توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : استعلام برگ سبز
stoncold
15-01-1393, 08:03 بعد از ظهر
دوستان کسی خبر داره برگه سبز کپی برابر اصل گمرک استعلام میشه یا نه
honda1000
15-01-1393, 08:29 بعد از ظهر
کسی میدونه برگه ستاد اجرایی فرمان امام استعلام میشه یا نه؟؟ باید از کجا و چطوری کرد؟؟
K.I.A
15-01-1393, 09:17 بعد از ظهر
قبلا پایگاه و کلانتری استعلام میدادن/در حال حاضر از پلیس +10 پرسوجو کنید.
davood fantom
15-01-1393, 09:20 بعد از ظهر
برگه سبز مورد نظر استعلام میشه اما کپی برابر با اصل آنچنان ارزش اصلشو نداره. ولی مهم اینه که توی سیستم سازمان برگ سبز مورد نظر ثبت شده باشه.
honda1000
15-01-1393, 09:24 بعد از ظهر
پاسگاه استعلام پلاکو میده-یعنی برگه امام رو هم میدن ؟برگه امام بدونه پلاک چطوری تو سیستمه؟؟تو سیستم چی نوشته؟
davood fantom
15-01-1393, 10:17 بعد از ظهر
البته توضیحات بنده در مورد برگ سبز هست. جناب stoncold دوست عزیزم در جواب پ خ باید خدمت شما عرض کنم که اگه نشه استعلام کرد پس به چ درد میخوره! هر جنسی که از مبادی قانونی وارد کشور میشه برگه سبز به اون تعلق میگیره که در اون مشخصات کامل جنس مورد نظر قید میشه که به وسیله یک شماره رهگیری که روی خود برگه سبز هم موجوده میتونید از گمرک جمهوری اسلامی ایران استعلام بگیرید. اینکه آیا با تلفن میشه استعلام گرفت رو نمیدونم اما وقتی شما کد رو میبری برای استعلام داخل سیستمشون عینا تمام مشخصات کالای مورد نظر ثبت شده که این برگ سبز در واقع از لحاظ قانونی اعلام میکنه که آقا این کالای شما قاچاق نیست. و در آخر لایک یادت نره:4chsmu1:
stoncold
15-01-1393, 10:21 بعد از ظهر
البته توضیحات بنده در مورد برگ سبز هست. جناب stoncold دوست عزیزم در جواب پ خ باید خدمت شما عرض کنم که اگه نشه استعلام کرد پس به چ درد میخوره! هر جنسی که از مبادی قانونی وارد کشور میشه برگه سبز به اون تعلق میگیره که در اون مشخصات کامل جنس مورد نظر قید میشه که به وسیله یک شماره رهگیری که روی خود برگه سبز هم موجوده میتونید از گمرک جمهوری اسلامی ایران استعلام بگیرید. اینکه آیا با تلفن میشه استعلام گرفت رو نمیدونم اما وقتی شما کد رو میبری برای استعلام داخل سیستمشون عینا تمام مشخصات کالای مورد نظر ثبت شده که این برگ سبز در واقع از لحاظ قانونی اعلام میکنه که آقا این کالای شما قاچاق نیست. و در آخر لایک یادت نره:4chsmu1:
داداش بحث من سر استعلام شدن برگه کپی برابر اصل گمرک هست؟
اگه استعلام میشه پلیس بعلاوه ده استعلام میکنه یا اداره گمرک
MR666
15-01-1393, 10:31 بعد از ظهر
برگه سبز رو پلیس +10 استعلام نمیده این برگه مربوط به اداره گمرکه و هیچ ارگان دیگه ای بهش ربطی نداره البته تا قبل از اینکه پلاک بشه و در کل شما با کپی برابر اصل اون برگه هم میتونی استعلام کنی چون از لحاظ قانونی هیچ فرقی با هم ندارن
در ضمن برگه ستاد فرمان امام رو چی شو میخاید استعلام کنید . ستاد امام برا اموال مزایده ایش 2 نوع برگه میده اگر اون وسیله قابل شماره گذاری باشه که یه سند سبز بنام خریدار وسیله صادر میکنه و با اون میشه رفت شماره گذاری و پلاکش کرد و سند سبز راهنمایی براش گرفت ... ولی اگر قابل شماره گذاری نباشه یه سند اوراقی برا خریدار صادر میکنه که توش مهلت اوراق کردن موتور قید شده و همچنین تعهد خریدار مبنی بر اینکه حق بازسازی و تردد با اون وسیله رو نداره
