ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : راهنمایی در خرید هیوسانگ استریت 250

chalebizar
08-02-1393, 06:08 بعد از ظهر
سلام به دوستای خوبم هیوسانگ مدل 90 دیدم 6000 کارکرد سفید میگه 12.500 میارزه؟

farshad 54
08-02-1393, 07:28 بعد از ظهر
اگر واقعا موتور سالم باشه با توجه به قیمتهای الکی الان 12 میارزه ولی قبل از عید لنگه همین موتور قرمز رنگ با کارکرد 4000 تا رو 11/5 میگفت مغازه تا 10/5 هم پول نشونش میدادی میفروخت

البته دوست عزیز این قیمتیو که شما گفتی قیمت مغازه هست ها

البته الان مغازه دارا بد جوری وحشی شدن حتی 200 تومنم کم نمیکنن یابو ورشون داشته که موتور میخواد گرون بشه الان نفروشم دو ماه دیگه گرونتر میفروشم

یه نکته دیگه هم که باید بهش توجه کنی اینه که هیو استریت با اینکه از نظر فنی و شتاب و قدرت و سرعت با هیو ریس زیاد تفاوتی نداره ولی به خاطر استریت بودنش طلبه خاص خودشو داره

chalebizar
08-02-1393, 09:29 بعد از ظهر
راستش من دنبال یه استریت جون دار متفاوتم.ns خوبه حس خوبی دارم طرف پول لازمه همه جوره راه میاد.نظر دوستان مهمه.

[Only registered and activated users can see links]

این لینک اگهی.طرف پول لازمه.

MANHUNT
09-02-1393, 11:16 قبل از ظهر
اگه واقعا استریت دوست داری صد در صد استریت بگیر استریت هیوسانگ خیلی عالیه چون فلاپ نداره شتاب بهتری داره داغم نمیکنه خیلی هم جذابه من خودم پول داشتم یه دونه از همین استریتاش میگرفتم ns هم موتور خوبی هستش در حالی که میتونی با 8700 یا 8800 یه صفرشو بگیری اما با ده تومن به بالا میتونی یه هیوسانگ استریت تمیز بگیری اما من باشم هیوسانگ استریت میگیرم حرف نداره

chalebizar
10-02-1393, 09:27 بعد از ظهر
اگه واقعا استریت دوست داری صد در صد استریت بگیر استریت هیوسانگ خیلی عالیه چون فلاپ نداره شتاب بهتری داره داغم نمیکنه خیلی هم جذابه من خودم پول داشتم یه دونه از همین استریتاش میگرفتم ns هم موتور خوبی هستش در حالی که میتونی با 8700 یا 8800 یه صفرشو بگیری اما با ده تومن به بالا میتونی یه هیوسانگ استریت تمیز بگیری اما من باشم هیوسانگ استریت میگیرم حرف نداره
مرسی دوست خوبم همیشه پست منو حمایت میکنی.بچه خا دوستان کسی داره؟
میگم منتاژ کویر خوب در نیومد که استقبال نشد.مرددم.خیلی خوندم بد جوری شیفتش شدم.

mohsen46
10-02-1393, 09:54 بعد از ظهر
سلام من استریت دارم خواستی پیام بزار

chalebizar
10-02-1393, 10:12 بعد از ظهر
راضی هستی سواریش چطوره؟
اصحلاک چطوره اطلاعات زیادی پیدا نکردم ازش برام سواله چرا طالب نداره اینقدر کمه

mohsen46
10-02-1393, 11:15 بعد از ظهر
خودم که میخواستم هیو بخرم بیشتر به راحتی و رضایت خودم فکرمیکردم تا اینکه ملت با قیافه غلط اندازش فکر بکنن چه موتوری سوار هستن با این موتور از کمر درد خبری نیست

sajjadme
03-03-1393, 04:55 قبل از ظهر
با اجازه بزرگ تر ها ..............
به نظر من دایلیم صفر بگیر 1000مرتبه بهتر از هیو دسته دو یا حتی نو هست
تاپیک دایلیم رو حتما بخون.....در ضمن هزینه نگهداریش هم خیلی کم تر از هیو هست

Sino
03-03-1393, 05:47 بعد از ظهر
منم مثل شمام دوست عزیز..هیو ریس داشتم خیلی اذیتم کرد برای استایل نشستن و چرخش فرمونش.. هیواستریت و امتحان نکردم...موندم هیو بگیرم یا دایلیم صفر..؟؟من کلا با موتور خیلی خوب راه میام بخاطرهمین هزینه نگهداریش برای همشون یکیه..

sajjadme
04-03-1393, 12:59 قبل از ظهر
درسته ولی قیمت قطعات که یکی نیست اونطوری که بچه ها میگن قطعات هیو به مراتب زود تر از دایلیم مصطحلک میشه درسته شما خوب نگه داری میکنی ولی قطعات رو باید عوض کنی به همین دلیل هزینه نگه داری میره بالا ...........برای مثال...شما اگه ازهر کدوم این موتور ها 500 تا استفاده کنی مثلا اول هیو .....هزینه هایی که براش میکنی حتی بنزین ..رو یه جا یادداشت کن بعد از 500 تا .....دایلیم رو بردار حالا دایلیم رو هم 500 تا استفاده کنی وهزینه هارو یادداشت کنی حتی بنزین میبینی چه قدر برای دایلیم کم تر هزینه کردی ....بااین که هیو گرون تره اما دایلیم کاملا بهتر از هیو هست مطمئن باش هیو واسه اوناییه که میتونن برای موتور ول خرجی کنن البته از دوستان هیو سوار عذر خواهی میکنم <<دور جناب شوما>>
ولی مطمئن باش دایلیم بهتره من اگه 100م هم داشته باشم بین هیو و دایلیم ...دایلیم رو میخرم

sajjadme
04-03-1393, 11:17 بعد از ظهر
تاپیک زنده به گور شده است