PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : دوده گرفتن شمع و اگزوز و روشن نشدن

farshadpart
02-04-1393, 09:11 بعد از ظهر
سلام دوستان خسته نباشید یه سی جی یابو دارم که چند وقته هلاکه!
ابتدا بد روشن می‌شد که با سمباده زدن شمع و برطرف کردن دوده‌ها مشکل برطرف می‌شد و با دو تا هندل روشن می‌شد٬ اما هر بار میخواستم روشن کنم کار به سمباده میکشید.
موقع حرکت هم مشکلی نداشت٬ آخر سری‌ها موقع حرکتم گاهی ریپ میزد.
ولی دفعه آخری شمع برق انداختم ولی روشن نشد. دست تو اگزوز میکنم کیلویی دوده داره

میخواستم بدونم کجا احتمالا ایراد داره؟
شمعشم تازه عوض کردم فک نکنم مشکل از شمع باشه٬ قبلی هم همین مشکل داشت.

Sent from my HTC One using Tapatalk

Alireza.BMW
02-04-1393, 10:46 بعد از ظهر
مصرف کاربرات بالاست یه خونه مصرف سوزنو کم کن

farshadpart
02-04-1393, 11:20 بعد از ظهر
اقا من زیاد وارد نیستم سایتی هست این که گفتی رو دقیقا توضیح داده باشه خسته شدم از بس دم مغازه پول گرفتن یه هفته بعد همین آش همین کاسه

محمدمحسن
02-04-1393, 11:56 بعد از ظهر
سلام همين مشکل شمارو هم من داشتم خيلي عذابم داد .
تااينکه يه تعميرکار فيلر گيري کرد و پيچ هوا رو تنظيم کرد موتور پرواز ميکنّ.

farshadpart
03-04-1393, 12:28 قبل از ظهر
یه چند باری دادم ولی زود دوباره خراب میشه٬ طرف میگه رینگ گشاد شده زود اینجوری میشه
ولی من فک کنم طرف کارش بلد نیست یا میخواد طلکه کنه

h0ssein
03-04-1393, 08:55 قبل از ظهر
تو موتور قبلیم این مشکل رو داشتم ، هم کاربرات مشکل داشت هم رینگ ضعیف شده بود/ انجین در سلامت کامل نباشه کاربرات نو هم که بندازی این مشکل همچنان هست/

موتور رو به چند نفر خبره هم نشون بدید/ اگه گاز میدید علاوه بر دود سیاه احساس میکنید گاز خور خوب نیست یا موتور تو راه رفتن جون نداره رینگ ضعیف شده/

farshadpart
03-04-1393, 09:03 قبل از ظهر
[Only registered and activated users can see links]
یه سوال رینگ ضعیف میشه چجوری باعث میشه بنزین بد بسوزه و دوده کنه؟

Alireza.BMW
03-04-1393, 09:10 قبل از ظهر
موتور روغن سوزی که نداره مشکل رینگ داشته باشه اگه شمع سیاه میشه زود مصرف کاربرات بالاست
به این تاپیک مراجعه کن صفحات 7 و 8 رو بخون اونجا من کامل توضیح دادم
[Only registered and activated users can see links] ([Only registered and activated users can see links])

- - - Updated - - -

در ضمن شمع هم فقط ان جی کا بنداز 6 تومنه

h0ssein
03-04-1393, 09:38 قبل از ظهر
موتور بنده هم روغن سوزی نداشت بعد کلی هزینه متوجه شدیم رینگ به این روز افتاده که مشکل ساز شده بود ، کاربرات نو بود و همچنان شمع دوده میزد و موتور جون نداشت / بعد از اینکه فروختمش فهمیدم که خارومادرش بهم پیوند خورده/

