PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : خریدار yamaha fzr

ashkan.sh
19-02-1393, 11:17 بعد از ظهر
سلام دوستان یه yamaha fzr با هر حجم موتوری اگه کسی داره و یا سراغ داره بهم بگه ممنون میشم

salar125
20-02-1393, 07:16 قبل از ظهر
عاجزانه تقاضا ميكنم سراغ اين سرطان نرو....... :sumo:

monazzah
20-02-1393, 07:35 قبل از ظهر
عاجزانه تقاضا ميكنم سراغ اين سرطان نرو....... :sumo:
اگه یاماها سرطانه اونوقت مگلی شما چیه؟؟؟

آقا این موتور منه :

40747

40748

yamaha fzr 400 مدل 1993 انجین آچار نخورده حتی پوسته کلاچ موتور خیلی کم کاره از هرکی از بچه های پیست مشهد بپرسی آمار موتورمو دارن

لاستیک ها هر دوتا نو

فلاپ کامل

برای موتور گارد درست کردم

به شرط سالمی فقط سوار شو لذت ببر

salar125
20-02-1393, 10:02 قبل از ظهر

آقا این موتور منه :
نگفتم ياماها سرطانه!!! اما مدل پاييناش مثل اف زد آر واقعا سرطانن!!! :27:

يكي از دوستان يدونه اف زد آر 250 گرفته بود 2.5 ميليون ... از نظر تميزي لنگه نداشت.

حدود 1 سالي موتور دستش بود.. تا اينكه به خرج افتاد... بالاي 3 تومن خرج موتورش كرد اما بازم موتور نشد كه نشد!

آخرشم اوراقش كرد... بعد 2 سال تازه نصف قطعاتشو فروخته...

اگه هوندا باشه هر چقدرم تعميرش كني چون موتور استخون دار و خر كاريه براحتي ميشه ازش سواري گرفت.. ولي اف زد آر؟؟؟
فاتحه.... :[Only registered and activated users can see links]

فقط دعا ميكنم كه به حال و روز اون دچار نشي!

-------------------------------------------------------------------------------------------

مگلي هم موتور خوبيه.. تنها چيزي كه ميخواد رسيدگي هست و بس!

بهش برسي خيلي بيشتر از اف زد ار 20 - 30 سال كاركرده كار ميكنه :24:

ashkan.sh
20-02-1393, 10:39 قبل از ظهر

آقا این موتور منه :

40747

40748

yamaha fzr 400 مدل 1993 انجین آچار نخورده حتی پوسته کلاچ موتور خیلی کم کاره از هرکی از بچه های پیست مشهد بپرسی آمار موتورمو دارن

لاستیک ها هر دوتا نو

فلاپ کامل

برای موتور گارد درست کردم

به شرط سالمی فقط سوار شو لذت ببر

دوست عزیز قیمتو واسم ب خ کن با تشکر

- - - Updated - - -

با تشکر از نظرات دوستان اما خودم تا حالا چند تایی fzr 250 1000 400 داشتم و باهاش اشنایی کامل دارم که چقد تو بازار کم خرید و لوازمش هم گیر نمیاد

monazzah
20-02-1393, 10:46 قبل از ظهر
نگفتم ياماها سرطانه!!! اما مدل پاييناش مثل اف زد آر واقعا سرطانن!!! :27:

يكي از دوستان يدونه اف زد آر 250 گرفته بود 2.5 ميليون ... از نظر تميزي لنگه نداشت.

حدود 1 سالي موتور دستش بود.. تا اينكه به خرج افتاد... بالاي 3 تومن خرج موتورش كرد اما بازم موتور نشد كه نشد!

آخرشم اوراقش كرد... بعد 2 سال تازه نصف قطعاتشو فروخته...

اگه هوندا باشه هر چقدرم تعميرش كني چون موتور استخون دار و خر كاريه براحتي ميشه ازش سواري گرفت.. ولي اف زد آر؟؟؟
فاتحه.... :[Only registered and activated users can see links]

فقط دعا ميكنم كه به حال و روز اون دچار نشي!

-------------------------------------------------------------------------------------------

مگلي هم موتور خوبيه.. تنها چيزي كه ميخواد رسيدگي هست و بس!

بهش برسي خيلي بيشتر از اف زد ار 20 - 30 سال كاركرده كار ميكنه :24:

شما اگه خودت الان fzr داشتی بهترین موتور دنیا بود خواهشا پاتو به اندازه گلیمت دراز کن

دوست عزیز قیمتو واسم ب خ کن با تشکر

- - - Updated - - -

با تشکر از نظرات دوستان اما خودم تا حالا چند تایی fzr 250 1000 400 داشتم و باهاش اشنایی کامل دارم که چقد تو بازار کم خرید و لوازمش هم گیر نمیاد

کار به موتور خودم ندارم اما لوازم نه تنها fzr بلکه هر موتور رو خواستی بگو داداش هست برات بفرستم

ashkan.sh
20-02-1393, 10:52 قبل از ظهر
بله هست اما قیمتاش گرونه اصلا کار به وسایل ندارم وقتی دارم میخرم یعنی با همه خوبی و بدی fzr کنار اومدم دوستان کسی سراغ داره بهم بگه با تشکر

monazzah
20-02-1393, 11:34 قبل از ظهر
سلام دوستان یه yamaha fzr با هر حجم موتوری اگه کسی داره و یا سراغ داره بهم بگه ممنون میشم

من یکی دیگه هم مدل موتورم سراغ دارم شب میرم واست عکسشو می گیرم برات می فرستم فردا

ashkan.sh
20-02-1393, 11:42 قبل از ظهر
من یکی دیگه هم مدل موتورم سراغ دارم شب میرم واست عکسشو می گیرم برات می فرستم فردا

مر30 داداش

Gladiator
20-02-1393, 01:29 بعد از ظهر
هیچ موتوری تو هم حجمی نمیتونه fzr رو بگیره ، خودم 250 شو 200 تا کشیدم ، کدوم بندیت 250 اینقد میره؟ هیچ 250 سی سی به گردش هم نمیرسه ، حجمای دیگشو نمیدونم چطوره ، ولی در کل موتور فوق وحشیه ، دور موتور از 3 تازه شروع میشه ، آقا سالار با حرفت موافقم که سرطانه ، میدونی چرا ؟ بس که راه میره ، شما اگه یه نگاهی به موتورای دهه 90 بکنی میبینی هونداها همه سالمو سرپان ، سوزوکیا همه ترکیده ، دلیلش اینه که سوزوکی وحشی تره ، هوندا ملایمتر و محتاطتر ، ذات هوندا اینه دقیقا مثل mercedes و BMW ، هرچی بنز قدیمیه همه سالمو سرپان ، BMWها همه وارفته و ترکیده ، fzr موتور خوبیه منتها چون لوازمش پیدا نمیشه تو بورس نیست و اصطلاحا بهش میگن سرطان ، پس اگه خواستی بگیری یه سالمو تمیزشو بگیر
بیشتر fzr ها یاتاقان زده هستن ، چون گازخورش خیلی خوبه اینقدر میکشنش که دیگه به فنا میره

ashkan.sh
20-02-1393, 02:42 بعد از ظهر
با تشکر از دوستان خودمم نظرم اینه که یه انجین دست نخوردشو بگیرم الان یه اگهی فروش هست اما شماره طرف در دسترس نیست تهرانه دوستان ببینید کسی نمیشناستش
[Only registered and activated users can see links]

Gladiator
20-02-1393, 02:56 بعد از ظهر
با تشکر از دوستان خودمم نظرم اینه که یه انجین دست نخوردشو بگیرم الان یه اگهی فروش هست اما شماره طرف در دسترس نیست تهرانه دوستان ببینید کسی نمیشناستش
[Only registered and activated users can see links]

داداش این موتورش اتاق جدیده ، ولی انگار تمام رنگه ، فلاپا و حتی پوسته انجینش ، fzr انجین مشکی نداره ، اگزوزشم بعید نیست که رنگ باشه

hamiltoon
20-02-1393, 03:45 بعد از ظهر
سلام دوست عزيز من جند تا ياماها سراغ دارم اما بايى بارتي خوبي داشته باشه تا بتوني ب***ي .تو كرمان هستش هم اف زد ار هم جي ايكس ١٢٠٠ تو كمرك خوابيده موتور هاش در حد هستند از اونجاى بار زدم برا مشهد ديدم عكسشم ميزارم براتون فردا تا ببينيد

ashkan.sh
20-02-1393, 04:31 بعد از ظهر
داداش این موتورش اتاق جدیده ، ولی انگار تمام رنگه ، فلاپا و حتی پوسته انجینش ، fzr انجین مشکی نداره ، اگزوزشم بعید نیست که رنگ باشه

خودمم همین فکرو میکنم بله رنگه اما رنگ برام ملاک نیست سالم بودن انجین واسم شرطه

- - - Updated - - -

سلام دوست عزيز من جند تا ياماها سراغ دارم اما بايى بارتي خوبي داشته باشه تا بتوني ب***ي .تو كرمان هستش هم اف زد ار هم جي ايكس ١٢٠٠ تو كمرك خوابيده موتور هاش در حد هستند از اونجاى بار زدم برا مشهد ديدم عكسشم ميزارم براتون فردا تا ببينيد
یعنی با بارتی میشه از گمرک کشوندشون بیرون

Milad-Suzuki
20-02-1393, 04:44 بعد از ظهر
FZR موتور خوبیه ولی خوب دورش دیگه تموم شده.ولی واسه کسایی که نمیتونن زیاد هزینه کنن و میخوان لذت شتاب و سرعت خوب رو درک کنن بسیار مناسبه.
250 بین 3تا5تومن هست.
400سی سی هم از 5تا7بستگی به تمیزیش داره.
البته اگه دنبال 400 هستی Suzuki RF400vc رو بهت پیشنهاد میکنم یا CBR400 NC29.

