PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مشاوره خرید موتور دنده اتوماتیک

میلا
21-01-1393, 10:31 بعد از ظهر
باسلام و خسته نباشید خدمت دوستان

میخواستم از تجربات شما درباره این موتور استفاده کنم

cpi gtr 180

[Only registered and activated users can see links]

می خواستم ببینم کسی این موتور رو داره؟
و اونایی که حداقل یه بار سوارش شدن :
سرعت و کاراییش خوبه (از نظر اینکه دنده اتوماته)؟ چند تا می ره؟ ایا ضعفی داره؟ و مشکل و معایبش رو از نظر خودتون بگید؟

ببخید اگه زیاد حرف زدم
بازم ممنون از شما

flower
22-01-1393, 06:01 قبل از ظهر
موتور زیاد خوبی نیست تقریبا سرطانه لوازمش نیست نسبت به حجمش زیاد راه نمی ره اب خنک هست حداکثر سرعت 100 تا اونایی که دوستان داشتن ناراضی نبودن بزور پس دادن رفتن بجاش با گالاکسی تعویض کردن فقط سواری نرمی داره چون سیستم انتقال با زنجیر نیست با تسمه است این موتور حدود 5 سال پیش توسط شرکت جهانرو وارد شد و اصلا استقبال نشد من خودم فقط یکبار دیدم اونم 5 سال پیش موتور ساخت تایوان .

میلا
22-01-1393, 09:47 قبل از ظهر
ممنون
من برای شهر می خوام نمی خوام باهاش سرعت هم برم و کار سنگین ازش بکشم

به نظر شما دوستان برام مناسبه

منتظر نظرات دیگه شما هستم

ولی دیگه چه موتوری مثل این دنده اتوماتیکه؟

بازم ممنون از دوستان

هیتلر اریایی
22-01-1393, 11:22 قبل از ظهر
دوست عزیز وقتی موتوری قطعاتش گیر نمیاد باید دورش رو خط کشید چون واقعا دردسره

میلا
22-01-1393, 11:32 قبل از ظهر
دوست عزیز وقتی موتوری قطعاتش گیر نمیاد باید دورش رو خط کشید چون واقعا دردسره

ممنون

- - - Updated - - -

ولی دیگه چه موتوری مثل این دنده اتوماتیکه؟

دوستان

هیتلر اریایی
22-01-1393, 05:03 بعد از ظهر
می تونم بپرسم چرا دنبال موتور دنده اتوماتیک هستی؟

MANHUNT
22-01-1393, 05:24 بعد از ظهر
cpi ماله تایوانه و شرکت جهانرو نمایندگی اصلی cpiدر ایران هستش رفیق رفیقمون داره دو ساله خودش میگه موتور خوبیه شتابش خوبه اما زیاد سرعت نمیره اخرین باریم که دیدمش موتورش بعد دو سال شده بود مضطراب بد خودشو ول کرده بود لامپ عقبشم روشن نمیشد شاید اون بنده خدا درست نگه داری نمیکنه یه مشکل دیگه که داره راداتش باید هر دفه چک بشه چون زود خالی میکنه از یه طرف دیگه قیمت این موتور بالاست اگه دیدم اون بنده خدارو اطلاعات بیشتری میگیرم

میلا
22-01-1393, 06:47 بعد از ظهر
cpi ماله تایوانه و شرکت جهانرو نمایندگی اصلی cpiدر ایران هستش رفیق رفیقمون داره دو ساله خودش میگه موتور خوبیه شتابش خوبه اما زیاد سرعت نمیره اخرین باریم که دیدمش موتورش بعد دو سال شده بود مضطراب بد خودشو ول کرده بود لامپ عقبشم روشن نمیشد شاید اون بنده خدا درست نگه داری نمیکنه یه مشکل دیگه که داره راداتش باید هر دفه چک بشه چون زود خالی میکنه از یه طرف دیگه قیمت این موتور بالاست اگه دیدم اون بنده خدارو اطلاعات بیشتری میگیرم

داداش بسیار ممنون

- - - Updated - - -

می تونم بپرسم چرا دنبال موتور دنده اتوماتیک هستی؟

داداش من برای شهر می خوایمش و می خوام دیگه درد سر دنده عوض کردن رو نداشته باشم

می خوام ببینم دیگه شبیه این موتور چه موتوری دنده اتوماتیک هست؟

flower
22-01-1393, 09:04 بعد از ظهر
اسکوتر tvs 110 /اسکوتر شوکا /اسکوتر sym /هوندا دیو 50 سی سی / دیگه چیزی بفکرم نرسید به غیر از هوندا همشون پلاک ملی هستن .

میلا
22-01-1393, 09:24 بعد از ظهر
اسکوتر tvs 110 /اسکوتر شوکا /اسکوتر sym /هوندا دیو 50 سی سی / دیگه چیزی بفکرم نرسید به غیر از هوندا همشون پلاک ملی هستن .

خیلی خیلی ممنون از کمکم شما

موتور سیکلت دلفین هم دنده اتوماتیکه ؟؟؟

موتور های سامان چی دنده اتوماتیکه ؟؟؟

stoncold
22-01-1393, 09:34 بعد از ظهر
داداش بسیار ممنون

- - - Updated - - -

داداش من برای شهر می خوایمش و می خوام دیگه درد سر دنده عوض کردن رو نداشته باشم

می خوام ببینم دیگه شبیه این موتور چه موتوری دنده اتوماتیک هست؟
موتور شبیه اون زیاد هست کافیه یه دور تو بازار بزنی داداش با قیمتا خیلی معقولانه تر

Gladiator
22-01-1393, 11:12 بعد از ظهر
بهترین موتور دنده اتوماتی که میتونی بخری وسپاست که صفرش بالای 10 میلیونه ، از همشون بهتره اگه حاضری اینقدر بابتش پول بدی وسپا بخر

flower
23-01-1393, 08:10 قبل از ظهر
اون دلفین موتور خوبیه ولی اصلا لوازم نداره ساخت ایتالیاست و سامان سیکلت زیاد خوب نیست فقط یکسری تولید شد بعد از یه مدت که باش رفتی تمام فلاپهاش به صدا می افته اگر بیش تر از 80 تا نمی خوای بری tvs 110 مناسبه لوازمش تا حدودی موجوده در مورد موتور وسپا قیمتش بالاست حدود 15 میلیون اصلا بصرفه نیست دیگه اسکوترهای پرواز و پیشرو و متفرقه اصلا دنبالش نرو اگر به تعمییر افتاد اشک ادم را در می یاره .

Afshin007
23-01-1393, 08:48 قبل از ظهر
داداش یه چیزه کلی بگم موتورای دنده اتوماتیک تو ایران اصلا جا نیوفتادن چه از لحاظ لوازم چه تعمیر کار حالا شما چرا میخای خودتو به دردسر بندازی؟ / من پیشنهادم اینه که ویو یا طرح ویو بخر خیلی رو بورس ترن ////

میلا
23-01-1393, 02:29 بعد از ظهر
ممنون دوستان از تک تک شما عزیزان

موتور شبیه اون زیاد هست کافیه یه دور تو بازار بزنی داداش با قیمتا خیلی معقولانه تر

بهترین موتور دنده اتوماتی که میتونی بخری وسپاست که صفرش بالای 10 میلیونه ، از همشون بهتره اگه حاضری اینقدر بابتش پول بدی وسپا بخر

اون دلفین موتور خوبیه ولی اصلا لوازم نداره ساخت ایتالیاست و سامان سیکلت زیاد خوب نیست فقط یکسری تولید شد بعد از یه مدت که باش رفتی تمام فلاپهاش به صدا می افته اگر بیش تر از 80 تا نمی خوای بری tvs 110 مناسبه لوازمش تا حدودی موجوده در مورد موتور وسپا قیمتش بالاست حدود 15 میلیون اصلا بصرفه نیست دیگه اسکوترهای پرواز و پیشرو و متفرقه اصلا دنبالش نرو اگر به تعمییر افتاد اشک ادم را در می یاره .

داداش من برای سرعت نمی خوام و بالا هشتاد تا هم نمی رم فقط یه موتوری که دونفر راحت سوارشن (از لحاظ طول و عرض) و دنده اتوماتیک و راحت باشه از طرفی در صورت خرابی به مشکل بر نخورم

داداش یه چیزه کلی بگم موتورای دنده اتوماتیک تو ایران اصلا جا نیوفتادن چه از لحاظ لوازم چه تعمیر کار حالا شما چرا میخای خودتو به دردسر بندازی؟ / من پیشنهادم اینه که ویو یا طرح ویو بخر خیلی رو بورس ترن ////

حرف شما درست عزیز ولی از درد سر دنده عوض کردن می خوام خلاص شم

دوستان بازم ممنون و اگر موتور دیگه ای به ذهنتون رسد لطفا دریغ نکنید

میلا
23-01-1393, 07:06 بعد از ظهر
دوستان به جز اینا دیگه موتوری به ذهنتو می رسه که دنده اوماتیک باشه

cpi gtr 180

دلفین

اسکوتر سامان

اسکوتر tvs 110

اسکوتر sym (شوکا)

یا

- - - Updated - - -

جفت sym ( شوکا) دنده اتوماتیک اند؟

flower
23-01-1393, 10:43 بعد از ظهر
اون عکس tvs 110 بی کلاجه اسکوتر نیست هر جفت اسکوترشوکا دنده اتوماتیکه .

میلا
24-01-1393, 05:50 قبل از ظهر
می شه عکس tvs 110 دنده اتوماتیک رو بزارید من گشتم نمی دونم کدوم دنده اتوماتیک

بازم ممنون از شما

saman zx
24-01-1393, 05:51 قبل از ظهر
حرف شما درست عزیز ولی از درد سر دنده عوض کردن می خوام خلاص شم

دوستان بازم ممنون و اگر موتور دیگه ای به ذهنتون رسد لطفا دریغ نکنید

این همه داری میگردی برا یه موتور اسکوتر دنده اتومات
که از دنده عوض کردن راحت شی
هر چیزی درد سر خودشو داره
به جاش بیا برو یکی از هندیا (پالس و اپاچی) بخر هم بی درد سر لوازمشون هست قیمتشون هم مناسب تره
شما 9 یا 10 م میخای بدی اسکوتر
خوب یه 220 بخر که لااقل خاستی یه نیم سفر طولانی داشته باشی با خیال راحت بری
با اسکوتر که نمیشه راحت و سرعت زیاد بزنی به راه

میلا
24-01-1393, 01:01 بعد از ظهر
می شه عکس tvs 110 دنده اتوماتیک رو بزارید من گشتم نمی دونم کدوم دنده اتوماتیک

بازم ممنون از شما

دوستان کسی نمی دونه

MANHUNT
24-01-1393, 01:47 بعد از ظهر
داداش ما تو ايران مگه چقدر تنوع موتور سيكلت داريم بايد خودت بري گمرگ با فروشندها صحبت كنيم امار بگيري تا پيدا كني/شما چند ساله موتور سواري ؟اثلن بلدي با موتور كلاچ دار رانندگي كني؟(جسارتا)

میلا
24-01-1393, 06:33 بعد از ظهر
اره داداش ولی نه زیاد

- - - Updated - - -

داداش این موتوری که دوستون معرفی کرد (شوکا)خوبه؟

از لحاظ قطعات خوب هست؟

راستی اون
tvs 110 که دوستمون گفت دنده اتوماته من هر چی گشتم نبود کسی نمی دونه منظور دوستمون چه موتوری بود؟

MANHUNT
24-01-1393, 11:52 بعد از ظهر
از من میشنوی دوست عزیز برو یه کویر بی کلاچ بگیر نشانگر دنده هم داره کلن چهار تا دنده داره تو ترافیکم نهایت استفاده دتدت 2 تا دتده هستش رانندگی بسیار باهاش راحت مهمتر از این قیمت بسیار مناسب و فراوونی لوازم هست کم مصرفم هستش بقیه پولتم پس انداز کن اون tvs 110 فکر نکنم اتومات باشه اون یکی هم اگه بگم تو همین تاپیک فهمیدم همچین موتوری وجود داره دروغ نگفتم

میلا
25-01-1393, 04:52 قبل از ظهر
داداش من برای تابستون می خوام بگیرم 17سالمم هست

فعلا می خوام از دانش شما دوستان استفاده کنم

میلا
25-01-1393, 03:12 بعد از ظهر
داداش این موتوری که دوستون معرفی کرد (شوکا)خوبه؟

از لحاظ قطعات خوب هست؟

راستی اون
tvs 110 که دوستمون گفت دنده اتوماته من هر چی گشتم نبود کسی نمی دونه منظور دوستمون چه موتوری بود؟

؟؟؟؟؟؟

02109002
25-01-1393, 03:16 بعد از ظهر
درود ...

در بخش مناسب تاپیک بزنید » منتقل شد
از عنوان مناسب برای تاپیک خود استفاده فرمائید » ویرایش شد

موفق باشید

loser
25-01-1393, 06:18 بعد از ظهر
سلام این موتوره شوکایی که مدنظرتونه نسبتا کیفیت خوبی داره از نزدیکم دیدم ظاهرشم خوبه. اگه صرفا دنده اتومات مدنظرته همین بهترین مورده.در مورده قطعاتم زود به زود نیاز پیدا نمیکنی.قطعاتشم تو شهرای بزرگ مثل تهران و اصفهان و....لوازمش هست

میلا
25-01-1393, 07:45 بعد از ظهر
سلام این موتوره شوکایی که مدنظرتونه نسبتا کیفیت خوبی داره از نزدیکم دیدم ظاهرشم خوبه. اگه صرفا دنده اتومات مدنظرته همین بهترین مورده.در مورده قطعاتم زود به زود نیاز پیدا نمیکنی.قطعاتشم تو شهرای بزرگ مثل تهران و اصفهان و....لوازمش هست

داداش دم شما گرم

Amir R1
25-01-1393, 07:59 بعد از ظهر
داداش به زار به عنوان یه برادر بهت بگم
هیچی موور کلاچ دار نمیشه:retarded:
2-3 روز که با اینا برونی پشیمون میشی کاش کلاچ دار داشتی.

