PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : بهترین موتور سیکلت برای مسافرت و طی کردن مسافتهای طولانی

abolfazl.s
13-01-1393, 10:28 قبل از ظهر
باسلام من عضو جدید این انجمن هستم می خواستم با موتور سیکلت به مسافرت های چند روزه برم طی تحقیقاتی که داشتم باید موتوری با قدرت ترجیحاً 250 سی سی ورادیاتور دار با نشیمنگاه مناسب و وزن بالا و امکان حمل ملزومات را هم داشته باشه را فراهم کنم اما متاسفانه هنوز به انتخاب موتور مناسب موفق نشدم لطفاً از دوستان گرامی که تجربه لازم و دارن می خوتهم که اهنمایی کن چه موتوری مناسبه ؟ من خودم شنیدم که دایلیم و هیوسانگ و mh7 می توانند جوابگو باشن لازم به ذکر که من از پژو گازی -براوو -هوندا100-x7-نامی125- cdi -کامیکس شروع کردم الان بعد n سال موتور سوار شدن پالس 180 پره ای دارم که مناسب سفر نیست راستی کارمندم و خرید موتور سیکلت با قیمت نجوی برام ممکن نیست .///راهنمایی کنید

saman zx
13-01-1393, 10:35 قبل از ظهر
بهترین موتور مسافرتی موجود در ایران دایلیم هست
خلاصه همه جوره عالی
و قیمت صفرش 13 م هست

بودجه نهایی تون و بگید

هیتلر اریایی
13-01-1393, 11:13 قبل از ظهر
با توجه به این که کارمند هستید و قیمت نجومی هم نمی خوایین داییلیم براتون مناسب تره برای اطلاعات بیشتر به تاپیک تخصصی دایلیم می تونید مراجعه کنید

mohsen46
13-01-1393, 11:13 قبل از ظهر
بهترین انتخاب موتورهای تورینگ و کروزر هست نینجا و دایلیم از کلاس تورینگ هستن و این کلاس بخاطر طرز قرار گیری سرنشین و بالا بودن فرمان موتور سیکلت هست و باجاج اونجر و موتورهای از این قبیل که کروزر هستن به نظر من برای مسافرت راحت ترن
متاسفانه در ایران قیمت موتورسیکلت انتخاب زیادی براتون نمیزاره و بودجتون تعیین کننده هست

abolfazl.s
13-01-1393, 11:37 قبل از ظهر
بودجه ای که می خوام بذارم 8-11 میلیون بنظر معقولانه است

- - - Updated - - -

خوب دوستانی که نظرشون دایلیم بود بفرمایند که اگه خراب شد امکان تعمیراتش تو جاده هست یا باید وانت بگیری اینم بگم درسته کارمندم اما دست به آچرم بعد نیست یه چند سالی مکانیکی کار کردم اما ماشین موتور فقط موتور cdi باز کردم جمع کردم

farshad 54
13-01-1393, 11:40 قبل از ظهر
اگر فقط واسه مسافرت میخواید بهترین گزینه آونجر 220 هست

راحت
نرم
بدون خستگی
انجین کم استهلاک
رادیاتور روغن
قابلیت نصب کیف و باکس روی موتور
لوازمش هم هست
قیمت 6300

هیتلر اریایی
13-01-1393, 11:44 قبل از ظهر
موتوری که سرنشینش رو تو راه بزاره موتور نیست در ضمن دایلیم موتوری نیست که به این راحتی خراب بشه بعدم ماشالله به قول خودت دست به اچارت خوبه

abolfazl.s
13-01-1393, 11:56 قبل از ظهر
دوست گرامی که فرمودند اونجر220 آیا این مدل موتور مثل پالس 180 مشکل گرم شدن و جانرفتن دندها و خلاصی در حرکت رو نداره .راستی تجربه من میگه که جنس آلیاژ پیستون و سیلندر در موتور در مسافتهای طولانی خلیلی اهمیت داره به نظر میرسه این فناوری دست کشورهای جهان اولی بیشتر است تا آسیایی ها .

- - - Updated - - -

جسارت نباشه موتور با ماشین خیلی فرق داره ماشین خراب بشه میشه یه جور سرهم کرد رفت اما موتور رو فکر نکنم

farshad 54
13-01-1393, 11:56 قبل از ظهر
دوست گرامی که فرمودند اونجر220 آیا این مدل موتور مثل پالس 180 مشکل گرم شدن و جانرفتن دندها و خلاصی در حرکت رو نداره .راستی تجربه من میگه که جنس آلیاژ پیستون و سیلندر در موتور در مسافتهای طولانی خلیلی اهمیت داره به نظر میرسه این فناوری دست کشورهای جهان اولی بیشتر است تا آسیایی ها .

بهترین گزینه برای مسافرت آونجر 220 هست رادیات روغن داره و مشکل بد جا رفتن دنده نداره کیفیت انجینشم خوبه

و به علت ارتفاع کم موتور و نوع طراحیش تو جاده بسیار سواری خوبی داره و خستت نمیکنه

هیتلر اریایی
13-01-1393, 12:04 بعد از ظهر
مطمن باش دایلیم بهتر از اونجر هست این تفاوت رو تو قیمتش وطراحیش میشه درک کرد

farshad 54
13-01-1393, 12:10 بعد از ظهر
عزیزم

من هم آونجر داشتم هم دایلیم دارم

به نظرت چرا میگم آونجر بهتره ؟

دایلیم هم برای طی مسیرهای طولانی خوبه ولی آونجر اصلا برای سفر طراحی شده

اگر یه موتوری پیشنهاد میدید به نظرم باید لااقل 5 دقیقه سوار اون موتور شده باشید که به یه بنده خدایی توصیش کنید

abolfazl.s
13-01-1393, 12:17 بعد از ظهر
دوستان لطف کنید برعکس جامعه با تعصب صحبت نکنید بلخره هرکسی یک نوع موتور دوست داره من خودم بالابرم پائین بیام عاشق موتور هوندا هورنت هستم اما خوب ضعف زیاد داره اما دوست دارم اما بخاطر اینکه پلاک نمیشه و خیلی .........و قیمتش بی خیالشم من تحقیق کردم که موتور برای مسافرت باید شرایط زیر رو داشته باشه مخصوصاً در ایران با این جاد ه ها و آب هوای خاص کشورمون
1)چالاک
2)پر قدرت
3)لاستیک پهن و تیوبلس
4)قدرت جذب ضربه ها(دست انداز)
5)نشیمنگاه
6)رادیاتور دار
5)نقطه ثقل مناسب
6)حمل بار
7)بادشکن در قسمت جلو
8) خوب دزدم به این راحتی ها نبره
9)امکان تعمیرات درراه
10)مصرف کم با حجم باک مناسب و بالا
11) تحمل بالا و به اسطلاح معمول داغ نکردن بلخره 5 ساعت با سرع 80 به بالا رفتن موتور نترکه
12و.....
13و.....

