توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مشاوره خرید سوزوکی GSXR 750 cc
saeidsalehi
26-04-1393, 10:07 بعد از ظهر
سلام دوستان
دو سال پیش یه مگلی داشتم و به دلیل جالب نبودن این موتور فروختمش.الان میخوام یه سوزوکی gsxr 750 بگیرم.سوالی که دارم این هست که دور و برم پیست موتور سواری نیست که نامه اش رو بگیرم دنبال نامه ی
نیرو انتطامی هم اصلا نمیرم.
اگه کسی راهی به جز این دو مورد سراغ داره ممنون میشم در اختیار قرار بده
ali_r
26-04-1393, 10:16 بعد از ظهر
الان شما میخوایین موتورو بخرین یا میخوایین معرفی کنید؟
saeidsalehi
26-04-1393, 10:21 بعد از ظهر
الان شما میخوایین موتورو بخرین یا میخوایین معرفی کنید؟
سلام دوست عزیز
من مشکل خرید ندارم فقط سوالم این هست که راهی وجود داره که بشه قانونی تر با این موتور چرخید یا باید شب و روز از دست نیرو انتظامی جیم بزنی
ali_r
26-04-1393, 10:32 بعد از ظهر
منظورمو متوجه نشدین انگار؟
من میگم اگه میخوایین بخرین انتقالش بدم به بازارچه اگه مشاوره میخوایین انتقال بدم مشاوره میخوایین معرفی کنید جاش همینجاست
مفهوم شد؟
- - - Updated - - -
در مورد چرخیدن با این موتور اگه برگه سبز داشته باشه اگه بگیرنت فقط جریمه میدی میاد بیرون اگه اماراتی بگیری باید خداحافظی کنی وجریمه سنگین بدی
یا اینکه میتونی جمعه ها با داشتن نامه تو پیست ازش لذت ببری
saeidsalehi
26-04-1393, 10:37 بعد از ظهر
منظورمو متوجه نشدین انگار؟
من میگم اگه میخوایین بخرین انتقالش بدم به بازارچه اگه مشاوره میخوایین انتقال بدم مشاوره میخوایین معرفی کنید جاش همینجاست
مفهوم شد؟
- - - Updated - - -
در مورد چرخیدن با این موتور اگه برگه سبز داشته باشه اگه بگیرنت فقط جریمه میدی میاد بیرون اگه اماراتی بگیری باید خداحافظی کنی وجریمه سنگین بدی
یا اینکه میتونی جمعه ها با داشتن نامه تو پیست ازش لذت ببری
زیاد عصبانی نشو.مشاره میخوام.ممنونم از راهنمایت
ali_r
26-04-1393, 11:02 بعد از ظهر
زیاد عصبانی نشو.مشاره میخوام.ممنونم از راهنمایت
عصبانی نیستم
موقع زدن تاپیک دقت کن کجا میزنی
- - - Updated - - -
انتقال داده شد به بخش مشاوره
عنوان ویرایش شد