PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : موتور هامونو دزدین!!!!!

cbr75
03-04-1393, 06:41 بعد از ظهر
امروز منو دوستم با موتور هامون رفتیم خونه دوست دیگم موتورو گذاشتیم بیرون(یکی cbr600 ویکیcbr250) یه 20 دقیقه دیگه اومدیم موتور ناکسا برده

بودن......یعنی یکی نیست به اینا توجه کنه:98:میخواستم بفروشمش نینجا بگیرم ولی دیگه....خدا لعنتشون کنه....

از دوستان خواهشمندم قیمت انواع دزدگیر لطف کنن....

دوستم گفت به کسی که موتور دزدی میفروشه بهش بگیم ما این موتورا رو میخواییم و اگه موتورمون رو دیدم به 110 و .....اطلاع بدیم و موتور بگیریم.

حالا چند تا سوال؟؟؟

1-به نظر شما میتونم دوباره موتورامون رو پس بگیریم؟؟؟

2-ما تهران هستیم آیا کسی اصلا از این موتورا دزدی میفروشه یا که فقط اوراقشون میکنن؟؟؟

دوستان خواهشا جدی بگیرید امروز من و فردا شما....

Alireza.BMW
03-04-1393, 06:58 بعد از ظهر
اگه موتور سوییچ باشه...نه نمیتونین به پلیس بگین چون موتورو بگیرن 1_مال خودشون 2_ 2برابر قیمت موتور جریمه میشین 3_ شلاق 4_ 3 یا 6 ما ه زندانی
موتور سوییچ دست هرکی باشه اون صاحبشه فقط میتونین آمار موتورو بگیرین و برین شما هم از اون بدزدین یا با دعوا و قالتاق بازی بگیرینش وگرنه باید بیخیال شید...بعدشم آخه این موتورا موتوراییه که بذارین بیرون؟؟؟ شاید پلیس برده باشنشونا که اگه پلیس برده سراغش نرید وگرنه اون 4 مورد بالا رو باید بگذرونید

- - - Updated - - -

در ضمن اگه کسی دزدیده و یقین دارین پلیس نبرده...اولا اون یه چند وقتی اصلا موتورو بیرو نمیاره تا آبا از آسیاب بیوفته بعد میره شهر های اطراف میفروشه...دلیل اینکه منم سمت این موتورا نرفتم همینه وگرنه راحت میتونسم بخرم...بعدشم این جور موتورا باید حتما روش یه جی پی اس نصب بشه که برای این مواقع میتونید راحت موتورو پیدا کنید...کلا به نظر من به غیر از سی جی همه موتورا احتیاج به جی پی اس دارن...3بار شده اومدن مگلی منو جلو مردم ازم زور گیری کن و بدزدن توجه کنید جلوی مردم

cbr75
03-04-1393, 09:38 بعد از ظهر
اگه موتور سوییچ باشه...نه نمیتونین به پلیس بگین چون موتورو بگیرن 1_مال خودشون 2_ 2برابر قیمت موتور جریمه میشین 3_ شلاق 4_ 3 یا 6 ما ه زندانی
موتور سوییچ دست هرکی باشه اون صاحبشه فقط میتونین آمار موتورو بگیرین و برین شما هم از اون بدزدین یا با دعوا و قالتاق بازی بگیرینش وگرنه باید بیخیال شید...بعدشم آخه این موتورا موتوراییه که بذارین بیرون؟؟؟ شاید پلیس برده باشنشونا که اگه پلیس برده سراغش نرید وگرنه اون 4 مورد بالا رو باید بگذرونید

- - - Updated - - -

در ضمن اگه کسی دزدیده و یقین دارین پلیس نبرده...اولا اون یه چند وقتی اصلا موتورو بیرو نمیاره تا آبا از آسیاب بیوفته بعد میره شهر های اطراف میفروشه...دلیل اینکه منم سمت این موتورا نرفتم همینه وگرنه راحت میتونسم بخرم...بعدشم این جور موتورا باید حتما روش یه جی پی اس نصب بشه که برای این مواقع میتونید راحت موتورو پیدا کنید...کلا به نظر من به غیر از سی جی همه موتورا احتیاج به جی پی اس دارن...3بار شده اومدن مگلی منو جلو مردم ازم زور گیری کن و بدزدن توجه کنید جلوی مردم

ممنون دوست عزیز از هم دردی.

پس دیگه دنبالش نمیرم پولشم رفت هوا....واقعا موقعه خرید به این مورد توجه نکرده بودم...اشتباه!!کردم

اگه دزدهای (بی پدر مادر:3ztzsjm:)بخوان بفروشنش چند میفروشن ؟![Only registered and activated users can see links](6).gif

- - - Updated - - -

- - - Updated - - -

ممنون دوست عزیز از هم دردی.

پس دیگه دنبالش نمیرم پولشم رفت هوا....واقعا موقعه خرید به این مورد توجه نکرده بودم...اشتباه!!کردم

اگه دزدهای (بی پدر مادر:3ztzsjm:)بخوان بفروشنش چند میفروشن ؟![Only registered and activated users can see links](6).gif

Alireza.BMW
03-04-1393, 09:52 بعد از ظهر
به همون قیمت که فی میخوره البته یکم پایینتر میدن که زودتر فروش بره...دوست عزیز موتور سوییچه موتور پلاک دار نیست بخان به عنوان اوراق بفروشن...اگه زورت میرسه بهشون برو آمار بگیر با قالتاق بازی یا برو از همون محل موتورو از خودشون بدزد و سریع هم برو بفروش اگه پیداش کردی چون دردسر میشه برات...اگه سوییچش دستته

ARSH
03-04-1393, 10:37 بعد از ظهر
موتور منو دزدیدن ! خودم نفهمیدم چطوری پیدا شد رفیق
وگرنه بهت راهکارشو میدادم
واقعا نمیدونم چطوری پیدا شد !

senior.alireza
03-04-1393, 11:09 بعد از ظهر
داداش شاید از حرفم ناراحت بشی ولی خدایی کی موتور 600 سی سی رو میزاره دم در ؟ طرف سی جی رو 15 تا قفل میزنه .
دوستان راهنمایی کردن اگه موتور سوییچ هست بیخیالش بشین بهتره پیدا هم بشه چیزی به شما نمیرسه .
اون 250 هم سریعا برین کلانتری خبر بدین طرف خلافی نکنه بیفته گردنه شما امید چیز بدی نیست شاید پیدا بشه

h0ssein
03-04-1393, 11:41 بعد از ظهر
داداش مگه سی جیه که راحت بتونن برن؟ مگه روشن بوده؟ مگه قفل نداشته؟

اینکه به 20 دقیقه تونستن ببرن یحتمل سوییچ توش بوده دیگه...

Eyeless
04-04-1393, 08:42 قبل از ظهر

داداش سی جی که بیشتر میدزدن باید تو سیجیم دزدگیر گذاشت البته سی جی نو باشه مخصوصا اگه هندا باشه

موتور منو دزدیدن ! خودم نفهمیدم چطوری پیدا شد رفیق
وگرنه بهت راهکارشو میدادم
واقعا نمیدونم چطوری پیدا شد !

داداش مگه پیدا شد موتورت ؟

Alireza.BMW
04-04-1393, 08:48 قبل از ظهر
خب آره ولی سی جی قیمتی نداره درمقابل این موتورا سی جی بره نهایت 2تومنت رفته اما این موتورا بره انگار ماشینت رفته چون حالا من مدل موتور این بنده خدا رو نمیدونم اما 20 به بالاست فکر کنم
...موتور آرش جان پیدا شد و فروختش شما نفهمیدی تا حالا؟

hamed zoro
04-04-1393, 09:33 قبل از ظهر
با سلام یکی از دوستانم داره نمایندگی یک دزدگیر جدید و میگیره که فکر کنم مشکل همه حل بشه دزدگیر سیم کارت میخوره و بصورت آنلاین و آفلاین از طرق جی پی اس میتونی ببینی کجاست خاموشش کنی
و باطری روش داره اگر حتی دزد بتونه پیداش کنه و بخواد از مدار خارج کنه پیام میده به موبایل صاحبش یک اپلیکشن هم داره که روی گوشی نصب میشه حالا به محض اینکه اومد بارش تو همین سایت براتون شماره و قیمت و مشخصات میدم تا چشم دزدا کور شود .....

ARSH
04-04-1393, 10:15 قبل از ظهر
آره داداش پیدا شد
نفروختم همین rmz هست که دزدیده بودن
yzf رو فروختم

ببین رفیق به کوچیک تا بزرگ بگو . شیرینی تپل بزار زمین . خلاصه دنبالش باش اونا میخوان تو بیخیال شی بیخیال هم شی میفروشنش

من اصلا نمیدونم چی شد یهو پیدا شد سه دست فروخته بودن چرخیده بود تا دست یکی دیدیم اتفاقی !

Gladiator
04-04-1393, 10:29 قبل از ظهر
آقا شما ورداشتی cbr600 رو گذاشتی دم خونه دوستت 20 دقیقه رفتی تو ؟ :13: فکر کردی تو سن پترزبورگی داداش ؟:[Only registered and activated users can see links]
والا ما سنگین سوار میشدیم یه ثانیه هم توقف نمیکردیم شما چه دل خوشی داری موتورو ول کردی رفتی ، باور کن تو گل زمستون سنگین سوار میشدیم با 180 تا سرعت اصلا سرما حالیمون نمیشد ، بس که هیجانو استرس داشتیم اصلا سردمون نمیشد ، داغ داغ بودیم ، الان که به اون روزا فک میکنم میگم عجب کارایی میکردیما :gigglesmile:

دوست عزیز اگه موتورت برگه اوراق یا برگ سبز یا سندو مدرکی داره برو سراغ پلیس ، اگه سوییچه بهتره نری که انگ دزدی و قاچاقو همه چی بهت میزنن ، سر از آگاهیو جریمه و فلان در میاری ، البته از شلاق ملاق خبری نیس ، این حرفارو جدی نگیر ، یه پولی بذاری کف دستشون دیگه دادگاه نمیفرستنت فقط میفرستنت تعزیرات بعدشم موتور در میاد ، حالا شما سعی کن اول موتورتو پیدا کنی ، ولی دیگه همچین کاری نکن ، لاس وگاس نیس که موتور سنگینو گذاشتی تو کوچه فک کردی جک جیووانی شدی و موتور هارلیتو گذاشتی بیرون دیسکو :icon_pf _15_:

Eyeless
04-04-1393, 10:33 قبل از ظهر
خب آره ولی سی جی قیمتی نداره درمقابل این موتورا سی جی بره نهایت 2تومنت رفته اما این موتورا بره انگار ماشینت رفته چون حالا من مدل موتور این بنده خدا رو نمیدونم اما 20 به بالاست فکر کنم
...موتور آرش جان پیدا شد و فروختش شما نفهمیدی تا حالا؟
برا بعضیا تو این وضع 2تومنم 2تومنه :(
نه من چندوقت نبودم نفهمیدم !

آره داداش پیدا شد
نفروختم همین rmz هست که دزدیده بودن
yzf رو فروختم

ببین رفیق به کوچیک تا بزرگ بگو . شیرینی تپل بزار زمین . خلاصه دنبالش باش اونا میخوان تو بیخیال شی بیخیال هم شی میفروشنش

من اصلا نمیدونم چی شد یهو پیدا شد سه دست فروخته بودن چرخیده بود تا دست یکی دیدیم اتفاقی !

خدارو شکر خوشحال شدم.

MR666
04-04-1393, 11:02 قبل از ظهر
حالا شما یه 2 تا عکس از این موتورات بزار و اینکه کجای تهران موتورو بردن ادرس بده شاید پیداش کردیم
البته نگو ازشون عکس ندارم که الان هرکی الان اشی مشی هم میخره ازش میگیره برا همین موقع ها

hamed behboodi
04-04-1393, 12:04 بعد از ظهر
بسیار ناراحت کنندس که این موتورا رو دزدیدن اما اشتباه از خود شما بوده مردم دوچرخه رو از خودشون جدا نمیکنن بعد شما 20 دقیقه موتور رو گذاشتی دم در و رفتی؟ مگه توی بهشت داریم زندگی میکنیم ؟!!!
ایشالا که بتونی پیدا کنی .

farshad 54
04-04-1393, 12:11 بعد از ظهر
الان این تاپیک رو ایجاد کردید که چی ؟

اطلاع رسانی ؟
مشاوره قیمت؟

اگر میخواهید کمکی بهتون بشه - عکس موتور هارو بذارید و محلی که موتورتون به سرقت رفته رو بگید شاید بشه کمکی کرد

بعد یه چیزی ذهن منو مشغول کرده موتور بی پلاک و مدارک رو - رو چه حسابی کنار خیابون یا تو کوچه پارک کردید اونم cbr 600 --اولین موتور سنگینتون بوده ؟

اگر سنگین سوار بودید عمرا این کارو نمیکردین - واسه همین به نظرم یه جای کار مشکل داره

در هر صورت امیدوارم پیدا بشه

cbr75
04-04-1393, 12:43 بعد از ظهر
سلام...سلام..:happy4:.

دوستان خسته نباشید...دم همتون گرم ...موتورم پیدا شد.:999:..

داداشم و پسر عموم پشت سر ما برداشته بودنش:297:...تا دم خونه با دستشون برده بودن....(فقط برا حالگیری ما که نمیزاریم این موتور ها رو سوار شن)

از همتون ممنون.

Gladiator
04-04-1393, 12:52 بعد از ظهر
سلام...سلام..:happy4:.

دوستان خسته نباشید...دم همتون گرم ...موتورم پیدا شد.:999:..

داداشم و پسر عموم پشت سر ما برداشته بودنش:297:...تا دم خونه با دستشون برده بودن....(فقط برا حالگیری ما که نمیزاریم این موتور ها رو سوار شن)

از همتون ممنون.

:13:

شما مطمئنی خواب دیشبتو برای ما تعریف نکردی؟

farshad 54
04-04-1393, 01:13 بعد از ظهر
چه با مزه به داداشتون و پسر عمتون از طرف ما سلام برسونید

گفتم یه جای کار مشکل داره ها اونم اینه که شما اصلا cbr 600 از نزدیکم ندیدی

چون cbr 600 اگر فرمونش قفل باشه آرنولد هم نمیتونه جا به جاش کنه مگر اینکه داداشتون و پسر عمه گلتون قهرمانان پاور لیفتینگ باشن که تونستن دو تا موتور رو ببرن قایم کنن - نگو فرموناشم قفل
نبوده که دیگه خیلی موضوع با مزه تر میشه

این با مزگی شما باعث میشه بن بشید :4chsmu1:

قفل ... :4chsmu1: