ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : خرید موتور تا 3 تومن، ترجیحا tvs راکز

iAchilles
17-02-1393, 02:30 قبل از ظهر
با سلام خدمته دوستان

خب همونجور که عنوان تاپیک معلومه، دنبال موتور کارکرده تمیز تا حدودا 3 تومن، ام ......... که خودم بیشتر tvs میخوام مثه tvs راکز

لطفا پیشنهادای خودتون بدید، عکس هم لطفا در صورت امکان بزارید ....

بنده مشهد هم هستم

شماره تماس 09155584410
خباز هستم

ممنون

Gladiator
17-02-1393, 07:28 قبل از ظهر
درود بر شما دوست گرامی که تازه عضو شدین ، به پرشین موتور خوش اومدین ، راکز خیلی موتور خوبیه ، شما فقط دنبال طرح ویو هستین؟

iAchilles
17-02-1393, 10:53 قبل از ظهر
درود بر شما دوست گرامی که تازه عضو شدین ، به پرشین موتور خوش اومدین ، راکز خیلی موتور خوبیه ، شما فقط دنبال طرح ویو هستین؟

مرسی عزیز، ممنون

نه حالا، شما پیشنهادی داره بده .... باید ببینم ....

طرح ویو کلا کدوم تیپ ها رو شامل میشه !؟ البته اینو می پرسم اطلاعاتم دقیق تر بشه، ولی در کل آشنایی دارم

Gladiator
17-02-1393, 01:37 بعد از ظهر
مرسی عزیز، ممنون

نه حالا، شما پیشنهادی داره بده .... باید ببینم ....

طرح ویو کلا کدوم تیپ ها رو شامل میشه !؟ البته اینو می پرسم اطلاعاتم دقیق تر بشه، ولی در کل آشنایی دارم

طرح ویو منظورم همین موتورهای کاب بی کلاچه ، بهترینش هونداست که تمیزشو باید بالای 5.5 بخری ، بعدش گالکسی مودناس هست که قیمت اونام بالاست ، الان بهترین کاب رند بازار tvs rockz و kavir radisson هست که راکز بنظر من بهترهو قیمتش هم خیلی بالاتره ، هم خرکاره و هم کلاچ داره ، شتابشم خیلی خوبه ، منتها باید تمیزشو گیر بیاری ، کویر رادیسون ظاهرش عین هوندا ویو اصلیه و نسبت به طرح های دیگش یه سرو گردن بالاتره ، با 3 تومن فکر کنم بتونی صفرشو بخری

Alireza.BMW
17-02-1393, 04:24 بعد از ظهر
با 3تومن حالا یکم بیشتر تریل روان و فلات 89 و آپاچی 160 مدل 89 و پالس 135 مدل 90 هم گیر میاد... tvs هم مدل 90 پیدا میشه برو نمایشگاه 110 تو مطهری موتورای تمیز و خوبی میاره معمولا قیمتشم خوبه

iAchilles
17-02-1393, 09:00 بعد از ظهر
طرح ویو منظورم همین موتورهای کاب بی کلاچه ، بهترینش هونداست که تمیزشو باید بالای 5.5 بخری ، بعدش گالکسی مودناس هست که قیمت اونام بالاست ، الان بهترین کاب رند بازار tvs rockz و kavir radisson هست که راکز بنظر من بهترهو قیمتش هم خیلی بالاتره ، هم خرکاره و هم کلاچ داره ، شتابشم خیلی خوبه ، منتها باید تمیزشو گیر بیاری ، کویر رادیسون ظاهرش عین هوندا ویو اصلیه و نسبت به طرح های دیگش یه سرو گردن بالاتره ، با 3 تومن فکر کنم بتونی صفرشو بخری

تقریبا خودمم همین فکرو میکردم ....

مرسی داداش ..........

من خودم شبیه طرح رادیسون داشتم .... الان چیزی که میخوام، میخوام ظاهرا استایل مثه راکز باشه، اون شکلی ....

Alireza.BMW
17-02-1393, 09:10 بعد از ظهر
اگه تی وی اس میخای مرتضی حسینی چندتایی داشت همون موتور سیکلت 110فک کنم مطهری 18باشه مغازش مغازش بزرگه...اگه طرح راکز میخای فک نکنم باشه تو بازار

iAchilles
17-02-1393, 09:15 بعد از ظهر
با 3تومن حالا یکم بیشتر تریل روان و فلات 89 و آپاچی 160 مدل 89 و پالس 135 مدل 90 هم گیر میاد... tvs هم مدل 90 پیدا میشه برو نمایشگاه 110 تو مطهری موتورای تمیز و خوبی میاره معمولا قیمتشم خوبه

مرسی داداش ........

جای خوب کجا بلدی مثلا عینه همین نمایشگاه 110 که میگی که بتونم کاره دسته2 تمیز پیدا کنم ....

خودت دادا چی پیشنهاد میکنی !؟

خوب راستی کجای مطهری؟ مطهری چند !؟

- - - Updated - - -

مرسی داداش ........

جای خوب کجا بلدی مثلا عینه همین نمایشگاه 110 که میگی که بتونم کاره دسته2 تمیز پیدا کنم ....

خودت دادا چی پیشنهاد میکنی !؟

خوب راستی کجای مطهری؟ مطهری چند !؟

- - - Updated - - -

یه سوال کلی؛ حالا اینجا تاپیک خریده ولی خب حالا همینجا میپرسم ......

چرا اینقدر TVS در مقابل برندای دیگه مثه آپاچی و پالس اینا با توجه باینکه مثلا 125ش هم قیمته اوناهایه !؟ مگه سیستم موتوریش چیزی خاصی داره !؟

Alireza.BMW
17-02-1393, 09:21 بعد از ظهر
چون مصرفش کمه موتور نرم خوش استیل هست و کیفیت قطعاتشم خوبه شتاب خوبی هم داره در ضمن آپاچی مال تی وی اس هست و رند بازاره

Gladiator
18-02-1393, 12:59 قبل از ظهر
داداش برادرانه بهت میگم اگه موتورو برای زیر پا و تو شهر میخوای بهتره سمت روانو احسانو تقی و نقی نری ، برو سمت همون راکز یا موتورای استریتی مثل آپاچی و کلا موتورای هندی

iAchilles
18-02-1393, 08:36 بعد از ظهر
داداش برادرانه بهت میگم اگه موتورو برای زیر پا و تو شهر میخوای بهتره سمت روانو احسانو تقی و نقی نری ، برو سمت همون راکز یا موتورای استریتی مثل آپاچی و کلا موتورای هندی

دقیقا داداش، منم برای استفاده و تو شهری میخوام ......

امشب رفتم یک Rockz مدل 90 بیمه دار، مدارک کامل میگفت 3300

تمیز بود و خش نداشت اصن، فقط مارکاش رفته بود، که میگفت اونم بخاطر کارواشای !!!!!!

نظرت داداش چیه !؟

Gladiator
18-02-1393, 09:20 بعد از ظهر
قیمتشو ندارم ، بسته به تمیزیش فی میخوره ، بهتره سوارش بشی و یه دوری بزنی ، بیمشم تو قیمتش خیلی تاثیر ذاره

Alireza.BMW
18-02-1393, 09:57 بعد از ظهر
دقیقا داداش، منم برای استفاده و تو شهری میخوام ......

امشب رفتم یک Rockz مدل 90 بیمه دار، مدارک کامل میگفت 3300

تمیز بود و خش نداشت اصن، فقط مارکاش رفته بود، که میگفت اونم بخاطر کارواشای !!!!!!

نظرت داداش چیه !؟

کجا قیمت گرفتی موتورو؟ دوستم یه 91 ...7تا کارکرد فروخت 4100 رنگ سبز رخ موتور مشابه صفر

iAchilles
19-02-1393, 01:26 قبل از ظهر
کجا قیمت گرفتی موتورو؟ دوستم یه 91 ...7تا کارکرد فروخت 4100 رنگ سبز رخ موتور مشابه صفر

من خونمون جای مطهریه، رفتم هم هم راسته مطهری دور زدن ........ اسم مغازشو ک یادم نمیاد .... فقط ظاهرا میدونم کجایه ............

حالا در کل نظرت چیه، مناسب گفته؟ چجوریاست !؟

حدود همون 3تومن پالس یا آپاچی یا همین راکز کدومشو پیشنهاد میکنی ؟!

نگا اگه مورد داری خب بگو کجا .............

- - - Updated - - -

قیمتشو ندارم ، بسته به تمیزیش فی میخوره ، بهتره سوارش بشی و یه دوری بزنی ، بیمشم تو قیمتش خیلی تاثیر ذاره

فکر کنم الان نوش 92 ، 4.5 ب بالاست و 93 نو هم فکر کنم 5.5 ایناس

بین آپاچی و راکز اینا کدومشو داداش پیشنهاد میکنی

Alireza.BMW
19-02-1393, 10:34 قبل از ظهر
رفتی موتور سیکلت 110 جای مرتضی حسینی؟؟؟ مطهری 20یا 18 باید باشه...منم همون طرفاست خونه...والا خودت باید ببینی از کدوم خوشت میاد همشون موتورای خوبین توی کم مصرفی تی وی اس حرف اولو میزنه و توی مشهد آپاچی بورس بازاره مثل پراید سریع فروش میره تی وی ای هم همینطور...با 3تومن فک کنم 160مدل 90بدن بهت من یکی سراغ دارم 91 میده 3600

iAchilles
19-02-1393, 12:07 بعد از ظهر
رفتی موتور سیکلت 110 جای مرتضی حسینی؟؟؟ مطهری 20یا 18 باید باشه...منم همون طرفاست خونه...والا خودت باید ببینی از کدوم خوشت میاد همشون موتورای خوبین توی کم مصرفی تی وی اس حرف اولو میزنه و توی مشهد آپاچی بورس بازاره مثل پراید سریع فروش میره تی وی ای هم همینطور...با 3تومن فک کنم 160مدل 90بدن بهت من یکی سراغ دارم 91 میده 3600

نمی دونم والا، فکر کنم ..... کسی که این راکز رو داشت یک مغازه خالی بود کنار یک موتور فروشی، 2تا راکز گذاشته بود یکیش که خیلی خیلی تمیز بود مدل 92 فکر کنم بود که قیمت بالا میگفت یکی دیگه هم همین 90 بود که بهت گفتم و یک قسمتایی از مارک پارکاش رفته بود، میگفت ماله کارواش بوده :| ولی بنظر ک تمیز مییومد ... قیمت هم 3300

حالا داداش اینو ازت سوال دارم، چون بنظر وارد میای، قیمتش مناسب میگه !؟ و اینکه چجوری به جز قاب ظاهری تمیزی موتور رو تشخیص بدیم ؟؟

Alireza.BMW
19-02-1393, 06:01 بعد از ظهر
92رو چند میگفت؟؟؟؟ اونا نیست دادا مرتضی حسینی بغل مغازش بانکه فک کنم بانک ایران زمین باشه مغازشم بزرگه بزرگترین مغازه تو مطهریه اصلا....مغازش کجا بود بگو فردا میرم اون سمتا ببینمش؟؟؟؟...نوش 5100.5200 هه مدل 90م 2800تا 3تومن بسته به تمیزی و کارکرد و سالمی و مقدار بیمه چون میدونی که بیمه اون موتور الان 170تومنه... بیمه چقد داره؟... همین امروز یکی 91معامله شد به 4تومن

iAchilles
19-02-1393, 07:33 بعد از ظهر
92رو چند میگفت؟؟؟؟ اونا نیست دادا مرتضی حسینی بغل مغازش بانکه فک کنم بانک ایران زمین باشه مغازشم بزرگه بزرگترین مغازه تو مطهریه اصلا....مغازش کجا بود بگو فردا میرم اون سمتا ببینمش؟؟؟؟...نوش 5100.5200 هه مدل 90م 2800تا 3تومن بسته به تمیزی و کارکرد و سالمی و مقدار بیمه چون میدونی که بیمه اون موتور الان 170تومنه... بیمه چقد داره؟... همین امروز یکی 91معامله شد به 4تومن

نه پس اون نیس

دمت گرم داداش، همینکه راهنمایی میکنی خیلی ارزش داره ..........

داداش من الان بین پالس 135 و راکز گیر کردم .......... راستیت موندم کدوم رو بر دارم !!!! درسته تیریپاشون باهم فرق میکنه ولی با جفتشون حال میکنم ...

از لحاظ فنی و قابلیت های جانبی کدومو پیشنهاد میکنی !؟

فکر کنم مزیت های راکز: فقط اینکه مثلا جا فندکی داره و پلیر موزیک داره و کلاچ اتومات هم داره

یه مقایسه شون میتونی بکنی

پی اس : داداش مورد پالس 135 تمیز حول حوشه 3تومن مورد سراغ نداری

Alireza.BMW
19-02-1393, 07:58 بعد از ظهر
یه سفید هست قصد فروش داشت اما الانو نمیدونم... پالس 135 یکم بد بخره تو مشهد...والا جفت موتورا تو یک حدن پالس 135 4سوپاپه اما تی وی اس نرمتره+مصرف کم+تجهیزات رفاهی که خودت نام بردی اما خودت میدونی باز... حجم باک موتورای کاب کمه مال تی وی اس 4لیتره مه نسبت به کاب های دیگه حجمش بیشتره...رک بگم تی وی اس رو مال باکلاساست...آپاچی 160م سالم پیدا میشه

به لحاظ قدرت باشه 100% پالس 135 برندست چون 4سوپاپه و 10سی سی قویتر اما سرعتش زیاد فرقی با تی وی اس نداره

iAchilles
19-02-1393, 10:28 بعد از ظهر
مرسی داداش
ممنونت

از لحاظ صدا کدوم صداش کمتره، صدا موتر و اگزوز؟

ینی میگی کلاس و تیپ راکز از پالس 135 بیشتره!؟

اپاچی 160 خوب چی قیمت!؟؟

Alireza.BMW
20-02-1393, 09:21 قبل از ظهر
صدا راکز از همشون کمتره ...آپاچی 160مدل 90 با 3تومن گیر میاد سالمش

iAchilles
20-02-1393, 12:41 بعد از ظهر
داداش امروز بازار بودم چند جا .........

از پالس زیاد تعریف نمیکردن و میزدن تو سرش یکمی .... برعکس تی وی اس راکز

کارگر رو میشناسی توی راسته مطهری ؟! داداشا باهم کار میکنن !؟ رفته امروز پیشش، اصن کلا رید به پالس 135 :|

* یک تی وی اس سبز هم آورده بود 90 - دورو برش خش مش یکم داشت - بیمه هم 2ماه - دیگه ته تهش که باهاش صحبت کردم 3150 اوکی میداد

( بالاتر از اونم یک مغازه دیگه هس، تی وی اس مشکی 90 - بیمه و مدارک کامل ، نسبتا تمیز، نسبتا ؛ میگفت 3350 ، البته اون شبه دیگش میگفت 3300)

* در ضمن پالس 135 تمیز 90 هم گیر آوردم - بیمه یک سال - نزدیک 3000 تومن حالا یکم شاید بالاتر 3100 - ریموت هم داشت

در کل داداش بین این 2 مورد گیر کردم ..... موندم کدومو بگیرم .... چی پیشنهاد میکنی

الان تقریبا بین این 2 مورد گیر کردم

Alireza.BMW
20-02-1393, 01:14 بعد از ظهر
آدرس مغازه هاشونو بده برم ببینم چی میگن...پالس 135 من گفتم که تو مشهد خریدو فروشش ضعیفه تو مشهد فقط آپاچی و راکز...چون آپاچی از اون پاس 200.300بالاتره و خیلی بهتره یه سر توی بلوار اولو و دومم بزن ببین اونا چه قیمتایی میدن؟ من پارسال میخاستم آپاچی بخرم اونجا خیلی گرگ داشت همشون آدمای عوضی بودن...یه سر اونجا برو یه قیمت بگیر ببین هنوزم گرگن یا نه

Gladiator
20-02-1393, 01:16 بعد از ظهر
هر دو رو سوار شو ببین با کدوم میتونی کنار بیای ، من شخصا نمیتونم با کاب کنار بیام

Alireza.BMW
20-02-1393, 01:19 بعد از ظهر
الان زنگ زدم یه تی وی اس 92 رنگ آبی در حد صفر بیمه هم داره میگه 4300 به 4200م شاید بده...یه 135 مشکی 91 در حدم هست بعد از ظهر خبر میده
منم نظرم با گلادیاتور جان یکیه سوار هر 2شون بشو ببین از کدوم خوشت میاد اینجوری میتونی بهتر تصمیم بگیری...کلا پالس 135 از راکز 1آب شسته تره

iAchilles
20-02-1393, 01:48 بعد از ظهر
هر دو رو سوار شو ببین با کدوم میتونی کنار بیای ، من شخصا نمیتونم با کاب کنار بیام

الان زنگ زدم یه تی وی اس 92 رنگ آبی در حد صفر بیمه هم داره میگه 4300 به 4200م شاید بده...یه 135 مشکی 91 در حدم هست بعد از ظهر خبر میده
منم نظرم با گلادیاتور جان یکیه سوار هر 2شون بشو ببین از کدوم خوشت میاد اینجوری میتونی بهتر تصمیم بگیری...کلا پالس 135 از راکز 1آب شسته تره

بلوار دوم، آمار نگرفتم راستیت یه آشنا موتور فروش اونجا داریم، شانس ما توی همین روزا عمل کرده، فعلا ناک اوته :| به قوله تو هم که همه گرگ!!! لامصب حالا گرگ باشن ولی دروغی که لاشیا میگن، مثه چی خالی می بندن از موتوره که گاهی اوقات اصلا توی حرفاشون تناقض پیدا میکنی :|

گلادیاتور: راستیت من پشته جفتشون نشستم .... خب راکز همچین راحت تر و خوش دستتر بنظرم میومد، اونم چون دندش و کلاچش خیلی راحته ولی خوب پالس خیلی ردیفه بنظرم و احساس میکنم از راکز سرتر باشه ولی چون چند ساله پشت بی کلاچ میشستم، یکم موتور اونجور که میخواستم (پالس) دستم نبود، نکه دندشم یک لبس! ولی خب فکر نکنم چیزی باشه اون ادم ری عادت میکنه

تو هم علیرضا جان نظرت با "پالس135" هستش؟ چرا میگی یک آب شسته تره؟

این قضیه اینکه میگن به این موتورهای این شکلی مثه پالس آپاچی و اینا گیر میدن و یکم دید بدی این موتورا داره بخاطره همین کیف زنی این حرفا ....
سوال حالا حاشیه ای میشه، ولی خب می پرسم: من خودم دانشجویم، بعد خوب همچی موتور مثه پالس این تریپا سوار بشم ضایع نیست ؟! :/

ممنونتونم از جواباتون

Alireza.BMW
20-02-1393, 02:01 بعد از ظهر
بله تو مشهد آپاچیو پالس موتور بچه های پایین شهره و دزداست...به آپاچی قبلیم 2بار گیر داده بودن .حتی یه بار یارو دید ریش دارم پیادم کردو همه جامو گشت صندلی رو باز کرد همه جای موتور چک کرد بعد رفت...من فک میکنم بیشتر نظرت رو پالس 135 هست خب همونو بگیر...والا منم دانشجو هستم...اگه با د خ ت ر پشت راکز باشی بت گیر نمیدن اما پشت آپاچی سری میگن واستا...یک آب شسته تره چون 4سوپاپه .10سی سی قویتره و بخوره زمین طلق نیست که همش بشکنه ظرفیت باک پالس 135 حدود 8لیتره اما تی وی اس 4...تی وی اس هم امکانات خوب مثل پخش آهنگو جا فندکی و نرمتر بودن به نسبت 135 و مصرف کمتر نسبت به 135...تی وی اس هم همونطور که گفتم موتور بچه باکلاساست به نظرم از 135کم خرجتره و صدای اگزوزشم کمتره کلا نرمه خودم 1ماهی یکیشو خریدم فروختم چون این موتورا با روحیه من سازگار نیس ولی هیچوقت سمت 135 نرفتم

Alireza.BMW
20-02-1393, 05:57 بعد از ظهر
هر وق تصمیم گرفتی دادا بگو 2.3تا موتور دورو ورم هست که قیمت یکیشو بهت گفتم بگو بهت امار قیمتشونو بگم خواستی بیا ببینشون خوشت اومد ببر منو کاربر amirkhafan میشناسه موتورایی که دورو یرمه همه تمیزن و سالم فقط اینو بت بگم تمیز ترین و سالم ترین و کم کارکرده ترین مگلی مشهد دست منه

iAchilles
20-02-1393, 07:16 بعد از ظهر
هر وق تصمیم گرفتی دادا بگو 2.3تا موتور دورو ورم هست که قیمت یکیشو بهت گفتم بگو بهت امار قیمتشونو بگم خواستی بیا ببینشون خوشت اومد ببر منو کاربر amirkhafan میشناسه موتورایی که دورو یرمه همه تمیزن و سالم فقط اینو بت بگم تمیز ترین و سالم ترین و کم کارکرده ترین مگلی مشهد دست منه

خب داداش مسیج بده بهم ک شمارتو داشته باشم،راحتتر صحبت کنیم

شماره من 09155584410

Alireza.BMW
20-02-1393, 09:33 بعد از ظهر
اس دادم بهت دادا برو اس هاتو یه چک کن...امشب رفتم جای مرتضی حسینی بسته بود نشد موتوراشو ببینم

parham66
21-02-1393, 02:28 بعد از ظهر

شرمنده تو تاپیک دوستمون اومدم،
داداش موتور دوروبرت داری دنبال یک پیشروپارس اسپورت250 یاسوزوکی250 تمیز میگردم،مورد چیزی داشتی بی زحمت یک خبر بده به من مزاحمت بشم

Sent from my LT22i using Tapatalk

Alireza.BMW
21-02-1393, 03:27 بعد از ظهر
پیشرو پارس 250 که نه شما هم الکی پولتو واسه این موتور نده که سرطانه...سوزوکی 250 هم باید به کاربر hamiltoon بگی ایشون دورو برشون هست

یکی دورو برشون بود میگفت خیلی تمیزو سالمه رنگ مشکی مال یکی از دوستانشون بود

parham66
23-02-1393, 08:10 قبل از ظهر
متشکر از راهنماییت
دنبال 250تو همین رنج قیمتا میگشتم به 2تا موتور برخورد کردم
دایچی250مدل89انجین پلم به گفته فروشنده قیمت داده 3تومن
و سوزوکی امیکو250 مدل84 اونم همین قیمتاس حالا200بالاتر یاپایینتر
شما باشی طرف کدوم یکی از اینامیری

Sent from my LT22i using Tapatalk

iAchilles
26-02-1393, 12:44 قبل از ظهر
موتور مورد نظر خریداری شد ! تاپیک بسته شود ؛ با تشکر