توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : کند کارکردن موتور سوزکی rmx 250 از چیست؟
sadegh1371
05-01-1393, 06:17 بعد از ظهر
سلام یه سوزوکی rmx دارم میخواستم علت این درد موتور از چی هست؟ درست گاز نمی خوره ؛کند کار میکنه اگر هم گاز بخوره یه دفعه سرعت میگیره دنده 4؛ 5 کم میاره
ali_r
05-01-1393, 06:23 بعد از ظهر
انتقال داده شد به بخش مناسب
دوست عزیز لطفا تو زدن تاپیک دقت بیشتری بکنید
05-01-1393, 06:25 بعد از ظهر
اگر کاربراته و کاربراتش لاستیک دیافراگم داره میتونه از اون باشه
یا ممکنه صفحه کلاچ تموم کرده باشه
اگر از این دو تا نباشه برو سراغ برق موتور ایراد از اونجاس اول از همه هم شمع و وایر رو چک کن
02109002
05-01-1393, 07:00 بعد از ظهر
درود ...
ضمن خوش آمد گویی به شما دوست عزیز
همچنین تبریک ایام نوروز
تا اونجائی که یادمه Rmx اتک ( کیپس ) داره ، این که موتور یه دفعه سرعت میگیره مربوط میشه به کیپس
اگه تنظیمش به هم بخوره باید تمیز شه و همچنین تنظیم مجدد
اگر کیپس صحیح عمل میکنه و به اصطلاح موتور تو گاز آخر کم میاره ، مربوط میشه به کاربراتور و تنظیم مقدار بنزین موجود در کاسه کاربراتور که باید کمی افزایش پیدا کنه
ایام به کام
موفق باشید
stoncold
05-01-1393, 07:21 بعد از ظهر
درود ...ضمن خوش آمد گویی به شما دوست عزیز همچنین تبریک ایام نوروزتا اونجائی که یادمه Rmx اتک ( کیپس ) داره ، این که موتور یه دفعه سرعت میگیره مربوط میشه به کیپساگه تنظیمش به هم بخوره باید تمیز شه و همچنین تنظیم مجدداگر کیپس صحیح عمل میکنه و به اصطلاح موتور تو گاز آخر کم میاره ، مربوط میشه به کاربراتور و تنظیم مقدار بنزین موجود در کاسه کاربراتور که باید کمی افزایش پیدا کنهایام به کامموفق باشیدحرفا دوستمون تایید میشه یهو دور گرفتنش برا کیپسه و باید تنظیمش کنی که تو یک سوم اولیه دور موتور باز بشه اینکه تو دنده چهارو پنج کم میاره بر میگرده به رینگت که ضعیف شده داداش اینطوری شما تعریف میکنی صد در صد ارمیکست بوشه با شماره پیستون سی یا دی و اللحساب انتظار بیشتری نداشته باش
sadegh1371
06-01-1393, 03:27 بعد از ظهر
همچنین دوست عزیز سال نو تبریک میگم تشکر ...............!!!!! _اتفاقا رینگ هم عوض شده اشکال از این نبوده ؛ آره سیلندر بوش خورده اما سر شمع دوده سیاه میزده کاربرات باز کردم دادم تعمیر بهش گفتم موتور هم بوش خورده امروز بهش زنگ زدم گفت دو سه تا قطعه فابریک نبوده عوض کردم امشب کاربرات میفته دستم که فردا ببندم ببینم چی میشه...........
