PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مشورت برای خرید تا 2800ت

rasoul1994
29-04-1393, 09:17 قبل از ظهر
سلام.
موتوری میخوام تا 2800.مهم ترین چیز برام سگ جونی موتور-کیفیتش-خراب نشدن-و بهتر بودن کیفیت قطعات-و امنیته.

بی کلاچ نمیخوام.
صفر میخوام.
توی مدلایی که دیدم اینا فکر کنم به بودجم بخوره کدوم بهتره به نظرتون؟
باکسر 125
یا 125 های ایرانی؟ به نظرتون بهترین 125 ایرانی از لحاظ سگ جونی و کیفیت مال کدوم شرکته؟
و یا هر مدل دیگه ای که زیر 2800 باشه.

طرح ویو همون بی کلاچه؟

یه سوال دیگه:
باکسر 125 قطعاتش پیدا نمیشه؟
من اصفهان هستم.

خیلی ممنون.

ali.motahari
29-04-1393, 02:15 بعد از ظهر
سلام.
موتوری میخوام تا 2800.مهم ترین چیز برام سگ جونی موتور-کیفیتش-خراب نشدن-و بهتر بودن کیفیت قطعات-و امنیته.
با این پول فقط میتونی به سگ جونی موتور برسی(سی جی 125)

بی کلاچ نمیخوام.

صفر میخوام.
باکسر 125
موتور نرم و امنیت بیشتر از سی جی و مشکلش اینه که مثل سی جی سگ جون نیست و قطعاتش گرونه
یا 125 های ایرانی؟ به نظرتون بهترین 125 ایرانی از لحاظ سگ جونی و کیفیت مال کدوم شرکته؟
تیزتک کار شرکت کبیر موتور صفرش 1970

طرح ویو همون بی کلاچه؟طرح ویو همون بی کلاجه که شرکت های ایرانی و چینی از مدل اصلیhonda waveکپی کردن با قیمت خیلی کمتر مثلا کویر موتور رادیسون که بهترینه

یه سوال دیگه:
باکسر 125 قطعاتش پیدا نمیشه؟کمیاب تر هست از سی جی
من اصفهان هستم.

خیلی ممنون.
موفق باشی

Sooli
29-04-1393, 02:37 بعد از ظهر
سلام
شما دوست عزیز یا باید سی جی بگیری یا باکسر۱۲۵ یا طرح سی جی ال.
اولا سی جی رو که همه میشناسن و محاسن و معایبشو میدونن
دوما باکسر موتوریه که از ۱۲۵ خیلی بهتره ولی بدیش اینه که تند تیز نیست ولی ۱۵۰ خیلی بهتره و البته قیمتش ۳۵۰۰ هست
سوما طرح سی جی ال که همون سی جیه ولی با یکم پیشرفت مثلاً استارت یا صدای کمتر و...
در ضمن بهترین طرح سی جی ال برا شرکت کویر هست

saeidsalehi
29-04-1393, 04:44 بعد از ظهر
با 2800 انتظار هر چیزی رو میتونی داشته باشی جز سگ جونی و باید هر دو سه ماه سری به تعمیر گاهای موتور سیکلت بزنی ببینی کدومش ارزون تر موتورت رو تعمیر میکنه.

MANHUNT
29-04-1393, 05:12 بعد از ظهر
بوكسر موتور واقعا خوبيه اما دو كار ميتوني انجام بدي يا بودجتو بيشتر كني كه يه چيز در خورتر بگيري مثلا بوكسر ١٥٠ يا به همين سي جي هاي ايراني اكتفا كني چون همه جوره كارت را ميندازن به راحتي خراب نميشه اگه هم بشن خرج تعمير و لوازمش خيلي ارزونه البته بوكسر ١٢٥ هم موتور خوبيه

stoncold
29-04-1393, 07:46 بعد از ظهر
بهترین انتخابت هندا ژاپنه
هرچند مدل پایین تره یه تمیز پلاک ملیشو پیدا کنی خیلی خیلی خیلی بهتر از این پینیا صفر هم گاز میخوره هم نرم تره هم کم خرج تره هم خیلی سگ جون تر

rasoul1994
29-04-1393, 11:54 بعد از ظهر
اولا سی جی رو که همه میشناسن و محاسن و معایبشو میدونن

آماتور هستم.ممنون میشم محاسن و معایب سی جی رو توضیح بدید.
محاسن سی جی ال نسبت به سی جی و اینکه کدومو پیشنهاد میکنید(بیشتر از لحاظ سگ جونی و کیفیت قطعات)؟
مرسی.

- - - Updated - - -

موفق باشی
ممنون.
برای مثال توی 5 سال خرج تعمیر باکسر 125 صفر حدودا چند درصد بیشتر از سی جی 125 ایرانی صفر هست؟
نظرتون در مورد 125 کویر چیه؟به نظرتون تیزتک از کویر بهتره؟

محاسن سی جی ال نسبت به سی جی و اینکه کدومو پیشنهاد میکنید(بیشتر از لحاظ سگ جونی و کیفیت قطعات)؟

- - - Updated - - -

سلام.

بی کلاچ نمیخوام.
صفر میخوام.
باکسر 125

طرح ویو همون بی کلاچه؟

یه سوال دیگه:
باکسر 125 قطعاتش پیدا نمیشه؟
من اصفهان هستم.

خیلی ممنون.

برای مثال توی 5 سال خرج تعمیر باکسر 125 صفر حدودا چند درصد بیشتر از سی جی 125 ایرانی صفر هست؟

- - - Updated - - -

سلام
سوما طرح سی جی ال که همون سی جیه ولی با یکم پیشرفت مثلاً استارت یا صدای کمتر و...
در ضمن بهترین طرح سی جی ال برا شرکت کویر هست
بهترین سی جی به نظرتون مال کدوم شرکته؟

- - - Updated - - -

بوكسر موتور واقعا خوبيه اما دو كار ميتوني انجام بدي يا بودجتو بيشتر كني كه يه چيز در خورتر بگيري مثلا بوكسر ١٥٠ يا به همين سي جي هاي ايراني اكتفا كني چون همه جوره كارت را ميندازن به راحتي خراب نميشه اگه هم بشن خرج تعمير و لوازمش خيلي ارزونه البته بوكسر ١٢٥ هم موتور خوبيه
به نظر شما سی جی 125 ایرانی سگ جونتره و یا بوکسر 125؟

ممنون.

ali.motahari
30-04-1393, 12:43 قبل از ظهر
ببین داداش من خودم الان تیزتک دارم و واقعا راضی ام ازش و هم از لحاظ موتوری خوبه هم از لحاظ کیفیت بدنه که مثل مدلای مشابه لش نمیشه
اگه به موتور فشار بیاری و بهش نرسی سی جی تو 3 سال لش میشه ولی بوکسر به سروصدا و تعمیر میوفته
سی جی از سگ جونم یه چیز اونورتره
ظاهر سی جی و قیمت و فراوانی لوازم یدکی سی جی خیلی بهتره تا سی جی ال
درکل بنظر من تو سی جی ها که بیشتریاشونو داشتم تیزتک بهترینه

MANHUNT
30-04-1393, 12:58 قبل از ظهر
أگه براي ٥ سال ميخواي نگه داري و ازش استفاده كني سي جي بهتر هستش چون واقعا سگ جونه جواب خودشو همه جوره پس داده مكانيك همه جا داره لوازم همه جا داره از بوكسر هم جم و جور تر هستش

rasoul1994
30-04-1393, 02:18 قبل از ظهر
ممنون از تمام دوستانی که نظر دادن.
ممنون میشم بقیه دوستان هم نظر بدهند.

rasoul1994
30-04-1393, 04:28 قبل از ظهر
یه سوال دیگه:

