از کجا میشه بهش دسرسی داشت؟
شمع مدل بوش BOSCH بهترین مارکه و خیلی خوبه البته اگه پیدا کنی و درضمن سمت راست بالایی موتور یه سیم کلفت به شمع وصله که بالاش جنسش از چینیه و با آچار شمع و انبر دست هم بار میشه و خیلی راحت تعویض میشه . تو عکس برات نوضیح دادم
اینم عکس آموزشی : [Only registered and activated users can see links]
rrezaa
15-08-1394, 12:45 قبل از ظهر
البته اگه NGK اصلی گیر بیاری حرف نداره :)
912
15-08-1394, 01:04 قبل از ظهر
از کجا میشه فهمید اصله؟ وقیمت حدودیشون چنده؟
rrezaa
15-08-1394, 09:45 قبل از ظهر
اصلیا کد دارن وباید جنس شناس باشی همچنین قیمتشم بستگی داره چون الان اکثرا چینی شده ژاپنی های قدیمیش یه خورده گرونن .
912
15-08-1394, 04:18 بعد از ظهر
عوض کردن شمع راحته یعنی عین پیچ باز میکنی یه دونه دیگه میبندی یا نه تنظیم دقیقی داره؟
چند نوع داره؟ ایا سایز های مختلف دارن؟
برای 125 بهترینش چیه؟
amin8speed
15-08-1394, 05:05 بعد از ظهر
عوض کردن شمع راحته یعنی عین پیچ باز میکنی یه دونه دیگه میبندی یا نه تنظیم دقیقی داره؟
چند نوع داره؟ ایا سایز های مختلف دارن؟
برای 125 بهترینش چیه؟
راحته با اچار شمع بازش میکنی بعد نوک فبزی ریز شمع با میله ای اومده جلو اش باید یکم باشه و نچسبیده باشه به مرکزز شمع
برا cg از 125 تا 200 همش یک مدله اگر ngk اصل گیر بیاری عالیه اگر هم نه تکنیک انرژی هم خوبن
912
16-08-1394, 11:27 بعد از ظهر
برای تعویض روغن انجین باید سرد باشه یا گرم؟
erfandj.com
16-08-1394, 11:56 بعد از ظهر
سلام من میخاستم موتور بگیرم هوندا
بهترین مودل هوندا چیه الان تو بازار بین(کویر-پیشتاز.......)
من برام فقط قدرت وبالاترین سرعت موتور(تو کورس نمونهه)و نرمی و عمر بالا موتور مهمه
چراغ گرد هم میخام بگیرم
یک سوال دیگه اینکه موتور 5دنده 125 سرعتش زیاد تره یا 4دنده 125
و اینه هر موتوری رو ک معرفی میکنید قیمت روزش رو در بازار بگین ممن
erfandj.com
17-08-1394, 03:13 بعد از ظهر
سوال مارو پاسخ بدید
Alireza.BMW
17-08-1394, 05:56 بعد از ظهر
سلام من میخاستم موتور بگیرم هوندا
بهترین مودل هوندا چیه الان تو بازار بین(کویر-پیشتاز.......)
من برام فقط قدرت وبالاترین سرعت موتور(تو کورس نمونهه)و نرمی و عمر بالا موتور مهمه
چراغ گرد هم میخام بگیرم
یک سوال دیگه اینکه موتور 5دنده 125 سرعتش زیاد تره یا 4دنده 125
و اینه هر موتوری رو ک معرفی میکنید قیمت روزش رو در بازار بگین ممن
...
بین 125 ها البته توی مشهد اول تیزپر توس بعد رهرو بعد زیگما... قیمتم 2300 تا 2400
مدل های 150 سی سی هم اومده تو بازار اونا شتبو سرعتشون بهتره...زیگما 170 چند روز پیش سوار شدم دنده 1 تیک آف میزد...مدل 200 هم هستش که خب از حجمش معلومه چی هستش. این ها هم نهایت 200 تا 300 گرونتره نمونه 125 هستن یعنی 2600 تا 2700
...در مورد موتور 4 دنده با 5 دنده هیچ فرقی توی سرعت ندارن... اون سرعت بین 4 دنده تقسیم میشه اون یکی بین 5 دنده تقسیم میشه... چراغ گرد دیگه فکر نکنم تو بازار باشه
- - - Updated - - -
اقا اینارو چند میخری؟
- - - Updated - - -
اقا اینارو چند میخری؟
اینا رو از پارسال دارم 80 فک کنم خریدم... سوپاپاشم داشتش امسال میرم اگه داشت میگیرم عکسش میزارم باستون... البته یه جا معرفی کردن میگن قیمت خوب میده برم ببینم چند میده صفحه
- - - Updated - - -
داش علیرضادستت درد نکنه...علی توکه انداختی روموتورنسبت به بقیه مارک ها(چون زده روش ژاپن) چطوربود
واقعاتفاوتی بینشون احساس کردی یازیادفرقی بابقیه نداره
صقحه های خوبیه راضیم ازشون من 2ساله از همینا میبندم رو موتورام کیفیت اونا دیگه یادم رفته ولی خوبه و خوبم کار میده... شما میخاید موتور بپره با نیم کلاج اون قسمتی که صفحه ها رو میندازین اگه 4 پیچ یا بهتر بگم 4 فنره هست با نمونه 5 پیچ یا 6 پیچ عوض کنید ولی کلاج سفتتر میشه
912
17-08-1394, 11:27 بعد از ظهر
من از کجا بفهمم که تو موتور روغن کمه یا زیاد
من دقیقا 1 لیتر روغن میریزم ولی احساس میکنم روغن زیاده
چون گیج روغنو که میبینم حدود 1 بند انگشت روغن از اون خطوط زیگزاگی بیشتره حالا نمیدونم مدلشه یا واقا زیاده
تو ترافیک یا موقع ای که موتور زیاد راه بره چرا تمایل به خاموش شدن داره؟به خاطره داغ کردنشه؟
علت اینکه بعضی موقع ها با کلاژ گرفتن میخواد خاموش بشه چی البته با گاز دادن میشه از خاموش شدن جلوگیری کرد
rrezaa
18-08-1394, 12:00 قبل از ظهر
دوستان صفحه مارک خوب چی بندازم؟
سری پیش روی اون یکی موتورم contents اصلی انداختم راضی بودم . رفتم پیش طرف گفت دیگه نداریم .
حالا هر کدوم از دوستان یه صفحه خوب با قیمت خوب میدونه بگه ممنون میشم
camayo
18-08-1394, 01:17 بعد از ظهر
گیج روغنو بدون اینکه بسته بشه سر جاش باید اندازه گرفت ، یعنی بازش میکنی روغنشو پاک میکنی بعد میزاری سرجاش بدون اینکه ببندیش در بیار ببین روغن تا کجاشه ، چون وقتی میبندی و رزوه میخوره اون فاصله هم میره پایین در نتیجه زیاد نشون میده و از اون خطوط زیگزاگی میاد بالاتر.
برا خاموش کردن احتمال میدم از کاربرات باشه ؛ کاربرات رو چک کن و دور ارامش رو کمی زیاد کن تا خاموش نشه
- - - Updated - - -
من از کجا بفهمم که تو موتور روغن کمه یا زیاد
من دقیقا 1 لیتر روغن میریزم ولی احساس میکنم روغن زیاده
چون گیج روغنو که میبینم حدود 1 بند انگشت روغن از اون خطوط زیگزاگی بیشتره حالا نمیدونم مدلشه یا واقا زیاده
تو ترافیک یا موقع ای که موتور زیاد راه بره چرا تمایل به خاموش شدن داره؟به خاطره داغ کردنشه؟
علت اینکه بعضی موقع ها با کلاژ گرفتن میخواد خاموش بشه چی البته با گاز دادن میشه از خاموش شدن جلوگیری کرد
گیج روغنو بدون اینکه بسته بشه سر جاش باید اندازه گرفت ، یعنی بازش میکنی روغنشو پاک میکنی بعد میزاری سرجاش بدون اینکه ببندیش در بیار ببین روغن تا کجاشه ، چون وقتی میبندی و رزوه میخوره اون فاصله هم میره پایین در نتیجه زیاد نشون میده و از اون خطوط زیگزاگی میاد بالاتر.
برا خاموش کردن احتمال میدم از کاربرات باشه ؛ کاربرات رو چک کن و دور ارامش رو کمی زیاد کن تا خاموش نشه
- - - Updated - - -
فرقی نداره اما یه مقدار گرم باشه روغن بهتره و زود تر خالی میشه
kaveh_am
18-08-1394, 05:20 بعد از ظهر
سرد. چون موتور رو که روشن میکنی روغن شروغ به گردش تو انجن میکنه و وقتی روغنش رو خالی کنی یه مقذاری از روغن تو انحن میمونه(هنوز نیومده پایین تو کارتر)
912
18-08-1394, 07:59 بعد از ظهر
دوستان این 125 دور موتورشون تا 10 هزاره دیگه
بعد تا روی چند هزار رو موتور فشار نیست تا بشه باهاش مسافت تای 200 کیلومتری رو رفت؟
mojtaba x7
18-08-1394, 08:39 بعد از ظهر
سلام خدمت بروبچ پرشین موتور یه سوال داشتم من یه موتورهندا125 دارم امروز سیم دورموتور وسیم کیلومترشو عوض کردم بعدازتعویضدورموتورش درست وشد کارمیکنه ولی کیلومترش حرکت نمیکنه مشکل ازچیه؟؟(موتورم کیلومتر دایره ای هست)خاهشا راهنمایی کنین
Komando
18-08-1394, 09:12 بعد از ظهر
سلام خدمت بروبچ پرشین موتور یه سوال داشتم من یه موتورهندا125 دارم امروز سیم دورموتور وسیم کیلومترشو عوض کردم بعدازتعویضدورموتورش درست وشد کارمیکنه ولی کیلومترش حرکت نمیکنه مشکل ازچیه؟؟(موتورم کیلومتر دایره ای هست)خاهشا راهنمایی کنینسلام.احتمالا چرخدنده کیلومتر چرخ جلو خرابه یا دوتا لبش خم شدن.سیم کیلومتر که به زیز کیلومتر شمار میره رو باز کن و چرخ جلو رو بچرخون اگه مغزی سیم تویه پوسته چرخید مشکل از خود کیلومترشمار هست اگه هم نچرخید از همون چرخدنده های تویه چرخ جلو هست.[Only registered and activated users can see links] ([Only registered and activated users can see links])
erfandj.com
18-08-1394, 10:42 بعد از ظهر
سلام دوستان
من یک موتور هوندا 125 دارم 4دنده
سرعتش خیلی کمه نمیدونم چرا موتور تا 5ماه پیش سالم سالم بود(120تا راحت میرفت) ک یک دفعه موتوری ترکوند من بردمش پیش تعمیر کار همه چیزشو درست کردم الان اصلا صدایی تو موتوریش نیسته ولی راه نمیره هیچ تک پشت بترکونش 70تا
صفجه کلاچ هم گذاشتم ولی هیچ تغیری نکرده .موتور خیلی تیز هسته دنده 3 سر موتور بلند میشه .نمیدونم چرا راه نمیره موتور زوزه میکشه ولی راه نمیره
مثال بزنم مثل اینه موتور 500 کیلو وزن رو داره تحمل میکنه و حرکت میکنه
اینم بگم تنه موتور هم یکی ترک دارهدنده یک خیلی صدا میده گاز اخرش
بعضی موتور های 5دنده دیدید ک دنده 5 میکنیمشون از زور می افتند من 4میکنمش اینجوری میشه ولی همه چیز موتو درست درسته زوزه میکشه ولی راه نمیره اگر یکی هم پشت سرم باشه دیگه بدتر 50تا بیشتر نمیره موتوری ک دو پشت 115تا پر میکرد
کمکم کنید پیش هر تعمیر کاری بردمش نتونسته درستش کنه
mojtaba x7
19-08-1394, 11:42 قبل از ظهر
این کارو هم کردم کاسه رو بازش کردم وباپیچگوشتی تقه زدم تا یکم بیشتر خم بشن ولی وقتی بادست میچرخوندم همون دایره ی که تو عکس توضیح دادین وقتی میچرخوندم یه چی شبیه مته میچرخید وعقربه کیلومترم یکم تکون میخورد ولی بعد بستن کاسه وقتی راه میوفتم اصن تکون نمیخوره بنظرتون بیشتر خمشون کنم؟
Komando
19-08-1394, 12:59 بعد از ظهر
اره یه مقدار دیگه خمشون کن
erfandj.com
19-08-1394, 04:01 بعد از ظهر
سلام دوستان
من یک موتور هوندا 125 دارم 4دنده
سرعتش خیلی کمه نمیدونم چرا موتور تا 5ماه پیش سالم سالم بود(120تا راحت میرفت) ک یک دفعه موتوری ترکوند من بردمش پیش تعمیر کار همه چیزشو درست کردم الان اصلا صدایی تو موتوریش نیسته ولی راه نمیره هیچ تک پشت بترکونش 70تا
صفجه کلاچ هم گذاشتم ولی هیچ تغیری نکرده .موتور خیلی تیز هسته دنده 3 سر موتور بلند میشه .نمیدونم چرا راه نمیره موتور زوزه میکشه ولی راه نمیره
مثال بزنم مثل اینه موتور 500 کیلو وزن رو داره تحمل میکنه و حرکت میکنه
اینم بگم تنه موتور هم یکی ترک دارهدنده یک خیلی صدا میده گاز اخرش
بعضی موتور های 5دنده دیدید ک دنده 5 میکنیمشون از زور می افتند من 4میکنمش اینجوری میشه ولی همه چیز موتو درست درسته زوزه میکشه ولی راه نمیره اگر یکی هم پشت سرم باشه دیگه بدتر 50تا بیشتر نمیره موتوری ک دو پشت 115تا پر میکرد
کمکم کنید پیش هر تعمیر کاری بردمش نتونسته درستش کنه
پاسخ بدید ممنون
patroll.md
19-08-1394, 05:09 بعد از ظهر
سلام
موتور من 150سی سی هست که صبح ها خیلی بد روشن میشه، بعد از مطالعه فروم پیچ تنظیم هوا اگه این که تو عکس هست، رو کامل بستم اما موتور خاموش نشد؟
اما بهتر روشن شد (البته کمی)[Only registered and activated users can see links]
VAHID
19-08-1394, 05:21 بعد از ظهر
سلام
موتور من 150سی سی هست که صبح ها خیلی بد روشن میشه، بعد از مطالعه فروم پیچ تنظیم هوا اگه این که تو عکس هست، رو کامل بستم اما موتور خاموش نشد؟
اما بهتر روشن شد (البته کمی)[Only registered and activated users can see links]
دوست عزیز تنظیم کاربراتور کار هر کسی نیست و تجربه میخواد
بهتره اینکارو به یک موتور ساز واگذار کنید.
patroll.md
19-08-1394, 05:23 بعد از ظهر
دوست عزیز تنظیم کاربراتور کار هر کسی نیست و تجربه میخواد
بهتره اینکارو به یک موتور ساز واگذار کنید.
سلام آقا وحید چند جا بردم میگن موتور صفر دست نزنی بهتره [emoji53]
خام سوزی زیادی هم داره، احساس میکنم، سردم هست دوده میاد از اگزوز [emoji20]
Alireza.BMW
19-08-1394, 07:12 بعد از ظهر
سلام آقا وحید چند جا بردم میگن موتور صفر دست نزنی بهتره [emoji53]
خام سوزی زیادی هم داره، احساس میکنم، سردم هست دوده میاد از اگزوز [emoji20]
.
پیچ هوا رو ببندید تا ته بعد 1/5 دور باز کنید... موتور رو روشن کنید ببینید چطوری کار میکنه...اگه ساز کار نکرد کم کم شلتر کنید اگه دیدید بدتر شد سفت تر کنید تا ساز کار کنه این تنظیم پیچ هوا... اما ممکنه کاربرات توش آشغال رفته باشه که باید باز بشه و 2تا ژیگلور باز بشه و شست توی پیاله و بدنه کاربراتم بنزین بریزید تا تمیز شه بعد کاربرات وصل و دوباره تنظیم بشه...البته اگه سوزن کاربرات رو دس نزدید
patroll.md
19-08-1394, 07:49 بعد از ظهر
.
پیچ هوا رو ببندید تا ته بعد 1/5 دور باز کنید... موتور رو روشن کنید ببینید چطوری کار میکنه...اگه ساز کار نکرد کم کم شلتر کنید اگه دیدید بدتر شد سفت تر کنید تا ساز کار کنه این تنظیم پیچ هوا... اما ممکنه کاربرات توش آشغال رفته باشه که باید باز بشه و 2تا ژیگلور باز بشه و شست توی پیاله و بدنه کاربراتم بنزین بریزید تا تمیز شه بعد کاربرات وصل و دوباره تنظیم بشه...البته اگه سوزن کاربرات رو دس نزدید
علیرضا جان ممنون مطالب سال گذشته رو شما رو می خوندم، سوزن کم کردم از پایین شیار ۴، ولی رابط بین کاربراتور و سیلندر تو عکس پیداست،لوله هوا داره که هوا میکشید با چسب مسدو دش کردم بعد فلوت کرد،ابزارم کافی نبود فقط دوبار بنزین کاربرات باز کردم با تخلیه بنزین اون قضیه فلوت حل شد.
فردا تست کنم اگه نشد باز کنم با اسپری کاربرات شور یه سوزن هاشو تمییز کنم.
بازم ممنون از توجه شما [emoji4]
erfandj.com
19-08-1394, 08:04 بعد از ظهر
جواب منو بدیددددددددددددددددددد
Quintin
20-08-1394, 09:00 قبل از ظهر
دوستان نظرشمادررابطه بالاستیک های به اصطلاح زمستونی چیه واقعاتاثیردارن...ازیک استادتعمیرکاری سوال کردم گفت خوبه ولی یکم سرعتتومیگیره...
خب موقع بارون واقعاجاده خطرناک میشه...من اینجافقط مارک یاسادیدم نمی دونم چه مارک های دیگه ای ست
ali_r
21-08-1394, 08:10 بعد از ظهر
دوستان قیمت بدین
مدل 94
کارکرد 4 هزارتا
بیمه یکسال
sajjad_trax
21-08-1394, 08:51 بعد از ظهر
الان 125 کویر صفرش چنده؟؟؟
شما چند خریدی خودت؟؟؟
کمک فنرهای عقب گازیه؟؟؟