توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : کدام ویو ؟
hamed behboodi
14-03-1393, 08:23 بعد از ظهر
سلام دوستان من 3.200 پول دارم و میخوام ویو بگیرم از مغازه دار پرسیدم میگن برند ها از لحاظ کیفی تفاوتی ندارند همه یکی هستند . درسته یا دروغ میگه ؟
من رشت زندگی میکنم tvs شنیدم خوبه اما توی شهر ما ندارن . کویر رو هم ندیدم . دست مردم بیشتر پیشرو دیدم .
شما چه مارکی رو پیشنهاد میدید ؟
پیشتاز چطوره ؟
چند سوال هم داشتم
( میشه با این موتور حدودا روزانه 10 / 15 کیلومتر راه رفت ؟ مشکلی براش پیش نمیاد ؟ )
(من امکان داره چند ماه نتونم از موتور استفاده کنم برای باتریش مشکلیی پیش نمیاد ؟)
ممنون میشم راهنمایی کنید .
Sooli
14-03-1393, 08:32 بعد از ظهر
Tvs rocks بهترین گزینه
hamed behboodi
14-03-1393, 08:52 بعد از ظهر
Tvs rocks بهترین گزینه
tvs ندارن کدوم شرکت تو ایران این رو تولید میکنه ؟
چیز دیگه پیشنهاد بدید
Alireza.BMW
14-03-1393, 09:28 بعد از ظهر
رادیسون خوبه بعد تی وی اس...شرکت نیرو موتور شیراز تولید میکنه
ali_r
14-03-1393, 09:59 بعد از ظهر
یکی از اشناهامون یدونه انرژی گرفته خیلی راضیه میگه مونتاژ تایوان هستش
به اون هم فکر کن ولی فکر کنم 4 خورده ای باشه
BabyBoy
14-03-1393, 10:42 بعد از ظهر
به نظر منم کویر خوبه، شوکا هم خوبه ولی پیشرو به نسبت کویر جالب نیست، نه که بد باشه ولی کویر بهتره.
hamed behboodi
14-03-1393, 11:24 بعد از ظهر
از چه لحاظ پیشرو خوب نیست ؟
s.mm
14-03-1393, 11:50 بعد از ظهر
اینجا فروم تخصصی موتور سیکلت هست
کدام ویو یعنی چی؟
این موتور ها به اسم بی کلاچ، کاب یا اسکوتر شناخته می شوند نه ویو!
ویو یک موتور سیکلت و یک مدل از صد ها مدل موتور سیکلت شرکت هوندا هست نه اسم یک رده یا یک نوع از موتور
از جهت دیگه این موتور های کاب که در یک رده بندی هستند، اتفاقا خیلی با فرق می کنند و خیلی از اون ها اصلا شبیه هم نیستند!
مثل این میمونه که می خوایم موتور شهری بگیریم و بین انواع اون ها ( انواع پالس آپاچی یونیکورن و غیره...) مردد باشیم بعد بپرسیم: کدام آپاچی!؟
hamed behboodi
15-03-1393, 12:00 قبل از ظهر
پس رادیسون مناسبه . اما متاسفانه اصلا توی شهر ما ندیدمش . نمایندگی هم نداره .
BabyBoy
15-03-1393, 10:31 قبل از ظهر
از چه لحاظ پیشرو خوب نیست ؟
دوست عزیز من قبلا کویر مدل رکورد داشتم(که از مدل رادیسون ارزونتر هست) و در حال حاضر پیشرو 135 دارم که از لحاظ قیمت تقریبا با رادیسون برابری میکنه(شاید 100 تا 200 هزار تومن ارزونتر).
اما کویر رو بیشتر دوست داشتم و کمی نرم تر بود، اما همونجور که گفتم اینم اصلا بد نیست اما کویر کلا بهتره.
در کل شما هر مدل از هر شرکتی که بگیرید اگر یک سری نکات رو رعایت کنید مشکلی پیش نمیاد.
مثلا این موتور در سرعت بالای 60 تا 70 فشار خیلی خیلی زیادی بهش میاد، پس اگر به دنبال سرعت هستید این موتور اصلا به درد شما نمیخوره، کلا این موتور شهری هست. البته اینم بگم که شتاب این نوع موتور واقعا خوبه و اصلا بهش نمیخوره همچین شتابی داشته باشه که برای سبقت یا کلا در موارد اضطراری بسیار مفیده.
نکته بسیار مهم دیگه که باید در نظر بگیرید وجود قطعات یدکی موتور هست که قطعات پیشرو و کویر هر دو به راحتی پیدا میشه و از این بابت مشکلی ندارن.
در هر صورت انتخاب با خودتونه.
hamed behboodi
15-03-1393, 11:17 قبل از ظهر
متاسفانه توی رشت کویر ندارند اصلا توی سایت کویر هم هیچ نمایندگی ای به غیر از تهران ثبت نشده
BabyBoy
15-03-1393, 12:10 بعد از ظهر
نمایندگی که کلا کمه.
شما مغازه های دیگه رو گشتی؟
اگر نیست که دیگه هیچی ولی اگر بتونید از شهر های اطراف هم بگیرید خوبه ولی بازم اگر نیست که دیگه کاریش نمیشه کرد.
hamed behboodi
15-03-1393, 12:23 بعد از ظهر
نمایندگی که کلا کمه.
اگر نیست که دیگه هیچی ولی اگر بتونید از شهر های اطراف هم بگیرید خوبه ولی بازم اگر نیست که دیگه کاریش نمیشه کرد.
بله متاسفانه اصلا رادیسون ندارن . پس با این حساب اگر پیشتاز یا پیشرو رو هم بگیرم ضرر نکردم ؟
BabyBoy
15-03-1393, 12:36 بعد از ظهر
ببینید همونجور که گفتم کویر بهتره، و اگر من دوباره بخوام طرح ویو بگیرم کویر میگیرم اما اگر نباشه همون پیشرو رو میگیرم.
البته پیشرو هم چند مدل داره که مدل 135 با ترمز دیسکی عقب ظاهر بسیار زیبایی داره، حتی از کویر هم زیبا تره.
در آخر دوست عزیز باز هم تحقیق کنید چون میخواید 3 میلیون هزینه کنید.
این مطالبی هم که خدمتتون گفتم تجربیات بنده بود و ممکنه کیفیت افت کرده باشه یا کلا هر چیز دیگه.
در هر صورت هر موتوری میگیرد مراقبت تضمین کننده عمر اون موتور هست.
hamed behboodi
15-03-1393, 12:40 بعد از ظهر
نمایندگی که کلا کمه.
بله متاسفانه اصلا رادیسون ندارن . پس با این حساب اگر پیشتاز یا پیشرو رو هم بگیرم ضرر نکردم ؟
تا قیمت 3500 موتوری بهتر از کاب هست ؟
BabyBoy
15-03-1393, 01:49 بعد از ظهر
از نظر من نه، ضرر نمیکنید.
موتور بهتر هم من اطلاعی ندارم، دوستان بهتر میدونن.
s.mm
15-03-1393, 01:52 بعد از ظهر
تا قیمت 3500 موتوری بهتر از کاب هست ؟
با 3500 می تونید یه پالس 135 در حد بگیرید که سواری یالس کجا و طرح ویو و بی کلاچ و اصلا خود ویو کجا
ولی بهترین گزینه تو بی کلاچ ها رادیسون هست که اگه روغنش رو به موقع عوض کنید، توی دنده دهی هم با دقت عمل کنید و اصولی بهش دنده بدید به جرات می گم تا 30 هزار کیلومتر نیاز نیست دست به انجینش بزنید و به جز موارد مصرفی هیچ خرج دیگه ای نخواهد داشت ضمن اینکه لوازمش فراوون و ارزونه
Mohsen_14
15-03-1393, 02:05 بعد از ظهر
با حدود 2 تومن میشه یه کاب تمیز پیدا کرد ، نهایت 2500 ،
3.5 هزینه کردن یه مقدار اسرافه .
tvs و انرژی و گالکسی از 4 تا 6 تومن میشه که برای یه 125 معقول بنظر نمیاد ولی خب موتورای با کیفیتی هستن .
کارکرده تمیز با همون قیمت که گفتم میشه پیدا کرد .
تو تموم کاب ها شوکا کمک گازی داره که توی دست اندازها تفاوت و نرمیشو با بقیه میشه حس کرد . موتوری خوب و پر شتابی هم داره .
بین کویر و شوکا یه کارکرده با همون قیمت بگیر ، قبل خرید هم حتما به تعمیرکار نشون بده .
