توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : درخواست راهنمایی در مورد خرید تریل
Armia
16-02-1393, 01:38 بعد از ظهر
دوستان سلام
من تصمیم دارم یک موتور تریل در حد سه میلیون تومان خریداری کنم.به نظر شما اساتید روان کارکرده بگیرم یا احسان نو؟
amin8speed
16-02-1393, 02:01 بعد از ظهر
بستگی به کارکردش هم داره اگه میتونی با3تومن روان بگیری که بعید میدونم به نظرم روان بخر فقط سالم باشه روانش ولی فکر نکنم با3 بتونی پیدا کنی
mps123
16-02-1393, 02:34 بعد از ظهر
ببین یه موتور نو تا یه چندسالی اذیتت نمیکنه ولی اگه یه دست دو بخری طرفی که میفروشش حسابی پوست موتورو کنده دیگه واست موتور بشو نیست یا کمکاش خرابه یا صدا میده یا ریپ میزنه خلاصه اذیتت میکنه.
اگه خوب بود که دیگه موتور نو نمیزدن مردم میرفتن دست دوم میخریدن.
نظر شخصیه منو بخوای فقط نو
amin8speed
16-02-1393, 02:42 بعد از ظهر
منم گفتم بستگی به دست دوش داره ادم وقتی سوار شه امتحانش کنه معلوم میشه چه جور موتوریه
ربطی نداره که موتور نو میزنن دست دو دیگه به درد نمیخوره بعدشم بستگی به صاحب موتور هم داره
یه موتور دست دو هست که تمام خرجاش انجام شده و کاملا نو هست که با قیمت ارزون تر میتونی بخری یه دست دو هم هست که کمکاش خرابه روغن سوزی داره فلاپاش شکسته و....
Gladiator
16-02-1393, 02:46 بعد از ظهر
روان بگیر
Armia
16-02-1393, 02:46 بعد از ظهر
کاملا حق با شماست دوستان.من شخصا یکم با ظاهر روان مشکل دارم (فرم زینش خیلی صافه) البته من بار اولمه میخوام موتور بخرم و نمیدونم کدوم مدل زین کمتر خسته میکنه.یه روان سراغ دارم میتونم 4 میلیون تومان بخرمش خودشون میگن 160 کیلومتر راه رفته.ولی از ظاهر احسان بیشتر خوشم اومده.به نظرم خشن تره.
متشکرم که راهنمایی میکنید منو
mps123
16-02-1393, 02:55 بعد از ظهر
خواهش میکنم کمک به هم نوع یه وظیفس که این روزا رنگی نداره.
ببین اگه 160 کیلومتر کار کرده با قیمت 4 میلیون یکم مشکوک نمیزنه؟
اگه دفعه اولته همون احسانو بگیر به نظرم چون واست کمتر مشکل به وجود میاره.اینم بگم موتوری که تو یه رنج قیمته زیاد از لحاظ فنی فرقی نمی کنه بیشتر تو ظاهر سلیقه ها متفاوته.
حالا اگه احسانو دوست داری حتما احسانو بگیر چون هر موتور دیگه ای بگیری چشت دنبال احسان باشه اصلا بهت حال نمیده.
شک نکن برو دنبال اونی که دوسش داری
amin8speed
16-02-1393, 03:04 بعد از ظهر
اقا روان بگیر هم بهتر جا اوفتاده بین مردم هم کیفیتش تو تریلای چینی بهتره هم وسیله هاش گیر میاد
ولی حتما حتما امتحانش کن
Gladiator
16-02-1393, 03:07 بعد از ظهر
کاملا حق با شماست دوستان.من شخصا یکم با ظاهر روان مشکل دارم (فرم زینش خیلی صافه) البته من بار اولمه میخوام موتور بخرم و نمیدونم کدوم مدل زین کمتر خسته میکنه.یه روان سراغ دارم میتونم 4 میلیون تومان بخرمش خودشون میگن 160 کیلومتر راه رفته.ولی از ظاهر احسان بیشتر خوشم اومده.به نظرم خشن تره.
متشکرم که راهنمایی میکنید منو
احسان شاسیش زود میشکنه و راه هم نمیره ، شتابشم کمه ، فقط کمکاش خیلی نرمه
Alireza.BMW
16-02-1393, 05:45 بعد از ظهر
روان موتور خوبیه اما با 3تومن سالمش گیرت نمیاد 500بزار روش یه 90سالم گیر میاد...فلاتم خوبه بعد روان در درجه 2م قرار داره اونو شاید بشه با 3تومن سالمشو بگیری
mps123
16-02-1393, 06:30 بعد از ظهر
در کل بهترین کار اینکه پولاتو جمع کن, اگه واقعا روان دوست داری یدونه روان نو بخر.
Gladiator
17-02-1393, 07:51 قبل از ظهر
داداش تریل ایرانی نو نخر ، میخوای بری نزدیک 6 تومن پول بی زبونو بدی به روان ؟ اصلا نمیرزه ، این موتور نسبت به موتورای دیگه اصلا نمیرزه که بخوای 6 تومن پول صفرشو بدی ( در قیاس با موتورای هندی که خیلی کیفیت و دوامشون ازین بالاتره ) داداش شما بهترین کاری که میتونی بکنی اینه که یه کارکرده تروتمیزشو بخری ، منظورم اینه که موتور چارچوبش سالمو سرپا باشه ، گازخورش خوب باشه و شاسی و کمکهاش سالمو ردیف باشه ، ظاهرش خیلی مهم نیست همه لوازمش هست ، موتور صفرم که بخری اینقدر که بی کیفیته 6 ماهه میشه مثل همین موتورایی که الان میخوای کارکردشو بخری ، پولتو حیف نکن داداش ، یه روان کارکرده 88 یا 89 پیدا کن با قیمت حدود 2.5 تا 2800 ، بیشتر ازین هم نمیرزه ، بعد خودت لوازمشو عوض کن با لوازم با کیفیت تر ، مثلا فرمونشو دستگیره هاشو حتما عوض کن که فوق آشغاله ، کمکای جلوشم چک کن اگه روغن زده باشه میبری تعمیرگاه کاسه نمداشو برات عوض میکنه میشه نو ، زینشو یه روکش مشتی بکش سوار شو هرچیشم که خراب شد با نمونه بهتر عوض کن ( لوازم سوزوکی dr به روان میخوره اگه موتور به فنا رفت برو لوازم سوزوکی بگیر که دیگه خراب نشه ) بنظر من بهترین کار اینه بازم خودت میدونی
Armia
19-02-1393, 05:18 بعد از ظهر
امروز رفتم گمرک یه دوری زدم چندتا روان خیلی حوب دیدم که تقریبا باید 500 600 تومان بزارم رو پولم بتونم بگیرمشون.ولی احسان درسته خیلی خوش استیل بود ولی وقتی میشستم روش قدش نصف میشد و از قیافه می افتاد.تصمیمم برگشت رو روان.
مرسی که یه تازه کارو راهنمایی کردید.