PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : فروش تریل جترو 200 (طرح روان) زرد مدل 91

hamed1358
06-03-1393, 05:59 بعد از ظهر
با سلام
تریل جترو 200 (طرح روان) با مشخصات زیر به فروش می رسد :
مدل 91 رنگ کامل زرد بیمه تا برج 8 کارکرد دقیق نامشخص ( در کیلومتر 500 سیم کیلومتر از کار افتاد اما بطور تقریبی بین 4 تا 5 هزار تا کارکرده - با توجه به فابریک بودن لاستیک ها با یه نگاه به عاج لاستیک عقب متوجه کارکرد پایین موتور می شوید )
سند موتور سفید است و هر کی بخره به نام اون می خوره و نیاز به محضر و شماره گذاری رفتن نمی باشد
چند تا ایراد : فلاپ های مثلثی چپ و راست زیر زین عوض شده ( دلیل : این موتورو از نمایندگی شهریاری خریداری کردم متاسفانه یکسال موتور در انبار و شرایط نامناسب نگهداری شده بود و خود نمایندگی مجبور شده بود فلاپ ها رو عوض کنه ) - فلاپ دم عقب هم آفتاب خورده است - موتور یکبار فقط با سرعت خیلی کم زمین خورد و فرمونش کج شد ( اگر خیلی دقت کنید متوجه می شید که دسته فرمون چپ و راست قرینه نیست)
ضمنا چند تا خط کوچیک رو شیشه کیلومتر افتاده
عکس های زیر مربوط به 10 روز پیش می باشد - به پیامک هم پاسخ داده می شود
در مجموع موتور زیبا و تمیزیه - هم ظاهر و هم باطن موتور خیلی با صفر فرقی نداره
قیمت : 3500 مقطوع بازدید تهرانپارس

[Only registered and activated users can see links]

[Only registered and activated users can see links]

hamed1358
09-03-1393, 06:57 قبل از ظهر
اگه کسی موتورو خواست بابت این ایراد هایی که مطرح شد تخفیف هم داده می شود
هیچ عجله ای هم برا فروش ندارم شایدم از فروش پشیمون شدم
در پناه خدا

hamed1358
18-03-1393, 07:08 بعد از ظهر
با سلام خدمت همه شما
امروز رفتم موتورو از گمرک (آقای شهریاری) برگردوندم خونه
یه فرمون اصلی روان ( 30 تومن ) به اضافه سیم کیلومتر اصلی روان ( 10 تومن ) خریداری شد تا در اولین فرصت سر حوصله ببندم رو موتور
دوستان اگر خواستن موتورو ببینن تشریف بیارن فلکه چهارم تهرانپارس
در پناه حق

farshad 54
26-03-1393, 07:06 بعد از ظهر
به درخواست استارتر قفل میشه