توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : همه چیز در مورد فلات 250سی سی طرح کا تی ام
bardena
22-06-1394, 03:21 بعد از ظهر
کسی میدونه سرسیلندرو کف تراش کنیم زنجیرتایمو باید چکا کنم؟ یا الن پیستون .50 بخوره موتور چجوری میشه ؟
Komando
23-06-1394, 09:42 بعد از ظهر
سلام.دوستانی که فلات 250 دارن لطف کنن یه عکس از انجین موتورشون بزارن
Falat 250
30-06-1394, 06:59 بعد از ظهر
ضمن عرض سلام خدمت دوستان عزیز.
عزیزان لطفاً راهنمایی بفرمایید که چه شمعی برای فلات 250 خوبه و استفاده کنم؟
شمعی که روش بود LG D8TC بود که شهرستان کوچک ما پیدا نمیشه...
اینجا فقط این سه تا هست:
یکی Denso X24ES-U دومی Lifan NHSP LD D8TC و سومی هم Cookma D8TC.
حالا از اینا کدوم خوبه یا اگه اینا هیچکدوم خوب نیست چه شمعی خوبه که از شهر دیگه ای بگیرم؟
لطفاً راهنمایی کنید. ممنون.
malmal
31-06-1394, 12:34 قبل از ظهر
ضمن عرض سلام خدمت دوستان عزیز.
عزیزان لطفاً راهنمایی بفرمایید که چه شمعی برای فلات 250 خوبه و استفاده کنم؟
شمعی که روش بود LG D8TC بود که شهرستان کوچک ما پیدا نمیشه...
اینجا فقط این سه تا هست:
یکی Denso X24ES-U دومی Lifan NHSP LD D8TC و سومی هم Cookma D8TC.
حالا از اینا کدوم خوبه یا اگه اینا هیچکدوم خوب نیست چه شمعی خوبه که از شهر دیگه ای بگیرم؟
لطفاً راهنمایی کنید. ممنون.
شمع ngk خوبه و داخل لوازم یدکی ماشین هم گیرت میاد نمونه سوزنی بگیر بنداز
Falat 250
02-07-1394, 11:16 قبل از ظهر
ممنون دوست عزیز..
شمع NGK باید با چه کدی باشه که با شمع فابریکش که D8TC هست مچ باشه؟
بعد اینکه معمولی باید باشه یا سوزنی؟ پلاتینیوم باشه یا ایریدیوم؟
لوازم یدکی ماشین رفتم بهم گفتن شمع موتور با ماشین سایز رزوه اش فرق داره و باید تو لوازم موتور سیکلت بگردی دنبالش. درست گفته؟
ممنون.
malmal
02-07-1394, 12:18 بعد از ظهر
ممنون دوست عزیز..
شمع NGK باید با چه کدی باشه که با شمع فابریکش که D8TC هست مچ باشه؟
بعد اینکه معمولی باید باشه یا سوزنی؟ پلاتینیوم باشه یا ایریدیوم؟
لوازم یدکی ماشین رفتم بهم گفتن شمع موتور با ماشین سایز رزوه اش فرق داره و باید تو لوازم موتور سیکلت بگردی دنبالش. درست گفته؟
ممنون.
همون نمونه d8tc . سوزنی بگیر بهتره . پلاتینیوم یا ایریدیوم هر دوتاش خوبه فقط نمونه معمولیش خوب نیست . فکر نکنم شمع ماشین با موتور فرق بکنه نمونه d8tc که بگیری به موتورت میخوره یا پرایدی هم فکر میکنم بخوره
Falat 250
02-07-1394, 12:40 بعد از ظهر
ممنون از پاسختون.
اینجور که دستگیرم شده گویا کد D8TC کد شمع چینی هست تو برندهای چینی مثل LG-COOKMA-LIFAN-LION-TORCH و تو NGK یا مثلاً Denso که ژاپنی هست این کد فرق داره و باید معادلش رو پیدا کرد. ظاهراً معادلش تو NGK میشه D8EA یا مثلاً تو Denso میشه X24ES-U
اینقدر بازار شمع بلانسبت خر تو خره که آدم میمونه چی بگیره. دوستانی هم که خودشون فلات دارن و اینجا دستی بر آتش دارن متاسفانه افتخار نمیدن از تجربه شخصیشون بگن که مشکل بقیه حل بشه!
ali_r
02-07-1394, 12:53 بعد از ظهر
ممنون از پاسختون.
اینجور که دستگیرم شده گویا کد D8TC کد شمع چینی هست تو برندهای چینی مثل LG-COOKMA-LIFAN-LION-TORCH و تو NGK یا مثلاً Denso که ژاپنی هست این کد فرق داره و باید معادلش رو پیدا کرد. ظاهراً معادلش تو NGK میشه D8EA یا مثلاً تو Denso میشه X24ES-U
اینقدر بازار شمع بلانسبت خر تو خره که آدم میمونه چی بگیره. دوستانی هم که خودشون فلات دارن و اینجا دستی بر آتش دارن متاسفانه افتخار نمیدن از تجربه شخصیشون بگن که مشکل بقیه حل بشه!
یدونه شمع که این همه دنگ فنگ نداره یکی بخر بنداز روش دیگه مگه قراره با یه شمع خیلی خوب و گرون موتور پرواز کنه؟ خودتو اذیت نکن با این کارا موتور چینی که این حرفا رو نمیخواد
البته جسارت نشه نظرمو گفتم
Falat 250
03-07-1394, 10:49 قبل از ظهر
سلام به همه.
علی آقا حق با شماست. به قول خودتون موتور چینی این حرف ها رو نداره. منم همون دیروز یه دونه Denso با کد X24ES-U که معادل شمع فابریک خودش هست خریدم بستم روش. چون شمع سوزنی ایریدیوم تو شهرستان ما نیست!!
البته این جستجوها برام تجربه خوبی بود.
یه نکته مهمی که فهمیدم اینه که شمع فابریک کارخونه تو هر موتوری بسته به کاربری اون موتور انتخاب میشه.
بدین معنی که موتور کراسی که با دور بالا و گازخور زیاد کار میکنه باید از شمع سردتر استفاده کنه.
موتورهایی مثل فلات و سی جی های معمولی چون استفاده روزمره و معمولی دارن و برای سرعت رفتن یا گاز گاز تو پیست نیستن شمعشون با بازه حرارتی متوسط انتخاب میشه و به قول خودم! ولرم هستن!!! نه سردن نه گرم.
حالا تو اینجور موتورها باید بسته به استفاده ات شمعت رو انتخاب کنی. مثلاً اگه با فلات مسیرهای کوتاه میری و حرکت توقف زیاد میکنی مثل مسیرهای شهری تو ترافیک و کلاً با پیمایش و گاز کم و توقف زیاد و زود به زود، باید از شمع کمی گرم تر استفاده کنی تا سر شمع دوده و کربن جمع نشه و نوک شمع به دمای کافی برای سوزاندن این دوده ها برسه.
چون حرارت نوک شمع باید بین 500 تا 800 درجه سانتی گراد باشه تا دوده نگیره. البته عوامل دیگه ای هم مثل نوع سوخت و کیفیتش و تایم جرقه زنی و درصد اختلاط بنزین و هوا و .... هم موثر هستن ولی الان به فرض ایده آل بودن بقیه موارد به شمع نظر داریم.
برعکس اگه تو مسیرهای بیرون شهر و با حرکت مداوم و توقف های کم و دور بالا با موتور حرکت می کنید باید شمعتون رو کمی سردتر انتخاب کنید تا موجب داغی بیش از حد نوک شمع نشه تا احتراق پیش از موعد و ذوب شدن و دفرمه شدن نوک شمع و داغ کردن سیلندر پیش نیاد.
جمع بندی برای دوستانی که فلات دارن اینه که اگه شمع معمولی میخوان ببندن و استفاده شون معمولی هست، از NGK با کد D8EA یا Denso با کد X24ES-U استفاده کنن. دقیقاً معادل شمع فابریک هست. و اگر هم میخوان از شمع سوزنی ایریدیوم استفاده کنن از NGK Iridium IX با کد DR8EIX یا از Denso Iridium Power با کد IX24 استفاده کنن.
بهترین شمع برای این موتور بر اساس تحقیقاتی که کردم همین ها هست. رزیستور بودن و نبودنش هم برای جلوگیری از پارازیت امواج رادیویی هست و برای ماها مهم نیست و باشه یا نباشه فرقی نداره.
حالا اگه استفاده شون معمولی نیست و فشار میارن، از همین شمع ها استفاده کنن ولی نمونه سردترش. مثلاً به جای NGK با کد D8EA از کد D9EA استفاده کنن که سردتر از قبلی هست...
ضمناً اینم بگم که بسته به برند شمع ها، هر درجه اختلاف در سردی و گرمی حدود 70 تا 100 درجه سانتی گراد اختلاف دما در نوک شمع رو به دنبال داره...
دست آخر اینکه جسارتاً دوستانی که اطلاعی در مورد یه موضوعی دارن و میبینن کسی در مورد همون موضوع سوالی داره بی تفاوت از کنارش نگذرن و پاسخ بدن. الان اینجا تعداد زیادی فلات سوار داره که حتماً یکبار شمع عوض کردن ولی متاسفانه کسی در مورد تجربه اش چیزی نگفت!!! فقط دو نفر از دوستان سعی کردن کمکی بکنن که اون عزیزان هم ظاهراً فلات نداشتن.
فروم های خارجی رو این دو سه روزه بررسی میکردم به حال خودمون و مملکتمون تاسف خوردم!! اونا چجوری رفتار و عمل میکنن و ما چجوری...
malmal
03-07-1394, 11:20 قبل از ظهر
سلام
بین روان 200 و فلات 250 کدوم قدرت بیشتری داره؟کدوم مقاومت بیشتری داره از لحاظ لرزش موتور و استحکام شاسی؟کدوم انجین قوی تری داره از لحاظ تعمیرات؟کیفیت قطعات کدوم بهتره؟برای افرود کدوم مناسب تره؟و در کل کدوم موتور بهتره و ارزش خرید داره؟
ببخشید دوستان اگه سوالم تکراری هست
ata313
03-07-1394, 12:12 بعد از ظهر
سلام. قدرت فلات 250 خیلی زیاده. البته بچه ها میگن اگه چرخ دنده عقب روان هم بزرگ بندازی قدرتش زیاد میشه. چرخ دنده فابریک فلات 250 48 تایی هست. من تو حدود یک سال سه دوتا موتور عوض کردم.
بهت میگم خودت تصمیم بگیر که چی بگیری
پیشرو 250. شتاپ عالی. سرعت عالی ولی شاسیش نصبت به انجین ضعیفه و میشه گفت چند درصد لرزش داره البته نصبت به روان
فلات 250. شتابش معمولیه. قدرتش عالیه. زینش یه جوریه که وقتی کسی رو سوار کنی طرف واقعا ناراحته. زینش هم کوچیکه هم خیلی سفت. ولی ابهت زیادی داره. لرزشش از روان و پیشرو 250 خییییییلی زیاد تره
روان 200. سواری عالی. شاسی محکم. شتاب تقریبا خوب ولی بنظرم قدرتش از فلات کمتره البته با چرخ دنده فابریک 36 تایی
malmal
03-07-1394, 02:18 بعد از ظهر
سلام کسی عکس مدل 94 این موتورو داره؟ عکس داخل سایتش نه کسی باشه خودش از نزدیک عکس گرفته باشه از جاهای مختلف موتور
تفاوت های ظاهری نسبت به مدل های قبل هم کرده؟ به جز اگزوزش.از لحاظ کوتاه و بلندتر شدن موتور و چیزای دیگه
از لحاظ شاسی قویتر شده یا مثل قبل هست؟
از لحاظ قدرت تغییری کرده؟
کیفیت قطعات تغییری داشتن؟
دوستان کسی اطلاعاتی داره ممنون میشم کمک کنه
malmal
05-07-1394, 03:17 بعد از ظهر
سلام کسی عکس مدل 94 این موتورو داره؟ عکس داخل سایتش نه کسی باشه خودش از نزدیک عکس گرفته باشه از جاهای مختلف موتور
تفاوت های ظاهری نسبت به مدل های قبل هم کرده؟ به جز اگزوزش.از لحاظ کوتاه و بلندتر شدن موتور و چیزای دیگه
:clap::clap::clap:
ali_r
05-07-1394, 03:33 بعد از ظهر
همسایمون یکی خریده ولی ازش عکس ندارم
نبست به مدل های قبلی کمک های جلوش طلایی نیست و نقره ای هست
شاسی همونه انجین همونه
قدرتش رو تست نکردم ولی بدون شک همونه
هیکلش از روان بزرگه و از روان بلندتره
malmal
05-07-1394, 03:53 بعد از ظهر
فرصتی دست داد یه مدل 94 رو بررسی کنم و و کمی برونم نظراتمو مینوسیم شاید به درد بخوره
از لحاظ فنی
به نظرم قدرت موتور کمی بیشتر شده ( اینشالا که حسی و تلقینی نباشه نظرم) و لرزش کمتر شده/افزایش قدرت بیشتر تو اوایل تا اواسط گاز دادن به چشم میاد و با لرزه خیلی کم قدرت مندانه شتاب میگرفت( اسم رو انجین سمت صفحه کلاج ی3 حرف انگلیسی بود JH.. و شاید انجین سازندش عوض شده.حتی به کاربراتور یا روایط کاربراتور هم دقت کردم دیدم قمون شرایط قبلیه( فلات قبلا هم از لحاط قدرت و شتاب اولیه خوب بود و الان از اون لحاظ بهترم دیده میشه) شایدم تاثیره اگزوز جدیده
اگزوز جدید مثل قبلی با لوله اگزوز یکپارچه نیست و با 3پیچ بهم وصل شدن
قدرت ترمز ها عالی بود
لرزش کمتر
بنظر کمک جلو نسبت به مدل قدیمها سفت تر شده که بهتر شده
و یه ذره هم تغییرات ظاهری ناچیز بود که هیچ تاثیری ندارن ( مثلا رو شاسی نزدیک جاپایی ها که یه صفحه فلزی با 2پیچ 4سو بسته شده بودن این بار با پیچ چند ضلعی شماره 6(اچار 8خور) عوض شده!1شایم همچین تغییراتی بازم دیده شه
به نظرم من نسبت به قیمتش عالی بود و حس خیلی بهتری نسبت به فلات های نوی قدیم داد.گرچه اونام خوب بودن/و درمقایسه با روان و ...به نظرم بسیار بهتر اومد
همسایمون یکی خریده ولی ازش عکس ندارم
نبست به مدل های قبلی کمک های جلوش طلایی نیست و نقره ای هست
شاسی همونه انجین همونه
قدرتش رو تست نکردم ولی بدون شک همونه
هیکلش از روان بزرگه و از روان بلندتره
سپاس از جوابتون
این رفیقمون گفته قوی تر شده و لرزش کمتر شده میخواستم ببینم انجین و شاسی تغییری داشته یا نه.آخه اینجا کسی فلات نداره که خودم چک کنم حتی موتور فروشی ها هم ندارن
بین فلات و روان گیرکردم کدومش رو بگیرم. فلات ظاهر قشنگه و خوش فرم اما روان از لحاظ شاسی و انجین بهتره
میخوام اگه مدل 94 فلات شاسی و انجین بهتر شده باشه برم فلات بگیرم
Komando
05-07-1394, 06:52 بعد از ظهر
روان جدیدا (RV) واقعا قشنگن
ata313
05-07-1394, 10:58 بعد از ظهر
من فلات 250 مدل 94 سوار شدم(خاموش) کمکش خیلی نرمه از روان هم خیلی کوتاه تره ولی جای رگلاژ داره که هم سفت بشه و هم بلند بشه ولی در کل از روان کوتاه تره
ali_r
06-07-1394, 10:11 قبل از ظهر
من فلات 250 مدل 94 سوار شدم(خاموش) کمکش خیلی نرمه از روان هم خیلی کوتاه تره ولی جای رگلاژ داره که هم سفت بشه و هم بلند بشه ولی در کل از روان کوتاه تره
اونی که من دیدم از روان حیلی بلندتر بود
ata313
06-07-1394, 12:59 بعد از ظهر
ببین داداش فلاتو هرچقدر هم که بلند کنی باز به اندازه روان نمیشه و این بخاطر زینش هست. ارتفاع زین روان بلندتره، البته روان هم دو مدل زین داره. زین مدل های آروی رو میگم
فلات من که کمکش رو عوض کرده بودم هم کلفت تر بود هم بلندتر هم تا آخر رگلاژ کرده بودم باز به اندازه روانی نبود که چهار دور کمکش رو سفت کرده بود. البته شاید اونی که شمادیدی هم رگلاژ کرده و هم بوش زیر کمکش جوش داده
Alibarandoz
07-07-1394, 03:09 قبل از ظهر
سلام دوستان من تازه عضو این انجمن شدم و دارم کل نظرا و پستا رو میخونم و خیلی ممنونم از راهنمایی هاتون ... من ی فلات 250 کی تی ام دارم که دنده یکش رد میکنه و تو دنده سه صدا میده ... امروز رفتم دو جا پرسیدم یکی گفت 350 هزار میگیرم یکی هم میگه 200 یا 250 خرجشه لطفا راهنمایی کنید اگه واردید واقعا اینقد خرج داره ... چون اختلاف قیمتشون زیاد بود گفتم در اینجا مطرح کنم شاید دوستان بدونن ... راستی شاسی موتور جوش خورده چه مشکلاتی بوجود میاره و اگه ممکنه بگید عوض مییشع شاسیش ... اگه عوض میشه قیمت چنده :flower4: بازم ممنون
m-s-d
07-07-1394, 05:12 بعد از ظهر
[QUOTE=Alibarandoz;307737]سلام دوستان من تازه عضو این انجمن شدم و دارم کل نظرا و پستا رو میخونم و خیلی ممنونم از راهنمایی هاتون ... من ی فلات 250 کی تی ام دارم که دنده یکش رد میکنه و تو دنده سه صدا میده ... امروز رفتم دو جا پرسیدم یکی گفت 350 هزار میگیرم یکی هم میگه 200 یا 250 خرجشه لطفا راهنمایی کنید اگه واردید واقعا اینقد خرج داره ... چون اختلاف قیمتشون زیاد بود گفتم در اینجا مطرح کنم شاید دوستان بدونن ... راستی شاسی موتور جوش خورده چه مشکلاتی بوجود میاره و اگه ممکنه بگید عوض مییشع شاسیش ... اگه عوض میشه قیمت چنده :flower4: بازم ممنون[/QUOTE
میشه کل گیربکس یکجا عوض کرد یا اینکه فقط اون دو تا دنده رو عوض کرد البته نمیشه گفت اون دو تا چون ممکنه بقیه هم چندتاشون خراب شده باشن. من گیربکس کامل خریدم.چون دنده ها رو نتونستم همشون پیدا کنم.از طرفی اون یکی ها هم عمرشونو کرده بودند.گیربکسمال هوندا 150 معمولی ها بهش خورد من هم همونو خریدم 90 تومن حالا مثلا دست مزد هم 80 تومن حساب کنیم جمعا میشه 170 تومن. البته منم شاتون و صفحه کلاچ رو هم عوض کردم کل هزینه یادم نیست ولی هزینه همه اش 300 تومن نشد
شاسی هم اگه درست جوش داده باشن کج نشده باشه مشکلی نداره که تعویضش کنیین. اما اگه می خواهین قویتر بشه تقویتش کنیین.مثلا میشه داخل شاسی میلگرد گذاشت بعد جوش داد یا اینکه گوشه هاش رو لچکی جوش بدین و ...
FREE
07-07-1394, 07:58 بعد از ظهر
دوستان فلات 200 هنوز تو بازار موجوده ؟ ( حدود قیمتش چقدره ؟)
و اینکه به نظر شما با قد 173 من سازگاری داره ؟
میلاد اکبری
07-07-1394, 08:42 بعد از ظهر
سلام من موتور فلات۲۴۹مدل ۲۰۱۴ دا رم.بالای هواکش یک پلاستیک هستش اونو سوراخ کنم یا خوده هواکشو ؟؟؟؟مرسی
Alibarandoz
07-07-1394, 11:00 بعد از ظهر
خیلی ممنون که جواب دادین خیلی خوب جوش داده شده ... منم گیر بکس پرسیدم هشتاد تومن گفتن بازم ممنونم که جواب دادین خیلی کمک کردین :thanks:
big_00a
07-07-1394, 11:17 بعد از ظهر
5/900 200 کم زیاد
فلات 200 همون هیکل 250 رو داره فقظ انجین 200 روشه
میلاد اکبری
08-07-1394, 11:46 قبل از ظهر
سلام من موتور فلات۲۴۹مدل ۲۰۱۴ دا رم.بالای هواکش یک پلاستیک هستش اونو سوراخ کنم یا خوده هواکشو ؟؟؟؟مرسی
m-s-d
08-07-1394, 02:08 بعد از ظهر
ما پلاستیک سوراخ نکردیم به عوضش شیلتر برداشتیم نفس موتور باز شد.البته میشه تغییرات دیگه ای انجام داد مثلا پلاستیک سوراخ کرد و از یه شیلتر هوای دیگه (شیلتر هوای اسپرت) استفاده کرد.چون برداشتن شیلتر ضرر داره.تو همین تاپیک از دوستان هستند کسایی که سیستم ورود هوا به کاربرات رو تغییر دادند می تونید بگردید پیدا کنید.
خود کاربرات را هم عوض کنین خیلی بهتره چون کاربرات این موتور مثل مال هوندا معمولی هاست
kiavash-gh
09-07-1394, 06:15 بعد از ظهر
سلام؟آقا کسی میدونه شتاب صفر تا 80 فلات 250 چقدره؟
رامین آفرود
21-07-1394, 09:00 بعد از ظهر
سلام دوستان. نظرتون درباره این موتور چیه؟ آیا همچین چیزی هست؟ کمپانی اصلیش چیه؟
[Only registered and activated users can see links] 9%86-%D8%B4%D8%B1%D9%82%DB%8C-%D8%AA%D8%A8%D8%B1%DB%8C%D8%B2/%D9%85%D9%88%D8%AA%D9%88%D8%B1-%DA%A9%D8%B1%D8%A7%D8%B3-250/a3761730.html
malmal
22-07-1394, 10:36 بعد از ظهر
سلام دوستان. نظرتون درباره این موتور چیه؟ آیا همچین چیزی هست؟ کمپانی اصلیش چیه؟
[Only registered and activated users can see links] 9%86-%D8%B4%D8%B1%D9%82%DB%8C-%D8%AA%D8%A8%D8%B1%DB%8C%D8%B2/%D9%85%D9%88%D8%AA%D9%88%D8%B1-%DA%A9%D8%B1%D8%A7%D8%B3-250/a3761730.html
:25r30wi::25r30wi::25r30wi:کراس؟؟ :wow:7500؟؟:wow::wow::25r30wi::25r30wi::25r30wi: :25r30wi::25r30wi:
دروغی بیش نیست.حتی فکر کنم فلات هم نیست آخه فلات انجین مشکیه تا اونجایی که میدونم
با این کارا میخوان فقط مردمو گول بزنن و به کسایی که اطلاع ندارن بندازن
گول این چیزا رو نخورین
رامین آفرود
23-07-1394, 08:58 قبل از ظهر
ارزش داره آدم پی گیر موضوع بشه. همه قطعاتش با فلات طرح کی تی ام متفاوته. خیلی کنجکاوم بدونم جریان چیه.
ali_r
23-07-1394, 10:11 قبل از ظهر
:25r30wi::25r30wi::25r30wi:کراس؟؟ :wow:7500؟؟:wow::wow::25r30wi::25r30wi::25r30wi: :25r30wi::25r30wi:
دروغی بیش نیست.حتی فکر کنم فلات هم نیست آخه فلات انجین مشکیه تا اونجایی که میدونم
با این کارا میخوان فقط مردمو گول بزنن و به کسایی که اطلاع ندارن بندازن
گول این چیزا رو نخورین
خیلی خنده داره؟
بله این موتور کراس هست و ساخت چین که شرکت فلات اینو منتاژ میکنه
کسی هم یکی رو گول نمیزنه این حرفا یعنی چی؟
موتور خوبیه ولی این قیمت ارزش نداره پارسال قیمتش حدود 3.5 بود این خیلی تیر زده چون این موتور ها خیلی کم هستن
- - - Updated - - -
ارزش داره آدم پی گیر موضوع بشه. همه قطعاتش با فلات طرح کی تی ام متفاوته. خیلی کنجکاوم بدونم جریان چیه.
اقا رامین موتور خوبیه ولی خیلی سنگینه قیمتش هم فوقش 5 تومن بیشتر ارزش خرید نداره
چون با 7.5 میتونی یه 125 دوزمانه ژاپنی ترتمیز بگیری
رامین آفرود
23-07-1394, 10:32 قبل از ظهر
ممنون علی آقا. لطف کردی. می دونی چی فکر می کردم. نظرم این بود که احتمالا قطعاتش ماله کمپانی شاینرای باشه که تو چینی ها یکم حرفی واسه گفتن داره.
ali_r
23-07-1394, 10:48 قبل از ظهر
ممنون علی آقا. لطف کردی. می دونی چی فکر می کردم. نظرم این بود که احتمالا قطعاتش ماله کمپانی شاینرای باشه که تو چینی ها یکم حرفی واسه گفتن داره.
خواهش میکنم. نه این حرفا نیست اینم یه چینی مثل بقیه
فلات دوست
23-07-1394, 11:02 قبل از ظهر
سلام
قد منم کوتاهه 170 . ولی مشکل چندانی ندارم
فقط در کوه و کمر و جاهایی که بیراهه با شیب خیلی تند هست و بعضی جاها نیاز به کمک پا برای حفظ تعادل داره به مشکل برمیخورم و گاها هم میفتم خخخخ
- - - Updated - - -
در پلاستیکی هواکش رو با دریل چند تا سوراخ بکن. نیازی به تعویض کاربرات و شیلر نیستش
- - - Updated - - -
خیلی ممنون که جواب دادین خیلی خوب جوش داده شده ... منم گیر بکس پرسیدم هشتاد تومن گفتن بازم ممنونم که جواب دادین خیلی کمک کردین :thanks:
سلام
محل جوشکاری رو یه وصله تمییز هم بزن . واسه احتیاط
- - - Updated - - -
5/900 200 کم زیاد
فلات 200 همون هیکل 250 رو داره فقظ انجین 200 روشه
سلام
دقیقا . انجینشم میشه با دستکاری سرسیلندرش ، 250 کرد . 200 با 250 بهم میخورن
masoudwolf.ma
26-07-1394, 04:37 بعد از ظهر
سلام بنظرشماتریل هارتفوردبهتره یافلات؟
Kind Wolf
ali_r
26-07-1394, 05:31 بعد از ظهر
پرسیدن نداره 100% فلات
masoudwolf.ma
26-07-1394, 06:07 بعد از ظهر
فلات لرزش وصدای اگزوزش خیلی زیاده
Kind Wolf
ali_r
26-07-1394, 06:54 بعد از ظهر
خب اگه هارتفورد رو بهتر میدونی برای چی میپرسی؟
میلاد۷۰
09-08-1394, 12:53 بعد از ظهر
ممنونم از راهنماییتون
- - - Updated - - -
سلام اول ازهمه میخواستم تشکرکنم بخاطر سایت وانجمن خوبتون' یه سوال داشتیم'ایا همیشه رادیات روغنی به فلات اضافه کرد?نیازهست?ممنون
malmal
09-08-1394, 02:20 بعد از ظهر
سلام اول ازهمه میخواستم تشکرکنم بخاطر سایت وانجمن خوبتون' یه سوال داشتیم'ایا همیشه رادیات روغنی به فلات اضافه کرد?نیازهست?ممنون
این سوال برای من هم پیش اومده.میشه رادیات روغن اضاف کرد؟؟چه چیزهایی لازم داره؟
میلاد۷۰
09-08-1394, 03:20 بعد از ظهر
ممنونم از راهنماییتون
- - - Updated - - -
سلام اول ازهمه میخواستم تشکرکنم بخاطر سایت وانجمن خوبتون' یه سوال داشتیم'ایا میشه رادیات روغنی به فلات اضافه کرد?نیازهست?ممنون
یک سوال دیگه که ذهنمو مشغول کرده بعداز گرم شدن انجین ازخورشیدی جلو و زنجیر هنگام عوض کردن دنده وقتی کلاج رو ول میکنی صدای چیک چیک میاد'احساس میکنم قدرت موتور کم میشه'نمیدونم مشکل از کجاست!!راهنماییم کنید لطفا مرسی'موتور شل کار میکنه'
kaveh_am
09-08-1394, 03:59 بعد از ظهر
یک سوال دیگه که ذهنمو مشغول کرده بعداز گرم شدن انجین ازخورشیدی جلو و زنجیر هنگام عوض کردن دنده وقتی کلاج رو ول میکنی صدای چیک چیک میاد'احساس میکنم قدرت موتور کم میشه'نمیدونم مشکل از کجاست!!راهنماییم کنید لطفا مرسی'موتور شل کار میکنه'
والا تا جای که من شنیدم میگن رادیات روغن تاثیر زیادی نداره و دردسر رو هم بیشتر میکنه(اگر سوراخ بشه تو راه موندی)
اون عالامی که دادید میتوته از تموم شدن کلاج باشه...اگر موتورتون زیاد راه رفته احتمالا کلاج تموم کردید.
میلاد۷۰
09-08-1394, 06:10 بعد از ظهر
والا تا جای که من شنیدم میگن رادیات روغن تاثیر زیادی نداره و دردسر رو هم بیشتر میکنه(اگر سوراخ بشه تو راه موندی)
اون عالامی که دادید میتوته از تموم شدن کلاج باشه...اگر موتورتون زیاد راه رفته احتمالا کلاج تموم کردید.
من ۳ماهه که موتورو خریدم'صفربود'۲۵۰۰تا هم رفتم'ن زیاد فشار اوردم بهش ن چیزی'امان از دست این وسایل چینی' میشه زنجیر ۵۲۸انداخت به فلات??اگه بشه باید خورشیدی عقب وجلو رو عوض کنم ایا??ممنون
- - - Updated - - -
میشه سیلندر رو تراش بدین۳۰۰یا۴۰۰بشه??جواب میده ایا??خیلی ممنونم کاوه جان
kaveh_am
09-08-1394, 09:06 بعد از ظهر
من ۳ماهه که موتورو خریدم'صفربود'۲۵۰۰تا هم رفتم'ن زیاد فشار اوردم بهش ن چیزی'امان از دست این وسایل چینی' میشه زنجیر ۵۲۸انداخت به فلات??اگه بشه باید خورشیدی عقب وجلو رو عوض کنم ایا??ممنون
- - - Updated - - -
این مشکله همشونه
آره هم خورشیدی جلو هم عقب هم زنجیر رو عوض کن
mv agosta
13-08-1394, 10:52 قبل از ظهر
سلام دوستان اگه امکانش هست یه چند تا عکس از پدال دنده موتورتون بزارید خیلی ضروری
خودم این عکسو پیدا کردم ولی بدردم نمیخوره[Only registered and activated users can see links](3).jpg ([Only registered and activated users can see links]) اگه لطف کنید و از زوایایه دیگه عکس بزارید خیلی خیلی ممنون میشم
خواهش میکنم خیلی خیلی ضروری
malmal
13-08-1394, 07:29 بعد از ظهر
- - - Updated - - -
میشه سیلندر رو تراش بدین۳۰۰یا۴۰۰بشه??جواب میده ایا??خیلی ممنونم کاوه جان
دوست عزیز چنتا عکس از موتورت بزار ببینیم
mv agosta
14-08-1394, 06:16 بعد از ظهر
دوستان!!!!
hamed510
14-08-1394, 08:24 بعد از ظهر
دوستان انجین فلات میگن همون انجین سی جی هس که یکی تغییرات دادن و بروزترش کردن واقعا درسته؟؟
Komando
14-08-1394, 08:33 بعد از ظهر
نه.فلات که زنجیرتایمه.سی جی تایپیتی هست
mv agosta
14-08-1394, 08:51 بعد از ظهر
دوستان عکس از پدال دنده لطفا
Komando
14-08-1394, 09:12 بعد از ظهر
من فلات ندارم وگرنه برات فیلمش رو میذاشتم.این عکس ها رو تویه اینترنت دیدم شاید بدرد خورد.[Only registered and activated users can see links] ([Only registered and activated users can see links])[Only registered and activated users can see links] ([Only registered and activated users can see links])
mv agosta
14-08-1394, 09:24 بعد از ظهر
از شما خیلی خیلی متشکرم ولی این عکس ها خم از دور هستن اگر عکسی از نزدیکتر و زاویه ی روبرویی پیدا کردید به اشتراک بزارید خیلی خیلی متشکرم
اگه یه عکس مثل اون فلات200 باشه خیلی خوبه(از همون زاویه وبا همون وضوح)
said khansar
14-08-1394, 09:27 بعد از ظهر
به کارت میاد[Only registered and activated users can see links]
mv agosta
14-08-1394, 09:37 بعد از ظهر
با تشکر فراوان از شما من این عکسو دارمو در صحفه قبل به اشتراک گزاشتم
من یه عکس از بالا میخوام که اون قسنتی که پدال دنده به تنه متصل شده رو ببینم
m.eb2016
14-08-1394, 11:57 بعد از ظهر
[Only registered and activated users can see links]
بیا داداش اینم عکس
Sent from my iPhone using Tapatalk
gnome
15-08-1394, 09:53 قبل از ظهر
چه جوشکاری بدی داشته
تپه جوش کرده این سمت رو
میتونستن تمیز تر در بیارن
ali_r
15-08-1394, 11:04 قبل از ظهر
دوستان انجین فلات میگن همون انجین سی جی هس که یکی تغییرات دادن و بروزترش کردن واقعا درسته؟؟
انجین موتور از حجم 250 سی سی و کاملا یک انجین ارتقاع پیدا نموده 125cc هندا میباشد
- - - Updated - - -
نه.فلات که زنجیرتایمه.سی جی تایپیتی هست
سی جی تایپیتی نداریم؟
mv agosta
15-08-1394, 11:41 قبل از ظهر
بیا داداش اینم عکس
داداش دمت گرم خیلی ازت ممنوم[Only registered and activated users can see links] ([Only registered and activated users can see links]) فقط اون قسمتی که مشخص کردم چی داره که نمیزاره پدال ار میله بیرون بیوفته؟:thanks::4chsmu1::flower4::5:
m.eb2016
15-08-1394, 11:54 قبل از ظهر
یه واشر
Komando
15-08-1394, 01:43 بعد از ظهر
سی جی تایپیتی نداریم؟خیر داداش .اون دو تا میل تایپیت(میل انگشتی هم میگن) برا چی هست توش.شاید هم منظورت دنده تایمی باشه .میل تایپیت به جای زنجیر تایم هست.اصلشم بهش میگن تایپیتی.بعضی ها هم میگن دنده تایمی (خودم هم بعضی وقتا میگم)ولی اصل همون میل تایپیتی هست.
- - - Updated - - -
انجین موتور از حجم 250 سی سی و کاملا یک انجین ارتقاع پیدا نموده 125cc هندا میباشد
-پس اینجوری اگه شباهتی باشه........پس الان پراید چهار سیلندر هست دیگه همه ماشینا که چهار سیلندر دارن رو از رو پراید کپی کردن
- - - Updated - - -
هوندا ایکس ال زنجیر تایمی هم چون صفحه کلاچ و پوستش مثل هوندا 125 تایپیتی هست از رو اون کپی شده!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:riz4 81: :riz481:
ali_r
15-08-1394, 04:43 بعد از ظهر
اقای کماندو شما کاملا صحیح میفرمایید
جسارت و اشتباه بی مورد ما رو عفو بنمایید
خواستار فعالیت بیشتر شما تو انجمن هستیم تا از فرمایشات شما بهره مند شویم
با تجکر
Komando
15-08-1394, 04:59 بعد از ظهر
جناب علی_ار شما هم بنده رو عفو بفرمایید فعالیتتون هم که زیاده و در حال بهره بردن از فرمایشات شماییم ما هم از شما تجکر میکنیم.
mv agosta
15-08-1394, 08:06 بعد از ظهر
یه واشر
Sent from my iPhone using
:flower4::thanks:از عکس های خوب والبته با کیفیتتون بسیار متشکر و ممنون هستم
keyvan 190
17-08-1394, 02:17 بعد از ظهر
با سلام
سال قبل که می خواستم موتور بخرم در به در در مورد فلات اطلاعات می خواستم که به جز سایت تی تی چیزی چیدا نکردم(اونجا هم چیز به درد بخوری نبود.)
برای همین تصمیم به ایجاد این موضوع گرفتم.حالا که فلاتو خریدم از تجربیات شخصیم میگم دوستانم هرچی میدونن بزارن عکس فیلم متن:flower4:
دادا من دلتا 250 دارم یک موتور کاملا چینی اما بسیار قوی و پر شتاب
m.eb2016
19-08-1394, 01:46 بعد از ظهر
نظرتون چیه بچه ها؟
m-s-d
19-08-1394, 06:24 بعد از ظهر
نظرتون چیه بچه ها؟
عالیه به سلامتی ان شاء الله
این موتور با نام XMM 250cc در خارج از کشور به فروش میره.می تونید ویدیو های مربوطه را در یو تیوب ملاحظه فرمایید
ali_r
19-08-1394, 07:06 بعد از ظهر
نظرتون چیه بچه ها؟
برچسب هاش چند دراومد؟
خیلی خوشگله انشالله به سلامتی
m.eb2016
19-08-1394, 07:19 بعد از ظهر
برچسب هاش چند دراومد؟
خیلی خوشگله انشالله به سلامتی
ممنون
اینا یه جنس خاصه حدود ۴۰۰ پام نشست
ali_r
19-08-1394, 07:31 بعد از ظهر
ممنون
اینا یه جنس خاصه حدود ۴۰۰ پام نشست
ارزشش رو داره
رخ موتور از این رو به اون رو میشه
mv agosta
19-08-1394, 09:05 بعد از ظهر
سلام دوستان موتورم وقتی که میخوای گاز بدی تو یه دور موتور خاصی که میرسه لرزش پیدا میکه وبعد و قبل از اون دور خاص لرزش نداره
زمانی هم که تو سرعتی و گازو ول میکنی و دور موتور به یه حد خاصی میرشه بازم لرزش داره
مشکل از چیه پیچ های تنه هم به تازگی اچار کشی شده
m.eb2016
20-08-1394, 04:02 بعد از ظهر
اساتید محترم لطفا جواب بدید
میخوام یه کاربراتور عالی بندازم رو موتور که پرواز کنه
کاربراتور چه موتوری رو پیشنهاد میدید چه چینی باشه و چه ژاپنی در دسترس هست تو شهر ما
ممنون
mojtaba x7
20-08-1394, 05:01 بعد از ظهر
بچه ها یکم اطلاعات درباره تریل یاماها یا تریل سوزوکی های زمان جنگ که دوزمانه بودند وبدون رادیات میخام وبین سوزوکی یاماها کدومش بهتره؟؟و125بهتره یا250 سیسیش اگه تاپیکی درباره اونها وجود داره معرفی کنین lمثل این نوع[Only registered and activated users can see links] DA%A9%DB%8C_2_.jpg
ali_r
20-08-1394, 05:40 بعد از ظهر
بچه ها یکم اطلاعات درباره تریل یاماها یا تریل سوزوکی های زمان جنگ که دوزمانه بودند وبدون رادیات میخام وبین سوزوکی یاماها کدومش بهتره؟؟و125بهتره یا250 سیسیش اگه تاپیکی درباره اونها وجود داره معرفی کنین lمثل این نوع[Only registered and activated users can see links] DA%A9%DB%8C_2_.jpg
چه ربطی به این تاپیک داشت؟
mojtaba x7
20-08-1394, 07:23 بعد از ظهر
خب دوست عزیز من اگه تاپیکشو بلدبودم که نمیومدم اینجا ازت اطلاعات میخاستم درضمن من گفتم اگه تاپیکش هست لینکشو بدین بعدشم میتونی جواب بدی بگو نمیتونیم چیزی نگو وتیکه ننداز
Komando
20-08-1394, 07:42 بعد از ظهر
سلام.نتیجه تحقیقاتی که تویه اینترنت کردم.انجین تریل های فلات 250 و 200 و شوکا250و نامی200ودلتا250 از رویه هوندا سی ار اف CRF230 کپی شدن تنها فرقشون پوسته در برق هست که اونم هیچ اهمیتی نداره حتی تویه سایتای خارجی موتورکراس های چینی زیادی دیدم که همین انجین روشون بود و اتفاقا بعضی جاها هم به کپی بودنشون از رویه هوندا سی ار اف اشاره شده بود [Only registered and activated users can see links] ([Only registered and activated users can see links])
ali_r
20-08-1394, 09:20 بعد از ظهر
خب دوست عزیز من اگه تاپیکشو بلدبودم که نمیومدم اینجا ازت اطلاعات میخاستم درضمن من گفتم اگه تاپیکش هست لینکشو بدین بعدشم میتونی جواب بدی بگو نمیتونیم چیزی نگو وتیکه ننداز
تاپیکشو بلد نیستی سرچ کن پیدا کن تاپیک رو به حاشیه میکشی با این سوالت و نظم تاپیک رو به هم میزنی
هر چیزی جای خوشو داره الان من اینجا سوال از موتور سنگین کنم خوبه؟
لطفا رعایت کن
Komando
20-08-1394, 09:51 بعد از ظهر
اینم انجین سی ار اف((انجین فلات از رو انجینش کپی شده)) [Only registered and activated users can see links] ([Only registered and activated users can see links])
[Only registered and activated users can see links] ([Only registered and activated users can see links])
[Only registered and activated users can see links] ([Only registered and activated users can see links])
said khansar
20-08-1394, 09:53 بعد از ظهر
اکثرموتورهای چینی توبازارموتورشون کپی ازcrf230هست البته یک نوع crf230هم هست که انجینش فرقایی داره ویکسری چینیهاهم هستن که انجینشونcrf230نیست مثل روانو....!
Komando
20-08-1394, 09:56 بعد از ظهر
اکثرموتورهای چینی توبازارموتورشون کپی ازcrf230هست البته یک نوع crf230هم هست که انجینش فرقایی داره ویکسری چینیهاهم هستن که انجینشونcrf230نیست مثل روانو....!روان که میگن کپی DR هست درسته؟؟؟ بعد دوستان روان دار هی میگن موتور ما از رو دی ار ژاپنی ساخته شده..........خوب فلات و ......هم از رو سی ار اف ژاپنی ساخته شدن:fingersmiley:
said khansar
20-08-1394, 10:14 بعد از ظهر
بله انجین روان ازروی سوزوکی DRکپی شده وطراحی خودموتورم مثل سوزوکی هستش وتقریبن همون کارسوزوکی روانجام میده جتروهم موتورش مثل روانه!جالبه که سوزوکیDRبعدکارکردطولانی مشکل دنده3داره که روانم دقیقن همینطوره ولی روانم دیدم که طرف موتوروانقدرگازمیده ولی موتورصحیح وسالمه!ناگفته نماندDRوروان هردوتریل هستن ولی این کجاوان کجا!
m.eb2016
20-08-1394, 10:24 بعد از ظهر
[QUOTE=m.eb2016;310405]اساتید محترم لطفا جواب بدید
کاربراتور چه موتوری رو پیشنهاد میدید چه چینی باشه و چه ژاپنی در دسترس هست تو شهر ما
ممنون
ینی میگید کاربرات CRF 230 بندازم روش؟
Komando
20-08-1394, 10:30 بعد از ظهر
ولی این کجاوان کجا!منظورت روان و DR زمین تا اسمون فرقشونه یا..
- - - Updated - - -
[QUOTE=m.eb2016;310405]اساتید محترم لطفا جواب بدید
ممنون
ینی میگید کاربرات CRF 230 بندازم روش؟
اگه گیرت بیاد که از این بهتر نیست
said khansar
20-08-1394, 10:49 بعد از ظهر
منظوراینه هیچوقت یه چینی ژاپنی نمیشه!
mojtaba x7
21-08-1394, 07:37 قبل از ظهر
بازم تاپیکش یافت نشد
mv agosta
21-08-1394, 03:53 بعد از ظهر
سلام دوستان موتورم وقتی که میخوای گاز بدی تو یه دور موتور خاصی که میرسه لرزش پیدا میکه وبعد و قبل از اون دور خاص لرزش نداره
زمانی هم که تو سرعتی و گازو ول میکنی و دور موتور به یه حد خاصی میرشه بازم لرزش داره
.
- - - Updated - - -
.
mogrem
12-09-1394, 09:53 قبل از ظهر
سلام کسی میتونه 1 عکس واضع از خطر عقب این موتور بزاره و اینکه قیمت خطر عقب چقدر هستش
mv agosta
12-09-1394, 10:50 قبل از ظهر
سلام
من دوسال پیش گرفتم 35.000 تومن چون کامل هستش = شیشه +سیم کشی+ پایه(اون قسمتس که شیشه و لامپ وصل میشه
رامین آفرود
09-10-1394, 10:06 قبل از ظهر
برچسبی که رو موتور به نام XMM بوده شرکت همتاسیکلت با مهارت خاصی تبدیل به KTM کرده. ضمنا قدرت موتور در 7650 دور دقیقه 15.4 اسب بخار و کمپرسش هم 1 به 9.6 هستش.
رامین آفرود
10-10-1394, 10:59 قبل از ظهر
دوستان من می خوام زنجیر موتورمو 520 کنم. خورشیدی چه موتوری بهش می خوره؟ شنیدم خورشیدی موتورهای تکتاز بهش می خورن. دوستان اگه اطلاعی دارن کمکم کنن. ممنون می شم.
میلاد اکبری
10-10-1394, 01:20 بعد از ظهر
سلام من خیلی وقته نمیتونم بیام به این صفحه آیا مشکلی پیش اومده برای سایت؟؟
BKING
11-10-1394, 10:33 قبل از ظهر
سلام من خیلی وقته نمیتونم بیام به این صفحه آیا مشکلی پیش اومده برای سایت؟؟
سلام
مشکل رفع شده
خودتون هم تونستید بیاید تو صفحه و پست بزارید
میلاد اکبری
19-10-1394, 01:32 بعد از ظهر
سلام خسته نباشید دوستان.میخواستم بدونم ایا میشه سیلندر فلات رو تراش بدی وبه 300برسونی؟آیا ضرری هم داره؟و چقدر هزینه برمیداره؟ممنون
sajjadme
19-10-1394, 01:43 بعد از ظهر
هیچ کاری نشد نداره ولی هم هزینه برداره و هم استهلاک موتورت به شدت زیاد میشه چون اولا موتورت استانداردش همون حجمی هست که داره وحالا وقتی که انجین رو 300 کردی باید بقیه ی قسمت های موتور با انجین 300 همخوانی داشته باشه و چون نداره مشکل ایجاد میکنه و اگر هم بخوای همه چیزو باهاش هماهنگ کنی که اصلا نمیصرفه
ata313
19-10-1394, 01:49 بعد از ظهر
منم با نظر همشهریم موافقم. حجمشو زیاد نکنی بهتره
میلاد اکبری
19-10-1394, 10:21 بعد از ظهر
ممنونم برادران چشم حتما
- - - Updated - - -
برای افزایش شتاب بالای هواکش رو سوراخ کردم/شمع سوزنی انداختم /بعد میخوام زنجیر وخورشیدی روعوض کنم 528 بندازم شمارشم 50 برای خورشیدی عقب قیمتشون چنددرمیاد؟اطلاع دارین؟ممنون
- - - Updated - - -
موتور من تند تند خاموش میشه پیچ هواشم درهر جایی تنظیم کردم اما درست نشد کم شد ولی درست نشد ممنون میشم اگه راهنماییم کنید باتشکر
رامین آفرود
20-10-1394, 08:19 قبل از ظهر
سلام. من دارم خورشیدیمو 520 می کنم. عجله نکن وقتی کارم تموم شد بهت توضیح می دم. ضمنا یه بار کاربراتور رو بده تعمیرکار تنظیم کنه. ضمنا شاید لازم باشه فیلر گیری کنی تا درست کار کنه. من هواکش رو کلا ورداشتم الان فقط تو چمن می رونم جاهای خاکی نمی رم.
- - - Updated - - -
فلات 250 تو خارج به نام MMX فروخته می شه که اگه به مشخصاتش نگاه کنی حجمشو 230 سی سی زده.
ata313
20-10-1394, 12:08 بعد از ظهر
اگه میخواین شتابش زیاد بشه کاربراتش رو عوض کنین، چون کاربرات فلات 250 کاربرات هوندا 125 هست ! چرخ دنده رو هم اگه بخواین 520 بزارین از سرعت موتورتون کم میشه، منم میخواستم برای فلاتم 520 بزارم بچه های همین جا بهم گفتن نزار البته با دلیل
میلاد اکبری
20-10-1394, 12:17 بعد از ظهر
ممنونم دوستان از راهنمایی هاتون
- - - Updated - - -
سلام. من دارم خورشیدیمو 520 می کنم. عجله نکن وقتی کارم تموم شد بهت توضیح می دم. ضمنا یه بار کاربراتور رو بده تعمیرکار تنظیم کنه. ضمنا شاید لازم باشه فیلر گیری کنی تا درست کار کنه. من هواکش رو کلا ورداشتم الان فقط تو چمن می رونم جاهای خاکی نمی رم.
- - - Updated - - -
فلات 250 تو خارج به نام MMX فروخته می شه که اگه به مشخصاتش نگاه کنی حجمشو 230 سی سی زده.
اقا رامین منتظرم
mv agosta
20-10-1394, 02:22 بعد از ظهر
سلام دوستان موتور من وقتی دورموتور به یه حدی میرسه موتور میلرزه و تو دور موتور بالاتر یا پایینتر از اون حد نمیلرزه
مشکلش کجاست؟پیچای تنه و موتور هم اچار انداختم
رامین آفرود
24-10-1394, 12:20 بعد از ظهر
دوست عزیز خورشیدی عقب فلات 250 طرح کی تی ام 48 تایی با شماره 428 هست. واسه 520 کردن خورشیدی و زنجیر باید مراحل زیر رو انجام بدی:
1. یه خورشیدی 520 جلو 12 تایی با شفت سی جی 125 (شفت هوندایی) باید پیداکنی. بزرگتر از 12 تایی زنجیر با پوسته انجین برخورد می کنه.
2. یه خورشیدی عقب 520 باید پیدا کنی که پیچاش به پیچای خورشیدی قبلی بخوره. اگه پیدا نشد (امکان پیدا شدن ضعیفه) یه خورشیدی 42 تایی یا بزرگتر از اون رو باید بخری و بدی تراشکار خورشیدی فابریک رو بزاره داخلش.
3. یه زنجیر 520 بخری
با خورشیدی 42 سرعت موتور 0.75 دنده می یاد پایین و در مقابل قدرتش همون مقدار بیشتر می شه. در مورد هزینه هاش نظری ندارم چون بستگی داره خوردشیدی ها رو چند تومن پیدا کنی و تراشکار چقدر ازت پول بگیره.
میلاد اکبری
24-10-1394, 09:03 بعد از ظهر
دوست عزیز خورشیدی عقب فلات 250 طرح کی تی ام 48 تایی با شماره 428 هست. واسه 520 کردن خورشیدی و زنجیر باید مراحل زیر رو انجام بدی:
1. یه خورشیدی 520 جلو 12 تایی با شفت سی جی 125 (شفت هوندایی) باید پیداکنی. بزرگتر از 12 تایی زنجیر با پوسته انجین برخورد می کنه.
2. یه خورشیدی عقب 520 باید پیدا کنی که پیچاش به پیچای خورشیدی قبلی بخوره. اگه پیدا نشد (امکان پیدا شدن ضعیفه) یه خورشیدی 42 تایی یا بزرگتر از اون رو باید بخری و بدی تراشکار خورشیدی فابریک رو بزاره داخلش.
3. یه زنجیر 520 بخری
با خورشیدی 42 سرعت موتور 0.75 دنده می یاد پایین و در مقابل قدرتش همون مقدار بیشتر می شه. در مورد هزینه هاش نظری ندارم چون بستگی داره خوردشیدی ها رو چند تومن پیدا کنی و تراشکار چقدر ازت پول بگیره.
مرسی داداش
hamedtay
24-10-1394, 10:04 بعد از ظهر
توشهر ما یدونه موتور فلات ۲۵۰ مدل ۹۴ رواون طرح جدیداشو میداد ۵/۲ قیمتش خوبه
ali_r
27-10-1394, 08:52 بعد از ظهر
نظرتون چیه بچه ها؟
سالار رو گزاشتی برای فروش که!!!:fingersmiley:
alzaymer
03-11-1394, 12:36 قبل از ظهر
اینم از موتور من قبل از طراحی بدنه تا آخر هفته آماده میشه عکسش رو میزارم
بعد و قبل از کندن مارکهای اصلی
alzaymer
07-11-1394, 08:03 بعد از ظهر
امروز موتور رو باز کردم واسه گشاد کردم هواکش ولیییییییییییییی این رو دیدم مدل موتور 94 هست
همونطور که میبینید خود شرکت بصورت فابریک ورودی هوارو گشاد کرده
اینم فیلترش
میلاد اکبری
09-11-1394, 01:43 بعد از ظهر
سلام. داداش برامنم مدل 94 هستش هواکشو من چنتا سوراخ کوچیک روش زدم بهتر شده با اینکه بزرگترش کردن ولی کمبود هوا وقتی گاز رو بیشتر ازنصف میدی مشخص میشه .من فیلترم برداشتم البته فیلتر من خراب شده بود ولی موتور جون گرفت به جاش بالاش ابر گذاشتم چون فعلا دسترسی به فیلتر ندارم گفتم برام بیارن حالا نمیدونم نصبش کنم یا نه.
alzaymer
09-11-1394, 08:16 بعد از ظهر
سلام. داداش برامنم مدل 94 هستش هواکشو من چنتا سوراخ کوچیک روش زدم بهتر شده با اینکه بزرگترش کردن ولی کمبود هوا وقتی گاز رو بیشتر ازنصف میدی مشخص میشه .من فیلترم برداشتم البته فیلتر من خراب شده بود ولی موتور جون گرفت به جاش بالاش ابر گذاشتم چون فعلا دسترسی به فیلتر ندارم گفتم برام بیارن حالا نمیدونم نصبش کنم یا نه.
کجای هواکش رو سوراخ کردی؟ عکس داری؟ در ضمن اگه فیلتر نداری همون ابر رو نازکتر بزار حداقل خاک نره داخل کاربراتورت
alzaymer
10-11-1394, 02:36 بعد از ظهر
موتور پس از طراحی بدنه :4chsmu1:
[Only registered and activated users can see links] ([Only registered and activated users can see links])[Only registered and activated users can see links] ([Only registered and activated users can see links])
میلاد اکبری
11-11-1394, 10:51 قبل از ظهر
کجای هواکش رو سوراخ کردی؟ عکس داری؟ در ضمن اگه فیلتر نداری همون ابر رو نازکتر بزار حداقل خاک نره داخل کاربراتورت
عکس ندارم .برات میزار م داداش/بالای فیلتر که باز میشه اوجارو سوراخ کردم چون قابل تعویضه
Komando
11-11-1394, 07:27 بعد از ظهر
موتور پس از طراحی بدنه :4chsmu1:
[Only registered and activated users can see links] ([Only registered and activated users can see links])[Only registered and activated users can see links] ([Only registered and activated users can see links])سلام.دوست عزیز اگه ممکنه چنتا عکس از نزدیک از تایر عقب موترت بزار .و بعد سایزش چنده و قیمتش هم چنده با تشکر:2:
میلاد اکبری
04-12-1394, 12:03 بعد از ظهر
سلام دوستان موتور من کاربراتورش ازنتظیم افتاده اصلا خوب گاز نمیخوره میخوام خودم تنظیمش کنم دقیق.لطفا راهنماییم کنید ممنونم
میلاد اکبری
06-12-1394, 01:18 بعد از ظهر
کسی نیست؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟
acvan
16-12-1394, 02:06 بعد از ظهر
سلام
منم اومدم تو جمع فلات سوار ها
چندتا سوال دارم. روغن ده چهل برای این موتور خوبه یا بیست پنجاه ؟
مصرف سوختش چه جوریه ؟ هر صد کیلومتر چقدر بنزین مصرف میکنه ؟
این موتوری که من دارم یکم لرزش داره. پیشرو 250 که داشتم سواریش مثل روان بود، خیلی نرم و بی لرزش. فلات چون دنده تایم هست یکم لرزش داره درسته ؟
unatan
20-01-1395, 09:39 بعد از ظهر
سلام دوستان
من قصد فروش موتورم رو دارم که البته فلات 250 هست.مدل 93 و 12000 تا کارکرد.همراه جعبه ابزار طلایی.لاستیکها 95 درصد. بیمه تا مهر ماه.سند تگ برگ.به نظر شما چه قیمتی براش بزارم منصفانه هست.
عکسش رو هم گداشتم.
تشکر از راهنمایی
unatan
21-01-1395, 04:47 بعد از ظهر
سلام دوستان
من قصد فروش موتورم رو دارم که البته فلات 250 هست.مدل 93 و 12000 تا کارکرد.همراه جعبه ابزار طلایی.لاستیکها 95 درصد. بیمه تا مهر ماه.سند تگ برگ.به نظر شما چه قیمتی براش بزارم منصفانه هست.
عکسش رو هم گداشتم.
تشکر از راهنمایی
دوستان نظری ندارن ؟
mogrem
21-01-1395, 04:59 بعد از ظهر
4800 به نظر من و اینکه قیمت های که تو سایت ها میزنه ملاک نیست تو بازار کلی فرق داره قیمت
shahriarr
21-01-1395, 06:17 بعد از ظهر
سلام دوستان
عکسش رو هم گداشتم.
تشکر از راهنمایی
با دوو اسپرو معاوضه میکنی؟
unatan
22-01-1395, 09:44 قبل از ظهر
با دوو اسپرو معاوضه میکنی؟
ماشین دارم دوست عزیز
اروین
22-02-1395, 10:57 بعد از ظهر
سلام دوستان عزیز من کل گمرک رو گشتم فلات 250 صفر پیدا نکردم یکی بود صفر ولی مدل 92 .اگه ادرس مغازه یا نمایندگی فروشش رو کسی میشناسه بزاره ممنون میشم
اروین
24-02-1395, 03:59 بعد از ظهر
دوستان فلات 250 کم کارکرد تمیز مدل 93 بیمه تکمیل چقدر قیمت میخوره؟
mogrem
24-02-1395, 07:39 بعد از ظهر
4500 با بیمه کامل
میلاد۷۰
28-02-1395, 09:21 قبل از ظهر
سلام خدمت فلات سواران ایران'اقاموتور من یه ایراداتی پیدا کرده چند بارم بردم نشون دادم به تعمیر کار ولی نتیجه ای نگرفتم جز اینکه پول دادم به اونا'موقعی که سرده هیچ مشکلی نداره ولی بعد گرم شدن یا طی یک مسیری'وقتی میخای دوباره روشن کنی اولش پرت پرت میکنه (تنفر دارم از این حالت)بعد تو دور ارام ذیپ میزنه تقه میزنه وقتی یهو گاز میدی معلوم نیست ولی اروم گاز میدی قشنگ ریپو میزنه ابروی ادم میره میگن ۷ تومن پول موتور دادی اینجوریه'کمکم کنید 'سه تا تعمیر کار بردم 'دیگه کار به جایی رسیده که میخوام کاربراتور عوض کنم راهنماییم کنید اقای نوپو مرسی
- - - Updated - - -
ریپ منظورم بود
Komando
28-02-1395, 08:49 بعد از ظهر
سلام خدمت فلات سواران ایران'اقاموتور من یه ایراداتی پیدا کرده چند بارم بردم نشون دادم به تعمیر کار ولی نتیجه ای نگرفتم جز اینکه پول دادم به اونا'موقعی که سرده هیچ مشکلی نداره ولی بعد گرم شدن یا طی یک مسیری'وقتی میخای دوباره روشن کنی اولش پرت پرت میکنه (تنفر دارم از این حالت)بعد تو دور ارام ذیپ میزنه تقه میزنه وقتی یهو گاز میدی معلوم نیست ولی اروم گاز میدی قشنگ ریپو میزنه ابروی ادم میره میگن ۷ تومن پول موتور دادی اینجوریه'کمکم کنید 'سه تا تعمیر کار بردم 'دیگه کار به جایی رسیده که میخوام کاربراتور عوض کنم راهنماییم کنید اقای نوپو مرسی
- - - Updated - - -
ریپ منظورم بود
مشکل از کاربرات هست.باید تنظیمش بشه.حالا فیلتر هواشو دربیار و شمعش رو هم اگه عوض نکردی عوض کن شاید مشکل از اونا باشه
میلاد۷۰
29-02-1395, 09:48 قبل از ظهر
یه مدتی درست میشه بعد بازم همون اشه همون کاسه'شمع سوزنی انداختم فیلترشم برداشتم یه مدتی جواب نداد 'از چشم افتاده
اروین
29-02-1395, 05:16 بعد از ظهر
دوستان برای فلات 250 گمرک رو گشتم خورشیدی 51تایی برای عقب و 13 تایی یا 15 تایی برای جلو پیدا کردم فقط جنسشون زیاد جالب نبود.کسی مغازه یا فروشگاه خاصی میشناسه لوازم رنتال یا اضافه داشته باشه ادرسشو لطف کنه بزاره ممنون میشم
m.eb2016
02-03-1395, 03:36 قبل از ظهر
دوستان برای فلات 250 گمرک رو گشتم خورشیدی 51تایی برای عقب و 13 تایی یا 15 تایی برای جلو پیدا کردم فقط جنسشون زیاد جالب نبود.کسی مغازه یا فروشگاه خاصی میشناسه لوازم رنتال یا اضافه داشته باشه ادرسشو لطف کنه بزاره ممنون میشم
سلام من یه فلات دارم ۴ ماهه خریدم هنوز آبندی نشده فول حرفه ای شده چون نیاز مالی دارم میخوام بفروشمش
09369637172[Only registered and activated users can see links]
bardena
08-03-1395, 02:45 بعد از ظهر
- - - Updated - - -
ریپ منظورم بود
کلا باید کاربرات باز بشه دوباره تمیز بشه تنظیم بشه و بسته بشهومعمولا این مشکلش برای پیچ هواشه.ببر پیش یکی ک از کابرات سر در میاره واست تمیزو تنظیم کنه.خودتم وایستا بالاسرش یاد بگیری بهتره
- - - Updated - - -
سلام من یه فلات دارم ۴ ماهه خریدم هنوز آبندی نشده فول حرفه ای شده چون نیاز مالی دارم میخوام بفروشمش
09369637172[Only registered and activated users can see links]
چقد قیمت گزاشتی ؟ مدل چنده ؟
javadkhan7
08-03-1395, 03:58 بعد از ظهر
سلام
بچه ها من میخوام یه تریل بخرم ، خودم پیشرو 250 گلد از این جدیدا خوشم میاد ولی از یه طرفی هم چون همین کارخونه فلات تو شهر ماست و دو سه تا از دوستامم تو کارخونه ش کار میکننفکر میکنم واسه وسایل و تعمیراتش راحت تر باشم
کدومش بهتره به نظرتون ؟؟
راستی میشه لاستیک های فلاتو عوض کرد و کمی کوچیکتر کرد مثل سوزوکی ؟؟؟
yasharazary
08-03-1395, 04:18 بعد از ظهر
سلام
داداش هارالیسان سن؟
طرح ktm میخوای بخری؟
راستی جهان همتا سیکلت یه تریل جدید زده،طرح crfl،قیافه کپی crfl هس،200 سی سی
قیمت صفرش 5800
توهم داداش من برو میانداب خیابانی،دفتر مرکزی یکی هس،ببینش اگه خواسی
big_00a
08-03-1395, 09:47 بعد از ظهر
سلام
داداش هارالیسان سن؟
طرح ktm میخوای بخری؟
قیمت صفرش 5800
عکسشو میشه بذاری
javadkhan7
08-03-1395, 10:36 بعد از ظهر
سلام
داداش هارالیسان سن؟
طرح ktm میخوای بخری؟
قیمت صفرش 5800
داداش من خودم اهل بنابم
اون موتوری هم که میگی خیلی وقته تو سایت عکسشو زده بودن الان مونتاژشو شروع کردن
زیادم فرق نداره
من 250 طرح ktm بیشتر میپسندم
- - - Updated - - -
فکر کنم منظور دوستمون این موتور بود[Only registered and activated users can see links]
- - - Updated - - -
عکسشو میشه بذاری
فکر کنم منظورش این موتور بود
yasharazary
09-03-1395, 12:43 قبل از ظهر
بینابین هاراسیندان؟منده بینابلیام!!
نه.این که همون ktm نیو هس،اینی ک من میگم عین crflهس,الان علی آقا عکس میذاره،عکس دست اول
باگوشی نمیتونم عکس بذارم
ali_r
09-03-1395, 01:02 قبل از ظهر
javadkhan7
09-03-1395, 01:05 قبل از ظهر
به نظر خوب میاد
رنگ دیگه هم داره ؟؟؟
کاش 250 بود ولی
ali_r
09-03-1395, 01:20 قبل از ظهر
ظاهر زیبایی داره حیف انجین طرح سی جی روشه اگه یه انجین درست حسابی یا انجین روان و کمک های جلو معکوس بود میشد روش فکر کرد
ata313
09-03-1395, 09:03 قبل از ظهر
خوشگله ولی فکرنکنم موتور جون داری باشه اون یذره حسه خوبی هم که ادم بهش داره بخاطر خوده سی ار اف ال ژاپنی هست.
میلاد۷۰
09-03-1395, 10:42 قبل از ظهر
مرسی داداش
- - - Updated - - -
چقد قیمت گزاشتی ؟ مدل چنده ؟[/QUOTE]
- - - Updated - - -
یه کار براتور خوب میشه بهم معرفی کنید که به فلا ۲۵۰ بخوره?و میزونتر از این کاربراتور مضخرف باشه?جون دار باشه ممنون 'و من دنبال یه اگزور طرح قدیمم این جدیده صدا نداره اصلا'قیمتشو میدونید چنده?
Komando
09-03-1395, 08:39 بعد از ظهر
ظاهر زیبایی داره حیف انجین طرح سی جی روشه اگه یه انجین درست حسابی یا انجین روان و کمک های جلو معکوس بود میشد روش فکر کردآره با کمک ساده اصلا جالب نیست
big_00a
10-03-1395, 09:57 بعد از ظهر
کسی مشخصات این موتور رو داره؟
الان برا خاکی خوبه
یا مثه فلات دی تی 200 اذیت میکنه
سرعت چطوره ؟
yasharazary
12-03-1395, 11:42 قبل از ظهر
انجینش که من از نزدیک دیدم با کیفیت تر به نظر میرسید - زنجیر تایمی هم هست ----> قدرتیه
درمورد کمک هی جلو هم من شخصا این نوع کمک رو رو موتورای چینی بیشتر میپسندم و از روان QM هم صرفا بخاطر کمک های جلوش بیشتر راضی بودم تو آفرود -- این کمک های معکوس که رو موتورای وطنی هست ، الکی معکوسه زرتی روغن پس میدن و کاه نمدشون بفنا میره
میلاد۷۰
16-03-1395, 10:46 قبل از ظهر
سلام من امروز داخل شهر بودم دیدم خوشم نیومد یکم سبکتر بود ولی شبیه تریل های معمولی بود تو لیسار فکر کنم اولیش بود که دیدم
ata313
16-03-1395, 12:20 بعد از ظهر
اینجا جاش نیس ولی میگم، من هرچی تریل چینی هست داشتم بجز کویر اس تی ار 200. خداوکیلی روان عالیه هم برای شهر هم افرود، الان اگه بخوام موتورمو عوض کنم یا روان صفر میخرم یا ژاپنی
imanimanimaniman
05-05-1395, 09:31 قبل از ظهر
سلام دوستان.
تنظیم چراغ فلات چطوره؟ نور بالاش خیییلی بالاس
m-s-d
05-05-1395, 09:41 قبل از ظهر
سلام دوستان.
تنظیم چراغ فلات چطوره؟ نور بالاش خیییلی بالاس
درست زیر چراغ جلو یه پیچ هست که اگه بچرخونی کاسه چراغ حرکت می کنه
imanimanimaniman
17-05-1395, 10:08 قبل از ظهر
ممنون برادر
mogrem
08-06-1395, 02:13 بعد از ظهر
امروز فروشگاه موتور بودم فروشنده میگفت امشب برام فلات 250 انژکتور میرسه واسه مشتری قرار بود بیاره مثل اینکه قانون اجرایی شده
vahid-tik
10-04-1396, 09:43 قبل از ظهر
سلام دوستان عزیز
یه راهنمایی در مورد خرید این موتور میخواستم
از فلات ۲۵۰ اتاق جدید خوشم اومده و میخواستم بخرم بیشتر هم استفاده شهری دارم
اگه میشه از مزایا و معایبش میخواستم بدونم و اینکه اگه توی نگهداری نکته خاصی هست که باید رعایت بشه
Sent from my S6-edge+ using Tapatalk
Hamidmorad
20-05-1396, 04:17 بعد از ظهر
من كاربرات انداختم ك پمپ شتاب داره يه سيم از گاز مياد به كاربرات واينجوري سرعت موتور از ١١٠تا به ١٣٥تا افزايش پيداكرد
- - - Updated - - -
كسي هست كه كمك فلات رو ١٠سانت افزايش داده باشه مثلا كمك فنرحلو يا عقبو با بوش ببربالاتر ارتفاع موتور بيشتر بشه
ata313
21-05-1396, 09:55 قبل از ظهر
کاربرات شتاب دهنده رو چقدر خریدین ؟؟؟؟ کمک جلو رو 450 سی سی روغن هیدرولیک بریزین یکم بهتر میشه. ولی من برای روانم کمک دست دوم تریل هیوسانگ خریدم چند سانت بلند تره. کمک عقب رو یه مهره بخر بین گلگی کمک و خود کمک جوش بده موتور بلند میشه. تو اینستا دیدم یکی این کارو کرده بود. خودمم میخوام این کارو بکنم اگه بشه رو روان انجام داد
CGL
26-06-1396, 04:49 بعد از ظهر
کسی مشخصات این موتور رو داره؟
الان برا خاکی خوبه
یا مثه فلات دی تی 200 اذیت میکنه
سرعت چطوره ؟
سلام داداش مگه فلات dt تو خاکی چجوریه؟
samanni
27-07-1396, 01:38 بعد از ظهر
دوستان سری جدید فلات 250 چه تفاوتهایی از لحاظ موتوری و...با سری قدیم داره؟
mostafa6726
10-08-1396, 08:34 بعد از ظهر
دوستان فلات ktm ۲۰۰ و ۲۵۰ چقدر تفاوت دارن ؟
تفاوتشون مثل cdi 125 و ۱۵۰ هست یا خیلی بیشتره؟
samanni
09-09-1396, 10:42 بعد از ظهر
عزیزان من یدونه فلات 250 مدل 95 خریدم
روغن موتور رو تعویض کردم اما نتونستم فیلتر روغن رو پیدا کنم که تمیزش کنم
محبت میکنید با عکس مکان فیلتر روغن رو به من نشون بدید
دو سوال دیگه دارم
اول اینکه این انجین چند سی سی روغن نیاز داره
بجز تعویض فیلتر بنزین و فیلتر هوا(نبود تمیزش کردم) و تعویض روغن و شمع چه کار دیگه ای لازمه انجام بشه؟
از همه مهمتر باد تیوب ها باید چند psi باشه
ممنون از همگی
امیدوارم یکی پیدا بشه و من رو راهنمایی کنه
ata313
10-09-1396, 09:10 قبل از ظهر
سلام. مبارک باشه. شمع رو که عوض کردین. روغن هم که تعویض کردین. بنظرم فیلرگیری کنین و آچارکشی. باد تایر هم که مشکلی نیس. بری اپاراتی خودشون میدونن دیگه. باد نیتروژن بزنی بهتره. اگه تونستی اگزوز رو هم عوض کن قهرمانی بزار. نفس موتور باز میشه. یکمم کمتر داغ میکنه
samanni
14-09-1396, 09:52 بعد از ظهر
سلام عزیزان
یه مشکل برخوردم
باتری قبلی که شارژ نمیشد و تعویضش کردم و باتری نو انداختم این باتری هم الان بعد از چند روز خالی کرد
اتصالی ندارم ولی گمون میکنم شارژر باتری خراب باشه
قطعه شارژر باتری این موتورسیکت کجاست و چه شکله؟
اگه اطلاعاتی در موردش دارید بفرمایید که تعویضش کنم
ممنون
vahidshah
15-09-1396, 11:01 قبل از ظهر
دوستان سری جدید فلات 250 چه تفاوتهایی از لحاظ موتوری و...با سری قدیم داره؟
تفاوت ها
انجین جدید که جلوی اینجین کمی بزرگتره (احتمالا وزنه شاتون بزرگتر شده )چون لرزش کاهش داشته
قدرتی که موتور در اختیار میذاره ظاهرا همون قدره که انجین قبلی داشت.فقط با لرزه و صدای کمتر و کارکرد نرم و تمیزتر!!! کلاج خیلییی خیلی نرم تر شده.
در شاسی بخاطر بزرگتر شدن انجین قسمت جلوی شاسی که نزدیک چرخ جلو هست اون 2 لوله کمی به سمت چرخ جلو اومده (زاویه ش) البته فکر نکنم این تغیر در شاسی باشه چون اون قسمت پیچی به شاسی تنه وصل میشه
چراغ جلو عوض شده
فرمان یکم با یه رابط ارتفاعش بلندرتر شده (که رو قبلی هم قابل نصبه ) فرمان محکمی هم روشه
جاپایی ها بهتر و باکیفیت تر شده
گلگیرجلو و عقب شکلش یکم شبیه تر به کا تی ام شده(وچراغ جلو) فلاپ ها هم کمی با خطوط نرم تر
کیت استیکر جدیدتر
اگزوز همون اگزوز مثلثی که از قبل هم عوض شده بود
کاور پلاستیکی برا دیسک عقب
تغیر قیاقه او تیکه الومینیوم خشکه عقب که برا گرفتن برا نیافتادن ترک نشینه !!
دیسک ها ی تریپ افرودی با شکل های درشت (که البته تو موتور چینی باعث مصرق لنت ترمز خیلی بیشتر میشه .انگار اون برش ها لنت رو زودتر سایش میده.تنها مزیت این مدل دیسک ها تو افرود های خیلی سخته که موقع رفتن تو گل و لای که بین دیسک معمولی سوراخدار میره ممکنه سنگ ریزه باعث بشه ترمز نگیره که تو این حالت با سوراخهای بزرک بهتر میشه و سنگ ریزه های گل و لای کمتر گیر میکنن )
محافظ گرمای اگزوز که تو قبلی ها مثل 2زمانه ها بزرگ بود کوچکتر شده
samanni
02-10-1396, 10:54 قبل از ظهر
ممنونم از دوست عزیزی که بسیار زیبا تفاوتها رو بیان کردند
یمدت دارم سواری میگیرم از موتور و خداروشکر همه چی خوبه بخاطر اینکه سالهاست سوار موتور نشدم یه مشکل دارم
اینکه دور موتور نداره و من بهیچ وجه صداش رو متوجه نمیشم برای تعویض دنده
یعنی تا کمی صدا بالا میره من دنده عوض میکردم که تقریبا با دنده 5 نهایت سرعتم میشد 60 تا
دنده 4 رو تا 40 گاز دادم
اما یبار یکی از دوستان سوار شد و دنده یک و دو و سه انقدر گاز داد که صدای موتور حسابی بلند شد
از دوستانی که تریل 250 فلات دارند یه خواهش دارم
حدود تعویض دنده تو دنده یک و دو و سه رو محبت کنند نگاه کنند و به بنده اطلاع بدن که یه ذهنیتی از تعویض درست دنده داشته باشم
الان همیشه حس میکنم نکنه زودتر از موعد دنده میدم و به موتور فشار میاد
ممنون
vahid-tik
10-10-1396, 12:01 بعد از ظهر
بنظرتون چه روغنی برای این موتور خوبه؟
روغن مناسب این انجین چیه؟
Sent from my S6-edge+ using Tapatalk
vahidshah
12-10-1396, 11:11 قبل از ظهر
فرمول روغن برای همه وسایل نقلیه تقریبا یکسانه<br>اگه بخوایم توصیف کلی و تتتتققققرررریییبیییی بشه : روغن ها روشون نوشته رده sc. sE sM SL عدد اول که اس ثابته/فقط دقت به عدد دوم ، عدد دوم هر قدر تو الفبا از a دور تر باشه نشونه کیفیت بهتره<br>مثلا مسلما ال کیفیت بیشتری از سی خوهد داشت<br>توصیف از کیفیت بیشتر ، درباره کیفیت عمر روغن و بهتر بودن مولکول ها و همچنین سیال تر و ریز تر بودن مولکولهای روغنه<br>و یه عدد دیگه به کیلومتر رو روغن هست که علاوه بر موارد بالا نشون دهنده توانایی مزیان کارکرد روغنه<br><br>نکته انحرافی!!!!!مهم !!!!<br>نکته ای که دقت لازمه اینه که انجین های با تکنولوژِ قدیمی با مولکولها بزرگ براش بهتره/چون انجین ها با جدید تر شدن عایق تر و چفت تر شدن و دقت ریخته گری ها هم بالا رفته و منافط عبور روغن ظریف تر شدن . و توموتور قدیمی ها منافظ گشادترن .به این علت توموتورهای جدید روغن های با کیفیت معمولا زیادی سیالن و از دیواره سیلندر بیشتر رد میشن و در ظاهر میبینیم روغن کم شده و شاید فکر کنیم روغن سوزی داره<br><br>نتیجه = پس بهتره روغن با درجه کیفی معمولی ولی خوبشو بگیریم/که عدد کیلومترروغن میتونه از نشونه هاش باشه .مثلا با رده سی تا اف<br><br><br><br><br>درباره دنده <br>معمولا از بهترین زمان های تعویض دنده یکیش دقت به واکنش موتور به گاز هست/یجورایی وقتی موتور در حالتی هست که بهترین واکنش رو به گاز دادن ما داره (برای استفاده معمولی ) بهترین زمان ها برا تعویض دنده هست<br>زمان بهترین واکنش به گاز چیه = همون که موتور درحالتی باشه که ظاهرا خوب کارمیکنه و سوخت هم خوب میسوزه که در اون حالت معملا بهترین واکنش رو به کاز داره .اگه گاز رو زیاد کنی خوب گاز میخوره یا کم کنی درجا افت رو میبینی<br>و بالاتر از اون هم .مخصوصا تو موتورهای چینی میبینیمکه گاها با بالا رفتن دورموتور همچین دیگه شتاب بیشتر نمیشه .اون موقع خوبه .ولی تو سربالایی ها 2 ترکه یا سواری خفن دورموتور بالترم بد نیست<br><br><br>علت نبودن واکنش خوب تو دور وتور بالا=<br>یکی تز کیفیت پاین قطعات هست که توموتورهای چینی مشهود تره ! مخصوصا مثلا رو همین فلاتا که با توجه به قدرتی که تو دور موتورکم و وسط میبینیم تو دور بالا همچین طی نمیشه و میبنیم با گاز دادن گرچه شاید صدا بیشتر بشه ولی همچین قدرت بیشتر نشده / که علتهای دیکه هم از کاربرات و....هم هست<br>و دیگری تکنولوژِی هست/هرقدر فن اوری جدید تر بهتر.اگه فرمت فلات و سی جی 125 رو اینجا پایه درنظربگیریم/ که 2 سوپاپه هست/اگر 4 سوپاپپه بود شتاب کمی بهتر بود تو دور موتور بالاهم باز بهتر/اگر سرسیلندرش 2میل بلادامکی بود باز شتاب و کارایی تو دوربالا باز هم بهتر بود
samanni
12-10-1396, 12:35 بعد از ظهر
سلام ممنون از دوست خوبمون وحید خان
در مورد روغن موتور من روغن
Hyundai XTeer 4T 10W-40 که مخصوص موتورسیکلت هست استفاده میکنم قیمت 4 لیتر 72 تومان
samanni
15-02-1397, 12:24 بعد از ظهر
سلام دوستان امیدوارم بتونم جوابم رو از این تاپیک بگیرم
مشکل جدیدم با کیلومتر دیجیتال فلات250:
یه مدت بود کیلومتر دایما صفحه اش خاموش و روشن میشد و دقیقا موقع تازه سویچ رو روشن میکنی کیلومتر همه اعداد رو چک میکرد و صفر میشد و دوباره بعد از چند ثانیه تکرار میشد موتور روشن و خاموش در حالت سوییچ باز این مشکل بود و بهرحال تونستم مشکل رو پیدا کنم سوکت سرعت سنج که به چرخ جلو میره رو قطع میکنم مشکل حل میشه و کیلومتر بدون مشکل ثابت میمونه ولی سرعت سنج ندارم
به همین خاطر مطمینا ایراد از سرعت سنج داخل توپی چرخ جلو هست اما من نمیدونم این سری ایا دنده داره یا سنسور هستش
کسی از دوستان اطلاعاتی در موردش داره؟
سوکت که به چرخ جلو میره سه تا سیم داره
منتظر راهنمایی عزیزان هستم
siavash.jafarzade
31-02-1397, 11:57 بعد از ظهر
سلام.
دوستان این فلات های جدید که انژکتور شدن چطورن؟بهتر از کاربراتش هست؟تعییر دیگه ای هم داشته؟چنتاشو توی دیوار گذاشتن برای فروش خیلی کم رفته.نکنه مشکلی دارن؟
Sent from my LG-M710 using Tapatalk
ALEX_HOT
05-06-1397, 09:51 بعد از ظهر
سلام
فلات 250 دارم - مدل 95
روغن بهران تکتاز SG میریزم براش
یه بار با کارکرد 700 کیلومتر اقدام به تعویض روغن کردم و دیدم متاسفانه روغنی که از موتور خارج شد بسیار تیره شده و غلظتی نداشت درست مانند آب شده بود
یه بار دیگه همین روغن موتور رو ریختم و دوباره همون آش و همون کاسه
همین روغن موتور رو قبلا تو هوندا متین 150 میریختم و با کارکرد 1500 کیلومتر تعویض میکردم اما تغییر زیادی در رنگ و غلظت روغن موتور مشاهده نمیشد
به نظرتون روغن بهران تکتاز SG برای فلات خوبه ؟
ضمنا من 1200 سی سی روغن میریزم تو فلات
با تشکر
hameddarani1362
06-06-1397, 03:16 قبل از ظهر
سلام دوستان من این موتور دارم رزوه پایین باکش شکسته ،باید از کجا باک براش بخرم؟قیمتش حدودا چنده؟ممنون میشم کمکم کنید دوستان
s.mm
06-06-1397, 01:34 بعد از ظهر
سلام دوستان من این موتور دارم رزوه پایین باکش شکسته ،باید از کجا باک براش بخرم؟قیمتش حدودا چنده؟ممنون میشم کمکم کنید دوستان
تهران- دست چپ- کوچه بالایی -کنار درب آبی- روبروی قنادی- فروشگاه قطعات موتور سیکلت
samanni
06-06-1397, 04:48 بعد از ظهر
سلام من دقیق متوجه نشدم کدوم قسمت شکسته
باک فلات 250 یه قسمت داره که ته باک با یک پیچ بزرگ و تیکه لاستیک ضخیم به تنه وصل میشه اگه اون قسمت شکسته ببرید فایبری یا ترمیم سپری ها شاید بتونن براتون ترمیم کنند اگه باز هم نشد و تو بازار نتونستید تهیه کنید میتونید با شرکت تماس بگیرید و مستقیم از شرکت خرید کنید
samanni
17-06-1397, 10:43 قبل از ظهر
سلام دوستان فلات دار
یه مشکل جدید تو این تریل دیدم که شاید در دید اول زیاد مهم نباشه اما شدیدا تو زمان طولانی خودش رو نشون میده
تنه اهن هست و من دو سه بار تو طی مسیر از رودخونه رد شدم اومدم خونه و به صورت اتفاقی دیدم موتور رو جک زده بودم اب ریخته ازش شک کردم و از سمت دیگه موتور رو کج کردم که باز هم زمین رو خیس کرد تو تنه موتور اب میمونه و سوراخ جهت تخلیه نداره و اگه سعی در خروج اب نشه زنگ خوردگی و پوسیدگی حتمی هست
مشکل بعدی که زیاد حاد نیست لولاهای تنه و زیر کمک هست که دایما نیاز به روغن کاری دارند و همین که خشک میشه صدای قرچ قرچ ازش میاد
دوستانی که دستی تو کار دارند و تابحال با تنه خشک این موتور دست و پنجه نرم کردند اگه اطلاع دارند کجاها اب میمونه بگند تا با سوراخ ریزی مانعش بشیم
من بخاطر دست تنها بودم و موتور سنگین هست موقع کجش میکنم دیگه تو دید خودم نیست که ببینم از کجاهای تنه اب میاد بیرون
موفق باشید
ALEX_HOT
31-06-1397, 10:06 بعد از ظهر
سلام
فلات 250 دارم مدل 95
فیلترهواش گیرم نیومد کلا ورداشتم - چندبار باد گرفتم توش قبلا ولی دیگه کارایی خودشو از دست داده (میدونم ریسکه ولی فعلا چاره نیست)
شمع موتورم tourch D8RC هستش و دهانه شمع با آچار فیلر روی 0.7 تنظیم کردم
کاربرات کاملا شستشو دادم و داخل سوراخهاش هوا گرفتم
خار سوزن کاربراتور هم روی وسطی هستش
میزان بنزین توی پیاله کاربرات حدودا یک سانت کمتر از لبه پیاله هستش
چندتا سوال دارم :
1- پیچ هوا سفت تر بشه (در جهت عقربه ساعت) هوا کم میشه یا زیاد ؟ (رو بنزین هم تاثیر میزاره ؟)
2-شمع موتورم همیشه دوده سیاه میزنه - شمع نو هم انداختم اونم سیاه میشه مشکل چیه ؟
3-گاز رو که ول میکنم موتور تپ تپ میکنه دلیلش چیه ؟
4-پیچ هوا رو چک کردم 2.5 دور بازه - روش تنظیمش چطوره ؟
ممنون که وقت میزارید
samanni
01-07-1397, 12:24 بعد از ظهر
سلام
فلات 250 دارم مدل 95
فیلترهواش گیرم نیومد کلا ورداشتم - چندبار باد گرفتم توش قبلا ولی دیگه کارایی خودشو از دست داده (میدونم ریسکه ولی فعلا چاره نیست)
چندتا سوال دارم :
1- پیچ هوا سفت تر بشه (در جهت عقربه ساعت) هوا کم میشه یا زیاد ؟ (رو بنزین هم تاثیر میزاره ؟)
2-شمع موتورم همیشه دوده سیاه میزنه - شمع نو هم انداختم اونم سیاه میشه مشکل چیه ؟
ممنون که وقت میزارید
در مورد کابراتور که نمیتونم نظر بدم هر چند چندین بار بردم تعمیرکار برام تنظیم کرد و در نهایت با تغییرات کمی که خودم دادم به ایده الی که میخواستم رسیدم
مطمینا کاربراتور میزون نیست کار خودتون هم نیست ببرید براتون تنظیم کنن
شمع هم که سیاه میشه دلیلش همین تنظیم نبودن کابراتور هست
در مورد فیلتر هوا اینکارو نکنید خاک و ذرات ریز زیادی وارد سیستم موتور میشه
من هم فیلتر هوا بند شده بود که رفتم و یه فیلتر هوا پیکان به قیمت دو هزار تومان خریدم و برش زدم گذاشتم جای صافی خودش البته با چسب اهن به توری فلزی چسب زدم
من تنها مشکلی با این موتور دارم فعلا همین شل شدن پیاپی زنجیر هست و صدای خوردن جک به تنه در هر دست انداز که حسابی رو اعصاب هست
ALEX_HOT
01-07-1397, 07:17 بعد از ظهر
در مورد کابراتور که نمیتونم نظر بدم هر چند چندین بار بردم تعمیرکار برام تنظیم کرد و در نهایت با تغییرات کمی که خودم دادم به ایده الی که میخواستم رسیدم
مطمینا کاربراتور میزون نیست کار خودتون هم نیست ببرید براتون تنظیم کنن
شمع هم که سیاه میشه دلیلش همین تنظیم نبودن کابراتور هست
در مورد فیلتر هوا اینکارو نکنید خاک و ذرات ریز زیادی وارد سیستم موتور میشه
من هم فیلتر هوا بند شده بود که رفتم و یه فیلتر هوا پیکان به قیمت دو هزار تومان خریدم و برش زدم گذاشتم جای صافی خودش البته با چسب اهن به توری فلزی چسب زدم
من تنها مشکلی با این موتور دارم فعلا همین شل شدن پیاپی زنجیر هست و صدای خوردن جک به تنه در هر دست انداز که حسابی رو اعصاب هست
انتهای دوشاخ عقب موتورت زنجیر گیر داره ؟
راستی شمع موتورت اسمش چیه ؟ به همراه کدش بهم میگی ؟
دهنه شمعت چقدره فیلرش ؟
میتونی بهم بگی پیچ هوای موتورت چند دور بازه ؟
فیلتر هوای موتور شما هم استوانه ای هستش ؟
ممنون میشم
m-s-d
01-07-1397, 07:23 بعد از ظهر
برای یک موتور به اصطلاح تریل باید اصولا از زنجیر سایز 520 استفاده بشه ولی متاسفانه تو این موتور از سایز 428 استفاده شده به همین خاطر شما وقتی یه شیب خفن میری موتور زنجیرش کش میاد دو راه داره یا زنجیر خیلی با کیفیت تهیه کنید و یا اینکه خورشیدی ها و زنجیر رو به سایز 520 تغییر بدین
یکی از دوستان این کار کرده بود ولی فشار وارده به موتور این بار زده بود تنه رو شکونده بود:297:
برای جک هم از یه فنر قوی تر استفاده کنید یا از دو تا فنر داخل هم میشه استفاده کرد
ALEX_HOT
06-07-1397, 09:13 بعد از ظهر
سلام
فلات 250 دارم مدل 95
چندتا سوال دارم :
ممنون که وقت میزارید
دوستان مشکل دوده زدن رو حل کردم - از هواکش بود
الان مشکل جدیدم اینه که وقتی گاز رو رها میکنم موتور تپ تپ میکنه دلیلش چیه ؟
hamed510
07-07-1397, 10:06 قبل از ظهر
رفقا یه فلات 250 طرح قدیم مدل 94 بدون بیمه روغن سوزی هم داره و نسبتا خرج هم داره چند قیمت میخوره؟
samanni
07-07-1397, 10:20 بعد از ظهر
رفقا یه فلات 250 طرح قدیم مدل 94 بدون بیمه روغن سوزی هم داره و نسبتا خرج هم داره چند قیمت میخوره؟
تو این بازار که قیمت مشخص نیست متاسفانه
من پارسال طرح کی تی ام مدل 95 خریدم به 5 تومان
سه روز پیش دوستم مث موتور خودم خرید به 8200 با بیمه و بدون مشکل
اینارو گفتم یه تصویری از قیمتها داشته باشی در ضمن میگن تو مشهد مدل 97 انژکتوری فلات 250 قیمتش 18 تومان هست
من حدس میزنم 6 تومان بتونی بخری خوب باشه بازم دوستان دیگه بهتر میتونن راهنمایی کنند
asuspc
05-10-1397, 07:02 بعد از ظهر
آگهی دیوار مدل 97
asuspc
05-10-1397, 08:07 بعد از ظهر
انژکتوره
اگه کسی داره بگه چطوره ارزش خریدن داره ؟ از منظر کیفیت ؟
ALEX_HOT
04-11-1397, 02:26 بعد از ظهر
سلام
زغال استارت موتورم رو عوض کردم حالا استارت میزنم صدای قژ قژ میده
ساچمه استارت سالمه
مشکل از چیه دوستان؟
استارت این موتور کدوم جهت باید بچرخه؟
Hossein CRF 250
28-12-1397, 12:38 بعد از ظهر
سلام دوستان و اساتید گلم من امروز تازه وارد جمع شدم سوال داشتم من دو ساله یه موتور تریل فلات 250 دسته دو خیلی داغون خریدم کلی خرجش کردم تازه میشه بهش نگاه کرد ولی از صفر تا صدشو خودم بستم و نو کردم ولی جدیدا دوباره پیستون و عوض کردم و فقط تایمش کردم روشن نمیشه فقط بگم این سرس قسمت کاسه اهن رباشو گرفتم ساییدم تا اهن رباش تا ته بره داخل میلنگ و فکر میکنم شاخص اهن ربا رفته داخل و از جلوی سنسور بوبین رد نمیشه حالا اساتید بگن کارم اشتباه بوده
m-s-d
29-12-1397, 08:44 قبل از ظهر
سلام دوستان و اساتید گلم من امروز تازه وارد جمع شدم سوال داشتم من دو ساله یه موتور تریل فلات 250 دسته دو خیلی داغون خریدم کلی خرجش کردم تازه میشه بهش نگاه کرد ولی از صفر تا صدشو خودم بستم و نو کردم ولی جدیدا دوباره پیستون و عوض کردم و فقط تایمش کردم روشن نمیشه فقط بگم این سرس قسمت کاسه اهن رباشو گرفتم ساییدم تا اهن رباش تا ته بره داخل میلنگ و فکر میکنم شاخص اهن ربا رفته داخل و از جلوی سنسور بوبین رد نمیشه حالا اساتید بگن کارم اشتباه بوده
خب اگه برق تولید نشه موتور روشن نمیشه دیگه. ببین از سر وایر جرقه داره؟
mn1988
05-02-1398, 06:54 بعد از ظهر
سلام خدمت همه اعضا
بین دوستان کسی هست که نقشه انجین و قطعات این موتور رو داشته باشه؟
ata313
25-03-1398, 03:49 قبل از ظهر
سلام. فلات ۲۵۰ طرح کی تی ام قدیمی شاسیش ضعیفه ؟ زود میشکنه ؟ میگن نیوفیس شاسی تقویت شده
مدل قدیمی رو دوترک سنگین بشینن جاده خاکی برن یا از رو سرعت گیر برن شاسی میشکنه ؟
مرتضی صالحی
25-03-1398, 07:43 بعد از ظهر
سلام
دوستان چه روغنی برای تریل فلات مناسبه؟
ali_r
26-03-1398, 12:33 قبل از ظهر
سلام
دوستان چه روغنی برای تریل فلات مناسبه؟
همون روغنی که برای سی جی میریزین به اینم بریزین برای سالم موندن هر هزار تا عوضش کنید
- - - Updated - - -
سلام. فلات ۲۵۰ طرح کی تی ام قدیمی شاسیش ضعیفه ؟ زود میشکنه ؟ میگن نیوفیس شاسی تقویت شده
مدل قدیمی رو دوترک سنگین بشینن جاده خاکی برن یا از رو سرعت گیر برن شاسی میشکنه ؟
زود که نمیشکنه فقط مناسب پرش نیست که بعضی دوستان با کراس اشتباه میگیرن
مرتضی صالحی
29-03-1398, 07:34 بعد از ظهر
سلام
فلاپ نیوفیس فلات وچطوری میتونم
تهیه کنم؟
ALEX_HOT
18-05-1398, 09:50 بعد از ظهر
سلام
دوستان زنجیر موتورم طولش زیاد شده (فاصله بین پین هاش زیاد شده )
میخوام زنجیر عوض کنم چندتا سوال برام پیش اومده ممنون میشم کمک کنید
فقط باید زنجیر 428 بخرم یا خورشیدی ها هم باید عوض بشن ؟ (خورشیدی ها تیز نشدن هنوز )
آیا میتونم زنجیر 520 براش بگیرم ؟
زنجیر 520روش بندازم چه مزایا و معایبی داره ؟
به جز گمرک از کجا میشه وسایل موتور خرید که ارزون بدن ؟ چون دوستان عزیزمون تو گمرک خیلی اذیت میکنن آدمو
ممنون
s.mm
20-05-1398, 11:54 بعد از ظهر
سلام
دوستان زنجیر موتورم طولش زیاد شده (فاصله بین پین هاش زیاد شده )
میخوام زنجیر عوض کنم چندتا سوال برام پیش اومده ممنون میشم کمک کنید
فقط باید زنجیر 428 بخرم یا خورشیدی ها هم باید عوض بشن ؟ (خورشیدی ها تیز نشدن هنوز )
آیا میتونم زنجیر 520 براش بگیرم ؟
زنجیر 520روش بندازم چه مزایا و معایبی داره ؟
به جز گمرک از کجا میشه وسایل موتور خرید که ارزون بدن ؟ چون دوستان عزیزمون تو گمرک خیلی اذیت میکنن آدمو
ممنون
هر زنجیزی خورشیدی خودش رو داره
زنجیر 520 به خورشیدی 428 نمی خوره چون گام و عرض این دو زنجیر و خورشیدی متفاوته
حالا بر فرض جفت خورشیدی رو هم بخواهید عوض کنید آیا قطر داخلی خورشیدی ها و جای پیچ مطابق شفت گیربکس و چرخ عقب هست؟
بر فرض مطابق بودن، چه محاسبه ای برای این تغییرات انجام دادید؟
به زودی یک نوشته مجزا درباره ی اندازه و سایز زنجیر و روش کد بندی اون توی بخش زنجیر می نویسم
ALEX_HOT
14-06-1398, 08:31 قبل از ظهر
سلام مجدد
دوستان من گاهی اوقات پیش میاد یادم میره قطع کن رو بزنم وچند تا استارت میزنم و طبعا موتور روشن نمیشه چون برق قطعه
اما مشکل اصلی اینجاست که اگه این اتفاق بیافته دیگه موتور روشن نمیشه
درواقع اگه قطع کن رو نزده باشم با تک استارت روشن میشه اما اگه یادم بره دیگه موتور هر چی استارت و هندل میخوره روشن نمیشه
شمع موتورم سوزنی و بردم تعمیرکار گفت برق مشکل نداره
بعد برای روشن کردنش شیر بنزین رو میبندم و کلی هندل و ساسات و اینا رو میزنم تا روشن میشه
منم پا درد دارم بعد از این کار در واقع مثل مرده ها از حال میرم
مشکل چیه به نظرتون؟
ALEX_HOT
17-06-1398, 07:50 بعد از ظهر
سلام سوال قبلیم بی پاسخه
یه سوال دیگه دارم
خورشیدی عقب و جلو فابریکی فلات چندتاییه دوستان
خیلی ممنون
فلات 250 کی تی ام مدل 95
ALEX_HOT
18-07-1398, 09:51 قبل از ظهر
سلام
بچه ها درب باک موتورم شکست
پلاستیکیه
چطور میتونم درستش کنم؟
میشه چسبش کرد؟
یا جوش پلاستیک هست؟
Alireza Farzin
18-07-1398, 09:26 بعد از ظهر
سلام
بچه ها درب باک موتورم شکست
پلاستیکیه
چطور میتونم درستش کنم؟
میشه چسبش کرد؟
یا جوش پلاستیک هست؟
سلام,
میخوام بدونم این در باک پیدا نمیشه؟؟,.... یا اینکه خیلی گرونه؟؟؟؟,
هر چه قدر جنس پلاستیک در باکت بهتر باشه,....بخودش چسب کمتر جذب میکنه و نمیشه چسبوند یا جوش پلاستیک داد,
لطفا عکس بذار,.....ببینم از کجا شکسته,....
راستی اون اشکال روشن شدن موتورت بر طرف شد؟؟؟,....
ALEX_HOT
01-08-1398, 12:52 بعد از ظهر
کلا از داخل با رزوه کنده شده
باک کامل باید خریداری بشه
هر چسبی میزنم بنزین خرابش میکنه
مشکل روشن شدن نه هنوز درست نشده
- - - Updated - - -
Alireza Farzin
01-08-1398, 07:45 بعد از ظهر
- - - Updated - - -
سلام,
بیشتر چسب های دوقلو تو بنزین وا میرن,......خیلی وقت پیش تو خیابون امیرکبیر چسب دوقلوی ضد اسید"اُهو"(البته تا حدودی ضد اسید) گرفتم که بد نبود,.....
اشکال این جور چسب ها که مقامت بالا دارن اینه که خیلی کند سفت میشن,.....٢ تا ٧ ساعت طول میکشید خودشو بگیره و ۴٨ تا ٧٢ ساعت تا کاملا سفت بشه,.....
دفعه دیگه اگر فراموش کردی قطع کن رو بزنی,.....گاز رو تا اخر نگهدار و استارت بزن,....
vahidshah
02-08-1398, 03:44 بعد از ظهر
ضرورتی برای عوض کردن باک نیس.بالاخاری با چسب میشه درستش کد
برای مننم اوایل درب یجایهایی شکست با چند بار چسب زدن طی شد تا نوش گیر اومد(فلزی هم میخوره /یا درب بعضی ظروف بنزین)
برای خود باک مال منم بعدااز رضوه باک شکست با این چسب دوقولوهای جدید چسبوندم و فعلاا که هیچ مشکلی نیست
- - - Updated - - -
برای مننم اوایل درب یجایهایی شکست با چند بار چسب زدن طی شد تا نوش گیر اومد(فلزی هم میخوره /یا درب بعضی ظروف بنزین)
برای خود باک مال منم بعدااز رضوه باک شکست با این چسب دوقولوهای جدید چسبوندم و فعلاا که هیچ مشکلی نیست
Alireza Farzin
02-08-1398, 05:53 بعد از ظهر
- - - Updated - - -
سلام,
معلومه که بنزین رو از رو بردی,.....در مورد چسب های دوقلو,......بیشترشون مینویسن که استحکام زیادی دارن,......ولی عموما چسب های بی رنگ استحکامشون کمتره,.....و هر چقدر دیرتر خشک بشن محکمترن,......
پاکتهای پلاستیکی که دو تا "سی دی یا دی وی دی" رو نگه میدارن, وسطشون یه ورقه نازک توری "مشبک"مانند دارن که جلوی خط افتادن سی دی رو میگیره,.....معمولا به رنگهای مختلف پیدا میشه,.....از این ورقه بین چسب استفاده کن,...مثل فایبرگلاس میشه,......البته چسب دوقلو ۵~٣ دقیقه فرصت این کار رو بهت نمیده چون سریع خودشو میگیره,
ALEX_HOT
06-08-1398, 03:51 بعد از ظهر
به اندازه 5 سانتی متر لوله پولیکا شماره 4 بریدم
رزوه ی باک رو با فشار زدم توش بعد با 4 عدد سوزن ماشین دوخت ازینا که پایه ش بلنده از 4 جهت داغ کردم که رزوه داخل لوله نچرخه
بعد این محصول رو با فشار وارد باکش کردم به سختی جارفت
در انتها که رسید جایی که اون 4 تا رو زدم مجبور شدم از ضربات چکش استفاده کنم تا جا بره الانم خیلی محکم جا رفته
Alireza Farzin
07-08-1398, 05:45 قبل از ظهر
به اندازه 5 سانتی متر لوله پولیکا شماره 4 بریدم
رزوه ی باک رو با فشار زدم توش بعد با 4 عدد سوزن ماشین دوخت ازینا که پایه ش بلنده از 4 جهت داغ کردم که رزوه داخل لوله نچرخه
بعد این محصول رو با فشار وارد باکش کردم به سختی جارفت
در انتها که رسید جایی که اون 4 تا رو زدم مجبور شدم از ضربات چکش استفاده کنم تا جا بره الانم خیلی محکم جا رفته
سلام,
با توضیحاتی الآن دادی,.... تازه متوجه شدم دقیقا از کجا شکسته بود,.....من مدت ها از همین سوزن و سنجاق قفلی برای اینجور کارها استفاده میکردم و سطح سیقلی و گرد بودن سوزن باعث میشد که پلاستیک بهش نچسبه,.....بعد ها بر خوردم به میخ هائی که برای "Nailgun" استفاده میشه,.....بسیار محکم هستند و مقطع شون چهارگوشه و به دلیل گالوانیزه بودنشون,......بیشتر پلاستیک ها بهش میچسبن,..........کابینت سازها از این ابزار زیاد استفاده میکنن,.....میتونی یه شونه ۵۰ تائی ازشون بگیری,.....قیمتی نداره,
vahidshah
10-12-1398, 03:19 بعد از ظهر
درباره چسب ها و باک و بنزین اینم بگمکه
با ک جیپ ما فرسوده شده ارزش درست کردن نداس.استوکش پیدانشد و دادم کلربیت زدن
بعد حدود 1 ماه از محل کاربیت بنزین کمی میداد .وقتی ارتفاع بنزین از محل نشت کمتر بود( تقروبا لوله وروری بود جلی نشت )
از این چسب دوقولو جدیدا زدم.نازک شد.خواستم محکم کاری کنم 3تااز چسب های هل تیوپی هم زدم کلا رفغ شد)
ولی هرکدوم از چسبا قیمتش50 تومن بود.با احتساب چسب قبلی بیش از 150 هزینه چسب شد
اجنمالااگه باکو در می اوردم میدادم باز کاربیت بزنن بازم ارزونتر میشد
من کلا به چسب و انواعشون خیلی کنجکاوم!1و معمولا محصولات جدید چسب رو دنبال میکنم کیفیتشون نحوه ترکیب و...
درکل میشه به این رسید شاید
که الان چسب های هستن که خیلی از ادعا هاشون رو میتوونن عملی کنن ولی یا گگرونن یا گاها با کمی عجله یا بیدقتی در مصرف کاراییشون خیلی کم میشه که ناید در اون حد تصاعدی پایین بیاد
الان از چسب های خمیری که قبلا گرون بود هم ایرانیش هست و برای پرکردن و..خیلی خوبه.حتی من مجسمه کوچکی با اونا درست کردم و بعدا باسایش و..شکل دادم
پس اگه چسب خوب بتونیم پیدا کنیم خیلی جاها میتونه مفید باشه مثلا روی رادیاتور هم استفاده میشه یا تراشکاریهایی در قسمت های کم فشار سیلندر هم استفاده کردن
han2010
11-12-1398, 12:51 بعد از ظهر
دوستان سلام من قصد خرید یه تریل برای مصرف شهری و آخر هفته ها کوه رو دارم.
الان سری جدید انژکتور تولید میشه . میخواستم بدونم راسته که انژکتوراش به درد کوه نمیخوره و تو کوه ریپ میزنه؟
راسته که نمیشه چند ساعت باهاش رانندگی کرد و پا رو آتیش میزنه اینقدر که داغه؟
لطفا راهنمایی کنید نمیخوام از خریدم پشیمون شم.من شمالم. ممنونم.
Alireza Farzin
11-12-1398, 01:42 بعد از ظهر
درباره چسب ها و باک و بنزین اینم بگمکه
با ک جیپ ما فرسوده شده ارزش درست کردن نداس.استوکش پیدانشد و دادم کلربیت زدن
بعد حدود 1 ماه از محل کاربیت بنزین کمی میداد .وقتی ارتفاع بنزین از محل نشت کمتر بود( تقروبا لوله وروری بود جلی نشت )
از این چسب دوقولو جدیدا زدم.نازک شد.خواستم محکم کاری کنم 3تااز چسب های هل تیوپی هم زدم کلا رفغ شد)
ولی هرکدوم از چسبا قیمتش50 تومن بود.با احتساب چسب قبلی بیش از 150 هزینه چسب شد
اجنمالااگه باکو در می اوردم میدادم باز کاربیت بزنن بازم ارزونتر میشد
من کلا به چسب و انواعشون خیلی کنجکاوم!1و معمولا محصولات جدید چسب رو دنبال میکنم کیفیتشون نحوه ترکیب و...
درکل میشه به این رسید شاید
که الان چسب های هستن که خیلی از ادعا هاشون رو میتوونن عملی کنن ولی یا گگرونن یا گاها با کمی عجله یا بیدقتی در مصرف کاراییشون خیلی کم میشه که ناید در اون حد تصاعدی پایین بیاد
الان از چسب های خمیری که قبلا گرون بود هم ایرانیش هست و برای پرکردن و..خیلی خوبه.حتی من مجسمه کوچکی با اونا درست کردم و بعدا باسایش و..شکل دادم
پس اگه چسب خوب بتونیم پیدا کنیم خیلی جاها میتونه مفید باشه مثلا روی رادیاتور هم استفاده میشه یا تراشکاریهایی در قسمت های کم فشار سیلندر هم استفاده کردن
سلام,
درسته, چسب های خیلی خوب بسیار گرون هستن, بیشتر مواقع برای استحکام بیشتر باید از "فایبر" استفاده کرد,.....این فایبر میتونه موی گربه, اسب و یا انسان باشه,....من بعضی مواقع از خورد شده موی قلم مو استفاده میکنم,
در چسب های دو قلو, هر چقدر مدت گرفتنشون طولانی تر باشه, محکم تر هستن,......همچنین بی رنگ ها استحکام کمتری نسبت به نوع خاکستری دارند,
من یه مدت از چسب قطره ای(1-2-3) خاصی استفاده میکردم که حلال نداشت و اگر به هر نحوی انگشتت توسط این چسب میچسبید به چیزی و یا اگر دو تا انگشتت میچسبید به هم,....هیچ راهی نداشت جز مراجعه کردن به یه پزشک جراح,....
Cheetah
11-12-1398, 02:04 بعد از ظهر
دوستان سلام من قصد خرید یه تریل برای مصرف شهری و آخر هفته ها کوه رو دارم.
الان سری جدید انژکتور تولید میشه . میخواستم بدونم راسته که انژکتوراش به درد کوه نمیخوره و تو کوه ریپ میزنه؟
راسته که نمیشه چند ساعت باهاش رانندگی کرد و پا رو آتیش میزنه اینقدر که داغه؟
لطفا راهنمایی کنید نمیخوام از خریدم پشیمون شم.من شمالم. ممنونم.
تا اونجا که من متوجه شدم میخوای موتور نو بگیری، خب چرا؟! :297:
تا اینجا که مادیدیم مخصوصا 3 4 سال اخیر بعد تحریم افت کیفیت خیلی شدید داشتن موتورهای مونتاژی، قبلا خوب نبودن الان بدتر شدن!
بنظر من میتونی موتور 3 4 سال کارکرده بگیری و خودت یخورده سرویسش کنی از نظر اقتصادی به صرفه تر در میاد! :16:
han2010
11-12-1398, 08:51 بعد از ظهر
تا اونجا که من متوجه شدم میخوای موتور نو بگیری، خب چرا؟! :297:
تا اینجا که مادیدیم مخصوصا 3 4 سال اخیر بعد تحریم افت کیفیت خیلی شدید داشتن موتورهای مونتاژی، قبلا خوب نبودن الان بدتر شدن!
بنظر من میتونی موتور 3 4 سال کارکرده بگیری و خودت یخورده سرویسش کنی از نظر اقتصادی به صرفه تر در میاد! :16:
مدل 3 تا 4 سال کارکردش دردسر نداره؟ افت شدید قدرت نداره؟
Cheetah
11-12-1398, 11:57 بعد از ظهر
چرا همین مشکلات هست!
ولی حداقل سوزش کمتری داره :4chsmu1:
اگه نو بگیری با قیمت کذایی بهتره یا کارکرده با قیمت کمتر؟ خودت سرویس میکنی در نتیجه دستت بازه برای تقویت کردنش
گفتم که بنظر من از نظر اقتصادی شاید گزینه بهتری باشه!!
در هر صورت اینا مونتاژهای چینی هستن! مسلما انتظار بالایی نباید داشت ازشون مخصوصا تو آفرود حتی آفرود سبک :11:
اگه من قرار باشه الان موتور تریل بخرم پول داشته باشم میرم سراغ موتور رویاییم:8:
Honda CRF450l
ولی از اونجا که دست ما کوتاه و خرما بر نخیل چاره نمیمونه جز همین مونتاژی های داغون :icon_pf _99_:
اینا هم اکثرا شبیه هم هستن از نظر کیفیت ساخت منظورمه، چندان تفاوت ندارن، همش تفاوتها ظاهریه
ایشالا یه موتور خوب بخری :19:
مرتضی صالحی
20-01-1399, 07:44 بعد از ظهر
سلام
لطفاًدرموردتنطیم کلاج نیوفیس راهنمایی بفرمایید
Afshin007
21-01-1399, 06:01 قبل از ظهر
سلام
لطفاًدرموردتنطیم کلاج نیوفیس راهنمایی بفرمایید
سلام داداش
تو همه موتورا باید از قسمت کتی(دستگیره کلاچ)یه سانت خلاصی داشته باشه تا کلاچو نخوره ///
مرتضی صالحی
21-01-1399, 08:18 بعد از ظهر
همین کاری که شماگفتیداول انجام دادم
ولی توتعویض دنده بعدازکلاج گرفتن تقه میزنه
- - - Updated - - -
ALEX_HOT
21-01-1399, 09:57 بعد از ظهر
- - - Updated - - -
من یکسال و نیم داشتم فلات
کلاجش هم که عوض کردم بازم اینطور بود
تنظیم زنجیر هم توی صدای تعویض دنده تاثیر داره
کلاچ من یک سانت خلاصی نداشت چون مث مال شما صدا میداد منم مجبور میشدم در حد یک میلیمتر خلاصی بزارم براش که این کار متاسفانه به موتور و خصوصا سیستم انتقال قدرت (دیسک و صفحه کلاچ) فشار میاره
در کل به نظرم دا رو تحمل کنی و روی حالت استاندارد تنظیم کنی بهتره
همون یک سانت خلاصی یا یه کمی کمتر
مرتضی صالحی
22-01-1399, 05:57 بعد از ظهر
حتماًهمین کاروانجام میدم ممنون ازراهنمایی خوب شما
han2010
15-02-1399, 04:55 بعد از ظهر
من مدل نود هشتش رو گرفتم
دوستان برای روغن چه روغنی پیشنهاد میدید ؟ یکی گفت کاسترول 2050 بگیر. شما چی استفاده میکنید ؟
راستی موقع خلاص کردن بعضی وقتا هرکاری میکنی انگار خلاص نمیکنه. پرسیدم گفتن چون آب بندی نشده مال اونه و خودش درست میشه. آیا این صحت داره؟
در مورد آب بندی هم یه توضیح میدید ؟ به من گفتن اولین روز که با سرعت پنجاه شصت تا باهاش راه رفتی روغن رو کامل عوض کن و بعد از اون بسته به روغنت که به من گفتن اگر کاسترول بگیری بعد هر هزارتا باید روغن عوض شه.
این روش درسته؟یکم راهنمایی کنید درست آبندی کنم.
ali_r
15-02-1399, 08:19 بعد از ظهر
من مدل نود هشتش رو گرفتم
دوستان برای روغن چه روغنی پیشنهاد میدید ؟ یکی گفت کاسترول 2050 بگیر. شما چی استفاده میکنید ؟
راستی موقع خلاص کردن بعضی وقتا هرکاری میکنی انگار خلاص نمیکنه. پرسیدم گفتن چون آب بندی نشده مال اونه و خودش درست میشه. آیا این صحت داره؟
در مورد آب بندی هم یه توضیح میدید ؟ به من گفتن اولین روز که با سرعت پنجاه شصت تا باهاش راه رفتی روغن رو کامل عوض کن و بعد از اون بسته به روغنت که به من گفتن اگر کاسترول بگیری بعد هر هزارتا باید روغن عوض شه.
مبارکتون باشه. از این چراغ جدید ها هتش؟ عکسش بزار. چند گرفتین از کجا؟
روغن اره همون کاسترول خوبه. دنده ها هم به مرور زمان جا میفته تو زمان اب بنی هم زیاد دور موتورت بالا نبر و سعی که موتور هم تنبل نباشه
حالا باز دوستان میان بیشتر راهنمای میکنن
Cheetah
15-02-1399, 09:23 بعد از ظهر
من مدل نود هشتش رو گرفتم
تبریک :12:
برای تعویض روغن بهتره که روغن ایرانی انتخاب کنید چون کاسترول سی چهل هزار تومنی صددرصد تقلبیه! پس ایرانی بگیر خیالت راحت تره، ایرانول ١۶٠٠٠ روغن خوبیه
بحث خلاص کردن شاید درست انجامش نمیدید، وقتی از یک میخوای خلاصش کنی باید با حالت push کردن همون هل دادن باید خلاص بشه نه اینکه ضربه بزنی، اونطوری میره رو دو، البته تو یکی دو سال این موتورا سخت تر میشه دنده زدنشون و رو دنده سه آواز میخونن اکثرا :hanghead:
الان زوده واسه موتور شما چون نو خریدی، پس احتمالا درست دنده نمیزنی
آب بندی موتور اون چیزی که من شنیدم بعضیا میگن نباید خیلی فشار آورد، مثلا دور موتور حداکثر رو 6 بره ولی مسافت طولانی تو یه روز مثلا صد کیلومتر
دسته دیگه میگن اتفاقا باید هرچی فشار میتونی به موتور وارد کنی که مرد بار بیاد :icon_pf (94):
بین علما اختلافه، امیدوارم یکی بیاد درست توضیح بده
بازم تبریک میگم، کلاه بزارین گواهینامه داشته باشین هشیار برونین :18:
han2010
16-02-1399, 12:47 قبل از ظهر
تبریک :12:
برای تعویض روغن بهتره که روغن ایرانی انتخاب کنید چون کاسترول سی چهل هزار تومنی صددرصد تقلبیه! پس ایرانی بگیر خیالت راحت تره، ایرانول ١۶٠٠٠ روغن خوبیه
بحث خلاص کردن شاید درست انجامش نمیدید، وقتی از یک میخوای خلاصش کنی باید با حالت push کردن همون هل دادن باید خلاص بشه نه اینکه ضربه بزنی، اونطوری میره رو دو، البته تو یکی دو سال این موتورا سخت تر میشه دنده زدنشون و رو دنده سه آواز میخونن اکثرا :hanghead:
الان زوده واسه موتور شما چون نو خریدی، پس احتمالا درست دنده نمیزنی
آب بندی موتور اون چیزی که من شنیدم بعضیا میگن نباید خیلی فشار آورد، مثلا دور موتور حداکثر رو 6 بره ولی مسافت طولانی تو یه روز مثلا صد کیلومتر
دسته دیگه میگن اتفاقا باید هرچی فشار میتونی به موتور وارد کنی که مرد بار بیاد :icon_pf (94):
بین علما اختلافه، امیدوارم یکی بیاد درست توضیح بده
بازم تبریک میگم، کلاه بزارین گواهینامه داشته باشین هشیار برونین :18:
منظور از پوش کردن چیه من اولین باره موتور میخرم و قدیما دنده ها به این شکل عوض نمیشد. من از یک میخوام خلاص کنم کمی پدال دنده رو میارم بالا قاعدتا مگه نباید خلاص کنه؟ شما میگید باید هلش بدم تا خلاص شه؟ همه ی موتورا اینجورین ؟
- - - Updated - - -
مبارکتون باشه. از این چراغ جدید ها هتش؟ عکسش بزار. چند گرفتین از کجا؟
روغن اره همون کاسترول خوبه. دنده ها هم به مرور زمان جا میفته تو زمان اب بنی هم زیاد دور موتورت بالا نبر و سعی که موتور هم تنبل نباشه
حالا باز دوستان میان بیشتر راهنمای میکنن
چراغ جدید نمیدونم منظورتون چیه ولی مدل نود هشت تنه نارنجی فلاپ سفید آبی.گرون شده من دو روز پیش قیمت کردم 35 فرداش که رفتم بگیرم هرکی داشت میگفت 36-37 . مثل اینکه خیلی کمیاب شده. ولی چیزی که من شنیدم اینه که سری 98 خوب از آب دراومده نسبت به قبلیا و حتی گفتن 99 رو بد میبرن چون یکم ارتفاعش پایین تره.
اینم عکسش
ali_r
16-02-1399, 01:53 قبل از ظهر
منظور از پوش کردن چیه من اولین باره موتور میخرم و قدیما دنده ها به این شکل عوض نمیشد. من از یک میخوام خلاص کنم کمی پدال دنده رو میارم بالا قاعدتا مگه نباید خلاص کنه؟ شما میگید باید هلش بدم تا خلاص شه؟ همه ی موتورا اینجورین ؟
- - - Updated - - -
چراغ جدید نمیدونم منظورتون چیه ولی مدل نود هشت تنه نارنجی فلاپ سفید آبی.گرون شده من دو روز پیش قیمت کردم 35 فرداش که رفتم بگیرم هرکی داشت میگفت 36-37 . مثل اینکه خیلی کمیاب شده. ولی چیزی که من شنیدم اینه که سری 98 خوب از آب دراومده نسبت به قبلیا و حتی گفتن 99 رو بد میبرن چون یکم ارتفاعش پایین تره.
اینم عکسش
آره اینا نیو فیس هس منتها یه مدل جدید دیگه زده ک چراغ هاش فرق میکنه حالا بعدا عکسش میزارم
تبریز قیمت همین موتور خشکش 33 تومنه
vahidshah
16-02-1399, 01:23 بعد از ظهر
دنده اکثر موتور های 5دنده اون مدلیه مثل فلات .و مزیت هم میتونه باشه
فلات های قدیمی لززش زیاد داشتن .در قیاس با روان هم لرزش و وزن شون از تفائت عمده بود
مدلهای جدید با این انین لرزشش کمتر شده .کلا فلات شده یه گزینه قابل اطمینان و میشه روشبرا حال کردن افرودی حسابی حساب کرد!!
البته نه درحد کراس و ژاپنی ها ولی در کل از نظر قدرت و ..برای خیلی موارد و رانندگان معمولی جواب گو هست
- - - Updated - - -
فلات های قدیمی لززش زیاد داشتن .در قیاس با روان هم لرزش و وزن شون از تفائت عمده بود
مدلهای جدید با این انین لرزشش کمتر شده .کلا فلات شده یه گزینه قابل اطمینان و میشه روشبرا حال کردن افرودی حسابی حساب کرد!!
البته نه درحد کراس و ژاپنی ها ولی در کل از نظر قدرت و ..برای خیلی موارد و رانندگان معمولی جواب گو هست
ali_r
16-02-1399, 01:32 بعد از ظهر
- - - Updated - - -
آره درسته ولی تو قسمت شاسی خراب کردن و جلوی موتور بیش از اندازه سنگین شده
han2010
16-02-1399, 09:53 بعد از ظهر
آره اینا نیو فیس هس منتها یه مدل جدید دیگه زده ک چراغ هاش فرق میکنه حالا بعدا عکسش میزارم
تبریز قیمت همین موتور خشکش 33 تومنه
من امروز با هزار تا گرفتاری و ضرر موتور رو پس دادم به اون بیشرفی که اسمش نماینده فروش تو شهرستانمون بود. یه دزد.
موتور تنش ترک داشت. شانس آوردم قبل از اینکه سوار شم دیدمش. میگم اینو برام عوض کن یکی دیگه بده میگه کارخونش تعطیل شده ورشکست شده بسته. میگم از کس دیگه بگیر بهم بده میگه دو ملیون سر باید بدی 38 شده قیمتش. میگم دیروز ازت خریدم 36 الان یه روزه شد 38 به من ربطی نداره من موتور رو از خودت میخوام . یا موتور جدید بده یا مبلغ به روزشو برام بریز به حسابم. میگه تنه رو در بیار برات جوش بدم رنگ کنم. میگم موتور نو رو تنشو بدم جوش بدی بخوره تو سر قیمتش؟!!! به هرکی موتور رو نشون دادم گفتن این از پیچش مشخصه قبلا آچار خورده و خشکه خشک نیست!
خلاصه با هزار تا دعوا و حرف 36 خودمو گرفتم از اونجا اومدم بیرون با ضرر.
عکس و فیلم تنه رو ببینید
video_2020-05-05_22-32-17.mp4 - یو آپلود ([Only registered and activated users can see links])
قیمت موتور چرا شهرتون 33 هست شهر ما 36 به بالا؟ چه جوری میتونم بخرم از شهرتون هزینش برام چقدر تموم میشه؟
میگن 99 قراره برج 3 پلاک بشه بیاد تو بازار و قیمت بیاد پایین. آیا واقعا قیمت خیلی میاد پایین؟
اصلا مدل 99 مثل همین که من گرفتم هم تولید میشه رنگ و شکلش؟ یا همشون از این مدل بیریختا با اون چراغ سه گوشن؟
اعصابم اینقدر بهم ریخته دوتا کدیئین خوردم از بس سرم درد میکنه.
شماره شرکت همتاز چنده کسی داره ؟ میخوام گزارش شکایت بدم به شرکت بابت کار نمایندگی پست فطرت دزدشون تو رامسر. سایت همتاز بستست سایتش داره بروز رسانی میشه تا 11 روز دیگه. احتمالا دارن مشخصات مدل های جدید وموتور های تازشون رو میزنن.
Cheetah
17-02-1399, 01:50 بعد از ظهر
خداروشکر که متوجهش شدی
انشالله یه موتور دیگه میگیری،جای ناراحتی نیست :clap:
منظورم تو خلاص کردن این بود وقتی میخوای دنده رو بیاری بالا پا رو بگیر زیرش آروم بیارش بالا مثل هل دادن، ضربه نزن، با ضربه میره دو
آقا نگران نباش موتور زیاده، حتما خیری بوده تو این داستان، هم برای شما هم مایی که اینجا خوندیم داستانو و عکس و فیلم رو دیدیم، موقع خرید باید حواس جمع باشیم که متاسفانه فروشنده ناجور هم پیدا میشه :au:
ali_r
17-02-1399, 03:47 بعد از ظهر
من امروز با هزار تا گرفتاری و ضرر موتور رو پس دادم به اون بیشرفی که اسمش نماینده فروش تو شهرستانمون بود. یه دزد.
موتور تنش ترک داشت. شانس آوردم قبل از اینکه سوار شم دیدمش. میگم اینو برام عوض کن یکی دیگه بده میگه کارخونش تعطیل شده ورشکست شده بسته. میگم از کس دیگه بگیر بهم بده میگه دو ملیون سر باید بدی 38 شده قیمتش. میگم دیروز ازت خریدم 36 الان یه روزه شد 38 به من ربطی نداره من موتور رو از خودت میخوام . یا موتور جدید بده یا مبلغ به روزشو برام بریز به حسابم. میگه تنه رو در بیار برات جوش بدم رنگ کنم. میگم موتور نو رو تنشو بدم جوش بدی بخوره تو سر قیمتش؟!!! به هرکی موتور رو نشون دادم گفتن این از پیچش مشخصه قبلا آچار خورده و خشکه خشک نیست!
خلاصه با هزار تا دعوا و حرف 36 خودمو گرفتم از اونجا اومدم بیرون با ضرر.
عکس و فیلم تنه رو ببینید
video_2020-05-05_22-32-17.mp4 - یو آپلود ([Only registered and activated users can see links])
قیمت موتور چرا شهرتون 33 هست شهر ما 36 به بالا؟ چه جوری میتونم بخرم از شهرتون هزینش برام چقدر تموم میشه؟
میگن 99 قراره برج 3 پلاک بشه بیاد تو بازار و قیمت بیاد پایین. آیا واقعا قیمت خیلی میاد پایین؟
اصلا مدل 99 مثل همین که من گرفتم هم تولید میشه رنگ و شکلش؟ یا همشون از این مدل بیریختا با اون چراغ سه گوشن؟
اعصابم اینقدر بهم ریخته دوتا کدیئین خوردم از بس سرم درد میکنه.
شماره شرکت همتاز چنده کسی داره ؟ میخوام گزارش شکایت بدم به شرکت بابت کار نمایندگی پست فطرت دزدشون تو رامسر. سایت همتاز بستست سایتش داره بروز رسانی میشه تا 11 روز دیگه. احتمالا دارن مشخصات مدل های جدید وموتور های تازشون رو میزنن.
کی گفته کارخونش برشکسته شده . کارخونش با خونه ما ده دیقه راهه
دلیل اینکه اینجا ارزونه شاید بخاطر اینکه نزدیکتره بع کارخونه یا اینکه کسی اینجا اینقدر پای موتور نمیدن
اره نیو فیس هایی که میگفتم این شکلی هستن
شاسی های جدید متاسفانه این مشکل رو دارن
- - - Updated - - -
من بجای شما باشم یه کارکرده ک افت قیمتش کرده و امتحانش پس داده میخرم موتوری که در حد صفر باشهو همینطوری ده میلیون میمونه تو جیبتون
یه نگاهی به این اگهی بندازین
[Only registered and activated users can see links]ددد.jpg
Alireza Farzin
17-02-1399, 06:41 بعد از ظهر
موتور تنش ترک داشت. شانس آوردم قبل از اینکه سوار شم دیدمش. میگم اینو برام عوض کن یکی دیگه بده,.......
سلام,
اون ترک اصلا مهم نیست, تاثیری در استحکام فرم موتور نداره,.....برای همین بستنش روی موتور,.....این ترک با ترک خوردن جوشکاری فرم فرق میکنه,....
اطفاقا برعکس,.....نباید بازش کرد و اون قسمت رو جوش داد چون از استحکامش کم میشه,
کاشکی قبل از پس دادن, سوالت رو اینجا مطرح میکردی,
han2010
17-02-1399, 07:38 بعد از ظهر
سلام,
اون ترک اصلا مهم نیست, تاثیری در استحکام فرم موتور نداره,.....برای همین بستنش روی موتور,.....این ترک با ترک خوردن جوشکاری فرم فرق میکنه,....
بردم چندتا موتور ساز نشون دادم گفتن زودتر پس بده که بلا میشه برات. گفتن این ترکش داره زیاد میشه همینجوری جوشم اگر بدی ضعیف میشه و از قیمت موتورتم میندازه.
ضمنا گفتن موتوری که خریدی قبلا آچار خورده ! در صورتی که من اصلا آچار کشی نبردمش و فقط بردم روشنش کنه.
من پایین 36 پیدا نمیکنم. حالا فردا دارم میرم جای دیگه یه تنه نارنجی سفید دیگه بگیرم گفته 36 .
این موتورای ایرانی همه میگن تنشون ضعیفه و حساب کنید اگر ترک داشته باشه یکی دو بار کوه بری باهاش چی ممکنه بشه.
- - - Updated - - -
کی گفته کارخونش برشکسته شده . کارخونش با خونه ما ده دیقه راهه
دلیل اینکه اینجا ارزونه شاید بخاطر اینکه نزدیکتره بع کارخونه یا اینکه کسی اینجا اینقدر پای موتور نمیدن
اره نیو فیس هایی که میگفتم این شکلی هستن
شاسی های جدید متاسفانه این مشکل رو دارن
- - - Updated - - -
من بجای شما باشم یه کارکرده ک افت قیمتش کرده و امتحانش پس داده میخرم موتوری که در حد صفر باشهو همینطوری ده میلیون میمونه تو جیبتون
یه نگاهی به این اگهی بندازین
[Only registered and activated users can see links]ددد.jpg
این راه دوره من موتور نداشتم تا حالا که سر در بیارم برم تبریز بگیرم.
تنه نارنجی عشق کردم باهاش گیر تنه نارنجی هستم که کم پیدا میشه. ولی میگن 36 اینجا.
شما کدوم شهر بودی؟ قیمت روز 98 خشک سفید تنه نارنجی شهرتون چقدره؟
ali_r
17-02-1399, 08:11 بعد از ظهر
این راه دوره من موتور نداشتم تا حالا که سر در بیارم برم تبریز بگیرم.
تنه نارنجی عشق کردم باهاش گیر تنه نارنجی هستم که کم پیدا میشه. ولی میگن 36 اینجا.
شما کدوم شهر بودی؟ قیمت روز 98 خشک سفید تنه نارنجی شهرتون چقدره؟
من مراغه هستم. قیمت رو اون روز33 تومن پرسیدم منتها دقت نکردم ببینم تنش چه رنگیه
Alireza Farzin
17-02-1399, 10:28 بعد از ظهر
بردم چندتا موتور ساز نشون دادم گفتن زودتر پس بده که بلا میشه برات. گفتن این ترکش داره زیاد میشه همینجوری جوشم اگر بدی ضعیف میشه و از قیمت موتورتم میندازه.
سلام,
دوباره میگم,.....این جور ترک ها با ترک های دیگه که ممکنه بیشتر بشه فرق دارن, خوب البته بیشتر مکانیک ها چون فکر میکنن خیلی میدونن,....مشاوره غلط هم بهت میدن,....
ممکنه فِرِم این موتور کمی ضعیف باشه, ولی ضعفش از اینجا نیست,
معمولا اگر انتهای لوله ای با دستگاه پرس دوپهن بشه و درش سوراخی ایجاد بشه تا به جائی متصل بشه(دقیقا مثل همین قسمت موتور)نشانگر این هست که فشار زیادی در این قسمت اعمال نمیشه,....شما در وسائل روزمره که از لوله ساخته شده باشند این فناوری رو ممکنه ببینی,
لوله ها, لوله های ریخته گری که نیستن, تمام این لوله ها تشکیل شده از یک ورقه اهن که به شکل لوله فرم داده شده و درزشون جوش داده میشه,....
پروسه های متفاوت جوش دادن, روی استحکام و قیمت لوله اثر میزاره,
حالا اگر لوله خیلی کلفت باشه و دقیقا در محل جوش خوردگی دو پهن بشه,...درز جوش خورده کمی باز میشه(این اطفاق روی لوله ها با قطر کم نمیوفته مگر این که خیلی ضعیف جوش خورده باشن), بعضی مواقع در همون نقطه ممکنه ترکی دیده نشه ولی یه خط دیده میشه که باز هم نشانگر فشار دستگاه پرس بر روی محل جوش خوردگیه,
میتونستن محل جوش خورده لوله رو به داخل قرار بدن که بعد از پرس شدن و بستن, اصلا دیده نشه(کاری که تمام کارخونه ها در این موارد انجام میدن که در صورت بوجود امدن ترک,.....دیده نشه),
این روش رو کارخونه سازنده میدونه, حالا چرا قسمت جوش خورده لوله رو به بیرون قرار داده, که ترک دیده بشه؟؟؟؟,%
اگر دقت کنی چند سانت بالاتر, دقیقا زیر شفت دنده, تقریبا پشت و بالای این لوله به داخل پرس شده و درش عقب رفتگی بوجود امده, که صلاح نبوده خط جوش لوله از پشت رد بشه,
به هر حال خود کارخونه به این مسئله واقفه, چون اگر دقت بکنی داخل ترک هم رنگ شده,....و واقعا چیز مهمی نیست,...
در مورد اچار کشی و دست خوردن,......موتور صفر برای خودش معلومه,....ولی بعضی مواقع زمان گارانتی موتورها احتیاج به قطعه پیدا میکنن که ممکنه هفته ها طول بکشه تا بدستشون برسه, که معمولا از یه موتور تو انبار باز میکنن تا کار راه بیوفته و هر وقت قطعه به دستشون رسید برمیگردونن سر جاش,.....معمولا این موتور ها رو با کمی تخفیف میفروشن, که ممکنه موتورت این شکلی دست خورده,
han2010
17-02-1399, 11:16 بعد از ظهر
سلام,
در مورد اچار کشی و دست خوردن,......موتور صفر برای خودش معلومه,....ولی بعضی مواقع زمان گارانتی موتورها احتیاج به قطعه پیدا میکنن که ممکنه هفته ها طول بکشه تا بدستشون برسه, که معمولا از یه موتور تو انبار باز میکنن تا کار راه بیوفته و هر وقت قطعه به دستشون رسید برمیگردونن سر جاش,.....معمولا این موتور ها رو با کمی تخفیف میفروشن, که ممکنه موتورت این شکلی دست خورده,
والا به ما که تخفیف نداد حتی 35 طی کردم و یک ملیون بیانه دادم که فردا پولو بیارم ولی فردا گفت 36 و منم 36 دادم.
جالب بود دیدمش که تنه رو درآورده بود داشت میبرد جوش کاری کنه و رنگ بزنه تا معلوم نباشه. طی تحقیق هم که من کردم بعد خریدم متوجه شدم این نماینده خیلی مورد های اینچنینی داشته و همه به اسم دزد میشناسنش.
ضمنا سمت ما موتور ها هیچ گارانتیی ندارن از سمت این نماینده که کل شهر خود ما و شهر های اطراف رو خودش پخش میکنه.
جالبه که به شرکت همتاز تو اینستاگرام دایرکت دادم دایرکتا رو که نگاه نمیکنن ولی وقتی کامنت گزاشتم که موتور خریدم و مشکل داشته سریع کامنتمو پاک کردن. یعنی کامنت پاک میکنن و حواسشون هست ولی دایرکتاشون رو جواب نمیدن که یه شماره تماس بدن من شکایت کنم به امور مشتریان.
Alireza Farzin
17-02-1399, 11:34 بعد از ظهر
والا به ما که تخفیف نداد حتی 35 طی کردم و یک ملیون بیانه دادم که فردا پولو بیارم ولی فردا گفت 36 و منم 36 دادم.
جالب بود دیدمش که تنه رو درآورده بود داشت میبرد جوش کاری کنه و رنگ بزنه تا معلوم نباشه. طی تحقیق هم که من کردم بعد خریدم متوجه شدم این نماینده خیلی مورد های اینچنینی داشته و همه به اسم دزد میشناسنش.
ضمنا سمت ما موتور ها هیچ گارانتیی ندارن از سمت این نماینده که کل شهر خود ما و شهر های اطراف رو خودش پخش میکنه.
جالبه که به شرکت همتاز تو اینستاگرام دایرکت دادم دایرکتا رو که نگاه نمیکنن ولی وقتی کامنت گزاشتم که موتور خریدم و مشکل داشته سریع کامنتمو پاک کردن. یعنی کامنت پاک میکنن و حواسشون هست ولی دایرکتاشون رو جواب نمیدن که یه شماره تماس بدن من شکایت کنم به امور مشتریان.
تو کارخونه دو تا خال جوش بزنن و بعد سنگ بخوره که براشون کاری نداره ,....ولی این لوله بعد از پرس شدن. نباید حرارت بالا ببینه,
بر پدرشون لعنت,
هیچ ضابطه ای رو رعایت نمیکنن,
امیدوارم موتوری رو که میخوای گیرت بیاد,
vahidshah
19-02-1399, 08:40 قبل از ظهر
همنوطور که دوستمون گفتن اون ترک چیز مهمی نیست/جای حساسی نیست.ممکنه تو موتور بعدی عم ببینیش یا یجا دیگش ببینی/منم فلات دارم
دوما شاسی اینا الیاژی نیسکه بعدا داستان بشه .فلز معمولیه فوقش بعدا جوش میزنی/ممکنه از جاهای حساس تر بعدا ترک ببینی اونقت چکار میکنی
من خودم بااینکه رو فلاتم ترک دیدم و جوش دادم.بنظرم بین چینی ها شاسیش باز خوبه
در ضمن مال شماانگار از سری تریکر فلات هست که باید 6 دنده باشه؟و البته تریکر قبلیا یکم فرق داره این انگار نیو فیس هسا
s.mm
23-02-1399, 10:14 بعد از ظهر
سلام,
شما درک کن که این بنده خدا نزدیک 40 میلیون پول داده بابت این موتور و حقشه مالِ بدون عیب بخره!
بدون ترک بدون نقطه و خط و خال این حقه ایشونه
حق داره با دل خوش سوار موتور بشه همین و بس
Alireza Farzin
23-02-1399, 11:36 بعد از ظهر
شما درک کن که این بنده خدا نزدیک 40 میلیون پول داده بابت این موتور و حقشه مالِ بدون عیب بخره!
بدون ترک بدون نقطه و خط و خال این حقه ایشونه
حق داره با دل خوش سوار موتور بشه همین و بس
بله, واقعا,
han2010
17-04-1399, 10:30 بعد از ظهر
سلام دوستان . من یه فلات 250 کی تی امی مدل 98 صفر خریدم ولی امروز یه مشکل برام پیش اومده بعد از یک هفته .
وقتی دزدگیر رو میزنم بعد از گذشت چند دقیقه خودش الکی برای خودش صداش در میاد. کسی براش این مشکل پیش نیومده؟
راهنمایی کنید لطفا.
Ramtind
17-04-1399, 10:40 بعد از ظهر
سلام دوستان . من یه فلات 250 کی تی امی مدل 98 صفر خریدم ولی امروز یه مشکل برام پیش اومده بعد از یک هفته .
وقتی دزدگیر رو میزنم بعد از گذشت چند دقیقه خودش الکی برای خودش صداش در میاد. کسی براش این مشکل پیش نیومده؟
راهنمایی کنید لطفا.
والا من با ماشین اشنایی دارم این علت مال اتصال بدنه است یا اب خورده به سیم لخ.ت
بگرد ببین سیمهات اتصالی چیزی نداره
han2010
17-04-1399, 11:04 بعد از ظهر
والا من با ماشین اشنایی دارم این علت مال اتصال بدنه است یا اب خورده به سیم لخ.ت
بگرد ببین سیمهات اتصالی چیزی نداره
بارونی نیومد این چند روز که خریدمش که بخواب خیس بشه. همشم اسفالت رفتم با سرعت پایین که آببندی بشه. کلا 70 تا کار کرده تا امروز.
دزدگسر اینا کجاشونه برم چک کنم سیماشو؟
Ramtind
18-04-1399, 12:18 قبل از ظهر
بارونی نیومد این چند روز که خریدمش که بخواب خیس بشه. همشم اسفالت رفتم با سرعت پایین که آببندی بشه. کلا 70 تا کار کرده تا امروز.
دزدگسر اینا کجاشونه برم چک کنم سیماشو؟
من نمیدونم ولی صد درصد مطمعنم اتصالی داره
han2010
18-04-1399, 01:19 قبل از ظهر
من نمیدونم ولی صد درصد مطمعنم اتصالی داره
خیلی ضد حاله موتور صفر اتصالی داشته باشه .امیدوارم مال چیز دیگش باشه چون اینجا تا بیان اتصالی رو پیدا کنن موتور پدر سیمکشیش در میاد.
han2010
18-04-1399, 10:33 قبل از ظهر
مشکلشو فهمیدم. گفتم اینجا بگم که شاید در آینده به درد دوستان بخوره.
چون موتور رو دیروز برای آب بندی راه بردم و داغ شد وقتی آوردمش خونه موقع خنک شدن یه صداهای ریزی از فلزات داغ که در حال خنک شدن هست تو ماشین و موتور میاد بیرون که این صدای ریز به علت بالا بودن حساسیت حسگر باعث به صدا در اومدن دزدگیر میشه . به کمپانی تماس گرفتم بهم گفتن باید حساسیت دزدگیر رو کم کنم.
han2010
31-04-1399, 10:26 قبل از ظهر
دوستان برای فلات 250 انژکتور چه شمعی استفاده میکنید ؟
کسی نوع سوزنی رو امتحان کرده؟ ارزش خرید داره؟
من احساس میکنم هنوز هیچی نشده تو چهارصد کیلومتر کار شمع فابریکش داره باطل میشه.. بعضی وقتا که موتور درجا کار میکنه میام سریع گاز هرز بدم یهو خاموش میشه! این نشانه باطل شدن شمعه دیگه درسته؟
Seyedmansoorabedi
04-05-1399, 04:08 بعد از ظهر
سلام
من دنبال ترکبند برای فلات۲۵۰ هستم،ممنون میشم اگر میتونید کمک کنید:[Only registered and activated users can see links]
- - -میشه زیUpdated - -
vahidshah
05-05-1399, 08:52 قبل از ظهر
برای فلات ترکبند اماده ای نیسکه توبازار/اگه بخای باید بدی درست کنن.شاید لازم باشه جوشکارجوری بساره که به اون شلخ الومینیوم هاکه برای گرفتن ترک نشین هست ببندیش.
البته اگه ضروری نیست میتونی چیزی تور مانند اونجا ببندی برای بستن وسایل.من رو فلات با طناب نازک همچین چیز مشبکی درست کردم بستم/گاها بدرد میخوره
Afshin007
13-05-1399, 02:32 قبل از ظهر
سلام
من دنبال ترکبند برای فلات۲۵۰ هستم،ممنون میشم اگر میتونید کمک کنید:[Only registered and activated users can see links]
- - -میشه زیUpdated - -
فابریکی بعید میدونم باشه همونطور که دوستمون گفت باید بدی براش درست کنن که البته دردسرای خودشو داره و ممکنه موتورو از قیافه بندازه ///
Seyedmansoorabedi
30-05-1399, 09:16 قبل از ظهر
ممنونم،من همسرم ترکم میشینه و گاها یه خرید کوچولو میکنیم برای حملش مشگل داریم
- - - Updated - - -
اره اینم حرف درستیه
مرتضی صالحی
13-07-1399, 11:22 بعد از ظهر
سلام
میزان بادلاستیک جلو وعقب نیوفیس وبفرمایید
han2010
16-07-1399, 03:20 قبل از ظهر
سلام
میزان بادلاستیک جلو وعقب نیوفیس وبفرمایید
فکر کنم 22 و 25 تا باشه..من جفتشو 25 زدم. ببر تعویض روغنی ها خودشون برات اوکی میکنن .حساس نباش.
مرتضی صالحی
16-07-1399, 08:51 بعد از ظهر
شمامیدونیدکه میزان بادلاستیک برای روزهای بارانی مخصوصاًتریل خیلی مهمه
han2010
24-07-1399, 12:21 قبل از ظهر
شمامیدونیدکه میزان بادلاستیک برای روزهای بارانی مخصوصاًتریل خیلی مهمه
مهم که باید باشه . کلا روز بارانی من بیرون نمیبرم ولی یه بار که یهو بارون گرفت متوجه این شدم تریل رو اسفالت خیس به خاطر اون گل درشت ترمز افتضاحی داره و خیلی باید آروم باهاش رفت. :i'm ok:
مرتضی صالحی
24-07-1399, 07:24 بعد از ظهر
دقیقاًبرای من هم همینطوری شد
پس کلاً این طبیعیه
- - - Updated - - -
لطفاًتایپیک رافعال ترکنید
مواردمفیدی مطرح میشود
samanni
06-05-1400, 04:03 بعد از ظهر
سلام خدمت عزیزان تریل سوار.سوالی داشتم من فلات 250 مدل 95 دارم که چند وقت پیش گفتم سوپاپ ها رو فیلر بزنم ولی متاسفانه اون دو تا پیچ بزرگ که مربوط به محفظه انگشتی ها و سوپاپ هست و پیچ نمره 25 هست بهیچ وجه باز نشد.کسی تجربه ای داره در این مورد؟
Alireza Farzin
07-05-1400, 07:53 بعد از ظهر
سلام خدمت عزیزان تریل سوار.سوالی داشتم من فلات 250 مدل 95 دارم که چند وقت پیش گفتم سوپاپ ها رو فیلر بزنم ولی متاسفانه اون دو تا پیچ بزرگ که مربوط به محفظه انگشتی ها و سوپاپ هست و پیچ نمره 25 هست بهیچ وجه باز نشد.کسی تجربه ای داره در این مورد؟
سلام,
درسته که کله این درپوش مثل پیچ ٢۵ هست ولی عمقش کمه و در اثر حرارت و جرم گرفتن خیلی سفت میشه, برای همین هم ایده خوبی نیست که از اچار تخت و یا رینگ برای باز کردنش استفاده کنید, امیدوارم که لبه هاش رو خراب نکرده باشید,
samanni
11-05-1400, 05:44 بعد از ظهر
سلام,
درسته که کله این درپوش مثل پیچ ٢۵ هست ولی عمقش کمه و در اثر حرارت و جرم گرفتن خیلی سفت میشه, برای همین هم ایده خوبی نیست که از اچار تخت و یا رینگ برای باز کردنش استفاده کنید, امیدوارم که لبه هاش رو خراب نکرده باشید,
سلام دوست عزیز نه لبه هاش رو خراب نکردم با اچار همه کاره کمی فشار اوردم باز نشد.راه حل چی هست برادر؟
Alireza Farzin
11-05-1400, 07:12 بعد از ظهر
سلام دوست عزیز نه لبه هاش رو خراب نکردم با اچار همه کاره کمی فشار اوردم باز نشد.راه حل چی هست برادر؟
سلام,
بهترین ابزار که به این مهره صدمه وارد نکنه, آچار بکس هست,
سایز این مهره خیلی بزرگه, برای همین آچارش دم دست هر کسی نیست,
البته موتورساز با هر نوع آچاری میتونه بازش کنه,
samanni
12-05-1400, 08:20 قبل از ظهر
سلام,
بهترین ابزار که به این مهره صدمه وارد نکنه, آچار بکس هست,
سایز این مهره خیلی بزرگه, برای همین آچارش دم دست هر کسی نیست,
البته موتورساز با هر نوع آچاری میتونه بازش کنه,
من اچار بکس 25 دارم ولی برا بکس جا نداره و تنه موتور مزاحم هست.حالا من موتور سرد بود خواستم باز کنم شاید موتور گرم باشه راحت باز بشه.ممنون از راهنمایی خوبتون
Alireza Farzin
12-05-1400, 09:50 قبل از ظهر
من اچار بکس 25 دارم ولی برا بکس جا نداره و تنه موتور مزاحم هست.حالا من موتور سرد بود خواستم باز کنم شاید موتور گرم باشه راحت باز بشه.ممنون از راهنمایی خوبتون
من فلات رو از تزدیک ندیدم, اگر اچار بکس ت جا نمیره, و اچار رینگ هم دم دست نداری,
همونطور که گفتی, بزار موتورت حسابی داغ بشه و با اچار همه کارت ببین باز میشه, اگر شروع کرد به باز شدن, بازش نکن, همونطور بزار تا سرد بشه,
vahidshah
08-09-1402, 05:40 بعد از ظهر
الان فلات های جدید تو رنج قیمتی خودش از بهترین تریل های چینی بازار هست.مخصولا انجین جدید بالانسر دار که الرزش رو خیلی کم کرده