stoncold
07-01-1393, 09:40 قبل از ظهر
همچنین دوست عزیز سال نو تبریک میگم تشکر ...............!!!!! _اتفاقا رینگ هم عوض شده اشکال از این نبوده ؛ آره سیلندر بوش خورده اما سر شمع دوده سیاه میزده کاربرات باز کردم دادم تعمیر بهش گفتم موتور هم بوش خورده امروز بهش زنگ زدم گفت دو سه تا قطعه فابریک نبوده عوض کردم امشب کاربرات میفته دستم که فردا ببندم ببینم چی میشه........... ببین دوسته من مشکل اگه از کاربرات باشه دنده یکشم گاز اخرش باید کم بیاره نه فقط سه و چهار
اگه دنده یکو و دو کم نمیاره مشکلت از کاربراتت نیست تو بوش خوردن سیلندرو رینگو پیستون دنبالش بگرد
sadegh1371
07-01-1393, 06:47 بعد از ظهر
کاربرات بستم رو موتور اما به سختی روشن شد اینم با هل دادن روشنش کردم خیلی بهتر گاز خورد چون مصرف سوخت بالا بوده بود اما باز دیدم موتور خاموش شد دیگه هر کار کردم روشن نشد گفتم شاید از کاربرات باشه دیدم نه زنگ زدم به تعمیرکاری که کاربرات برام درست کرده بود گفت اگه به سختی با هل دادن روشن میشه رینگ خورد کرده
farzin
08-01-1393, 10:41 بعد از ظهر
آقای sadegh کاربراتور رو روی موتور تنظیم میکنند ، تمیز کردن یه بحثه و تنظیم کردن یه بحثه دیگس ( اینو با این خاطر گفتم که گفتین کاربراتور رو دادین تعمیر و زدین روی موتور انتظار نباید داشت کارکردش مطلوب باشه )
آقای stoncold دوست عزیز صحبت شما در مورد دنده 1 و 2 هم باید ریپ بزنه منطقی هست ولی اون در مورد شمع صدق میکنه نه کاربراتور و در دنده 4و 5 ریپ زدن از ناحیه کاربراتور هم میتونه باشه و علتشم میزان نسبت هوا و سوخت هست که درصد سوخت بیشتر هست که در سرعتهای بالا بنزین در کاسه کاربراتور تموم میشه و نتیجه پر پر پر ...شل و سفت میکنه
02109002سیستم کیپس تا اونجایی که اطلاع دارم ماله کاواساکی هست اگه موتورهای دیگه هم از این تکنولوژی استفاده میکنن قاطعانه بگید و منو مطمن کنید.تشکر
آقای صادق والا روشن نشدن موتور و اینکه آقای مکانیک گفتن رینگ خورد کرده برای من تعجب و سوال ایجاد میکنه لطفا اگه به مکانیک مراجعه کردید و روشن شد که موتور مشکلش چی بوده در مورد رینگ پیستون بنویسید که در چه وضعیتی بوده که به تجربیاتمون اضافه کنیم ... و در آخر تجربه بنده در موتور سواری با استناد صحبتاتون میگه مشکل از کاربرات هست... :98:
02109002
09-01-1393, 06:43 قبل از ظهر
02109002سیستم کیپس تا اونجایی که اطلاع دارم ماله کاواساکی هست اگه موتورهای دیگه هم از این تکنولوژی استفاده میکنن قاطعانه بگید و منو مطمن کنید.تشکر
درود ...
بله حق با شما است سیستم کیپس فقط مختص کاوا است ، تو موتور های دیگه هم اگه درست گفته باشم بهش میگن اتک
من از نام کیپس استفاده کردم چون همه نمیدونن اتک چیه و نام کیپس بیشتر براشون مفهومه
ممنون از دقت شما
از مبحث تاپیک دور نشیم
stoncold
09-01-1393, 07:51 قبل از ظهر
آقای sadegh کاربراتور رو روی موتور تنظیم میکنند ، تمیز کردن یه بحثه و تنظیم کردن یه بحثه دیگس ( اینو با این خاطر گفتم که گفتین کاربراتور رو دادین تعمیر و زدین روی موتور انتظار نباید داشت کارکردش مطلوب باشه )
آقای stoncold دوست عزیز صحبت شما در مورد دنده 1 و 2 هم باید ریپ بزنه منطقی هست ولی اون در مورد شمع صدق میکنه نه کاربراتور و در دنده 4و 5 ریپ زدن از ناحیه کاربراتور هم میتونه باشه و علتشم میزان نسبت هوا و سوخت هست که درصد سوخت بیشتر هست که در سرعتهای بالا بنزین در کاسه کاربراتور تموم میشه و نتیجه پر پر پر ...شل و سفت میکنه
آقای صادق والا روشن نشدن موتور و اینکه آقای مکانیک گفتن رینگ خورد کرده برای من تعجب و سوال ایجاد میکنه لطفا اگه به مکانیک مراجعه کردید و روشن شد که موتور مشکلش چی بوده در مورد رینگ پیستون بنویسید که در چه وضعیتی بوده که به تجربیاتمون اضافه کنیم ... و در آخر تجربه بنده در موتور سواری با استناد صحبتاتون میگه مشکل از کاربرات هست... :98:
اتفاقا رو موتورهای دیگه هم خیلی واضح و به روشنی نوشته شده kips و اتک رو خیلی خیلی کم استفاده میکنن
این سیستم مال کاواساکی بود ولی ضعیف ترین کیپسا رو موتورا کاوازاکی هستش
stoncold
09-01-1393, 08:24 قبل از ظهر
آقای صادق والا روشن نشدن موتور و اینکه آقای مکانیک گفتن رینگ خورد کرده برای من تعجب و سوال ایجاد میکنه لطفا اگه به مکانیک مراجعه کردید و روشن شد که موتور مشکلش چی بوده در مورد رینگ پیستون بنویسید که در چه وضعیتی بوده که به تجربیاتمون اضافه کنیم ... و در آخر تجربه بنده در موتور سواری با استناد صحبتاتون میگه مشکل از کاربرات هست... :98:داداش درمورد تنظیم نبودن کاربراتور بگم که کاربراتور سوخت میرسونه به سیلندر که احتراق صورت بگیره
سیلندر کاری نداره که موتور تو دنده چند حرکت میکنه و وقتی بهش سوخت نرسه کم میاره
پس فرقی نداره دنده چند بخوای بری چون سیلندر کار خودشو میکنه و وقتی سوخت کم بیاره خفه میکنه به زبون خیلی ساده گفتم
و به هیچ وجه به دنده ای که حرکت میکنی ربط نداره
farzin
09-01-1393, 12:09 بعد از ظهر
داداش درمورد تنظیم نبودن کاربراتور بگم که کاربراتور سوخت میرسونه به سیلندر که احتراق صورت بگیره
سیلندر کاری نداره که موتور تو دنده چند حرکت میکنه و وقتی بهش سوخت نرسه کم میاره
پس فرقی نداره دنده چند بخوای بری چون سیلندر کار خودشو میکنه و وقتی سوخت کم بیاره خفه میکنه به زبون خیلی ساده گفتم
و به هیچ وجه به دنده ای که حرکت میکنی ربط نداره
.
دوست عزیز شما دقت داشته باشین که مصرف سوخت در سرعتهای بالا ، بالاتر میره و ما وقتی توی دنده 4-5 که میریم سوخت بیشتری استفاده میکنیم ، و اگه توجه داشته باشید به صحبتی که گاه میشه از طرف کاربران که میگن مصرق سوخت موتور فلان چند هست؟ و دیگر اعضا میگن اگه به موتور گاز ندی صدی فلان میسوزونه یعنی توی سرعتهای بالا بنزین از طرف سیلندر بلعیده میشه و اگه سوزن شناور بیش از حد کیپ باشه و یا پیچ هوا که نسبت سوخت و هوا رو تعیین میکنه تنظیم نباشه توی سرعت های بالا در دنده 4-5 موتور با کمبود بنزین مواجه میشه... این رو با اطمینان خاطر براتون میگم...
سوزن کیپ باشد : درون کاسه کاربراتور بنزین با یه درصد کم وارد میشه پس توی سرعت بالا با کمبود سوخت مواجه میشیم
نسبت سوخت به هوا بیشتر باشد : درون کاسه کاربراتور بنزین در مخلوط با هوا بیشتر استفاده میشه و با توجه به ورودی از سمت سوزن که یک درصد مشخص هست باز در سرعت های بالا با کمبود بنزین مواجه میشیم
و باید کمی صبر کرد تا بنزین درون کاسه کاربراتور جمع بشه تا با ژیگلور دور بالا مکیده بشه
sadegh1371
10-01-1393, 04:11 بعد از ظهر
سلام رو چشم حتما... منتظر تعمیرکار هستم تا خود تعمیرکار هم بیاد ببینه تا مطمعن تر شم چی مرگشه گفته بعد از سیزده میام ببینمش از راهنماییتون ممنونم...
