ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : راهنمایی در مورد برگه سبز گمرک

ashkan.sh
23-01-1393, 06:13 بعد از ظهر
سلام به خدمت همه ی دوستان ی موتور دوزمانه میخام بخرم و برگ سبز گمرک داره که داخلش زده مدل 1990 و تاریخ ورودش به ایران سال 1383 ایا این موتور بلاک میشه و اینکه اگ موتور بلاک بشه باید به کجا مراجعه کنم ممنون میشم از دوستان اگه راهنماییم کنید

- - - Updated - - -

درضمن موتور 200 سی سی و ازنوع شهری kmx 200

stoncold
23-01-1393, 08:08 بعد از ظهر
نه داداش پلاک نمیشه به صورت عادی
ولی پول خرج کنی میشه

MR666
23-01-1393, 09:36 بعد از ظهر
نه دوست عزیز پول هم که خرج کنی نمیشه چون 2 زمانست و الان دیگه مثل چند سال پیش نیست که هرکی هرکی باشه و با پول بشه البته اگر هم بشه نمی صرفه که این موتور رو بخری و کلی هم خرجش کنی برا پلاک اونهم برای یه kmx200 مگه بیرون پلاکش چنده؟

stoncold
23-01-1393, 10:11 بعد از ظهر
داداش تو پول خرج کنی میشوننت جای رییس جمهور اینکه دیگه پلاک کردن یه موتوره

Gladiator
23-01-1393, 11:07 بعد از ظهر
داداش تو پول خرج کنی میشوننت جای رییس جمهور اینکه دیگه پلاک کردن یه موتوره

نه داداش از این خبرام نیست ، نمیتونی پلاک کنی ، چون گذشته از 2 زمانه بودنش مدلش تو برگه سبز خورده 1990 که بیش از 10 سال سنشه ، حالا چرا میخوای پلاک کنی ؟ برگه سبز حکم سندو داره دیگه ، کی میتونه کامکسو بگیره؟

ashkan.sh
24-01-1393, 08:31 قبل از ظهر
ممنونم از راهنمایی دوستان واسه زیر بام نمیخام واسه خرید و فروش میخام بخرمش فقط میخام ببینم بلاک میشه یا ک ن حالا دوستانی که میگن بلاک میشه بهم بگن به کجا باید مراجعه کنم ک ببینم بلاک میشه یا که نه بعد بیام تو این تابیک بهتون بگم

stoncold
24-01-1393, 08:36 قبل از ظهر
من نمیدونم چرا بعضیث دوستان اطلاعات کاملی هم ندارن نظرات کارشناسانه میدنو بقیه رو به اشتباه میندازن
اقا یه نفر نمیتونه کاریرو انجام بده دلیل بر نشدن اون کار نیست
اطلاعاتی در مورد سوالی ندارید جواب ندید به اونه سوال کسی نمیگه شما بی سواد هستید

ashkan.sh
24-01-1393, 08:37 قبل از ظهر
نه داداش از این خبرام نیست ، نمیتونی پلاک کنی ، چون گذشته از 2 زمانه بودنش مدلش تو برگه سبز خورده 1990 که بیش از 10 سال سنشه ، حالا چرا میخوای پلاک کنی ؟ برگه سبز حکم سندو داره دیگه ، کی میتونه کامکسو بگیره؟
دوست عزیز منظور از اینکه حکم سندو داره یعنی چطور میشه تو شهر مثل موتورای عادی باهاش چرخید

stoncold
24-01-1393, 08:39 قبل از ظهر
هه اره داداش از این خبرا نیست شما کلا تو باغ نیستی یا اطلاعاتت خیلی کمه
دوسته من پلاک ملی میکنن موتورو که راحتت تردد کنن برگه سبز برا تردد کردن نیست

ashkan.sh
24-01-1393, 08:41 قبل از ظهر
کجا باید برم واسه بلاک کردنش

stoncold
24-01-1393, 08:43 قبل از ظهر
اینم بگم که کلا کامیکس تو سری های دوزمانه از ضعیف ترین موتوراست و دویست سی سیش با هیفده اسب بخار قدرت نصف هم رده ها خودش قدرت داره یعنی کادیکسو دبلیو ارو تی اس ار قدرتی بالای 33 اسب دارن این از این که کسی نمیتونه بگیرش
از طرفی این بنده خدا هر وقت اومد بیرون باید در حال فرار کردن باشه یعنی؟

- - - Updated - - -

کجا باید برم واسه بلاک کردنش
داداش موتورت به روال عادی پلاک نمیشه چون هم دوزمانست هم عمرش از ده سال گذشته باید اشنا داشته باشی و پول خرج کنی برای

ashkan.sh
24-01-1393, 08:46 قبل از ظهر
ممنون از راهنماییت توکدوم ارگان یا اداره باید اشنا داشته باشم

stoncold
24-01-1393, 11:38 قبل از ظهر
ممنون از راهنماییت توکدوم ارگان یا اداره باید اشنا داشته باشم
داداش شما تو راهنمایی رانندگی اشنا داشته باشی میتونه برات کارتو حل کنه بعد هستن ادمایی پلاک میکنن باید ببینیشون

ashkan.sh
24-01-1393, 05:15 بعد از ظهر
دوستان ممنونم از راهنمایی همتون منم این کامیکس شکسترو که در حد صفره و اچار نخورده واسه خودم نمیخام واسه فروختن والی خیلی بهتر از ایناشو دادم رفته
دوست ندارم واسه راهنمایی من تو این تابیک کدورتی بیش بیاد لطفا تابیک قفل بشه

02109002
24-01-1393, 06:03 بعد از ظهر
درود ...

به به چه پست ها با چه الفاضی » رعایت کنید دوستان

قفل شد