- - - Updated - - -

آفرین دوست گرامی متشکرم معلومه شما می دونید سفر یعنی چی و چقدر مخاطرات داره و بعضی وقتها آدم دوست دارم میلیون بده اما اون لحظه خونش باشه و اینقدرفوش به خودش نده که چرا اینکارارو می کنه

هیتلر اریایی
13-01-1393, 12:27 بعد از ظهر
دوستان لطف کنید برعکس جامعه با تعصب صحبت نکنید بلخره هرکسی یک نوع موتور دوست داره من خودم بالابرم پائین بیام عاشق موتور هوندا هورنت هستم اما خوب ضعف زیاد داره اما دوست دارم اما بخاطر اینکه پلاک نمیشه و خیلی .........و قیمتش بی خیالشم من تحقیق کردم که موتور برای مسافرت باید شرایط زیر رو داشته باشه مخصوصاً در ایران با این جاد ه ها و آب هوای خاص کشورمون 1)چالاک2)پر قدرت 3)لاستیک پهن و تیوبلس4)قدرت جذب ضربه ها(دست انداز)5)نشیمنگاه6)رادیاتور دار5)نقطه ثقل مناسب6)حمل بار 7)بادشکن در قسمت جلو8) خوب دزدم به این راحتی ها نبره9)امکان تعمیرات درراه10)مصرف کم با حجم باک مناسب و بالا11) تحمل بالا و به اسطلاح معمول داغ نکردن بلخره 5 ساعت با سرع 80 به بالا رفتن موتور نترکه12و.....13و.....- - - Updated - - -آفرین دوست گرامی متشکرم معلومه شما می دونید سفر یعنی چی و چقدر مخاطرات داره و بعضی وقتها آدم دوست دارم میلیون بده اما اون لحظه خونش باشه و اینقدرفوش به خودش نده که چرا اینکارارو می کنهایولا دوست عزیز من دایلیم داشت با هاش از شیراز تا اباده رفتم موتور اخ نگفت به همین خاطر بهش اطمینان دارم

abolfazl.s
13-01-1393, 12:35 بعد از ظهر
خوب دوستان دیگه نظری ندارند؟ حالا چرا هیوسانگ خوب نیست میگن میشه با 11 یه 89 یا 90 خرید آیا تجربه ای باهاش در مسافرت ها داشتید یا خاطر اینکه ریس ه اصلاً مناسب نیست

MANHUNT
13-01-1393, 12:36 بعد از ظهر
هم دایلیم خوبه دوست عزیز هم اونجر شما بهتره اونجر بگیری چون صفرش 6300 هست با اون بودجه شما دایلیم صفر نمیتونی بگیری باید دست دوم بگیری شما هم که کارمندی پولتو با سختی بدست میاری اونجر بگیر 6300 بقیه پولتم داداش پس انداز کن اونجر برای جاده ومسافرت ساخته شده کیفیتشم خوبه مصرفش خوبه رادیات روغن داره خودتم که با محصولات باجاج اشنایی داری اونجر بگیر ضرر نمیکنی

هیتلر اریایی
13-01-1393, 12:46 بعد از ظهر
من هنوز رو نظرم هستم دایلیم دست دومش هم از اونجر صفرش بهتره

abolfazl.s
13-01-1393, 12:52 بعد از ظهر
اونجر220 سرپیچ ها چطور عمل می کنه راستی بگم من اهل سرعت رفتن با ماشین یا موتور نیستم تنها وقتی که دوستانم رو جا میذارم که تو پیچ یا رمپ هستیم نمیدونم چه مرضیه که تو پیچ همه سرعت کم می کنند من گاز میدم شاید نقصم تو سرعت رفتن رو اونجا جبران می کنم حالا دوستان بفرمایند جاده چالوس یا جاده خرم آباد یا سنندج با اون همه گردنه و پیچ هم اونجر جواب میده ؟

hamidreza_pahlavan
13-01-1393, 01:55 بعد از ظهر
دوستان بنده خودم دایلیم دارم و پدر بزرگوارم اونجر توی تیپ اسپرت و جوان پسندی و تکنولوژی دایلیم حرف اخرو می زنه ...
اما خدایش صندلی اونجر مثل موبل توی خونست و 100% و یقین دارم اونجر برای مسافرت خیلی خیلی بهتر از دایلیم هستش اصلا کلاس نشستنش راحت تر از دایلیم هستش !!!

به گفتم ام شک ندارم در مسافرت طولانی اونجر بسیار بهتر از دایلیم هستش:gigglesmile:

CHELSEA
13-01-1393, 02:06 بعد از ظهر
با هزینه ای که شما مىخواید انجام بدید بهتریین گزینه دایلیم هست.فوق العاده نرم و با استحکام

هیتلر اریایی
13-01-1393, 02:18 بعد از ظهر
دوستان درسته صندلی اونجر راحت تره قبول ولی دایلیم تو همه چیز یه سر و شونه از اونجر بهتره حالا باز انتخاب با خودتونه

abolfazl.s
13-01-1393, 04:02 بعد از ظهر
من دوباره گیج شدم آیا کسی غیر از اون دوستمون که با دایلیم از شیراز تا آباده رو رفته کسی دیگه تجربه مسافرت با موتور سیکلت تو این رنج قیمت رو داشته ؟اگه داشته مدت و مسافت و موتورشو بگه؟

Babak
13-01-1393, 05:09 بعد از ظهر
گزینه ها به تزتیب
1_نینجا
2_دایلیم
3_پالس220
4_اونجر220
5_آپاچی180

Sent from my ST26i using Tapatalk

Babak
13-01-1393, 05:11 بعد از ظهر
اقای فلاور دایلیم دارند و گلی سفر کرده اند تا جایی که خبر دارم چند بار از اصفهان تا استانبول ترکیه و ارمنستان رفته اند.
خوده بنده بل دایلیم خیلی سفر جاده ای داشتم و مشکلی نداشت البته در سفر ها با دوستم که نینجا داره همراه بودم و اون هم موتور بسیار عالی است که البته با بودجه شما سازگار نیست

Sent from my ST26i using Tapatalk

hamidreza_pahlavan
13-01-1393, 05:21 بعد از ظهر
من دوباره گیج شدم آیا کسی غیر از اون دوستمون که با دایلیم از شیراز تا آباده رو رفته کسی دیگه تجربه مسافرت با موتور سیکلت تو این رنج قیمت رو داشته ؟اگه داشته مدت و مسافت و موتورشو بگه؟

برادر من گیج شدن نداره که شما مگه با بودجه 10 میلیون نمی خوایی موتوری برای مسافرت داشته باشی؟ خب تنها موتور راحتی که باهاش توی مسافرت راحت هستی اونجر 220 هستش اگرن دنبال موتور ریس و یا این شکلی هستی دایلیم اگه ظاهر ریسی هم برات فرق نداره و برات راحتی ، کیفیت و مسافرت مطرحه گفتند دوستان اونجر یک بار برو حداقل بشین روی هر دو موتور ببین کدوم راحتره برات!!

اینم گیج شدن داره؟ یک بار امتحان کن بشین روی جفتش ببین کدومش برات راحت تره

سن؟ قد ؟ و وزن هم بنویس

مرسی

abolfazl.s
13-01-1393, 05:36 بعد از ظهر
این دوستمون به نکته ظریفی اشاره کرد 32 سالمه قدم 184 سانت وزنم 95 کیلو راستی دیسک کمرم دارم واسع همون راحتیش واسم خیلی مهمه من تجربه خوبی سفر شمال با براوو سال 78 دارم یادم یکی از دوست با وسپابود خودمون رو می کشدیم که پشت وسپا بشینیم بس که زینش راحت بود راستی چرا هیچ کس ا دوستان هیوسانگ رو تصیکرده اینق افتضاحه؟

- - - Updated - - -

ببخشید اصلاح می کنم توصیه نکرده ایقدر افتضاحه(هیوسانگ)

fafal
13-01-1393, 05:58 بعد از ظهر
هیو مچ درد میگیری و بعدش کمر درد

abolfazl.s
13-01-1393, 06:13 بعد از ظهر
جالبه گویا بیشتر دوستان دایلیم دارن . خوب من دیروز یه سر به گمرک زدم موتور زیاد بود دربی هم بود پالس 200ن اس بود تو این رنج قیمت اما موتوری که سرش به تنش بی عرضه بیست به بالا بود مثل نینجا سی بی آر250 .kle250 ووو .........من نظر دوستان واسم با اهمیته بلخره تجربه تو مسافرت حرف اول رو میزنه حالا شما بگو آونجر220 .6 میلیونی یا نینجای 30 میلیونی اهمیت تجربه و داشتن علم هست پس هرکی تجربه داره نظ بد تا به یک جمع بندی برسیم

- - - Updated - - -

تا حالا که بیشتر دوستان اونجر220 و دایلیم رو گفتن

هیتلر اریایی
13-01-1393, 06:26 بعد از ظهر
مطمن باش که اونجر نمی تونه پا به پای دایلیم بیاد

B-MAX
13-01-1393, 06:50 بعد از ظهر
مطمن باش دایلیم بهتر از اونجر هست این تفاوت رو تو قیمتش وطراحیش میشه درک کرد

دایلیم از اونجر برو تره شاید کیفیتش بالاتر هم باشه
اما ارزش دو برابر هزینه کردن نسبت به اونجر رو نداره

شما با توجه به قیمت و راحتی , بیشتر روی اونجر 220 فکر کن
مصافتهای طولانی رو تو کفی میتونی با 90-100 سرعت و کمترین فشار روی موتور طی کنی
حالا حالاها برات کار میکنه لوازمش هم نسبت به دایلیم طبعا ارزونتره

foadnnsj
13-01-1393, 06:55 بعد از ظهر
اونجر خیلی نرمتره و برای مسافرت بهتره اما دایلیم بیشتر چند منظوره ست!

hamidreza_pahlavan
13-01-1393, 07:08 بعد از ظهر
مطمن باش که اونجر نمی تونه پا به پای دایلیم بیاد

به خدا کسی منکر این نیست که دایلیم از اونجر هم برو تره هم کیفیتش بهتره !! ولی خوب چه کنیم که دوستمون هم دیسک کمر دارن هم بودجشون کمه :waiting:

abolfazl.s
13-01-1393, 07:56 بعد از ظهر
دوستان به این نکته توجه دارن که در مسافتهای طولانی مخصوصاً در کشور عزیزمان با رانندهای که به دلیل خستگی و برای تجربه هیجان کردن وسایل نقلیه ضعیف تر رو به باقالی ها هدایت می کنند من نمونش رو تو جاده دیدم که از قسمت کندرو راه بری همه جلو شما می خوان بزنن کنار یا تجربه یک سبقت وحشتناک رو بهتون بدن و اگر با سرعت 100 کیلومتر حرکت کنید رانندگان اتوبوس شمار به شکل یک سیبل متحرک می بینن و علاقه شدید دارن شمارو از خطشون بندازن بیرون و یا با زدن برف پاکن شمارو از رو شیشه جلو پاک کند من با یک نگاه به مشخصات فنی ایراداتی می بینم که اگه دوستان قبول ندارن بگن
1) اونجر220 شتاب اولیه مناسب تا سرعت80 کیلوتر بعد از اون دیگه شتاب کمترتا سرعت 115 کیلومتر که تو جاده به نظر من قدرتو شتاب ثانویه ملاکه دوم ترمز عقب کاسه ای و یک دیسک در جلو به نظر روی اون وزن بالا معقولانه نمی یاد اما نباید از زین مناسب و طرز نشستن و کمکهای خوبش قافل باشیم

- - - Updated - - -

خوب دوستان در مورد مزایای دایلیم و معایبش بگن نکته که در مورد مسافت طولانی مدنظر ماست من با x7 مسافرت 300 کیلومتری رفتم واقعاً میدونم چالاکی و قدرت چقدر مهمه تا سرعت <منکر سرعت نیستم اما جاده های ما برای سرعت ساخته نشده اند و همچنین بزرگواران راننده سایر وسایل نقلیه عبوری

MANHUNT
13-01-1393, 10:18 بعد از ظهر
داداش قضیه رو برای خودت پیچیده نکن اون سوزوکی ایکس 7 سلطانی هست برای خودش موتور ژاپنیه شما نباید از موتور هندی یا کره ای بیش از حد انتظار داشته باشی اونجر 105 تا 110 هم بدن فشار میره اصل راحتیه موتور و طرز نشستن راکب بر روی موتور برای مدت زمان طولانی هستش که چون اونجر کروز هست یعنی موتور مسافرتی فشار کمتری به شما وارد میکنه پس در نتیجه بهتر برای شما دایلیم هم راحت 140 تارو میره رادیات اب داره کیفیتش بهتر از اونجر هست و اسپرت تورینگ هستش دایلیم به خاطر سبکش کمتر شما خسته میکنه تا مثلا هیوسانگ در جاده های دو طرفه قبول دارم کلا برای موتور خطرناکه اما دیگه اینجوری هم نیست که بیاد شمارو زیر بگیره مگه خواب خواب باشه :دی الن اکثر جاده در بدترین شرایط دارن دو بانده میشن اگه دنبال سرعت هستی بودجتو بیشتر کن هیوسانگ کارکرده تمییز یگیر که اونم البته کمر و مچ دستتو اذیت میکنه نخواستی پالس 200 جدید هم خوبه بدون فشار 125 میره با 8500 میتونی صفرشم بگیری

هیتلر اریایی
14-01-1393, 08:35 قبل از ظهر
داداش قضیه رو برای خودت پیچیده نکن اون سوزوکی ایکس 7 سلطانی هست برای خودش موتور ژاپنیه شما نباید از موتور هندی یا کره ای بیش از حد انتظار داشته باشی اونجر 105 تا 110 هم بدن فشار میره اصل راحتیه موتور و طرز نشستن راکب بر روی موتور برای مدت زمان طولانی هستش که چون اونجر کروز هست یعنی موتور مسافرتی فشار کمتری به شما وارد میکنه پس در نتیجه بهتر برای شما دایلیم هم راحت 140 تارو میره رادیات اب داره کیفیتش بهتر از اونجر هست و اسپرت تورینگ هستش دایلیم به خاطر سبکش کمتر شما خسته میکنه تا مثلا هیوسانگ در جاده های دو طرفه قبول دارم کلا برای موتور خطرناکه اما دیگه اینجوری هم نیست که بیاد شمارو زیر بگیره مگه خواب خواب باشه :دی الن اکثر جاده در بدترین شرایط دارن دو بانده میشن اگه دنبال سرعت هستی بودجتو بیشتر کن هیوسانگ کارکرده تمییز یگیر که اونم البته کمر و مچ دستتو اذیت میکنه نخواستی پالس 200 جدید هم خوبه بدون فشار 125 میره با 8500 میتونی صفرشم بگیریسلام با نظر دوستمون موافق موافقم پالس ۲۰۰علاوه بر اینکه رادیات اب داره ۳تا شمع داره و۶دنده است و به نظرم بهتر از گزینه های دیگه است من هم خودم می خوام یه دونه بگیرم

hamidreza_pahlavan
14-01-1393, 09:26 قبل از ظهر
سلام با نظر دوستمون موافق موافقم پالس ۲۰۰علاوه بر اینکه رادیات اب داره ۳تا شمع داره و۶دنده است و به نظرم بهتر از گزینه های دیگه است من هم خودم می خوام یه دونه بگیرم

تا اونجا كه بنده مي دونم پالس راديات اب نداره و پالس ٢٠٠ روغن خنك هستش

saman zx
14-01-1393, 10:16 قبل از ظهر
دایلیم بهتر است یا اونجر ؟

خوب معلومه هر دو
بودجه تون تو هر سطحی هست اون موتور و بخرید

ولی اونجر با طلق جلو باکس های بغلش خیلی لاتی تره
ولی دایلیم جون پسند تر و اسپرته

hamidreza_pahlavan
14-01-1393, 10:37 قبل از ظهر
دوستان گلم این نکته رو در نظر بگیرید که دوستمون دیسک کمر داره ها!!!

saman zx
14-01-1393, 10:45 قبل از ظهر
دوست عزیز اگه دیسک کمر دارین بهتر موتور تریل بخرید که کمتر به کمرتون فشار بیاد

راستی تو سفرنامه ها به ارمنستان گشتم از طریق سرچ سایت
یکی از کاربرا با ریجو به مسافرت ارمنستان رفته بودن

masoudrider
14-01-1393, 11:05 قبل از ظهر
باتوجه به دیسک کمر و وزنتون و بودجتون بهترین گزینه اونجر220 صفر هست شما یه سر برو بازار رو جفت موتور بشین متوجه میشی اونجر عالیترین گزینست برای مسافرت بازم تصمیم گیری با خودتونه.موفق و پیروز باشید

abolfazl.s
14-01-1393, 11:36 قبل از ظهر
خوب دوستان تا حالا کسی با اونجر220 به مسافرت رفته؟ اگه یه سرچ بزنید مثلاً مسافرت با موتور سیکلت تنها موتوری که دیده نمیشه همین اونجر220 با دایلیم و تریل و پالس و آپاچی هست اما همین اونجر220 نیست یعنی می خواید من امتحان کنم بعد به دوستان بگم که خوب بود یا نه؟ حالا آیا اونجر سوار داریم من حقیقتش یه سفر می خواه برم ساری بعد برگردم هفته بعدش برم همدان سنندج از اون ور خرم آباد و کرمانشاه بعد برم اراک و بعد اصفهان بعد انشااله اگه عمری بود برگردم تهران خونمون خوب تو جاده که می انتخاب کردم کوهستانی کم نیست خوب کسی می دونه اونجر تو پیج ها چالاک هست یا باید دور بگیری از وسط پیچ بری که موتور بتونه برگرده خالت اولش .

hamidreza_pahlavan
14-01-1393, 11:51 قبل از ظهر
خوب دوستان تا حالا کسی با اونجر220 به مسافرت رفته؟ اگه یه سرچ بزنید مثلاً مسافرت با موتور سیکلت تنها موتوری که دیده نمیشه همین اونجر220 با دایلیم و تریل و پالس و آپاچی هست اما همین اونجر220 نیست یعنی می خواید من امتحان کنم بعد به دوستان بگم که خوب بود یا نه؟ حالا آیا اونجر سوار داریم من حقیقتش یه سفر می خواه برم ساری بعد برگردم هفته بعدش برم همدان سنندج از اون ور خرم آباد و کرمانشاه بعد برم اراک و بعد اصفهان بعد انشااله اگه عمری بود برگردم تهران خونمون خوب تو جاده که می انتخاب کردم کوهستانی کم نیست خوب کسی می دونه اونجر تو پیج ها چالاک هست یا باید دور بگیری از وسط پیچ بری که موتور بتونه برگرده خالت اولش .

خیلی سخت می گیری به خدا :wall3::297::s (9)::4chsmu1:

abolfazl.s
14-01-1393, 11:52 قبل از ظهر
دوستان یک سر ب این سایت بزنید اطلاعاتی خوبی بهتون میده

[Only registered and activated users can see links]

پروازی
14-01-1393, 12:14 بعد از ظهر
حالا چه اصراریه با این شرایطی که شما داری حتما با موتور بری مسافرت اونم مسیر طولانی که در نظر دارید

abolfazl.s
14-01-1393, 12:30 بعد از ظهر
بسیار سفر باید تا پخته شود خامی

شرایط مهم نیست هدف مهمه من ماشین دارم اما ماشین درسته راحته اما لذت فهمیدن مسیر و جاده رو نداری کاری نداره ضبط رو وشن می کنی پاتو میذاری رو گاز تا برسی به مقصد حالا تو راهم 4جامیزنی کنار ی هوایی بخوری . اینم بگم همیشه که راحتی لذت نداره بعضی وقتها مساعب خودشون لذت بخشتره و اینکه بهشون فائق بشید احساس غرور رو اعتماد بنفس می کنید از طرفی خودشناسی و تزکیه نفسم هم است حالا عرفانیش نکنیم بهتره

ali313
14-01-1393, 04:36 بعد از ظهر
یه ax1 مدارک دار بخر و باهاش همه جا برو...! کوه آسفالت وهر جا بخای برات میره..!و یه عمر مارو دعا کن!..از بس راحته این موتور-قوی پرشتاب نرم...

abolfazl.s
14-01-1393, 05:17 بعد از ظهر
آفرین به این دوست گرامی منتظر بود یکی هم ax1 پیشنهاد کنه واقعاً موتوره یکی از دوستان که تو جنوب افسر آگاهی بود تا گفتم موتور گفت ax1 خیلی تعریفشو کرد حالا مدارک تکمیل با پلاک ملی چند هست؟

B-MAX
14-01-1393, 05:39 بعد از ظهر
آفرین به این دوست گرامی منتظر بود یکی هم ax1 پیشنهاد کنه واقعاً موتوره یکی از دوستان که تو جنوب افسر آگاهی بود تا گفتم موتور گفت ax1 خیلی تعریفشو کرد حالا مدارک تکمیل با پلاک ملی چند هست؟

حدود 12 تومنه فکر کنم

foadnnsj
14-01-1393, 06:11 بعد از ظهر
خوب دوستان تا حالا کسی با اونجر220 به مسافرت رفته؟ اگه یه سرچ بزنید مثلاً مسافرت با موتور سیکلت تنها موتوری که دیده نمیشه همین اونجر220 با دایلیم و تریل و پالس و آپاچی هست اما همین اونجر220 نیست یعنی می خواید من امتحان کنم بعد به دوستان بگم که خوب بود یا نه؟ حالا آیا اونجر سوار داریم من حقیقتش یه سفر می خواه برم ساری بعد برگردم هفته بعدش برم همدان سنندج از اون ور خرم آباد و کرمانشاه بعد برم اراک و بعد اصفهان بعد انشااله اگه عمری بود برگردم تهران خونمون خوب تو جاده که می انتخاب کردم کوهستانی کم نیست خوب کسی می دونه اونجر تو پیج ها چالاک هست یا باید دور بگیری از وسط پیچ بری که موتور بتونه برگرده خالت اولش .عاقا من از سنندج تا همدان رو با موتور رفتم اصلا اذیت نمیشی کلا هم اتوبانه 90%ش و فقط باید مواظب ماشین سنگینا باشی.

