ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : فروش برگه ستاد اجرایی امام برای همه موتورها

mamad1000
19-01-1393, 05:42 بعد از ظهر
با سلام خدمت دوستان چند تا برگه امام اصلی دارم با مهر برجسته فرصت خوبی واسه مدارک دار کردن موتورتون حتی موتور گیر کنه میتونید موتورتونو دربیارید برگها دوجورن بعضیاشون قسمت موتور و شاسی مال موتورای سنگ خوردن که نوشته شده شماره شاسی و شماره موتور مخدوش یعنی سنگ خورده یا غیر قابل خونده شدن و یه جور دیگم دارم که میتونم شماره شاسی و شماره موتور موتورتونو داخلش درج کنم توجه داشته باشید که برگها تماما اصلی میباشند و مهر برجسته ستاد اجرایی فرمان امام برگها رو میتونید استعلام کنید که شماره اداره فرمان امام در قسمت زیرش درج شده که میتونید استعلامش کنید برگها مال خودمن و خودم تو مزایدش شرکت کردم و این برگها موندن و به کارم نمیان کس خاست فقط به شمارم زنگ بزنه 09377989519

- - - Updated - - -

اینم یه نمونه مخدوش که شماره سریال و مشخصاتشو باک کردم 39476

Milad-Suzuki
19-01-1393, 06:45 بعد از ظهر
دوست عزیز ناراحت نشیا.
ولی این برگه اصلیش با مهر برجسته و تمام تشکیلاتش به هیچ دردی نمیخوره.
مثل تمام برگه اوراق های دیگه.موتور سوییچ محسوب میشه وکالا قاچاق.
این برگه ها واسه دلخوش کردن بعضی دوستان تازه کاره.
خود برگه رو مطالعه کن نوشته بعد دوماه موتور اوراق نشه این برگه هیچ ارزشی نداره و انگار موتور سوییچه.

ashkan.sh
19-01-1393, 07:17 بعد از ظهر
نه داداشم این برگه یعنی اوراقی وقتی موتورو ازت بگیرن دیگه جریمه ای در کار نیست و موتورو یه تعهد محضری میدی که دیگه درش نمیاری و باید اوراق تحویلت بدن موتور خود منو با این برگه گرفتن درش اوردم داخل حیاط اگاهی وسایل های موتورمو دراوردم و فقط چند تا عکس که مثلا موتورم اوراق شده گرفتن و موتورمو تحویلم دادن به همین راحتی و سوییچ کجا و این کجا

mamad1000
19-01-1393, 07:19 بعد از ظهر
بله اشکان جان دقیقا همینجوری که گفتی

Amir R1
19-01-1393, 07:34 بعد از ظهر
دونه ای چند میدی داداش؟

mamad1000
19-01-1393, 08:31 بعد از ظهر
لازم به ذکره که این برگهارو میتونم داخل محضر اسناد رسمی انتقال بدم به نام خریدار دقیقا مثل سند

- - - Updated - - -

دونه ای چند میدی داداش؟
جواب فرستاده شد

stoncold
19-01-1393, 08:32 بعد از ظهر
داداش چه برگه هایی داری و قیمتاشونو پخ کن برام

farshid37
19-01-1393, 08:48 بعد از ظهر
یعنی ستاد اجرایی تو قاچاق و تطهیر کالای قاچاق و دزدی وارد شده؟ ستاد که وضعش خوبه. فکر کنم این کار کارکنان رده پایینش باشه. مملکت گل و بلبل که میگن همینه....

mamad1000
19-01-1393, 08:52 بعد از ظهر
یعنی ستاد اجرایی تو قاچاق و تطهیر کالای قاچاق و دزدی وارد شده؟ ستاد که وضعش خوبه. فکر کنم این کار کارکنان رده پایینش باشه. مملکت گل و بلبل که میگن همینه....
مشتی مثل اینکه متن بالا رو شما نخوندی برگها مال خودمن بنام خودمن تو مزایده شرکت کردم و موتورارو دادم رفته برگها موندن حالا افتاد واست هیچ ربطیم به هیچ ستادی نداره البته ستاد قبلن بولشو ازمن گرفته با اجازه شما

