توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : راهنمایی برای خریدن یا نخریدن سوزوکی های 250 که ریس پایتخت میفروشه!!!
hadixxx0
18-03-1393, 06:52 بعد از ظهر
سلام خدمت تمام اساتید پرشین
حدود 6.5 دارم اول خواستم مگلی بخرم با اکثر بچه ها که مشورت کردم گفتن نخرما منصرف شدیم
حالا چشمم موتور 250 سوزوکی که ریس پایتخت بازسازی و بزک میکنه گرفته
چکار کنیم بخریم یا نه؟
farshad 54
18-03-1393, 07:09 بعد از ظهر
اگر پولت زیاد برات مهم نیست
و فقط موتور رو واسه تفریح میخوای سوار بشی
و توقع شتاب و سرعت آنچنانی از موتور نداری
خوبه بخر
Alireza.BMW
18-03-1393, 07:21 بعد از ظهر
فقط هیکل داره...شتاب جالبی نداره چون سنگینه در ضمن این موتورا هم سرطانن چون لوازمش نیست باید بهش بخورونی و چون لوازم کمه پس قطعا لوازش گرونه ارزش خرید نداره...تازه آخرین مدلش 84هه که سال 95دیگه پلاک ملاک نمیشه کارت سوختم الفاتحه...برو پالس 220بخر موتور خوبیه من امروز سوار شدم موتور بسیار عالی تاپ اسپیدشم زیاد فرق خاصی با اینا نداره لوازمم فراوون
salar125
18-03-1393, 08:15 بعد از ظهر
با 6.5 ميليون ميخاي بري آميكو 250 بخري؟؟؟ :27: :9:
بابا اين موتورش چينيه... گرفتن انجين يه مدل از سوزوكي رو تو چين مونتاژ كردن و بستن روش.. لش به تمام معناست!!!
نه شتاب داره و نه راه ميره... فقط قيافه :waiting:
hadixxx0
18-03-1393, 08:32 بعد از ظهر
قیمتش 6.500 خودش خیلی ازش تعریف کرد مخصوصان از شتاب ورخش موندم چه کنم بخرم؟؟؟؟؟؟
- - - Updated - - -
رخش واسپیدش خیلی واسم مهمه به نظرتون مگلی بگیرم چی؟بچه ها زدنش به دلم ولی هنوز دلم واسش سوسو میکنه:grouphug:
- - - Updated - - -
قیمتش 6.500 خودش خیلی ازش تعریف کرد مخصوصان از شتاب ورخش موندم چه کنم بخرم؟؟؟؟؟؟
- - - Updated - - -
با 6 اشلوغ چی میشه خرید؟پالس خیلی تابلو شده دیگه تو تهران پره
Alireza.BMW
18-03-1393, 09:29 بعد از ظهر
مگلی لاغر حالا حالاها پلاک مبشه لوازمش به وفور تو بازار هست و قیمتشم مناسبه خیلی بهتر از اینه...میخای یک صبر کن 1ی 2تومن بزار رو پولت دایلیم بگیر راحت
آخه داداشم آدم میره 6500 پول میده به موتوری که مال 10سال پیشه تازه اونم چینی؟ دوستان میگن ژاپنیش هم هست اگه ژاپنیش گیرت بیاد باز بهتره اما 6500برای این موتور زیاده
ali_r
18-03-1393, 09:53 بعد از ظهر
هیچ کس نمیگه ماست من ترشه
اکثریت مردن مالشون رو تعریف میکنند و کمتر کسی پیدا میشه که عیب هاش موتورش رو بگه
hadixxx0
18-03-1393, 09:56 بعد از ظهر
آره داداش بیشتر فکر میکنم میبینم راس میگی!!!!!!!!!!!:297:
میگم مگلی داری چه جوریاست؟کار میده خیلی رخش سرحاله ولی بچه ها زدنش به دلم
نه داداش دالیم قیافش زیاد جالب نیست یه مگلی زرد هست توبازارچه به نظرت چطوره؟
Alireza.BMW
18-03-1393, 10:26 بعد از ظهر
والا من که راضیم فقط مشکلای مونتاژش حل شده باشه مشکلی پیش نمیاد تو تاپیک مگلی برو آخرین پستمو ببین اگه اینجوری باش تا کنی مشکلی برات پیش نمیاد...من اون موتور سوار نشدم نمیتونم نظر بدم به رخ نگاه نکن باید سوار شی ببینی چه جوریه صدای اضافی نداشته باشه انجین شتابش درست باشه دنده ها خشک نباشه و انجین پلمپ باشه حله
MANHUNT
18-03-1393, 10:36 بعد از ظهر
داداش گل یه پالس 220 بگیر حالشو ببر این سوزوکی امیکو های موتور پایتخت یه بنده خدایی گرفت به گ و ه خوردن افتاد فلاپاشم بعد یه مدت بد به صر صدا میوفته نازه اگه فلاپاش خدایی نکرده طوریش بشه چون دست سازه پدرت در میاد دوباره باید هزینه زیادی کنی مصرفش بالاست خیلی لش موتور صداشم که واقعا مخصوصا اونایی که اگزوزشو بردن زیر صندلی افتضاحه من یکی از نزدیک دیدم فقط قیافه داره همین
ایلیا
19-03-1393, 01:01 قبل از ظهر
یک کلام : آمیکو 250 اگه موتور خوبی بود، پلیس بعد 2 سال نمیذاشت مزایده !!!
hadixxx0
19-03-1393, 10:44 قبل از ظهر
نه داداش اصلان با پالس حال نمیکنم مخصوصان 220 هیچ رخ نداره خیلیم باریکه مخصوصان چراغ جلوش که مثل یه چیز اضافه بهش وصل شده
آقا علیرضا اگه من پولم جور شد خواستم مگلی بخرم شما وقت دارین ببینیدش یه دوری باهاش بزنید ببینی ارزش پول دادن داره یانه؟
moto shiraz
19-03-1393, 11:19 قبل از ظهر
پالس یپبگیر یکم خرجش کن توپ میشه موتور بی در دسری و راضی کننده هست این موتور دوستمه
Alireza.BMW
19-03-1393, 01:03 بعد از ظهر
نه داداش اصلان با پالس حال نمیکنم مخصوصان 220 هیچ رخ نداره خیلیم باریکه مخصوصان چراغ جلوش که مثل یه چیز اضافه بهش وصل شده
آقا علیرضا اگه من پولم جور شد خواستم مگلی بخرم شما وقت دارین ببینیدش یه دوری باهاش بزنید ببینی ارزش پول دادن داره یانه؟
من مشهدم دادا شما کجایی؟
amir74
19-03-1393, 09:51 بعد از ظهر
داداش خیلی از این ها که نظر می دن نداشتن و شاید تاحالا سوار هم نشدن فقط حرف تو حرف پیچیده و اینجا می گن،من به شخصه این موتورو 2سالی هست دارم لوازمی که خراب شده رو عوض کنی عمری کار می کنه کدوم یکی از 250ها با150 سیسی بزنین نیم ساعت کار می کنه تازه بهش گازم بدی؟؟کدوم یکیشون این همه دوام میارن زیر این همه فشار و این سنشون؟
من یک چیزایی از این موتور دیدم واقعا بهش ایمان اوردم باورتون نمی شه موتور بعد از 6ماه با این سنش با 2تا استارت روشن شد تازه با باطری 7امپر هندا،واقعا توهیچی کم نذاشته
لوازمش همه چیزاش هست و کلا موتور خوبی هست ماکه نسبت ب قیمتش راضی هستیم البته اذیت شدیم ولی وقتی دیگه بعضی از قطعات مصرفیشو عوض کردیم باما کاری نداره(بلبرینگ و ...)
اینو باید حساب کنی این موتورا با این هیکلشون و سنگینیشون با 10سال سن تو دور پابه پایه مگلی و هیوسانگ و دایلیم 2 3 ساله می رن،این موتورای نظیر مگلی و دایلیم تا 5سال بیشتر دووم نمیارن شایدم کمتر.این موتور با این سنش جلو دودیسکه ترمز می زنی حال می کنی کمکا خیلی نرم بالا پایین می شن صندلی نرم حالا مگلی خیلی ببخشید باسنت می زنه از صندلی بیرون خیلی خشک عمل می کنه
سرعتم که به شخصه تو جاده دوترکه باهاش 145تا رفتم،کسی هم قبول نداره پاشه بیاد بشینه پشتم سر موتور باهاش شرط می بستم تو این سرعت تو جاده
ولی در اخر این موتور واسه کسی که 3 4 تومن پول داره می خواد 250 سوار باشه و موتورش کم نیاره جلوی این موتورای چینی و هندی و رخ داشته باشه عالیه البته ترتمیز و شده و اسپورت شدش ولی وقتی 6 7 تومن می خوای خرج کنی به هیچ عنوان این موتور پیشنهاد نمی شه اصلا چنین ریسکی نکن به 2دلیل:1 بخاطر این که سنشون پایینه و تو ذوق می زنه مدلش،دلیل دومش که از همه مهم تره اینه که چون بعنوان موتور مزایده ای اسمش پخش شده فروشش سخته و طلبه خودشو داره با این که سوزوکی ژاپن هست و هرچقدرم موتورت سالم و تمیز باشه و بهش ایمان داشته باشه یسری خیلی کم ادمای احمقی هستن که تا می بینن با حالت تمسخر بهت می گن از این موتور مزایده ای ها هست که واقعا تو ذوقت می زنن ولی خیلی ها هم هستن از این موتور خوششون میاد و عشق می کنن وقتی می بینن (اگه این اسم روش نبود به راحتی خرید و فروش می شد)
کوروش
19-03-1393, 10:25 بعد از ظهر
موتور بدی نیست ولی ارزش 6500 رو واقعا نداره مصرف سوختش واقعا بالاست و باید از کامل خورد بشه دوباره سره هم بشه تا ....
پیشنهاد من اول پالس اپاچی اگر نمیخوای هزینه کنی
اگر میخوای هزینه کنی دایلیم
واگر دنبال رخ و شتابی مگلی
Alireza.BMW
19-03-1393, 11:34 بعد از ظهر
والا من که انداختم نه تو شتاب نه سرعت دربرابر مگلی من حرفی برا گفتن نداشت میتونید از امیر بپرسید اگه موتور سبک بود قطعا مگلی رو تو شتاب میگرفت چون مگلی سبکه اما آمیکو خیلی سنگینه شاسی 400روشه...با جی پی اس هم اون روز انداختیم 140تا راحت رفت
hadixxx0
20-03-1393, 12:52 بعد از ظهر
داداش من تهران چه بد!!!!!
- - - Updated - - -
آقا امیر مرسی توضیحاتت خیلی کامل بود ودلایلتم منطقی
- - - Updated - - -
پالس یپبگیر یکم خرجش کن توپ میشه موتور بی در دسری و راضی کننده هست این موتور دوستمه
آره داداش اما الان این ریختیه بعد چندوقت فلاپاش لق لق میکنه یه حالت نچسب اضافه ای به خودش میگیره
amirkhafan68
20-03-1393, 05:03 بعد از ظهر
داداش یک کلام در 100 کلام من با همیلتون یک آبی شو جمع کردیم و به نسبت پولی که هزینه کردیم واقعا عالی هست
اگه تا 4 می خوا هزینه کنی این عالیه و الا 5 یا 6 یا 7 که اصلا نمیارزه این موتور
بعدشم یه چیزی بگم داداش مثلا 3500 پول این موتور میدی و واقعا نیاز هاتو برآورده میکنه و شاید دیگه مور مورت نشه که بخوای بفروشی
میفهمی منظورمو؟
یعنی اینکه وقتی پول موتور زیاد میدی همش نگرانشی که آخ ارزون شد آخ فلان شد آخ چه جوری بفروشم ولی این با اون 3500 انگار پول موتور پلاستیکی دادی و یه گوشه خونه گزاشتی و دلت نمیسوزه
Alireza.BMW
20-03-1393, 05:11 بعد از ظهر
حرف امیرجان بسیار متینه تا 4تومن خوبه ولی بیشتر نچ نمیرزه
hadixxx0
27-03-1393, 01:28 بعد از ظهر
با سرهم کردن نظرات اساتید و اطلاعاتی که خودم راجب موتور به دست اوردم مطمنن موتور خوبی نیست وارزش خرید وپول بنده که باعرق ریزی فلاکت به دست میاد روندارد توصیه بنده به کسانی که مثل من چشمشون به ظاهرش رفته اینه!!!!!!!!!!!!!!
سمتش نره فکر میکنی زیبا وباکلاسه ولی نیست!خیلی خزه تازه
1-کارت سوخت نداره
2-به هردلیلی پارکینگ رفت فاتحش خوندست
3-خیلی زود لش میشه وفلاپاش به صدا میوفته ازهم وا میشه
4-بدنه موتور خیلی سنگینه موتور توانایی وزن اون همه فلاپ وچرت وپرتا که بهش وصل میکنه نداره
5-مصرفش فوقالعاده بالاست
6-هرکی میبینه میگه: ااا این همون موتور آمیکو آشغایا که پلیس گذاشت مزایده 700تومن :consoling2:
نکته آخر: نخرید آقا نخرید
Alireza.BMW
27-03-1393, 01:33 بعد از ظهر
خدا رو شکر که به نتیجه مطلوبی رسیدی...شخصا خوشحال شدم سمتش نرفتی...حالا اینایی که میگی رو از نزدیک دیدی یا نظر دوستان رو روی هم گذاشتی و نوشتی؟
farshad 54
27-03-1393, 06:45 بعد از ظهر
خب خدا رو شکر که دوستمون به نتیجه رسیدن
و تصمیم گرفتن این موتور رو نخرن
قفل ...........