sadegh1371
10-01-1393, 10:56 بعد از ظهر
موقعی که کاربرات نداده بودم تعمیر موتور حداقل هندل سومی روشن بود موتورم رینگ اول خورد کرده بود وجای رینگ اول پیستون یه کم خورد شده بود منم میخواستم که خرج زیادی نکنم دادم تراشکاری همان پیستون برام جوش داد ویه رینگی برام در آورد بعد از تعمیر بازم موتور حداقل هندل سومی روشن میشد خلاصه ما دیدیم موتور درست کار نمیکنه موتور رو سلو درست وای نمیسه موقع اول که گاز میدادم سریع شتاب نمیگرفت دیر سرعت میگرفت اینم گاهی سرعت میگرفت گاهی نمیگرفت اگر گاهی سرعت میگرفت تا دنده 2 ؛3 میرفت دیگه کم میوورد نمیرفت نزدیک به وایسادن دوباره گاز میخورد اما خاموش نمیشد اما ضعیف حرکت میکرد اگر بیشتر وای می ایستم موتور موقع راه افتادن بهتر حرکت میکرد اگر خود موتور ملایم میرفتم گاز نمیدادم تا دنده 5 هم میشد بری دیگه زنگ زدم به تعمیر کار که از بچگی هم موتور سوار بوده وهم تعمیری یاد گرفته بوده و خلاصه تجربه زیادی در مورد موتور گرفته از کراس تا ریس گفت مشکل از کاربرات هست خلاصه گفت کاربراتو باز کن برات درستش کنم ما هم باز کردیم بهش دادیم بهم زنگ گفت سر شمع موتور یه نگاهی کن ببین دوده زده یانه ما باز کردیم دیدیم آره دوده زده گفت پس سوخت موتور بالا بوده دیگه خلاصه 2 ؛3 قطعه از کاربرات برام عوض کرد بستیم رو موتور چند لحظه شیر ببنزین باز کردیم تا بنزین خوب بیاد داخل کاربرات هر چی هندل زدیم روشن نشد نگاه کردیم دیدیم بنزین داخل کاربرات نمیاد یه کم شناورو آزاد کردیم تا بنزین بیاد موقعی که بستم شیر بنزینو باز کردم برای امتحان شیر تخلیه کاربرات بنزین هم باز کردم دیدم بنزین میریزه مرتب اما موتور با هندل روشن نشد و با هل به سختی روشن شد و از حالت قبل موتور بیرون اومد دیگه سریعتر از قبل سرعت میگرفت خوب گاز خورد اما مسافتی نشد میخواستم برگردم سرعت موتور که کم کردم دیدم موتور دیگه گاز نمیخوره خاموش شد وایسید دیگه هرکار کردم روشن نشد دو بار این اتفاق پیش اومد........................ از دوباره هل دادیم بازم به سختی موتور روشن شد این دفعه با موتور آروم رفتم خاموش نشد اما موتور اونجوری که میخواست کار کنه نبود زنگ زدم به بنده خداه تعمیرگاهه گفتم موتور به سختی روشن شد اینجوری میشه گفت رینگ چسبونده اگر این اتفاق پیش اومده یعنی رینگ خورد کرده ما هم دیگه نگران شدیم دست بهش نزدیم گفتم بازم بیا یه نگاهی کنه که از همین هست یا نه دیگه صبر کردم تا خود تعمیرگاهه بیاد باز نگاش کنه تا ببینیم از همین هست یانه .......گفته بعد از سیزده میام......... حالا باز هم به خودم میگم شاید پیستونی که جوش دادم و رینگی که تراشکار در آورده از همین باشه تا ببینم چه میشه..؟؟؟؟؟
- - - Updated - - -
سر شمع موتور هم برق مرتب میرسونه از برق ایرادی ندارد آره موتورم سوزوکی RMX 250 هست کیپس داره سیلندر هم بوش خورده ...........