میلا
25-01-1393, 08:56 بعد از ظهر
داداش به زار به عنوان یه برادر بهت بگم
هیچی موور کلاچ دار نمیشه:retarded:
2-3 روز که با اینا برونی پشیمون میشی کاش کلاچ دار داشتی.

داداش دمت گرم و ممنون از راهنماییت

- - - Updated - - -

دوستان اگر کسی اون tvs 110 که دوستمون گفته بود رو میشناسه ما رو در جریان هستیم

اگر لطفا اگر کسی هر یک از موتور های دنده اتومات رو داشت - دید - یا اطلاعی داشت مخصوصا(اون شوکا) ما در اطلاع بگذاره(از هر نظر)

اگر موتور یا نظر دیگری با ذهن تون امد لطفا من را در این راه یاری کنید

باز هم ممنون از شما دوستان

میلا
26-01-1393, 08:54 بعد از ظهر
دوستان کسی نظری نداره

flower
26-01-1393, 11:30 بعد از ظهر
39815398163981739818

- - - Updated - - -

این tvs 110 من سوار شدم موتور نرم و خوبیه در ضمن بدنه این موتور فلزیه مثله شوکا بدنش فایبر گلاس نیست جلوش هم داشبورت داره ترمزهاش روی دسته موتوره هم عقب و هم جلو باید یه مدت سواری کنی تا قلقش دستت بیاد.

میلا
27-01-1393, 05:47 قبل از ظهر
39815398163981739818

- - - Updated - - -

این tvs 110 من سوار شدم موتور نرم و خوبیه در ضمن بدنه این موتور فلزیه مثله شوکا بدنش فایبر گلاس نیست جلوش هم داشبورت داره ترمزهاش روی دسته موتوره هم عقب و هم جلو باید یه مدت سواری کنی تا قلقش دستت بیاد.

داداش دمت گرم

داداش به نظر خودت از هر لحاظ شوکاهه[Only registered and activated users can see links] بهتره یا این tvs که گفتید [Only registered and activated users can see links]

بازم ممنون

flower
27-01-1393, 07:34 قبل از ظهر
قبل از خرید سعی کنید خدمات پس از فروش داشته باشه نظر خودم tvs کیفیت خوبی داره اکثر دوستان موتور که tvs داشتن از نوع اپاچی و بی کلاج راضی هستن شوکا هم ساخت چین و تایوانه معمولا محصولات هندی کیفیتش بهتره از چینه .

loser
27-01-1393, 08:38 قبل از ظهر
من این tvs110رو تا حالا ندیده بودم.مسلما محصولات هندی کیفیتشون بالاتر از چینی و تایوانیه.ولی شوکا هم کیفیتش خوبه من خودم الان یه شوکا125 بیکلاچ دارم قبلشم یکی دیگه داشتم از کیفیتشون واقعا راضیم.از قیمت این دوتا خبر ندارم ولی اگه تفاوت قیمتیشون زیاد نیس tvsبگیری بهتره.....

میلا
27-01-1393, 02:41 بعد از ظهر
بسیار سپاس گزارم از شما

قبل از خرید سعی کنید خدمات پس از فروش داشته باشه نظر خودم tvs کیفیت خوبی داره اکثر دوستان موتور که tvs داشتن از نوع اپاچی و بی کلاج راضی هستن شوکا هم ساخت چین و تایوانه معمولا محصولات هندی کیفیتش بهتره از چینه .

من این tvs110رو تا حالا ندیده بودم.مسلما محصولات هندی کیفیتشون بالاتر از چینی و تایوانیه.ولی شوکا هم کیفیتش خوبه من خودم الان یه شوکا125 بیکلاچ دارم قبلشم یکی دیگه داشتم از کیفیتشون واقعا راضیم.از قیمت این دوتا خبر ندارم ولی اگه تفاوت قیمتیشون زیاد نیس tvsبگیری بهتره.....

منتظر نظرات شما دوستان عزیز هستم