توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : فروش 4 عدد شمع ایریدیومی سوزنی ژاپنی ngk
reza_243
06-12-1392, 03:55 قبل از ظهر
4 تا شمع (یک پک) NGK ژاپنی که از دوبی آورده بودم موجوده.
سوزنی ایریدیومی Iridium IX هستند.
کد محصول: CR9EIX
پارت نامبر: 3521
خودم روی پالس (دو شمع) و CPI SX 250 نصب کرده بودم و نتایج بسیار مفید بود که در تاپیک های خودشون عرض کرده بودم.
لینک محصول :
[Only registered and activated users can see links]
هر عدد 40
هر 4 تا باهم 150
تعویض هم دارم با همین نمونه شمع ولی سایز انجین TU3 برای 206 تیپ 2
soleymani
06-12-1392, 09:34 قبل از ظهر
خوب دوست عزیز قیمت بیرون هم همین رنج هستش
طرف از خود مغازه تهیه میکنه
یکم ارزون تر کنید تا یه تفاوتی احساس بشه
ali_n
06-12-1392, 07:23 بعد از ظهر
ب روان و تريل 200 ايران دوچرخ ميخوره؟
shahin.r1
06-12-1392, 09:08 بعد از ظهر
همین حدودا نیست دقیقا همینه هر کی خواست بیاد من واسش بخرم
مگه از دبی اومده باید قیمت دس دوش با نوش یکی باشه
یا فروشنده نیستی یا قیمت نداری داداش
hamidmojrem
06-12-1392, 09:14 بعد از ظهر
دوست عزیز رو هیوسانگ میخوره خوبه واسه هیوسانگ ؟؟؟
hamidmojrem
reza_243
07-12-1392, 10:35 قبل از ظهر
با تشکر از پست های دوستان اولاً نفهمیدم چرا فرمودید دست دوم !؟!؟!!؟ من بیاد ندارم گفته باشم شمع ها دست دوم هستند. 8 تا آوردم و 3 تاش رو برای دوتا موتورم استفاده کردم و یکی رو دادم به دوستم که CPI داشت. الان 4 تا آکبند تو پک دارم. مگه شمع هم دست دوم خرید و فروش میشه ؟!؟! قیمتش هم بالا نگفتم ولی حداقل میتونید مطمئن باشید که تقلبی نمی خرید. اگه خریدار باشید هم یه کم پایینتر راه داره برای 4 تاش ولی خریدار معمولاً نمیاد تو فروم جواب بده! پی ام میزنه... در آخر اگر به پست بنده دقت کرده باشید معاوضه با Iridium IX پایه بلند مخصوص 206 تیپ 2 هم دارم این یعنی اینکه کاسب نیستم و دنبال سود نیستم. فقط میخوام اینها رو بدم و برای ماشینم شمع بندازم. همین الانم رو ماشینم همین نوع شمع هست که 55 هزار تا راه رفته و دیگه باید تعویض بشه (رو ماکسیما میبندن این شمع ها رو) واسه هیوسانگ که چه عرض کنم، برای هایابوسا هم پیشنهاد شده تو سایت سازنده ! من روی دوتا موتور انداختم نتیجه بسیار خوب بود اما بهتره خودتون از طریق سایت سازنده، مزایا و مشخصاتش رو مطالعه بفرمایید چون بنده نمایندگی فروش نیستم که بخوام تبلیغ کنم. چیزیه که خودم تحقیق کردم و برای خودم خریدم. حالا 2 ساله که موتور سوار نمیشم و میخوام بفروشمشون.
omen3
07-12-1392, 11:00 قبل از ظهر
دوستان آقا رضا کارش درسته
من خودم چند سال پیش همین شمع ها رو از یکی از بچه های سایت گرفتم نزدیک 10000 کیلومتر رو پالس بسته بودم آخ نگفت
Arman-GT
07-12-1392, 01:46 بعد از ظهر
دوست عزیز رو هیوسانگ میخوره خوبه واسه هیوسانگ ؟؟؟
hamidmojrem
واسه هیوسانگ 9 قویه 8 خوبه چون قوی هم باشه باعث میشه شمع بزنه تو فشار و دورموتور بالا
mohsen46
13-12-1392, 08:16 بعد از ظهر
من ۴تاشو میخوام قیمت آخرو برام پخ کن
ali313
13-12-1392, 09:37 بعد از ظهر
رفیق من برا ax1 میخام. شمع ایریدیوم برا ax1 شمارش اینه :CR9EHIX-9 بنظرت بهش میخوره؟
reza_243
14-12-1392, 09:52 بعد از ظهر
عزیزم به هیچ عنوان نمیتونم نظر بدم چون انچین ax1 دم دستم نیست تست کنم. تئوری هم بگم فایده نداره و بهترین کار اینه که شما نمونه شمع ax1 را با شمع های دیگه مقایسه بفرمایید ببینید شمعتون به کدوم موتور میخوره.
یا شماره ای که می فرمایید بهش می خوره رو با شمع بنده مقایسه کنید ببینید مشخصات فنی و سایزشون یکیه یا نه.
شمع هایی که بنده دارم روی پالس و آپاچی و cpi sx 250 و ... نصب میشه و بسیار تأثیر خوبی داره. دایلیم و مگلی و هیوسانگ هم گزارش شده و من شخصاً با دست خودم روشون نبستم و نمیتونم نظر قطعی بدم.
دوست عزیز، جناب محسن، پیغام خصوصی دادم خدمتتون.
hamidmojrem
14-12-1392, 10:54 بعد از ظهر
واسه هیوسانگ 9 قویه 8 خوبه چون قوی هم باشه باعث میشه شمع بزنه تو فشار و دورموتور بالا
بنظرت اینا خوبن بخرمشون یا بالاتر بخرم حقیقتش از شمع هیچی سر در نمیارم فقط خوندم ngkشمع خوبیه
hamidmojrem