ARSH
11-01-1393, 12:13 قبل از ظهر
من حس میکنم ناشیانه بوش زده شده
رینگ و پیستون اصلی تهیه کنید
مد شده رو سی ار ام ها هم رینگ های چینی میندازن اصلا کار نمیده
farzin
11-01-1393, 01:40 بعد از ظهر
ظاهرا پس مشکل رینگ پیستون هم دارید و از علائمش همین آروم رفتن بوده که اگه گاز میدادید موتور خاموش میشده یه ضربالمثل انگلیسی میگه : انقد پولدار نشدم که چیز ارزون بخرم ... یه نصیحت موتورسوارانه ، دوست عزیز هنگام تعمیر موتور برای کاهش هزینه ها هیچوقت از قطعات درجه 2و3و... استفاده نکن ... چه برسه از این جوشکاریو ... اینکارا ... تجربشو دارم خرجت دو تا میشه بماند اعصابتو خورد میکنه لنگت میزاره و مصائب دیگه ... شما بعد از تعمیر شمع نو بنداز یا خوب تمیز کن ، چرا که با توضیحاتتون حدسم اینه که سیاهه سیاه هستن ...
sadegh1371
14-01-1393, 03:16 بعد از ظهر
سلام ........به نظر شما بخوام رینگ وپیستون rmx 250 بخرم عوض کنم وسیلندرش هم بوش بزنم چقدر هزینم میشه با دستمزد تعمیرکار ؟؟
02109002
14-01-1393, 06:51 بعد از ظهر
درود ...
تو شهر ما
رینگ و پیستون سوزوکی ts بهش میخوره 180 هزار
بوش 150 هزار
اجرت : انصاف تعمیر کار
Babak
14-01-1393, 08:03 بعد از ظهر
احتمالا قاطی بنزین اب هست
Sent from my ME173X using Tapatalk
Erfan Ts
14-01-1393, 10:08 بعد از ظهر
درود ...
تو شهر ما
رینگ و پیستون سوزوکی ts بهش میخوره 180 هزار
بوش 150 هزار
اجرت : انصاف تعمیر کار
این تی اس واقعا چه نجیبه:) ...هم گیرنده قطعات هست و هم اهدا کننده قطعات ;)
sadegh1371
15-01-1393, 03:55 بعد از ظهر
سلام برادرانی که موتور سوزوکی آرمیکس 250 سوار شدن آیا به غیر از روغن بغل.........داخل باک بنزین هم روغن میخواد بریزی ؟؟؟............اما به شرطی که رینگ وپیستون تازه عوض کرده باشی.......اگر رینگ وپیستون عوض نشده باشه چی ؟؟
sadegh1371
15-01-1393, 04:55 بعد از ظهر
روغنی که داخل روغن بغل میریزیم 40 باشه اشکال نداره ؟؟؟؟؟؟ برای موتور آرمیکس 250
senior.alireza
15-01-1393, 06:39 بعد از ظهر
معمولا روغن 10 میریزند
Erfan Ts
15-01-1393, 07:50 بعد از ظهر
روغنی که داخل روغن بغل میریزیم 40 باشه اشکال نداره ؟؟؟؟؟؟ برای موتور آرمیکس 250
روغن بغل معمولا باید غلیظ تر از کارتل باشه....
همینطور که دوستمون گفت بغل 10 .....کارتل 40 .......
داخل باک هم لزومی نداره روغن بریزید روغن بغل توسط پمپ خودش به داخل محفظه و سیلندر به اندازه گاز پمپاژ میشه
farzin
15-01-1393, 10:15 بعد از ظهر
موتورهایی که پمپ روغنشون ضعیف عمل میکنه و یا زیاد فرسوده هستن ، توی باک هم روغن میریزن ، در ضمن هیچوقت توی باک بغل روغن 10 بی کیفیت از این روغن فله ها نریزید بعلت داشتن کیفیت پایین ، هم پمپ و هم خود انجین آسیب میبینه ...
MR666
15-01-1393, 10:17 بعد از ظهر
روغن بغل معمولا باید غلیظ تر از کارتل باشه....
همینطور که دوستمون گفت بغل 10 .....کارتل 40 .......
داخل باک هم لزومی نداره روغن بریزید روغن بغل توسط پمپ خودش به داخل محفظه و سیلندر به اندازه گاز پمپاژ میشه
البته دوست عزیز فکر کنم منظور شما اینه که روغن بغل باید رقیقتر از روغن موتور باشه
روغن کارتل 40 و روغن بغل 10
Erfan Ts
16-01-1393, 12:43 بعد از ظهر
البته دوست عزیز فکر کنم منظور شما اینه که روغن بغل باید رقیقتر از روغن موتور باشه
روغن کارتل 40 و روغن بغل 10
بله حرف شما درسته اشتباه شد............ویرایش نمیشه چرا؟؟؟!!!!!