PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : خریدار مینی سوزوکی هشتاد خشک

stoncold
28-02-1393, 08:57 بعد از ظهر
سلام دوستان خریدار یه مینی سوزوکی هشتاد خشک هستم
قیمت از شما
مینی یاماها هشتاد خشکم بود موردی نداره یا موتور قدیمی خشک واقعی
09381418609
امیر

stoncold
30-02-1393, 09:58 قبل از ظهر
اقا پول نقد میشمارم میدم مشکل پول نی

Amir R1
30-02-1393, 10:29 قبل از ظهر
داداش براوو خشک بحوای هستا.

dead_day
30-02-1393, 01:47 بعد از ظهر
2 تا مینی سوزوکی صفر, خشک, تو پالت چوبی کارخونه _ یه دو نه سبز , یه دونه نارنجی _ دونه ای 80 تومن (80 میلیون تومن)
اطلاعات بیشتر = پیام خصوصی
بازدید = تهران = فقط فقط فقط برای خرید _ انتشار عکس نداریم _ تخفیف پای معامله

Amir R1
30-02-1393, 05:15 بعد از ظهر
داداش اینجا اینایی که میگم خشک هست تو قزوین
سوروکی 185-125-250
سوزوکی و یاماها80
وای بی100-125
دی تی 125-250-400
زیاده تموم شدنی نیست هر وقت بیای میتونی پیدا کنی.

amo hosein
30-02-1393, 05:21 بعد از ظهر
2 تا مینی سوزوکی صفر, خشک, تو پالت چوبی کارخونه _ یه دو نه سبز , یه دونه نارنجی _ دونه ای 80 تومن (80 میلیون تومن)

آقا من5 تا صفر میخوام.شما 2 تا داری همش.
قیمتت عالیه،
مرسی از انتشار عکس پرهیز کردی.
خدا حفظت کنه،تو بخند ما هم خندیدیم.خخخخخخ

Erfan Ts
30-02-1393, 05:55 بعد از ظهر

با این اوضاف باید تو جعبه باشه واگر نه........

Amir R1
30-02-1393, 06:00 بعد از ظهر
داش عرفان یارو تو جعبه که هیچ تو جعبه طلا تو ابریشم خوانواده شاه هم خوابیده باشه 80تا قیمت نمیزاره بابا.

dead_day
31-02-1393, 11:06 قبل از ظهر
ممنون از دوستانی که نظر دادن. اما لطفا با اطلاعات کافی صحبت کنید. کسی که دنبال مینی سوزوکی میگرده باید ارزش واقعی این موتورو بدونه. موتور فروش قدیمی و با سابقه گمرک اومده باسر موتور میگه 45 بهش ندادم. بعدشم آقایون لطفا از داشته هاشون حرف بزنن, والا مسخره کردن و زیر سوال بردن شخصیت افراد رو همه بلدن.

amo hosein
31-02-1393, 12:20 بعد از ظهر
ممنون از دوستانی که نظر دادن. اما لطفا با اطلاعات کافی صحبت کنید. کسی که دنبال مینی سوزوکی میگرده باید ارزش واقعی این موتورو بدونه. موتور فروش قدیمی و با سابقه گمرک اومده باسر موتور میگه 45 بهش ندادم. بعدشم آقایون لطفا از داشته هاشون حرف بزنن, والا مسخره کردن و زیر سوال بردن شخصیت افراد رو همه بلدن.

اگه راست میگی یه عکس از موتور صفرت که گمرگ 45 خواست ندادی بنداز اسم کاربری خودتم رو کاغذ بغلش بذار که صحت داشتن موتوری مینی 80 صفر اونم دو تا مشخص شه.قیمت بالا قبول.

dead_day
31-02-1393, 02:42 بعد از ظهر
پدر من نمایندگی فروش موتور ژاپنی (یاماها و سوزوکی) داشت. نمیدونم شما تا چه حدی اطلاع دارید اما اینو میگم که بدونید واردات مینی سوزوکی به صورت پالتهای وکیوم بود که تو هر پالت دو تا موتور (یکی سبز و یکی نارنجی) به همراه لوازم اصلی موتور و چند قلم لوازم یدکی اضافی بود که حتی تو سریهای مدل پایین دو دست لباس مخصوص موتور سواری هم بود. پکی از این پالتها فی الواقع موجوده. اینی هم که میگم کاسب گمرک اومده سراغش به هوای رفاغت با بابامه. نه من سنم به مینی سوزوکی میرسه و نه اینقدر احمقم که برم یه کاسب گرگ گمرکو ببرم بالا سر مال که تا فردا صبحش خونمو خالی کنه. پالت موتورا هم چند سالی میشه که تو خونه ییلاقی پدرم سمته کرجه. نیازی به اثبات حرفم نمیبینم اما دوست من هنوز پالت موتورا باز نشده که بنده بخوام برا شما عکس بذارم, ولی در اولین فرصتی که تونستم عکس خود پالت رو واست میذارم.

amo hosein
31-02-1393, 03:52 بعد از ظهر
دستت درد نکنه.زحمت میکشی.

Erfan Ts
31-02-1393, 06:51 بعد از ظهر
پدر من نمایندگی فروش موتور ژاپنی (یاماها و سوزوکی) داشت.

نمایندگی مرکزی و انحصاری واردکننده سوزوکی تو تهران معروف ترینش شرکت پیروزان بوده اگه اشتباه نکنم تو دوروبر جمهوری اینا بود .....

فکر کنم پدر شما باید اطلاعاتی داشته باشن در مورد این شرکت بپرسین بد نیست به اطلاعات ناچیز ما هم اضافه میشه !!!

dead_day
02-03-1393, 11:04 قبل از ظهر
پیروزان اولین و معتبرترین نمایندگی انحصاری واردات و پخش موتور و لوازم سوزوکی بود اما پدر بنده نمایندگی فروش بود. اگر همون متنی رو که کات کردید به دقت میخوندید, متوجه میشدید.