سلام .
اینکه من گفتم بدین تراشکاری براتون دوباره قطعه رو بسازه بخاطر این بود که به قطعه اصلی آسیب وارد نشه و اگر خواستید دوباره قطعه اصلی رو ببندید از DB Killer رو خراب نکرده باشیم و مجبور به جوشکاری دوباره نباشیم. بیشتر یک پیشنهاد غیر تخریبی و مهندسی بود.
جواب سوالاتتون :
۱و ۲و ۳- کلا هرچقدر پول بدید همونقدر آش میخورید. روغنهای خوب با تکنولوژیهای بالا خب گرونتر هستند. من تا الان موتورکس و موتول ریختم اما دیدم موتورم با موتورکس بهتر کار میکرد ( شاید علت اش این بود که موتورکس رو خودم خریدم و مطمئن بودم اصله اما موتول رو تعمیرکار گفت ریخته و ممکنه دروغ گفته باشه ) در هر صورت چسبیدم به موتورکس و موتورکس میریزم. یک ۴ لیتری موتورکس به سه بار تعویض روغن و همراه با تعویض فیلتر جواب میده و اگر قیمت اش رو تقسیم کنیم با توجه به موتوری که خریدی هزینه معقولیه به نظر من. اینکه دایلیم چقدر روغن میخواد و فیلتر هوا و روغن و . . . چقدر چقدر عوض کنید رو همه رو تو دفترچه نوشته. سرانگشتی تو دفترچه نوشته تعویض روغن و فیلتر روغن و فیلتر هوا هر ۴ هزار کیلومتر
۴- کاتالیزور رو هرگز خارج نکن چون به آلودگی هوا کمک میکنی. سایلنسر ربطی به کاتالیزور نداره و تاثیراش رو میزان فشار برگشتی خروجی موتور بسیار ناچیزه و فقط نقش آکوستیکی داره. خوشبختانه برداشتن سایلنسر دایلیم صدای اون رو آزار دهنده نمیکنه.
۵- دزدگیر روی موتور یک چیز بی فایده ای است کلا. بعضی موتورسیکلتها موقع طراحی برای اینجور کارها٬ نصب شارژ گوشی یا نصب جی پی اس پیش بینی میشه و خروجی AUX در نظر گرفته میشه و توان الکتریکی شارژ و سیستم الکتریکی متناسب با اون در نظر گرفته میشه. توی دایلیم اینطور نیست. بخاطر نصب یک دزدگیر ممکنه مشکل الکتریکی برای موتورت پیش بیاد و تو خیابون و جاده بمونی. نمیارزه به نظر من.
۶- زیر زین اصلی قسمت عقب یک پیچ بزرگ پلاستیکی هست اون رو ۹۰ درجه میچرخونی و خارج اش میکنی و یک بعد اون قسمت ورق پلاستیکی که بین زین اصلی و ترک نشین هست رو با دست طوری که خار های پلاستیکی اش نشکنه میکشی بیرون. بعد دسترسی به یک پیچ فلزی پیدا میکنی اون رو باز میکنی و زیر ترک نشین بلند میشه.
۷- من همیشه بنزین سوپر زدم مشکلی هم پیش نیومده و این بحث ها که بنزین سوپر خراب میکنه انژکتور رو فقط تئوری های ایرانی مکانیک ها و کارگرهای پمپ بنزین هست. فراموش نکنید که موتور دایلیم ضریب کمپرس نزدیک ۱۲ داره (۱۱.۸). اصولا برای موتورهایی که ضریب کمپرس بالای ۱۱ دارن باید از بنزینهایی استفاده بشه که اکتان بالاتری دارن تا بنزین آرامتر و در زمان درست محترق بشه در غیر اینصورت بنزین تو سیلندر قبل از زمان مناسب میسوزه و موتور درست کار نمیکنه و ضربه میزنه. در اصل اگر شما روی دایلیم همیشه سوپر بزنی بهتر هم هست!