توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مباحث مربوط به کلاچ و تعویض صفحه کلاج
sbfrdo
08-03-1395, 03:57 بعد از ظهر
باسلام.کلاچ موتور cdi125چند تا صفحه کلاچ داره و قیمت دونه آیش چنده؟
کار صفحه کلاچ چیه(لطفا کامل و واضح توضیح بدین )؟
erfi.747
08-03-1395, 08:31 بعد از ظهر
والاگر این صفحه رو پیدا کنی صفحه ی بسیار خوبی هستش... من از همین میندازم بخام عوض کنم
[Only registered and activated users can see links]برای لنت هم فقط انرژی جعبه قرمز یا همون معمولی
آقا امروز گمرک بودم پیش یکی از آشناها عین همین صفحه رو داشت دقیقا همین حتی روش کلمه japan رو نوشته بود مثل عکس دقیقا ولی گفت چینیه اصلا هم خوب نیست !!! :297::s (9): حالا نمیدونم دیگه داستانش چیه لامسب ایرانه دیگه !! :22:گفت راپیدو و کوکما خوبن الآن
ata313
08-03-1395, 09:16 بعد از ظهر
یه سوال دارم خواهشا با دقت بخونید بعد جواب بدین، من کلاچ موتور رو اوردم بالا(یعنی یه ذره مونده کلا کلاچ رو ول کنم موتور حرکت میکنه) یکی سوار شد گفت اینجوری به صفحه فشار میاد، کلاچ رو بیار پایین(یعنی یکم که کلاچ رو ول کردم موتور حرکت کنه) کدوم حالت خوبه ؟؟؟ اساتید نظر بدن
Komando
09-03-1395, 08:30 بعد از ظهر
یه سوال دارم خواهشا با دقت بخونید بعد جواب بدین، من کلاچ موتور رو اوردم بالا(یعنی یه ذره مونده کلا کلاچ رو ول کنم موتور حرکت میکنه) یکی سوار شد گفت اینجوری به صفحه فشار میاد، کلاچ رو بیار پایین(یعنی یکم که کلاچ رو ول کردم موتور حرکت کنه) کدوم حالت خوبه ؟؟؟ اساتید نظر بدننه بالا نه پایین.جایی که سیم کلاچ به اهرم کلاچ روی انجین وصل میشه باید وقتی کلاچ ازاده یه کم جایه بازی داشه باشه و اهرم کلاچ هیچ فشاری روش نباشه که به صفحه منتقل کنه.موقعی که دسته کلاچ رو میگیری یه مقدار خلاصی داشته باشه بعد عمل کنه حدود نیم سانت
mogrem
11-03-1395, 06:21 بعد از ظهر
سلام کسی عکسی از صفحه گلاچ فابریکی روان نداره قیمت اش چقدر هستش بهم 80 قیمت دادن از کجا بفهم فابریکی هستش از خود شرکت نمیشه گرفت یه صفحه نو از 180 قبلیم دارم نو هستش به این نمیخوره چون تعمیر کار میگفت فرق داره
saeid_fitness
12-03-1395, 01:43 قبل از ظهر
سلام کسی عکسی از صفحه گلاچ فابریکی روان نداره قیمت اش چقدر هستش بهم 80 قیمت دادن از کجا بفهم فابریکی هستش از خود شرکت نمیشه گرفت یه صفحه نو از 180 قبلیم دارم نو هستش به این نمیخوره چون تعمیر کار میگفت فرق داره
80 تومننننن؟ من میگن چرا کمرم درد گرفت داداش منم موتورم 200 پیشرو زیپ استاره دیروز روغن گرفتم عوض کنم گفتم بیکارم یه نگاهی به صفحه کلاچش بندازم تقریبا ۲ سالی میشه عوض کردم، همین الان بستمش تموم شد خسته شدم صبح بقیشو انجام میدم تا صبح چسبشم خشک شده مال من ۵تا صفحه با واشر و ۶تا فنر و چسب شد 39تومن
یه سوال استار موتورم رو بخوام بردارم جاش روغن میزنه بیرون؟ الکی اونجا گذاشته باتری نداره بیچاره داشتم میبستم درش شکست
همش یکیه داداش، مدلشو ببر بگو هرچی صفحه داری مثل این بیار واسم نگاه کنم، با نگاه معلوم میشه هر کدوم زبریش بیشتره و کلفتر همون بذار
- - - Updated - - -
۸ سال موتور رو دارم این بار سومه، همینی ک روش بود هم تا یه سال دیگه راحت کار میکرد دیگه بازش کرده بودم یکم خورده بود، مارکش نوبل بود الانم همون گرفتم
ata313
12-03-1395, 09:54 قبل از ظهر
من صفحه کلاچ فابریک روان رو 57 تومن خریدم دقیق یادم نیس ولی زیر 60 تومن بود، رو پیلاستیکش هم نوشته بود روان سیکلت. فقط پلاستیک بود
sbfrdo
12-03-1395, 10:51 قبل از ظهر
Alireza.BMW
12-03-1395, 12:10 بعد از ظهر
آقا امروز گمرک بودم پیش یکی از آشناها عین همین صفحه رو داشت دقیقا همین حتی روش کلمه japan رو نوشته بود مثل عکس دقیقا ولی گفت چینیه اصلا هم خوب نیست !!! :297::s (9): حالا نمیدونم دیگه داستانش چیه لامسب ایرانه دیگه !! :22:گفت راپیدو و کوکما خوبن الآن
.
منم دیگه پیدا نکردم از اینا گرون هم خریدم یه چنتایی هم دارم هنوز یک دونه برای کاربر گلادیاتور هم فرستادم میتونید از ایشون هم بپرسید چه جوری بوده براشون... والا روی موتور من که خوب کارمیکنه همین چند روز پیش بردم مکانیک اهرم کلاجم ترک برداشته بود به خاطر کیفبت اجناس توی بازار و اینکه اون قسمت کلاج که دقیقا اسمش یادم نیست مال من 6 فنره هستش کلاج سفت تر میشه واسه همین سیم کلاج هم هر 2000 تا حالا کمتر بیشتر پاره میکنه و باید عوض کنم...مال اکثر سی جی ها 4 فنره هستش و مال سی جی هایی مثل تیزپر و زیگما 5 فنره برا همین شتابشون و قدرتشون بیشتره حالا 6 فنره باشه باز میه مقدار بیشتره رفتم یه اهرم کلاج سی دی انداختم روش 20 تومن خیالم راحت کردم دیگه نمیشکنه تعمیر کاره صفحه ها رو دید گفت چنتا کار داده گفتم نمیدونم 3000 تایی فکر کنم کارداده باشه گفت صفحه ی خوبیه هنوز یک ذرش صاف نکرده خیلیم خواهان شد صفحه هام بهش بفروشم شاید فروختم چون پول لازم شدم... حالا تقلبیش رو نمیدونم مال من که خوب کار میده سوپاپشم خریدم ولی هنوز ننداختم روی موتور
- - - Updated - - -
.
صفحه کلاج سی جی 5 تایی هستش و دونه ای بهتون نمیدن دوست عزیز قیمتم دقیق یادم نیس ولی یه دستش از 8 تومن تا 13.14 تومنه فکر میکنم.
sbfrdo
12-03-1395, 07:00 بعد از ظهر
Cdiچی؟
erfi.747
13-03-1395, 03:38 بعد از ظهر
.
منم دیگه پیدا نکردم از اینا گرون هم خریدم یه چنتایی هم دارم هنوز یک دونه برای کاربر گلادیاتور هم فرستادم میتونید از ایشون هم بپرسید چه جوری بوده براشون... والا روی موتور من که خوب کارمیکنه همین چند روز پیش بردم مکانیک اهرم کلاجم ترک برداشته بود به خاطر کیفبت اجناس توی بازار و اینکه اون قسمت کلاج که دقیقا اسمش یادم نیست مال من 6 فنره هستش کلاج سفت تر میشه واسه همین سیم کلاج هم هر 2000 تا حالا کمتر بیشتر پاره میکنه و باید عوض کنم...مال اکثر سی جی ها 4 فنره هستش و مال سی جی هایی مثل تیزپر و زیگما 5 فنره برا همین شتابشون و قدرتشون بیشتره حالا 6 فنره باشه باز میه مقدار بیشتره رفتم یه اهرم کلاج سی دی انداختم روش 20 تومن خیالم راحت کردم دیگه نمیشکنه تعمیر کاره صفحه ها رو دید گفت چنتا کار داده گفتم نمیدونم 3000 تایی فکر کنم کارداده باشه گفت صفحه ی خوبیه هنوز یک ذرش صاف نکرده خیلیم خواهان شد صفحه هام بهش بفروشم شاید فروختم چون پول لازم شدم... حالا تقلبیش رو نمیدونم مال من که خوب کار میده سوپاپشم خریدم ولی هنوز ننداختم روی موتور
فکر کنم بهش میگن 4 شاخ کلاچ اگه اشتباه نکنم. احتمال قوی دیگه اصل این صفحه تو بازار نیست و هرچی هست تقلبیشه و این حرفتونم کاملا درسته یادمه یه بار طرح ویو قبلیم رو خواستم صفحه شو عوض کنم دیدم اون قطعش 6 فنره و انصافا سی جی رو میگرفت خیلیییییییییی تیز بود دنده هارو سریع پر میکرد دنده و کلاچشم خیلی سفت بود و بد عوض میشد اصلا نرم نبود ولی راه میرفت
sbfrdo
23-03-1395, 11:09 قبل از ظهر
اقا یکی بگه کار صفحه کلاچ چیه؟
Komando
23-03-1395, 08:05 بعد از ظهر
اقا یکی بگه کار صفحه کلاچ چیه؟صفحه کلاچ رابط بین موتور و گیربکس هست .یعنی موقعی که کلاچ درگیر هست قدرت موتور به شفت ورودی گیربکس منتقل میشه و با گرفتن کلاچ ارتباط قطع میشه واسه جلوگیری از خراب شدن و جا رفتن دنده باید شفت انتقال قدرت از چرخیدن بایسته که صفحه این کار رو میکنه .ضعیف شدن صفحه باعث کاهش شتاب و قدرت و سرعت و بدجارفتن دنده و همچنین صدا میشه.
sbfrdo
24-03-1395, 02:54 قبل از ظهر
چجوری صفحه باعث ایستادن شفت انتقال قدرت میشه؟
منظور از ضعیف شدن صفحه سابیده شدن کدوم قسمته؟
اگه میشه به عکسی بزارید و رو عکس توضیح بدین؟
mohammad3131412
01-08-1395, 07:39 بعد از ظهر
سلام
حدودا یک هفته پیش در حین حرکت سیم کلاچم از محل انجین برید و جدا شد که باعث شد مجبور به حرکت بدون کلاچ بشم که وقتی اومدم سیم و خریدم و رسیدم که تعمیرش کنم متوجه شدم دسته ای که سیم کلاچ رو به موتور وصل می کنه کاملا خلاصی داره!!! انگار به هیچ جا بند نیست! فکر کردم از صفحه کلاچه حالا با وجود تعویض صفحه کلاچ هنوز خلاصی داره و وقتی موتور رو روشن کنم کلاچ رو بگیرم بزنم دنده موتور میپره و خاموش میشه!
در ضمن پایه دنده به داخل متمایل میشه و به سمت در صفحه کلاچ نزدیک میشه و باید دائم برای تعویض دنده بکشمش بسمت بیرون!
خواهشا کمک کنید دیگه ذهنم به هیچ جا قد نمیده
Atanik
02-04-1396, 01:31 قبل از ظهر
سلام مگلی دارم زیر 3000 تا راه رفته و خواب بوده، بعد از روشن کردن بعد سالها با خلاص کردن مشکل دارم
همینطور وقتی دنده یک میزارم موتور میپره
انگار که کلاچ عمل نمیکنه
مکانیکی با بیحوصلگی گفت برای دوشاخ کلاچه و زیاد به این حرف اعتماد نکردم
ضمنا ریگلاژ نکردم
و دسته کلاچ ار اول تا زمانی که کامل میگیرم سفت هست
بعضی وقت ها دو بار کلاچ رو میگیرم و ول میکنم بهتر میشه.
نظر شما چیه
VAHID
06-04-1396, 10:47 بعد از ظهر
سلام مگلی دارم زیر 3000 تا راه رفته و خواب بوده، بعد از روشن کردن بعد سالها با خلاص کردن مشکل دارم
همینطور وقتی دنده یک میزارم موتور میپره
انگار که کلاچ عمل نمیکنه
مکانیکی با بیحوصلگی گفت برای دوشاخ کلاچه و زیاد به این حرف اعتماد نکردم
ضمنا ریگلاژ نکردم
و دسته کلاچ ار اول تا زمانی که کامل میگیرم سفت هست
بعضی وقت ها دو بار کلاچ رو میگیرم و ول میکنم بهتر میشه.
نظر شما چیهشما کلاچ رو ریگلاژ کنید اگر مشکل حل نشد صفحه رو عوض کنید.از کارکرد درست و حرکت بدون گیر دوشاخه هم مطمئن شید
Sent from my SM-J200F using Tapatalk
VAHID
06-04-1396, 10:49 بعد از ظهر
سلام
حدودا یک هفته پیش در حین حرکت سیم کلاچم از محل انجین برید و جدا شد که باعث شد مجبور به حرکت بدون کلاچ بشم که وقتی اومدم سیم و خریدم و رسیدم که تعمیرش کنم متوجه شدم دسته ای که سیم کلاچ رو به موتور وصل می کنه کاملا خلاصی داره!!! انگار به هیچ جا بند نیست! فکر کردم از صفحه کلاچه حالا با وجود تعویض صفحه کلاچ هنوز خلاصی داره و وقتی موتور رو روشن کنم کلاچ رو بگیرم بزنم دنده موتور میپره و خاموش میشه!
در ضمن پایه دنده به داخل متمایل میشه و به سمت در صفحه کلاچ نزدیک میشه و باید دائم برای تعویض دنده بکشمش بسمت بیرون!
خواهشا کمک کنید دیگه ذهنم به هیچ جا قد نمیدهبا توجه به اینکه بدون کلاچ دنده عوض کردید ممکنه دنده های گیربکس تیز شده یا خلاصی شون با شفت زیاد شده باشه.کلاچ رو ریگلاژ کنید و روغنم عوض کنید مشکل حل نشد موتورو به یک تعمیر کار خبره نشون بدید
Sent from my SM-J200F using Tapatalk
mehgha
21-06-1396, 06:24 بعد از ظهر
سلام.
من برای باز کردن پیچ پمپ روغن گلدونی به مشکل سختی برخوردم.
آچار 4شاخ که بصورت دو کله 4شاخ است که باید دسته بکس بهش وصل کنی و پیچ رو باز کنی تهیه کردم ولی هرچقدر تلاش میکنم اصلا پیچ داخل گلدونی به هیچ وجه باز نمیشود و حتی یمقدار کم هم نمیچرخد.
حتی با انبر قفلی و ... محکم آچار 4شاخ رو میندازم به پیچ و با چکش ضربه میزنم ولی اصلا باز نمیشه حتی شاخ های آچار کج شدن ولی پیچ باز نمیشه.
دلیلش چی میتونه باشه؟؟؟
لطفا راهنمایی بفرمایید.
باتشکر
- - - Updated - - -
من قبل از باز کردن درپوش پمپ روغن چهار تا پیچ وسط قسمت صفحه کلاچ رو که زیرشون فنر هستش و خار وسط اهرم قسمت صفحه کلاچ رو باز کردم. این کارم ربطی به باز نشدن پیچ داخل گلدونی پمپ روغن داره یا نداره ؟؟؟؟
hamid3369
21-06-1396, 08:50 بعد از ظهر
سلام.
من برای باز کردن پیچ پمپ روغن گلدونی به مشکل سختی برخوردم.
آچار 4شاخ که بصورت دو کله 4شاخ است که باید دسته بکس بهش وصل کنی و پیچ رو باز کنی تهیه کردم ولی هرچقدر تلاش میکنم اصلا پیچ داخل گلدونی به هیچ وجه باز نمیشود و حتی یمقدار کم هم نمیچرخد.
حتی با انبر قفلی و ... محکم آچار 4شاخ رو میندازم به پیچ و با چکش ضربه میزنم ولی اصلا باز نمیشه حتی شاخ های آچار کج شدن ولی پیچ باز نمیشه.
دلیلش چی میتونه باشه؟؟؟
لطفا راهنمایی بفرمایید.
باتشکر
- - - Updated - - -
من قبل از باز کردن درپوش پمپ روغن چهار تا پیچ وسط قسمت صفحه کلاچ رو که زیرشون فنر هستش و خار وسط اهرم قسمت صفحه کلاچ رو باز کردم. این کارم ربطی به باز نشدن پیچ داخل گلدونی پمپ روغن داره یا نداره ؟؟؟؟
دوست من اول اویل پمپ بعد سراغ صفحه برو جانم ..شما برو سایت youtube بع انگلیسی تایپ کن صفحه کلاچ تعویض فیلم رو ببین اول اویل پمپ بعد صفحه
ahmadra.2520
25-12-1396, 08:53 بعد از ظهر
سلام خدمت دوستان عزیز
من یه احسان ۲۰۰ طرح هوندا cdi دارم الان ۱۰۰۰۰ تا راه رفته چند وقته دنده ۱ بد جا میره و موقع خلاص کردن هم خیلی سفت خلاص میشه حتما باید وقتی تو دنده هست یه متر جلو برم که راحت خلاص کنه
به نظر شما علت چیه؟ موتور از لحاظ شتاب و سرعت عالیه فقط دنده ۱ خیلی بد جا میره و صدای زیادی موقع جا رفتن میده
ممنون
Alilovely1
28-02-1397, 08:47 بعد از ظهر
سلام دوستان...
من موتورم رو باز کردم یکم تمیزکاری کنم حالا که درب کارتر رو میبندم دیگه کلاچ نمیکنه
خواهشا اگه کسی میتونه کمکم کنه....
تلگرام هم کمک کنید عالی میشه
۰۹۳۶۸۱۵۰۴۳۱
Hesam4x4
15-03-1397, 05:36 بعد از ظهر
درود خدمت دوستان سوالی داشتم درباره صفحه کلاچ تریل vr هارتفورد تک تاز چند وقتی تو سربالایی دنده یک کلاچ میکردی ویژ ویژ خر خر کردن رد میداد در گیر میشد تا اینکه بازش کردم و تعجب کردم که چرا دیسک 4 پیچ فنر گذاشتن روش خلاصه صفحه کلاچی که تهیه کردم مارک mdh نوع شش صفحه ای که روش cg 200 نوشته گرفتم با تعجب اینکه روی دیسک چهار پیچ نتونستم هر 6 صفحه رو اصولی جا بدم رفتم دیسک پنج پیچ فنر مارک کوکما که دو طرف فولاد کارشده تهیه کردم به صورت کامل بازم در کمال تعجب نتونستم بازم 6 صفحه رو جا بدم اصلا قاب رو دیسک نمیرسید. دوباره مجبور شدم پنج صفحه رو بزارم و یه صفحه اهنی اصافه کنم که به حالت استاندارد برسه الانم که بستم سوار شدم فعلا فشاری چیزی بهش نیوردم ببینم چه جوریه اما اون رد کردن صفحه ها کاملا قطع شده به نطرتون چطوره ایا کار میکنه درست یا نه مارک mdh خوبه مورد تاییده یا باز کنم دیسک رو و صفحه پنج تایی بخرم بزارم و در اخر چه مارکی بخرم که خوب جواب بده رو تریل ممنون از پاسختون
- - - Updated - - -
Hesam Sp:
[Only registered and activated users can see links] ([Only registered and activated users can see links])
[Only registered and activated users can see links] ([Only registered and activated users can see links])
- - - Updated - - -
Hossein007
14-06-1397, 05:49 بعد از ظهر
ههه
مرسی موزنده بود
farhad.b
10-04-1398, 10:09 بعد از ظهر
با سلام و خسته نباشید
من یه ایردوک 10b دارم جدیدا موقع حرکت یه صدای غیژ غیژ میده وقتی کلاچ رو میگیرم این صدا قطع میشه کاملا میشه در رابطه با این مشکل یه راهنمایی کنین ؟ از صفحه کلاچمه ؟ تعویضش کنم یا مربوط به انجینه
مجتبی ۱
13-04-1398, 03:29 قبل از ظهر
سلام.سیم کلاج شل شده .نیاز به تنظیم داره.بعضی وقتها هم اهرم تو پی دنده کل میکنه .که کمتر پیش میاد
ALEX_HOT
08-01-1399, 10:59 قبل از ظهر
سلام اساتید و دوستان
صفحه کلاچ آپاچی به هوندا میخوره؟
ممنون
ALEX_HOT
09-07-1399, 08:46 بعد از ظهر
سلام
دوستان یه سوال
شش شاخ کلاچ و پنج شاخ کلاج از نظر اندازه فضای قرارگیری صفحات کلاچ و صفحات فلزی ، با هم متفاوتند ؟ یا اندازه شون یکیه
ممنون
king___r.p
01-12-1399, 11:14 بعد از ظهر
سلام
دوستان یه سوال
شش شاخ کلاچ و پنج شاخ کلاج از نظر اندازه فضای قرارگیری صفحات کلاچ و صفحات فلزی ، با هم متفاوتند ؟ یا اندازه شون یکیه
ممنون
سلام داش بهتره دیسک کامل با مقابلش رو عوض کنی با نمونه هوندا ۲۰۰ که تاثیرش بهتره اگه شش فنرش کنی هم دیگه یهتر راستی خواستی عوض کنی چرخ دنده پلاستیکی پمپ روغن مال ۲۰۰ بنداز عوض کن تا بچه دیسک یاهمون مقابل دیسک راحت جا بخوره فقط
mohsen_roa
26-06-1400, 04:11 بعد از ظهر
سلام دوستان یه سوال داشتم یه موتور طرح ویو دارم وقتی دنده رو فشار میدی که کلاج بگیره یه صدای خر خر میده و وقتی ول میکنی قطع میشه اما توو عمل کلاج گیری هیچ مشکلی نداره و ضمنا صفحه هم رد نمیکنه دوستان این صدا مربوط به چیه ممنون میشم راهنمایی کنید
Gladiator
27-06-1400, 12:02 قبل از ظهر
سلام دوستان یه سوال داشتم یه موتور طرح ویو دارم وقتی دنده رو فشار میدی که کلاج بگیره یه صدای خر خر میده و وقتی ول میکنی قطع میشه اما توو عمل کلاج گیری هیچ مشکلی نداره و ضمنا صفحه هم رد نمیکنه دوستان این صدا مربوط به چیه ممنون میشم راهنمایی کنید
احتمالا مال یه قطعه ایه اگه اشتباه نکنم بهش میگن اتومات کلاچ یه صtحه گرد سه پره ای داره ، اونو باید عوض کنی شایدم از بلبرینگ کلاچت باشه ، در هر صورت سمت کلاچت باید باز شه
mohsen_roa
03-07-1400, 09:11 بعد از ظهر
احتمالا مال یه قطعه ایه اگه اشتباه نکنم بهش میگن اتومات کلاچ یه صtحه گرد سه پره ای داره ، اونو باید عوض کنی شایدم از بلبرینگ کلاچت باشه ، در هر صورت سمت کلاچت باید باز شه
دستت درد نکنه پس باز میکنم حالا ببینیم چی به چیه کمک خواستم مزاحم میشم