honda1000
16-01-1393, 07:48 بعد از ظهر
برگه سند فروشه برای شماره گذاری هست فقط مشکل اینه که مدلش پایینه نمیشه کاریش کرد باید تو برگه دست برد
بردم آگاهی استعلم نداد فقط گفت موتور دزدی هست-برگه امام رو فقط باید برد ستاد کل فرمان امام استعلام کرد یا اون پارکینگی که توش موتور خوابیده بوده
جهت اطلاع به دوستان گفتم این تجربه امروز من بود :25r30wi::25r30wi:
davood fantom
16-01-1393, 10:11 بعد از ظهر
داداش بحث من سر استعلام شدن برگه کپی برابر اصل گمرک هست؟
اگه استعلام میشه پلیس بعلاوه ده استعلام میکنه یا اداره گمرک
رفیق دیدگاه شما از استعلام چیه ؟!! استعلام یعنی آیا این برگه وجود قانونی داره یا تقلبیه. حالا میخواد کپی برابر اصل باشه یا کپی سیاه و سفید باشه . مهم همون شماره رهگیریه که روی برگه کپی وجود داره و اون شماره کمک میکنه گمرک بتونه پیگیری کنه همچین سندی توی سیستمش وجود داره یا نه.
GAVAD.M
16-01-1393, 11:09 بعد از ظهر
سلام .من هم یک سوال دارم ایا برگ سبز داشته باشید موتور پلاک میکنند یا خیر
honda1000
16-01-1393, 11:49 بعد از ظهر
مدل تو برگه بستگی داره چند باشه بالای 82 شمسی باشه پلاک میکنند بنظرم
MR666
17-01-1393, 06:50 قبل از ظهر
دوستان برگه فرمان امام هم استعلام میشه؟؟کجا باید رفت ؟ و به چه صورت؟
راستی در جواب این دوستمون من 2 روز پیش اینو یادم رفت بگم ادرس ستاد فرمان امام میدان ارژانتین خ وزرا (الان فکر کنم خالد اسلامبولی باشه) نبش کوچه 30 یا 32 هست یه ساختمان 3 طبقه اجر 3 سانتی
بازم اگر رفتید پیدا نکردید امار بدبد بگردم تو برگه هام ادرس دقیقشو پیدا کنم
در ضمن موتور برگه سبز دار رو هم میشه پلاک کرد به شرطی که مشخصاتش مطابق با قوانین شمازه گزاری راهنمایی رانندگی باشه که یکی از اون شرایط همون مدل تولیدش هست (که الان 83 به بالا) هست چیزای دیگه 4 زمانه بودن ، زیر 2 سیلندر بودن، تایید استادارد صدای اگزوز و ...... هست
honda1000
17-01-1393, 10:25 قبل از ظهر
ممنون mr666
اره میدان ارژانتینه به منم همین ادرسو داد ستاد دماوند
ولی با برگه امام شیرین میشه موتورو پلاک ملی کرد فقط حیف که مدل موتور توش خورده و کارو خراب میکنه
MR666
17-01-1393, 12:42 بعد از ظهر
ممنون mr666
اره میدان ارژانتینه به منم همین ادرسو داد ستاد دماوند
ولی با برگه امام شیرین میشه موتورو پلاک ملی کرد فقط حیف که مدل موتور توش خورده و کارو خراب میکنه
قربانت
دوما منظورت رو نفهمیدم با برگه امام میشه چیکار کرد ؟؟؟؟؟؟؟؟؟ تا پارسال که موتور ستاد رو مزایده میزدم همون طور که بهت بالا هم گفتم اگر موتور رو ستاد به عنوان قابل شماره گزاری بفروشه که هیچ ولی اگر کارشناسش موتور رو اوراقی محاسبه کنه که هم از شما بابت موتور اوراقی پول میگیرن و هم برگ فروش موتور اوراقی میخوره و پلاک نمیشه مگر اینکه جدیدا شرایط رو عوض کرده باشن
honda1000
17-01-1393, 01:33 بعد از ظهر
من دیروز ستاد امام خمینی بودم گفت ما این برگه هارو میدیم که برید پلاک کنید ولی چون مدلش پایینه نمیشه تو سند خوزده برای من 74 اگه خورده بود 83 من همین فردا تو دماوند پلاکش میکردم موتورو
Milad-Suzuki
17-01-1393, 05:31 بعد از ظهر
دوستان کسی خبر داره برگه سبز کپی برابر اصل گمرک استعلام میشه یا نه
با کپی هم بهتون استعلام میدن ولی باید بری همون گمرک که صادر شده.
خیالتم راحت کنم هیچ ارگانی(حتی آگاهی که کلفت ترین جای ناجا هست) استعلام برگه سبز های گمرک رو نداره و نمیده.
این کلانتری ها تو استعلام موتورهای پلاک ملی موندن اونوقت ...
تلفنی هم استعلام نمیدن.
دوستان برگه فرمان امام هم استعلام میشه؟؟کجا باید رفت ؟ و به چه صورت؟
کلا ستاد فرمان امان دو نوع سند ارائه داده و الان هم دیگه هیچ مزایده ای نمیزاره و جمع شده این قضیه.
موتورهایی که از مردم بدبخت میگرفتن مزایده مزاشتن اون هایی که شماره تنه و انجین سنگ خورده بود سند اوراقی واسشون صادر میشد.
اونایی هم که شماره دار بودن واسش سند فروش صادر میشد البته بدون مجوز تردد و گرفتن پلاک که تو همهشون نوشته.
البته یه سری از سند فروش ها ستاد امام موتوراشون شماره هاش دست کوبه که این موردها واسه موتورهایی انجام میشد که ارزش بالایی داشتند.
موتور های اشی مشی و آشغالی هم که مجاز بودن عین همینا واسش سند صادر میکردن البته با حق شماره گذاری و گرفتن پلاک.
ستاد فرمان امام شماره تلفن پایین نوشته شده میتونید تماس بگیرید ولی به شخص جواب نمیدن باید حضوری برید.
خیابان وزراء کوچه 21 پلاک 15.
stoncold
17-01-1393, 05:48 بعد از ظهر
من که متوجه نشدم یکی میگه فقط باید بری همون گمرک صادر کننده یکی میگه همه جا میدن
honda1000
17-01-1393, 06:09 بعد از ظهر
ستاد ها به صورت مجموعه و زیر مجموعه هست مثلا برگه امامی که دماوند صادر کرده رو هم دماوند استعلام میده هم ستاد کل که خیابان ارژانتین هست ولی برگه ای که ستاد کل یا شهر دیگه ای صادر کرده رو دماوند نمیتونه استعلام بده فقط ستاد کل و اون پارکینگی که توش موتور بوده میتونه استعلام بده برگه سبز هم به نظرم همین طور باشه امیدوارم منظورم رو رسونده باشم
02109002
20-01-1393, 08:45 بعد از ظهر
درود ...
پست های متفرقه حذف و ویرایش شد
به یاد داشته باشید اینجا " پرشین موتور " است نه ***
honda1000
26-01-1393, 01:16 بعد از ظهر
دوستان یک سوال خیلی مهم دارم لطفا کسانی که دقیقا اطلاع دارند یا تا حدودی اطلاع دارن جولب بدن چون خیلی برام مهمه ممنون
آیا با برگه ستاد اجرایی فرمان امام خمینی که شماره موتور و ... توش خورده با کد شماره گذاری میشه براش پلاک گرفت یا نه موتور کادیکس هست مدلش درست هست به مدل کار نداشته باشید و این که دوزمانه هم هست رو بیخیال شید فقط بگید میشه یا نه؟؟؟؟؟
honda1000
26-01-1393, 08:50 بعد از ظهر
کسی نبود جواب منو بده ؟؟؟؟؟؟؟؟
honda1000
27-01-1393, 06:34 بعد از ظهر
خب دوستان لازم نیست خودتون رو به زحمت بندازید جواب سوالم میشه:بله
برگه ستاد اجرایی دوتا هست که یکی ضخیم تره یکی نازدک تره اونی که ضخیم تره رو باید بدی به تعویض پلاک و نامه میدندو ... وبرگه نازدک تر میمونه برای خودت
و به همین ترتیب پلاک ملی ادامه دارد