ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : فروش فوری kdx250 و یه برگه عوراقی تریل سوزوکی(rmx250) و سر سیلندر و سیلندرrmx250

GSX
28-01-1393, 01:16 قبل از ظهر
موتور در سلامت کامل بسیار تمیز مدل 92 بدون مدارک .لاستیک100%. بدون صدا. بوش.قیمت 4 تومن بدون تخفیف . موقعیت موتورم شهر بابک ( 100 کیلومتری رفسنجان) .بازدید همونجا . تحویلم فقط همونجا

موتور همه ی کاراش انجام شده
09367757701

[Only registered and activated users can see links] ([Only registered and activated users can see links])

[Only registered and activated users can see links] ([Only registered and activated users can see links])

محمدفضل
28-01-1393, 03:24 قبل از ظهر
عکساش نشون داده نمیشه.اگه میشه تو فایلهای پیوست و یا سایز کوچکتر بفرستید.ممنون

stoncold
28-01-1393, 08:12 قبل از ظهر
داداش واضح تر بگو یکی مثل من ای کیوش کم باشه الان نمیفهمه چی میخوای بفروشی و چی به چی هست
قیمت هرکدوم جدا بده

GSX
28-01-1393, 01:21 بعد از ظهر
موتور 4 تومن . برا برگ عوراق و سیلندر و سر سیلندرم خریدار واقعی تماس بگیره سیلندر با کیپساشو دریچه هاشه

- - - Updated - - -

- - - Updated - - -

GSX
28-01-1393, 09:42 بعد از ظهر
داداش واضح تر بگو یکی مثل من ای کیوش کم باشه الان نمیفهمه چی میخوای بفروشی و چی به چی هست
قیمت هرکدوم جدا بده

یه برگ عوراقه با مهر برجسنه توشم نوشته یک دستگاه موتور سوزوکی زرد .

honda1000
30-01-1393, 01:51 بعد از ظهر
بچه ها من بعد از 24 ساعت تحلیل فهمیدم چی به چی هست البته نمیدونم بازم درست هست یا نه
این رفیقمون یک کادیکس برای فروش داره با مشخصات و عکس پست1 به قیمت 4 ملیون
و همچنین یک برگه اوراق داره که برای ارام ایکس هست که قیمت نزده باید تماس بگیرید
و یک سیلندر ارام ایکس هم جدا برای فروش داره که قیمت نداده و بوش یا کروم بودنش هم مشخص نکرده
این اگهی رفیقمونه فقط واضحتر هست خخخخ:gigglesmile: