PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : خریدار کلاه راپیدو

M I L A D
01-02-1393, 11:19 بعد از ظهر
سلام

دوتا کلاه جدید برای خودم، راکب و ترک نشینم بخرم و مارک راپیدو دوستان پیشنهاد دادن.
میخواستم بدونم معروف ترین هاشون چیا هست کیفیت ش و طراحی ش برام مهمه؟؟
توی گالری تصاویر ساین نگاه میکنم بیشتر شما عزیزان هم کلاه راپیدو سر دارید.
ممنون میشم راهنمایی کنید برای خرید / از کجا میتونم تهیه کنم به جز داریوش و محک که خیلی گرون فروش هستن جایی سراغ دارید خودتون من یه راست برم گمرک و بخرم.
چون شهرستان هستم و وقت زیادی ندارم برای خرید کلاه (سفری در پیش داریم) لطف میکنید راهنمایی کنید. پیشنهاد شما چی برای خریدم؟؟
پ.ن: اگر عکس از کلاه مدنظرتون دارید بذارید ببینم و وقتم توی تهران برای رفتن و دیدن کلاه ها گرفته نشه!!

نیما نادری
04-02-1393, 08:47 بعد از ظهر
[Only registered and activated users can see links] ([Only registered and activated users can see links])
[Only registered and activated users can see links] ([Only registered and activated users can see links])

MR666
05-02-1393, 02:36 بعد از ظهر
عزیز اگر میخای بیای تهران بخری یه راست برو نمایندگی راپیدو
البته ادرسش رو بصورت پستی ندارم بهت بگم ولی اینجوریه
میدان گمرک رو به سمت شمال 50 متر که بری سمت راست یه پاساژ بزرگ هست طبقه زیر زمین جنب پله ها فروشگاه راپیدو ریس البته باز اگر ادرس دقیقترشو میخای شب بگردم کارتشو پیدا کنم برات بفرستم