.
hamed behboodi
15-03-1393, 02:49 بعد از ظهر
با 3500 می تونید یه پالس 135 در حد بگیرید که سواری یالس کجا و طرح ویو و بی کلاچ و اصلا خود ویو کجا
ولی بهترین گزینه تو بی کلاچ ها رادیسون هست که اگه روغنش رو به موقع عوض کنید، توی دنده دهی هم با دقت عمل کنید و اصولی بهش دنده بدید به جرات می گم تا 30 هزار کیلومتر نیاز نیست دست به انجینش بزنید و به جز موارد مصرفی هیچ خرج دیگه ای نخواهد داشت ضمن اینکه لوازمش فراوون و ارزونه
پالس 135 4500 قیمتشه . چون موتور شناس نیستم نمیتونم دنبال دست دوم باشم موتور نو میخوام
MANHUNT
15-03-1393, 05:47 بعد از ظهر
سلام خدمت شما دوست عزیز انتظاراتتون از یه موتور چی هست؟چه استفاده ای میخواید از موتور بکنید؟اگه خر کاری طول عمر قدرت و موتور کار راه انداز میخوای بوکسر 150 صفر بخر ماله شرکت باجاج پالس هستش کیفیتش هم خیلی خوبه اتارا داره بی صدا و فوق العاده نرم هستش
loser
15-03-1393, 08:54 بعد از ظهر
همونطور که بعضی دوستان پیشنهاد دادن انرژی و شوکا موتورای خوب و به نسبت با کیفیتی هستند{البته به نسبت قیمت}خودم الان شوکا دارم کاملا هم راضیم.انرژی هم خوبه ظاهرشم ظاهره خوب و شیکی داره.البته اینارو با توجه به بودجتون گفتم.واضحه کهtvsهم کیفیت هم ظاهرو امکانات بیشتری داره.....
hamed behboodi
15-03-1393, 09:09 بعد از ظهر
سلام خدمت شما دوست عزیز انتظاراتتون از یه موتور چی هست؟چه استفاده ای میخواید از موتور بکنید؟اگه خر کاری طول عمر قدرت و موتور کار راه انداز میخوای بوکسر 150 صفر بخر ماله شرکت باجاج پالس هستش کیفیتش هم خیلی خوبه اتارا داره بی صدا و فوق العاده نرم هستش
من انتظارم از موتور اینه که:
بتونم داخل شهر روزی یکی 2 ساعت به صورت تفریحی باهاش دور بزنم
بتونم گاهی بیرون شهر برم در حدود 30 40 کیلومتر .
وقتی با دوستم هستم دو ترک نشستن بهش فشار نیاد کلا دو ترک وزنمون فوقش بشه 120 کیلو
خرابی زیادی نداشته باشه
کم سر و صدا باشه
اینجا ( رشت ) هر چی گشتم کویر و شوکا و .. اصلا ندیدم پیشرو دیدم . اوا دیدم و دلتا
همینا برام تقریبا کفایت میکنه
s.mm
16-03-1393, 02:17 قبل از ظهر
شما چرا با خود شرکت کویر تماس نمی گیرید نا اگه کسی محصولاتشون رو توی استان شما داشت معرفی کنند؟
اگه آشنایی چیزی تهران یا جای دیگه دارید می تونید رادیسون رو از جای دیگه تهیه کنید و با اتوبوس به شهر خودتون بیارید نهایتش 30 تومن میشه که ارزش داره
hamed behboodi
16-03-1393, 03:10 قبل از ظهر
شما چرا با خود شرکت کویر تماس نمی گیرید نا اگه کسی محصولاتشون رو توی استان شما داشت معرفی کنند؟
اگه آشنایی چیزی تهران یا جای دیگه دارید می تونید رادیسون رو از جای دیگه تهیه کنید و با اتوبوس به شهر خودتون بیارید نهایتش 30 تومن میشه که ارزش داره
اشنا ندارم . با اتوبوس چطوری بیارم؟
hamed behboodi
16-03-1393, 11:05 قبل از ظهر
بریای خرید موتور چه مدارکی باید همراه داشته باشم . برای پلاک هم باید مراحلی طی کنم؟ (پلاک شده هستند)
BabyBoy
16-03-1393, 01:44 بعد از ظهر
برای خرید شما هیچی هم همراهتون نباشه موتور رو بهتون میدن ولی برای اینکه موتور به نام شما بشه، کپی شناسنامه و کپی کارت ملی نیاز هست. علاوه بر اون باید موتور بیمه هم بشه و یک کپی از اونم نیازه که البته خود فروشنده پول بیمه رو میگیره و موتور رو بیمه میکنه، البته شاید چند هزار تومنی از بیرون بیشتر بشه.
به جز این کاری نیاز نیست انجام بدید، مدارک و سند رو فروشنده ارسال میکنه برای راهنمایی و بعد از 2 هفته تا یک ماه کارت موتور و سوخت به آدرستون ارسال میشه، بعد از حدود 2 ماه هم خود سند رو از فروشنده میگیرید.
hamed behboodi
16-03-1393, 01:56 بعد از ظهر
موقع خرید باید پول بیمه رو هم حتما بدم ؟ نمیشه چند ماه دیگه بیمه بکنم ؟ چون من سربازم و فعلا استفاده خاصی از موتور ندارم
دوستان بین پیشرو و دلتا ( شاهین موتور ) کدوم رو بگیرم ؟ اطلاعی دارید دلتا چطوره ؟
MANHUNT
16-03-1393, 04:24 بعد از ظهر
حتما دوست عزيز طرح ويو بي كلاچ مدنظرته؟اخرين مبلغي كه براي يه موتور ميتوني پرداخت كني چقدر هستش؟
hamed behboodi
16-03-1393, 04:48 بعد از ظهر
بله . من تا 3.200 میتونم اما رادیسون موجود نیست و توی شهر فقط پیشرو و دلتا دارن . بین همین 2مدل کدوم بهتره؟
دوستان میتونم موقع خرید بیمه نکنم؟
Alireza.BMW
16-03-1393, 05:02 بعد از ظهر
پیشرو از دلتا بهتره...آره میتونی به شرطی که بیمه ایران نکنی و بیمه راضی بکنی چون بیمه راضی جریمه نمیکنه اما ایران میکنه
hamed behboodi
16-03-1393, 05:04 بعد از ظهر
من میخوام وقتی سربازیم تموم شد بیمه کنم . اون موقع بیمه رازی کنم مشکلی که نداره؟ یعنی بیمه ایران فرضا اگر یکسال بیمه نکنی پول اون یک سال رو هم میگیره؟
3 e y e d
16-03-1393, 06:32 بعد از ظهر
سلام اگه امکانش برات وجود داره یه سر شهر های دیگه هم برو دنبال رادیسون.
من یکی از دوستام طرح ویو رادیسون ۱۵۰ داره خیلی راضیه هم از قدرت و کشش و هم از سرعتش.اگه موتور نو برداری میتونی بیمه اش نکنی ولی اگه بیمه اش نکنی کارت سوختشو نمیتونی بگیری و باید بعد از بیمه کردن بری دنبال کارهاش.
راستی شرکت کویر(رادیسون)پشتیبانی قطعات خوبی داره مثلا اگر هر قطعه هر قطعه ای که میگم ینی همه چی تو شهر خودت گیرت نیومد زنگ میزنی نمایندگیش تو یه شهر دیگه پول پیک رو هم میدی میدن به اتوبوس میارن به شهر مورد نظرت.
بین دو موتوری هم که گفتی پیشرو مارک معتبر تری هست اگه بتونی بیای سروستان فارس کارخونه پیشرو اینجا تکی فروشی هم داره قیمتش کمتر از شهر های دیگه هست
hamed behboodi
16-03-1393, 07:00 بعد از ظهر
ممنون از راهنمایی های شما . بیمه قیمتش چنده ؟ به نظر شما الان بیمه بکنم؟ یا بزارم سال دیگه ؟ اخه استفاده ای ندارم توی این یک سال الکی پولم میره .
Alireza.BMW
16-03-1393, 07:18 بعد از ظهر
بیمه ایران برای موتور صفر 250 و بیمه های دیگه ...200 بیمه ایران برای این گرونتره چون تو حوادث بهتر جوابگو هست و همچنیم توی تصادف برای ترک نشینم جوابگو هست که بیمه های دیگه نیستن
BabyBoy
16-03-1393, 10:38 بعد از ظهر
دوست عزیز حتما موتور رو بیمه کنید، اصلا در بیمه کردن کوچکترین شکی نکنید.
اول از همه حادثه خبر نمیکنه و دوم اگر موتورتون رو بگیرن به دلیل اینکه سند موتور به نام نخورده و سفیده باید دنبال به نام کردن و بیمه باشید که در هر صورت پشیمون میشید.
s.mm
17-03-1393, 01:14 قبل از ظهر
اگه از من می شنوید که 4 سال بی کلاچ سوار شدم دنبال موتور هایی اشی مشی نرید
یه چیزی رو سوار بشید که جواب پس داده مثل رادیسون و 125cc رو هم بگیرید نه 150
رادیسون 125 توی تهران الان 2900 هست
شما یه روز ساعت 6 صبح بیا میدون گیل اتوبوس سوار شو بیا تهران میشه 30 هزار تومن تا ظهر رسیدی تهران
بعد برو میدون گمرک از یکیشون که رادیسون داره یه صفرشو بخر بنداز تو وانت و ببرش ترمینال غرب(هزینش میبشه 15 تا 20 هزار تومن)
اونجا صاف بذارش توی صندوق یه اسکانیا و با طناب ببندش (خودشون بلد هستند) هزینه خودت با موتور میشه 5 تا 60 هزار تومن
تا غروب رسیدی شهرتون و صاحب یه رادیسون شدی
دنبال موتور های ممد و شهلا و ناصر و این ها هم نباش
(فقط نذار هموطنان آذری زبانت بفهمن از جای دیگه ای اومدی!)
hamed behboodi
17-03-1393, 01:41 قبل از ظهر
اگه از من می شنوید که 4 سال بی کلاچ سوار شدم دنبال موتور هایی اشی مشی نرید
یه چیزی رو سوار بشید که جواب پس داده مثل رادیسون و 125cc رو هم بگیرید نه 150
رادیسون 125 توی تهران الان 2900 هست
شما یه روز ساعت 6 صبح بیا میدون گیل اتوبوس سوار شو بیا تهران میشه 30 هزار تومن تا ظهر رسیدی تهران
بعد برو میدون گمرک از یکیشون که رادیسون داره یه صفرشو بخر بنداز تو وانت و ببرش ترمینال غرب(هزینش میبشه 15 تا 20 هزار تومن)
اونجا صاف بذارش توی صندوق یه اسکانیا و با طناب ببندش (خودشون بلد هستند) هزینه خودت با موتور میشه 5 تا 60 هزار تومن
تا غروب رسیدی شهرتون و صاحب یه رادیسون شدی
دنبال موتور های ممد و شهلا و ناصر و این ها هم نباش
(فقط نذار هموطنان آذری زبانت بفهمن از جای دیگه ای اومدی!)
فعلا شرایط مسافرت کردن ندارم احتمالا همین پیشرو رو باید بگیرم .
hamed behboodi
18-03-1393, 10:37 قبل از ظهر
دوستان بلخره ویو رادیسون پیدا کردم بعد ظهر میخوام برم برای گرفتن حالا یک سوال من 2 ماه دیگر باید برم سربازی و کمی غیبت دارم برای سند زدن مشکلی پیش نمیاد ؟ به نامم سند میخوره ؟ برای سند زدن و کارت سوخت و غیره
BabyBoy
18-03-1393, 02:33 بعد از ظهر
سلام داداش، مبارکه.
مدل 93 هست؟
برای سند هیچ مشکلی نیست و کاری به پایان خدمت ندارن.
فقط یادتون باشه روغنو عوض کنید، زنجیرم بدید یک تنظیم بکنن، ضرری نداره.
زنجیر موتور من وقتی موتورو گرفتم اینقدر سفت بود که موتور به صدا افتاده بود!
اگر دوست داشتید بعد یک عکس از موتورتون بگذارید.
بازم مبارکه.
hamed behboodi
18-03-1393, 02:35 بعد از ظهر
هنوز تحویل نگرفتم غروب میرم بگیرم . نه مدل 91 داخل انبار بوده گفت خاک هاش رو برات بگیرم بیا ببر / اشکالی داره مدل 91 باشه ؟
فقط چراغش روشن نمیشه گفت آدرس میدم ببر برات درست کنه راهنما ها کار میکنه چراغ وسط روشن نمیشه / چیز مهمی که نیست ؟
BabyBoy
18-03-1393, 03:16 بعد از ظهر
راستش در این مورد دوستان دیگه نظر بدن بهتره، ولی اگر این مدل رو نمیگرفتین بهتر بود، یا حداقل مدل 92 اگر گیرتون میومد که میدونم نمیاد.
البته خوب زیادم اشکال نداره، در هر صورت مبارکتون باشه.
پس با این حساب روغن رو قبل از روشن کردن موتور عوض کنید(نظر شخصی)، و بعد از چند روز دوباره حتما روغن رو عوض کنید.
زنجیر رو هم حتما روغن بزنید. ترجیحا واسکازین 80 یا 90(طبق دفترچه ویو اصلی)، اگرم اسپری زنجیر گیرتون بیاد که عالیه.
hamed behboodi
18-03-1393, 03:25 بعد از ظهر
باشه عوض میکنم . چرا نمیگرفتم بهتر بود ؟
BabyBoy
18-03-1393, 04:06 بعد از ظهر
خوب راستش موتور نخوابیده باشه بهتره. ولی همونجور که گفتم زیادم اشکال نداره.
hamed behboodi
18-03-1393, 04:37 بعد از ظهر
بله درسته دیگه من کل گیلان رو گشتم همین یکی رو داشتن
farshad 54
18-03-1393, 05:28 بعد از ظهر
به سلامتی استفاده کنید
قفل .....
اگر سوالی راجب موتورتون داشتید در تاپیک موتور های کاب پی گیری بفرمائید