توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : سوزوکی rm 125 مدل 2006 چقدر میارزه
ashkan_25
08-01-1393, 10:13 بعد از ظهر
دوستان یکی به دادم برسه نظر کارشناسی اساتید رو میخوام
موتور کراس سوزوکی RM 125 مدل 2006 چقدر میارزه موتور تمیزه
قیمت بدید لطفا
خواهشا سریع بگید
:au::fingersmiley:
ARSH
08-01-1393, 10:18 بعد از ظهر
داشی وضعیت سایز سیلندر و انجین در چه وضعیه ؟
بدنه و زمین خوردگی ها و زدگی های شاسی و رینگ ها ؟
کمک ها ؟
گازخور ؟
ashkan_25
08-01-1393, 10:20 بعد از ظهر
سیلندر کروم تمیزه یه تمیزش قیمتش چنده ؟؟
اصلا کلا 2006 بازه قیمتش چقدره ؟؟؟
ARSH
08-01-1393, 10:24 بعد از ظهر
سیلندر کروم تمیزه یه تمیزش قیمتش چنده ؟؟
اصلا کلا 2006 بازه قیمتش چقدره ؟؟؟
کروم تر تمیز 7 تا 7/500 آخرش به نظر بنده با این بازار مدل 2006
2006 هم چون مدل خیلی بالایی نیست حتی امکان بوش خوردن هم داره قیمت ها خیلی نوسانی و خیاری هست ! یعنی 2006 بوش داریم یارو میگه 8 ! ولی خب !!!
- - - Updated - - -
نمی ارزه
چی نمیارزه دقیقا ؟؟؟؟!!!؟؟؟
ashkan_25
08-01-1393, 10:27 بعد از ظهر
آرش جا با 5.5 بنظرت کراس میدن
قیمت بازار رو داری ؟؟
ARSH
08-01-1393, 10:30 بعد از ظهر
کوچیک شما امید هستم
با 5/5 با قیمت های فعلی میتونید yz بگیرید
اگه شروع کراس سواریتون هست حجم 125 سی سی
اگه تجربه دارید که 250
اگه برای یادگیری میخواید نگاه نکنید که بوشه یا کرومه یا هرچی هست چون موتور تمرین هست . بوش یا کرومش فرق نداره
بگیرید قشنگ یه سال دو سال کار بکشید ازش خسته اش که کردید پا بزارید رو 4 زمانه و وارد کلاس 250 یا 450 شید با توجه به سواریتون
ashkan_25
08-01-1393, 10:41 بعد از ظهر
خیلی آقایی امید جان آره دویوونه کراس شدم بنظرت این سوزوکیه ارزش داره بگیرم ؟ میگه 6 تومن سلیندر کروم
فقط یه سواال اینا مدارکی چیزی دارن میگه برگه تملیک و برگه استرداد داره یعنی چی این برگه چیه ؟؟
بعد این موتور کراس هارو چه جوری معامله میکنن باید رفت دفتر خونه ای چیزی انتقال داد یا پولو میدی موتورو میبری ؟؟
ببخشید انقدر سوال میکنمااا:crazy:
- - - Updated - - -
با 5.5 yz چه سالی رو میشه خرید این 2006 هستشااا با 5.5 فکر کنم وای زد نهایتا تا 2000 بدن هان ؟؟؟
ARSH
08-01-1393, 11:01 بعد از ظهر
چاکرم
داداش این قیمتش خوبه اگه کرومه شک نکن روش
موتور کراس ها رو پول رو میدی موتور رو میگیری
هرکی سوار باشه صاحب اونه
مثل موتور من که دزدیدن کاری از دستم برنمیاد
هیچ جا نیاز نیست برید چون هیچ چی نداره
فقط خریدی باید دو دستی بچسبی همین . هرکی تو راه گفت عکس بگیرم . فروشیه . فیلانه بیساره فحش خار مادر میدی فرار میکنی . گازشو میگیره
اره وای زد همون مدلا میدن این قیمتش خوبه rm
واسه شروع هم خیلی خوبه چون 125 هست خوب تو دست هست
شتاب بالا در کنار هندلیگ عالی تو پیست
خیلی خوب راه میندازتت
ashkan_25
08-01-1393, 11:09 بعد از ظهر
دمت گرم امید جان آقا ما هشتگرد جا و مکان هست افتخار بدی در خدمت باشیم میخوام بگیرم ببرم تپه های هشتگرد رو باهاش جرررر بدم همه جاش لامصب پیسته تازه میخوان ساخت و ساز کنن همه جاش جون میده برای گازییدن
- - - Updated - - -
چی شد دزدیدن خطریه ؟؟؟ این موتورا هیچ مدرکی چیزی نداره نه ؟؟؟ این یارو میگه برگه تملیکی یعنی چی من نمیدونم چیه ؟؟ با برگه گمرک فرق میکنه ؟؟
ARSH
09-01-1393, 12:40 قبل از ظهر
حتما رفیق . من موتور جدیدم میاد مزاحم میشیم
اتفاقا تو بیابونای هشتگرد یه روز کامل تازوندیم خیلی حال میده
از نظر دزدیدن موتور کراس تو الویت هست چون دستت به جایی بند نیست وقتی بدزدن کسی نمیتونه پیگیرش شه مثل ماله من
rmz2008 رفت که رفت !
والا من اطلاعات زیادی از برگ تملیکی ندارم که چیه و چه مدرکیه ولی خب وقتی همچین برگه ای داره مطمئنن یه برتری نیسبت به بدون مدارک ها داره
من فقط میدونم برگ سبز داشته باشه قانونی وارد کشور شده و قاچاق نیست
و اینکه برگ اوراق داشته باشه هم که اسمش روشه برگه اوراق دیگه موتور باید اوراق باشه
تملیکی هم بچه ها توضیح میدن درباره اش
ali_r
09-01-1393, 10:17 قبل از ظهر
احیانا این نیست؟
[Only registered and activated users can see links]
ashkan_25
10-01-1393, 05:25 بعد از ظهر
چرا دقیقا همینه تو ایستگاه دیدی نه ؟؟:23:
آمارشو داری ؟؟
قضیه مشکوکه نه موتور تزئینی برای خونه
علی جان آمارشو داری ؟؟
ali_r
10-01-1393, 06:01 بعد از ظهر
چرا دقیقا همینه تو ایستگاه دیدی نه ؟؟:23:
آمارشو داری ؟؟
قضیه مشکوکه نه موتور تزئینی برای خونه
علی جان آمارشو داری ؟؟
اره خیلی وقته ایستگاهه
آمارشو ندارم
اگه سالم باشه قیمتش نسبت به بقیه خوبه
davood fantom
10-01-1393, 06:26 بعد از ظهر
سلام.برگه تملیک از اسمش هم که مشخصه مربوط به سازمان اموال تملیکی میشه.یعنی چی؟یعنی این موتور ابتدا به صورت قاچاق وارد ایران شده و از صاحبش طی یک عملیات ناگوار و ناراحت کننده ای گرفتن و صاحبش شدن!! این سازمان اموالی رو که به این شکل جمع آوری میکنه طی مزایده به خود همین مردم میفروشه اما با سندی به اسم "سند اموال تملیکی". که این سند هیچ امتیازی رو برای شما به وجود نمیاره به جز اینکه خدایی نکرده اگه فردا روزی موتورتو با خودت گرفتن بتونی اثبات کنی که این موتور دیگه قاچاق نیست و دیگه شمارو بازداشت نمیکنن!!دیگه از شما 3 برابر قیمت موتورت جریمه نمیکنن!!. پس نتیجه اخلاقی این شد که حتما قبل از خرید موتور با سند تملیکی از معتبر بودن اون سند از طریق استعلام از خود سازمان مطلع شو. به چه شکل؟ در سند تملیکی (یا به اصطلاح سند اوراقی)نوع موتور به اضافه شخص خریدار موتور و شماره ملیش هم ثبت میشه مضاف بر این یک شماره ارجاع هم داره که شما از طریق اون میتونی با تماس به سازمان استعلام بگیری . نکته مهم : هنگام استعلام به هیچ عنوان نگو این موتور رو میخوام بخرم و تپه باهاش بزنم !! بهشون میگی این موتور اوراق شده رو میخوام لوازمشو بخرم وگرنه باخت میدی. امیدوارم این مطالب به دردت بخوره رفیق:smilies(113)::smilies(113):
ali_r
11-01-1393, 10:27 قبل از ظهر
قفل میشه