احتمالا با تنظیم و شستشوی کاربرات مشکلت حل میشه اگه نشد بعد برو سراغ جاهای دیگه/

Alireza.BMW
03-04-1393, 09:53 قبل از ظهر
اگه جون نداشته باشه آره اما اگه فقط دوده باشه فقط مال کاربراته...به هرحال من راهمو پیشنهاد دادم این کارو اول انجام بده درست نشد برو سراغ چیزای دیگه

farshadpart
03-04-1393, 10:27 قبل از ظهر
وقتی روشن بشه خوب کار میکنه حسابی حار هست٬ ولی مشکل این که روشن نمیشه دفعه اخری ۶۰ تا هندل زدم تا روشن شد!!!
جالبه قبلا ساسات میکشیدم یه فرقی میکرد٬ الان بدتر میشه
اقا علیرضا و اقا حسین دستتون درد نکنه برای راهنمایی

h0ssein
03-04-1393, 10:49 قبل از ظهر
سخت روشن میشه و وقتی هم روشن میشه بد کار میکنه درسته؟

کاربرات رو اول از همه چک کن شستشو و تنظیم ، فیلرگیری هم انجام بده/

Alireza.BMW
03-04-1393, 11:05 قبل از ظهر
وقتی روشن بشه خوب کار میکنه حسابی حار هست٬ ولی مشکل این که روشن نمیشه دفعه اخری ۶۰ تا هندل زدم تا روشن شد!!!
جالبه قبلا ساسات میکشیدم یه فرقی میکرد٬ الان بدتر میشه
اقا علیرضا و اقا حسین دستتون درد نکنه برای راهنمایی

احتمال بالا مصرف سوزن کاربراته سی جی استاندارد منم ایجوری بود شمعو زود سیاه میکرد...مصرف کاربراتو یه خونه کم کردم و یه شمع نو گذاشتم با یه هندل بدون گاز روشن کردم

farshadpart
03-04-1393, 11:09 قبل از ظهر
احتمال بالا مصرف سوزن کاربراته سی جی استاندارد منم ایجوری بود شمعو زود سیاه میکرد...مصرف کاربراتو یه خونه کم کردم و یه شمع نو گذاشتم با یه هندل بدون گاز روشن کردم
انجامش میدم ایشالله که درست بشه

farshadpart
03-04-1393, 11:11 قبل از ظهر
سخت روشن میشه و وقتی هم روشن میشه بد کار میکنه درسته؟

کاربرات رو اول از همه چک کن شستشو و تنظیم ، فیلرگیری هم انجام بده/
سخت روشن میشد٬ ولی وقتی کار میکرد حسابی سرحال بود٬ به غیر دفعه اخر که موقعه روشن بودنم گه گدار ریپ میزد
چند وقت قبلش اگه زیاد گاز میخورد شروع میکرد به ریپ زدن٬ ولی خود به خود این مشکلش حل شد!!!

Alireza.BMW
03-04-1393, 11:25 قبل از ظهر
مصرف سوزنو کم کردی پیچ هوا هم تنظیم باید بشه...برای تنظیم سادش اینه کهپیچ هوا رو تا ته میبیندی بعد 1/5دور باز میکنی بعدش پیچ تنظیم گاز موتورو یکم سفتش میکنی بعد موتورو روشن میکنی دور موتورو تنظیم میکنی روی 2000 و باتوجه به صدای موتور پیچو شلو سفت میکنی تا موتور تنظیم کار کنه...برای شمعم تو این تاپیک نگاه کن عکساشو گذاشتم یه وقت شمع قلابی نندازن بهت

farshadpart
04-04-1393, 08:25 قبل از ظهر
مصرف سوزنو کم کردی پیچ هوا هم تنظیم باید بشه...برای تنظیم سادش اینه کهپیچ هوا رو تا ته میبیندی بعد 1/5دور باز میکنی بعدش پیچ تنظیم گاز موتورو یکم سفتش میکنی بعد موتورو روشن میکنی دور موتورو تنظیم میکنی روی 2000 و باتوجه به صدای موتور پیچو شلو سفت میکنی تا موتور تنظیم کار کنه...برای شمعم تو این تاپیک نگاه کن عکساشو گذاشتم یه وقت شمع قلابی نندازن بهت

این پیچ هوا کدوم هست؟ کجا هست دقیقا؟

Alireza.BMW
04-04-1393, 08:44 قبل از ظهر
42759iهموو پیچه که با فلش نشون دادم

farshadpart
04-04-1393, 12:21 بعد از ظهر

سوزن مصرفش یه خونه کم کردم پیچه هوا را هم تنظیم کردم روشن شد ولی به سختی دوز پایین هم زود خاموش میکنه پیچ گاز انقدر سفت کردم که دتده باشم گازم ندم انگار داره گاز میخوره
ولی در سرعت بالا عالی شده گاز خورش حسابی خوب شده ابدا مثل فبل حتی گه گدار هم زیپ نمیزنه

Alireza.BMW
04-04-1393, 01:57 بعد از ظهر
پیچ تنظیم هوات تنظیم نیست...من گفتم تا ته ببندش بعد 1/5 دور بازش کن بعد دور موتورو یکم زیاد کن موتورو روشن کن و دور موتورو روی 2000 تنظیم کن و اونجا باتوجه به کارکرد موتور و شل کردن پیچ گاز تنظیمش کن...نگفتم که روی همون دور بالا تنظیم شه...وقتی دیدی داره خوب کار میکنه دور موتورو کم کن بزار رو 1/5 ببین بازم همونجوری کار میکنه کار نکرد شلتر یا سفتر ترش کن که معمولا بایذ شلتر شه کم کم تا خوب کارکنه؟ بعد باز روی 1...باید موتور مثه ساعت کار کنه

farshadpart
04-04-1393, 02:37 بعد از ظهر
همین کار کردم تا ته بستم بعد یک نیم دور باز کردم
یه مورد دیگه که باید بگم اینکه تا روغن ۴۰ تابستانی میریزم موتورم تا گرم نشه زودی خاموش میکنه گاز ندم
از اون ورم جرات نمیکنم وسط تابستون روغن زمستونی بریزم

Alireza.BMW
04-04-1393, 02:49 بعد از ظهر
فقط یکو نیم دور باز کردیو تموم؟؟؟ نه داداش من توضیح کامل دادم که چه جوریه بعضی مواقع موتور با 1 دور باز کردن تنظیم کار میکنه بعضی مواقع با 2 تا 2/5 دور... 1/5دوری که گفتم واسه اینه که موتور روشن شه تا بتونی تنظیمش کنی...سی جی آپاچی و مگلی خودمو خودم تنظیم کردم البته مگلی سخته هی باید بری باهاش دور بزنی ببینی چه جوریه...داداش کجایی مشهدی؟

farshadpart
04-04-1393, 02:58 بعد از ظهر
کلا که بد روشن شد
یکمم ور رفتم خاموش شد دیدم همون یک نیم دور بهتره

Alireza.BMW
04-04-1393, 03:06 بعد از ظهر
اون شمعیو که گفتمو روش انداختی؟

farshadpart
04-04-1393, 06:20 بعد از ظهر
نه شهرمون پیشرفتست از این مدلها ندارن
ولی مشکلش حل شد
سیمی که واسه شمع میرفت سر وایر شمع ضعیف بود٬ درستش کردم
فعلا که اکی شده بدون گاز دادن روشن میشه

farshadpart
04-04-1393, 06:21 بعد از ظهر
واسه راهنمایی هم خیلی ممنون

Alireza.BMW
04-04-1393, 08:17 بعد از ظهر
خدارو شکر آره الان تنظیمه تنظیمه باید بدون گاز با یک هندل روشن شه...علی جان فکر کنم تاپیک باید قفل بشه زحمتشو بکش
قفل...

ali_r
05-04-1393, 01:52 بعد از ظهر
قفل...............