ashkan.sh
20-02-1393, 05:20 بعد از ظهر
FZR موتور خوبیه ولی خوب دورش دیگه تموم شده.ولی واسه کسایی که نمیتونن زیاد هزینه کنن و میخوان لذت شتاب و سرعت خوب رو درک کنن بسیار مناسبه.
250 بین 3تا5تومن هست.
400سی سی هم از 5تا7بستگی به تمیزیش داره.
البته اگه دنبال 400 هستی Suzuki RF400vc رو بهت پیشنهاد میکنم یا CBR400 NC29.
بله داداش دورش تموم شده البته بنده عقده سرعت ندارم و مبلغشم دارم هزینه کنم تا هرچقد که بخام موتور واسه همشهریام هرکی میخاد بهم سفارش میده واسش میارم اینجوری والا واسه سواری خودم موتور دارم

hamiltoon
20-02-1393, 06:09 بعد از ظهر
- - - Updated - - -

موتور بود كه دنبي شو رد كرده بودن دنبي نداشت موتور اك بود لاستيك و غيره موتور ياماها اف زد بود كه سيلند شو برداشته بودن حيف اون موتور ها اونجا خاك ميخوره.اره تو انبار كمرك كرمان بارتي تو يكي از نيروها راحت ميتوني به دو سه ميليون با بركه اوراق بخري به مزاىده بهت ميدن

ashkan.sh
20-02-1393, 06:28 بعد از ظهر
- - - Updated - - -

موتور بود كه دنبي شو رد كرده بودن دنبي نداشت موتور اك بود لاستيك و غيره موتور ياماها اف زد بود كه سيلند شو برداشته بودن حيف اون موتور ها اونجا خاك ميخوره.اره تو انبار كمرك كرمان بارتي تو يكي از نيروها راحت ميتوني به دو سه ميليون با بركه اوراق بخري به مزاىده بهت ميدن
داداش اگ زحمتی نیست عکساشو گرفتی همینجا بزار که ببینیم ارزششو داره بیفتم دنبالش

hamiltoon
20-02-1393, 10:02 بعد از ظهر
40754lain man 09157770956 axha ro chanta dige hast harki khast add kone befrestam 40755

monazzah
21-02-1393, 06:35 قبل از ظهر
مر30 داداش

داداش سراغ اون موتوره دیشب رفتم برات فروختنش

ashkan.sh
21-02-1393, 09:13 قبل از ظهر
با تشکر از همه دوستان.میگن fzr هیشکی نمیخره شانس ما برعکس شده فروشنده نداره

monazzah
21-02-1393, 09:34 قبل از ظهر
با تشکر از همه دوستان.میگن fzr هیشکی نمیخره شانس ما برعکس شده فروشنده نداره

عجله نکن دادا

Gladiator
21-02-1393, 09:50 قبل از ظهر
داداش یه fzr 250 روشن سراغ دارم ، قیمتش خوبه ، منتها موتور یاتاقان زده و میل لنگ میخواد ، همه چی هم داره ( لوازم چیزی کم نداره ) اگه بتونی یه میل لنگ یاتاقان براش بخری یا اصلا یه انجین براش پیدا کنی خوبه ، ( بدرد کسی که دستش تو کاره میخوره ) ظاهرش هم تمیزه ، اگه به کارت میاد بگو ، قیمتشم با همین شرایط 2 تومن

ashkan.sh
21-02-1393, 10:04 قبل از ظهر
عجله نکن دادا
عجله ای در کار نیست موتورش موتور باشه

- - - Updated - - -

داداش یه fzr 250 روشن سراغ دارم ، قیمتش خوبه ، منتها موتور یاتاقان زده و میل لنگ میخواد ، همه چی هم داره ( لوازم چیزی کم نداره ) اگه بتونی یه میل لنگ یاتاقان براش بخری یا اصلا یه انجین براش پیدا کنی خوبه ، ( بدرد کسی که دستش تو کاره میخوره ) ظاهرش هم تمیزه ، اگه به کارت میاد بگو ، قیمتشم با همین شرایط 2 تومن

ممنون داداش اینطور چیزا حوصله میخاد که من ندارم بعدش از این دست بگیرم از این دست فروختمش طرفم یه چیز سالم میخاد دنبال موتور سالمم والا چند تایی هست همینجوری

mohammad1310
22-02-1393, 07:03 بعد از ظهر
داداش من یه دونه 250cc fzr دارم ولی روشن نمی شه اگه می خای پیام خصوصی بده خواستی بگو عکسشو واست بفرستم

ashkan.sh
22-02-1393, 08:02 بعد از ظهر
داداش من یه دونه 250cc fzr دارم ولی روشن نمی شه اگه می خای پیام خصوصی بده خواستی بگو عکسشو واست بفرستم

اشکالش چی هست عکسشو اگ میشه بزار

ashkan.sh
25-02-1393, 03:32 بعد از ظهر
دوستان cbr 250 الان تو چه رنج قیمتی هست:24::24::24: