ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : حیوانات خانگی

صفحه ها : 1 2 [3]

معمار
25-09-1393, 03:17 بعد از ظهر
باشگاه خبرنگاران گزارش می‌دهد

فروش انواع حیوانات و لوازم جانبی در کشور/ از خمیردندان تا گوش پاک‌کن سگ/ یک دست لباس سگ 95 هزار تومان ([Only registered and activated users can see links] 9%86-%D8%AA%D8%A7-%DA%AF%D9%88%D8%B4-%D9%BE%D8%A7%DA%A9%E2%80%8C%DA%A9%D9%86-%D8%B3%DA%AF-%DB%8C%DA%A9-%D8%AF%D8%B3%D8%AA-%D9%84%D8%A8%D8%A7%D8%B3-%D8%B3%DA%AF-95-%D9%87%D8%B2%D8%A7%D8%B1-%D8%AA%D9%88%D9%85%D8%A7%D9%86)
با توجه به اینکه بیش از 90 درصد اقلام مربوط به نگهداری حیوانات و غذا و اسباب بازی و سایر لوازم حیوانات وارداتی است، فراوانی و روند رو به رشد واردات آن به کشور نشان دهنده این است که نظارت کاملی بر واردات این محصولات وجود ندارد و واردکنندگان از ورود این محصولات به کشور سود خوبی نصیبشان می‌شود.
[Only registered and activated users can see links]به گزارش خبرنگار اقتصادی باشگاه خبرنگاران ([Only registered and activated users can see links])؛ با گشتی در سایت‌های اینترنتی، خرید و فروش انواع حیوانات خانگی و غیرخانگی خودنمایی می‌کند به طوریکه با مراجعه به این سایت‌ها می‌توان انواع حیوانات را خریداری کرد.

حیواناتی مانند سگ‌های نگهبان، سگ‌های خانگی، گربه‌های پرشین، انواع پرندگان، خرگوش و خوکچه هندی و سایر حیوانات در سایت‌های اینترنتی به فروش می‌رسد.

گفتنی است، در کنار فروش حیوانات انواع لوازم جانبی مانند شامپوها، وسایل بازی و کلیه لوازم نگهداری پرورش تغذیه و حتی آموزش حیوانات به فروش می‌رسد.

به عنوان نمونه یک شامپو برای سگ 52 هزار تومان و یک جای خواب برای گربه و سگ 95 هزار تومان قیمت دارد، همچنین انواع اسباب بازی نیز برای حیوانات قیمت های مختلف و جالب توجهی دارد.

[Only registered and activated users can see links]

در این فروشگاه‌های اینترنتی لوازم آرایشی و بهداشتی حیواناتی مانند سگ و گربه نیز به فروش می‌رسد؛ به عنوان مثال لوسیون پاک کننده اشک چشم سگ 35 هزار تومان، خمیردندان سگ 24 هزار تومان، لوسیون سگ 43 هزار تومان و لوسیون گوش پاک کن سگ 19 هزار تومان قیمت دارد.

نکته قابل توجه فروش انواع لباس‌های مختلف برای حیوانات مانند سگ است که به عنوان نمونه یک دست لباس مخصوص سگ از 60 هزار تومان به بالا قیمت دارد و جالب‌تر اینکه برای آن تنوع زیادی نیز وجود دارد.

با توجه به اینکه بیش از 90 درصد اقلام مربوط به نگهداری حیوانات و غذا و اسباب بازی و سایر لوازم حیوانات وارداتی است، فراوانی روند رو به رشد واردات آن به کشور نشان دهنده این است که نظارت کاملی بر واردات این محصولات وجود ندارد و واردکنندگان از ورود این محصولات به کشور سود خوبی نصیبشان می‌شود.

ابوالفضل88
02-10-1393, 04:47 بعد از ظهر
معرفی میکنم اسم سفیده ببولی که یک ماهیه رفته دیگه بر نگشته خیلی دلم براش تنگ شده دعا کنید ببولی بیاد خیلی نازه قهوه ایه گوگولی

ببولی
[Only registered and activated users can see links] ([Only registered and activated users can see links]) حالا بزرگیاش
[Only registered and activated users can see links] ([Only registered and activated users can see links])
[Only registered and activated users can see links] ([Only registered and activated users can see links]) گربه ای که ریش پرفسری دارد:25r30wi:

گوگولی

معمار
11-10-1393, 02:15 بعد از ظهر

چند صفحه پیش از دوستان نژاد این سگ و پرسیدم گفتن که جرمن شبهرد ولی اصیل نیست

میرم شهرستان چند باری با این سگ رفتم گله
وقتی این سگ باهاته اصلن نیازی به جنب و جوش زیاد نیست که بخای گله رو جمع کنی
این قدر خوشگل گله رو جمع میکنه نمیزاره گله پخش بشه
اصلن حال میکنی وقتی که میبینی این باهاته و اندازه 5 تا چوپان برات کار میکنه

فلات دوست
15-11-1393, 02:13 بعد از ظهر
این تصاویر جنگجویان من
[Only registered and activated users can see links] ([Only registered and activated users can see links])
دومی

- - - Updated - - -

عکس یکی از بزغاله هام را هم میزارم
ناناز هستش

serdar
15-11-1393, 05:48 بعد از ظهر
قیمت طوله جک راسل چنده الان؟

بعد با آب و هوای جهنمی شهر ما سازگاره؟

معمار
16-11-1393, 07:04 بعد از ظهر
عکس یکی از بزغاله هام را هم میزارم
ناناز هستش

از ناناز خیلی خوشم اومد دفعه بعدی یادم باشه برا شما چند عکس بز و بزغاله براتون میزارم

من بچه همه حیونا رو دوست دارم ولی بزغاله یه چیز دیگست و خیلی دوست داشتنی تره

NiNjA-Wild
16-11-1393, 07:46 بعد از ظهر
زنده باد بکس پرشین موتور.خجالت زده کردید.

1-ماهم چند سالی اکواریوم ماهی های اب شیرین داشتیم.بسیار زیبا بودن.و ادم لذت میبرد از دیدنشون.ولی بعد 2سری کوچ مردن بیچاره ها.

2-یه مرغ مینا داشتم که از روستا پیداش کرده بودم.وحشی بود و خیلی ضعیف یاد میگرفت.یاد نمیگرفت خیلی تکرار کرد بابام و باهاش کار کرد.بابامم که جانباز شیمیایی هست و رئیس اداره بعد کار و بعد ناهار همیشه با این مینا بود.

3-مرغ و خروسم داشتم.خیلی خسته کننده بود و کشتیمشون

4-یه خرگوش گرفته بودم 15ت. خیلی بلا بودم.و خوشگل. وقتی بزرگ شد سیم های کولر اینارو خورد و کلی خراب کاری کرد و همه چیزو داغون میکرد دادمش به دوستم

5-کبکم داشتم یه زمان ک مردن همشون

6- دو تا مرغ عشقم داشتم ک مردن.چقدر گریه کردم واسشون.خیلی ناز بودن و همدم تنهاییم

7-حالا هم میخوام یه دوبرمن بگیرم. که پسفردا بدنیا میاددددددددددد.دعا کنید سالم باشه و نمیرههههههههههههههههههههه ههههههههههههههه خیلی انتظار یه دوبرمن رو کشیدم.

serdar
16-11-1393, 08:56 بعد از ظهر
زنده باد بکس پرشین موتور.خجالت زده کردید.

1-ماهم چند سالی اکواریوم ماهی های اب شیرین داشتیم.بسیار زیبا بودن.و ادم لذت میبرد از دیدنشون.ولی بعد 2سری کوچ مردن بیچاره ها.

2-یه مرغ مینا داشتم که از روستا پیداش کرده بودم.وحشی بود و خیلی ضعیف یاد میگرفت.یاد نمیگرفت خیلی تکرار کرد بابام و باهاش کار کرد.بابامم که جانباز شیمیایی هست و رئیس اداره بعد کار و بعد ناهار همیشه با این مینا بود.

3-مرغ و خروسم داشتم.خیلی خسته کننده بود و کشتیمشون

4-یه خرگوش گرفته بودم 15ت. خیلی بلا بودم.و خوشگل. وقتی بزرگ شد سیم های کولر اینارو خورد و کلی خراب کاری کرد و همه چیزو داغون میکرد دادمش به دوستم

5-کبکم داشتم یه زمان ک مردن همشون

6- دو تا مرغ عشقم داشتم ک مردن.چقدر گریه کردم واسشون.خیلی ناز بودن و همدم تنهاییم

7-حالا هم میخوام یه دوبرمن بگیرم. که پسفردا بدنیا میاددددددددددد.دعا کنید سالم باشه و نمیرههههههههههههههههههههه ههههههههههههههه خیلی انتظار یه دوبرمن رو کشیدم.

داش تو که بچه رامیانی غمت چیه برو پیش هانی واست جور میکنه دیگه

NiNjA-Wild
16-11-1393, 09:31 بعد از ظهر
داش تو که بچه رامیانی غمت چیه برو پیش هانی واست جور میکنه دیگه

من 2ساله اومدم رامیان و با اینکه اصالتن هم رامیانی هستم ولی چون از بچگی رامیان نبودم و گنبد بودیم نمیشناسم زیاد رامیانی هارو.

به دلیل کار بابام بعد مدتها کوچیدیم رامیان

معمار
19-11-1393, 04:52 بعد از ظهر
اینم عکس هایی که به فلات دوست عزیز قول داده بودم

این خانم بزی برا سال 91 هستش و این دو قولشه

این بزغاله دیروز

مامان بزی امروز

عکس های دیگه از این بزغاله سفید

این تعارف بازی بزغاله

این خانم بزی در جواب این که اون خانم بزی 2 دو قلو اوردن رکورد زدن و سه قول اوردن

از این سه بزغاله دو تا مونده که شده این دو تا

در دوران بار داری به سر میبردن که الان صاحب دو قلو هستن و عکسی ازشون ندارم

و این اقا که بهش میگن تانک خیلی وحشی بود اختش کردن

بزی خسته بزی غمگین بزی رفت یونجه بخوری

فلات دوست
23-11-1393, 12:12 بعد از ظهر
اینم عکس هایی که به فلات دوست عزیز قول داده بودم

این خانم بزی برا سال 91 هستش و این دو قولشه( اون گوشه چه نازی کرده!!!!!!!!!)

این تعارف بازی بزغاله(شاید خجالتی هستش)

و این اقا که بهش میگن تانک خیلی وحشی بود اختش کردن( معمار جان خوبه اختش کردن نگاش کن چه بی ادبه :25r30wi:)

معمارجان از عکسای قشنگت ممنون

پرسه
30-11-1393, 08:01 بعد از ظهر
سلام بچه ها من دچار افسردگی شدم و رنج میبرم دیکسم گرفتم اصلا داغونم دکتر گفته حیوون خونگی نگهداری کن تاثییر خوبی داره تو رو حیت اصلا تریل هایم رو گذاشتم برا فروش داغونم به نظرتون چه حیوونی نگهداری کنم منتظرم

- - - Updated - - -

سلام بچه ها من دچار افسردگی شدم و رنج میبرم دیکسم گرفتم اصلا داغونم دکتر گفته حیوون خونگی نگهداری کن تاثییر خوبی داره تو رو حیت اصلا تریل هایم رو گذاشتم برا فروش داغونم به نظرتون چه حیوونی نگهداری کنم منتظرم

mohammadkh
30-11-1393, 10:02 بعد از ظهر
سگ خیلی نگهدازی میخواد حوصلشو فک نکنم داشته باشی. کلن حیوون نگهداری میخواد. نمیدونم دکتر چرا گفته بهتون.

z300
30-11-1393, 10:03 بعد از ظهر

- - - Updated - - -

یه اکوا کوچیک گیاهی ( که به کمرت هم فشار وارد نکنه)
هم اب به ادم ارامش میده هم ماهیا

پرسه
30-11-1393, 10:40 بعد از ظهر
بچها من خودمون دام داریم کمکم کنید اداش ظ300 ممنون

فلات دوست
21-02-1394, 10:16 قبل از ظهر
اینم دو تا از بزغاله های امسالم

اینم یه مار که سر راه خوابیده بود