فرق cg با cdi چیه؟چه مزایا و معایبی نسبت به همدیگه دارند؟

stoncold
30-04-1393, 07:21 قبل از ظهر
یه سوال دیگه:فرق cg با cdi چیه؟چه مزایا و معایبی نسبت به همدیگه دارند؟فرق خاصی که ندارنسی جی و سی دی ای یه مدل موتور بوده ژاپن زده بوده مه سی جی از سال پنجاهو نه به اینور که همون کله گرداست بعدش سی دی ای زده که کله مستطیلیه ژاپناینا تو بازارم همه چینی هستن که ظاهرشون برگرفته از اون موتوراست انجینشونم چین میزنهسی دی ای ژاپن دوازده اسب بخار قدرتشه انجین چین هشت اسب کیفیتشونم باهن قابل مقایسه نیست

هارمونیک
30-04-1393, 01:18 بعد از ظهر
سلام.
آخرین انتخابت چی شد؟
قیمتش؟
ممنون

parsa-suzuki
30-04-1393, 01:29 بعد از ظهر
من بهتون یک باکسر 125 یا سی جی ال 125 رو پیشنهاد میدم چون این دو نسبت به سی جی واقعا محکم تر و مستحکم تر اند
سی جی های ایرانی از کیفیت پایینی برخوردارند مثال همین امروز یک عدد موتور تیزکار 125 در حد صفر برای یکی از دوستان خریدیم که علاوه بر بد سواری روغن ریزی از سمت جدار قاب کلاچ هم داشت

rasoul1994
31-04-1393, 03:22 قبل از ظهر
ممنون از همه دوستانی که نظر دادند.

منتظر نظر بقیه دوستان.

- - - Updated - - -

فرق خاصی که ندارنسی جی و سی دی ای یه مدل موتور بوده ژاپن زده بوده مه سی جی از سال پنجاهو نه به اینور که همون کله گرداست بعدش سی دی ای زده که کله مستطیلیه ژاپناینا تو بازارم همه چینی هستن که ظاهرشون برگرفته از اون موتوراست انجینشونم چین میزنهسی دی ای ژاپن دوازده اسب بخار قدرتشه انجین چین هشت اسب کیفیتشونم باهن قابل مقایسه نیست

cg و cdi و cgl رو میشه از خوب به بد به نظرتون مرتب کنید؟

سلام.
آخرین انتخابت چی شد؟
قیمتش؟
ممنون

سلام.هنوز تصمیم قطعی نگرفتم.125 های ایرانی بدون کلاچ و باکسر 125 فعلا جزو گزینه هامه.

من بهتون یک باکسر 125 یا سی جی ال 125 رو پیشنهاد میدم چون این دو نسبت به سی جی واقعا محکم تر و مستحکم تر اند
سی جی های ایرانی از کیفیت پایینی برخوردارند مثال همین امروز یک عدد موتور تیزکار 125 در حد صفر برای یکی از دوستان خریدیم که علاوه بر بد سواری روغن ریزی از سمت جدار قاب کلاچ هم داشت

cg و cdi و cgl رو میشه از خوب به بد به نظرتون مرتب کنید؟
قیمت cgl با اون 2 تای دیگه چقدر فرق داره؟

به نظر شما توی 5 سال هزینه تعمیر و قطعات باکسر 125 چند درصد بیشتر از 125 های ایرانی بیکلاچ میشه؟

rasoul1994
01-05-1393, 11:35 بعد از ظهر

منتظر نظر بقیه دوستان.

rasoul1994
04-05-1393, 12:03 بعد از ظهر

منتظر نظر بقیه دوستان.

Aliras
04-05-1393, 09:46 بعد از ظهر
به نظر منم بهترین انتخاب برای شما 125cdi هستش...
یه صفر ایرانی بردار(البته برند ایرانیه اکثر قطعات چینه)
مارک کاریزان،کویر،ارشیا اینطور چیزا