توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : دوستان راهنماییم کنید
Yavar
23-11-1392, 09:32 بعد از ظهر
باسلام.یه هفته پیش رفتم توسایت خریدوفروش موتورسیکلت تریل.یه کم گشتم دیدم یه kdx200گذاشتن برا فروش.نوشته موتورهیچ گونه مشکلی نداره.پابه پای250هم میره.خلاصه ازاین حرفا...قیمتم گذاشته 2.950بعدایشون هم توخوزستانه ومن هم توکرمانشاه که حدود10ساعت هم راهه..خلاصه منم بهش زنگ زدم گفت موتوروبه شرط میدم بهت هیچگونه مشکلی هم نداره.بعدش رفتیم توصحبت تحویل موتور .منم که وقت وحوصله رفتن به اونجاروندارم. ایشون هم گفتندشماپول روبه حسابم بیندازمن هم موتوروباسه بارواست میفرستم...حالامنم این وسط گیرکردم میترسم پولو واسش بفرستم ودیگه:icon_pf _37_:ایشون هم میگه تاپولوواسم نفرستی نمیتونم واست بفرستم.ازدوستانی که تواین سایت فعالیت میکنندکسی هست که اهل اونجاباشه.(باتشکر)
فیتک
23-11-1392, 09:53 بعد از ظهر
باسلام.یه هفته پیش رفتم توسایت خریدوفروش موتورسیکلت تریل.یه کم گشتم دیدم یه kdx200گذاشتن برا فروش.نوشته موتورهیچ گونه مشکلی نداره.پابه پای250هم میره.خلاصه ازاین حرفا...قیمتم گذاشته 2.950بعدایشون هم توخوزستانه ومن هم توکرمانشاه که حدود10ساعت هم راهه..خلاصه منم بهش زنگ زدم گفت موتوروبه شرط میدم بهت هیچگونه مشکلی هم نداره.بعدش رفتیم توصحبت تحویل موتور .منم که وقت وحوصله رفتن به اونجاروندارم. ایشون هم گفتندشماپول روبه حسابم بیندازمن هم موتوروباسه بارواست میفرستم...حالامنم این وسط گیرکردم میترسم پولو واسش بفرستم ودیگه:icon_pf _37_:ایشون هم میگه تاپولوواسم نفرستی نمیتونم واست بفرستم.ازدوستانی که تواین سایت فعالیت میکنندکسی هست که اهل اونجاباشه.(باتشکر)
درصد ریسکش بالاست
من باشم اینکار رو نمیکنم .
یاباید بری اونجا یا بی خیالش
هیچ معلوم نیست موتور در چه حدی هست / ممکنه بخری و بفرسته برات / داغون باشه / مشکل داشته باشه / هزار تا بدبختی دیگه / دزدی باشه / فلا و فیسان
نکن برادر
نکن
Septima
23-11-1392, 10:04 بعد از ظهر
به نظر من ارزششو نداره
Sent from my iPad using Tapatalk HD
davood fantom
23-11-1392, 10:13 بعد از ظهر
بنظر من کار اشتباهیه نکن. در مورد موتور هم با توجه به قیمتش به احتمال 99.9 در صد کروم نیست.اصلا بیخیال kdx .این موتورای دو زمانه دیگه تقریبا عمرشونو کردن.
jen
23-11-1392, 10:24 بعد از ظهر
اولا که باید بری موتور رو ببینی
پول نقد هم با خودت نبر ( پول توی حساب بانکی) از کارت استفاده کن
اونجا یه بیعونه بهش میدی و وقتی در مقصد موتور رو تحویل گرفتی اصل پول رو بهش میدی
هیچ تضمینی وجود نداره که موتور رو سالم به مقصد برسونه
ممکنه گیر بی افته
بنظر من اگه قراره کل پول رو اونجا پرداخت کنی بدون شک نخر
ضمنا موتوری که سه تومن قیمت بخوره ( تو این دور زمونه ) زیاد نمیتونه جالب باشه
برا تریل دست کم باید بالای 6 تومان هزینه کنی تا یه موتور بدرد بخور داشته باشی
معمار
24-11-1392, 11:33 قبل از ظهر
اقا یاور بچه های تویسرکان کرمانشاه ملابر نهاوند و ...
همون دور و اطراف موتور بگیری خیلی بهتره حداقلش موتور و همون جا امتحان میکنی
و اگه موتور به ادم بندازن بهتر میشه بهشون برگردونی یا باهاشون تصفبه کنی
موتور فقط r1
24-11-1392, 11:33 قبل از ظهر
اصلا اعتماد نـــــــــــــــــــــکن:b argh: