PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مشاوره خرید مگلی

saman zx
21-01-1393, 01:37 بعد از ظهر
با سلام خدمت دوستان گلم

من به همه میگم که مگلی نخرید موتور خوبی نیست

و حالا خودم میخام دل و بزنم به دریا و پول زبون بسته رو بدم به این موتور و صفر هم میخام بخرم
حالا خودم حساس شدم اقا این قدر از این موتور بد میگن خودم هم یکی بخرم ببینم چه جوریاست

چند تا سوال داشتم که بی زحمت دوستان مگلی سوار یه جوابی به ما بدن :

ماهانه چه قدر خرج موتورتون میکنید ؟
2- برا اب بندیش چه کار هایی رو پیشنهاد میدید ؟
3- و این که ایا این مسئله صحت داره که میگن یه بار خودت باید مگلی منتاژ کنی ؟
4- ایا مگلی تیپ 3 هم وارد شده یا نه ؟
5- همون اول خرج اساسیش چیه که بعد به مشکل بر نخوریم ؟
6- میزان مصرف سوخت و نوع بنزینی که استفاده میکنید هم بگید ؟

در ضمن قدم 175 و وزنم دور و بر 90

دوستانی که حتی نمیخان جواب بدن حداقل تو نظرسنجی شرکت کنن

danial-sdt
21-01-1393, 03:01 بعد از ظهر
با سلام خدمت دوستان گلم

من به همه میگم که مگلی نخرید موتور خوبی نیست

و حالا خودم میخام دل و بزنم به دریا و پول زبون بسته رو بدم به این موتور و صفر هم میخام بخرم
حالا خودم حساس شدم اقا این قدر از این موتور بد میگن خودم هم یکی بخرم ببینم چه جوریاست

چند تا سوال داشتم که بی زحمت دوستان مگلی سوار یه جوابی به ما بدن :

ماهانه چه قدر خرج موتورتون میکنید ؟
2- برا اب بندیش چه کار هایی رو پیشنهاد میدید ؟
3- و این که ایا این مسئله صحت داره که میگن یه بار خودت باید مگلی منتاژ کنی ؟
4- ایا مگلی تیپ 3 هم وارد شده یا نه ؟
5- همون اول خرج اساسیش چیه که بعد به مشکل بر نخوریم ؟
6- میزان مصرف سوخت و نوع بنزینی که استفاده میکنید هم بگید ؟

در ضمن قدم 175 و وزنم دور و بر 90

دوستانی که حتی نمیخان جواب بدن حداقل تو نظرسنجی شرکت کنن

1- مشخص نمیکنه مثلا من توی 4 ماه گذشته فقط بنزین زدم بهش حتی اب هم کم نکرده ولی در کل نسبت به موتورهای هم رده خودش شاید تعمیراتش بیشتر باشه ولی خرجش کمتره یعنی لوازمش ارزانتر هست نمونش لنت موتور هست
2- تعویض روعن - اچارکشی - فشار نیاوردن به موتور
3- خیر
4- اگر منظورت انژکتور هست خیر وارد نشده
5- روغن - اچارکشی - تنظیم کاربرات
6- بنزین سوپر اگر نبود معمولی - مصرفش در شهر هر صد کیلومتر 6 در جاده 4 لیتر است بستگی به نوع رانندگیت داره میشه به صدی 3 لیتر یا صدی 8 لیتر هم رسوند این مصرفو
قد برای این موتور مناسبه
در کل کلام اخر اگر فنی نیستی سراغش نرو
موفق باشی :121fs725372:

saman zx
21-01-1393, 03:09 بعد از ظهر
در کل کلام اخر اگر فنی نیستی سراغش نرو
موفق باشی :121fs725372:

جناب دانیال
ممنون از راهنماییتون

میشه یه خورده بیشتر در این مورد برام توضیح بدی
فنی بودن یعنی چه طوری ؟

Alireza.BMW
21-01-1393, 03:38 بعد از ظهر
سلام...با اجازه دانیال جان والا دوست عزیز من داشتم بخدا قسم تا حالا باش مشکلی نداشتم...برا فنی بودنم که میفرمایند چون این تعمیرکارا آدمای حروم خورین کلا واست کار خاصی انجام نمیدن تو آچارکشی همه کارا رو که باید انجام بدن رو نمیدن چرا؟ چون براشون صرف نمیکنه فقط بلدن پول بگیرن فنی بودن درباره اینه که بتونی خودت پیچاشو هرز گاهی مثلا هر 3هزار کیلومتر سفت کنی رادیاتو باز کنی توشو هر چند وقت یکبار قشنگ شستو شو بدی و یه سری کاراشو خودت انجام بدی مثلا مگلی اگه زد یخ توش زیاد باشه کاسه نمد جای اوور پمپش خراب میشه که با 5تومن نوشو میتونی بخری و عوض کنی...به هرحال هرچندم که اذیتت کنه با هربار دیدن رخش همه چی رو از فراموش خواهه برد مخصوصا شتاب وحشی که داره...در ضمن میخای بخری زودتر بخر که موتورا تا بنزین گرون شه میاد روشون حسابی که ماه دیگه بنزین داره گرون میشه البته الانم یکم کشیده بالا موتورا. موفق باشی

sina.m
21-01-1393, 11:35 بعد از ظهر
سلام
شهریور 91 خریدم تا چیتگر رفتم اومدم بلبرینگ عقب شکست :297:
بعد یه مدت تو استارت مشکل داشت درست کردم سطحی بووود
یه مدت دیگه باز استارتش مشکل بر خورد یکم عمقی بوود
بعدش دوباره کلا کلاج استارتش ترکید کل پوسته عوض کردم
کلا تو تعمیرگاه بوده فقط هم بخاطر استارتش
الان هم بخاط تصادف تعمیرگاست
اینجوری بگم که 2500تا بیشتر باهاش نرفتم
در حده

saman zx
22-01-1393, 07:23 قبل از ظهر
سلام
شهریور 91 خریدم تا چیتگر رفتم اومدم بلبرینگ عقب شکست :297:
بعد یه مدت تو استارت مشکل داشت درست کردم سطحی بووود
یه مدت دیگه باز استارتش مشکل بر خورد یکم عمقی بوود
بعدش دوباره کلا کلاج استارتش ترکید کل پوسته عوض کردم

یعنی همون اول اوردم بدم یه اچار کشی اساسی بکنن
یه بلبرینگ عقب جنس خوب شو بخرم براش بندازن
بعد استارت جنس خوب هم براش بندازم
و شنیدم هم شمعش هم بدرد نمیخوره

این نا رو همین اول عوض کنم دیگه مشکل حله ؟

Alireza.BMW
22-01-1393, 09:05 قبل از ظهر
یعنی همون اول اوردم بدم یه اچار کشی اساسی بکنن
یه بلبرینگ عقب جنس خوب شو بخرم براش بندازن
بعد استارت جنس خوب هم براش بندازم
و شنیدم هم شمعش هم بدرد نمیخوره

این نا رو همین اول عوض کنم دیگه مشکل حله ؟

استارتو نمیدونم اما بلبرینگ عقب جنسش خوب نیست باید با نمونه خوب تعویض شه و شمع هم همینطور حتما باید عوض شه تنظیم دقیق کاربرات کاسه نمد اوور پمپشم ضعیفه اما تا خراب نشد عوض نکن واجباش همون 2تاست که اول گفتم....در ضمن میگن مدل 92هاش کیفیت مونتاژش بهتر شده

FARSHAD_TORNADO
22-01-1393, 01:03 بعد از ظهر
یعنی همون اول اوردم بدم یه اچار کشی اساسی بکنن یه بلبرینگ عقب جنس خوب شو بخرم براش بندازنبعد استارت جنس خوب هم براش بندازمو شنیدم هم شمعش هم بدرد نمیخوره این نا رو همین اول عوض کنم دیگه مشکل حله ؟سلام. چه خبره چراا بخوای عوضشون کنی!!!! اصلا این کارارو نکن اگه موتورو خریدی باید یه مدتی راه بری تا پیچاش جا بازکرد اونوقت آچارکشی کنی نه الانکه همشون محکمن. آب بندیشم مثل موتورای دیگه بدون فشار آوردن. فنی بودن یعنی غیر از انجین که یه وقت دست بزنی بدترشه جاهای دیگرو بتونی دستی بزنیکه بفهمی چیکار داری میکنی که درستشه هم کافیه. اکثرا دلیل بلبرنگ خورد کردنم اینه که تو توپی سه تا بلبرینگ هست و 2 تا میله مابینشون که این میله وقتی که بلبرینگو جا میزنی باید کیپ باشه و شل نباشه وقتی میل توپیو محکم میکنی از دو طرف فشار رو بلبرینگ میاره که با این میله ها فشار از یک طرف به بلبرینگ آخری رو خنثی میکنه اما اگه اون میله ها شل باشن فشار میل توپی فقط به بلبرینگ اولی میاد این حالت باشه علاوه بر فشاری محوری که رو بلبرینگ میاد فشار از بغل هم بهش میاد و باعث زود زود خرد شدن بلبرینگ میشه.حالا واقعا حرف آقا دانیال که اگه فنی هستی(حوسله هم داری) بخر. البته این به این معنا نیستکه هر روز بخوای وقتتو روش بزاری دیگه اینتوریها هم نیست. تیپ 2 هم بخری دیگه چه بهترو کم مشکلتر. یا علی

Alireza.BMW
22-01-1393, 01:36 بعد از ظهر
درسته همینی که فرشاد جان گفتند. الکی با موتور ور نرو الان من حتی آچار کشیم نبردم چون لازم نبوده

saman zx
22-01-1393, 02:32 بعد از ظهر
فکر کنم مگلی تیپ 2 مدل 93 بگیرم که تقریبا میشه دور و بر 9500 10 م

تا یه میلیون خرج های لازم و اضافه هم حساب بکنم یا کمتر ؟

Alireza.BMW
22-01-1393, 02:41 بعد از ظهر
میخای بخری همین فردا برو بخر داداش پس فردا معلوم نیست چی میشه ها یه هو دیدی شد 11تومن...1میلیون خرج اضافه داداش مگه میخای مگلی تصادفی جمع کنی؟ ناسلامتی موتور صفره ها... فقط سرموقع یه آچار کشی+ تعویض شمع و تنظیم کاربرات بلبرینگ چرخ عقبم دوس داشتی عوض کن جنس خوب بنداز ولی مدل بالاتر هاش یه سری مشکلاتش حل شده شاید اینشم حل شده باشه ولی ب نظر من تا خراب نشده خرج نکن واسش...برا ایمنی کردنشم میری 2 تا قفل رینگ با کلید کامپوتر میگیری یا از این فقلای کوچیک که کلیداشون کامپوتریه بگیر

saman zx
22-01-1393, 02:49 بعد از ظهر
ممنون از همه دوستان که ما رو شرمنده کردن و به ما جواب دادن

ای شا الله در هفته اینده مغازه رو یه کاریش بتونم بکنم که یکی درش وایسته
دو سه جا باید سر بزنم مثله 17 شهریور و گمرک و یکی دو تا نمایندگی هاش
ببنم اونجا چه خبره
ای شا الله تو این هفته اگه مشکلی پیش نیاد و خدا بخاد برم بخرم

فقط بی زحمت این سه تا سوال مو جواب بدین :

1 - ادرس کارخونش کجاست ؟
2 - میشه بری از خوده کار خونه بگیری ؟
3 - اگه بخای رنگ سفارشی برات بزنن چه قدر در میاد ؟ اصلن این کار و انجام میدن ؟

نیما نادری
22-01-1393, 09:54 بعد از ظهر
1.مورچه خورت اصفهان
2.خیر
3.خیر

4. مگلی نخر

saman zx
23-01-1393, 11:59 قبل از ظهر
اقا امروز وقت شد یه سر رفتم 17 شهریور یه گشتی زدم
مدل 93 نبود
ولی صفر 92 بود که میگفتن 9700
بعد میگفتن نمی فروشیم تا قیمت ها مشخص بشه
و یه جوری جواب بهت میدادن که رد شی

- - - Updated - - -

1.مورچه خورت اصفهان
2.خیر
3.خیر

4. مگلی نخر

در مورد رنگ سفارشی یکی از دوستان تو تاپیک مگلی میگفت که پول بدی انجام میدن ؟

اقا نادری پس به نظر شما با 10 م دارم چه موتوری بخرم و دلمم نمیاد Zx بروشم بزارم سر این پولم ؟؟

در ضمن دایلیم همه جوره قیولش دارم ولی با قیافش نمیتونم کنار بیام

MANHUNT
23-01-1393, 01:25 بعد از ظهر
دوست عزیز چرا هیوسانگ دسته دوم نمیگیری؟مگلی هم موتور بدی نیست اما خوبم نیست میدونم واقعا رخش حرف نداره مخصوصا سفیدش شتابش حرف نداره اما اینده نگر باش بالاخره یه جا لنگد میزاره حرف اقای نادری مثل سنده گوش کنی ضرر نمیکنی البته یه نظر رو سی بی ار 150 هم داشته باش

- - - Updated - - -

تو گمرک اگه واقعا خریدار بودی 9200 9300 هم میتونستی بگیری در حالی که 9500 قیمت میدادن

Alireza.BMW
23-01-1393, 02:12 بعد از ظهر
به لاهاز فروختن که شما پول نقد ببر میفروشن چون قراره بنزینا گرون شه یکم فقط دارن ناز میکنن همین...
هیو هم با این پول یه 89 سرپا میتونی بگیری شایدم 90...بلاخره هرموتوری یه سری محاسن و معایب داره همینطور که یکی از دوستان گفتن... اگه تو حالته و خیلی رو مخته خب بخر اگه نه هیو هم هست اما خب چون بدنش سنگینه تو شتاب یکم لشه که عادیه چون شاسیش به نظر من برا 250 زیاده الان هیو 650 رو همین بدنه سوار شده... یکی از محاسن مگلی با توجه به گفته دوستان ارزون بودن و تقریبا فراوانی قطعاتش هست اما هیو لوازمش گرونه نمیخام از هیو بد بگما چون اگه به اسم موتورام نگا کرده باشی نوشتم به زودی هیو رو کنار موتورام میارم ولی سرحالش به پستم نخورده...من کلا عقیدم اینه با موتور اگه درست رفتار کنی هیچ مشکلی واست پیش نمیاد من که تا حالا با هیج کدوم از موتورام مشکلی ندارم فقط یه نصیحت وسیله رو باید سرموقع و بجاش گاز داد صرفا موتورو برا عشقو حالش بخر نه سرعت چون نه خیابونا نه جاده ها و نه راننده های ماشین های اطراف ظرفیت سرعت بالا با موتور رو ندارن...من خودم تو 100متری مشهد داشتم با 145تا میرفتم هرچی به سیلوهه جلوم چراغو بوق زدم انگار نه انگار مثل گاو اصلا کنا نرفت تو ایران به موتور سوارها اهمیتی نمیدن ماشینها
. در مورد رنگ سفارشیم شما زنگ بزن به خود شرکت کویر ببین چی میگن برات میزنن یا نه اما اگه بزنن زودتر از 1الی 2 ماه بهت نمیدن که اون موقع قیمتا هم رفته بالا...حالا هر موتوری مد نظرت هست دوست عزیز زودتر بخر وگرنه شاید نتونی دیگه بخریش و یه مدت بیشتر وایستس تا پولت اندازه شه

saman zx
25-01-1393, 01:08 بعد از ظهر
شرمنده همه بچه ها شدیم که اومدن اینجا برا ما پست گزاشتن و وقتشون و گرفتیم

میخاستم پنجشنبه دیگه دل و بزم به دریا و برم از نمایندگی کویر هر چی قیمتش باشه بخرم
11 م پول اضافه داشته

که دیروز بعد ظهر خانمم با ماشین زد پشت یه ازرا که تعیین خسارت کردن شد 15 م
بیمه ماشینم 10 م خسارت مالی میداد 5 تا از جیب دادم
ماشین خودمم با این که بیمه بدنه بود از خسارتی که براش تعیین کردن 8500 که
25 % نمیدن که 2300 400 هم از جیب بزارم برا خرج ماشین خودم
که در نهایت برا 3500 باقی میمونه که اگه بیشتر خرج برنداره

خلاصه شرمنده همتون شدیم که هم وقتتون و گرفتیم هم موتور نخریدیم

[Only registered and activated users can see links]

stoncold
25-01-1393, 01:36 بعد از ظهر
داداش خیر بوده مگلی برات دردسر میشده

Alireza.BMW
25-01-1393, 01:38 بعد از ظهر
بعضی مواقع یه چیزی هست بنام قسمت و غذا بلا که میگن میخاسته بخوره به یه جا دیگه و معنوی باشه اما برگشته به حالت مالی...کسی چه میدونه اگه شما مگلیو میگرفتی و خدایی نکرده باش تصادف میکردی چی؟ من به این چیزا خیلی اعتفاد دارم چون واسه خودمم اتفاق افتاده...ناراحت نباش در این مواقع باید خوشحال بود...ماشین شما چی بوده که 8500خرج داشته؟

02109002
25-01-1393, 03:11 بعد از ظهر
قفل شد