- - - Updated - - -

عاقا من از سنندج تا همدان رو با موتور رفتم اصلا اذیت نمیشی کلا هم اتوبانه 90%ش و فقط باید مواظب ماشین سنگینا باشی.

abolfazl.s
14-01-1393, 06:12 بعد از ظهر
یکی از دوستان گفت که خیلی سخت می گیرم حق باهاشه اما خدایی دوستان یه سرچ بزنن و از کلمات کلیدی زیر استفاده کنند بعد به من بگن کجا فقط کجا یک دونه عکس از آونجر 220 یا دایلیم وجود داره تا دل ما خوش باشه به کسی جسارت نمی کنم بودجه ای که گذاشتم کم هست اما بلخره یک عکس نباید باشه که این موتور هم بین موتورها وجود داره میشه یه سفرم باهاش رفت بازم ax1 یه دوتا عکس داشت اون یکی ها که هی هوچ

Motorcycle Travel

Motorcycle trip

foadnnsj
14-01-1393, 06:20 بعد از ظهر
بسیار سفر باید تا پخته شود خامی

شرایط مهم نیست هدف مهمه من ماشین دارم اما ماشین درسته راحته اما لذت فهمیدن مسیر و جاده رو نداری کاری نداره ضبط رو وشن می کنی پاتو میذاری رو گاز تا برسی به مقصد حالا تو راهم 4جامیزنی کنار ی هوایی بخوری . اینم بگم همیشه که راحتی لذت نداره بعضی وقتها مساعب خودشون لذت بخشتره و اینکه بهشون فائق بشید احساس غرور رو اعتماد بنفس می کنید از طرفی خودشناسی و تزکیه نفسم هم است حالا عرفانیش نکنیم بهتره
همین باعث شد من وسط بهمن ماه با موتور برم همدان

هیتلر اریایی
14-01-1393, 07:53 بعد از ظهر
آفرین به این دوست گرامی منتظر بود یکی هم ax1 پیشنهاد کنه واقعاً موتوره یکی از دوستان که تو جنوب افسر آگاهی بود تا گفتم موتور گفت ax1 خیلی تعریفشو کرد حالا مدارک تکمیل با پلاک ملی چند هست؟اقا دذست اول میگفتم دایلیم ولی دویست درصد با ax1موافقم ولی خوب مدارکش واقعا مکافاته

Babak
14-01-1393, 08:17 بعد از ظهر
ارزون بخوای در بیاد با یه سی جی میزون هم به صرقه است

Sent from my ME173X using Tapatalk

MR666
14-01-1393, 08:34 بعد از ظهر
سلام
دوست عزیز البته دوستان هرکدوم نظراتشون رو براساس علایق خودشان بیان کردن ولی به نظر من شما اگر یک موتور میخای که فقط برا مسافرت استفاده کنی باید یک موتور بخری که برا جاده طراحی شده باشه که تو دنیا زیاد نمونه داره مثل انواع هوندا گلدوینگ و غیره .... خوب البته اینجا ایرانه و حق انتخاب برا موتوری که مناسب باشه و پلاک هم داشته باشه کمه ولی چند نمونه هست که هم مناسبه و با کیفیت مثل ax1 که دوستان گفتن و ttr که هم مناسبه جاده اسفالت هست و هم خاکی و با توجه به طراحی نشیمنگاه و استیل راکب برا مسافت طولانی مناسبه البته اگر بتونی مدارک کاملشو پیدا کنی که کمه
ولی من برای شما یه پیشنهاد دارم اگر بتونی پیدا کنی هم برا مسافرت مناسبه هم ژاپنی هست هم 2 سیلندر و هم استیل نشستنش برا کمر شما مناسبه هم پلاک ملی ولی شخصی اون خیلی کمه و اینکه لوازمش هم هست چون هم پلیس داره و هم جدیدا اتش نشانی تهران 150 دستگاه وارد کرده
و اینکه باکس داره که برا مسافرت به درد میخوره
هوندا cb250p که اگر اشتباه نکنم از مدل 2006 به بالا داره تو ایران داره 2 سال پیش تابستون تو گمرک یه صفر شو 6 تومن میگفت الان فکر نکنم تمیزش کارکرده بیشتر 12 ،13 باشه

[Only registered and activated users can see links] ([Only registered and activated users can see links])
[Only registered and activated users can see links] ([Only registered and activated users can see links])

abolfazl.s
14-01-1393, 09:18 بعد از ظهر
از این دوستمون تشکر می کنم خوب از داشتن دوستان پلیس سعادت اینو داشتم گه موتور 1000 و هایپر و Cb250 سوار بشم کلی لطف کردید چون اصلاً فکر نمی کردم پلاک ملی داشته باشه اگه بتونی آمار بدید که کجا میشه خرید بی دنگ و فنگ ممنون می شم .

منظورشما سوزوکی ttr هست قیمت اون حدودآ چنده؟

MR666
14-01-1393, 09:34 بعد از ظهر
اشتباه از منه منظورم یاماها tdr بود اشتباه نوشتم ttr
اونم چشم تو این هفته میخام برم گمرک برات امار میگیرم

ali313
14-01-1393, 11:54 بعد از ظهر
tdr ولی خیلی کم پیدا میشه-هر چند ax1 هم زیادنیست.ولی دیگه tdr بدتر گیر میاد

mohammadazari
15-01-1393, 07:36 قبل از ظهر
دوست گرامي شرايط منم دقيقا مثل شماست ديسك كمر 36ساله كارمندو قد183. اكثر موتورهايي كه دوستان گفتن تجربه كردم هيوسانگ دايليم انواع اپاچي وپالس الانم اونجر 220 .روز درميان توجاده چيزي حدود 150كيلومتر رفت وبرگشت رانندگي ميكنم .
هيوسانگ موتوري هست كه شتاب وقدرت وسرعتش ازبقيه بهتره وقتي سوارش هستي فشاررو كمر كمتره بيشترين فشار به مچ دستها وكتف وارد ميشه فقط وقتي بيشتر از 100كيلومتر باهاش رانندگي ميكني اونجاست كه رانندگي باهاش سخت وازار دهنده ميشه ولذت سواري اول رو نداره به خاطر فشار هايي به مروربه كمرت وارد ميشه دايليم ازنظر سواري طولاني مدت بهتره ولي ديگه از نظر سرعت وشتاب مثل هيوسانگ نيست هردوي اين موتورها كيفيت خوبي دارن اما هزينه نگهداريشون بالاست به عنوان مثل يك دينام هيوسانگ بالاي يك ميليون قيمتش هست از طرفي چون انژكتوري هستن هرجا غيراز تهران خراب بشه درست شدنش مكافات داره هوندا ax1هم همين حالت روداره خصوصا اكثرا مدل پايين هستن .اما انواع پالس واپاچي از نظر كيفيت نسبتا خوبن هرجا هم خراب بشه هم قطعاتش هست هم تعميركارش اما وقتي تواتوبان وجاده هستي اون سرعت وقدرت لازم رونداره فرض كن توجاده دوطرفه داري از يك تريلي سبقت ميگيري كافيه به وسط تريلي برسي وقتي توباد تريلي قرارگرفتي هرچي گاز ميدي موتورت بيشترراه نميره وبه جون كندن بايد ازش سبقت بگيري اين حالت بارها براي من پيش امده .طرف توشهر ميگه با اپاچي 140تا رفتم تازه بازم جاداشته همين موتور روبياري توجاده خارج شهر خصوصا جاده هاي كويري كه وزش باد هم دارن زوربزنه 100تابيشتر نمي تونه بره. واما اونجر دقيقا همين مشكلات روداره منتها طرز نشستنش طوري هست كه فشار كمتري رو كمرت مياد ومسافرت قابل تحمل تر ميشه بهرحال مسافرت باموتورهاي حجم پايين وتك سليندر سخته ونياز به صبوري زيادي داره از طرفي بايد يكجوري با دردگرفتن كمرت كنار بياي

abolfazl.s
15-01-1393, 11:45 قبل از ظهر
دوستان وقت بخیر امروز با اینکه جمعه بود یکسری به گمرک زدم ماشااله هزار ماشااله موتور فقط نینجا هوندا و هیوسانگ بود قیمت هم که از 17 هیو تا 25 برو بالا نینجا و هوندا .یه آدم اینکاره بهم پیشنهاد کرد ax1 600cc بگیرم اما خوب مشکل پلاک رو گفت ترانیزت کنی حله اما بازم مشکل این هست که تو شهر نباید بری فقط حاده خوب مسافرت برای دیدن شهرها و رفتن پیش رفقاست نه فقط جاده . اما نظرش بد نبود موتور دیگه هم تو این کلاس ها وجود نداشت انگار بخاطر طبع و تب خرید موتور توسط جوانها فقط رو هوندا و نینجا سرمایه گذاری می کنند.

chalebizar
15-01-1393, 11:59 قبل از ظهر
تا اونجا كه بنده مي دونم پالس راديات اب نداره و پالس ٢٠٠ روغن خنك هستش

دوست عزیزم puls ns200 رادیات ابداره.طراحی خوبی داره.و با اب خنک میشه یه سری بهش بزنین و سوار بشین

flower
15-01-1393, 12:03 بعد از ظهر
جهت اطلاع هیچ موتوری بالای 250 پلاک ترازیت نمی شه اینقدر ساده و گول نخورید می تونید برید گمرک سوال کنید چون اول باید کاپوتاژ کنید بعد پلاک ترانزیت می دن کپی بخشنامه را دارم اگر خواستی برات می ذارم شما یا دایلیم انتخاب کن یا اونجرو پالس 220 وسلام بیخودی وقت خودت را تلف نکن اگر جاده خاکی زیاد می ری اونجر بکارت نمی یاد موتورهای متفرقه ax1 اکثرن مشکل مدارک دارن دوم اینکه تمیزش گیرت نمی یاد موتوری انتخاب کن حداکثر وزن را داشته باشه تا بتونه در مقابل باد منحرف نشه بنابراین ns هم گزینه خوبی نیست هیوسانگ نیکد هم بدک نیست ولی اخرش تو مسافت طولانی راحت نیستی چون کمکهای خشکی داره تو دست انداز مثله زلزله می مونه.

پروازی
15-01-1393, 12:05 بعد از ظهر
میگم داداش شما که میخوای حجم بالا بگیری ترانزیت کنی
یه نگاهی هم به ktm 990 ادونچر و سوپرموتور بنداز
اگه ادونچر رو گرفتی میتونی باهاش تو رالی داکار هم شرکت کنی

hamidreza_pahlavan
15-01-1393, 12:10 بعد از ظهر
دوست عزیزم puls ns200 رادیات ابداره.طراحی خوبی داره.و با اب خنک میشه یه سری بهش بزنین و سوار بشین

دوست گرامی ایشون منظورشون پالس 200 بود بنده هم درباره پالس 200 نوشتم نه 200ns کمی توجه کنید بد نیست تا هم دیگر رو زیر سوال نبریم بنابر این نیازی به سر زدن و سوار شدن هم نیست

میگم داداش شما که میخوای حجم بالا بگیری ترانزیت کنی
یه نگاهی هم به ktm 990 ادونچر و سوپرموتور بنداز
اگه ادونچر رو گرفتی میتونی باهاش تو رالی داکار هم شرکت کنی

دوستان اگه کمی به شرایط دوستمون هم توجه شود بد نیست!! ایشان فرمودند نهایت 10 میلیون می تواند هزینه کند آن وقت دوست گرامی شما ktm 990 را به ایشان پیشنهاد می دهید؟

دوستان وقت بخیر امروز با اینکه جمعه بود یکسری به گمرک زدم ماشااله هزار ماشااله موتور فقط نینجا هوندا و هیوسانگ بود قیمت هم که از 17 هیو تا 25 برو بالا نینجا و هوندا .یه آدم اینکاره بهم پیشنهاد کرد ax1 600cc بگیرم اما خوب مشکل پلاک رو گفت ترانیزت کنی حله اما بازم مشکل این هست که تو شهر نباید بری فقط حاده خوب مسافرت برای دیدن شهرها و رفتن پیش رفقاست نه فقط جاده . اما نظرش بد نبود موتور دیگه هم تو این کلاس ها وجود نداشت انگار بخاطر طبع و تب خرید موتور توسط جوانها فقط رو هوندا و نینجا سرمایه گذاری می کنند.

برادر من شما چرا اینقدر خودتو اذیت می کنی؟ گرفتن موتور بالای 250 سی سی توی ایران کاربلدی می خواد و شرایط ویژه ای داره که هر کسی نمی تونه این شرایط رو داشته باشه تمامی بچه ها شما را راهنمایی کردند بهترین انتخاب شما اونجر 220 هستش حالا اگر شما دوست نداری یا از مدلش خوشت نمی یاد تصمیم با خود شماست به نظر بنده انتظاراتی که شما از موتور مسافرتی دارید در ایران به جایی نخواهد رسید

پروازی
15-01-1393, 12:41 بعد از ظهر
دوست گرامی ایشون منظورشون پالس 200 بود بنده هم درباره پالس 200 نوشتم نه 200ns کمی توجه کنید بد نیست تا هم دیگر رو زیر سوال نبریم بنابر این نیازی به سر زدن و سوار شدن هم نیست

دوستان اگه کمی به شرایط دوستمون هم توجه شود بد نیست!! ایشان فرمودند نهایت 10 میلیون می تواند هزینه کند آن وقت دوست گرامی شما ktm 990 را به ایشان پیشنهاد می دهید؟

برادر من شما چرا اینقدر خودتو اذیت می کنی؟ گرفتن موتور بالای 250 سی سی توی ایران کاربلدی می خواد و شرایط ویژه ای داره که هر کسی نمی تونه این شرایط رو داشته باشه تمامی بچه ها شما را راهنمایی کردند بهترین انتخاب شما اونجر 220 هستش حالا اگر شما دوست نداری یا از مدلش خوشت نمی یاد تصمیم با خود شماست به نظر بنده انتظاراتی که شما از موتور مسافرتی دارید در ایران به جایی نخواهد رسید

دوست گرامی ایشان گفتن 10 میلیون ولی بعدش کم کم موردهاشون تا اکس وان 600 هم بالا رفت و بعضا موتورهایجالبی پیشنهاد شد که شاید که 10 تا ازون تو کل ایران بیشتر نباشه(دیگه تعمیرکار و قطعاتش به کنار)
والا دوست گرامی مثله اینکه خیلی سخت گرفتین خوبه که تو ایالات متحده زندگی نمیکنیم
اینجا برای سفر شما کلا میتونید با موتور روی 4-3 تا گزینه حساب کنید و بین اینا انتخاب کنید
سی جی
پالس 220
دایلیم
نامه تمامه

abolfazl.s
15-01-1393, 01:24 بعد از ظهر
دوستان کم حوصله هستن

جوانی = غرور -تصمیم آنی گرفتن
میانسالی = تجربه و بی گدار به آب نزدن و حوصله داشتن
پیری = بی خیالی و حوصله داری ها

پس دوستان حوصله به خرج بدن و به تمامی پیشنهادهای دوستان دیگه گوش بدن تا به نتیجه مطلوب برسند هرچند قبول نداشته باشند.

کسی میدونه هیوسانگ تک سیلندر 250 نیکد چندهست ؟

- - - Updated - - -

قیمت موتور های پائین رو کسی داره؟

hamidreza_pahlavan
15-01-1393, 01:26 بعد از ظهر
دوستان کم حوصله هستن

جوانی = غرور -تصمیم آنی گرفتن
میانسالی = تجربه و بی گدار به آب نزدن و حوصله داشتن
پیری = بی خیالی و حوصله داری ها

پس دوستان حوصله به خرج بدن و به تمامی پیشنهادهای دوستان دیگه گوش بدن تا به نتیجه مطلوب برسند هرچند قبول نداشته باشند.

کسی میدونه هیوسانگ تک سیلندر 250 نیکد چندهست ؟

- - - updated - - -

قیمت موتور های پائین رو کسی داره؟

هیونسانگ hyosung gt249n مبلغ 18.600

هونسانگ hyosung exiv 249 فکر می کنم حدودای 21 باشه درست نمی دونم

ali313
15-01-1393, 08:58 بعد از ظهر

ax1 600!!!!.. کی این حرفو زده!!! همچین موتوری اصلا وجود نداره!

abolfazl.s
15-01-1393, 09:48 بعد از ظهر
چندتا مغازه بعد از بهرامی گفت.یک ax1داشت املاک تملیکی ۶۰۰۰۰۰۰گذاشته بود فكر كردم پلاك ملي ه كه نبود

MR666
15-01-1393, 10:22 بعد از ظهر
چندتا مغازه بعد از بهرامی گفت.یک ax1داشت املاک تملیکی ۶۰۰۰۰۰۰گذاشته بود فكر كردم پلاك ملي ه كه نبود

عزیز چند 6 میلیون تومن !!!!!!!!!!!! ببخشید ها بعضی ها چیز زیاد میگن
با 6 تومن الان از گمرکی های نتراشیده هم میشه wr و tsr و kdx کارت و پلاک گرفت انوقت ax1 برگه اوراق 6 تومن مگه جنگه

saman zx
16-01-1393, 04:20 بعد از ظهر
داداش هر جور خودت دوست داری
ولی دنبال درد سر نگرد این جور موتور ها واقعا دیگه به تاریخ پیوستن و فقط یادی ازشون باقی میمونه
با پولی که دارید میشه ریجو 200 و cpi sx 250 مدل 90 گیر بیارید

abolfazl.s
16-01-1393, 04:49 بعد از ظهر
Cpx۲۵۰ چه موتوری فقط می دونم تایوانیه و تریل اما کارکرد و مزایا و معایبش چیه

farshid37
16-01-1393, 04:56 بعد از ظهر
cpi سرعت و قدرت خوبی داره کیفیتش هم قابل قبوله اما برای مسافت طولانی و بویژه خارح از کشور که بنزین خیلی گرونه، این عیب رو داره که خیلی پر مصرف هست.

abolfazl.s
16-01-1393, 08:34 بعد از ظهر
cpi سرعت و قدرت خوبی داره کیفیتش هم قابل قبوله اما برای مسافت طولانی و بویژه خارح از کشور که بنزین خیلی گرونه، این عیب رو داره که خیلی پر مصرف هست.

متشکم خوب در مورد موتور Rieju Marathon 200 چطور چون عکاسش بود که یکی از هموطنان باهاش به مشافرت رفته بود حدود قیمتشم بفرمائید

ehsan sharif
16-01-1393, 08:54 بعد از ظهر
من که عید با آپاچی تو یه روز 410 کیلومتر رفتم مسافرت 2 ترکه، همش هم
تخته رفتم
مشکلی نداشت
نه کمر درد، نه هیچی. مصرفشم خوب بود
یه مزیت داره که حجم باکش 16 لیتره و آدما تا یه جا میرسونه.

farshid37
16-01-1393, 09:31 بعد از ظهر
متشکم خوب در مورد موتور Rieju Marathon 200 چطور چون عکاسش بود که یکی از هموطنان باهاش به مشافرت رفته بود حدود قیمتشم بفرمائید

متوجه منظورتون نشدم. عکاسش بود؟ کدوم عکاس؟ چه سفری؟ شما با موتور چه جور سفری می خوای بری؟ داخل؟ خارج؟ اسفالت؟ خاکی؟

masiha
16-01-1393, 09:35 بعد از ظهر
آونجر بگیر برو ...تو میتونی ...

abolfazl.s
16-01-1393, 09:42 بعد از ظهر
داخل کشور .منظورم -دوستی عکس هاشو گذاشته بود که با ریجو مسافرت رفته بود اما اطلاعاتی از مسافتی که طی کرده ندارم ما به نظر شمال بود من جاد آسفالت و شهرهای غبی کشور مدنظرمه آسفالت اتوبانی و کوهستانی مد نظرمه

masiha
16-01-1393, 09:43 بعد از ظهر
اونجر بگی برو ...تو میتونی ...اراده کن ...برو خدا به همرات:29dz8zk:

farshid37
16-01-1393, 10:13 بعد از ظهر
فکر نمی کنم ریجو تمیز زیر 10 گیر بیارید. من با یکی از اعضای همین سایت که دایلیم داره تابستون رفتیم ارمنستان. در کل دایلیم برای مسافرت جاده ای بهتره چون سرعتش حدود 20 کیلومتر در ساعت بیشتره اما اگه قصد رفتن به جاده خاکی یا آفرود داری ریجو مناسب تر هست.من تو جاده و اتوبان توسط 100 کیلومتر رو می رفتم و مشکل خاصی نداشت. اما اگه کمی بیشتر بره برای جاده های اصلی بهتره و تو سبقت ها راحتتره. در نهایت اونقدری که خود فرد و وقتش و عزمش مهمه مارک موتور مهم نیست. موتورهای موجود اونقدر اختلاف ندارند نهایت چند ساعت مسیر بیشتر یا کمتر می شه. در ضمن چند تا از عکس های سفر تو تاپیک ریجو هست.

sajjadme
20-01-1393, 10:10 بعد از ظهر
درسته که عزم مهمه اما ...خوب...موتور هم مهمه دیگه حالا شما عزم اهنین داشنه باشی نمیتونی با cg125وبه همراه دیسک کمری که داری این همه مسافت رو بری؟؟؟اگه بد میگم بفرماین بد میگی؟؟؟اگه برای جاده های اسفالت میخوای دایلیم خیلی خوبه چون هم تاپ اسپیدش خوبه همونطور که اساتید فرمودن تو اتوبان وجاده ها به خصوص جاده هایی که سنگین رو هستن سرعت یه جورایی امنیت میاره وباید بتونی از ماشین های سنگین فاصله بگیری و بتونی سبقت بگیری وهمین طور تو جاده هایی که فضای باز هستن مثل تهران قم و.. وزش باد باعث میشه تاپ اسپید موتور رو محدود تر کنه وبیاره پایین این از توضیحات تاپ اسپید...درضمن دایلیم ترمز های دودیسکی درجلو داره که قدرت ترمز گیری رو دو چندان میکنه وعقب هم دیسکی هست (درمقایسه با اونجر که جلو تک دیسک و عقب کاسه ای)و باعث میشه هنگام ترمزگیری در سرعت های بالا لرزش موتور (نسبت به موتور های تک دیسک)به صورت چشمگیری کاسته بشه وموتور بسیار قابل کنترل میشه واین بسیار مهمه...کیفیت خوب مونتاژ...باکش 15لیتر..مصرف سوخت 3-4 ...شتاب خوب...قطعاط تو بازار باکیفیت خوب وخوب پیدامیشه...اصطحلاک کم...همه چی خوبه برای مسافرت واقعا با این وضع قیمتا این موتور میارزه به قیمتش هرجادوست داری مینونی باهاش بری فرم نشستنش هم خوب و راحته چون ریس نیست بلکه اسپر تورینگ هست یعنی تلفیقی از موتور های اسپرت ومسافرتی موتور عالی هست به خدا توکل کن به قول بروبچس بگیر یه عمر مارو دعا کن انشاالله موفق باشی و به ارزوهات برسی:5::29dz8zk:
:30:

farshid37
20-01-1393, 10:26 بعد از ظهر
این وبلاگو نگاه کنید بد نیست:

sajjadme
20-01-1393, 11:18 بعد از ظهر
درضمن درمورد سرعت دایلیم:بخای بطور معمولی رانندگی کنی راحت می تونه حتی تو شیبه ملایم 130تا 135 بره..........یعنی تو این سرعت به موتور فشار نمیاد وتو کفی به 165 تا میرسه ولی خیلی راحت تو مسا فت طولانی 110-120-135 تا میتونی بری واین یه مزیت بسیار خوبیه اونم تو مسافرت البته برای گذشتن از مناطق خشک و بی منظره اما وقتی به زیبا ترین جاده ی دنیا (جاده اسالم به خلخال)میرسی 60 تا هم زیاده.................. واقعا موتوره خوبیه اگه پول خدم جور میشد دایلیم میگرفتم اما حیف اگه جورم بشه با این قوانین من در آوردی ومظخرف وبووووووووق من باید 23سال تمام داشته باشم تا بتونم گواهی موتور 200 به بالابگیرم وسوار شم:wall3::icon_pf _99_:

abolfazl.s
21-01-1393, 07:27 بعد از ظهر
سلام واقعا جالب بود عجب سفر طولانی و جذابی رفته بود این هموطنمون
راستی من آخرش به نتیجه دوستان دایلیم رسیدم به نمایندگیش زنگ زدم
گفتند تیپ ۱. ۱۲.۵
تیپ ۲ ۱۳.۵
حالا دوستان بگن فرقیم داره تیپ هاشون یا فقط فرم زینش متفاوته و سال ساختش
بعدم بفرمایند که استحلاک موتوریش چطوره اگه کار کرده بخوام بگیرم بصرفه هست یا نه ؟
تا چه قیمتی میشه سالمشو گرفت?

farshid37
21-01-1393, 08:04 بعد از ظهر
بهتره تاپیم دایلیم رو بخونید.

saman zx
21-01-1393, 08:24 بعد از ظهر
بعدم بفرمایند که استحلاک موتوریش چطوره اگه کار کرده بخوام بگیرم بصرفه هست یا نه ؟

تو خرید دایلیم صفر شک نکن
ولی برا کارکردش خیلی باید بگردی تا یه موتور واقعا تمیز گیر بیاری
استحلاکش واقعا به نسبت چهار تا 250 موجود در ایران واقعا پایین تره
و همه جوره به صرفه تر هست به نسبت بقیه

تیپ 2 و 1 همون طور که گفتید فرق شون تو ظاهر ولی نمیدونم از لحاظ فنی کاری کردن یا نه

farshad 54
22-01-1393, 12:17 قبل از ظهر
سلام واقعا جالب بود عجب سفر طولانی و جذابی رفته بود این هموطنمون
راستی من آخرش به نتیجه دوستان دایلیم رسیدم به نمایندگیش زنگ زدم
گفتند تیپ ۱. ۱۲.۵
تیپ ۲ ۱۳.۵

تا چه قیمتی میشه سالمشو گرفت?

تاپیک دایلیم رو بخونید همه چی اونجا توضیح داده شده

اگر دست دو میخوای من میخوام موتور رو بفروشم عکسش تو تاپیک دایلیم هست تیپ 1 مدل 90

تیپ 1 و 2 هم غیر از دمبی عقب هیچ فرقی با هم ندارن

CGL 125
22-01-1393, 12:34 قبل از ظهر
به نظر من اونجور که یکی از دوستان از آونجر 220 تعریف میکند و یه بارم خودم پشت 200 اون نشستم سواری خیلی راحت بود انگار روی مبل نشستی .
:2gwb921:

ahks121
25-02-1393, 06:15 بعد از ظهر
ببین داداشم بهترین کاراینه که خودت بری سوارشی هردوراببینی ببینی کدوم به دلت میشینه وراحت تری بااینکه دایلیم دوبرابرقیمت اونجرهست ولی شایدشمارواونجربیشترحال کنی تادایلیم اخرش شمامیخوای سوارشی نه مااینجافقط معایب ومزایاموتورهارامیفهمی .

moein 007
16-04-1393, 12:14 قبل از ظهر
بهترین موتور سیکلت برای طی مصافت های طولانی دایلیم 250 هست جوری هست که نه خسته میشی نه تو کفی ها حوصلت از سرعت پاینش سر میره و به دلیل اب خنک بودن موتور زیاد داغ نمیکنه

Reza-M
16-04-1393, 02:07 قبل از ظهر
از نظر من موتور برای مسافت های طولانی فقط (پالس و هیوسانگ)

الیته این دو موتور با هم قابل مقایسه نیستند: اما هردوشون برای مسافت های طولانی عالین.

پوویا
05-06-1393, 09:42 قبل از ظهر
اینهمه گفتید یک نفر نگفت الان تو ایران بهترین و با کیفیت ترین موتور واسه مسافرت دایتون هستش.واسه راحتی باید یکم بیشتر هزینه کنه.میتونه اقساط ورداره.ولی خدایش بهترینه و از هیوسانگ مسافرتیم نرمتره.[Only registered and activated users can see links]-image-0

- - - Updated - - -

[Only registered and activated users can see links]خدایش حرف میزنه بات /این واسه مسافرته/

- - - Updated - - -

[Only registered and activated users can see links]خدایش حرف میزنه بات /این واسه مسافرته/

بسم الله الرحمن الرحیم
05-06-1393, 02:06 بعد از ظهر
بسم الله الرحمن الرحیم و سلام
برای سواری راحت باید چند مورد را در نظر گرفت:
1_نرمی کمک فنرش: طول کمک فنر و کورس کمک فنر هرچه بیشتر باشد نرمتر است البته باید هیدرولیک و shock absorber باشد.موتورهایی کروز کمک فنر عقب کوتاه اصلا برای مسافرت راحت نیستند.
2_هردو ترمز جلو و عقب باید دیسکی باشد و ترجیحا 2 پیستونه.
3_شتاب و سرعت موتور باید مناسب باشد تا راننده را خسته نکند.
4_نشستن روی موتور باید با کمر صاف باشد و به سمت جلو متمایل نباشد تا وزن روی دست ها نیفتد وگرنه دستها بسیار خسته می شوند.و هردو دسته فرمان باید در یک امتداد باشند تا فرمان راحت بچرخد.
5_صندلی باید نرم و بدون شیب به سمت جلو و عقب باشد.
6_ترجیحا گارد بخورد برای محافظت پاها
7_قطعاتش در بقیه استان ها و شهرستان ها هم باشد.
8_جنس قطعاتش خوب باشد و اصطحلاکش پایین باشد تا وسط راه خراب نشود.
بچه ها پیشرو گلد 250 هم موتور خوبیه نسبت به قیمتش از جمله در 1و2و3و4و5

نوید موتوری
06-06-1393, 10:20 قبل از ظهر
یه تریل روغنی بگیر دیوانس.

abolfazl.s
28-09-1393, 02:09 بعد از ظهر
با سلام بعد از مدتها گشتن و تحقیق موتوری بهتر از هیوسانگ استریت پیدا نکردم و یه صفرشو گرفتم امسال که گذشت اما حتما حتما نقاط قوت و ضعفشو براتون تو مسافرت بیان می کنم امیدوارم که همه سلامت وپایدار باشید