- - - Updated - - -

داداش چه برگه هایی داری و قیمتاشونو پخ کن برام
ب خ شد

honda1000
19-01-1393, 09:05 بعد از ظهر
داداش برگه اوراق که هیچی ولی سند فروش امام رو چطوری میفروشی؟ تو این سندها مشخصات دقیق موتور نوشته شده ش شاسی و ش موتور رنگ و ....شماره استعلام
که اگه با موتور هم خونی نداشته باشه چه ارزشی داره ؟؟؟
داداش تو که قیمت هارو پ خ میکنی خب همینجا بنویس همه استفاده کنن

mamad1000
19-01-1393, 09:17 بعد از ظهر
داداش برگه اوراق که هیچی ولی سند فروش امام رو چطوری میفروشی؟ تو این سندها مشخصات دقیق موتور نوشته شده ش شاسی و ش موتور رنگ و شماره استعلام
که اگه با موتور هم خونی نداشته باشه چه ارزشی داره ؟؟؟
داداش تو که قیمت هارو پ خ میکنی خب همینجا بنویس همه استفاده کنن
دوست عزیز مثل اینکه شما متوجه نشدید من فقط برگهایی رو که خودم دارم میفروشم و برگهای من فرمان امام هستن از نوع اوراقی نه فروش بعد طبق عکس بالا رنگ درج نشده و ش شاسی و ش موتور مخدوشه جفتشم یعنی رو هر موتوری میشه که البته برگها بعضیاشون واسه تریل و کراسن و بعضیاشون واسه موتورسنگین که خودم میدونم کدومشونن

- - - Updated - - -

قابل توجه همه دوستان این برگها متعلق به خودمن و هیچ بارتی بازی و هیچ چیزی در کار نیست فقط من تو ی مزایده برنده شدم و موتوراشونو دادم رفته یا اوراق کردم و این برگهارو دارم

- - - Updated - - -

دوستان کسی خاست فقط تماس

ZirCgari
19-01-1393, 09:31 بعد از ظهر
الان یعنی یه موتور ـــــــــــه سوییچی میخریم چه شماره موتور چه شاسی و........نداشته باشه با این حل میشه!!!!:sad:

عمام کوجایی که ببینی مارو . .. . .

honda1000
19-01-1393, 09:32 بعد از ظهر
بله اگه برگه اوراق باشه میشه استفاده کرد که اگه شماره موتور و شاسی موتور سنگ نخورده باشه باید خودت زحمتشو بکشی و مخدوش کنی در غیر این صورت برگه ارزشی نداره
الان برگه فروش ستاد امام رو تو اگهی موتورم میزارم بچه هایی که اشنایی ندارند بیان نگاه کنن

ZirCgari
19-01-1393, 09:37 بعد از ظهر
الان خو مثلا یه زی زی آر 400 داریم(مثلا :دی ) هیچیش سنگ نخرده مدارکاشم کامله . مامور ر ا س ت میکنه بگیره راحت میتونه بگه 10سال به بالاست و بای بای! این جور مواقع تقصیر منه شهروند چیه؟:hanghead:

هیتلر اریایی
19-01-1393, 09:41 بعد از ظهر
سلام دوست عزیز میشه قیمت رو برام بفرستید 

farshid37
19-01-1393, 10:01 بعد از ظهر
مشتی مثل اینکه متن بالا رو شما نخوندی برگها مال خودمن بنام خودمن تو مزایده شرکت کردم و موتورارو دادم رفته برگها موندن حالا افتاد واست هیچ ربطیم به هیچ ستادی نداره البته ستاد قبلن بولشو ازمن گرفته با اجازه شما

- - - Updated - - -

ب خ شد

یعنی شما تو مزایده ای شرکت کردی که بهتون برگ سفید و پر نشده فرمان امام دادند؟ اینم از اون حرفاست. اگه همراه موتور بوده باید مشخصات موتور توش درج شده باشه در غیر اینصورت یا جعلی هست یا کارمندان محترم ستاد دارند از موقعیتشون سوء استفاده می کنند و با صدور این اسناد دارند کالاهای قاچاق رو قانونی می کنند. اتفاقا تو بخش حقوقی ستاد یکی دو نفر می شناسم اگه فکر می کنید لازمه در موردش بررسی کنم.

ali313
19-01-1393, 10:02 بعد از ظهر
واقعا که مسخرست اصل جریان!بقیه دنیا بفهمن میخندن فقط! همه دنیا راحت موتورسوارمیشن!اینجا موتورسنگین یعنی خلاف!!یه لحظه فکرکنید ...یه موتور داری-و بیای یه برگه به اسم ستاد فرمان امام!!!که میشه واست سنداز یکی دیگه بخری!آخه چه ربطی دارن این قضایا بهم!خدایا خودت کمک کن!من که فکر میکنم بهش-دیوانه میشم! یعنی چی آخه...

stoncold
19-01-1393, 10:41 بعد از ظهر
یعنی شما تو مزایده ای شرکت کردی که بهتون برگ سفید و پر نشده فرمان امام دادند؟ اینم از اون حرفاست. اگه همراه موتور بوده باید مشخصات موتور توش درج شده باشه در غیر اینصورت یا جعلی هست یا کارمندان محترم ستاد دارند از موقعیتشون سوء استفاده می کنند و با صدور این اسناد دارند کالاهای قاچاق رو قانونی می کنند. اتفاقا تو بخش حقوقی ستاد یکی دو نفر می شناسم اگه فکر می کنید لازمه در موردش بررسی کنم.الان پیگیری که کنی میتونی چکا کنی مثلا
چرا بلوف میزنی
برگ سبزشو که بیان بفروشن کاره غیر قانونی نیست اینکه برگه اوراقه به کسی هم ربطی نداره
والله

Milad-Suzuki
19-01-1393, 11:01 بعد از ظهر
خودتونو گول نزنید لطفا.
برگه اوراقی که مهلتش گذشته باشه یعنی اصلا برگه ای در کار نیست.هیج جا قابل قبول نیست.
یه سری ها هم میان داستان تخیلی تعریف میکنن اره تو آگاهی اوراق کردم بعدم عکس گرفتم بعدم خوش و خرم موتورو بردم.
خنده داره.
یه سری افرادم که میبینی دنبال این برگه هان خودشونم آگهی برگه های مختلف تو سایتای دیگه میزارن.اینا کاسب های گرگی اند که موتورهای سوییچ رو میگیرن بعد یه برگه میزاره روش.قیمت بالاتر بفروشه موتور سوییچه شو.
چه مملکتی داریم باید با هزارو دروغ و دبند کلاشی موتور بخری
بعد با استرس سوار شی.

Amir R1
19-01-1393, 11:09 بعد از ظهر
من بعد همه این پست ها میخوام بدونم اصلا ستاد امام چه ربطی به موتور سواری ما ها داره. دیگه آقا داره کل مملکتو میگیره فردا برای موتور خریدنم باید حکم امام داشته باشی:waiting:

farshid37
20-01-1393, 12:14 قبل از ظهر
الان پیگیری که کنی میتونی چکا کنی مثلا
چرا بلوف میزنی
برگ سبزشو که بیان بفروشن کاره غیر قانونی نیست اینکه برگه اوراقه به کسی هم ربطی نداره
والله

به من ربط نداره اونوقت به جنابعالی ربط داره؟ در ضمن تو بر چه اساسی می گی فروش اسناد یک موتور دیگه برای موتور دیگه غیر قانونی نیست؟ دردی چی اونم غیر قانونی نیست لابد؟ سعی کن در مورد چیزی اظهار نظر کنی که در موردش اطلاع داشته باشی. در ضمن منظور من از پیگیری کردن تهدید نبود. من هم مدعی العموم نیستم. منظور پیگیری این امر بود که واقعا ستاد اجرایی اینقدر به فلاکت افتاده که بیاد با فروش اسناد اوراق یا فروش موتور با اسناد بینام برای خودش درامد به دست بیاره یا نه. ستاد اجرایی الان ثروتمندترین موسسه کشور محسوب می شه و فکر نکنم نیازی به این کارها داشته باشه. مگر اینکه بعضی کارکنانش بخوان زیرآبی بروند.

ashkan.sh
20-01-1393, 01:05 قبل از ظهر
دوستان عزیز بازم تاکیید میکنم این برگها مال خودمن و توش زده شده برگه اوراقی و شماره موتور و شماره شاسی مخدوش من فقط برگها به کارم نمیان میفروشم منم نمیگم شما باهاش کار غیر قانونی کنید من فقط برگه هارو میفروشم دیگم کاری ندارم هرکی هر کاری کنه اقای فرشید 37 واسه بار هزارم برگها مال خودمن که تو مزایده شرکت کردم و موتوراشو دادم رفتن مسله بارتیم در کار نیست

mamad1000
20-01-1393, 01:06 قبل از ظهر
همه ی برگها بصورت یکجا به یکی از دوستان سایت فروخته شد با تشکر تابیک قفل بشه

محمدفضل
20-01-1393, 03:30 قبل از ظهر
این تاپیک رو mamad1000 ایجاد کرده یا ashkan .sh ????? شما به عنوان تاپیک دقت کنید و پست شماره ی ۲۲ و ۲۳ رو بخونید.آقای مدیران. کاربرای عزیز ٬ متوجه شدید چی میگم؟؟؟؟؟

- - - Updated - - -

تو پست شماره ی ۳ کاربر Ashkan.sh یه توضیحی درباره برگه درجواب میلاد سوزوکی داد بعدش کاربر mamad1000 که این تاپیک‌رو‌زده اومد حرفشونو تایید کرد و گفت درسته و ازین حرفا.بعدش هم تو پست شماره ۲۳ کاربر Ashkan.sh نتونست طاقت بیاره و سوتیه رو داد!!!!! یعنی میشه ماهم تو این سایت دوتا نام کاربری داشته باشیم؟؟؟جالبه!!!

ashkan.sh
20-01-1393, 09:02 قبل از ظهر
این تاپیک رو mamad1000 ایجاد کرده یا ashkan .sh ????? شما به عنوان تاپیک دقت کنید و پست شماره ی ۲۲ و ۲۳ رو بخونید.آقای مدیران. کاربرای عزیز ٬ متوجه شدید چی میگم؟؟؟؟؟

- - - Updated - - -

تو پست شماره ی ۳ کاربر Ashkan.sh یه توضیحی درباره برگه درجواب میلاد سوزوکی داد بعدش کاربر mamad1000 که این تاپیک‌رو‌زده اومد حرفشونو تایید کرد و گفت درسته و ازین حرفا.بعدش هم تو پست شماره ۲۳ کاربر Ashkan.sh نتونست طاقت بیاره و سوتیه رو داد!!!!! یعنی میشه ماهم تو این سایت دوتا نام کاربری داشته باشیم؟؟؟جالبه!!!
بله درسته بخاطر اینکه برگها مال دوستمن و دوتامون از یه لب تاب استفاده میکنیم اگرم شما تابیک شماره 3 رو مشاهده کنید من گفتم موتور منو با همین برگه گرفتن و واقعیتو گفتم هرچند واسه فروش برگه احتیاجی به دروغ نیست اونایی که موتوراشون گیر کرده باشه میدونن من چی میگم من خودم یه برگه دارم واسه چهار تا موتور که زده مارک یاماها مخدوش مارک کاواساکی و سوزوکی و هندا هر 4 تا مخدوش که این برگه رو به دوستام قرض میدم موتوراشون گیر کنه درش میارن صرفا جهت اطلاع دوستان تازه کار گفتم

yosof
20-01-1393, 09:36 قبل از ظهر

- - - Updated - - -

:clap::clap::clap::clap::clap:

Milad-Suzuki
20-01-1393, 10:01 قبل از ظهر
برگه هاشون فروخته شد.
تاپیکو قفل کنید لطفا مدیرا.
بد زمونه ای شده.

Kami
20-01-1393, 10:16 قبل از ظهر
یوزر mamad1000 ([Only registered and activated users can see links]) بن میشه به دلیل داشتن 2 اکانت
اقای ashkan.sh با همین یوزر اگه چیزی برای فروش دارید بزارید