توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : درخواست راهنمایی جهت خرید موتور استریت!!!
هارمونیک
30-04-1393, 12:10 بعد از ظهر
سلام.
من کارمند هستم و یه موتور می خوام که باهاش برم سرکار. هر دو سه هفته یکبار هم با یه ترک برم باغمون. 11 کیلومتر فاصله تا باغمون هست و حدود 9 کیلومتر اون جاده خاکی صاف است.
نمی دونم چه موتوری مناسب کار من هست.
تاحالا موتور نداشتم و خیلی هم نمی خوام هزینه کنم. کیفیت ساخت و زیبایی برام مهمه. از طرحهایی مثل KAVIR GLX 150 TYPE-1 ([Only registered and activated users can see links]) خیلی خوشم میاد(طرح HONDA). البته قیمت خیلی برام مهمتره.
فکر کردم شاید موتورهای استریت مناسب من باشه!
ممنون میشم راهنماییم کنید. قیمت هم اگه اعلام کنید ممنون میشم.
MANHUNT
30-04-1393, 12:56 بعد از ظهر
دوست عزیز شما خودت چقدر میخوای هزینه کنی صفر میخوای یا کارکرده؟
ali.motahari
30-04-1393, 01:02 بعد از ظهر
اگه میخای 3 تومن خرج کنی و موتور نرم و امنیت بالا و کیفیت خوبی داشته باشه و بهش فشار نیاری یه بوکسر 150 میتونی بخری که خیلی موتور نرمیه و با قیمت مناسب
اگرم میخای فشار بیاری و بزنی به کوه و تو جاده خاکی با بی احتیاطی رانندگی کنی یه سی جی 125 بخر که هم ارزونتره(2ملیون)هم سگ جونتر
هارمونیک
30-04-1393, 01:15 بعد از ظهر
دوست عزیز شما خودت چقدر میخوای هزینه کنی صفر میخوای یا کارکرده؟
صفر میخوام.
اگه قسطی بدن تا 2500 هم میتونم هزینه کنم.
اگه میخای 3 تومن خرج کنی و موتور نرم و امنیت بالا و کیفیت خوبی داشته باشه و بهش فشار نیاری یه بوکسر 150 میتونی بخری که خیلی موتور نرمیه و با قیمت مناسب
اگرم میخای فشار بیاری و بزنی به کوه و تو جاده خاکی با بی احتیاطی رانندگی کنی یه سی جی 125 بخر که هم ارزونتره(2ملیون)هم سگ جونتر
قیمت دقیق بوکسر 150 چقدره؟
این سی جی که میگه چه مارکیش؟
MANHUNT
30-04-1393, 01:25 بعد از ظهر
از نظر من یا سی جی بگیر یا سی جی ال و یا بوکسر 150 این موتور واقعا موتور خوبی هستش ماله شرکت هندی باجاج هستش که پالس رو میزنه خیلی نرم و بی صداس اما صفرش 3500 هستش البته کارکرده تمیزشو میتونی بگیری
ali.motahari
30-04-1393, 01:27 بعد از ظهر
صفر میخوام.
اگه قسطی بدن تا 2500 هم میتونم هزینه کنم.
قیمت دقیق بوکسر 150 چقدره؟قیمت دقیقشو نمیدونم شاید3100تا300ولی 125 بوکسر 2700
این سی جی که میگه چه مارکیش؟
کویر موتور تیزتک کار و نامی
هارمونیک
30-04-1393, 02:04 بعد از ظهر
از نظر من یا سی جی بگیر یا سی جی ال و یا بوکسر 150 این موتور واقعا موتور خوبی هستش ماله شرکت هندی باجاج هستش که پالس رو میزنه خیلی نرم و بی صداس اما صفرش 3500 هستش البته کارکرده تمیزشو میتونی بگیری
سی جی با سی جی ال فرق داره؟ اینا با cdi فرق دارند؟
میشه یه مدل سی جی و سی جی ال بگید؟ (اگه لینک به کارخونشم بدید که عالی)
ممنون از شما
- - - Updated - - -
کویر موتور تیزتک کار و نامی
تیزتک کار مال کبیره!
الان اینا چندن؟
ali.motahari
30-04-1393, 02:07 بعد از ظهر
ببخشید اشتباه شد آره کبیره
1970 مدل 93
Alireza.BMW
30-04-1393, 02:40 بعد از ظهر
طرح سی جی ال نرم تره اما قیمتش 3 تومن به بالاست شما میخاید تا 2500 هزینه کنید....بین سی جی ها هم سی جی های کویر...رهرو...تیز پر توس...زیگما موتورای خوبین صفر 93 شون هم بین 2200 تا 2500 هست طبق آخرین قیمت بنده...
من نظرم روی بوکسر 125هه هم نرمه هم مال کارخونه پالس هست و کیفیت خوبی داره قیمتم دوستان گفتن 2700صفرشه...خرکاره ولی خب سرعت نمیره فکر کنم مدل 125ش 80تا 85 تا میره نهایتا اما قدرتی و عالی اینم عکسش
44052
این سایت باجاج برو توش عکسای واضح ترشو ببین:
[Only registered and activated users can see links]
هارمونیک
30-04-1393, 03:03 بعد از ظهر
طرح سی جی ال نرم تره اما قیمتش 3 تومن به بالاست شما میخاید تا 2500 هزینه کنید....بین سی جی ها هم سی جی های کویر...رهرو...تیز پر توس...زیگما موتورای خوبین صفر 93 شون هم بین 2200 تا 2500 هست طبق آخرین قیمت بنده...
من نظرم روی بوکسر 125هه هم نرمه هم مال کارخونه پالس هست و کیفیت خوبی داره قیمتم دوستان گفتن 2700صفرشه...خرکاره ولی خب سرعت نمیره فکر کنم مدل 125ش 80تا 85 تا میره نهایتا اما قدرتی و عالی اینم عکسش
44052
این سایت باجاج برو توش عکسای واضح ترشو ببین:
[Only registered and activated users can see links]
همین الان از فروشگاه گروه صنعتی فارس (نمایندگی باجاج) قیمت گرفتم. باکسر 125 سی سی 2،300. باکسر 150 سی سی 3،600. این عکسی که توی سایت باجاج هست با عکس توی سایت گروه صنعتی فارس فرق میکنه. اگزوز باکسر توی سایت ایرانی استله و اون یکی مشکی و البته یه سری فرق دیگه تو ظاهرش.
MANHUNT
30-04-1393, 05:11 بعد از ظهر
همين بوكسر ١٢٥ موتور عالي اي هستش سي جي ال هم زير ٣ تومن هستش ////شما همين بوكسر برداري عاليه اما اين بدون به تند و تيزي سي جي نيست اما امنيت و راحتي خيلي بهتر از سي جي هستش سي جي ال از سي جي بزرگتر هستش نرمتر بي صداتر نشانگر دنده دار هزينشم بلند تر از سي جي هستش امنيتش هم از سي جي بيشتره استارت هم داره البته بعضي از سي جي ها استارت هم دارند اون قضيه سي دي اي هم كه ميفرماييد سي دي اي هونداي ١٢٥ اصل هستش البته سي دي اي چيني و ايراني هم وجود داره اينهايي كه ما داريم ميگيم ساخت ايران هستش يعني طرح هوندا ١٢٥ سي سي هستش
saeidsalehi
30-04-1393, 11:10 بعد از ظهر
دوست عزیز به نظر من موتور استریت برای استفاده ی شما بهتره ولی سعی کن مارک خوب بگیری که جواب اون 9 کیلو خاکی رو بده و از هم نپاشه
Esi 13
30-04-1393, 11:14 بعد از ظهر
به نظرم بوکسر برای شما انتخاب خوبی باشه ،چون هم موتور نرمی هست و هم راحت
هارمونیک
31-04-1393, 07:12 قبل از ظهر
نظر خودمم روی باکسر (بوکسر) هستش. خوشگرتر و متمایزتر.
فقط بحت هزینه نگهداری می مونه!؟
نظرتون چیه؟
stoncold
31-04-1393, 08:08 قبل از ظهر
همين بوكسر ١٢٥ موتور عالي اي هستش سي جي ال هم زير ٣ تومن هستش ////شما همين بوكسر برداري عاليه اما اين بدون به تند و تيزي سي جي نيست اما امنيت و راحتي خيلي بهتر از سي جي هستش سي جي ال از سي جي بزرگتر هستش نرمتر بي صداتر نشانگر دنده دار هزينشم بلند تر از سي جي هستش امنيتش هم از سي جي بيشتره استارت هم داره البته بعضي از سي جي ها استارت هم دارند اون قضيه سي دي اي هم كه ميفرماييد سي دي اي هونداي ١٢٥ اصل هستش البته سي دي اي چيني و ايراني هم وجود داره اينهايي كه ما داريم ميگيم ساخت ايران هستش يعني طرح هوندا ١٢٥ سي سي هستش
عزیز دل برادر ایران هیچگونه موتوری نمیسازه بلکه فقط همون چینیهارو منتاز میکنه قطعه میخره از چین سرهم میکنه یه اسم میزاره روش میده بازار
- - - Updated - - -
داداش اگه مسیرت خاکی هست زیاد هیچ موتوری مثل 125 معمولی همین چینی های ایرانی جواب بهت نمیده اما اگه کم خاکی میریو خاکیت سبکه هر موتوری بخری یواش تر بری مراعات کنی چیزیش نمیشه