ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : راهنمایی برای خرید mz etz 251

etz 251
01-02-1393, 11:23 بعد از ظهر
سلام به همه موتور بازا

عشقم موتور mz هستش میخواستم یه دونه بخرم چند مدل پیدا کردم هول و هوووش 3-4 تومن
اما چند روزه پیش یه دونه گیر آوردم حدود 2.5
مدل 1992
پلاک قدیمی و سند کارت سوخت نداره

میخواستم ببینم میرزه من اینو بخرم یا خریدش اشتباهه ؟؟؟40039

- - - Updated - - -

پلاک قدیمی و سند داره اما کارت سوخت نداره اشتباه تایپی بودش معذرت :4chsmu1:

farshad 54
02-02-1393, 05:17 بعد از ظهر
موتور های خوبین اینا ولی به علت دو زمانه بودن پلاک نمیشن

Gladiator
03-02-1393, 07:12 قبل از ظهر
این موتورها حرف ندارن ، آلمانی هستن و به اندازه یه موتور 400 سی سی قدرت دارن ، خیلی نرمو خوش دستن و خوراک جاده خاکی و کویر ، داداش شما اهل کجایین؟ آخه این موتورها تو مناطق خاصی طلبه دارن و ازشون هنوز استفاده میشه

etz 251
03-02-1393, 07:39 بعد از ظهر
این موتورها حرف ندارن ، آلمانی هستن و به اندازه یه موتور 400 سی سی قدرت دارن ، خیلی نرمو خوش دستن و خوراک جاده خاکی و کویر ، داداش شما اهل کجایین؟ آخه این موتورها تو مناطق خاصی طلبه دارن و ازشون هنوز استفاده میشه

شاهرودی هستم ، پس بنظر شما ارزش داره بخرمش ؟؟؟؟

- - - Updated - - -

اگه پلیس بگیره میشه آزادش کرد آیا ؟

etz 251
03-02-1393, 10:12 بعد از ظهر
:297::297: اینجا هیشکی نی جواب بده چرااااااااا:icon_pf _99_:

Gladiator
04-02-1393, 12:37 قبل از ظهر
میشه درش آورد داداش ، منتها اگه خریدی تو شهر زیاد باهاش بالا پایین نکن ، حتما موقع خرید دقت کن لوازمش فابریکی باشه ، این موتورا قیمتشون هر کی هر چی بگه هست

etz 251
04-02-1393, 12:49 قبل از ظهر
میشه درش آورد داداش ، منتها اگه خریدی تو شهر زیاد باهاش بالا پایین نکن ، حتما موقع خرید دقت کن لوازمش فابریکی باشه ، این موتورا قیمتشون هر کی هر چی بگه هست

خیلی ممنون بابت راهنمایت گلادیاتور ، پس قیمتش مناسبه بخرمش ؟
:29:

Gladiator
04-02-1393, 08:52 قبل از ظهر
خیلی ممنون بابت راهنمایت گلادیاتور ، پس قیمتش مناسبه بخرمش ؟
:29:
داداش من قیمتشو ندارم ، موتورای قدیمی بسته به تمیزی و فابریک بودنش باید بهش پول بدی ، تا از نزدیک موتور دیده نشه نمیشه قیمتی داد ، اگه بخوای من رنج قیمتشو برات درآرم ، اینجا تو منطقه ترکمن نشین مثل بندر ترکمن و آق قلا از این موتورا سوار میشن

etz 251
04-02-1393, 09:42 قبل از ظهر
داداش من قیمتشو ندارم ، موتورای قدیمی بسته به تمیزی و فابریک بودنش باید بهش پول بدی ، تا از نزدیک موتور دیده نشه نمیشه قیمتی داد ، اگه بخوای من رنج قیمتشو برات درآرم ، اینجا تو منطقه ترکمن نشین مثل بندر ترکمن و آق قلا از این موتورا سوار میشن

اینجا ازین مدل زیاد نیست انگشت شماره ، ولی فکر نکنم دیگه اینارو کسی زیر 2 بفروشه ، اینی که من عکسشو گذاشتم اکثر لوازمش فابریکه منتها باکو در بغل رنگ خورده ، یه کوچولو روغن ریزی داره ، که برا موتور 22 ساله چیزه عجیبی نیس
دیگه از طرح هندا که بهتره برا یه شب دور زدن ، هیکل و استیلش میرزه به هرچی موتوره ایرانی تو این این رنج قیمت

Gladiator
04-02-1393, 09:58 قبل از ظهر
هیکل و استیلش میرزه به هرچی موتوره ایرانی تو این این رنج قیمت
صد در صد با حرفت موافقم، اینجا تو منطقه ترکمن ها mz و چوپا زیاده ، لوازمشون هم گیر میاد منتها قیمتاشونو باید بگیرم ، اگه موتوره تمیزه و سوارش شدی گازخورش خوبه و موتور گیج نیست بخرش داداش

etz 251
04-02-1393, 04:44 بعد از ظهر
صد در صد با حرفت موافقم، اینجا تو منطقه ترکمن ها mz و چوپا زیاده ، لوازمشون هم گیر میاد منتها قیمتاشونو باید بگیرم ، اگه موتوره تمیزه و سوارش شدی گازخورش خوبه و موتور گیج نیست بخرش داداش

سوارش که شدم خوب بود، تمیز که از نظر ظاهری خوبه ، آره دیگه باس برم سراغش ، فقط میخواستم بدونم اگر پلیس بگیره میشه آزادش کرد که گفتید میشه
4015840157

Gladiator
04-02-1393, 06:46 بعد از ظهر
سوارش که شدم خوب بود، تمیز که از نظر ظاهری خوبه ، آره دیگه باس برم سراغش ، فقط میخواستم بدونم اگر پلیس بگیره میشه آزادش کرد که گفتید میشه
4015840157

موقع خرید شماره شاسی و انجینو با مدارک چک کن ، اگه موتور مدارک داشته باشه و شمام گواهینامه داشته باشی که کسی باهات کاری نداره ، اگرم موتورت بره پارکینگ با پارتی راحت در میاد ولی در صورتی که پارتی نداشته باشی موتورو فک پلاک میکنن و خود موتورو بهت میدن ، اینشو مطمئن نیستم حتما برو بپرس ولی نگران نباش موتور سند دارو نمیتونن ازت بگیرن

etz 251
04-02-1393, 08:47 بعد از ظهر
گواهینامه که دارم اما پارتی نه
خیلی خیلی ممنونم بابت راهنمایت مرررررررررررررررررررررررر ررسی :flower4::flower4: